Opwindend.Net
Datum: 13-09-2017
Stemmen: 105x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 33795x
Lengte: Gemiddeld
Bitch Schoonzus - 2
Door Travestiet - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Bitch Schoonzus - 1

Ik kwam aan en deed snel een bivakmuts over mijn hoofd voor het geval mijn schoonzus een camera had verstopt om de “indringer” te vangen. Binnen gekomen scheen ik zowel met mijn zaklantaarn als een blacklight rond maar vond niets. Sloop dus naar de slaapkamer en trof daar een slapende schoonzus aan met de deur op een kiertje. Ik stak voor de zekerheid mijn mobiel op camera stand even om de hoek om te zien of er niets achter de deur hing. En ik zag dus de plastic zak hangen aan de deurklink. Slimme meid!

Maar die pakte ik zo van de klink af, keek er even in en zag lege flesjes. Deed nu voorzichtig de deur open en scheen even met de blacklight naar binnen. Geen struikeldraden oid. Ik sloop naar het bed en spoot wederom een royale hoeveelheid slaapmiddel naar binnen. Ze kuchte en proestte wat waarna ik voor de zekerheid toch nog een halve dosis erbij gaf. Ik was nog al wat van plan en een wakkere pislinke schoonzus paste niet in die plannen.

Speurde de slaapkamer af naar haar telefoon en zag die op het nachtkastje liggen. Keek of dat ding idd uitstond en niet stiekem alles opnam. Gelukkig niet, zij vertrouwde dus compleet op de deurklink. Ik kleedde mij uit en kroop naakt naast haar en trok voorzichtig haar pyjama bij haar uit. Wat een lekker wijf was het toch, jammer dat het zo’n chagrijn was.

Ik pakte een tube glijmiddel en een vieb. Smeerde de vieb goed in en tilde een been op. Zag haar sterretje. Duwde de vieb ertegen. Met wat duwen en bij smeren kreeg ik de vieb naar binnen. Die was denk ik daar nog nooit geneukt, zo strak als zij daar was. De vieb een paar keer lekker op en neer gehaald. Vervolgens klom ik uit bed en knielde op het kussen. Stak mijn stijve tussen haar lippen en weer sabbelde zij er erg lekker op. Maar nu was ik wat van plan. Pakte een flinke dildo en controleerde even of zij toevallig al nat was. Verdomd, zij was vochtig. Ik duwde dus de dildo bij haar naar binnen en positioneerde beide handen op de vieb en dildo en nam foto’s. Haar tieten staken lekker uit en ik maakte foto’s uit alle hoeken. Ik werd steeds geiler ervan.

Trok de dildo uit haar handen en doos en nam zelf plaats tussen haar benen. Richtte mijn eikel en duwde hard door. Als een mes door een klont warme boter schoof ik mijn paal helemaal bij haar naar binnen. En weer sloten haar benen zich om mijn benen. Ik begon haar te neuken met grote diepe halen en genoot van het gevoel en uitzicht. Bij iedere stoot bewogen haar tieten geil mee. Ik hoefde mij niets aan te trekken van haar genot, het ging alleen om die van mij. Ik neukte haar dus steeds harder totdat ik met ferme stralen diep in haar klaar kwam. Ik bleef lekker in haar kut nagenieten van mijn 1ste orgasme.

Ik trok mij terug en weer draaide zij zich op har zijde. Met nog steeds de vieb half in haar sterretje. Ik trok deze eruit om gelijk de dildo erin te duwen. Dit kostte mij wat moeite omdat zij op haar zijde lag en nooit in haar reet iets gehad had. Ik pompte de dildo wat op en neer en liet deze op het diepste punt even zitten. Klom uit het bed en ging wat drinken halen. Dronk met gretigheid mijn blikje bier leeg. Deed het lege blikje netjes terug in de zak die ik mee genomen had want ik wilde weer geen sporen achter laten, buiten mijn zaad ??

Nadat ik weer op krachten was gekomen werd het tijd voor ronde 2. Eerst liet ik haar weer wat aan mijn pik sabbelen. Nu duwde ik mijn pik verder in het mondje om flink ervan te genieten. Nam nog snel wat foto’s met haar gezicht er goed duidelijk op. En nu tijd voor het hardere werk. Ik liep om het bed en zag haar kontje met de dildo naar mij lachen. Mijn pik was hard en klaar. Ik kroop in het bed en trok de dildo uit haar reet. Smeerde er nog gauw wat glijmiddel in en rond het sterretje en ging liggen. Pakte mijn pik en dirigeerde deze naar haar strakke reetje. Contact gemaakt. Rustig begon ik te duwen. Zij stribbelde zelfs in haar slaap wat tegen maar ik duwde door. Ineens floepte mijn eikel door de sluitspier. Ik wachtte niet toen ik dat voelde maar duwde hard door. In 1 ruk vulde ik dat strakke maagdelijke reetje met mijn pik. Maar zij stribbelde nu wat meer. Snel sloeg ik mijn arm om haar heen en wel zodanig dat zij niet zoveel meer kon bewegen. Toen het stribbelen was opgehouden liet ik mijn hand naar haar tieten glijden. En toen ik die wast had, maakte ik mij klaar voor een lekkere neuksessie. Trok mij uit haar reet totdat mijn eikel weer haar sluitspier voelde, controleerde mijn grip op haar tiet en duwde mijn pik hard naar binnen. Ik voelde haar hand wel over mijn been fladderen, maar echt tegen houden was het niet. Door het glijmiddel gleed ik lekker in en uit. Een geweldig gevoel maakt zich van mij meester. Ik kon nog net met mijn telefoon 1 foto van ons maken. Op de foto was zij in haar volle lengte te zien maar van mij zag je alleen mijn pik diep in haar reet. Ik legde mijn telefoon weg en pompte lekker rustig mijn pik in en uit.

Heerlijk, geweldig. In haar slaap was alles lekker ontspannen en ik genoot dan ook van het gevoel meester over haar te zijn. Dat ik haar als mijn persoonlijke lust slavin kon gebruiken. Heerlijk. Ik pakte op zeker moment een hoofdkussen en hield dat tegen haar buik. Trok haar been naar mij toen en duwde haar op haar buik zonder mijn pik uit haar reet te halen. Begon nu pas echt goed door te halen. Wild beukte ik mijn pik in dat lekkere kontje. Willoos liet zij het dus gebeuren. Mijn ballen begonnen te koken. Een tweede orgasme naderde vlot. Ik begon nog harder, dieper en wilder in haar te rammen.

Met een harde kreun kwam ik. Ik zag echt sterretjes voor mijn ogen. Heerlijk spoot ik harde stralen in dat kontje. Lekker nastoten neukte ik haar nog even en liet mij toen plompverloren op haar vallen. Mijn pik nog steeds in haar reet pufte ik liggende op haar uit. Toen ik mijn pik voelde verslappen wachtte ik tot deze zelf uit dat gaatje gleed. Liet mij toen van haar afrollen en lag nagenietend naast haar. Maar ik wilde meer. Trok en duwde zodanig dat zij op haar zijde naast mij lag met 1 arm en toet over en tegen mij aan. Pakte mijn telefoon en maakte de laatste foto’s zonder dat ik er goed opstond. Maar wel met haar hand op mijn pik.

Na even wat geslapen te hebben ben ik uit bed gestapt en heb mij aangekleed, het dekbed over haar heen gegooid en ben weer vertrokken. De volgende ochtend weer naar schoonmoeder toe. Kwam Kristel tegen en kuste haar en vroeg hoe het ging. Alles was in orde maar heel raar, Marjolein wilde weten wie er allemaal een sleutel van het huis van moeder had. Zij had verteld dat zij het vermoeden had dat er iemand in het huis kwam. Kristel had dus opgesomd wie er allemaal een sleutel had. Maar Marjolein vroeg of dat alles was, of ik er ook een had. Kristel had lachend nee geroepen omdat zij die had. En mijn schoonmoeder en ik zijn niet dik met elkaar. Ik vroeg Kristel vanwaar dan die vragen?

Geen idee, maar mevrouw is weer bloed chagrijnig en kan amper stil zitten. Ik liep met Kristel mee en groette iedereen vriendelijk. En idd, er kon nog geen goedemorgen vanaf bij Marjolein. Die stond met een gezicht op onweer uit het raam te kijken. Nadien zijn wij een bakkie gaan doen beneden in het restaurant. Schoonmoeder wilde niet mee en zo dronken wij met zijn drietjes wat. Kristel was nu wel even boos op haar zus en wilde weten wat er loos was. Die ontweek de vraag wat Kristel echt boos maakte. En dat ging er even stevig aan toe, zij het met gedempte stemmen want wij waren niet de enige in het restaurant.

En het hoge woord kwam eruit. Marjolein vertelde van haar vermoedens over een insluiper o.i.d. Ik hield mijn gezicht in de plooi. Marjolein gaf ook toe vanmorgen wakker te zijn geworden zonder pyjama terwijl zij zeker wist er een aangedaan te hebben. Verder geen bijzonderheden…

Ik lachte in mijn vuistje maar die bestierf p mijn lippen toen Kristel mij vroeg of ik even dat nieuwe alarmsysteem met camera’s in huis te installeren om te zien of er echt iemand binnen kwam. Ik kon geen smoes verzinnen en ging akkoord. “Leende” de voordeursleutel en ging met Marjolein alle spullen snel thuis ophalen. Kristel bleef achter. In de auto was de sfeer ijzig te noemen.

Enfin, om een lang verhaal kort te maken. Alles geďnstalleerd en ben vertrokken.

Maar ik had alweer een plan voor vannacht beraamd. Cameras of geen cameras

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Bitch Schoonzus - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 16610x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 22325x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 15354x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 21544x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 6005x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 9953x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7131x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 16618x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2431x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 22554x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13204x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 33204x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10797x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34964x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 11075x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net