Opwindend.Net
Datum: 18-06-2017
Stemmen: 193x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 33634x
Lengte: Gemiddeld
Tante Sien Komt Logeren
Door Sim - Zoek naar meer...

Erwin was een goed uitziende knul van zeventien jaar. Hij was stevig gebouwd en had kort blond haar. Hij woonde met zijn ouders in een vier kamer appartement. Zijn twee jaar oudere zus Cindy was een half jaar geleden het huis uitgegaan om met haar vriend te gaan samenwonen.

De moeder van Erwin had een zes jaar oudere zus, Sien. Een mollige vrouw van 53.

Erwin vond zijn tante erg lief en leuk. Als hij zijn tante ontmoette, wat helaas niet al te vaak gebeurde omdat ze in een andere stad woonde, gaf ze hem altijd drie zoenen op zijn wang, en een stevige knuffel, en zei dan:” Wat ben je toch een heerlijke vent geworden.”

Erwin kreeg altijd een erectie als zijn tante hem knuffelde. Hij fantaseerde soms dat hij seks met haar had. Daar kon hij zich heerlijk op aftrekken. Maar hij vermoedde dat dat altijd wel een droom zou blijven.

Maar op een avond zei zijn moeder:”Het gaat niet goed tussen Sien en Dirk.”

Dirk was de man waar Sien al 32 jaar mee getrouwd was.

Zijn moeder ging verder:”Sien wil bij hem weg. Ik heb haar aangeboden om bij ons in huis te komen. Ze kan dan de kamer van Cindy krijgen. In ruil daarvoor kan ze helpen met het huishouden. Mijn baas heeft me gevraagd om fulltime te gaan werken. Als Sien als hulp in huis komt, kan ik dat gaan doen.”

“We krijgen dus een huishoudster.” zei de vader van Erwin met een lachend gezicht.

“Oh, wezen jullie alsjeblieft een beetje lief voor haar. Ze heeft het al lastig genoeg gehad de laatste tijd.” zei zijn Moeder.

“Ik vind het best.” hoorde Erwin zijn vader zeggen.

“Jij hebt er toch ook geen problemen mee, Erwin ?” vroeg zijn moeder.

“Nee, natuurlijk niet. Het lijkt me wel gezellig tante Sien in huis te hebben.” zei hij. In zijn broek voelde hij zijn stijve pik kloppen. De gedachte elke dag als hij uit school kwam een lekkere knuffel van zijn tante te krijgen wond hem flink op.

“Dan zal ik haar bellen en zeggen dat ze kan komen.” zei zijn moeder.

De volgende dag kwam tante Sien, en zoals verwacht gaf ze haar neef regelmatig een lekkere knuffel. Erwin zou graag meer willen dan dat, maar hij wist niet goed hoe hij dat aan zijn tante kenbaar moest maken.

Op een avond, toen tante Sien al bijna een week in huis was, zat Erwin in zijn kamer zijn huiswerk te maken. Zijn vader zat in de huiskamer TV te kijken, en zijn moeder zat in de keuken met haar zuster te praten.

Erwin liep de gang in omdat hij naar het toilet moest.

“Maar jullie hadden toch nog wel seks ?” hoorde hij zijn moeder aan haar zuster vragen.

“Oh, dat gebeurde nog maar zelden. Hooguit twee of drie keer per maand. Vaker kan Dirk hem niet meer omhoog krijgen.” zei tante Sien.

“Maar had je zelf dan geen behoefte ?” vroeg zijn moeder.

“Daar heb ik mijn paarse vriend voor.” zei tante Sien.

“Je wat ?” vroeg zijn moeder.

“Mijn dildo.” zei tante Sien, “Daar verwen ik mezelf iedere avond mee voor het slapen gegaan. Gegarandeerd een orgasme. Ik kan het je aanbevelen.”

Harold en ik hebben nog altijd drie keer in de week seks. Daar heb ik genoeg aan, hoor.” zei zijn moeder.

“Nou, als je ooit tekort komt kan ik je een dildo van harte aanbevelen. Die kan zo vaak en zo lang je maar wilt. Gegarandeerd een orgasme. Je hoeft alleen maar de batterijen af en toe te ontvangen.” zei tante Sien.

Erwin ging het toilet in, maar had moeite te plassen, omdat zijn pik half stijf was. Hij ging terug naar zijn kamer, maar kon zich niet meer op zijn werk concentreren. Steeds zag hij zijn tante voor zich die zich met een dildo aan het verwennen was.

Hij vroeg zich af hoe ze het zou doen. Op haar rug liggend of op haar zij. Of misschien wel op haar knieën zittend. Hij had filmpjes op internet gezien van vrouwen die met een dildo bezig waren, en wist dat er legio mogelijkheden waren.

Die avond wachtte hij vol ongeduld tot zijn ouders en tante naar bed gingen. Hij wachtte nog tien minuten en stapte toen uit bed. In alleen zijn onderbroek liep hij naar de kamer van zijn tante. Hij luisterde aan de deur en hoorde een zacht gezoem en gekreun. Het was duidelijk dat zijn tante bezig was met haar dildo.

Zo zacht mogelijk deed hij de deurklink omlaag en duwde de deur een klein stukje open. Hij gluurde door de kier, en zag zijn tante geheel naakt met gesloten ogen op haar rug liggen en de trillende dildo op en neer in haar schede bewegen.

Hij duwde de deur verder open en stapte de kamer in. Tante Sien hoorde zijn voetstap en opende haar ogen. Geschrokken trok ze de dildo uit haar vagina en zette hem uit. Ze trok het dekbed over zich heen om haar naakte lichaam te bedekken.

“Erwin, wat kom je doen ?” vroeg ze met bange stem.

“Ik hoorde U bezig en dacht dat ik misschien kon helpen.” zei Erwin.

“Hoe bedoel je helpen ?” vroeg tante Sien.

“Nou ik dacht dat U in plaats van een dildo ook wel weer eens een echte pik in uw kut zou willen.”zei Erwin. Hij schoof zijn onderbroek omlaag, zodat tante Sien zijn fors bemeten, stijf omhoog staande lul kon zien.

Erwin stapte uit zijn onderbroek en liep nog iets dichter naar zijn tante toe.

“Je bedoelt dat je met me wil neuken ?” vroeg tante Sien verbaasd.

“Heel graag.”zei Erwin.

“Meen je dat echt ?” vroeg tante Sien. Ze was verbaasd dat een jongen van zeventien geil op een vrouw van 53 kon zijn.

“Ik wil het al zo lang.”zei Erwin, “Maar ik durfde het nooit te vragen. Maar toen ik U vanavond aan mamma over uw dildo hoorde vertellen, besloot ik mijn kans te grijpen.

“Kom dan maar.”zei tante Sien, en sloeg het dekbed van zich af. Ze opende haar dijen uitnodigend. “Ik ben al flink nat, dus een voorspel is niet nodig.”

Erwin kroop tussen haar dijen en bekeek het heerlijke romige lichaam van zijn tante. Haar grote borsten waren plat nu ze op haar rug lag. Alleen de dikke spenen staken fier omhoog. Tussen haar benen zag hij in een dikke bos donkerblond schaamhaar haar geurige vagina uitnodigend open staan.

Hij boog zich naar de tepels toe, en begon er om beurten op te sabbelen. Hij kroop iets verder omhoog en drukte zijn erectie tegen haar natte kut. Soepel gleed zijn eikel de schede in. Hij drukte zijn lippen op die van zijn tante en gaf haar een lange tongzoen, die Sien gretig beantwoorde.

Hij begon haar te naaien, en fluisterde hijgend:”Oh, tante wat heerlijk. Ik verlang hier al zo lang naar.”

“Oh, schatje, hoe kan dat nou, zo een jonge knul geil op een vrouw van mijn leeftijd ?”vroeg Sien. Ze streelde Erwin door zijn haar en voelde de neukstaaf van Erwin fors op en neer in haar vagina bewegen, wat haar een heerlijk gevoel gaf.

Erwin beantwoorde de vraag van zijn tante met een lange tongzoen, en neukte stevig door. Zijn tante begon harder te kreunen en kwam al snel heerlijk klaar. Even later kreeg ook Erwin zijn orgasme en spoot zijn zaad diep bij haar naar binnen. Hij bleef langzaam door wippen tot de laatste druppel sperma zijn pik had verlaten en gleed toen van zijn tante af.

Hijgend bleef hij tegen haar aanliggen en streelde haar borsten.

“Oh, tante dat was heerlijk.” zei Erwin toen hij weer op adem was gekomen

“Ja, dat was het zeker.” zei Sien, ze was in jaren niet zo heerlijk genaaid.

“Vanaf nu gaan we dit iedere dag doen.” zei Erwin.

“Iedere dag, kan je zo vaak ?” vroeg Sien.

“Met zo een heerlijke vrouw als U wel.” zei Erwin.

“Oh, schatje toch.” zei Sien, “Maar ga nu snel terug naar je eigen kamer en ga slapen. Je moet morgen weer vroeg op en naar school.”

“Ja, U heeft gelijk.” zei Erwin. Hij gaf zijn tante nog een lange tongzoen en zei:”Welterusten tante.

Hij stapte uit bed en trok zijn onderbroek aan en ging voldaan terug naar zijn kamer.

Sien keek hem na terwijl hij haar kamer uitliep. Hij had haar heerlijk bevredigd, maar ze begreep nog steeds niet hoe haar jonge neef zo geil op haar kon zijn.

Toen Erwin de volgende middag uit school thuis kwam, werd hij door zijn tante niet met drie zoenen op zijn wangen begroet, maar met een lange tongzoen. Erwin sloeg zijn armen om haar heen en drukte haar stevig tegen zich aan. Zijn handen gleden langs haar rug naar beneden en hij pakte haar bij haar dikke billen.

Sien voelde zijn erectie tegen haar buik drukken.

“Oh, tante Sien laten we naar bed gaan. Ik heb een ongelofelijke zin om u te naaien.”

“Maar schat, ik ben met het eten bezig.” zei Sien.

“Dat kan toch wel even wachten ?” zei Erwin, “Het is pas vier uur.”

“Goed.” zei Sien, “Ga maar vast naar je kamer, ik kom zo. Even iets in de koelkast zetten.”

Erwin liep naar zijn kamer en trok snel zijn kleren uit. Geheel naakt met stijf opgerichte pik stond hij zijn tante op te wachten. Toen Sien zijn kamer binnen kwam werd ze direct weer door haar geile neef omhelsd en gezoend.

Sien deed een stap naar achteren en pakte zijn stijve leuter beet. Terwijl ze de voorhuid op en neer over zijn eikel bewoog, vroeg ze:”Oh, schat, hoe kan het toch dat je zo geil op me bent ? Ik ben toch al oud en bepaalt niet slank.”

“Ik weet het ook niet.” zei Erwin, “Maar als ik naar U kijk word ik geil. Dat heb ik huis niet bij alle oudere vrouwen, hoor. Maar bij U toevallig wel. En U vindt het toch ook lekker ?”

“Ja, natuurlijk, dat wel.” zei Sien, “Maar ik vraag me af wat je ouders zullen zeggen als ze er achter komen dat we seks hebben.”

“Ze zullen waarschijnlijk verbaasd zijn, maar heus niet boos, denk ik. We houden het gewoon voorlopig geheim. Ik weet ook niet hoe dit afloopt. Maar laten we genieten van het moment.”

“Je hebt gelijk.”zei Sien, en ze begon zich uit te kleden.

Toen alles had uitgetrokken ging ze op het bed van Erwin liggen. Erwin bekeek zijn heerlijke tante een ogenblik en ging toen naast haar liggen. Hij gaf haar lange tongzoenen en sabbelde op haar dikke tepels. Met zijn hand woelde hij door de dikke bos schaamhaar en streelde zijn tantes gleuf, die al snel nat werd. Hij schoof twee vingers haar schede in en bewoog ze op en neer, met zijn duim wreef hij over haar gezwollen clitoris.

Sien begon te kreunen van genot, en voelde al snel een orgasme naderen.

“Oh, lieverd, genoeg zo, toe kom op me, neuk me, oh, neuk me alsjeblieft.”

Erwin kroop over zijn tante heen en liet zien paal soepel bij haar naar binnen glijden. Met lange, stevige halen begon hij haar te neuken.

Al snel kwam Sien luid kreunend klaar, even later spoot Erwin zijn hete zaad bij haar naar binnen.

Hijgend gleed hij van haar af en bleef op zijn rug tegen haar aan liggen om op adem te komen.

Na een kwartier zei Sien:”Ik moet nu echt verder gaan met het avondeten, anders is het niet klaar als je ouders straks thuis komen.” Ze stond op en begon zich aan te kleden.

Erwin bekeek haar en zei:”Ja tante Sien, en ik moet mijn huiswerk gaan maken. Maar vanavond kom ik weer naar je toe en pak ik je opnieuw.”

“Goed schatje.” zei Sien. Ze gaf haar neef nog even een lekkere tongzoen en liep met een brede glimlach naar de keuken. Wat een heerlijke geile neef had ze toch.

Zoek naar meer verhalen van Sim...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 16981x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 22549x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 15489x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 21674x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 6044x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 10036x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7151x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 16654x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2439x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 22572x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13212x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 33244x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10801x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34979x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 11077x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net