Opwindend.Net
Datum: 09-08-2017
Stemmen: 195x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 46391x
Lengte: Gemiddeld
Schoonmoeder Toch! - 1
Door Dickydickert - Mijn Profiel Pagina

Dit is mijn eerste verhaal. Ik heb het al eerder geplaatst, maar ik heb het op advies van een aantal lezers nog wat langer gemaakt en voorzien van meer (pikante) details. Ik wens jullie weer veel leesplezier

Ik lees regelmatig verhalen van getrouwde mannen die hun schoonmoeder geiler vinden dan hun eigen vrouw. Ik heb dat niet. Mijn schoonmoeder ziet er prima uit voor een vrouw van haar leeftijd (54), maar daarom ben ik ook met haar dochter getrouwd. De jongere versie. Maar tijdens een familieweekendje in zo,n iets te klein vakantiehuisje snapte ik al snel hoe geil het kon zijn om ook iets te beginnen met je schoonmoeder.

Ik ontdekte bij toeval dat mijn schoonmoeder niet zo braaf was als ik altijd gedacht had. Ik betrapte haar op gluren toen mijn vrouw en ik s,morgens onze standaard ochtendwip deden. De slaapkamerdeur stond op een kier en, via de spiegel op de muur zag ik opeens dat mijn schoonmoeder ons zat te bespieden. Ze schrok enorm toen onze blikken elkaar in die spiegel kruisten en ze wist dat ze betrapt was. Ik schrok eerst ook, wilde snel de deur sluiten, maar mijn vrouw trok me juist op dat moment naar haar toe en fluisterde “stop hem diep in me schatje, neuk me” ik glimlachte, want ik kreeg door dat mijn vrouw totaal niet in de gaten had dat er iemand stiekem meegluurde. Ik voelde opeens een vreemd soort spanning ontstaan door deze bizarre situatie. Ik vond het opeens wel heel geil om schoonmoeder mee te laten genieten. Glimlachend keek in schoonmoeder aan terwijl ik langzaam mijn stijve lul diep in haar dochter duwde. Mijn vrouw kreunde van genot, “harder” beval ze kortaf. ik verhoogde het tempo maar bleef tijdens het stoten mijn schoonmoeder uitdagend aankijken. Mijn schoonmoeder wist niet wat ze met de situatie aan moest en bleef aan de grond genageld staan kijken hoe Ik mijn stijve lul, vlak voor we klaarkwamen, uit de kut van haar dochter haalde, en mijn zaad met kracht over haar heenspoot. In de spiegel bleef ik constant schoonmoeder uitdagend aankijken. Ik toonde haar mijn nog nadruipende Stijve pik, wees er op, en wees toen in haar richting, uiteraard zonder dat mijn vrouw er erg in had. Schoonmoeder sloeg geschokt een hand voor haar mond en maakte dat ze wegkwam. Nagenietend wist ik gelijk dat, als ik de kans kreeg, schoonmoeder zelf ook wilde neuken en haar laten genieten van dezelfde pik die haar dochter elke dag tussen haar benen voelde. Ik werd zo geil van deze gedachte dat ik snel de benen van mijn vrouwtje weer spreidde en mijn stijve knots weer in haar nog nadampende kutje stootte. “Nu alweer?” Hijgde ze verbaasd. “Hoe kom je opeens zo geil?” Ik zei niets en liet mijn knuppel diep in haar glijden en terwijl ik haar neukte beeldde ik me in dat schoonmoeder daar onder me lag. Al snel voelde ik een verse lading sperma afgeschoten worden diep in de kut van mijn nietsvermoedende vrouw.

Ik merkte snel dat er wat veranderd was in de houding van schoonmoeder naar mij. Ze leek een beetje bang voor me te zijn. Ik snapte dat wel, ik wist iets van haar stoute nieuwsgierigheid en zij wist dat ik ook niet helemaal te vertrouwen was. Ze ontweek me zoveel ze kon. Daardoor vond ik het nog leuker om haar uit te dagen. De ultieme mogelijkheid om te ontdekken hoe ver ik te ver kon gaan bij schoonma kwam al s,middags bij de lunch. Mijn schoonmoeder stond broodjes te smeren aan de kleine keukenbar die het krappe keukentje van de huiskamer scheidde. Het kleine keukentje liet eigenlijk geen twee mensen toe en toen ik achter haar langs moest om drinken uit de koelkast te halen schoof ik met mijn heupen tegen haar fraaie achterwerk aan. Expres hield ik daar in zodat het van een vluchtige passeerbeweging opeens een zeer intieme houding werd. Ze keek niet op of om en bleef stoïcijns doorgaan met het smeren van de broodjes. Ik besloot nog een stapje verder te gaan. Ik liet mijn handen eerst quasi nonchalant op haar billen rusten, afwachtend hoe ze hier op zou reageren. Ze keek me even afkeurend aan, maar durfde niets tegen me te ondernemen. Ik begon daarop met mijn handen zachtjes in haar billen te kneden. Buiten op het terras zat de familie, ik zag mijn vrouw, mijn schoonvader, mijn zwager met zijn vrouw gezellig in gesprek. De keukenbar was een perfecte plaats. Ze zagen ons wel staan achter die bar, maar waar mijn handen zaten was niet zichtbaar vanaf het terras. Mijn schoonmoeder begon zich steeds ongemakkelijker te voelen. De spanning werd haar duidelijk teveel. Maar ik merkte dat ik juist supergeil werd van dit stiekeme gedoe en fluisterde in haar oor "Jij was vanmorgen stout hé? Nu ben ik een beetje stout. Zal ik met jou nu eens doen wat ik vanmorgen met je dochter deed?" En opeens wist ik het zeker: Ik wilde haar neuken! Nu! Aan die keukenbar. En dat terwijl buiten mijn vrouw en de hele familie er getuige van was zonder er erg in te hebben.

“Breng jij nu snel de drankjes maar naar buiten" probeerde mijn schoonmoeder om de controle op de situatie weer terug te krijgen. "Rob komt er aan met de drankjes hoor" riep ze hard richting terras. "Heerlijk" riep mijn schoonvader en klapte in zijn handen. Ik moest haar wel loslaten. En met tegenzin maakte ik mijn taak af en bracht de drankjes snel naar het terras. Wat was ik blij toen mijn eigen vrouw me weer terug stuurde naar het keukentje. "Help jij moeder even met de broodjes schat?" "Natuurlijk liefje" Ik kuste mijn vrouw van dankbaarheid en wist niet hoe snel ik weer in dezelfde oncomfortabele houding achter mijn schoonmoeder kon schuiven. Ik liet er nu geen gras over groeien. "Gewoon doorsmeren die broodjes" beval ik mijn schoonmoeder terwijl ik mijn handen onder haar rok liet glijden. "Niet doen" siste ze. "Ze zien daar alles". Maar ik was te geil en ik voelde een vreemd soort macht over haar na vanmorgen. Ik kon alles met haar doen wist ik. Ik liet mijn vingertoppen zachtjes over haar Clit glijden en al snel voelde ik dat ze kletsnat werd. Ik stopte mijn hand in haar slipje en begon haar te vingeren. Ze kreunde zacht terwijl ze onverstoorbaar door bleef gaan met broodjes smeren. Ik wist dat ik nu alle risico's nam, maar stoppen was geen optie, ik trok haar rok omhoog en mijn trainingsbroek omlaag, schoof haar slipje opzij en zonder woorden vuil te maken stootte ik mijn stijve lul diep in haar natte roze kut. Ze zuchtte diep en kneep haar ogen toe. "Gewoon doorsmeren" fluisterde ik in haar oor. "Dan smeer ik ondertussen jou door" Ik neukte haar zo hard als kon zonder op te vallen. Ik voelde al snel dat ik ging komen. De familie werd ondertussen ongeduldig "zijn jullie nu nog niet klaar met smeren?" Riep mijn vrouw vanaf het terras. "Bijna" riepen mijn schoonmoeder en ik door het hijgen heen. Te snel kwamen we klaar en terwijl ik mijn zaad diep bij mijn schoonmoeder naar binnen spoot riep ik keihard en triomfantelijk "Klaarrr!"

Schoonmoeder draaide zich om en keek me aan. “Niet helemaal” fluisterde ze in mijn oor. Ze liet zich op haar knieën zakken en stak mijn nadampende lul in haar mond en liet hem diep in haar keel afglijden. Ik voelde dat hij alweer stijf werd! Het sabbelen, likken en zuigen had direct effect. Al na een halve minuut spoot ik mijn volgende lading sperma van die dag in haar mond. Ik zag dat ze de lading gulzig doorslikte. Ze kwam langzaam weer omhoog, ondertussen mijn broek netjes aantrekkend als een echte verzorgende moeder. Alsof er niets gebeurd was fatsoeneerde ze haar rok, pakte de schaal met broodjes en zij “Kom, je zult nu wel honger hebben” Als een verliefde puber volgde ik haar naar het terras. “Dit moeten wel de lekkerste broodjes uit de weide omgeving zijn” zei schoonvader vrolijk “we hebben er immers zó lang op moeten wachten” Iedereen moest lachen. Schoonmoeder antwoordde gevat “Rob, volgende keer iets sneller doorsmeren graag” We keken elkaar veelbetekenend aan en moesten keihard lachen terwijl de rest van het gezelschap ons in verwondering gadesloeg.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Schoonmoeder Toch! - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 22Door: Lara
Gelezen: 2439x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
9.1
:: Logeren Bij Tante Maria 13 #Door: Maria En Klaas
Gelezen: 3577x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Plassen, Sandwich, Anaal
22-07
8.9
:: Mijn Oudere ZusDoor: Sam
Gelezen: 6465x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
7.7
:: Verrassing Tijdens OppassenDoor: Rock
Gelezen: 20156x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Neef, Tieners, Jacuzzi, Trio.
21-07
9.1
:: Mijn Zusje En... - 6Door: TheoMaxwell
Gelezen: 7443x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Glurende Moeder - 14Door: Anna2014
Gelezen: 4637x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 21Door: Lara
Gelezen: 2540x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.4
:: Ik Liep Geil - 2Door: Sabine
Gelezen: 5968x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
20-07
8.7
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 21582x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 8147x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.7
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4900x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.2
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 33608x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 26999x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 8324x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 19414x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 410