Opwindend.Net
Datum: 10-08-2017
Stemmen: 181x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 30072x
Lengte: Zeer Lang
Logeren Bij Tante Maria 4 $
Door Maria En Klaas - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Logeren Bij Tante Maria 3 $

In mijn jonge jaren was ik smoorverliefd op tante Maria. Natuurlijk liet ik niks merken maar toch… Hier het verhaal zoals het destijds begon en zich ontwikkelde…

Ik zou drie weken bij Maria logeren en al snel was het tot handtastelijkheden gekomen! Maria bleek dol op pijpen te zijn en toen ze merkte dat ik bijna voortdurend een stijve had was het hek van de dam. Mijn grootste wens, haar echt te neuken, was echter nog steeds niet uitgekomen.


Nadat we nog een poosje lekker in haar zwembadje hadden gezeten werd het toch frisser en gingen we ons afdrogen om daarna naar binnen te verhuizen. Op de bank kropen we weer tegen elkaar aan om naar het late journaal te kijken. Al met al liep ik steeds met een stijve piemel want na de uitputtingsslag van deze ochtend was ik daarna niet meer klaargekomen! Maria hield wel mijn piemel vast en ze trok er ook zachtjes aan maar ze leek niet van plan om, zoals gisteren, me regelmatig leeg te zuigen. Ik herinnerde me haar woorden van die ochtend, die een belofte inhielden en ik zorgde ervoor niets van mijn ongeduld te laten merken. Na het nieuws wilde Maria naar bed want zo zei ze: “De afgelopen nacht ben ik nogal druk bezig geweest me je piemel en was ik elk uur wakker!” Dus gingen we naar boven om eerst de badkamer te bezoeken. We waren nu zo aan elkaar gewend dat we rustig gingen plassen waar de ander bij was en ik hoorde dan ook haar pies lopen toen ik aan het tanden poetsen was. Snel draaide ik me om en mompelde al poetsend: “Niet al te goed afvegen hoor, ik lik je kutje straks wel schoon!” Maria had net een prop papier in haar hand maar toen ze dat hoorde depte ze een keertje haar natte schaamlipjes om vervolgens het papier in de w.c. te gooien en door te spoelen. Ze kwam naast me staan om ook haar tanden te poetsen en zei: “Je bent toch zo’n lieve jongen!”

Ik was eerder klaar en lag dus al in bed toen Maria de slaapkamer in kwam. “En nu loop ik met een niet goed afgeveegd kutje rond. Zo ga ik niet in bed hoor, dan krijg ik vlekken!” Maria had gelijk. Ik zei dat ze achterover op bed moest gaan liggen maar met haar kutje net over de rand. Toen ze lag nam ik haar benen en tilde ik die hoog op. “Kruip nu maar naar achteren tot je lekker met je hoofd op het kussen ligt.” zei ik daarna. Toen dat gebeurd was legde ik haar benen op mijn schouders terwijl ik met mijn lichaam zakte tot ik plat op bed lag, mijn hoofd bij haar kruis dat nog glinsterde van het vocht. Ik likte zacht over de nog in rust verkerende lipjes vlak voor me en genoot van de ziltige smaak. Ik gleed weer lekker langs en tussen haar lippen en merkte dat die al vlot weer dikker werden! Ook haar clitje begon zijn kopje weer op te steken, helemaal toen ik die bij mijn “behandeling” betrok. Mijn handen kon ik in deze positie precies op haar grote borsten leggen om meteen haar tepels wat uit te trekken en tussen mijn vingers heen en weer te rollen. Maria was al weer lekker aan het kreunen en lag ontspannen te genieten van mijn tong en handen. Af en toe gleed mijn tong zo diep mogelijk haar kutje in wat een tevreden gezucht opleverde. Na een poosje veranderde ik van positie en ging ik omgekeerd over haar heen om meteen weer mijn bef-werk te hervatten. Nu kon Maria mijn lul vlak boven haar gezicht zien hangen (nou ja, staan eigenlijk!). Ze trok die al gauw naar beneden om hem in haar mond te nemen. Ze zoog zachtjes en friemelde lekker met mijn zak.

Ineens voelde ik haar orgasme opkomen en inderdaad, even later werd mijn hoofd tussen haar benen geklemd waarna ik een staal geil in mijn mond gespoten kreeg. Ze ontspande zich even later waardoor ik mijn hoofd weer terug kon trekken. Maria maakte duidelijk dat ik naast haar moest gaan liggen en even later lagen we lekker ontspannen te zoenen. “Eigenlijk…” zei ze, “eigenlijk weet ik een prima slaapmiddel!” Mijn hart ging meteen sneller slaan. Zou ze bedoelen…

Maria keek me aan: ”Je hebt je vandaag keurig ingehouden, Jonnie! En ik heb je expres niet afgezogen hoewel ik wel érg veel zin had hoor! Maar ik wilde je zaad opsparen voor deze nacht. Zullen we samen eens proberen of je ook met je piemel in mijn kleine kutje past?” Ik kreeg meteen een kleur van blijdschap. Maria nodigde me gewoon uit om haar te neuken! Ik zou nu eindelijk echt neuken! Niet, zoals vanmiddag, een nat kutje gauw even over mijn paal zonder dat ik er iets van kon meekrijgen, maar echt, echt, neuken! Ik zoende Maria meteen heftig op haar mond en voelde dat mijn lul het presteerde om tóch nog een tandje stijver te worden! Maria ging door: “Maar dan gaan we ook net zo lang door tot één van ons helemaal suf geneukt is, eerder stoppen we niet hoor!” Ook daar was ik het helemaal mee eens natuurlijk! “Nou Jonnie, welk standje lijkt je nu het fijnste om de eerste keer te doen? Je hebt vast wel fantasieën daarover!” Nou, die had ik zeker! Ik keek haar aan en fluisterde: “Het liefst de eerste keer gewoon bovenop je lichaam, dan kan ik ook je borsten zien bewegen als ik in je stoot!” Maria knikte en zei alleen maar: “Lekker!”

Meteen ging ze liggen en spreidde ze haar benen, me op die manier uitnodigend tussen haar mooie gebruinde benen te kruipen. Dat deed ik dan ook direct! Eenmaal in positie keek ik naar mijn piemel: Die lekte nu voorvocht als een gek, mijn pik insmeren om hem soepel naar binnen te laten glijden was geen probleem, voorvocht genoeg. Ik smeerde het met mijn duim uit over mijn eikel en het eerste deel van mijn piemel tot alles glom van het vocht. Daarna duwde ik twee vingers in het kutje van Maria dat ik net nog gebeft had. Ik doopte mijn vingers in haar geil en smeerde haar kutlippen er rijkelijk mee in tot ook die kletsnat waren. Nu was alles gereed en met kloppend hart (en kloppende piemel!) duwde ik mijn paal naar beneden in de richting van het wachtende kutje. Ik wreef met mijn eikel tussen haar twee schaamlippen door wat ook al heerlijk voelde! Maria lag er ontspannen wijdbeens bij met iets opgetrokken knieën. Ze lag duidelijk te kijken hoe ik genoot van deze nieuwe ervaring! ten slotte duwde ik mijn onderlichaam voorzichtig iets naar voren en duwde ik daarmee met mijn eikel haar schaamlippen verder opzij om langzaam haar kutje binnen te dringen. Even later kon ik mijn eikel niet meer zien, ik zag alleen mijn gladde paal die recht in haar kutje verdween en ons op die manier verbond.

Ik spande mijn buikspieren even en voelde mijn lul daardoor iets bewegen in het voorstuk van haar vagina. Toen ik dat deed wipte Maria iets omhoog en siste ze: “Oei! Dat voelde even heel lekker, pop!” Ik wriggelde weer wat naar voren, vast van plan om niks te overhaasten en van elke centimeter die ik naar binnen gleed maximaal te genieten! Weer een stukje… even iets terug tot mijn eikel er weer bijna uitfloepte… Mijn lul kwam besmeurd met kutsappen uit Maria’s vagina glijden, wat een geweldig geil gezicht was dat! Maria bewoog haar onderlichaam. “Kom op! Stop die lekkere paal nu eindelijk helemaal diep in mijn kut en pomp je klaar!” siste ze, bijna boos. Ik duwde mijn piemel snel weer naar binnen en ging nu anders liggen. Één voor één strekte ik mijn benen naar achteren. Ik steunde nu op mijn armen en knieën en kon nu minder goed mijn lul naar binnen zien glijden maar voelen? Dat deed ik zeker! Wauw! Nu ik bijna helemaal in Maria’s kutje zat voelde het gewoon fantastisch! Mijn pik zat stevig ingeklemd in haar strakke kutje, haar warme kutwanden gleden verrukkelijk langs mijn piemel en bij elke beweging schoten er nieuwe sensaties door me heen. Elk ribbeltje van de binnenkant van haar kutje probeerde ik zo te voelen tot ik ineens met mijn zak tegen haar kontje duwde: ik kon niet verder!

Tegen die tijd was Maria al aardig ver heen, ze genoot minstens zo veel als ondergetekende. Ze keek me met glanzende ogen aan en met haar voeten duwde ze mijn billen naar zich toe. “Wat vul je mijn kutje heerlijk op met die paal van je!” fluisterde ze terwijl ze me verliefd aankeek. “En ik kan van je piemel elke ader langs mijn kutwanden voelen ribbelen! Lekker joh!” Ik genoot nog even van het gevoel zo diep in een kutje ingegraven te zitten en haalde toen diep adem om voor het eerst echt te gaan neuken! Ook Maria keek me nu afwachtend aan: “Kom op Jonnie, ga lekker je gang en neuk me zo hard je zelf wilt! Ik kan best veel hebben dus…!” Nou.. dat harde kwam heus nog wel maar eerst wilde ik blijven voelen! Dus trok ik me langzaam terug tot alleen mijn eikel nog in haar vagina zat. En weer gleed ik helemaal naar binnen… Keer op keer neukte ik haar met zo lang mogelijke slagen, zo goed mogelijk voelend hoe haar kutwanden mijn pik masseerden. Maar… nu werd het tijd voor meer actie! Weer haalde ik diep adem en toen ik weer me bijna helemaal uit haar kutje had teruggetrokken ramde ik in één klap mijn paal tot de wortel naar binnen om meteen op die manier door te gaan! Bij de eerste felle stoot had Maria even naar adem gehapt maar nu werkte ze ijverig mee door me elke keer met haar voeten keihard naar voren te duwen!

Nu keek ik naar haar grote borsten die mee begonnen te slingeren in het tempo van mijn stoten. Wat een geil gezicht was dat, die grote memmen, die zo op en neer slingerden! Maria kreunde nu voortdurend en keek me geconcentreerd aan. Ineens voelde ik haar kut mijn piemel steviger omklemmen: Ze kwam klaar met mijn pik in haar kutje! Nu gingen haar handen naar mijn tepels. Ze pakte ze beet en begon er stevig aan te trekken want ze wist van de dag ervoor dat ik dat erg lekker vond! Nou, ze had instant-succes want nu werd het mij te veel: Heerlijk beuken in een warme kut, haar kutwanden die door Maria’s orgasme me extra stevig masseerden en dan nu nog mijn tepels die door haar vingers werden uitgerekt en gedraaid… met een ingehouden, langdurig gekreun spoot ik voor de eerste keer een kutje helemaal, straal voor straal, vol! Meteen toen Maria mijn zaad tegen haar baarmoeder voelde sprietsen sperde ze haar ogen wijd open en kwam ze nóg een keer tot een orgasme! Ik pompte nog lekker even door om ook het laatste sperma in haar warme grotje te spuiten. Voorzichtig liet ik me op haar warme lijf zakken en zoende ik haar vol op de mond.

Maria keek me vertederd aan: “Nou, hoe vond je nu deze eerste keer? Was het zoals je verwacht of gehoopt had?” “Het was veel meer dan dat!” verzekerde ik haar. “Het was onbeschrijfelijk lekker!” Maria glunderde toen ze dit hoorde en kneep wat met haar kutje in mijn piemel. “Hij heeft net gespoten maar je piemel is nog even stijf als daarvoor!” riep ze tevreden uit. “Had ik al gehoopt, daarom heb ik je vandaag ook niet klaar gezogen!” Ze bewoog genietend haar onderlichaam wat op en neer waardoor mijn lul lekker in en uit gleed. Beiden zaten we zo een poosje “vies te voelen”. Ik richtte me wat op en vroeg: “En welk standje zou jij nu graag willen?” Maria dacht na en ineens zag ik dat ze een beslissing genomen had. “Ik ga op mijn rug liggen met de benen opgetrokken. Jij op je zij met je benen onder de mijne door. Dan duw je je piemel in mijn kutje en ga je me zo neuken. Dan kun je mij neuken en tegelijk met een hand mijn borst masseren of mijn clitje… Even later gleed ik weer haar warme grotje in. Zoals we nu lagen kon ik lekker diep in haar stoten maar lag haar clit volkomen vrij zodat ik die prima kon masseren. Ik pompte en masseerde waardoor Maria al gauw weer begon te hijgen. Ze pakte zelf haar beide tepels om die ver uit te trekken. Ze keek me gelukzalig aan en fluisterde: “Ik ben er bijna!” Inderdaad voelde ik haar weer klaarkomen maar dit keer stopte ik nergens mee, ik bleef onverstoorbaar doorgaan met neuken en vingeren waardoor Maria meteen weer verkrampte en dat nu achter elkaar bleef doen! Ze werd steeds roder in haar gezicht en ik besloot dat het lang genoeg had geduurd. Ik pompte nu niet meer in haar kutje, nee, nu bewoog mijn lul als een zuigerstang flitsend in en uit om al snel zijn tweede portie zaad in haar vagina te sproeien! Toen Maria dat voelde kwam ze nog een laatste keer klaar om daarna amechtig alles te ontspannen. Benen, armen, ze liet ze gewoon vallen en dat daardoor mijn benen zowat afgeknepen werden was niet iets waar ze zich nu druk om kon maken! Ach… ik zat nog steeds in haar grotje en dat mijn benen bijna geplet werden nam ik op de koop toe, ik kon nog steeds lekker in en uit het gastvrije spleetje bewegen!

Bij elke beweging die ik in haar kutje maakte liep er wat geil en zaad langs mijn pik naar buiten en dat lekte langzaam over mijn kruis en Maria’s billen. Rustig liet ik haar bijkomen tot ze me aankeek en zei: “Oef! Dat was weer ouderwets lekker! Het was al een hele poos geleden dat ik met een lul in mijn kutje zo lekker ben klaargekomen!” ik glom toen ik deze complimenten hoorde, als onervaren jongeman had ik Maria toch lekker kunnen verwennen! Van de weeromstuit begon er weer iets te groeien wat Maria natuurlijk ook niet ontging. “Oh, Jonnie! Zullen we nog één standje doen voor het slapen gaan? Lekker op z’n hondjes? Dan kun je nét iets dieper komen met die lieve lul van je!” Ik wist uit de seksboekjes al lang welk standje ze bedoelde en met een slurpend geluid trok ik mijn piemel uit haar vagina. Meteen ging Maria in de juiste stand liggen met haar hoofd op het kussen en haar kont omhoog. Toen ik achter haar knielde besefte ik dat dit standje ook een geweldig uitzicht bood! Ik keek recht naar beneden en zag mijn lul al verwachtingsvol trillen, vlak bij haar twee openingen! Ik vroeg me af wat ze zou doen als ik per ongeluk in het verkeerde gaatje zou binnendringen maar besloot om dat niet te riskeren!

Ik duwde mijn pik die alweer stijf tegen mijn buik stond wat naar beneden tot deze recht naar haar kutopening wees. Ik duwde wat naar voren en gleed soepel haar kutje in. Meteen duwde ik door wat, met al het sperma en geil, nu makkelijk ging. Haar billen waren natuurlijk in deze positie prima plekken om mijn handen op te leggen en ik trok ze meteen wat uit elkaar om goed te kunnen zien hoe mijn piemel lekker in en uit haar gleufje gleed. Maria zelf had een hand naar achteren gedaan en vingerde haar clit terwijl ze weer stevig kreunde. Nu pakte haar bij de heupen om meer kracht te kunnen zetten en begon ik in een steeds hoger tempo te neuken. Dit standje leek niet alleen prachtig maar voelde ook heerlijk! Verrukt ramde ik in en uit Maria’s krampende kutje terwijl ze al weer een orgasme beleefde. Ze vingerde stevig door, duidelijk van plan minimaal nog een keertje klaar te komen! Na mijn vorige zaadlozingen kon ik het goed volhouden ook omdat haar kutje superglibberig was door al het zaad en geil. Ik stootte keihard in en uit en genoot met volle teugen van deze ervaring! Maria kwam weer klaar en bleef doorvingeren tot ze nogmaals verkrampte. Toen keek ze om en zei: “Hup Jonnie, spuit me nog een maal vol, ik ben bekaf!” Dat leek me prima! Ik keek nog een keertje naar mijn met geil overdekte paal die net naar buiten kwam en duwde die toen met een soppend geluid zo diep mogelijk naar binnen tot ik echt niet dieper kon. Meteen liet ik mijn zaad weer in een paar harde stralen haar grotje in schieten. Wat was dat een heerlijk gevoel, je leeg te spuiten in de plek die daar voor geschapen was! Je aftrekken was lekker maar dit was van een heel andere orde, dit was het summum!

Beiden bleven we nog even in deze positie nagenieten waarna ik me met wat spijt terugtrok. Maria hield haar kutje met een hand stijf dicht en vroeg me om op mijn rug te gaan liggen. “Je bent toch niet vies van je eigen zaad hè?” vroeg ze. Ik schudde mijn hoofd, ik had het een paar keer geproefd door met mijn vingers wat van mijn buik te vegen en te proeven dus ik wist hoe het smaakte. Met haar kutlippen stevig samengeknepen kroop Maria over mijn hoofd tot ze recht boven mijn mond zat. “Mond open!” gebood ze. Ik deed wat ze vroeg en ze liet zich zakken en tegelijk trok ze haar hand weg. Haar kutje opende zich en een lange sliert geil met zaad droop meteen naar beneden, om in mijn mond te belanden. Ik zoog de sliert naar binnen tot die afknapte maar dat bleek niet het einde. Maria perste zachtjes en steeds opnieuw lekte er geil vermengd met zaad uit haar grotje mijn mond in. Ik klemde mijn mond nu stevig om haar kutje een begon tegelijkertijd te zuigen en te likken. Nou, dat zorgde voor resultaat want nu kwam er nog veel meer naar buiten gelopen! Ik moest stevig slikken om al het geil weg te werken. ten slotte likte ik de laatste restjes uit haar flamoes en begon ik haar clitje nog maar eens te bewerken. Maria liet dit lekker over zich heenkomen tot ze nog een klein orgasme kreeg. Ze kroop daarna van me af en fluisterde: “Oef, dat extraatje was een heerlijk toetje Jonnie! Nu even plassen, wassen en dan lekker slapen!” Nadat we beide getoiletteerd hadden kropen we vermoeid in bed en vielen we, dicht tegen elkaar aan, in een diepe slaap.

De volgende ochtend werd ik wakker en meteen wist ik wat er gebeurde: Maria lag al weer op mijn buik aan mijn piemel te lurken! Toen ze merkte dat ik wakker was geworden keek ze op: “Goedemorgen slaapkop! Lekker gedroomd? Je piemel is in ieder geval weer helemaal paraat!” terwijl ze dit zei was Maria al weer in beweging gekomen: Ze klom over me heen tot ze schrijlings op mijn kruis zat met mijn pik al tegen haar kutje gedrukt. “Klaar voor de eerste ronde van deze nieuwe dag?” vroeg ze. Ze wachtte mijn antwoord niet af maar wipte kort omhoog met haar kutje. Ze had mijn pik al in haar hand genomen en richtte die recht omhoog waarna ze die meteen tussen haar kutlippen duwde. Ze zakte door tot ze stevig op mijn kruis zat. “Mmmm, zóóó lekker, een stevige lul ’s morgens meteen in je kutje! En dan nu…!” Ze begon op en neer te wippen met steeds langere halen en tegelijkertijd vingerde ze haar clitje weer. Ik greep haar bij de slingerende borsten en hield haar tepels vast waardoor die bij elke stoot naar beneden flink werden uitgerekt. Maria keek me weer met die geconcentreerde blik aan die ik zo langzamerhand nu wel kende: Ze was er weer bijna! Inderdaad verkrampte ze even later weer en slaakte ze een diepe zucht. “Zo, lekker wakker worden is dat hoor, geneukt worden en klaarkomen! Heerlijk!”

Ze wipte nu een stuk rustiger op mijn stijve toen ineens de telefoon ging. Maria nam op: “Hoi lieve zus van me! Hoe is het in Griekenland? Goed?” ze luisterde terwijl ze onverstoorbaar door bleef wippen op mijn lul en ze me een knipoog toezond. Ik had het ineens niet meer: Maria belde met mama terwijl ze mij doodleuk neukte! “Ja, Jonnie doet het geweldig! Hij heeft gisteravond nog alles netjes gesproeid en ook nu is hij weer druk bezig! Wil je hem even spreken? Oké, hier komt hij!” en meteen gaf ze me de telefoon met een brede grijns op mijn gezicht. Ik probeerde ze kalm mogelijk te praten maar dat werd me bijna onmogelijk gemaakt doordat Maria nu ook aan mijn tepels begon te trekken terwijl ze nu keihard mijn lul op en neer in haar kutje stampte wat duidelijk sopgeluiden veroorzaakte! Mama vroeg hoe het ging en ik probeerde zo rustig mogelijk te antwoorden. “Wat hoor ik toch steeds op de achtergrond?” vroeg mama. Ik keek radeloos naar Maria die gewoon door beukte op mijn lul! “Eh..eh.. ik denk dat je de mixer hoort, Maria was juist bezig roerei te maken!” loog ik wanhopig. Mama vroeg of ik Maria weer wilde geven en opgelucht deed ik dat. Maria pakte het toestel aan terwijl ze geen slag minder neukte, nee, die had er duidelijk plezier in! “Ja, hij heeft echt wel wat extra eitjes nodig, hij moet zich vreselijk inspannen! Nee, ik let er echt wel op dat hij aan zijn trekken komt, zusje!” Ze luisterde een glimlachte breed. “Ja, hoor, dat klopt helemaal! En het gaat echt geweldig, net zoals je al voorspeld had! Ik denk dat je zelf ook onder de indruk zult zijn als je ziet wat hij hier allemaal klaar gemaakt heeft!” Na nog wat geklets beëindigde Maria het telefoongesprek en legde ze het toestel neer.

Maria ging zich nu weer concentreren en ze begon nu écht stevig mijn lul af te raggen. Na deze nacht was mijn voorraad weer helemaal op peil en ik voelde dat ik op het punt van spuiten stond! Maria merkte het ook en keek me strak aan. “Nog heel even volhouden Jonnie, ik ben er ook bijna, dan mag je me lekker weer volspuiten!” Even later was Maria zo ver en ik kon mijn eerste portie zaad van deze dag heerlijk in haar warme kutje spuiten terwijl haar kutwanden me krampend aftrokken. Maria liet zich met een plof op me vallen met mijn lul nog diep in haar kutje begraven. “Zo, dat was lekker, zo wil ik elke ochtend wel wakker worden!” glunderde ze, nog wat na hijgend. “Kun je nog een keertje, ik wil wel weer hoor!” zei ze er meteen achteraan. Laat ik dat al gedacht hebben! Mijn pik was gewoon stijf gebleven dus dat was geen enkel probleem. Maria ging nu op haar rug liggen en vroeg me een kussen onder haar billen te duwen. Toen ik tussen haar benen kroop tilde ze die hoog op en legde ze deze over mijn schouders. Haar kutje stond nu recht omhoog en toen ik er mijn lul in duwde wist ik dat in deze positie ik nog weer dieper kon dan op z’n hondjes! Ik ramde lekker hard in en uit haar soppende kutje en bij elke neerwaartse stoot kletsten onze kruizen hard tegen elkaar waarbij haar clit het stevig te verduren kreeg. Dit standje was ook weer geweldig, als een mes in de boter gleed ik in en uit en ook nog eens zo diep! Maria begon weer glazig te kijken en kwam meteen daarop klaar. Ik beukte heerlijk door en genoot! Maria bleef kreunen en klaarkomen onder mijn beukende stoten! Ze hijgde, kreunde, spoot geil over onze kruizen… het hield niet op. ten slotte keek ze me weer wanhopig aan: “Jonnie, ik kan echt niet meer, spuit me vol en laat me bijkomen!” Ik grinnikte inwendig: blijkbaar was ik deze ochtend de overwinnaar! Even later liet ik me weer lekker leeglopen en sproeide ik een paar dikke stralen diep naar binnen bij Maria.

Ze duwde me haast wanhopig van zich af en kreunde: “Nu MOET ik gewoon bijkomen! Ik ben afgeragd, sufgeneukt en platgespoten door jou!” Ik gaf haar een paar zachte zoenen waarna ik alvast opstond om te plassen en wassen. Daarna begon ik met het klaarmaken van de brunch. Rond het middaguur aten we, weer op het terras. Ik maaide daarna het gras en schuurde en schilderde twee raamkozijnen. Daarna weer douchen terwijl Maria in de zon lag te bakken en te telefoneren. Toen ze klaar was met bellen moest ik op mijn rug gaan liggen. Meteen kroop ze omgekeerd over me heen. Ze ging met haar bovenlichaam omhoog en liet haar kruis op mijn gezicht zakken. Ze wriggelde even om de juiste positie te vinden. Ze duwde en friemelde net zo lang tot mijn neus helemaal tussen haar kutlippen zat en mijn tong de voorkant van haar kutje kon likken. Ze reed zachtjes van voor naar achteren op mijn gezicht waardoor langzamerhand steeds meer geil mijn neus in werd gedrukt. Ik likte haar lekker over haar clit, elke keer als die binnen bereik kwam. Ook mijn handen lagen niet stil naast me. Ik wreef lekker over haar billen en friemelde wat aan haar kontgaatje. Zo lagen we lekker te genieten…

Mijn pik lag stijf op mijn buik tot Maria hem beetpakte en recht omhoog hield. Ik dacht dat ze er aan wilde gaan trekken maar ineens, tot mijn verbijstering, voelde ik een tong over mijn natte eikel likken! En dat kon nooit Maria zijn, die zat rechtop, op mijn gezicht te rijden. Ik probeerde los te komen van haar bips maar Maria leunde nu extra stevig op mijn gezicht waardoor ik geen kant op kon! Ze grinnikte om mijn gespartel en zei: “Rustig Jonnie, laat ons nou maar gewoon!” “Ons”? Welke “ons”? Wie zat er nu mijn piemel af te likken? Ik had echt geen idee. De onbekende nam nu mijn hele piemel in haar (of zijn?) mond en begon nu serieus te pijpen! Ik kon niks er tegen doen, trouwens, wilde ik er eigenlijk wel wat tegen doen? Ik ontspande weer en hervatte het likken van Maria’s clit. De onbekende stopte met pijpen. Ik wachtte af wat er nu ging gebeuren en even later voelde ik dat mijn eikel tussen twee onbekende schaamlippen werd geduwd waarna ze (het bleek dus in ieder geval een vrouw te zijn!) zich over mijn piemel liet zakken. Een onbekende vrouw zei vrolijk: “Maria, je had volkomen gelijk, hij heeft een heerlijke plasser die echt geschapen is voor het betere neuk-werk!” Maria grinnikte. “Was een goed idee om je te vragen even langs te komen hè?” Maria boog zich wat naar voren en ik hoorde dat de twee dames begonnen te zoenen. Ze smakten daar heel wat bij af tot de onbekende zei: “Even wachten Maria, het komt er aan!” Na nog een paar keer op en neer te zijn gewipt op mijn lul voelde ik haar kutspieren mijn piemel in een ijzeren greep nemen en kwam ze langdurig kreunend klaar!

“Pfoei, dat was even lekker klaarkomen zeg! Daar was ik aan toe!” Maria was hierdoor zo opgewonden geworden dat ook zij nu een orgasme kreeg en me weer ondersproeide met haar sappen. Meteen daarna stapte ze van me af en kon ik zien wie er op mijn pik zat. Het bleek de buurvrouw te zijn die ik toen we wegfietsten even had gezien. Ze stelde zich nu aan me voor terwijl ze doodleuk op mijn pik bleef zitten: “Hoi Jonnie. Ik ben Els. Maria vertelde me dat je zo lekker neukte en nodigde me uit… ik hoop dat je het niet erg vond?” Els had een prima figuurtje en was ergens midden twintig, schatte ik. Ik grijnsde en zei: “Heb ik nog wat in te brengen dan? En trouwens, je hebt een heerlijk kutje! En je borsten zijn al even lekker groot als die van Maria.” Inderdaad had ze naar verhouding grote tieten die lekker meebewogen met al haar bewegingen. Maria trok aan haar arm. “Hup, Els! We gaan omdraaien, nu jij boven en ik onder!” Met tegenzin liet Els mijn lul uit haar kutje floepen en ging zij meteen op mijn gezicht zitten terwijl Maria snel haar plaats op mijn lul innam. Ik proefde nu het kutje van de buurvrouw en die beviel me wel! Er liep al flink wat geil uit en toen ik dat oplikte proefde ik uitgebreid en vergeleek dat met het geil van Maria. Els’ geil was iets dikker en smaakte net even anders maar ook heel lekker!

Maria begon weer met Els te zoenen maar ze vergat niet daarbij stevig op mijn lul te wippen. Ook Els schoof genietend over mijn gezicht en kreunde elke keer als ik haar clit likte. Nóg een verschil: Deze clitoris was duidelijk langer en ik kon er zelfs op zuigen als op een mini-pikkie! Els bewoog niet meer heen en weer maar liet mij nu voortdurend haar clit bewerken. Ik hield me nu niet meer in en bevoelde haar billen en vond al snel haar kontgaatje dat vlak voor mijn ogen te zien was. Het glom uitnodigend doordat er al heel wat van haar geil overheen was gelopen tijdens het neuken dus nat maken was niet meer nodig. Zonder waarschuwing duwde ik een wijsvinger naar binnen die met een kreetje werd begroet. “Maria! Hij stopt een vinger in mijn reet! Heb je hem dat ook al geleerd? Dat jong weet van wanten hoor!” Ik duwde nu mijn hele vinger in het bruine gaatje en Els wipte enthousiast op en neer over mijn gezicht waarbij ze een ongekende hoeveelheid dik geil over me heen smeerde. “Nog heel even en…” ja hoor, ze kwam weer klaar, en hoe! Opnieuw kreunde ze en opnieuw verkrampte ze maar nu gingen de sluizen echt helemaal open en werd ik onder gesproeid met nattigheid, geil, maar ik dacht ook pis te proeven! “Oeps! Ik kwam zó lekker klaar dat ik een beetje geplast heb, Jonnie! Vind je dat erg?” Klonk het bezorgd van boven. Ik kon niks zeggen met haar flamoes op mijn mond gedrukt dus ik schudde mijn hoofd voor zover dat kon wat heen en weer.

Els bleek dat te hebben begrepen want meteen golfde er een volgende straal vocht mijn mond in. Ik slikte stevig door terwijl Els kirrend van plezier doorging met piesen en geil lozen in mijn mond. Ik was zo druk bezig met het doorslikken van al dat vocht dat ik niet in de gaten had dat Maria haar tempo had verhoogd maar ineens merkte ik dat. Mijn lul werd nu echt afgeragd door een als een stoomlocomotief hijgende Maria die elke keer met een klets op mijn buik terecht kwam tot ze ineens verstarde en weer een orgasme kreeg. Ik was zo opgewonden dat ik nu ook klaarkwam en recht omhoog haar kut in spoot. Maria jubelde het uit: “Els, hij spuit me lekker vol met zijn zaad, heerlijk gewoon!”

Maria stapte vlug van mijn nog stijve piemel af en zei: “Hup, neuk Els even lekker hard en spuit je dan ook in haar kutje leeg!” Els had dat natuurlijk ook gehoord en meteen tilde ze haar kutje van mijn gezicht. Ze ging wijdbeens naast me liggen en keek me verwachtingsvol aan. Nou, ik wilde dit stuk wel graag stevig neuken dus ik kroop vlug tussen haar benen, tilde die op (ja, ik leerde snel!) en legde die op mijn schouders. Meteen duwde ik mijn lul, die nog droop van het geil van Maria in het lekkende kutje voor me terwijl Maria op het gezicht van haar buurvouw ging zitten om in haar mond uit te lekken. Ik kon nu al neukend precies bij de tepels van Maria om die op te happen. Zo vormden we één grote seksmachine en kreunden we om het hardst. Al gauw kwam Els weer klaar en ook Maria begon steeds harder te kreunen dat Els haar zo lekker likte! Ik wachtte tot ik Els voelde klaarkomen en spoot haar meteen daarna lekker vol met zaad. Straal na straal gulpte in het voor mij nieuwe kutje waarna ik me op haar liet zakken met mijn lul nog stevig in haar kutje. Ook Maria was klaargekomen op de geoefende tong van de buurvrouw en rolde opzij op het gras om uit te hijgen! Nadat we wat waren bijgekomen liepen we naar de stoelen om samen nog wat te drinken. Dat de dames nog hevig lekten was alleen maar geil, terwijl ze naar de stoelen liepen zag ik hun geil langs de fraaie benen naar benden glibberen. Ik kon het niet nalaten ze nog even lekker over hun benen te wrijven en het geil in hun huid te smeren… Na iets te hebben gedronken vertrok Els weer en met een “tot spoedig ziens!” namen we afscheid.

Zou Jonnie nu nog meer beleven bij zijn geile tante? Lees dat in het volgende deel. Reacties worden, zoals altijd, erg op prijs gesteld. Ik hoor graag hoe je het verhaal vond!
Dikke kus van Maria!

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Logeren Bij Tante Maria 5 #

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 4800x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.9
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 3087x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.4
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 25166x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 24291x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 7584x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 18276x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
:: Mijn Knappe Schoonzusje LaraDoor: Marc
Gelezen: 23904x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Schoonzusje, Familie, Liefde
12-07
7.2
:: Lustburg 2.9 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 6293x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
10-07
9.2
:: Paul WintDoor: Janine. V. N
Gelezen: 27283x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Weddenschap
10-07
8.1
:: Ongelofelijk Lekker - 19Door: Lara
Gelezen: 8294x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-07
8.6
:: 18e Verjaardag - 3Door: Hij Wordt Een Zij
Gelezen: 8938x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie Incest Familie Travestiet Laarzen Hakken Meesteres
06-07
8.1
:: Glurende Moeder - 13Door: Anna2014
Gelezen: 25403x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.6
:: De Zesde Keer Met Mijn Tante!Door: DaSilva
Gelezen: 27693x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tante
05-07
8.5
:: De Genen Van Oma - 4Door: Momson4018
Gelezen: 14656x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Nylons, Oma. Kleinzoon En -dochter, Oom, Tante, Neef, Nicht, Zoon, Dochter
04-07
8.9
:: Samen In 1 Bed? Vakantiepret!Door: Alfie Special
Gelezen: 44727x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Ontdekken
04-07
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 642