Opwindend.Net
Datum: 12-10-2017
Stemmen: 114x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 29150x
Lengte: Lang
Tweede Avontuur Met Mijn Dochter
Door P484Y - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Eerste Avontuur Met Mijn Dochter

Inleiding:

Hoe ik voor het eerst met mijn dochter ‘speelde’ lees je in deel 1

Ik weet dat iedere man er ooit aan heeft gedacht zijn dochter te neuken. De meesten blijven alleen maar met die gedachte rondlopen. Helaas ben ik een van diegene die zijn pik niet in zijn broek kan houden en daarom heb ik een zéér sexy vrouw en een lieve dochter, een huis, een goedbetaalde job en wordt door ieder bij mij in de buurt gerespecteerd.

KERSTMIS

De volgende kans die ik kreeg om met Michelle seks te hebben was pas in de kerstperiode. We hadden wel een paar rustige momenten, maar die duurden niet lang, meestal gebeurde er iets als ik haar met de auto naar haar werk bracht.

Zo vroeg ze me eens om een zijstraat, vlak bij haar werk, in te slaan, ze wilde met me praten. Maar ik was verbaasd dat ze, in plaats van te praten, mijn pik uit mijn broek haalde en me, in de auto, begon te pijpen. Ik was bang dat we betrapt zouden worden en hoopte maar dat het niet te lang zou duren.

Maar Michelle heeft, om me te bevredigen, een tergend langzame manier gevonden en net, voordat ik begon te spuiten, trok ze mijn pik uit haar mondje en begon me af te trekken, waarbij ze er voor zorgde dat mijn pik net boven het stuur van de auto zat.

Ik zei “Nee, Michelle, niet doen, pak een tissue of zo” maar ze luisterde niet en ging door. Mijn sperma spoot over het stuur, waarbij enkele stralen zelfs het midden raakte. Terwijl ik zat bij te komen van de schrik leunde ze voorover, kuste me en zei “bedankt voor de lift papa” en weg was ze.

Een andere keerde gebeurde het bij het winkelen. Michelle bleef voorover buigend kijken naar een paar artikelen die, volgens mij, haar totaal niet interesseerden. Ze zorgde daarbij dat ik goed kon zien dat ze geen slipje aan had. Ik moest dichter bij haar gaan staan zodat niemand anders het blote kutje van haar kon zien. Maar zij dacht dat ik meespeelde, ze begon te slijpen en drukte, telkens wanneer ze voorover boog, haar kont in mijn kruis.

Wat was ik blij dat Renske voor ons stond, ik zou geen manier hebben geweten hoe ik haar dit uit had moeten leggen, vooral omdat het leek alsof de een of andere perverseling zijn dochter probeerde droog te neuken. Hoewel ik daar niet zeker van was, moet het meisje achter de kassa, zich toch hebben afgevraagd wat daar aan de hand was. Zeker omdat ze naar me keek en zag hoe Michelle haar kont in mijn kruis drukte, waardoor de bult, veroorzaakt door mijn lul, in mijn broek steeds groter werd.

Ik schaamde me dood, deze kassière was maar een jaartje of zo ouder dan Michelle. Terug in de auto vertelde Renske hoe behulpzaam het meisje achter de kassa was geweest. Thuis gekomen ging Michelle meteen naar haar kamer om haar aankopen weg te leggen en liet me alleen met Renske achter.

Ik was zó geil door dit gespeelde spelletje en toen ik merkte dat Renske regelmatig voorover boog om de spullen in het keukenkastje te zetten liep ik naar haar toe. Ging achter haar staan en schoof met een hand onder haar rok omhoog en greep naar haar slipje, duwde dit aan de kant en zocht met mijn vingers verder tot die contact hadden met haar kutje. Renske gilde toen ze dit voelde, draaide haar hoofd een beetje naar me toe en fluisterde “Heeft die kassière zo geil gemaakt?”

Op dat moment maakten mijn hormonen overuren, ik ritste mijn broek open en hup mijn pik eruit. Ik moest, of ik wilde of niet, gewoon iemand neuken, zodat ik Renske tegen de gootsteen duwde, haar rok tot aan haar taille omhoog trok, haar slipje naar een kant en mijn pik in haar kutje.

Renske schreeuwde het uit bij deze onverwachtse penetratie, vooral omdat haar kutje nog droog was, maar daar trok ik me niets van aan. Ik pakte haar taille met beide handen en begon mijn vrouw zo snel ik kon te neuken. Het duurde maar een paar minuten voor ik mijn lading in haar kutje spoot.

Terwijl we bijkwamen van dit onverwachtse quickie zei Renske “Als je zo geil wordt van winkelen zouden we dat meer samen moeten gaan doen” Maar goed dat ze niet wist waarom ik zo geil was.

Op kerstavond waren Renske en ik uitgenodigd voor een kerstborrel bij haar collega’s. Renske had een korte rok aangetrokken, een loshangende bloes, kousen en hoge hakschoentjes. De avond verloop spontaan, maar één ding is me altijd bijgebleven:

Ik zag Renske dansen en zoenen met een prachtige, knappe, vrouwelijke collega. Het was zo erotisch te zien hoe ze met elkaar daar op de dansvloer bezig waren. Thuis gekomen was ik enorm geil en wilde alles tot in de puntjes weten. Vooral waarom ze zo van elkaar hadden genoten.

Die avond zou ik, in bed, alle details te horen. Ze was net zo geil als ik en we gingen dus direct naar boven en daar hadden, beter kan ik het niet omschrijven, de beste seks die we ooit hebben bedreven.

Renske was zo nat dat ik, zonder problemen, direct binnen kon dringen en we waren nog niet lang aan het neuken voor ze al een orgasme begon te krijgen, waarbij ze mijn pik in een ijzeren greep vasthad in haar kutje. Alleen daardoor al kwam ik ook vrij snel en spoot, in no-time, 5 tot 6 stralen diep in haar warme kutje.

Daarna vertelde Renske me wat er gebeurd was tijdens het dansen.

Het meisje, ze heet Emma, had haar verleidelijk aangekeken en Renske had zoenende gebaren naar haar gemaakt. Ze ging door “Emma was enthousiast en maakte me duidelijk dat ze wel zin had in een spelletje” Dit verbaasde me, omdat Renske me nooit had verteld dat ze ook op vrouwen viel. Toen ik haar dit vroeg kreeg ik als antwoord:

“Ja, de eerste keer was op school met een meisje van haar leeftijd. De tweede keer met een medestudente op de universiteit. Met haar had ze een jaar lang de liefde, zoals zei het noemde, bedreven. Dat meisje heeft me veel geleerd en me laten zien hoe ik het moest doen. Eenmaal vanavond op de dansvloer, kwamen door Emma de herinneringen aan Helène weer boven drijven, Helène waar ik ze zich, op een rare methode, toe aangetrokken had gevoeld. Van Emma wilde ik weten of dit wederzijds was en dat liet ze me op dus op die dansvloer merken”

Renske en Emma kusten elkaar op de dansvloer, waarbij de hand van Renske over de billen van Emma ging. Emma had hierop geageerd door met haar hand onder de rok van Renske te steken en over haar poesje, door de stof van haar slipje heen, te strelen. Meteen hierop had Emma met twee vingers de stof opzij gedrukt en zo haar kutje in. Renske had gereageerd door haar hand onder de rok van Emma te schuiven en gemerkt dat die géén slipje aanhad zodat haar vingers meteen in het soppende kutje verdwenen. Zo hadden ze elkaar op de dansvloer staan te vingeren, waarbij beide dames, een orgasme hadden gekregen.

Door dit verhaal had ik weer een stijve gekregen, dus rolde ik haar op haar rug en ging bovenop haar liggen en stak mijn pik in haar warme kutje. We hebben het langzaam en teder gedaan. Elke stoot, die ik deed, was diep en liefdevol.

Zo waren we al ruim een kwartier bezig tot ik haar vroeg of ze het nog eens zo wilde doen? Ik was verbaasd toen ik haar hoorde zeggen “Met Emma? Zeker weten. Om er voor te zorgen dat wij niet door jou zouden worden, heb ik jou verteld dat ik een cursus Informatie volgde.” Door deze onthulling kwam ik, nadat ik mijn pik uit haar kutje had getrokken en rechtop was gaan zitten, spontaan klaar en spoot mijn sperma recht in haar gezicht. Renske genoot hiervan en voldaan vielen we in slaap.

Eerste kerstdag verliep rustig.

Renske kreeg een joggingpak met bijpassende tas en ik een paar zijden boxershorts. Voor Michelle hadden we rijlessen als cadeau, dat kon ze immers van haar minimumloontje zelf niet betalen. Mijn persoonlijk cadeau zou Michelle op 2e kerstdag krijgen.

Normaliter gaan we die dag altijd naar de ouders van Renske, maar haar vader voelde zich niet helemaal lekker en hadden we besloten dat Renske alleen naar haar ouders zou gaan en dat Michelle en ik thuis zouden blijven. We konden dan de kerstboom opruimen en alles weer schoonmaken.

Zoals afgesproken ging Renske net na de lunch naar haar ouders, wij deden de afwas en ruimden op. Toen werd het tijd voor mijn cadeau voor Michelle. Met een smoesje ging ik naar mijn kamer en riep toen Michelle of ze me met een paar dozen kon helpen.

Ze kwam de slaapkamer in en daar gaf ik haar een doos en zei: “Vrolijk kerstmis mijn speciaal meisje” Ze opende de doos en toen ze zag wat er in zat fluisterde ze “bedankt, papa” met tranen in haar ogen knuffelde ze me. Ze vroeg me of ze het me mocht showen en ik antwoordde “Ja schat”

Wat zat er dan in?

Een glanzend rode zijde babydoll.

Michelle ging naar haar kamer om zich om te kleden, toen ze terugkwam in mijn slaapkamer, in die babydoll, kon ik mijn ogen niet geloven, ze was zo mooi, knap, sexy, het was gewoon te geil om aan te zien. Ik kreeg het er moeilijk mee. In haar handen had ze een klein pakje dat ze me gaf en zei “Maak maar open, papa” Er zat een flesje aftershave in van een merk dat ik normaal nooit gebruik.

Ze vroeg me dit alleen te gebruiken als we samen waren. Ik stak mijn hand uit en trok haar naar me toe, onze lippen ontmoeten elkaar in een liefdevolle kus, onze tongen dansten met elkaar. Ik duwde haar zacht op het bed en toen ze eenmaal lag positioneerde ik me tussen haar benen. Ik wilde maar één ding, haar kutje proeven.

Michelle moet heel erg opgewonden zijn geweest, want ze was al kletsnat en haar klitje piepte tussen haar schaamlipjes uit. Langzaam begon ik te likken, zocht zo mijn weg naar dat klitje. Elke keer dat ik er kwam, nam ik het even tussen mijn lippen en zoog of beet er voorzichtig op, waarna ik weer mijn weg naar beneden zocht. Jullie zullen begrijpen dat het niet lang duurde voor Michelle een explosief orgasme kreeg, haar zoete sappen bedekte heel mijn gezicht. Met beide handen had ze mijn hoofd stevig in haar kruisje gedrukt.

Langzaam liet ik haar weer bij haar positieven komen, trok mezelf omhoog en legde mijn handen net tegen haar schouders om mijn gewicht te ondersteunen, verschoof mijn gewicht op mijn rechterhand en voelde met de andere hoe stijf mijn pik was. Doeltreffend stuurde ik hem, met een opzettelijke langzame beweging, naar de zeer natte en hete kut van Michelle. Oh wat ging die er makkelijk in.

Deze keer waren onze bewegingen traag en gecontroleerd, maar wel sensueel en liefdevol. Ik wilde van elk moment genieten en opgewonden raken van de geluiden die haar soppende kutje maakte. Ze sloeg haar benen rond mijn rug zodat ik op mijn plaats bleef, we neuken niet, néé we bedreven de liefde. Ik drong helemaal naar binnen. Ik voelde dat ik haar baarmoeder wegdrukte en voeg haar of het wel goed met haar ging.

Ze fluisterde “Ja, maar alsjeblieft niet zo diep, tegen mijn baarmoeder is niet erg lekker”

Zo bedreven we ruim een ½ uur de liefde tot ik voelde dat ik klaar ging komen. Ik verhoogde de snelheid van mijn stoten en zo ging ik ongeveer 5 minuten door, ik was er klaar voor en begon harder tegen Michelle aan te drukken, elke stoot ging diep in haar kutje, haar gezicht straalde bij iedere stoot die in en uit haar kutje ging.

Toen, bij de laatste paar stoten, kreunde ik “Ik ga komen ….. ik ga komen ….. Daar hen je het, Michelle, ik kkkkkkkommmmmmmmmmmmmm…….”

Mijn orgasme zorgde er voor dat ik totaal van de kaart was. Straal na straal zaad spetterde en explodeerde in haar kutje. Haar vagina werd overspoeld, de wanden waren besmeurd met mijn romige vloeistof.

Langzaam kwamen we weer terug op aarde, we zoenden elkaar, ik knuffelde haar en in mijn hoofd spookte de gedachte, dat, nu ik deze morele lijn had overschreden, we op onze tellen moesten passen. We mochten niet het vermoeden opwekken dat we een relatie hadden. Ik keek naar Michelle en zag dat ze wegdommelde. Ik wilde haar niet wakker maken, stond zachtjes op en zocht mijn kleren bij elkaar. Voorzichtig heb ik haar opgetild en naar haar eigen bedje gebracht. Hierna ging ik, terwijl ik op de terugkeer van Renske wachtte, tv kijken.

De dagen erna gebeurde er niets belangrijks. Dat zou pas op de 30ste gebeuren.

Renske en ik zaten gemoedelijk tv te kijken toen haar mobieltje over ging. Ze liep ermee naar de keuken om daar het gesprek te voeren. Ze kwam terug en glimlachte zodat ik haar voeg “Wat heeft jou zo gelukkig gemaakt?” Ze vertelde me dat Emma had gebeld met de vraag of wij, samen met haar en haar vriend, oudejaarsavond wilden vieren.”

Als een dwaas vroeg ik haar wat ze had geantwoord, waarop Renske zei “Nee, aangezien we andere plannen hebben dus eh ……………………. Ach, idioot dat ik ben, natuurlijk heb ik ja gezegd, het is allemaal al geregeld, we treffen elkaar, morgenavond om 8 acht uur, buiten bij ‘’t Pumpke’” Die nacht neukten we bij de konijnen af, we waren totaal uitgeput.

Oudejaarsavond, tegen de tijd dat we Emma en Kevin, haar vriend, zouden ontmoeten zag ik Renske naar beneden komen, Ze droeg een korte rok, kousen en hoge hakken. Ik vroeg haar “Heb je een slipje aan?” Ze antwoordde “Nee” Daar raakte ik opgewonden van en greep haar bij haar middel en wilde haar ter plaatse neuken, maar Renske wees dat resoluut af “We hebben geen tijd om ……. Eh ….. we moeten weg en ik moet er netjes uit zien voor deze party, oh nog even mijn haar föhnen”

Even later kwam ze uit de badkamer met het flesje, dat Michelle voor me had gekocht, in haar hand en zei “Dit is nieuw, waar heb je dat gekregen?” Snel antwoordde ik dat ik dat had gekocht toen ik het zag staan bij het doen van de kerstaankopen en dat ik nog zeker wist of ik de geur wel lekker vond, dus daarom had ik het nog niet gebruikt.

Renske antwoordde resoluut “Dan probeer je dit vanavond maar eens uit”

Op de afgesproken tijd ontmoeten we Emma en Kevin, geen van beiden kon zijn ogen van Renske afhouden. Het was beren gezellig. We dansten ik met Renske en Kevin met Emma. Soms gingen we naar de bar voor een drankje. Om middernacht gaf ik Renske een lange zoen en zag dat Kevin intussen Emma hartstochtelijk kuste, maar merkte wel dat de hand van Kevin tussen de benen van Renske zaten en zacht naar boven en dan weer omlaag gingen.

Ik fluisterde tegen Emma “Hebben jij en Kevin zin om mee te gaan naar ons huis, daar hebben we meer privacy dan hier” Meteen antwoordde Emma “Mmmmmmmmmmmmm, ja jaaaaaaa, laten we dat maar doen” Snel zei ik tegen Renske dat we naar ons huis gingen en zag in haar ogen een perverse opwinding, veroorzaakt door de strelende handen van Kevin.

Op de terugweg spraken we af dat we langs achteren naar binnen zouden gaan. Dit maakte minder lawaai en zouden we Michelle niet storen bij haar nachtrust. Ik wist dat dit niet waar was want Michelle zou in het hotel blijven slapen.

Michelle was natuurlijk wel thuis en wat was er aan de hand? Dat was een totale verrassing. Ze zat geknield op de vloer van de woonkamer, leunde tegen de zitting van de bank en had haar uniform nog aan. Haar rok had ze tot haar taille opgetrokken en haar slipje lag op de vloer naast haar. Achter Michelle zat een jong meisje dat vanaf haar taille ook naakt was, maar ze had een riempje rond haar buikje en, vanaf de positie waarin ze stonden, konden we zien dat dit riempje naar het kutje van Michelle ging.

Renske stampte even hard op de vloer en meteen draaiden beiden meisje hun hoofd in de richting van het geluid, ze bevroren toen ze zich realiseerden dat ze nu publiek hadden. Het gezicht van Michelle en het meisje, dat Lisa bleek te heten, was verbaasd en erotisch. Ook Renske was totaal verrast dus zei ik snel “Wij hebben er geen problemen mee met wat jullie doen, maar willen jullie alsjeblieft naar de slaapkamer gaan, we hebben gasten”

Michelle keek haar moeder aan en zag dat die glimlachte waarop ze zei “Kom op Lisa, naar boven, daar worden we ten minste niet meer gestoord en kunnen papa en mamma, met hun gasten hun spelletje spelen!”

Renske keerde terug naar de keuken en ik hield de deur open voor Michelle en Lisa. Ik deed dit vooral zo dat ze niet konden zien wie onze gasten waren. Op het moment dat Lisa voorbij liep kon ik het niet helpen, maar ik zag hoe lief, heet en sexy dit meisje was, ik schatte haar een jaar of 21, bijna net zo lang als ik, slim en met kleine tietjes, en ik kon zien dat ze zwart schaamhaar had. In het voorbijgaan tikte ze tegen mijn wang en zei “good night” Michelle wilde me passeren, maar ik pakte haar vast en gaf haar een stevige tongzoen terwijl ik met mijn hand snel over haar natte kutje ging. Gleed met een vinger naar binnen en wreef even over haar klitje voor ik haar een tikje tegen haar billen gaf en zei “Ga maar snel naar boven, geniet ervan, maar probeer niet te veel geluid te maken”

De rest van de nacht was geweldig. Ik kwam twee keer klaar, een keer in Emma’s sexy mondje terwijl ze gelikt werd door Renske, die op haar beurt geneukt werd door Kevin. We veranderen van positie en mocht ik Emma neuken, oh wat was haar kut heet en strak. We deden het even in doggy-style tot ik op het punt stond klaar te komen, op dat moment trok ik mijn pik eruit en spoot alles over haar billetjes.

Na een paar uur gingen Emma en Kevin weer op huis aan, zodat Renske en ik ook maar naar bed gingen. Snel ging ik nog even bij Michelle en Lisa kijken om te zien of alles goed was. Ik liep naar de kant waar Michelle lag en werd weer geil. Knielde langzaam en stak mijn hand onder het dekbed, over haar buikje naar haar kutje.

Ik bevroor toen ik dat kutje naderde en een andere hand tegen kwam. Die hand greep mijn vingers en leidde linea recta mijn vingers naar het kutje van Michelle, daar werd mijn hand teder omhoog en omlaag bewogen over het kutje van Michelle. Minuten lang werden mijn vingers zo geleid, ik had het niet meer, stond op en wilde de slaapkamer verlaten.

Nu realiseerde ik me pas dat de gordijnen niet helemaal dicht waren en dat het maanlicht naar binnen viel. Ik zag dat Lisa nog wakker was, me strak aankeek en zei “Ik weet het” en ze keek me stralend aan.

Ik realiseerde me op dat moment dat het de hand van Lisa was geweest die mijn hand over de schaamlipjes van Michelle had bewogen. Ik ging naar onze slaapkamer, maar ik kon niet in slaap komen, alle gebeurtenissen spookten door mijn hoofd: eerst het betrappen van Michelle, dan hetgeen Lisa met me had gedaan en ik realiseerde me dat ik de situatie niet meer de baas was.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Derde Avontuur Met Mijn Dochter

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 21x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Oud En Jong, Incest, Eerste Keer, Masturbatie
23-06
n.v.t.
:: Tante Es, De KeukenDoor: Yan
Gelezen: 9795x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Overspel, Keuken
23-06
8.9
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 23334x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 27469x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 18378x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 23997x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 6745x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 11695x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7497x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 17321x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2582x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13747x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 34369x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10957x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 35366x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net