Opwindend.Net
Datum: 09-10-2017
Stemmen: 162x
Cijfer: 7.1
Gelezen: 31744x
Lengte: Lang
Eerste Avontuur Met Mijn Dochter
Door P484Y - Mijn Profiel Pagina

Inleiding:

Hoe ik voor het eerst met mijn dochter ‘speelde’

Ik weet dat iedere man er ooit aan heeft gedacht zijn dochter te neuken. De meesten blijven alleen maar met die gedachte rondlopen. Helaas ben ik een van diegene die zijn pik niet in zijn broek kan houden en daarom heb ik een zéér sexy vrouw en een lieve dochter, een huis, een goedbetaalde job en wordt door ieder bij mij in de buurt gerespecteerd.

Hoe is het allemaal begonnen?

Ik ben 38 jaar oud, 1 m 78 lang, slank postuur, kort donker blond haar, en mijn pik is ca 16 cm. Mijn vrouw, Renske, is 37 jaar, 1 m 70 lang, en kort bruin haar, een paar 80C tieten en een net kaal geschoren kutje. We zijn 19 jaar getrouwd. Onze dochter Michelle is iets langer dan haar moeder, slank, lang bruin haar dat vloeiend valt en een paar 70B tieten. Hier ben ik later achter gekomen en een strak kutje.

De zondag na de 18e verjaardag van Michelle was Renske de heg aan het snoeien en ik moest het gazon van de achtertuin maaien. Zoals meestal, wist Michelle zich goed te drukken. Ze wilde voor ze naar haar werk, in een hotel in de buurt, wat en chillen. Ik liet haar haar gang maar gaan en ging op een gegeven ogenblik naar binnen om wat drinken in te schenken. Ik hoorde haar praten en ging even kijken. Wat ik toen zag zal me altijd bij blijven.

Ze leunde voorover over de vensterbank, ze had een heel kort rokje aan en ik kon duidelijk zien dat ze géén slipje droeg. Ik vond dat dit niet moest kunnen en wilde haar dat gaan vertellen, maar, toen ik eenmaal bij haar kamer was, had ik het lef niet en maakte haar met een handgebaar duidelijk dat ik naar mijn kamer ging. Maar voor het zover was, had ze gewenkt dat ik naar binnen moest komen en al snel had ik even mijn hand op haar kontje gelegd. Ik kreeg meteen een reactie. Zacht drukte ze haar billen tegen mijn hand en liet haar benen wat verder uit elkaar gaan.

Ik stond vastgenageld aan de vloer, zover ik mijn dochter kende wist ik dat ze meer wilde en dat kostte me even tijd. Ik liet mijn hand over haar billen glijden en zorgde er voor dat mijn vingers contact maakten met haar warme, licht natte kutje. Michelle kreunde en fluisterde “dat is lekker papa, maar als je zo blijft staan kan mama je zien”

Snel liet ik me zakken, maar kreeg wel een goed idee. Ik zorgde er langzaam voor dat ze haar benen verder gespreide en zo zat ik op de vloer met mijn hoofd tussen de benen van Michelle. Ik vertelde haar dat ze moest zeggen wanneer ze vond dat ik moest stoppen en toen lichtte ik mijn hoofd op zodat ik haar kutje kon likken. Mijn tong verdween diep tussen haar natte schaamlipjes.

Ze smaakte zo lekker, en ik wist dat Michelle hier niet genoeg aan had, dus gleden mijn vingers al snel over haar klitje. Ik wreef het en wisselde dat af met likken. Na een paar minuten voelde ik dat haar lichaam zich begon te spannen en plotseling maakte ze schokkende bewegingen terwijl de sappen over mijn gezicht liepen.

Toen Michelle hersteld was fluisterde ze “bedankt papa dat je zo lief voor me bent geweest, maar nu is het mijn beurt”. Michelle en ik wisselde van plaats, ik voelde dat mijn broek werd los geknoopt en voelde haar handjes in mijn boxer verdwijnen en die mijn half stijve pik vastpakken.

“Wow, papa, die is véél groter dan die van mijn vriendjes” Ik was even in verlegenheid gebracht en voelde dat ik bloosde, maar was er tevens trots op dat ze vond dat haar vader geen klein pikje had. Onder haar bekwame vingers had ik al snel een stijve en plots voelde ik haar mond over de eikel gaan. Haar tong likte hem volledig. Toen begon Michelle met langzame, doeltreffende bewegingen met haar mondje langs heel mijn pik te werken, naar voren en weer een paar centimeter terug, weer naar voren en terug, bij iedere beweging likte ze mijn eikel.

Haar mondje voelde zo heerlijk aan dat ik niet eens merkte dat Renske tegen me stond te roepen.

Toen haar stemvolume heel hard werd wist ik dat ik haar vraag gemist had, maakte ik een grapje dat ik misschien wel doof werd en vroeg haar te herhalen wat de vraag was. Ze wilde weten waar Michelle was en ik vertelde haar: “Michelle moet vanavond werken en ze heeft me gevraagd of ik haar bloes even wil strijken, ze neemt op dit moment een warm bad en dat zal nog wel een kwartiertje duren, maar dat hoef ik jou niet te vertellen”

Intussen verdween er steeds meer pik in haar mondje. Renske vroeg toen of ik Michelle naar haar werk kon brengen. Ik kon geen antwoord geven want ik voelde haar neusje tegen mijn buik drukken en wist dat mijn pik er helemaal in zat. Ik keek even omlaag en zag dat haar hoofd van voren naar achteren ging en weer terug. Ik dacht dat ik in de zevende hemel moest zijn, dit was me toch een partij lekker.

Ik pakte haar bij haar schouders en vertelde haar dat haar moeder dacht dat ze over 10 minuten weg moest naar haar werk, waarop ze antwoordde “Shit….. godver ik geniet net zo lekker van dit pijpen….. je kunt er maar beter snel voor zorgen dat je klaar komt”

Met haar handen zette ze kracht bij haar woorden. Even later waarschuwde ik haar dat ik op het punt stond klaar te komen, waarop ze zei “Spuit maak lekker in mijn mondje, papa, ik wil je proeven zodat ik weet hoe jouw zaad smaakt” Opnieuw verdween mijn pik helemaal in haar mond .

Alleen al de gedachte in haar mondje te mogen spuiten maakte me gek van opwinding. Straal na straal warm, romig zaad, spoot ik in haar keeltje. Ze bleef door gaan tot ze zeker wist dat ik helemaal uitgespoten was, stond toen op en liet me een mond vol sperma zien, sloot haar lippen en met een grote glimlach slikte ze alles door. Met haar pink tikte ze nog even tegen mijn wang en draaide zich om, klaar om naar haar werk te gaan.

Snel stopte ik mijn pik weer in mijn boxer en had net mijn broek dicht toen Renske naar binnen kwam.

Om geen argwaan te wekken klopte ik hard op de deur van Michelle en zei dat we over 5 minuten weg moesten gaan en dat ik haar wel even met de auto zou brengen. Liep naar beneden, gaf Renske een kus en zei dat ze ook maar beter een lekker lang, warm bad moest nemen.

Michelle kwam naar benden, kuste haar moeder en zei “tot straks”. Samen liepen we naar buiten en stapte in de wagen. Bij haar werk aangekomen gaf ik Michelle een zoen, maar toen fluisterde ze, bij het uitstappen “Je zaad smaakt heerlijk papa, maar de volgende keer wil ik het in mijn kutje hebben”. Ik keek haar ongelovig aan en ze ging door “Ja papa, ik vind dat je me maar eens lekker moet neuken” en weg was ze.

Het zou nog 2 maande duren voor ik die kans kreeg.

Renske was begonnen met een avondopleiding Informatica. Bij het weggaan vertelde ze me dat het die avond een latertje zou worden, ze moesten de eerste testen maken om te laten zien dat ze de stof onder de knie hadden en dat ze dit, samen met haar medecursisten, af zou sluiten met een drankje in de bar naast het cursusgebouw.

Michelle hoefde die avond niet te werken in het hotel en. Ze had een andere shift gekregen voor het weekend, het zou er erg druk worden.

Voor ik in bad zou springen om me lekker op te frissen vroeg ik Renske waar Michelle was. “Ze ligt boven op haar kamer tv te kijken en nu ben ik weg” zei ze, gaf me een snelle zoen en verdween. Na een uitgebreide douche schonk ik een drankje in en ging er onderuit zittend op de bank tv kijken. Even later hoorde ik de kamerdeur open gaan en Michelle kwam binnen.

Ze had alleen een dun nachthemdje aan dat net haar kutje bedekte. Ik kon zien dat ze stijve tepels had en toen ze naast me op de bank ging zitten rook ik haar parfum, er was iets in me dat ontwaakte, ik kon er niets aan doen, maar met Michelle naast me, ze rook zo lekker en dat dunne nachthemdje, ik werd er gewoon geil, van.

Ik leunde voorover en gaf haar een zoen terwijl een van mijn handen haar been streelde. Het was mijn bedoeling geweest haar alleen maar een vaderlijke kus te geven, maar …………………………… toen haar lippen de mijne raakte, gingen mijn lippen instinctief over de hare en mijn tong streelde haar lippen.

Ze reageerde meteen door haar tong in mijn mond te laten verdwijnen en onze tongen vochten een duel uit.

Mijn strelend hand ging hoger en hoger, toen voelde ik dat ik haar dijen naderde, mijn hand ging verder en mijn vingers maken contact met haar kutje. Met wijs- en middelvinger streelde ik haar lipjes. Ik voelde dat die natter werden en al snel verdwenen die tussen haar lipjes. Ze gingen dieper.

Ik verloor al mijn zelfbeheersing. Met mijn ander hand maakte ik de knoop van mijn broek los en trok de rits naar beneden. Michelle leek dit te voelen en brak onze kus af met de fluisterende woorden “We gaan naar mijn kamer daar is het veel comfortabeler.”

Het leek of ik zweefde.

Eenmaal in haar kamer hielp Michelle me met uitkleden en toen we beiden helemaal naakt waren begonnen we te kussen. Deze keer heb ik haar eigen vocht gebruikt om mijn vingers nat te maken. Met haar sappen masseerde ik haar tepels. Daarna begon ik op die tepels te zuigen tot ze recht overeind stonden. Michelle deed intussen haar uiterste best mijn pik op volledige sterkte te krijgen.

Zo hebben we elkaar nog een paar minuten gestreeld tot ik het tijd vond om aan mijn eigen verlangens te voldoen en mijn bloedeigen dochter te neuken. Michelle moet dit hebben aangevoeld, want, toen ik me over haar lichaam begon te bewegen, spreidde ze automatisch haar benen. Eenmaal bovenop haar keek ik haar aan, ze straalde, ik kuste haar en fluisterde:

“Weet je zeker dat je dit wilt?” waarop ze fluisterde ‘Ja papa, neuk met alsjeblieft” Ik vroeg haar of ze haar benen nog verder uit elkaar kon doen en of ze mijn pik er zelf in wilde stoppen. Ze leidde mijn pik in de opening van haar kutje.

Ik wist dat Michelle geen maagd meer was, maar haar kutje voelde zo ongelooflijk strak aan en het kostte me zeker een stoot of 10 tot 15 voor hij er echt in zat. Elke keer dat ik naar voren ging, zat hij er wat dieper in. Ik trok dan iets terug en duwde weer naar voren, zo gingen we voort tot hij er echt helemaal in zat. Bij deze bewegingen heb ik haar herhaaldelijk gevraagd of het OK was, waarop ze antwoordde “Ja, papa, mijn kutje is nog nooit door zo iets lekkers verwend”

Ik heb geprobeerd mijn pik bijna helemaal uit haar kutje te trekken en hem dan weer diep erin te laten verdwijnen. Michelle reageerde hierop met een moan van plezier en “Ja papa, dat is het, niet stoppen, please, knuffel me, neuk me”

Dus begon ik Michelle met harde stoten te neuken, bij iedere stoot trok ik mijn pik bijna helemaal uit haar en verdween er dan weer tot aan de wortel in.

Ik zou kunnen liegen en zeggen dat ik zo uren door ben gegaan, maar de eerlijk gebiedt dat ik binnen 5 minuten voelde dat ik ging komen, ik verhoogde het tempo en Michelle deed mee. Na nog een paar minuten fluisterde ik tegen Michelle dat ik het niet lang meer tegen kon houden en vroeg haar waar ik mijn zaad mocht lozen.

Ze ontwaakte uit haar roes van genot en zei “Shit papa, ik ben vandaag vergeten de pil te nemen, spuit alsjeblieft niet in mijn kutje”

Ik keek haar aan en vroeg “Waar dan wel?” Ik zag dat ze aan iets dacht en ze verraste me met haar antwoord “Steek hem maar in mijn kontje, papa, ik wil dat je in mijn kontje spuit”

“Ik keek haar aan en zei “OK, als je daar zeker van bent, maar dan zullen we wel snel moeten zijn” Michelle zei meteen ”IK weet het zeker, papa” Dus ……………….. snel trok ik mijn pik uit haar kutje, draaide Michelle om, kwam achter haar en begon eerst haar schattige, sexy anus te likken om zo mijn stijve pik er zo snel mogelijk in te krijgen.

Mijn middelvinger maakte ik vochtig in haar kutje en ging ermee in haar anus. Al snel werd die verwisseld met mijn duim om zo haar sluitspier verder open te krijgen. Ik wist dat, als ik niet snel mijn pik in haar anus zou kunnen krijgen, ik mijn zaad buiten haar zou moeten lozen. En dat wilden we geen van beiden.

Dus ging ik snel achter Michelle zitten, trok mijn duim eruit en duwde mijn eikel tegen haar anus. Michelle schreeuwde het uit “Oh, au, oh, au, papa, waarom doet neuken zo’n pijn, stop het doet zo zeer”

Maar, aangezien ik zo dicht bij klaar komen was, ging ik door en duwde heel mijn pik naar binnen. Eenmaal er helemaal in, trok ik iets terug en ging weer naar voren, sneller, sneller, neukte ik haar. Michelle begon te huilen en schreeuwde het uit “Niet verder papa, stop, het doet veel te veel pijn, stop alsjeblieft”, maar ik was te dicht bij klaar komen, ik kon niet stoppen, ook al had ik dat nog zo graag willen doen.

Na nog een paar ongecontroleerde stoten voelde ik het komen. Straal na straal verdween in haar kontje. Ik ging door tot ik helemaal leeg was. Mijn pik werd al snel slap en floepte eruit. Ik leunde voorover en knuffelde haar om te zien of het goed met haar ging.

Michelle zei “Ja, het gaat goed met me, ik wist alleen niet dat de eerste keer anaal zo zeer zou doen” Dat raakte me, ik had mijn dochter anaal ontmaagd. Ik knuffelde haar en zei “bedankt, schatje” en verzekerde haar dat het, hoe meer ze het anaal deed, het steeds minder pijn zou gaan doen en dat veel mannen erop kicken het anaal te mogen doen.

Ze antwoordde “Mmmmmmmmmmmmmmm, dat hoop ik wel, want ik wil het nog een keertje met je doen” Ik gaf haar een kus, ging uit haar bed en zocht mijn kleren bij elkaar, ik moest er voor zorgen dat ik weer aangekleed zou zijn voor Renske thuis kwam. Dus, met mijn kleren over mijn arm, kuste ik Michelle goede nacht en ging haar kamer uit.

Snel heb ik me in bad opgefrist en lag weer voor de tv, maar ik kon me niet concentreren op hetgeen ik zag, dus pakte ik maar een boek om wat te lezen. De telefoon ging en Renske vertelde me dat ze om half twaalf thuis zou zijn. Ik had nog een uurtje om na te denken over hetgeen er tussen mij en mijn dochter was gebeurd. En ……………….. hoe ik kon voldoen aan haar wens ……. Ze wilde het nog wel eens met mij doen.

Renske kwam ten slotte thuis. Gekleed in een kort rokje en witte bloes, daardoor kwam mijn perversiteit weer naar boven. Ik vroeg me af hoe het zou zijn om met zowel Renske als Michelle tegelijk het bed te delen”

Het moet Renske zijn opgevallen dat ik er een vreemd gezicht bij trok, want ze vroeg me “Waar zit jij aan te denken???”

Dat kon ik haar toch niet vertellen, of vinden jullie van wel???

Wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tweede Avontuur Met Mijn Dochter

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 76x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oud En Jong, Incest, Eerste Keer, Masturbatie
23-06
9.0
:: Tante Es, De KeukenDoor: Yan
Gelezen: 9853x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Overspel, Keuken
23-06
8.9
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 23358x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 27482x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 18393x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 24006x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 6748x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 11703x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7499x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 17327x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2583x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13753x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 34376x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10959x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 35367x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net