Opwindend.Net
Datum: 12-08-2017
Stemmen: 172x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 29119x
Lengte: Lang
Kimberley En Haar Stiefzoon
Door Ailati - Zoek naar meer...

“Ga je bijna klaarkomen?”

Kimberley Neirynck hield halt vlak bij de deur van haar stiefzoons slaapkamer. Ze had willen aankloppen en vragen of Gilles’ vriendin Tamara van plan was om te blijven eten, maar blijkbaar had die op dat moment andere zaken aan haar hoofd. Merkwaardig vond ze wel dat Tamara’s stem niet bijster opgewonden klonk.

“Ja …”, steunde Gilles.

Kimberley was getrouwd met haar man Rik toen die gescheiden was van Gilles’ moeder. Ze had het van in het begin uitstekend kunnen vinden met haar stiefzoon, ook al was ze slechts zes jaar ouder dan hij: zij was 29, hij 23. Gilles was een goedhartige, lieve jongeman, die een zeer verdienstelijk sporter was en vooral uitblonk bij het boksen, maar zich bepaald niet onderscheidde door zijn intelligentie; Kimberley dacht stiekem dat zijn wat simpele persoonlijkheid het gevolg was van alle klappen die hij tegen zijn hoofd had gekregen in de ring. Hij was al heel lang samen met Tamara, die hij kende van op zijn middelbare school. Kimberley had zich evenwel nooit van de indruk kunnen ontdoen dat ze vooral uit was op zijn geld (of dat van zijn vader), en dat ze gewoon misbruik maakte van Gilles’ vertrouwen.

“Goed, dan. Doe het condoom om”, zei Tamara, alsof ze een standaardprocedure volgde.
Kimberley aarzelde nog even, maakte toen stilletjes de deur open en keek door de kier naar binnen, benieuwd naar wat ze te zien zou krijgen.

Tamara zat op het bed naast Gilles, die met zijn rug tegen de meur aan zat. Zijn benen waren gespreid, zijn spijkerbroek en ondergoed hingen rond zijn enkels. Zij had nog al haar kleren aan en droeg aan één hand een latex handschoen. Ze keek ongeïnteresseerd toe hoe Gilles met zijn condoom prutste en het ding slechts met veel moeite over de gigantische pik getrokken kreeg die loeihard omhoogstak uit zijn kruis.

“Jezus, wat een kanjer …”, fluisterde Kimberley, die grote ogen zette. Gilles was een flink uit de kluiten gewassen kerel met stevige spieren, en zijn leuter paste precies bij zijn gestel.

Toen hij het condoom helemaal had afgerold, pakte Tamara zijn pik beet met de hand die in de handschoen zat en begon ze Gilles op een monotone, zakelijke manier af te trekken. Dat ze zich verveelde, was van haar gezicht af te lezen.

“Je was er toch bijna? Mijn arm wordt moe”, zei ze, en ze slaagde erin om zuchtend naar haar horloge te kijken terwijl ze hem aftrok.

“Ja, hoor – nog eventjes – ja!”, kreunde Gilles, en zijn leuter zwol op en begon het condoom vol te spuiten. Kimberley keek als gehypnotiseerd toe hoe het uiteinde van het rubber bij Gilles’ eerste straal sperma al meteen enorm uitzette – zoveel geil had ze nog nooit in een condoom zien zitten. Het verbaasde haar dan ook niet dat het ding finaal openscheurde toen hij het tweede deel van zijn lading loosde. Het zaad vloog over Gilles’ kruis en Tamara’s hand en arm.

“Ieeeewww!”, riep ze uit, en ze trok haar hand ruw terug en deed de handschoen uit. Ze raapte een T-shirt van Gilles op dat op de vloer rondslingerde en begon als een bezetene haar arm schoon te wrijven.

Gilles gromde ondertussen van genoegen, nam nu zelf zijn voorhuid vast en ging door met trekken terwijl zijn lul maar salvo’s bleef afvuren. Hij sloot zijn ogen en boog zijn hoofd achterover, een gelukzalige grijns op het gezicht. Het geil stroomde langs zijn lul naar beneden, en blééf maar komen.

“Getver, Gilles”, zei Tamara op een toon waarin walging doorklonk. Ze stond op en ging een eindje van Gilles af staan, alsof hij een hele enge besmettelijke ziekte had. “Waarom spuit jij altijd zoveel? Het is vreselijk”, zei ze zeurderig terwijl ze nog steeds over haar arm wreef.

“Kan er niks aan doen”, prevelde Gilles. Uit zijn lul kwamen nog de laatste beetjes zaad, zijn hele kruis was kleddernat en kleverig.

“Wel, je bekijkt het maar”, zei Tamara zachtjes, maar Kimberley kon haar wel verstaan. “Zodra we getrouwd zijn, raak ik dat achterlijke ding van je niet meer aan.”

“Wat zei je, schattie?”, vroeg Gilles, die nog zat na te zwijmelen van zijn orgasme. Kimberley merkte op dat zijn pik nog steeds stijf in zijn hand lag.

“Niets”, beet Tamara hem toe. Ze gooide zijn T-shirt gewoon op de grond en wierp hem de meest minachtende blik toe die ze in huis had. “Ik ga naar huis. Zie maar dat je die smeerboel opruimt.”

Kimberley liep vlug weg van de deur en haastte zich naar haar eigen slaapkamer. Ze ging achter de deur staan en zag door de kier hoe Tamara Gilles’ kamer uit kwam en de trap afstampte. Ze was nog steeds kwaad op hem, dat was haar wel af te zien. Even later sloot ze de voordeur achter zich.

“Zei niet eens gedag”, zei Kimberley bij zichzelf. Toen ze Tamara’s auto hoorde starten, liep Kimberley naar de spiegel die in haar slaapkamer hing en bekeek zichzelf eens goed. Ze was kort van stuk, mat amper 1 meter 50 en had lang blond haar dat steil omlaag viel tot bij haar nauwe taille. Ze draaide zich een beetje en keek naar haar stevige, ronde kont, die er altijd goed uitzag, ook in de iets te ruim zittende joggingbroek die ze op dat moment droeg. Ze plaatste haar handen in haar heupen en stak haar boezem naar voren. De rits van haar sweater met capuchon bezweek zowat onder de druk van haar enorme valse borsten – een cadeautje van haar man Rik. Ze ademde in en de rits begaf het, schoot omlaag tot voor haar platte, gespierde buik, en onthulde een adembenemend decolleté. Kimberley glimlachte.

Ze vond van zichzelf dat ze best gezien mocht worden, en al helemaal als ze aan Tamara dacht. Gilles’ vriendin was een lange, magere bonenstaak, zonder de minste vorm of rondingen. Kimberley kon maar niet begrijpen waarom Gilles al zo lang met haar aanhield. Ze moest toegeven dat het wel een stiekeme fantasie van haar was om haar stiefzoon eens te neuken, een die de voorbije jaren bovendien steeds vaker bij haar was opgekomen. Nu ze had gezien over welk gereedschap hij beschikte, wist ze dat ze er gewoon voor moest gaan.

Ze trok vlug haar kleren uit en rommelde wat in haar kleerkast. Haar keuze viel op een piepklein minirokje dat eigenlijk meer weg had van een breed uitgevallen ceintuur en retestrak om haar ronde, pittige kont sloot. Daarboven droeg ze een al even nauwsluitend kokertopje dat heerlijk diep was uitgesneden, zodat ze een reusachtig decolleté ten beste gaf. Het gevalletje reikte slechts tot net boven haar navel. Haar ondergoed liet ze maar in de kast; dat had ze niet nodig voor wat ze in gedachten had.

“Gilles, schat? Heb je een momentje?”, vroeg ze eventjes later, terwijl ze bij hem aanklopte.

“Ja hoor, Kimby, kom erin”, antwoordde hij.

Kimberley ging naar binnen en vond hem terug in exact dezelfde houding als waarin ze hem een kwartiertje eerder had gezien: met zijn rug tegen de muur en zijn benen gespreid. Het enige verschil was dat hij blijkbaar had gedoucht: zijn haar was nog vochtig en hij droeg alleen een badhanddoek die hij om zijn middel had geslagen. Ze likte langs haar lippen toen ze zijn gespierde blote bast en de opvallende bobbel in zijn kruis zag.

Hij legde de controller van zijn Xbox naast zich neer en pauzeerde het spel. Zijn blik viel op zijn stiefmoeder en hij begon te grijnzen toen hij zag hoe ze gekleed was.

“Wow, wat zie je er weer lekker uit”, zei hij met een kamerbrede glimlach op zijn gezicht. Gilles was altijd zo ronduit als Kimberley zich zo sexy uitdoste: ze wist dat hij haar alleen wilde complimenteren en dat hij daarmee nergens op aanstuurde.

“Dank je”, zei Kimberley. Ze kroop bij hem op bed en ging dicht tegen hem aan zitten, zodat haar joekels van tieten tegen zijn brede arm duwden. “Ik had graag iets met je besproken.”

“Wat dan, Kimby?”, vroeg Gilles.

“Wel, het is een beetje persoonlijk”, antwoordde ze. “Het gaat over Tamara en jou.”

“Oh, goed dan”, zei Gilles, die nog steeds breed grijnsde.

“Wij tweetjes hebben altijd goed met mekaar opgeschoten, hè? En ik wil niet dat het plots zou mislopen tussen ons omdat ik het hier met jou over wil hebben.”

“Maak je daar maar geen zorgen over, Kimby. Ik vind je een geschikte meid en zie niet in hoe het tussen ons zou kunnen foutgaan”, zei Gilles.

“Goed dan”, zei Kimberley, en ze vlijde zich nog wat dichter tegen hem aan. Ze legde haar hand nonchalant op zijn buik en drukte nog wat harder met haar borsten tegen zijn arm. “Ik zag toevallig wat jij en Tamara aan het doen waren, daarjuist”, zei ze terwijl ze afwezig met haar hand langs zijn buikspieren streek. “Doet ze – doet ze dat vaak voor je?”

“Nee, of toch niet zo vaak als ik wel zou willen. Ik geniet er namelijk echt van”, antwoordde Gilles.

“Vindt ze het fijn om dat voor je te doen, denk je? Ik bedoel maar, ze droeg een handschoen en je moest van haar een condoom om voor je – voor je klaarkwam.”

“Volgens haar doen alle meiden het op die manier.”

“Werkelijk? Hebben alle meiden het zo gedaan voor jou?”

“Ik heb nog nooit een ander meisje dan Tamara gehad”, zei Gilles en hij haalde zijn schouders op.

“Meen je dat nu?”, vroeg Kimberley verbaasd. Gilles knikte. “Dus je bent nog door niemand anders afgetrokken dan door Tamara?”

“Klopt.”

“En ze draagt altijd een handschoen en laat je een condoom omdoen voor je klaarkomt?”

“Inderdaad.”

Kimberley’s hand gleed naar beneden, streek langs de handdoek. Ze keek omlaag en zag dat de bobbel eronder al flink groter was geworden dan toen ze was binnengekomen.

“En spuit je altijd zo veel dat het condoom scheurt?”

“Meestal wel, ja”, antwoordde Gilles. “Volgens Tamara is dat echt niet normaal en zou geen enkel ander meisje het pikken. Ze zegt dat ik blij mag zijn dat ik haar heb.” Zijn blik kreeg plots iets treurigs. “Ik denk eerlijk gezegd dat zij het ook niet fijn vindt.”

“Daar ziet het inderdaad wel naar uit”, zei Kimberley. “Vertel eens, Gilles. Doet ze wel eens iets anders voor je? Pijpt ze je af en toe?”

“Wat is dat, pijpen?”, vroeg Gilles.

“Heeft ze ooit al eens je pik in haar mond genomen? Zuigt ze je soms lekker af?”, vroeg ze hem zachtjes, terwijl ze weer langs de handdoek wreef met haar hand. Eronder voelde ze zijn leuter harder en groter worden.

“Neen”, antwoordde Gilles, die zijn stiefmoeder aanstaarde. “Volgens haar doen alleen pornoactrices dat.”

“Hebben jullie twee ooit seks gehad, Gilles?”, vroeg Kimberley. “Heb je haar ooit mogen neuken?” Ze bewoog haar hand flagrant langs zijn dikke, stijve lul die de handdoek nu helemaal optilde. “Heeft deze enorme pik ooit in iemands poesje gezeten?”, vroeg ze.

“Neen”, antwoordde hij zachtjes.

Kimberley had het nooit hoog op gehad met Tamara, maar nu haatte ze Gilles’ vriendin pas écht. Ze had hem al die jaren aan het lijntje gehouden, had het op haar geweten dat hij op zijn 23ste nog maagd was, en had hem nooit iets meer gegund dan lauwe rukbeurten. Daar zou nu eindelijk verandering in komen.

“Zou je dat eens willen? Zou je mij eens in mijn poes willen naaien?”, vroeg Kimberley.

“Dat zou ik zeker, Kimby”, antwoordde Gilles, die grote ogen opzette.

Ze boog naar hem toe en begon hem te kussen. Haar grote tieten drukten tegen zijn borst terwijl ze de handdoek openvouwde. Zijn monsterachtige pik sprong dankbaar de vrijheid tegemoet en ze pakte hem meteen beet. Gilles beantwoordde ondertussen haar kus.

Kimberley begon zorgvuldig aan zijn leuter te trekken, wat nog niet meeviel aangezien ze hem niet helemaal kon omvatten met haar vingers. Het ding sidderde in haar hand en uit de eikel kwamen alvast enkele druppeltjes voorvocht. Die gebruikte ze dankbaar als glijmiddel; ze spreidde ze uit over de hele lengte van zijn lul. De soppende geluiden die ze daarbij maakte, weerklonken door de kamer.

“Wil je – wil je een handschoen aandoen?”, vroeg Gilles.

“Oh nee, lieverd, vergeet die handschoenen”, antwoordde Kimberley. “Ik houd ervan je dikke pik in mijn hand vast te houden.”

“Echt waar?”

“Natuurlijk. En weet je waar ik hem ook graag eens zou hebben?” Gilles schudde van nee. “In mijn mond. Wat denk je daarvan? Wil je weten hoe het voelt om eens lekker gepijpt te worden?”

“Mag dat wel? Volgens Tamara –"

“Tamara kan voor mijn part de boom in, lieverd”, onderbrak Kimberley hem. “Ik ben hier nu voor jou en ik ben bereid om te zuigen en likken aan je leuter wanneer je maar wilt.” Ze moest glimlachen toen ze Gilles’ gelaatsuitdrukking zag: de jongen was met stomheid geslagen. “Wat zal het worden?”, vroeg ze, en ze boog voorover en likte met haar tong langs zijn harde lul die ze rechtop hield. “Zal ik je – mmmmm – lekker afzuigen?”

“Oh god, ja, ik smeek het je, Kimby, zuig maar aan – ahhhhhh!”, kreunde Gilles. Hij gromde het uit toen zijn rondborstige stiefmoeder een zo groot mogelijk deel van zijn pik in haar mond nam en hem met haar lippen begon af te trekken. Met haar tong plaagde ze zijn eikel. Kimberley deed wat ze kon, maar slaagde er niet in meer dan een derde van haar stiefzoons leuter in haar keel te schuiven.

Omdat ze op haar knieën zat, stak haar kont uit en ze spoorde Gilles luid steunend aan toen ze zijn hand over haar pronte billen voelde gaan. Hij trok aan de strakke minirok tot die naar boven kroop en haar kont helemaal werd ontbloot. Ze bleef aan zijn lul zuigen en fronste haar wenkbrauwen toen ze bedacht dat hij alleen maar haar blote bips streelde en niets anders deed. Een fractie van een seconde later begreep ze wat er aan de hand was.

Ze keek naar hem op en zei: “Tamara heeft je waarschijnlijk nooit aan haar poesje laten komen, is het niet?” Gilles schudde zijn hoofd. “Raak dat van mij maar lekker aan, lieverd. Kun je voelen hoe nat ik ben voor jou.”
Hij begon behoedzaam Kimberley’s zeiknatte kut te strelen, en met zijn vingers trok hij voorzichtig haar schaamlipjes uit elkaar. Ze voelde hoe zenuwachtig hij was. Ondertussen bleef ze hem pijpen en ze kreunde het uit toen hij eerst een vinger en vervolgens een tweede in haar flamoes duwde. Hij begon ze langzaam heen en weer te schuiven.

“God, Kimby, wat ben je lekker warm en strak en nat!”, gromde hij.

Kimberley trok haar mond terug van zijn pik en rukte eraan, zodat haar speeksel en zijn voorvocht over de hele lengte ervan vermengd raakten. Terwijl ze naar zijn glinsterende, gladde leuter keek, kreeg ze een idee.

“Tamara heeft – welja – kleine borsten, hè”, merkte ze quasi terloops op. Gilles was haar nog steeds aan het vingeren.

“Ja”, prevelde Gilles.

“Weet je hoe het voelt om een stel grote tieten in je handen te hebben?”, vroeg ze. Hij schudde het hoofd.

Kimberley glimlachte, gleed van het bed en knielde neer tussen zijn gestrekte benen. In een vloeiende beweging trok ze haar topje uit en ze moest lachen toen ze Gilles’ mond zag openvallen. Zulke jetsers had de jongen van zijn leven nog niet gezien, zoveel was duidelijk. “Dan weet je wellicht ook niet hoe dít voelt”, zei ze terwijl ze naar voren leunde.

Ze tilde zijn lul op en omhulde hem met haar enorme borsten. De dikke staaf stak omhoog uit haar decolleté en ze begon haar tieten langzaam op en neer te bewegen langs zijn pik. Ze boog haar hoofd en likte aan zijn eikel, kwijlde erover zodat de zaken wat gesmeerder liepen. Vervolgens begon Gilles zelf zijn heupen te bewegen en haar tieten te neuken.

“Oh god – Kimby – dat voelt super”, hijgde hij, terwijl hij toekeek hoe hij voor het eerst in zijn leven iemands borsten neukte – die van zijn stiefmoeder dan nog!

“Hier heb je natuurlijk dikke tieten voor nodig”, zei Kimberley. Het speeksel stroomde langs haar kin en droop op haar kogelronde valse borsten die Gilles’ leuter nog steeds stevig omknelden. “Welke heb je het liefst, Gilles? Die muggenbeten van Tamara of de dikke vette grote borsten van Mammie?”

Gilles hijgde het uit en Kimberley voelde zijn lul zowaar nog wat stijver worden.

“Euhm – Mammie?”, vroeg hij zachtjes
.
“Ja, zo noemde ik mezelf inderdaad. Je vindt dat toch niet erg, lieverd?”, vroeg ze, en ze vreesde echt dat ze de magie van het moment volledig had verknald.

“Oh god, ja, natuurlijk – zeg het nog eens – Mams”, kreunde hij, en hij ging zijn bekken sneller bewegen. Zijn pik vormde een waas tussen haar tieten.

“Neuk Mammie tussen haar borsten, lieverd”, zei Kimberley, en ze spuwde nogmaals in haar decolleté. “Mammie vindt het geweldig om je leuter daar te hebben.”

Ze boog haar hoofd weer en zoog luidruchtig aan haar stiefzoons glimmende eikel, waar weer wat voorvocht uit kwam. Hoewel ze het fantastisch vond om hem op die manier te neuken, kon er geen sprake van zijn dat hij zou klaarkomen zonder haar eerst écht te hebben geneukt, in haar soppende kut. Kimberley keek naar hem op. Het kwijl stroomde van haar kin.

“Lieverd? Wat zou je ervan vinden om Mammie nu écht te neuken?”

Gilles knikte gewoon. Hij kon nog steeds nauwelijks dat dit allemaal echt gebeurde. Kimberley kuste hem nog eens liefdevol op zijn lul voor ze opstond en haar opgetrokken minirok uitdeed. Ze stond nu naakt voor hem en pakte haar eigen tieten vast, kneep erin.

“Hoe zou je Mammie graag neuken, Gilles?”, vroeg ze. “Ik zou in je schoot kunnen komen zitten en je lekker berijden terwijl je aan mijn tepels zuigt. Ik zou me kunnen omdraaien en mijn kutje over je pik schuiven zodat je mijn strakke kontje tegen je ballen kunt zien knallen. Ik zou ook op handen en knieën kunnen gaan zitten zodat je me van achteren kunt neuken. Ik zou op mijn rug kunnen gaan liggen, mijn benen gespreid, en dan kun jij bovenaan liggen en me heerlijk van de wereld naaien. Wat zal het zijn, lieverd?”

“Op handen – handen en knieën, Mams”, antwoordde Gilles zachtjes. “Alsjeblieft?”

Kimberley glimlachte en draaide zich om, ging op handen en knieën zitten op de vloer. Ze keek over haar schouder en zag hoe Gilles ook vlug op zijn knieën ging zitten vlak achter haar, terwijl hij zijn leuter vasthield. Gilles zag dan weer hoe Kimberley’s borsten bijna over het tapijt streken.

“Steek hem in Mammies poesje,” zei ze, “maar doe het langzaam, wil je? Dat ding is echt gigantisch en Mammie moet eerst een beetje wennen aan jou.”

“Goed, Mams”, zei Gilles. Hij bracht zijn kloppende, paars uitziende eikel in positie en duwde zich een weg naar binnen door haar schaamlipjes. Haar kut werd meteen helemaal opgerekt.

“Mmmmm – goed zo, lieverd – langzaam – ahhh, dat is lekker”, steunde Kimberley terwijl Gilles’ lul beetje bij beetje in haar poes binnendrong. Ze had verwacht dat het pijn ging doen, maar ze was zo opgewonden dat het uiteindelijk vrij makkelijk ging. “Ahhh – ahh, ja – pfoe, wat een monster!”

“Doe ik je pijn, Mams?”, vroeg Gilles bezorgd. “Moet ik me terugtrekken?”

“God, nee! Waag het niet!”, gilde Kimberley. “Je pik is precies de goede maat, lieverd. Nu, begin hem vooruit en achteruit te bewegen – langzaam, ja – goed zo – ja – steek hem iedere keer wat dieper – beetje bij beetje – mmmmm, wat voelt dat goed.”

Gilles kneedde de kaken van haar kont en gebruikte ze als een soort handvat terwijl hij een steeds groter stuk van zijn leuter in haar strakke, zeiknatte kut schoof. Hij keek naar beneden en zag hoe zijn reusachtige gereedschap steeds weer in zijn stiefmoeder verdween.

“Oh Jezus – fuck – neuk Mammie helemaal suf, Gilles!”, zei Kimberley, en ze viel met haar schouders tot tegen de grond zodat haar tieten tegen het tapijt werden samengedrukt. “Naai Mammie hard in haar poes! Steek dat monster tot de laatste millimeter in Mammies kut!”

Kimberley gilde het uit toen Gilles haar gehoorzaamde. Hij ramde zijn heupen naar voren en trok haar tegelijkertijd naar zich toe. Ze voelde hoe hij haar flamoes helemaal opvulde, zoals geen enkele andere man dat ooit had gekund, en voelde zijn balzak tegen haar kutje bonken. Hij trok zich terug en haar dampende poesje klampte zich vast aan zijn lul, alsof het hem niet wilde laten gaan, en toen stootte hij weer naar voren. Geleidelijk aan bouwde hij een stevig tempo op.

“Oh fuck – Jezus – uuuuugh – neuk Mammie – neuk Mammies kutje – ahhhh, ja! Goed zo! Laat je maar eens goed gaan!”, gilde Kimberley, en ze duwde haar poesje achteruit en voelde hoe hij haar telkens weer helemaal volstopte met zijn grote pik. Ze voelde haar orgasme al aankomen en wist dat ze keihard ging klaarkomen.

“Jezus, Mams”, verzuchtte Gilles. “Dit voelt gewoon – fantastisch!”

“Neuk Mammie! Hárder, lieverd – aaagh – ja, zo! Neuk me – je doet me klaarkomen! Niet stoppen!”

Gilles deed wat van hem werd verlangd en schoof zijn reusachtige neukmateriaal in en uit haar kut, zo snel en zo hard als hij maar kon. Hij bleef omlaag kijken en zag zijn leuter glimmen van haar geile sappen.

“Oh god – oh god – ik kom klaar – Mammie komt klaar!”, kreunde Kimberley. Haar poes trok zo mogelijk nog strakker samen rond haar stiefzoons lul en haar kont en benen sidderden terwijl ze haar climax beleefde. Gilles ging ondertussen gewoon door met rammen. “Zo lekker – zo ongelofelijk lekker”, hijgde ze terwijl het orgasme door haar hele lichaam golfde.

“Mams – ik ga – ik ga ook bijna –”, hijgde Gilles, die haar als een razende bleef neuken. “Moet ik – moet ik een condoom om?”

Kimberley glimlachte hem begripvol toe, reikte naar achteren met haar handen en remde zijn bewegingen af voor ze haar achterste naar voren bewoog en haar kutje van zijn pik trok.

“Oh nee, lieverd”, antwoordde ze. Ze kwam even op adem, draaide zich toen om en kroop naar hem toe. Haar dikke joekels van tieten slingerden zachtjes heen en weer onder haar. “Die tijden zijn voorbij. Ga jij meer weer op de rand van het bed zitten.”

Gilles deed wat ze van hem vroeg en zag zijn stiefmoeder nog maar eens tussen zijn benen knielen. Ze greep zijn leuter vast en zoog en likte eraan. Ze kuste zijn eikel en proefde de smaak van haar eigen poesje. Ze tilde zijn lul op, omhelsde hem weer met haar grote borsten en begon Gilles weer op die manier te neuken.

“Je hebt nog geen antwoord gegeven op mijn vraag, lieverd”, zei ze, terwijl ze haar tong langs zijn eikel haalde. “Als je moest kiezen tussen Tamara’s kleine tieten en Mammies kanjers hier, welke zouden het worden?”

“Ik ben gek van jouw – jouw dikke borsten, Mams”, antwoordde Gilles, en hij liep zowaar rood aan omdat hij dat woord gebruikte. “In feite heb ik altijd al liever grote gehad, maar van Tamara moest –” Hij deed er het zwijgen toe.

“Wat moest je, lieverd? Wat moest je van haar?” Kimberley pompte haar tieten op en neer langs zijn staalharde pik.

“Ik – ik moest ophouden met daarover te fantaseren en daarvan te dromen. Ik zou toch nooit iemand anders kunnen krijgen dan zij, zei ze.”

Kimberley keek hem onthutst aan. “Verdomme, wat beeldt die trut zich eigenlijk in? Dat jij haar eigendom bent of zo? Dat jij moet denken en voelen zoals zíj het wil?” Ze liet haar hoofd zakken en zoog het voorvocht op dat uit Gilles’ leuter opborrelde. “Ach, Mammie is het levende bewijs dat Tamara je voor de gek hield, hè. Zie me hier zitten met m’n twee vette jetsers rond je lul!”

Gilles’ gezicht klaarde op. “Ja, Mams, je hebt gelijk!”

“Natuurlijk heb ik gelijk. En van Mammie zul je nooit een condoom om hoeven te doen. Enig idee waarom?” Gilles schudde van nee. “Omdat Mammie gek is van vers mannenzaad. Mammie zal je het nooit kwalijk nemen als je je kwakje lost, ook al is het dan een immense kwak.” Kimberley begon haar borsten sneller op en neer te bewegen en drukte ze ook harder tegen elkaar rond zijn pik. “Mammie zal je nooit iets verwijten, integendeel. Mammie zal niets liever hebben dan dat je je geil over haar gezicht spuit, over haar tieten, over haar hele lichaam, wanneer je maar –”

Ze werd onderbroken toen Gilles’ leuter begon te sidderen in haar decolleté en er een enorme straal sperma uit knalde, die in een sierlijke boog tot boven haar hoofd vloog en vervolgens omlaag viel, recht op haar gezicht. Toen ze landde was er al een andere uit zijn eikel naar boven geschoten, die snel gevolgd werd door een derde. Een voor een kwamen ze op haar gezicht terecht, pletsten daar open en besmeurden haar prachtige gelaatstrekken.

Kimberley kroop achteruit, pakte zijn lul beet en richtte die op haar mond, die ze geopend had. Met uitgestoken tong probeerde ze zoveel mogelijk geil op te vangen, maar toch belandde er nog heel wat op haar wangen, lippen, neus en ogen, die helemaal dichtgeplakt werden door het kleverige goedje. De hele tijd bleef ze als een bezetene aan Gilles’ paal rukken, om hem tot de laatste druppel uit te melken.

“Goed zo, lieverd – spuit me helemaal onder – spuit Mammie helemaal onder!”, verzuchtte Kimberley, die hem maar bleef aftrekken, en om de zoveel tijd beloond werd met een nieuw salvo. Ze voelde zijn enorme kwakken langs haar wangen omlaagglijden en via haar kin op haar dikke borsten druipen. Ze was erg onder de indruk van de hoeveelheid zaad die Gilles loosde; per slot van rekening was het al zijn tweede orgasme in een relatief korte tijd.

Uiteindelijk raakte hij toch zijn voorraad heen en stopte de spermavloed. Kimberley leunde voorover en zoog hard aan zijn gezwollen eikel, om ook de laatste druppeltjes te recupereren.

“Oh god, Mams – dat – dat was superlekker”, hijgde Gilles, die naar adem moest snakken. Hij keek toe hoe Kimberley gehurkt achteroverleunde en met haar vingers zijn geil van haar gezicht schraapte, naar haar mond toe. Vervolgens likte ze haar vingers schoon.

“Mmmm, wat smaakt dat lekker”, zei ze en toen ze ook haar oogleden had schoongeveegd, opende ze haar ogen en glimlachte naar hem. “Mammie vindt jouw zaad heerlijk”, zei ze en ze tilde haar tieten op, boog haar hoofd en likte ook het sperma op dat daar was terechtgekomen. “Vond je het fijn om klaar te komen op Mammies gezicht en haar grote borsten?”, vroeg ze lachend.

“Reken maar”, antwoordde Gilles, en het geluk straalde van zijn gezicht.

“Dan stel ik voor dat we daar vanaf nu een goede gewoonte van maken en dat jij orde op zaken stelt wat Tamara betreft. Zal dat lukken, denk je? Of wil je dat ik eens met haar praat?”, vroeg Kimberley.

Gilles keek haar eventjes aan en antwoordde toen: “Ik weet exact wat me te doen staat. Tamara is voltooid verleden tijd, Mammie. Je hebt echt mijn ogen geopend, en ik weet niet hoe ik je daar ooit genoeg voor zal kunnen bedanken.”

Kimberley glimlachte. “Graag gedaan, lieverd. Als je me voortaan maar vaak genoeg in natura bedankt, zal ik allang tevreden zijn.”

Gilles glimlachte terug.

Zoek naar meer verhalen van Ailati...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 4832x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.9
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 3100x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.4
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 25212x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 24296x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 7584x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 18280x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
:: Mijn Knappe Schoonzusje LaraDoor: Marc
Gelezen: 23912x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Schoonzusje, Familie, Liefde
12-07
7.2
:: Lustburg 2.9 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 6295x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
10-07
9.2
:: Paul WintDoor: Janine. V. N
Gelezen: 27284x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Weddenschap
10-07
8.1
:: Ongelofelijk Lekker - 19Door: Lara
Gelezen: 8301x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-07
8.6
:: 18e Verjaardag - 3Door: Hij Wordt Een Zij
Gelezen: 8938x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie Incest Familie Travestiet Laarzen Hakken Meesteres
06-07
8.1
:: Glurende Moeder - 13Door: Anna2014
Gelezen: 25405x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.6
:: De Zesde Keer Met Mijn Tante!Door: DaSilva
Gelezen: 27695x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tante
05-07
8.5
:: De Genen Van Oma - 4Door: Momson4018
Gelezen: 14656x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Nylons, Oma. Kleinzoon En -dochter, Oom, Tante, Neef, Nicht, Zoon, Dochter
04-07
8.9
:: Samen In 1 Bed? Vakantiepret!Door: Alfie Special
Gelezen: 44727x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Ontdekken
04-07
8.4
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 572