Opwindend.Net
Datum: 12-08-2017
Stemmen: 124x
Cijfer: 6.9
Gelezen: 24918x
Lengte: Lang
Tika, Privé Hoertje, Voor D'r Papa - 1
Door Angela - Mijn Profiel Pagina

‘’Hartelijk gefeliciteerd Tika met je zestiende verjaardag, blaas de kaarsjes maar uit.’’
Ze blies de kaarsjes uit en begon haar eerste cadeautje uit te pakken, er kwam een Bhtje uit, 75B stond er in.
‘’Ja, ik vond dat je aan een grotere maat toe was,’’ reageerde, haar moeder. Ze begon aan het tweede pakje en er kwam een rokje uit, een gele en behoorlijk kort, het was haar lievelings kleur,wist haar vader.
Marijke haar moeder keek gelijk haar man verbaasd aan, ‘’waarom geef je haar zo een kort rokje?’’
‘’Ze wilde zo iets graag hebben weet ik en het zal haar goed staan.’’
‘’Ach Marijke, daar lopen veel meisjes in, maak je niet zo druk!’’ Met die opmerking steunde Jasmijn haar oom. Tika was het nichtje van Jasmijn en ze gingen er voor elkaar, door dik en dun. Marijke deed het af met een verongelijkte blik richting haar.

Ze opende nu het pakketje wat ze van Jasmijn had gekregen.
Een topje zat er in, ook in de kleur geel. ‘’Trek je nieuwe spullen even aan?’’ Vroeg Jasmijn.
‘’Showtje..showtje,’’ riep een neef van Tika.
Tika ging naar boven en kwam even later weer naar beneden, het korte gele rokje bolde geil over haar ronde kontje en het topje hield haar buikje vrij en haar stevige tienertietjes daarvan waren de harde tepeltjes zichtbaar in de strakke stof van het kledingstuk.
‘’Waarom heb jij je nieuwe Bhtje niet aan?’’ Vroeg haar moeder. Tika draaide even een rondje en bezorgde haar neef behoorlijke roering in zijn broek.
‘’Je lijkt wel een sletje, in die kleding?’’ Zei haar moeder en neef Jan durfde zijn cadeautje al niet eens meer te geven.
‘’Hier met mijn cadeautje,’’ riep Tika lachend en griste het hem uit zijn handen.
‘’Nou misschien kan je het beter later uitpakken,’’ probeerde Jan nog, maar Tika scheurde het papier er al af en er kwam een geel stringetje te voorschijn.
Papa Robert, sloeg zijn ene been over het andere….
Jan wilde wel weer showtje..showtje roepen, maar hield zich in, getroffen door de dodelijke blik van Marijke. Gelukkig waren een paar vriendinnen zo verstandig geweest en kwamen er wat nieuwe dingetjes voor haar laatste schooljaar te voorschijn, zoals een agenda.

Tika mocht een wijntje drinken, ook al was ze nog geen achttien.
Het was gezellig en werd later en later en later, de eerste vriendinnen vertrokken om twaalf uur en de laatste samen met neef Jan om drie uur ‘s nachts.
Marijke hield dat niet vol en dook al om twee uur het bed in en Jasmijn bleef slapen en had de logeerkamer ter beschikking.
Tika ging ook naar boven terwijl Robert nog wat dingen naar de keuken bracht alvorens hij het licht uitdeed en ook naar boven liep. Hij liep de slaapkamer in en trof Marijke aan in diepe slaap.
Robert bedacht zich en verliet de slaapkamer weer en sloot de deur voorzichtig. Bij Tika brandde er nog licht, zag hij doordat er een licht streep te zien was…..

Robert liep de slaapkamer van zijn dochter in.
Tika stond er met haar nieuwe stringetje in haar hand, ‘’huh? Papa?’’ Dat korte rokje stond haar geweldig en haar kontje kwam er goed in uit, het rokje bolde er zo geil overheen, dat het achter wat korter hing en haar dijen nog meer prijs gaf. Dat verdomde geile lekkere dijvlees van die tienermeisjes, spookte het in het hoofd van Robert.
Ze had nog steeds geen Bhtje aan waardoor hij haar stijve tepels in de strakke stof zag prikken, stijve tepeltjes, was ze geil of zo?
Ze stond er nog steeds met dat stringetje. ‘’Vind je dat stringetje mooi?’’
‘’He, nee pa, ik had het net aan maar als ik dan iets voorover buk, dan zit dat touwtje ver tussen mijn billen en dat zit echt niet fijn hoor.’’
Hij zag haar slipje op het bed liggen….ze stond er dus in haar blote kontje vlak voor hem, het slijm lekte hem al uit de mond en veegde het af aan de mouw van zijn overhemd.
Hij voelde dat zijn pik werd voorzien van bloed en langzaam in dikte en hardheid toenam.

‘’Jij..jij bent nu zestien geworden en dan mag het, He?’’
‘’Wat bedoel je pa?’’
‘’Nou wettelijk mag je nu seks hebben, heb je trouwens al een vriendje?’’
‘’Nee, ik heb nog geen vriendje in de zin van seks, ik vind Adriaan van de overkant wel leuk.’’
‘’Til je rokje ff op…schatje,’ zei hij, met hese stem.
‘’Doe ff normaal pa?’’
‘’Kom op Tika, doe niet zo kinderachtig, til je rokje voor mij op…please?’’ Tika wist dat het tussen haar vader en moeder op seks gebied niet meer zo lekker ging als vroeger.
‘’Toe nou, ik sta al bijna een jaar droog,’’ hij smeekte bijna.
Tika tilde haar rokje op en toonde haar vader haar prachtige gladde bolle kale kutje, met van die maagdelijke gesloten kut lipjes, tussen haar heerlijk volle geile dijen.
‘’Oohhhhh ja..wat ben jij mooi en lekker!’’
Ze zag nu wel dat er in de korte broek van haar vader een flinke tent werd opgezet. ‘’Draai je ff om ik wil je kontje zien.’’ Ze draaide zich om,’’ wauw wat een lekker kontje heb jij.’’

Robert opende de drie knoopjes in haar topje.
‘’HUH..OMG? Wat doet u nu papa?’’ En hij trok het topje van haar geile lijf en vergreep zich aan haar stevige tiener tietjes.
‘’Alles is zo lekker aan jou, ik heb al een keiharde lul door jou, please pijp me, pijp je vader af… kom op dat kan je wel en het mag ook!’’
‘’Ik..ik heb..hh…heb dat nog nooit gedaan?’’
‘’Kom op Tika, op jou leeftijd moet je al gewoon goed een harde lul kunnen afpijpen hoor, op je knieën sletje en je mondje open.’’
‘’Papa….?’’
Robert maakte zijn broek los en trok die met slip en al in een keer naar beneden, de dikke harde stijve pik stuiterde omhoog en het voorvocht sproeide langs haar kutje over haar dijen.
‘’Op je knieën NU Tika!’’
‘’Papa je bent verkeerd bezig?’’
‘’Nee ik…..aaghhh..aaghhhhhhh..ggggg,’’ hij kwam klaar en Tika kreeg de klodders sperma over haar kutje en dijen heen gespoten. ‘’Sorry..sorry jij hebt helemaal gelijk.’’ Robert droop af met de staart tussen de benen, wel erg letterlijk in dit geval.

Tika veegde met het stringetje de sperma zoveel mogelijk van haar af.
Ze tipte met een vinger wat van het glibberige goedje op en bracht dat naar haar mondje, want ze had van haar vriendinnen gehoord dat het niet eens zo vies was als je het door slikte. ‘’mmmm,’’ er zat eigenlijk weinig smaak aan, vond ze.
Haar eerste harde lul die ze gezien had, ze vond het een groot raar ding, maar wat was groot? Er was geen vergelijkings materiaal.
Haar kutje trok een beetje, maar uiteindelijk viel ze in slaap.

Robert sloop zijn slaapkamer in, gelukkig was zijn vrouw nog in een diepe slaap.
Wat had hij gedaan? Een soort van schuldgevoel nam zijn gedachtens in bezit, hoe kon hij dit ooit goed maken met Tika, maar ook hij viel uiteindelijk in slaap.

Robert opende zijn ogen.
Het was zevenuur in de morgen, zijn vrouw lag niet meer naast hem, die was er op tijd uit en zou buiten wel ergens hardlopen wat ze vaak deed.
Robert had een giga stijve pik, een wat je een odol noemt, jeetje wat had die Tika een lekker kutje zeg en ze was nog maagd, dat werd echt de hoogste tijd dat daar een pik in ging. Ze was immers gisteren al zestien geworden.
Robert dacht na, wat was er mis gegaan tussen hem en Marijke?
Hij had geen flauw idee, maar ze had hem al wel maandenlang afgewezen en zijn pik deed nu gewoon zeer, zo strak had die nog nooit gestaan. Tika was niet echt boos op hem geweest….
Hij stapte uit bed en rommelde wat in een kastje en vond wat hij zocht en verliet de slaapkamer, in zijn blootje liep hij naar de slaapkamer van Tika.
Jasmijn wilde net de logeerkamer verlaten, maar deed de deur weer snel dicht, tot op een kiertje dan. Ze zag Robert in zijn blote kont lopen, ‘’o my god?’’ Fluisterde Jasmijn, wat een grote stijve had hij zeg, waar ging die heen?
Ze zag hem tot haar verbazing de slaapkamerdeur van Tika openen?

Robert sloop naar binnen en hoorde zijn dochter zachtjes ademen, toen hij bij haar bed stond.
Hij trok voorzichtig het laken van haar af en daar lag ze. Ze had zo een babydolletje aan en lag op haar zij en hij had goed zicht op haar geile dijvlees, zijn pik schokte, haar tietjes zag hij door de stof heen, het nachtkleedje was doorschijnend, de tietjes die hij vannacht in zijn handen had gehad en lekker gekneed.
Hij kroop achter haar, ze sliep door. Hij drukte het rode rubberen balletje in haar mondje en bevestigde het riempje stevig achter haar hoofd. ‘’Fluf..fluf..vla d..,’’reageerde ze en opende haar ogen.
Robert zette achterlangs zijn grote harde odol op haar kutje en perste hem naar binnen. ‘’flee..vlie fluf?’’ Hij haalde iets terug toen hij weerstand voelde en stootte toe, hij schoot naar binnen en begon haar met diepe halen te nemen.
Tika voelde de pik van haar vader naar binnen dringen, een korte stekende pijn gaf aan dat haar maagdenvliesje werd vernietigd en ze voelde de lul doorschieten. Haar eerste harde pik in haar lijfje. Ze was nu best een beetje boos op papa, maar kon hem dat niet duidelijk maken, omdat hij een mondknevel had gebruikt die normaal haar moeder, nou ja normaal, een jaar geleden dan nog…

‘’Fluf..fluf..?’’
Haar kutje begon te soppen en dat was niet alleen door wat bloed. Ze voelde zich even wat misselijk door de pijn, maar die pijn was verrassend snel verdwenen. Ze werd in hoog tempo diep genomen door haar vader en zijn handen kneden het geile tieten vlees.
‘’Je bent zo lekker strak..aagghh Tika, ik wil dit vaker met jou doen..aaggggg wat lekker.’’ ‘’Omdat je zestien bent geworden verhoog ik je zakgeld met vijftig euro in de maand, ben blij dat je aaghhh geil wordt.’’
Haar kutje begon zijn pik af te melken, ze kon zijn hele pik hebben merkte hij.
Jasmijn duwde de slaapkamer deur open en zag dat haar nichtje een mondknevel in had. Tika zag Jasmijn de kamer in komen.
‘’Het werd ook hoogtijd dat ze er een harde pik in krijgt,’’ zei Jasmijn.
‘’HE? WAT DOE JIJ DAN AAGGHH HIER??’’
Robert voelde zich betrapt en stopte met stoten, ‘’neuk haar maar gewoon door hoor, van mij zal niemand wat horen, ik had gezien dat je een behoorlijke dikke pik hebt.’’
Jasmijn ging op het randje van het bed achter hem zitten en greep zachtjes in zijn volle ballen, haar kutje was al zeiknat, zo een slet was Jasmijn wel en ze keek hoe de harde pik haar nichtje nam.
‘’Je mag mij ook wel een keer neuken hoor, met die paal van je.’’
‘’flee..flee.pff..,’’ ‘’Ze komt klaar, de slet komt klaar op papa’s pik,’’ reageerde Jasmijn die nu drie vingers in haar kutje bracht om zich naar een hoogtepunt te brengen.

Tika kwam inderdaad klaar.
Ze kwam erg gemakkelijk klaar, daar kan papa met zijn pik van profiteren….
‘’Ik..ik hou het ook niet meer hoor, zal me op tijd terug trekken.’’
‘’Nee joh?…spuit maar in haar, haar first cum.’’
‘’Ze kan zwanger raken, He?’’
‘’Zo een vaart zal het niet lopen..mmmmm..lekker kutje heb ik toch..ooooohhh ja.’’ Jasmijn vingerde als een wilde.
Robert wilde zich terug trekken maar Jasmijn liet zijn ballen niet los en hield zo de pik er in toen hij kreunend klaar kwam en zijn ballen leeg spoot in het kutje van zijn dochter.
Tika voelde hem in haar klaar komen en gillend vingerde Jasmijn zich naar de top. Robert zijn lul verslapte en gleed er uit, een golfje sperma vermengt met wat bloed, liep uit het nog openstaande kutje.

Jasmijn knielde snel voor het bed en greep de half slappe pik.
Ze hapte de pik naar binnen en begon hem af te pijpen, ze was altijd al een pijp en zaad sletje en zijn pik kreeg ze weer overeind.
Tika had nog steeds de mondknevel in en zag hoe haar grote vriendin Jasmijn Robert omduwde en op hem kroop en zich op de pik zette en Robert begon te berijden.
Robert wist niet wat hem allemaal overkwam, zo stond je een jaar droog en zo had je de beschikking over twee geile kutjes, twee pijp bekkies en vier tieten en natuurlijk twee kontjes.
‘’Ooohhhhhhh..ja..ja…lekkere pik heb jij,’’ en ze wipte door…..

Marijke rende intussen langs de vijver, elke morgen bijna rende ze tien kilometer.
Ze was zich van geen kwaad bewust, wat betreft het afwijzen van haar man, ze werden allebei ouder en dan werd de seks toch minder?
Ze had er geen behoefte meer aan en Robert had de laatste maanden ook niet meer geklaagd, ach ja seks was voor de jonkies en vooral dat vieze gelurk aan een harde pik, stond haar altijd al tegen. Ze moest eens weten wat er nu thuis gebeurde.

Tika stond op, ‘’fluu..vie pp,’’ haar kutje voelde verbouwd aan.
Ze ging voor de spiegel staan en probeerde het riempje los te krijgen, Robert had het zo strak getrokken dat het haar niet lukte, stampvoetend, ‘’fluuf..fee,’’uitte ze haar woede, ze zag dat er wat bloedvlekken op haar dijen zaten. Ze was net zomaar ontmaagd door haar eigen vader en ze was tot haar eigen stomme verbazing ontzettend gemakkelijk en geil klaar gekomen.
Haar vriendin zat nog steeds te wippen en kreunde er geil bij.
Tika liep naar het stel toe, ‘fleu..fleu?’’
Jasmijn wipte door en drukte zich elke keer ver over de lekkere pik heen en ze begon het riempje los te maken, wat met wat moeite lukte.
‘’Hèhè, kan ik eindelijk wat zeggen,’’ riep Tika.
‘’Papa hoe kan je dat nou doen? Mij zomaar neuken? Dat is pure incest hoor?’’
‘’Aagghh jij jij aagghh, jij kwam gg..aagghh geil klaar sletje!’’
‘’Sletje?’’
‘’Ja, je bent een sletje en het privé hoertje van je vader,’’ reageerde Jasmijn.
‘’Ben…ben ik een hoertje??’’
‘’Jaaaaa,’’reageerde Jasmijn en Robert te gelijk.

Einde deel 1.
XXX Angela.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tika, Privé Hoertje, Voor D'r Papa - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 4851x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.9
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 3115x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.4
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 25242x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 24307x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 7585x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 18281x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
:: Mijn Knappe Schoonzusje LaraDoor: Marc
Gelezen: 23916x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Schoonzusje, Familie, Liefde
12-07
7.2
:: Lustburg 2.9 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 6297x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
10-07
9.2
:: Paul WintDoor: Janine. V. N
Gelezen: 27287x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Weddenschap
10-07
8.1
:: Ongelofelijk Lekker - 19Door: Lara
Gelezen: 8303x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-07
8.6
:: 18e Verjaardag - 3Door: Hij Wordt Een Zij
Gelezen: 8938x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie Incest Familie Travestiet Laarzen Hakken Meesteres
06-07
8.1
:: Glurende Moeder - 13Door: Anna2014
Gelezen: 25405x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.6
:: De Zesde Keer Met Mijn Tante!Door: DaSilva
Gelezen: 27696x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tante
05-07
8.5
:: De Genen Van Oma - 4Door: Momson4018
Gelezen: 14656x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Nylons, Oma. Kleinzoon En -dochter, Oom, Tante, Neef, Nicht, Zoon, Dochter
04-07
8.9
:: Samen In 1 Bed? Vakantiepret!Door: Alfie Special
Gelezen: 44733x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Ontdekken
04-07
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 601