Opwindend.Net
Datum: 12-10-2017
Stemmen: 187x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 24781x
Lengte: Lang
Hoe Ver Gaat Mam? - 2
Door Lexie - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Hoe Ver Gaat Mam? - 1

Er zit een opbouw in het verhaal dus ik raad je aan om eerst deel 1 te lezen.
Veel plezier!

De volgende dag word ik pas om een uur of 1 wakker. Ik heb een soort van kater, maar niet zoals met drank, op een andere vreemde manier. Langzaam sijpelt de realiteit weer binnen en ik begin me de roes van gisteravond te herinneren. Ik had heerlijk met mijn moeder en Eva op het kleed liggen trippen op MDMA. Ik had aan de borsten van Eva gezeten, die mij daarop heftig gedeepthroat heeft. Ik was door haar ontmaagd. Ik had mijn zaad voor het eerst in een vrouw gespoten en dit terwijl ik heftig met mijn moeder aan het zoenen was. Eén voor één komen de herinneringen terug en bij elke herinnering lijkt het alsof er een schok door mijn lichaam gaat. Mijn lul staat meteen kaarsrecht overeind. Gespannen lig ik in bed denkend aan Judith en Eva die waarschijnlijk al uit bed zijn gegaan. Wat moet ik doen, zal het gewoon weer zo zijn als voorgaande dagen. Nee natuurlijk niet, alles is veranderd denk ik bij mezelf.

Zo lig ik nog een tijdje te tobben in bed als ik op gegeven moment besluit om er toch maar uit te gaan, gewoon naakt zoals we voorheen ook deden. Dat lijkt me het beste en ik verzamel mijn moed om naar de keuken te gaan en wat te eten te pakken. Ik hoor niks in huis en loop over de gang naar de woonkamer. Langzaam open ik de deur naar de woonkamer die leeg blijkt te zijn.
“Hallo?”
Niemand hier blijkbaar. Ik loop naar de keuken en zie daar op het aanrecht een briefje liggen.

“Goedemorgen schat,
Eva is al naar huis en ik ben de stad in. Ik ben waarschijnlijk vanavond na het eten weer thuis.
Er is genoeg eten voor ontbijt, lunch en avondeten. Ik zie je vanavond weer.
xx Mam”

Eigenlijk ben ik wel opgelucht, ik weet me namelijk nog even geen houding te geven aan wat er gisteren heeft plaatsgevonden. Mijn moeder waarschijnlijk ook niet, daarom zal ze wel de hele dag weg zijn. Hoe moet ik mijn moeder nu in de ogen kijken als ze terug komt. Laat ik maar wat eten en gewoon van deze dag voor mezelf genieten. Ik besluit om lekker te gaan gamen en kom zo de rest van de dag door. Ik denk veel na over wat er is gebeurd en probeer het langzaam een plek te geven. Mijn moeder is vrijdenkend en alles gebeurde onder invloed. Met die gedachten durf ik mijn moeder straks onder ogen te zien. Ik neem de laatste hap van mijn Dr.Oetker als er een whatsappje binnenkomt. Dit nummer ken ik niet. Het zijn meerdere berichten en een foto die zichtbaar worden als ik het gesprek open.

-hey schatje k denk nog steeds aan je dikke harde lul
-denk je ook aan mij???

En ik zie een foto van Eva die ze zelf met haar telefoon genomen moet hebben. Ze zit onderuitgezakt op de bank met alleen een klein roze t-shirtje aan waar haar harde gepierde tepels doorheen prikken. Haar benen heeft ze opgetrokken en met één hand trek ze haar bil opzij zodat haar kutje en kontgaatje goed zichtbaar zijn. Ze kijkt geil met een beetje een open mond in de camera.

Jezus christus wat een heerlijk wijf is dat toch. Mijn hand gaat automatisch naar mijn lul terwijl ik de foto aandachtig bekijk. Al knedend aan mijn lul scroll ik langzaam naar beneden.

-k wil je nog een keer in me voelen
-k wil je zaad weer in me voelen

Er volgt een foto van haar in de zelfde houding maar nu spert ze met haar vrije hand haar kutlipjes open zodat ik haar neukgaatje kan zien.

Ik sta me nu hard af te trekken en ik zie dat Eva iets aan het typen is. Snel klik ik op het camera icoontje en zie mijn pik op het scherm verschijnen. Ik zoek de juiste hoek waar op mijn pik het grootst lijkt en neem snel een foto om deze te versturen. Het berichtje van Eva is me net voor als ik op verzenden druk.

-kom je me morgen avond neuken?

De foto verschijnt als bekeken en Eva typt meteen weer.

-dat zie ik als een ja :)
-morgen 11 uur kruistraat 41d
-trek je zoveel mogelijk af zodat je het lang volhoudt
-xx Eva

Ik geef nog een paar flinke trekken aan mijn lul als deze ritmisch samentrekt en dikke klodders afvuurt door de kamer op de houten vloer. Hijgend sta ik in de woonkamer met mijn lul en telefoon in mijn handen. Morgen ga ik haar weer neuken. Mijn fantasie slaat op hol en zo sta ik nog even uit te hijgen tot ik weer op adem ben gekomen. Mijn telefoon trilt weer in mijn hand en ik heb nog een berichtje binnen. Het is Eva.

-PS niet tegen je moeder zeggen he ;)

Ohja Judith. Ze zou na het eten thuis komen. Snel ruim ik mijn kwak van de vloer op en ga weer braaf achter de tv zitten. Net op tijd want mijn moeder komt binnen. Ze heeft een paar tasjes bij zich die ze neer ploft in de gang.
“Hallo schat, goede dag gehad?”
Ze doet haar hakken uit en komt naast me op de bank zitten.
“Ja hoor, lekker relaxed, beetje gegamed.”
Ze pakt de afstandsbediening en zet de film die ik aan het kijken ben op pauze.
“Lexie” zegt ze terwijl ze me in de ogen aan kijkt
“We hebben gisteren natuurlijk iets bijzonders meegemaakt waar we het over moeten hebben.”
Ik moet even slikken en wacht gespannen af op wat er nu komt. Ik durf haar bijna niet in de ogen te kijken.
Ze legt een hand op mijn been.
“Maar nu hoeft dat nog niet per se. Ik moet het ook nog even laten bezinken.”
Een druk valt van mijn schouders.
“Laten we het nu maar even rusten. Het laatste wat ik er over wil zeggen is dat ik het niet per se als iets negatiefs zie, het kan zelfs iets heel positiefs zijn en ik wil zeggen dat ik gewoon heel van van je houd en blij ben dat je mijn zoon bent.”
Ze omhelst me.
“Ik ben ook blij met jou mam.”
Ze legt een hand op mijn schouder en staat op.
“Ga maar lekker je film afkijken, ik ga nog even lezen op bed en dan lekker slapen.”
Ze kust me op mijn hoofd en loopt de kamer uit.
Opgelucht maar wel een beetje beduusd blijf ik achter op de bank. Ik probeer de gedachtes maar even uit mijn hoofd te zetten en op te gaan in de film.

De volgende dag ontbijt ik samen met mijn moeder die toch besloten heeft om maar weer even met een onderbroek aan door het huis te lopen. Overdag hebben we het een beetje over koetjes en kalfjes en nog niet over de betreffende avond. Judith gaat even boodschappen doen en ik probeer me in dat kleine uurtje zo vaak mogelijk af te trekken omdat ik vanavond eindelijk naar Eva ga. Met rukken onder de douche ochtends en in de tijd dat Judith boodschappen aan het doen is lukt het me wel om 4 keer klaar te komen. Dit word mede mogelijk gemaakt door de heerlijke foto’s van Eva. Gedurende dag word ik steeds meer gespannen en kan bijna niet wachten om het huis uit te gaan. Ik vertel Judith dat ik ga eten bij Mark en dan met hem naar de bios ga. Het is tegen vijven en ik groet mijn moeder om naar Mark te vertrekken. Ik eet bij Mark thuis en chill met hem nog tot half 11 en ga dan natuurlijk niet met hem naar de bios. Ik vertel hem dat ik thuis nog wat moet doen en stap snel op de fiets. Mijn hart bonst in mijn keel als ik langzaam dichterbij haar straat kom. Ik ga de laatste hoek om en zie een blauwe bord waar kruisstraat op staat. De straat is aan weerszijde 4 verdiepingen hoog en in spanning fiets ik voorbij de portieken. 37,39, 41 hier is het. Ik stop in het midden van de weg om omhoog te kijken naar haar huis. Ik zie twee huizen waar het licht aan is, een daarvan zit een oude man, bij de ander zijn de gordijnen dicht. Dat zal haar huis wel zijn. Mijn handen zijn klam geworden merk ik op als ik mijn fiets op slot zet. Langzaam loop ik naar het portiek en zodra ik heb aangebeld wordt er direct opengedaan. Met bijna trillende knieën loop ik stap voor stap de trap op tot ik bij appartement D aankom. Ik neem nog een diepe adem en wil aankloppen als de deur al open gaat.

Daar staat Eva naakt in de deuropening. Mijn hart maakt een sprong en mijn adem stokt als mijn ogen weer over haar heerlijke lichaam glijden.
“Daar ben je eindelijk” zegt ze en trekt me aan mijn arm naar binnen. De is net dicht gevallen als ze me stevig op mijn mond kust. Mijn armen sla ik om haar heen en ik voel hoe warm haar lichaam is. Haar zachte maar stevige billen vullen mijn handen en ik druk haar tegen me aan. De zoen eindigt en ze stapt naar achter. Op eens merk ik op dat er muziek van achter een deur vandaan komt. Ik hoor ook mensen praten en opeens een harde mannelijke kreun. Ik schrik en kijk Eva verbaasd aan.
"Niet bang zijn schatje. Ik heb een speciale verrassing voor jou.”
“Wat? maar dat was een man die kreunde.” zeg half fluisterend.
“Rustig maar Lexie, Ik zal het je meteen vertellen.
Af en toe geef ik een feestje met een groep hechte vrienden waarin alles mag en alles kan. Je mag aanraken wat je wil en neuken wie je wil, kortom je mag je lekker uitleven hier zolang iedereen geniet.”
Mijn blik straalt nu paniek en verwarring uit.
“Wat moet ik verwachten als ik zo de kamer in ga, zijn mensen al naakt, zijn ze al aan het seksen?”
“Rustig Lexie” zegt Eva mij kalmerend.
“Wat als ze zien dat ik zestien ben?”

“Wat denk je van dit plan, ik doe een balgag in je mond zodat je met niemand hoeft te praten. Dan trek je je nog een keer af zodat je het iets langer kan volhouden en vervolgens loop je naar binnen. Ik heb nu een uur gordijn dienst dus als je binnenkomt kan je direct naar het gordijn lopen en je dikke lul door de opening steken. Dan zal ik je als eerste van de avond goed verwennen. Goed?”
Niet wetend wat anders te doen, knik ik maar ja. Eva pakt een balgag die ze klaar heeft liggen en wil deze bij mij om doen. Voordat de balgag in mijn mond zit kan ik nog snel iets vragen.
“Wat is gordijn dienst?”
Eva doet de balgag in mijn mond en maakt het riempje vast.
“Dat zie je wel als je binnenkomt. Gewoon je pik door de opening steken en dan zal ik je eens goed trakteren. Jij mag dan raden in welk gat je jouw pik in steekt. In mijn slaapkamer kan je je uitkleden, ik heb daar ook nog wat polaroids van voorgaande feesten liggen waar je even flink op kan aftrekken, zaad kan je kwijt in het slipje dat er naast ligt”
Eva geeft een kus op de balgag en loopt dan de gang uit de woonkamer in, mij in verwarring en spanning achter latend. Even blijf ik zo staan als ik me dan naar de slaapkamer haast. Ik doe het licht aan en zie daar allemaal hoopjes kleding liggen. Ik kleed me zo snel mogelijk uit om mijn keiharde paal eindelijk stevig beet te nemen. Op het dressoir tegenover het bed liggen de polaroids en een paars slipje. Ik ga voor het dressoir staan al trekkend aan mijn pik en bekijk de eerste foto van de stapel. Er is een dikke ronde kont in een slipje te zien, het slipje wordt door iemand omhoog in de kut getrokken en de lipjes ontsnappen hierdoor aan beide kanten uit het slipje. Jezus wat een geile foto denk ik bij mezelf als ik realiseer dat dit dezelfde slip is. Ik kijk in de slip en zie dat er nog natte plekken in zitten. Wauw, is dit net allemaal gebeurd? Meteen breng ik het slipje naar mijn gezicht om er eens flink aan te snuiven. De heerlijke aroma van een nat kutje komt mijn neus en mond binnen en een druppel voorvocht druipt uit mijn lul. Ik begin me met de slip om mijn lul af te trekken en ik pak de volgende foto van de stapel. Op deze foto is te zien hoe een vrouw met donkere krullen haar tong diep in de bilspleet van de vrouw met de slip duwt. Haar ogen fonkelen van plezier terwijl haar tong door de stof van de slip het kontgaatje aan het beroeren is. Steeds sneller begin ik te trekken en ik pak de volgende foto. De paarse slip is nu opzij getrokken en er is een man over de vrouw heen gaan staan die zijn lul van boven af diep in de anus heeft geperst. De pik zit tot aan de strak gespannen balzak helemaal in de reet.
Door het zien van deze foto moet ik bijna direct spuiten en snel pak ik de laatste foto. Op deze foto is de blijkbaar gigantische lul te zien die net in haar anus zat. De dik geaderde lul hangt glimmend boven de reet die nu door de man met twee handen wordt open gehouden. Het kontgat staat wagenwijd open door het naar binnen duwen van die genotstaaf helemaal tot aan de ballen. Ik denk dat de man flink hard het holletje heeft geneukt want aan weerszijde van de kont zitten rode plekken. In mijn hoofd speelt een filmpje zich af waarin de man keihard zijn lul steeds opnieuw in de anus schuift. Zijn ballen die elke stoot weer tegen de anus aankomen en de lul stoppen van nog dieper binnen dringen. Bij deze gedachte kom ik kermend klaar en spuit ik de hele slip vol. Het is een behoorlijk dikke kwak en ik kan niet voorkomen dat er toch een klodder op de grond valt. Kijkend naar de heerlijke foto’s probeer ik weer op adem te komen. Ik ben een stuk minder gespannen en ik heb het idee dat mijn lul er klaar voor is. Mijn lul is namelijk nog steeds goed doorbloed en dus op goed formaat maar niet stijf zodat ik met wat meer vertrouwen de kamer zo kan binnenstappen. Ik veeg mijn pik schoon met de slip om deze vervolgens weer netjes naast de foto’s te leggen.

Nu is het moment daar dat ik me dan eindelijk tussen deze geile, paarse slip dragende, kontneukende mensen mag begeven. De balgag zit nog steeds stevig in mijn mond, wel is er een beetje kwijl naar beneden gelopen op mijn kin dat ik snel even afveeg. Nog een beetje bijkomend van het orgasme ben ik er nog niet helemaal bij met mijn hoofd waardoor ik zonder al te veel na te denken de slaapkamer uit loop en door de gang naar de woonkamer loop. Ik open de deur en stap naar binnen.

Wat ik in aantref gaat mijn wildste fantasie te boven. Een gemengd aroma van kutjes, piemels, zweet en sperma kruipt mijn neus in terwijl het geluid van muziek dat zich vermengt met gekreun mijn oren laat kriebelen. Mijn blik glijdt door de kamer van het ene naar het andere lichaam dat genomen wordt, neemt of toekijkt. Ik wist nog niet dat ik dit wilde, maar ik weet dat ik nooit meer zonder kan. Ik kan alleen maar staan kijken naar alles dat er gebeurd. Naast mij in de open keuken is een dame van rond de 40 een cocktail aan het maken. Achter haar zit een jongere man op zijn knieën zijn gezicht te begraven in haar voluptueuze kont. Haar krullende rode haar schudt elke keer als de man zijn gezicht dieper tussen haar billen plaats. Op de eettafel naast de keuken ligt een jonge blonde vrouw op haar rug met haar benen opgetrokken tot haar borst. Een man die naast de tafel staat giet Baileys over haar borsten en buik en kutje. Ze ligt aan de rand van de tafel zodat een andere man haar Baileys besmeerde kutje goed kan neuken. Onder het neukende stel zit een 18 jaar uitziend meisje netjes met haar mond open het lekkende geil en Baileys netjes op te vangen. De man haalt zijn lul uit de kut en brengt deze naar de mond van het meisje die met veel overgave de pik begint schoon te likken. Op de twee banken om het gordijn heen dat zich in het midden van de kamer bevindt zitten zo’n acht mensen. Een paar van hun zijn lekker aan het kletsen terwijl andere heftig aan het beffen, rimmen, neuken, zuigen, likken en aan het spuiten zijn. Het zwarte leren gordijn in het midden van de kamer is bevestigt aan een metalen hoepel aan het plafon. Het gordijn neemt veel ruimte in rijkt van het plafon tot de vloer, niets vertonend van wie zich daar binnen begeeft. Het gordijn wordt gesloten gehouden doormiddel van klittenband, maar op heup hoogte zit een speciale ronde opening.

Een dame op de bank merkt mij op en bekijkt mij van top tot teen. Ze stoot de vrouw naast haar aan die ook haar hoofd draait en het zelfde doet. Het is de dame met donkere krullen die ik op de polaroid heb gezien. Hierdoor word ik weer bewust van me zelf en weet ik geen houding aan te nemen. Gelukkig bedenk ik me weer wat Eva gevraagd had en ik loop richting het gordijn om mijn pik aan te bieden aan Eva. De dames kijken liefelijk terwijl ik dichter bij het gordijn kom. Andere mensen kijken nu ook naar mij en van alle aandacht word ik een beetje nerveus. Snel plaats ik mijn lul door het gat in het gordijn om een houding aan te nemen. Meteen voel ik een warme hand en twee zachte lippen om mijn pik. Ik kreun zacht door de aanraking van Eva en mijn pik word langzaam weer stijf van het zuigen en het trekken. Eva begint nu steeds dieper mijn pik in haar keel te steken als ik opeens van de dame met de donkere krullen een duw krijg. Ze duwt me naar voren met twee handen op mijn billen waardoor ik tegen het gordijn aan sta en mijn lul diep in de strot van Eva gaat. Ik hoor haar kokhalzen van achter het gordijn. De vrouw gaat weer zitten en kijkt me vriendelijk aan terwijl Eva mij keihard neukt met haar keel. Een rilling gaat door mij heen als ik weer zo diep in de keel van Eva zit dat haar tong mijn ballen raakt. Ik ben zwaar aan het ademen en een beetje kwijl loopt van de gagbal over mijn kin. Eva is even gestopt met zuigen en ik hoor een krukje of iets dergelijks achter het gordijn verschuiven. Ik voel opeens een vinger over mijn kin gaan en kijk om naar wie dit doet. De vrouw die in de keuken stond heeft het kwijl van mijn kin geveegd en likt het nu van haar vinger. Over haar gezicht zit een ontzettend grote lading sperma waardoor ze mij maar met een oog aan kan kijken. Het sperma druipt langs haar nek over haar borsten naar beneden. Het zit zelfs in haar mooie rode haar. Ze loopt weg naar de keuken om haar gezicht te gaan wassen.

Nu voel ik de hand van Eva weer die me aan mijn lul dichter tegen het gordijn aan trekt. Ik stoot nu door het gordijn heen tegen haar billen aan. Ze is op een krukje of zoiets gaan zitten en heeft haar kont naar mij toe gestoken. Behendig drukt ze de eikel tegen een van haar openingen aan en ik kan nog niet bepalen welke het is. Dan duwt ze haar kont meer naar achter en voel ik hoe mijn eikel tegen een anus drukt. Nu duw ik mezelf ook naar voren en mijn lul treed door de kringspier naar binnen. Stukje bij beetje voel ik mijn lul opgeslokt worden door haar natte poepgaatje. Ik begin zwaar te ademen en ik hoor gekreun van achter het gordijn. Haar kontgat zit strak om mijn lul en ik voel de warme binnenkant van haar kont om mijn lul samen trekken. Nu beweegt ze een beetje naar voor en naar achter zodat mijn pik in en uit haar kont glijd. Ik word nog geiler dan ik al ben en vergeet het hele feest om mij heen. Ik begin ook met mijn heupen te bewegen en mijn lul steeds dieper in haar kontje te proppen. Het voelt heerlijk om die kont helemaal op te vullen met mijn lul en ik begin steeds harder en sneller te neuken. Mijn ballen slaan tegen haar kut aan en ik voel haar billen door het gordijn heen tegen mijn benen. Haar kontgat gaat steeds meer open staan en ik kan mijn lul makkelijker en dieper naar binnen stoten. Af en toe hoor en voel ik een zacht scheetje op mijn lul door het harde neuken en het gekreun van achter het gordijn wordt steeds heviger. Zonder dat ik het door heb zijn de meeste mensen op de bank nu aandachtig aan het kijken hoe ik hevig door het gordijn aan het neuken ben. Nu begin ik nog sneller te neuken en iedereen kan zien dat ik in enkele seconden klaar ga komen. Ik geef nog twee harde stoten als ik mijn lul diep in de kont van Eva duw, dieper dan ik voorheen heb gedaan. Vanuit mijn tenen komt het explosieve orgasme naar boven. Mijn pik en ballen trekken ritmisch samen en ik spuit de eerste straal diep in de kont van Eva. Terwijl mijn pik zich aanspant om een tweede klodder diep in de darmen van Evan te spuiten wordt in één ruk het gordijn geopend. Het is Eva die van binnen uit het gordijn heeft geopend. Ik sta blijkbaar in een andere vrouw dan Eva mijn zaad te spuiten. De vrouw waarin ik mijn zaadloos zit vastgebonden met een balgag in haar mond op een stoel.
Ik zie bijna sterretjes door het orgasme en sluit mijn ogen. De vrouw zit op haar knieën op de zitting van de stoel en ik grijp haar bij de heupen stevig beet om te blijven staan en haar kont nog steviger tegen me aan te drukken. Nog steeds trekt mijn lul ritmisch samen en schiet dikke klodders zaad in het darmkanaal van de vrouw. Langzaam open ik mijn ogen weer en zie dan dat voor de vrouw een grote spiegel staat. Nu kijk ik recht in de ogen van de vrouw. Mijn pik trekt nog een keer samen en ik schiet mijn laatste zaad diep in de kont van de vrouw die mijn moeder blijkt te zijn.

Verlamd blijf ik staan kijkend in de ogen van mijn moeder. Ik sta nog steeds tegen haar billen aan met mijn pik diep in haar kont, ik moet nog een aantal keer naschokken waardoor we allebei rillen. Haar ogen kijken paniekerig en verward in de mijne. Dan stap ik naar achteren en mijn lul floept in een keer uit haar kontgat waardoor haar ogen een kort moment nog weider open sperren. Mijn pik is bedekt met vocht en sperma en het kontgat van mijn moeder blijft gapend open staan. Bijna meteen begint mijn zaad uit haar kontje te lekken en het jonge meisje dat eerder al de Baileys opving schiet als de bliksem met haar mond onder de kont van mijn moeder en begint mijn klodders zaad op te vangen. Even is alleen de muziek en het gehijg van mijn moeder en ik te horen als de andere feestgangers beginnen te applaudisseren. Ik kijk om mij heen en iedereen is om ons heen gaan zitten en staan. Eva stapt op mij af en geeft me een innige knuffel.
“Dat was schitterend jongen, ik ben zo ontzettend trots op jullie.”
Eva laat me los en stapt nu op mijn moeder af om haar ook te omhelzen, die is nog steeds vastgebonden en kan ook niks anders dan doen de knuffel te aanvaarden. De vrouw met de donkere krullen knielt voor mij op de grond en begint mijn piemel netjes schoon te likken. Ik laat het allemaal maar gebeuren want ik ben nog steeds verlamd door de schok. Nu komen meer mensen in actie en twee mannen beginnen mijn moeder los te maken van de stoel. Het meisje heeft netjes het kontgat van mijn moeder schoon gelikt en al het zaad dat ze kon vangen doorgeslikt. Judith staat op en draait zich naar me toe. We kunnen beiden nog niks zeggen omdat we een balgag in onze mond hebben. De vrouw die mij aan het schoonlikken is, is klaar en staat op.

Dan stapt moeder op mij af en ik ben bang voor wat er nu gaat komen. Ze kijkt me in de ogen en omhelst me dan. Ze heeft me ontzettend stevig beet en ik voel haar bezweten lichaam tegen het mijne drukken. Ik omhels haar terug en zo hebben we een ontzettend intiem moment waar het voelt of alles goed is. De mannen die mijn moeder hebben los gemaakt bevrijden ons van onze balgags en Judith geeft me meteen innig een zoen. Weer klinkt er applaus terwijl we onze tongen elkaar nu ook hebben gevonden. Ze stopt met zoenen en legt haar hoofd weer op mijn schouder. Zo staan we even met z’n tweeën en de rest van de gasten gaat weer verder met elkaar om ons even een moment te gunnen. Alleen Eva blijft bij ons staan.
“Jullie waren geweldig, ik wist dat jullie het in je hadden. Ik zal even een goede borrel halen, dan kunnen jullie nog bijkomen om zo weer gezellig meet te doen.”
Eva loopt richting de keuken opzoek naar de sterke drank.
Judith geeft me nu een korte kus en kijkt me in mijn ogen terwijl ze mijn gezicht vasthoudt.
“Dit is het beste dat mij in jaren is overkomen.”
Nu geef ik mijn moeder een kus.
“Ik houd van je mam, ik wil dit nooit meer kwijt.”
Eva komt terug met drie shot glaasjes wodka en geeft er één aan ieder van ons.
En voordat we de welverdiende shots achter over gieten heft ze nog haar glas.
“Op jullie en het genot dat jullie te wachten staat.”
Dit is het einde van deel 2. Graag hoor ik van jullie wat er goed was, wat je geil vond en wat er beter kan. Ik heb besloten om het verhaal in dezelfde categorie te houden, maar mocht je het verhaal ergens anders een betere plek hebben vinden laat het me ook weten.

Liefs, Lexie
(tot het volgende deel)

Zoek naar meer verhalen van Lexie...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 22Door: Lara
Gelezen: 2487x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-07
9.1
:: Logeren Bij Tante Maria 13 #Door: Maria En Klaas
Gelezen: 3623x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Moeder, Plassen, Sandwich, Anaal
22-07
8.9
:: Mijn Oudere ZusDoor: Sam
Gelezen: 6579x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-07
7.7
:: Verrassing Tijdens OppassenDoor: Rock
Gelezen: 20212x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Nicht, Neef, Tieners, Jacuzzi, Trio.
21-07
9.1
:: Mijn Zusje En... - 6Door: TheoMaxwell
Gelezen: 7471x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
20-07
9.0
:: Glurende Moeder - 14Door: Anna2014
Gelezen: 4659x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 21Door: Lara
Gelezen: 2548x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-07
9.4
:: Ik Liep Geil - 2Door: Sabine
Gelezen: 5986x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
20-07
8.7
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 21602x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 8152x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.7
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4902x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.2
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 33628x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 27001x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 8327x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 19416x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 375