Opwindend.Net
Datum: 09-08-2017
Stemmen: 85x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 14815x
Lengte: Gemiddeld
Lustburg 5, Laat Je Gaan ...
Door Knuffelbuffel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lustburg 4, Geile Dekhengst

Hier alweer het 5e deel van deze serie verhalen.
Superbedankt voor alle reacties. Fijn om te zien dat de verhalen gewaardeerd worden.
Om de verhalenlijn goed te volgen raad ik aan om ook de vorige delen te lezen.


De serie gaat over een 20 jarige jongen uit Brabant die de liefde van zijn leven ontmoet. De locaties in dit verhaal zijn verzonnen. Het verhaal zelf en de geile avonturen gelukkig niet, want die jongen … dat ben ik. Supergelukkig en nog steeds smoorverliefd.

5. Laat je gaan schat
Terwijl de vier vrolijk in de kantine van de manege aan het bier zaten had Pa intussen de barbecue klaargezet en samen met Carla de salades klaargemaakt.
‘Pfff wat is het warm, denk niet da ik me aan ga kleden hoor.’ zei Carla.
‘Neeh precies, blijf jij maar lekker zo in je bikini lopen meid, laat maar goed zien dat niet alleen de jongens een schoonheid aan de haak hebben geslagen.’ Hij pakte haar lekker beet. ‘Wat denk je? Zullen we even naar boven gaan, ben bloedgeil en het mooie weer en de gedachte aan het vrouwelijk schoon dat straks komt maakt het niet minder.’
Carla vond dat een minder goed idee. ‘Neeh schat, ze zullen zo wel komen. Laten we maar netjes in de tuin gaan zitten, even inhouden dan mag je vannacht lekker los.’

Ze zaten nog maar net in de tuin of ze hoorden het viertal in een jolige bui aan komen lopen. ‘Waar is dat feestje? Hier is dat feestje…’ zongen de jongens.
Al snel zaten ze met zijn zessen in de zon. Pa had lekkere muziek opgezet en iedereen had een lekker biertje. Het weer was in de namiddag nog prachtig, volop zon en zo’n 23 graden.
Al snel gevolgd door Wim trok Cliff zijn shirt uit.
‘Pfoe hee, ’t is inderdaad wel erg warm zo met kleding aan’ pufte Lindsey.
‘Nou dan trek je toch wat uit? We zijn hier onder elkaar en niemand zal dr een probleem me hebben.’ lachte Pa.
Hoewel ze daar normaal niet moeilijk over deed vond Lindsey dat toch net te ver gaan. Ze kon nu toch niet zomaar zeggen dat ze geen BH aan had? Gelukkig had Carla een oplossing ‘Nou meid, ik denk dat je ongeveer mijn maat heb, kom even mee dan kan je een bikini van mij aantrekken.’
‘Oh dan loop ik ook gelijk mee, dan doe ik hem ook gelijk aan, heb hem in mijn tas zitten.’ Zei de gelijk opstaande Esther. Lindsey kon niet meer weigeren, een bikini zat toch wel lekkerder met deze warmte.
Zo stonden de drie meiden even later in de slaapkamer van Carla en Peter. Terwijl Lindsey en Esther hun kleding uit trokken pakte Carla een bikinibroekje met bovenstukje uit de kast. Lindsey trok het broekje aan, tenminste… als je die 2 kleine lapjes stof met touwtjes zo mag noemen. Het paste perfect. ‘Staat je mooi meid, je hebt er een prachtig figuur voor.’ ‘Dankjewel, ik ben alleen bang dat het bovenstukje wat klein is.’ antwoordde Lindsey en knoopte het bovenstukje op haar rug vast. Haar tepels waren net bedekt, maar de rest van haar volle borsten waren duidelijk zichtbaar. ‘Welnee joh het zit prima en jou prachtige bollen mogen best gezien worden toch? Esther was inmiddels ook omgekleed en keek naar Lindsey. ‘Zeker weten, ik denk dat de jongens er wel van kunnen genieten.’

En dat was ook de reactie van de mannen toe ze weer naar buiten kwamen. Ze zeiden het niet hardop maar hun ogen genoten van het prachtige schaars geklede drietal.
Ze hadden alle drie moeite hun opkomende geilheid te verbergen.
Cliff voelde dat zijn broek wel erg strak kwam te zitten en keek naar het zwembad dat in de hoek van de tuin stond. ‘Pa .. wat mij betreft mag je nog een poosje wachten met het aansteken van de barbeque hoor, ik heb echt even wat verkoeling nodig.’ Hij stond op, liet zijn broek op de grond zakken en liep in zijn boxer naar het bad. Een flinke bult was duidelijk zichtbaar. Hij stapte over de rand het water in en ging zitten.
‘Ben ik de enige of komen jullie dr bij? Het water is heerlijk.’
De meiden twijfelden. Wim stond op, gooide zijn broek uit en tilde Esther onverwachts op. Hij tilde haar op en liep naar het bad. ‘Neeh Wimmmm niet doeeee..’ Verder kwam ze niet want ze lag al kopje onder. ‘Nou dan wij ook maar’ zei Pa en samen met Carla en Lindsey stapte ook hij in het water.
Het bad had een soort bankje langs de zijkanten. Toen Lindsey ging zitten trok Cliff haar tegen zich aan en sloeg zijn arm om haar heen.
Ook de anderen hadden zich inmiddels heerlijk genesteld in het water.
‘Vertel eens Zonnebuitje, hoe vind je het nou zo hier in ons clubje?’Vroeg Cliff.
‘Nou je had me wel al een beetje voorbereid maar ik voel me helemaal thuis. Niks geen moeilijk gedoe, maar gewoon jezelf zijn is wat ik het liefst doe en hier duidelijk kan.’
‘Fijn om te horen schatje, als je maar laat merken als iemand hier ook maar iets doet wat je niet bevalt, het kan er hier soms nogal erg vrij aan toegaan hoor. Zelfs met de sex.’
Lindsey liet weten hier geen enkel probleem mee te hebben. ‘Zoals we vanmiddag in de manege zagen bedoel je? Dat is toch heerlijk? Gewoon zonder schaamte genieten van en met elkaar. Heerlijker kan het leven niet zijn’
Esther keek verbaasd op en vroeg ‘Bedoel je… heb je.. ohh nou weet ik het weer. Wim zei al dat er iemand binnen was geweest.’ ‘Heeh popje je gaat je toch niet ineens schamen he? Heel de wereld mag weten dat ik me niet inhoud als je me geil ligt uit te dagen hoor.’ reageerde Wim en zichtbaar voor iedereen haar borsten beetpakte.
‘Schamen? Hahaha nee, ik vind het juist heerlijk als er gekeken wordt hoe jij me neemt.’
‘Hooh uitkijken jongelui, ik heb me dagelijkse beurt nog niet gehad vandaag en als jullie zo doorgaan weet ik zeker dat ik die hier in het bad al heel snel ga nemen. Kom eens wat dichterbij zitten Carla. Laat me dat heerlijke lijf van je eens voelen.’ Zei Pa.
‘Nou je houd je nog maar in tot we boven zijn lieverd, de jeugd zit echt niet te wachten op een geile voorstelling van een stel ouwetjes.’ Plaagde ze maar kroop toch dicht tegen Peter aan.

Cliff had zich afzijdig gehouden van het gesprek en zat volop te genieten. Hij had zijn hand op het bovenbeen van Lindsey gelegd en wreef langzaam richting haar kruis. Met zijn andere hand had hij de borsten uit het te kleine bikini-topje gewipt en lag die teder te kneden. Automatisch deed Lindsey haar benen wat verder uit elkaar om hem meer ruimte te geven.

Even werd het stil. Vanuit zijn ooghoeken zag Cliff dat de anderen zaten te knuffelen met zijn of haar eigen partner. Enkel klonk er wat goedkeuring toen hij de whirlpool aan zette.
Van de afgelopen nacht wist hij dat Lindsey best wel luidruchtig kon zijn als ze klaarkwam en met een grijns op zijn gezicht besloot hij dat de anderen dit ook eens moesten horen.
Zijn vingers schoven het bikinibroekje opzij en kietelde zachtjes haar schaamlipjes.
Lindsey voelde een geile rillingen door haar heen flitsen. Nog verder gingen haar benen open. Met gesloten ogen lag ze haar hoofd achterover in de nek van haar vriendje.
Ze voelde de vingers haar kutje openen en 1 vinger haar alweer natte grotje binnen glijden.
De duim masseerde haar klit. Met zijn andere hand bleef hij haar tieten bewerken.
‘Ohhh jeesuss, je maakt me gek van geilheid man’ hijgde ze in Cliff zijn oor ‘knijp in mijn tepels… ohh… jah’ Ze kon zich echt niet meer stil houden en liet zich helemaal gaan.

Ze was helemaal vergeten waar ze was en niet alleen waren.
Zowel Peter en Carla als Wim en Esther stopten hun vrijerij en keken openlijk naar het goudblonde meisje dat steeds meer lag te kronkelen in de armen van haar knuffelbuffel.
Cliff haalde zijn vingers uit haar kutje en pakte haar hand. Hij drukte deze op haar gleuf en zei met hese stem ‘Kom maar geil zonnebuitje, maak het af, vinger je klaar.’
Nu pakte hij met beide handen haar tepels en kneep er in.
‘Ohh gggoddd ikk kooeeiiooiieee….’ en met een harde kreet kwam Lindsey superlekker klaar.
De vier toeschouwers keken vol bewondering hoe het geile meisje zich liet gaan.
Trots als een aap met een gouden lul keek Cliff in het rond.
‘Jaaahh ik geloof dat ze zich behoorlijk thuis voelt’, wat een heerlijk geil meisje heb je meegebracht kerel’ complimenteerde Pa zijn zoon.
‘Dank je Pa, maar ze is niet alleen heerlijk geil hoor, het is ook nog eens de allerliefste en mooiste op de hele aarde en wijde omgeving.’
Lindsey keek glazig naar haar vriendje ‘Dankjewel lieve schat ... dat jij mijn vriendje wil zijn, dat je me in 2 dagen heb geleerd wie ik echt ben…. Jou lekkere geile Zonnebuitje.’

Wim gaf zijn broer een speelse stomp op zijn arm ‘zo goser, je had haar op geen mooiere manier aan ons voor kunnen stellen, maar denk je dat je haar nu los kan laten? Dan kunnen we het vuur aansteken, ik heb reuzenhonger gekregen.’
‘Haar los laten? Noooit van mijn leven gast, maar inderdaad wel strak plan om wat te knagen te gaan maken.’
Iedereen stond op en stapte uit het bad. Carla pakte een stapel handdoeken uit de schuur zodat ze zich konden afdrogen. ‘Pa, als jij de kolen vast in brand steek ga ik even een droge broek pakken want om nou de hele avond in een natte boxer te lopen …..’
De kolen moesten even wachten want ook Pa, Wim en de meiden gingen zich omkleden.

Een half uurtje later zaten ze gezellig rond de eettafel. Het vlees lag heerlijk gaar te worden en iedereen was weer voorzien van een koel biertje. De tafel stond vol met heerlijke salades en andere gerechtjes.
Pa stond op en pakte zijn flesje ‘Voor jullie een slokje of hapje nemen… wil ik nog even iets zeggen. Cliff kerel, dit is niet het eerste meisje dat je mee naar huis neemt. Dat mag Lindsey best weten. Maarrrr het is wel de eerste keer dat ook ik er een supergoed gevoel bij heb. En dat is een understatement. Naast dat ik jullie samen alle geluk en liefde toewens hoop ik vanuit mijn hart dat …’ en hij keek iedereen persoonlijk aan ‘…. Dat ik nog heeeelll lang deel uit mag maken van dit superfijne sextal.. uuh zestal. En Lindsey… je moet mij 1 ding vanuit je hart beloven. Ik weet dat het nooit nodig zal zijn maar toch… Mocht die brulbeer van je jou ooooit kwetsen of pijn doen … laat het me direct weten. Dan zal ik hem net zo lang op zijn eigen kloten laten sabbelen tot zijn tandjes zijn versleten. Proost allemaal. Op onze gezondheid superfijne toekomst met zijn zessen.’
Cliff stond op, omhelsde zijn vader stevig ‘Pa …. Superbedankt voor je mooie woorden, maar je zal nooit meemaken dat ik op mijn eigen kloten moet sabbelen hoor. Proost Pa op jouw gezondheid.’ Hij zette zijn flesje aan zijn mond en dronk het in 1 teug leeg.
‘Soooww …. En dan nou wat te knagen.’

De hele groep zat die avond nog uren lang te smullen en gezellig te kletsen.
Ze waren het roerend met elkaar eens dat niets dit groepje uit elkaar kon krijgen en dat eventuele intieme gebeurtenissen gewoon openlijk beleefd konden worden in familiekring.

Binnenkort deel 6.
Knuffelbuffel.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lustburg 6, Supergeil Ontbijt

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 22Door: Lara
Gelezen: 3381x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
8.8
:: Logeren Bij Tante Maria 13 #Door: Maria En Klaas
Gelezen: 5016x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Plassen, Sandwich, Anaal
22-07
8.9
:: Mijn Oudere ZusDoor: Sam
Gelezen: 8736x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
7.7
:: Verrassing Tijdens OppassenDoor: Rock
Gelezen: 21496x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Neef, Tieners, Jacuzzi, Trio.
21-07
9.1
:: Mijn Zusje En... - 6Door: TheoMaxwell
Gelezen: 7838x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Glurende Moeder - 14Door: Anna2014
Gelezen: 4877x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 21Door: Lara
Gelezen: 2796x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.4
:: Ik Liep Geil - 2Door: Sabine
Gelezen: 6321x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
20-07
8.7
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 21791x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 8217x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.7
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4931x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.2
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 33814x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 27045x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 8354x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 19450x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 841