Opwindend.Net
Datum: 09-10-2017
Stemmen: 92x
Cijfer: 7.3
Gelezen: 18337x
Lengte: Lang
Melissa
Door Eddie69 - Zoek naar meer...

Mijn naam is Jim, 42 jaar en sinds twee jaar gescheiden. Ik woon samen met mijn 16 jarige dochter Melissa.

Het is maandagmorgen half zeven als mijn wekker gaat. Gisteravond ben ik iets te laat gaan slapen dus ben ik nog lang niet uitgeslapen. Moeizaam stap ik uit bed, mijn odol prijkt fier vooruit, maar wat wil je als je naakt slaapt. Ik sleep me naar de badkamer om een douche te nemen. Slaapdronken loop ik de badkamer in en bots daarbij tegen het achterwerk van Melissa. Zij is haar benen aan het afdrogen en staat daarbij gebogen met haar rug naar de deur toe. Door de botsing glijdt mijn stijve pik langs haar schaamlippen. Ik pak haar bij haar heupen zodat ze niet valt. Van schrikt slaakt Melissa een gil en schiet overeind daarbij mijn pik stevig tussen haar billen klemmend. Omdat ze overeind schiet verliezen we bijna weer het evenwicht en ik grijp met mijn rechterarm haar bovenlichaam waarbij mijn hand op haar borst terechtkomt. Ik voel een harde tepel in mijn hand prikken. Mijn heupen beweeg ik naar achteren om mijn pik te bevrijden uit de beenklem. Tot mijn verbazing glijdt mijn lul zo tussen haar benen vandaan. Als ik naar beneden kijk zie ik hem glinsteren van het kutgeil. Ik mompel een sorry naar mijn dochter en schiet snel onder de douche om verdere gênante momenten te voorkomen.

Als ik even later beneden kom is Melissa al vertrokken naar school. Na een koffie en een broodje trek ik ook de deur achter mij dicht om naar mijn werk te gaan. Gedurende de dag moet ik voortdurend denken aan de gebeurtenis van deze morgen. Het wind me op. Het is weliswaar al even geleden dat ik sex gehad heb maar neuken met mijn dochter … tsja, wat moet ik daar mee.

Aan het eind van de middag kom ik thuis en direct ruik ik een verrukkelijke geur uit de keuken komen. Ik kijk er niet direct van op want Melissa wil wel vaker een lekkere maaltijd voor ons klaarmaken. De tafel is gedekt, er staan twee glazen wijn klaar en er branden kaarsen. Ik trek een wenkbrauw op. Doorlopend naar de keuken vraag ik mijzelf af wat de reden hiervan is. In de keuken zie ik Melissa staan met een jurkje aan dat boven haar knieën valt. Wauw, wat heb ik toch een prachtige dochter, denk ik bij mijzelf. Dan merkt Melissa mij op en draait zich om. Ze valt mij om de nek zodat haar lichaam helemaal tegen mij aan komt. Overigens niet zonder gevolgen. In mijn broek begint duidelijk iets te zwellen. Gauw maak ik mij los uit de omhelzing om Melissa maar niet te laten merken wat zij met mij doet.

“Zo, jij hebt er werk van gemaakt”, zeg ik, al wijzend naar de gedekte tafel.

“Ach ja”, antwoord ze, “af en toe wil ik je gewoon verwennen omdat je zo goed voor me zorgt.”

“Oké, wat heb je van me nodig?”, kaats ik terug.

“Helemaal niets”, antwoordt ze, al zie ik wel een paar blosjes op haar wangen verschijnen. Ik laat het er maar bij, vroeg of laat zal ze het me wel vertellen.

Tijdens het eten hebben we het over de dag. Hoe zij het op school had en over mijn werk. Ik vertel haar maar niet dat ik de hele dag aan haar heb gedacht met een stijve pik in mijn broek. Ook hebben wij het niet over de gebeurtenis in de douche van vanmorgen. Na het eten drinken we nog een kopje koffie aan de etenstafel en dan gaan we met wat fris op de bank zitten om naar het journaal te kijken. Melissa komt lekker tegen mij aanzitten en legt haar hoofd op mijn schouder. Ik kan het niet nalaten om af en toe in haar decolleté te kijken. Ze heeft ten slotte mooie ronde b-cups. Ook kijk ik af en toe naar haar benen. Ze heeft haar benen opgetrokken en haar jurkje is omhoog geschoven zodat het grootste deel van haar benen zichtbaar is. Ik voel een sensuele spanning door me heen stromen en mijn pik is dan ook enigszins gezwollen.

Na het journaal komt er een romantische komedie. Eigenlijk niet zo aan mij besteed maar omdat ik zo wel lekker zit blijf ik toch maar kijken.

“Gezellig zo, toch?”, zeg ik tegen Melissa.

“Mmhmmm”, klinkt het terug en ze schurkt zich nog even lekker tegen mij aan. Ik sla mijn arm om haar heen en leg mijn hand op haar buik waarbij mijn duim tegen de aanzet van haar borst komt te liggen. De film begint en voor we er erg in hebben zitten we er helemaal in. Eigenlijk valt deze film wel mee. Tijdens een ontroerend moment hoor ik Melissa sniffen en voel ik een traan op mijn hand druppen. Ik geef haar een kus in haar haar en hou haar nog iets steviger vast. Met mijn duim beweeg ik iets op en neer over het begin van haar borst. Daarop pakt Melissa mijn andere hand en geeft daar een kus op. Daarna legt ze mijn hand op haar buik en laat haar hand erop liggen. Het ontroerende moment is weer voorbij en ik laat Melissa weer iets losser. Wel laat ik met enige regelmaat mijn duim over het begin van haar borst heen en weer gaan. In haar jurkje zijn twee harde knopjes zichtbaar. Mijn andere hand is nog iets naar beneden gezakt zodat ik net de rand van haar slipje voel.

Zo tegen half elf is de film afgelopen. Melissa zakt iets verder onderuit en gaat met haar rug op mijn bovenbenen liggen, dan rekt ze zich uit. Het kan niet anders dan dat ze de bobbel in mijn broek voelt. Door het uitrekken schuift haar jurkje nog iets verder omhoog. Een stukje van haar paarse kanten slipje wordt zichtbaar. Ik wist niet eens dat ze kanten lingerie had. De hand die eerst net onder haar borst lag ligt nu op haar buik. Mijn andere hand ligt nu onder haar schouders. Zachtjes aai ik haar over haar buik en over de rand van haar slipje.

“Zo luilak, lig je lekker?”, zeg ik tegen haar en kijk naar haar. Ze heeft haar ogen dicht en het lijkt wel of ze ligt te genieten. Door het aaien komt haar jurk steeds ietsjes hoger te liggen en wordt haar slipje steeds zichtbaarder. Ik kijk even naar haar kruis en zie duidelijk een natte plek zitten. Mijn geilheid overwint het en ik laat mijn schroom varen. Langzaam manoeuvreer ik mijn hand onder haar jurkje. Ik zie kippenvel verschijnen op haar buik en ik voel dat er een huivering door haar lichaam trekt. De trage cirkels die mijn hand maken worden langzaam groter en ik laat de topjes van mijn vingers net onder de rand van haar slipje verdwijnen. Melissa slaakt een zucht en ik zie haar op haar lip bijten. Voorzichtig laat ik mijn hand iedere keer een klein stukje dieper in haar slipje verdwijnen. Ik voel geen schaamhaar, kennelijk heeft ze zich kaal geschoren. Melissa begint steeds meer te zuchten en ook begint ze haar heupen mee te bewegen met mijn cirkels.

Dan kom ik bij het eind van haar venusheuvel. Ik stop met rondjes draaien en laat mijn vingers langzaam langs haar schaamlippen naar beneden glijden. Als ik mijn hand weer terughaal glijdt mijn middelvinger over het midden weer terug met het topje iets tussen de lippen. Tot ik bij Melissa’s klitje kom. Daar laat ik mijn vinger zachtjes rondjes draaien. Melissa begint te kreunen van genot.

“Oohhh ... ga door ... oohhh ... dit wilde ik … ooohh … al zolang … oohhh … een keer … ooohh … met je … ooohh … doen …”, klinkt het tussen het kreunen door. Wauw, denk ik bij mijzelf, ik voel mij vereerd. Bij mijn weten had Melissa nog nooit een vriendje gehad ondanks dat ze een mooie meid is. En dan zou ik nu haar eerste zijn en haar dus mogen ontmaagden.

Om iets meer ruimte te creëren schuif ik Melissa’s slipje naar beneden. Daarna manoeuvreer ik mezelf voorzichtig onder Melissa uit. Ze ligt nu op haar rug op de bank, een beetje na hijgend van de opwinding. Snel trek ik mijn broek en boxer uit. Dan ga ik op mijn knieën bij de bank zitten en trek Melissa haar slipje helemaal uit. Ik ruik aan het kruis van het stukje stof, een heerlijke geile geur van urine en kutsap komt in mijn neus. Dan schuif ik haar heupen naar de rand van de bank, pak haar bij haar enkels en leg haar benen op mijn schouders. Ik bewonder het uitzicht op haar pruim. Haar lipjes staan een beetje open en glinsteren helemaal van het geile vocht. Zoals ik al dacht is ze helemaal kaal geschoren. Wat een ontzettend geil gezicht.

Ik begin de binnenkant van haar benen zachtjes te kussen en met elke kus kom ik steeds dichter bij haar kutje. Hoe dichterbij ik kom hoe meer Melissa begint te kronkelen onder mijn liefkozingen. Dan is het zover, ik ben beland bij ground zero. Zachtjes lik ik over de buitenkant van haar schaamlippen. Ohhh, wat smaakt dat geil van deze jonge meid lekker. Met mijn duimen spreid ik haar lippen en krijg zo zicht op een druipend grotje. Met het puntje van mijn tong lik ik van onder naar boven over de randen van haar schaamlippen, iedere keer eindigend bij haar kittelaar. Dan neem ik een grote lik door haar spleetje. “Oeffff”, klinkt het uit de mond van mijn schatje en gelijk steek ik mijn tong diep in haar grotje, duw mij neus stevig tegen haar klitje en begin die diepe gang te penetreren en beweeg mijn neus heen en weer op haar knopje. Melissa begint keihard te kreunen en het duurt dan ook niet lang voor haar kutje zich samentrekt om mijn tong en het kutgeil in golven naar buiten komt. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk op te slobberen. Druppels lopen over mijn kin naar beneden en lekken op de bank.

Langzaam ebt haar orgasme weg. Met haar hand woelt Melissa door mijn haar. Ik kom wat overeind en positioneer mijn pik voor Melissa’s kutje. Met mijn hand haal ik mijn eikel een paar keer langs haar lipjes. Dan breng ik hem langzaam naar binnen. Steeds dieper en dieper glijd ik in het nauwe kutje van mijn dochter. Wat zit dat lekker strak om mijn paal. Voorzichtig begin ik heen en weer te bewegen. Nog dieper en dieper schuif ik in dat geile grotje totdat mijn eikel tegen de baarmoedermond stoot. Dankzij al het geil glij ik soepeltjes heen en weer. Langzaamaan voer ik het tempo steeds hoger op. Ondertussen kneed ik met mijn handen haar borsten. Melissa begint weer een beetje te kronkelen en kreunen. Hoe hoger het tempo wordt hoe luider het gekreun. Ik merk dat Melissa weer klaar gaat komen. Voor mijzelf gaat het ook niet lang meer duren. Op het moment dat Melissa’s kutje begint samen te trekken spuit ik mijn lading diep in haar.

Als ik helemaal leeg ben trek ik mijn lul uit mijn dochter. Melissa ligt uitgeteld op de bank. Een golf zaad loopt vanuit haar grotje haar bilspleet in. Het ziet er ontzettend geil uit en mijn pik begint alweer te steigeren. Gauw til ik haar op en loop de trap op naar mijn slaapkamer. Voorzichtig leg ik haar op het bed en ga tussen haar benen zitten. Ik til haar benen op en duw haar knieën in de richting van haar hoofd. Zo wordt haar kutje goed toegankelijk. Er lekt nog steed zaad uit haar gleufje. Een spoor zaad loopt vanaf haar pruim tot aan haar sterretje. Door het geile aanblik staat mijn paal alweer fier overeind. Ik buig voorover en geeft een lik vanaf Melissa’s anus tot aan haar grotje. Het opgelikte zaad ligt op mijn tong. Ik buig naar voren en geef Melissa een tongzoen. Gretig hapt ze toe om maar zoveel mogelijk zaad te bemachtigen.

Als al het zaad door ons doorgeslikt is ga ik weer terug naar mijn oorspronkelijke positie en begin haar weer te likken. Eerst die heerlijke zachte schaamlippen, waar het kutgeil weer rijkelijk stroomt. Maar daarna zak ik langzaam naar beneden via het perineum en uiteindelijk kom ik bij haar anus. Met mijn tong maak ik kleine draaiende bewegingen over haar sterretje. Langzaam opent de sluitspier zich en probeer ik mijn tong steeds verder naar binnen te duwen. Al zuchtend ontspant Melissa zich verder zodat haar kontje steeds verder open gaat staan. Ik doop mijn duim diep in haar kutje om hem van kutgeil te voorzien. Dan haal ik hem eruit en duw hem langzaam in haar kontje. Door het glibberige geil glijdt hij gemakkelijk naar binnen. Ik beweeg hem een aantal keer heen en weer totdat ze is gewend aan mijn duim. Melissa begint zachtjes te kronkelen. Dan doop ik twee vingers in haar grotje en herhaal de exercitie. Tot slot stop ik er nog een derde vinger bij. Na nog een paar keer heen en weer gehaald te hebben duw ik mijn pik in haar kutje en als ik hem er weer uittrek haal ik mijn vingers uit haar kontje en stop gelijk mijn pik erin. Door het voorwerk glijdt hij redelijk makkelijk naar binnen. Langzaam begin ik haar met lange halen te nemen. Haar poepdoosje voelt heerlijk strak om mijn stijve pik. Ondertussen bewerk ik Melissa’s klitje met mijn duim. Ze begint steeds harder te kronkelen en kreunen. Met een harde kreun komt ze tot haar hoogtepunt. Twee tellen later kom ook ik klaar en spuit mijn zaad diep in haar darmen. Uitgeput laat ik mij naast haar op bed vallen. Melissa komt in mijn armen liggen en zo vallen we in slaap.

Zoek naar meer verhalen van Eddie69...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 22Door: Lara
Gelezen: 3314x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
8.8
:: Logeren Bij Tante Maria 13 #Door: Maria En Klaas
Gelezen: 4928x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Plassen, Sandwich, Anaal
22-07
8.9
:: Mijn Oudere ZusDoor: Sam
Gelezen: 8600x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
7.7
:: Verrassing Tijdens OppassenDoor: Rock
Gelezen: 21418x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Neef, Tieners, Jacuzzi, Trio.
21-07
9.1
:: Mijn Zusje En... - 6Door: TheoMaxwell
Gelezen: 7820x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Glurende Moeder - 14Door: Anna2014
Gelezen: 4864x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 21Door: Lara
Gelezen: 2791x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.4
:: Ik Liep Geil - 2Door: Sabine
Gelezen: 6302x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
20-07
8.7
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 21781x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 8216x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.7
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4928x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.2
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 33803x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 27042x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 8354x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 19448x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 780