Opwindend.Net
Datum: 02-07-2017
Stemmen: 36x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 15106x
Lengte: Lang
Merel En Anne - 3
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Merel En Anne - 2

Het was zaterdagmiddag en Merel zat op het terras van ‘t Beertje met een tonic voor zich. Ze had er zelf een flinke shot gin in gegooid want ze mag geen alcohol bestellen omdat ze nog maar zestien is. Ze had de pest in want haar hartsvriendin Anne had een “love-weekend” met haar vriend Thom en zij was tijdelijk ongewenst daar.

Het weer was net zo dreigend als haar humeur.

“Hai Merel” Een leuk uitziende hunk van achter in de twintig kwam naast haar zitten. “Hi Willem” Merel bleef strak voor zich uit kijken maar Willem liet zich niet afschrikken door een mokkend meisje van zestien. Bovendien waren ze meer dan vage kennissen want ze hadden een keer heerlijke seks gehad na een hockeytraining, dus ze was geen onbekende voor hem.
“Wat hoor ik nou? Ben je lesbisch geworden?”
Merels humeur bereikte een dieptepunt.
“Hoezo?” vroeg ze op doffe toon, vastberaden naar het ijsblokje in haar glas starend.
“Nou ik hoorde zoiets van Mieke”
“En, who the fuck, is Mieke?”
“Mieke is een vriendin van de zus van Thom, maar wat belangrijker is, zij is de vriendin van Annette, een juf Engels bij jou op school, en ze zegt dat jij iets met die Annette hebt gehad”
“Ik heb niets met Annette”
“Ook niet in Rome?”
Oh shit, daar was Thom bij geweest, ontkennen heeft geen zin….
“Okéé, ik heb één nachtje met haar geslapen, maar dat maakt me nog niet lesbisch….”
“Nou Mieke was anders helemaal niet blij met je en Annette schijnt heel verdrietig te zijn geweest, ze was helemaal weg van je”
“Nou ik ben één nachtje met haar geweest en misschien had ik dat niet moeten doen, maar ik vond haar gewoon erg aardig op dat moment…”
“Hi Willem” Een knappe vrouw van midden twintig ging naast Willem zitten.
“Hi Mieke, we hadden het net over je… Merel dit is Mieke”
“Shit, dit was de vrouw waar ze het net over hadden” ze zette zich schrap voor de confrontatie.
Ook Mieke ging als door een wesp gestoken overeind zitten. Ze keek Merel aan en begon “Oh dus jij bent…ehh.. die… eehh” en toen hield ze op.
Merel die het gevoel had dat ze iets moest zeggen en ratelde “Nou Mieke, ik kan alleen maar zeggen dat ik nooit de bedoeling heb gehad om iemand te kwetsen en ik vind Annette heel aardig en ik hoop niet dat je boos op me bent en…”
Mieke schoot in de lach. “Rustig maar… ik ben er al over heen en als ik je zo zie snap ik best waarom die trut voor je viel, want je bent echt een heel mooi meisje”
Merel bloosde.
Op dat moment klonk er een enorme donderklap en het begon onmiddellijk te regenen..
“Zullen we bij ons thuis verder praten? Ik heb geen zin om in de regen te zitten en ik wil je eigenlijk wel wat beter leren kennen.”
“Ja maar ik ben op de fiets…”
“Die kan wel achterin mijn bus” en zo werd de fiets van Merel in Miekes Volkswagenbus geladen en waren ze op weg naar het huis van Annette en Mieke. Het tempo van de gebeurtenissen overviel haar, maar Merel besloot dat ze wel zou zien wat er ging gebeuren.

Een paar minuten later waren ze bij het huis van Mieke en Annette.
Annette was stomverbaasd toen ze Mieke met in haar kielzog Willem en Merel zag binnenkomen.
“Hi Willem” en hij werd begroet met drie zoenen links, rechts, links, op zijn wangen.
“Hé Merel” en Merel kreeg ook drie zoenen maar bij haar landde de derde recht op haar mond.
“Ja, ik kwam ze tegen in de stad en we raakten aan de praat maar toen het begon te onweren heb ik ze even meegevraagd voor een borreltje” verklaarde Mieke.
Merel keek stomverbaasd naar Annette. Ze kende haar alleen als de keurige misschien zelfs wat tuttige juf bij haar op school. Maar hier in haar eigen omgeving liep ze in een oversized t-shirt en een harembroek. Haar haar viel los over haar schouders en ze zag er uit als een hippie uit de jaren zeventig van de vorige eeuw. Toen ze haar bij het begroeten had omarmd had Merel meteen gevoeld dat Annette geen beha droeg en haar prachtige borsten schommelden vrij in haar bloesje.
Het interieur was smaakvol ingericht met mooie eethoek en een zithoek met een enorme hoekbank en in het midden een zeventigerjaren tafeltje met een Turkse waterpijp er op.
Mieke verdween naar boven en keerde een paar minuten later terug in een half doorzichtige blouse en een zigeunerachtige strokenrok. Hippie-look was kennelijk in de mode.

“Ik ga even wat te snoepen pakken, help je me even Miek?” en Mieke en Annette verdwenen naar de keuken en kwamen na een paar minuten terug met een blad vol koekjes en chocolade.
“Lekker glaasje port er bij?” Vroeg Annette en ze wachtte het antwoord niet af en schonk iedereen een ruim glas in.

Mieke was ondertussen bezig met de grote Turkse waterpijp die vaak wordt gebruikt voor fruittabak of shisha, maar hier ging heel wat anders in. Ze stak de waterpijp aan en even later trok de kruidige geur van wiet door de kamer. Ze nam een diepe haal waarna ze hem doorgaf aan Annette. Die deed hetzelfde en gaf hem aan Willem. Die keek vragend naar Merel, maar die knikte geruststellend, “geef maar hier hoor het is de eerste keer niet.” Waarna ze het ding van Willem aanpakte, een enorme haal nam en hem weer terug gaf. Nadat hij nog een keer was rond gegaan was de sfeer heerlijk ontspannen geworden.

“Willem als ik ooit een kind zou willen van een vent, dan was het van jou” zei Mieke. “Jij bent ongeveer de enige kerel die ik zo vertrouw dat ik zou willen dat hij me zwanger maakte”
Willem lachte. “We kennen elkaar dan ook al vanaf dat we vier waren en toen was je al mijn vriendinnetje”
Merel luisterde verbaasd naar de twee. Kennelijk was het onderwerp al vaker aan de orde geweest, maar dit was een vertrouwelijkheid tussen een paar mensen die elkaar al jarenlang kenden en waarvan de relatie verder ging dan alleen maar een vriendschap, ondanks dat de ene lesbisch was en de ander hetero. Maar door de warmte en de liefde die in de lucht hing leek het allemaal volkomen logisch.

Merel hing tegen Willem aan en ze keken naar Mieke en Annette die aan het zoenen waren. Mieke speelde met Annettes tieten en Annette had Miekes rok omhooggetrokken en streelde de binnenkant van haar dijen. Aan de manier waarop Mieke onderuitzakte en haar benen spreidde wist Merel dat Annette heerlijk over Miekes kutje streelde.

Merel nestelde zich nog behaaglijker in Willems armen en hij stak zijn hand onder haar bloesje. Hij voelde de warmte van haar stevige borsten en de tepeltjes die omhoog kwamen onder zijn aanraking. Spinnend van genot onderging Merel zijn liefkozingen legde haar hoofd tegen zijn wang. De wiet maakte haar heerlijk loom en een warm tintelend gevoel zinderde door haar lichaam. Alles was gevoelig en seksueel geprikkeld. Toen ze naar Mieke en Annette keek had ze het gevoel dat zij ook hun strelingen voelde.

Her en der werden knoopjes losgemaakt en verdwenen handen onder kledingstukken. Merel voelde dat Willem de knoopjes van haar bloesje losmaakte. Ze maakte zelf haar behaatje los en Willem trok het geroutineerd onder haar blouseje weg.
Op de andere bank maakte Mieke Annettes harembroek los en trok die uit terwijl haar eigen rok al verdwenen was.
Na niet al te lange tijd later waren ze allemaal helemaal naakt en in elkaar omstrengeld.
In een heerlijke roes kuste Merel met Mieke en zagen ze Annette en Willem elkaar strelen en kussen.
De tijd werd vaag en zwevend in een roze wolk was het niet meer duidelijk wie er met wie aan het vrijen was.

Toen, na een hele tijd terwijl ze Mieke kuste voelde Merel de warme harde pik van Willem haar kutje binnen dringen. Tegelijkertijd werden haar borsten gestreeld door Annette. Ooohhhh wat een zalig genot…
Merel had tegelijkertijd haar vingers in Mieke en Annette’s kutjes.
Willem kuste Annette en neukte Merel en Mieke keek gebiologeerd naar de pik van Willem die telkens in en uit het glimmende pruimpje van het tienertje gleed. Iedereen streelde iedereen en samen zweefden ze door een heerlijk universum van liefde en lust. Merel begon klaar te komen, langzaam maar onafwendbaar trokken de golven van genot door haar lijfje.
“Ooohhh…Willem… ik ga komen…”
“Ooohh… jaaahhh….Mereltje” kreunde Willem
“Ik wil het zien” hijgde Mieke
“Dzjeeeeezzzzz…” en Willem trok zijn spuitende pik uit Merels kutje. Mieke greep hem meteen met twee handen beet en ging automatisch door met aftrekken en het zaad golfde over haar handen. Merel die haar middelvinger in Miekes kutje had voelde haar verstrakken.
“Huhh… ooohhh… hhh…hhh…” stootte Mieke uit.
Annette zag het meteen… “Geile trut, je komt klaar! Ik zie het aan je… Je komt klaar met die spuitende mannenpik in je handen…”
Mieke lachte en propte Wilems pik weer terug in Merels kutje. Ze rook aan haar handen en likte voorzichtig. “Mmmm… helemaal niet vies “ En met een mond vol zaad kuste ze haar vriendin.
Merel zag dat Mieke naar Willem keek en toen naar Annette knikte.
Heerlijk en liefdevol stootte Willem nog een paar keer in Merels klaargekomen poesje en gleed toen uit haar.

Uitgeput van hun orgie bleven ze tegen elkaar aan liggen uitrusten. Maar niet voor lang; Annette deelde bonbons en glazen port uit en weer ging de waterpijp rond.
Willem zat in kleermakerszit met Mieke voor zich die ruggelings tegen hem aan leunde. Hij kuste haar nek en streelde haar borsten.

Annette lag tegen Merel aan en kuste haar telkens liefdevol op haar mond. “Denk je dat Willem een kindje bij Mieke wil maken?” fluisterde ze in Merels oor. “Hij is ongeveer de enige man die ze zo vertrouwt dat ze dat wil en ze kennen elkaar al heel lang, maar ze durft het hem niet te vragen.”
Merel haalde haar schouders op; “Ik zou het niet weten”
“Mieke is de laatste tijd zo enorme bezig met moeder worden” ging Annette verder “maar ik heb het gevoel dat ze er nu aan toe is. Ik weet ook niet waarom, maar ik voel het gewoon”
Merel keek naar Mieke en door de wiet naar een ander gevoels-niveau getild zag ze Mieke plotseling als een ontvankelijk vruchtbaar moederdier dat er naar smachtte om te worden bevrucht door een liefhebbende man.

“Ik denk het wel, kijk maar” fluisterde Merel terug. “Ze zijn al helemaal samen”
Merel had zich niet in Mieke vergist want terwijl die steeds meer ontspande onder de strelingen van Willem zakte ze steeds meer onderuit. En toen plotseling draaide ze haar hoofd naar Willem toe en zei zachtjes “Willem wil je een kindje bij me maken?”
Willem nam haar teder in zijn armen en knuffelde haar.
“Ik wil jou heel graag een kindje geven, want ik weet hoe lief je er voor zal zijn”
“Maar doe je voorzichtig met me want ik ben nog maagd” Willem legde haar voorzichtig op haar rug en begon haar lichaam te kussen en daalde af naar haar gladgeschoren poesje.
Heftige rillingen van genot trokken door haar lijf toen hij haar klitje likte. Mieke had zijn pik gepakt en trok hem zachtjes af.
“Weet je het zeker dat je het wilt?”
“Ik wil het “ fluisterde ze.
Willem legde drukte zijn eikel voorzichtig tussen haar schaamlippen. Hij voelde hoe heet en nat ze was en duwde verder. Mieke kreunde zachtjes en keek hem vol vertrouwen aan met haar mond een beetje open. “Toe maar Willem, doe het…” Toen drukte hij zijn hele pik diep in haar kutje. “Whooohhh… ooohhh….jaaahhh” kreunde Mieke, heel even was er pijnscheutje geweest maar nu overweldigde het oergevoel van de paring haar lijf. Willem nam haar liefdevol en rustig met lange diepe stoten.

Heel diep vanuit haar lichaam begonnen golven van lust haar te overmannen, zwevend op een wolk van heerlijkheid en de heftige emotie van het gebeuren nam het orgasme bezit van haar lichaam en hees kermend stootte ze uit “oooohhhh, jaaaaahhh doe hhhet nuuuuuuu…….!!”
Met wijd opengesperde ogen keek Mieke Willem aan en haar hele lichaam trilde. Willem kreunde keihard en plotseling grepen hun handen in elkaar en met een zacht gezamenlijk “Aaaaaahhhh” injecteerde Willem zijn lading potent mannenzaad diep in Miekes zojuist ontmaagde kutje. “Ohhh… jaaahh.. oooohhh…ooohhh…” kreunde ze.
Merel en Annette kusten elkaar terwijl Miekes orgasme wegebde en Willems verslappende pik uit haar kutje gleed.
Merel wenkte Willem en die maakte plaats voor Annette die haar vriendin omarmde en langdurig kuste en overal streelde.
Merel ging tegen Willem aan zitten en fluisterde in zijn oor: “Ik denk dat je een babietje hebt gemaakt, ik weet het bijna zeker…ik zag het in haar ogen”
Hij keek haar aan “hoe weet je dat?”
“Dat voelen vrouwen” Daarop kusten ze elkaar innig alsof hij het babietje bij Merel had gemaakt.
“Willem mag ik straks met jou mee? Ik wil ook een love-weekend en ik weet nu dat ik het met jou wil” Willem trok haar tegen zich aan.
“Met niemand liever dan met jou” fluisterde hij.
Ze bleven nog een half uurtje bij Mieke en Annette, maar die wilden nu heel graag met z’n tweeën zijn om bij te komen van het gebeuren van zojuist.

Een paar maanden later zaten Willem Annette Merel en Mieke weer op het terrasje van ’t Beertje. Willem en Annette met een rosé’tje en Merel en Mieke met een glaasje fris. Mieke straalde, het was inderdaad meteen raak geweest en ze was nu in verwachting. Ze gaan een meisje krijgen. Mieke wilde van Willem geen financiële steun, maar wel dat hij als ‘oom Willem’ een soort peet-oom zou zijn en wanneer het kindje ooit zou willen weten wie haar vader was, dat ze daar eerlijk over zouden zijn.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Merel En Anne - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 22Door: Lara
Gelezen: 2128x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
9.2
:: Logeren Bij Tante Maria 13 #Door: Maria En Klaas
Gelezen: 3246x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Plassen, Sandwich, Anaal
22-07
8.9
:: Mijn Oudere ZusDoor: Sam
Gelezen: 5787x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
7.7
:: Verrassing Tijdens OppassenDoor: Rock
Gelezen: 19685x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Neef, Tieners, Jacuzzi, Trio.
21-07
9.1
:: Mijn Zusje En... - 6Door: TheoMaxwell
Gelezen: 7314x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Glurende Moeder - 14Door: Anna2014
Gelezen: 4556x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 21Door: Lara
Gelezen: 2479x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.4
:: Ik Liep Geil - 2Door: Sabine
Gelezen: 5839x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
20-07
8.7
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 21489x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 8124x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.7
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4888x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.2
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 33529x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 26966x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 8316x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 19408x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 870