Opwindend.Net
Datum: 02-05-2017
Stemmen: 87x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 17709x
Lengte: Lang
Mijn Eerste Keer - 2
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Eerste Keer - 1

Mijn naam is Joop en ik wil mijn ervaring op seks gebied delen. In mijn eerdere verhaal vertelde ik over mijn eerste ervaring met Nelleke(mijn zusje) en haar vriendinnetje Ria. We waren betrapt en als je mijn eerste belevenis gelezen hebt sluit dit stuk er naadloos op aan.

Nadat Ria bij ons thuis was geweest en besloten was om haar ouders er niets over te vertellen konden Nelleke en ik merken dat er iets veranderd was. Ria kwam niet meer bij ons op visite en de vriendschap tussen de meiden bekoelde. Zo gingen er maanden voorbij totdat Nel vertelde dat Ria ging verhuizen. Jammer want de vriendschap was altijd zeer hecht geweest maar we waren wel uitgenodigd voor het afscheidsfeest. Dit was in een zaaltje en daar waren alleen jongens en meiden van onze leeftijd. Eigenlijk was ik de jongste. Daar werden wel opmerkingen over gemaakt maar Ria drukte die de kop in en tijdens het dansen met haar vertelde ze dat ze Nelleke en mij zou gaan missen. Haar gedrag was veranderd en ze durfde mijn ouders niet meer onder ogen te komen na het seks voorval maar hoopte dat we haar nooit zouden vergeten.

Dat vertelde ik aan Nel en wat later zaten ze samen aan een tafeltje in een hoekje en zag ik tranen over hun wangen lopen. Het punt was dat ze niet alleen aardig kon zijn op school en daar buiten ons kon negeren. Ik heb toen nog even bij ze gezeten en toen we naar huis gingen hebben we afgesproken dat dit niet het einde van onze vriendschap was maar een bevestiging van een eeuwige band die we zouden houden. We hebben gewacht tot we de laatste waren en hebben uitgebreid staan zoenen. Niet ik alleen maar ook Nelleke en Ria.

Zo gingen jaren voorbij en mijn zusje ging een paar keer per jaar bij Ria logeren en ik kreeg verkering en had daar dan weinig behoefte aan. Nel vertelde dan wat ze gedaan hadden en waar ze geweest waren. Dit wond mij altijd op maar verder kon k er niets mee. Ik werd ouder en werkte offshore en kwam nog maar weinig thuis bij mijn ouders. Kocht een oud boerderijtje en als ik thuis was werd er druk verbouwd en zo kreeg ik mijn eigen paleis. Zo noemden kennissen en familie het. Toen ik bezig was in de schuur kreeg ik een steek in mijn rug en werd ik met een hernia naar het ziekenhuis gebracht. Na twee weken mocht ik naar huis en moet ik wel regelmatig naar de fysio. Gelukkig was er een praktijk in het nabij gelegen dorp dus ik reed daar naartoe voor mijn eerste behandeling. Nadat ik ingeschreven was werd mijn nummer geactiveerd en liep ik de behandel kamer in. De assistente zei dat ik mijn boven kleding uit kon doen achter het scherm en dat ik op de behandel tafel kon gaan zitten omdat de therapeute er zo aan kwam.

Het duurde even en omdat ik met mijn rug naar de deur zat hoorde ik iemand binnen komen maar zag niet wie het was.” Meneer Kruger goedemorgen”. Ik kon me nog niet zo snel omdraaien en toen ik dat gedaan had was het naar de verkeerde kant en stond de dame nog achter mij. Ze legde haar hand op mijn schouder en de laatste twijfel was verdwenen. Dit was Ria. Ze kwam voor me staan en zei” Toen ik de naam van je las op het dossier maakte mijn hart een sprongetje en moest ik je zien en behandelen”. Ik was ook blij verrast en we kusten elkaar. We raakten in gesprek en ze vertelde weer single te zijn en vroeg hoe het met mijn liefdes leven was. Nadat ik verteld had dat ik geen vriendin had en offshore werkte en steeds twee weken op en een week af werkte vroeg ze of ik al in mijn nieuwe huis woonde.

Ik vertelde dat ik er wel woonde maar dat het werk even stil lag door mijn handicap. We spraken af dat ze bij me langs zou komen en wisselden telefoon nummers uit. Toen de behandeling klaar was stond ik op en voelde me blij en vlak voordat ik naar de deur liep stond ze voor me en kuste me en zei” Dit is het fijnste dat me in jaren overkomen is dat ik je weer gezien heb en het duurt geen week meer voordat ik je weer zie. Ik maakte bij de receptie een afspraak voor de vrijdag middag. Dat was over twee dagen en gelijk verscheen Ria via de deur achter de balie en zei dat ze deze patiënt graag zelf verder behandelde en knipoogde naar me. Ik was happy over deze gebeurtenis en moest dat met iemand delen. Eenmaal thuis belde ik gelijk Nelleke en vertelde mijn verhaal aan haar.

Het duurde in mijn belevenis lang voordat ik weer bij de fysio kwam maar was blij Ria weer te zien. Het was al weer einde van de lente en de temperaturen gingen weer omhoog. Nadat ik de deur achter me sloot stapte ze op me af en zoenden we elkaar en flitsten onze tongen in en uit elkaars mond. Toen ik op de behandelbank plaats nam zag ze dat ik een iets wat gezwollen penis had en kneep er in en zei” Ik zal je een behandeling geven met de curapuls en dan zal ik gelijk even hier naar kijken”. Ze plakte wat stickertjes waar ze elektrodes op aan sloot en zette een stoel voor de deur en pakte mijn stijve piemel vast en bracht haar mond naar mijn eikel en kuste hem en likte er aan. Niet lang daarna omsloten haar lippen mijn geslacht en werd ik op de behandeltafel gepijpt.

Vooral omdat ik al een aantal weken geen seks had voelde ik mijn orgasme snel opkomen en waarschuwde Ria die me aankeek e gelijk mijn ballen masseerde waardoor ik niet te stoppen was en mijn zaad straal na straal mijn lichaam voelde verlaten. Ria liet mijn piemel uit haar mond glijden en kwam dichterbij staan en toen ik mijn sperma langs haar mondhoek naar buiten zag lopen drukte ze haar mond op de mijne. Deze sensatie had ik eerder beleefd maar nooit op deze manier. We tongden en regelmatig moesten we slikken totdat er niets meer in onze monden aanwezig was. We keken elkaar aan en ik zei” Dit is niet mijn gewoonte om een vrouw onbevredigd achter te laten”. Ria lachte en zei” Het is ook mijn gewoonte niet om een lekker ding te pijpen op m’n werk maar straks na het werk kom ik mijn deel opeisen bij jou thuis.

Toen ik eenmaal thuis was ruimde ik alles een beetje op omdat het toch een mannen huishouden was. Ik wilde net op een stoel gaan zitten toen er een auto het pad op kwam rijden. Het was mijn moeder en dat was iets waar ik niet echt op zat te wachten. Ik stapte wat opzij en nadat ze twee keer gebeld had stopte ze een briefje onder de deur door. Nog geen tien minuten nadat ze weg gereden was kwam de auto die ik verwachtte vanaf de andere kant het pad op rijden. Ik liep naar de voordeur en zag haar in een kort rokje naar de deur lopen en wist dat dit mijn avond zou worden. Ik opende de deur en we vielen elkaar in de armen.

Na een aantal minuten wilden we de kamer in lopen en raapte ze het papiertje op dat moeder onder de deur door gestopt had en toen ik het voorlas schoot Ria in de lach. Op het papiertje stond” Ik denk dat je aan het rusten bent na een vermoeiende fysio behandeling. Wij gaan vanavond naar Breda en misschien komt Nelleke je vanavond gezelschap houden. Ze belt je later”. We keken elkaar aan en gelijk zei Ria” Gaan we verder waar we jaren geleden gestopt zijn”? Dat was wat ik wilde maar we zouden Nelleke wel ontvangen en wat er zou gebeuren zouden we wel zien. Toen ze een kwartiertje later belde nam Ria de telefoon op en nog geen uur later zaten we gezellig aan de borrel.

Veel hadden we te bespreken en Ria vertelde dat ze mijn moeder vanmiddag had zien rijden op de dijk toen ze hierheen kwam. Nadat we Chinees gegeten hadden ging Nelleke naar huis enspraken we af dat zij niets zou zeggen tegen onze ouders. We zouden contact houden. Niet lang daarna liepen we naar de badkamer en tijdens het douchen konden we niet van elkaar afblijven. We droogden ons af en met een behoorlijke stijve piemel liep ik naar de slaapkamer. Gelijk duwde Ria me achterover en kusten we elkaar hartstochtelijk en speelden onze handen met elkaar. Haar borsten waren een super size D of E met heerlijke donkere grote tepels en mooie tepelhoven waar ik gelijk mijn lippen op plaatste. Ria speelde met mijn penis en ik wilde niets liever dan haar een orgasme bezorgen dat ze deze middag niet beleefd had .

Zoenend en likkend zette ik de weg naar haar heerlijk kale gleufje in en ontweek bewust haar clitje om haar zolang mogelijk te teasen en als het haast onhoudbaar werd likte ik haar gezwollen clitoris. Dit werd haar teveel en toen mijn vingers zich een weg zochten haar warme kutje in kwam ze de eerste keer mega veel vocht producerend klaar. Ik bleef haar likken en nu nam ze mijn piemel in haar hand en zei” Joop mag ik hem nu na al die jaren eindelijk in mijn kutje voelen”?

Ze duwde mij op mijn rug en ging over me heen zitten en ik zag die heerlijke bollen vlak voor mijn gezicht en likte haar tepels terwijl ze zich boven mijn erectie plaatste. Tergend langzaam liet ze zich zakken en voelde ik mijn eikel tegen haar lippen drukken. Haar grotje opende zich en Ria zei” Eindelijk die heerlijke dikke besneden pik van je in mijn liefdes holletje”. Gelijk liet ze zich zakken totdat ze niet verder meer kon en voelde ik haar strakke kutje mijn piemel omsluiten. Zo bleef ze even liggen en we kusten elkaar.

Nu begon ze mij te neuken en zoals ik hoopte en nooit gedacht had. Iedere vezel in mijn lichaam spande zich terwijl ik voorzichtig een vingertop in haar kontje stopte. Dit moedigde ze aan en terwijl het taal gebruik steeds geiler werd voelde ik mijn orgasme opkomen en vertelde haar dit.
“Spuit je zaad in mijn kutje. Ik kom ook SPUIT Joop ik kooooommmmm ook. En gelijktijdig beleefden we ons hoogte punt en voelde ik Ria spuitend klaarkomen. We bleven liggen totdat ik voelde dat onze sappen uit haar kutje vloeide. Ze stapte van mij af en zei” blijven liggen “en liep de slaapkamer uit.

Ik hoorde de voordeur en toen ze terug kwam had ze een fles bubbels uit de auto gepakt. Tot mijn verbazing was die koud en ze vertelde dat deze in een koelbox had gestaan en ze wilde vieren dat we echte seks hadden gehad. Ik zei dat als we telkens een glas zouden drinken na de seks we wel een doos per week konden bestellen. Dat is geen probleem zei ze want ze was sinds een maand eigenaresse van de fysio praktijk. Ik vroeg of ze bij me bleef deze nacht en gelijk zei ze “ Ik hoopte dat ik dit weekend bij je kon blijven dan kan ik je regelmatig masseren en kunnen we elkaar verwennen”. We speelden de hele nacht en het werd al licht toen we vermoeid in slaap vielen.

De volgende ochtend voelde ik dat er met mijn piemel gespeeld werd en keek haar aan en zei” De fles is leeg en ik heb er geen koud staan”. Dat geeft niets dan drinken we het glaasje wat later. Dit was weer typisch zo’n Ria antwoord. Eenmaal uit bed en onder de douche vandaan zei ze dat ze eerst wat kleding en bubbels ging halen. Ik zou zorgen dat er over een half uurtje ontbijt klaar zou zijn. “Maak er maar een uurtje van want zo snel gaat dat niet op zaterdag”. En weg was ze.

Ik kon niet goed bevatten wat mij allemaal overkomen was, en wat er nog zou komen. Dat kan ik nu wel na twee weekjes vertellen. We wonen samen in de boerderij. Komende week komen mijn ouders en Nelleke langs. De laatste weet het al en we zijn benieuwd naar de gezichten van mijn ouders. Mijn werkgever heb ik op de hoogte gesteld dat ik geen zware lichamelijke arbeid meer mag verrichten. Deze heeft beloofd dat ik een kantoor/buiten baan kan krijgen. Het enige is dat ik weer moet gaan studeren maar dat lukt allemaal wel. Toen Ria terug was van haar inkopen doen hebben we de slaapkamer weer opgezocht en zijn er het hele weekend niet meer uit geweest.

Bij voldoende leuke reacties volgt het slotstuk op korte termijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Eerste Keer - 3

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 3745x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 8648x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 1175x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.4
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 18486x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 10111x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 28028x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10086x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 33307x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10427x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 16136x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5791x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26365x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5315x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 20378x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 27169x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net