Opwindend.Net
Datum: 18-10-2017
Stemmen: 88x
Cijfer: 7.2
Gelezen: 34636x
Lengte: Gemiddeld
Online Lezers: 1
Moeder Toch! - 1
Door Dickydickert - Mijn Profiel Pagina

Zo nu en dan ontvang ik mails van lezers van mijn verhalen die zich afvragen hoe dat toch zit, die interesse van mij in de sexuele relatie tussen een moeder en een zoon. Of ik er zelf ervaring in heb. Het antwoord; Ja, ik heb het zelf meegemaakt. De vervagende grenzen tussen liefde en lust heb ik zelf doorbroken. En het was niet alleen begeerte dat ons naar elkaar dreef. Er was ook het verlangen naar het verbodene. Het gebeurde ons op een dag, meer dan twintig jaar geleden. Hoe dat ging heb ik hieronder beschreven. Het is nog steeds de inspiratie voor veel van mijn erotische avonturen.

Hoe het begon

Ik was een jongen van 16 en werkte op de zaterdagen bij de plaatselijke supermarkt achter de emballage kassa. Dat is waar de lege flessen ingeleverd kunnen worden. Tegenwoordig is dat allemaal geautomatiseerd, maar toen was dat nog een leuke bijverdienste voor veel jongeren.

De aanleiding

Op een dag stond moeder voor de kassa. Ze was erg zenuwachtig. Uit haar tasje kwamen een paar lege flessen. Ik wilde al een bonnetje maken toen ze me zenuwachtig vroeg of ik wat extra op het bonnetje wilde zetten. Ze moest boodschappen doen, maar het huishoudgeld was helemaal op. Ik wist dat we het soms niet breed hadden, maar hier schrok ik erg van. Zo desperaat had ik mijn moeder nog niet eerder meegemaakt. Geschrokken maakte ik een flessenbonnetje met een veel hoger bedrag dan waar ze recht op had. “Is dit zo genoeg?” vroeg ik bezorgd. Ze knikte van ja “Het is eenmalig hoor, volgende week hebben we weer geld” beschaamd keek ze naar de grond “Sorry dat ik je vraag iets voor me te doen wat niet mag” Ze liep snel de winkel in, mij in verwarring achterlatend.

De eerste diefstal

Ik herinner me nog goed welke impact dat voorval op me had. Vanaf dat moment leek alles anders terwijl er tegelijkertijd ook niets veranderd leek. De band tussen mij en haar was anders, we stonden nu meer op gelijke voet. Ik had haar voor het eerst gezien in een moment van zwakte en afhankelijkheid. En ze had mij dingen laten doen die haaks stonden op de manier zoals ik was opgevoed. Mijn baas bestelen! Ik werd meegenomen over de grens tussen goed en fout. We waren nu fout. We hadden een zwijgend verbond gesloten. We waren partners en zij was afhankelijk van me geworden. Ik voelde een vreemd soort sexuele spanning ontstaan tussen mij en mijn moeder. En eindelijk het gevoel dat ik echt meetelde.

De week er op hoopte ik zo dat ze weer voor mijn kassa zou staan. En toen ik haar eindelijk de winkel in zag lopen voelde ik dat gevoel van opwinding weer door mijn lichaam trekken. We gingen weer dingen doen die niet mochten. Ik lachte naar haar en zij lachte terug. Ik wilde nu indruk op haar maken! Toen ze haar flessen inleverde draaide ik een bon uit met een veels te hoog bedrag. Ze schrok toen ze het bedrag zag en keek me vertwijfeld aan. Ik keek haar glimlachend aan. “Koop maar iets lekkers voor ons voor vanavond”. God, wat voelde ik me machtig op dat moment. Moeder protesteerde even, maar stopte het bonnetje toch maar snel in haar zak. Toen ze zich omdraaide om weg te lopen vroeg ik impulsief “krijg ik nou niet een kusje van je?” Ze draaide zich lachend naar me toe en kuste me schichtig op mijn mond. Ik voelde een week gevoel in mijn buik ontstaan. Ik wilde meer!

Dit patroon herhaalde zich nu bijna elke zaterdag en ik weet zeker dat ik in die periode ook mijn eerste sexuele fantasieën over haar ontwikkelde. In die fantasie chanteerde ik moeder. Ze kreeg een enorm hoog bedrag op haar flessenbonnetje met als tegenprestatie dat ik mijn pikkie in haar mocht steken. Als ze weigerde zou ik alles aan vader vertellen. Ze was in mijn macht en dat wist ze. Ik trok haar het assemblage hok in, drukte haar tegen de lege bierkratten, trok haar rok omhoog en haar slipje naar beneden en liet mijn stijve paal langzaam tussen haar schaamlippen naar binnen glijden en neukte haar hard.

Het was een hete, geile fantasie. Ik rukte stiekem heel wat af op de zaterdagen verscholen achter de lege kratten.

No way back

Elke keer ging ik weer een stapje verder als moeder haar bonnetje kwam halen. Op een ochtend stond ze voor me met een jurk waarvan de decolleté niets aan de verbeelding overliet. “Zo moeder, wat zie je er lekker uit vandaag, dat moet beloond worden!” Ik draaide een bon met een flink bedrag, maakte er een propje van en schoot het propje tussen moeders romige borsten. Ik gierde het uit toen moeder veel moeite had om het propje tussen haar tieten vandaan te toveren. Maar dat was nog niets! Op een dag maakte ik het nog bonter. Ik draaide meerdere bonnetjes tegelijk zodat moeder die, elke keer dat ze de supermarkt bezocht, kon inwisselen. Dan had ze de hele week extra geld. Toen ze voor mijn kassaatje stond gaf ik haar het eerste bonnetje in de hand. Toen ze bijna weg wilde lopen riep ik haar terug. Ik vroeg of ze naar voren wilde buigen en haar ogen dicht wilde doen omdat ik nog een verrassing had. Ze deed wat ik vroeg en ik stopte het volgende bonnetje brutaal tussen haar borsten. Ze keek me onaangenaam verrast aan, maar protesteerde niet, geld is geld, en haalde het bonnetje nonchalant tussen haar borsten uit. Toen propte ik een tweede bonnetje tussen haar borsten terwijl ik haar uitdagend aankeek. Ze protesteerde weer niet maar keek me slechts vragend aan “Ben ik soms je paaldanseresje ofzo?” Vroeg ze ironisch. Ik knikte geestdriftig “ja, je bent mijn paaldanseresje!” Antwoordde ik geil “Volgende keer moet je óók een dansje voor me doen” Ze keek me met een cynische glimlach aan. “Ik weet niet wat jij je allemaal in je hoofd haalt de laatste weken Dick, maar ik denk dat we hier nu maar mee moeten stoppen” ze draaide zich om en liep weg. Thuis hadden we het er verder niet over, maar ik voelde dat ik het verknald had nog voor het goed en wel begonnen was.

Moeder gaat weer in de fout

Maar na een paar weken stond ze toch weer voor me aan de kassa. Ik draaide precies het bedrag uit waar ze recht op had en ging verder met het opruimen van volle kratten. Toen ik na een minuutje ofzo weer terug kwam stond moeder nog te dralen voor mijn hok. “Kan je me nog één keertje matsen?” Vroeg ze timide. Ik vertrok geen spier en ging verder met mijn werk. “Dan zal ik dat dansje voor je doen” probeerde ze lachend. Ik keek haar aan. “Doe maar dan” zei ik met een glimlach. Moeder keek even schichtig om zich heen en toen ze doorhad dat niemand op haar lette begon ze heupwiegend voor me te dansen. Ik lachte en draaide snel een bonnetje van 10,- voor haar uit. Ze wilde het aanpakken, maar ik schudde van nee. “Uh uh, hoe doen we dat ook alweer?” Moeder begreep wat ik wilde en boog gewillig haar borsten naar voren. Ik propte het bonnetje diep tussen haar decolleté. Ze knikte dankbaar en haalde het bonnetje er onopvallend uit. Ze keek naar het bedrag. Schoorvoetend kwam het er uit “Het is deze keer lang niet genoeg ben ik bang. Ik heb veel meer nodig” Ik keek haar bezorgd aan. Ik wist dat ze nog wel eens gokte. “Heb je veel verloren?” Ze keek naar de grond en knikte beschaamd. “Hoeveel?” Vroeg ik. “Driehonderd” kwam het er fluisterend uit. “Oeiii” schrok ik “Zo’n bedrag heb ik nog nooit op een bonnetje gezet!” Ik dacht koortsachtig na. Moeder keek me wanhopig aan. “Je moet me echt helpen Dick” De tranen stonden nu in haar ogen. Opeens kreeg ik dat aparte gevoel weer! Dat gevoel van macht en afhankelijkheid. Ik voelde dat ik een stijve kreeg. Een wee gevoel in mijn buik. Ik keek even snel om me heen. Ik had een plan. “Volg me” moeder liep achter me aan door de supermarkt. Ik keek even om me heen en duwde haar de personeelsruimte in. Ik wist dat daar ook een kleine kleedruimte was die van binnenuit afgesloten kon worden en zelden gebruikt werd. “Wacht hier op me”

Ik sloop snel en zo onopvallend mogelijk naar het kantoortje van de bedrijfsleider. Nadat ik me er van verzekerd had dat hij niet in zijn kantoortje zat, glipte ik snel naar binnen. Vaak lagen in dat kantoortje de kassa lade die net ingeleverd waren aan het einde van een kassadienst. Ik had geluk! Er lagen meerdere laden te wachten op transport naar de kluis. Ik trok uit meerdere laden snel wat kleine biljetten zodat de kasverschillen niet al te veel zouden opvallen. Met flink wat biljetten sloop ik snel en onopvallend terug naar de personeelsruimte. Ik klopte zacht op de deur van de kleine kleedkamer. Moeder opende de deur. Toen ik wist dat ik veilig was kwam de spanning er uit. Trillend sprong ik door de kleine ruimte. Ik durfde niet te schreeuwen, met rood aangelopen hoofd siste ik naar moeder “Ik heb de kas gerold! Kijk!” Triomfantelijk toonde ik moeder de stapel bankbiljetten. Mijn handen trilden nog van de spanning. Ik gooide als een wilde de bankbiljetten in de lucht! Ze dwarrelden alle kanten op in de kleine kleedkamer. “Nee!!” Siste moeder boos. “We moeten ze snel verbergen” Moeder dook op de grond op om ze te verzamelen.

De ontlading

Ik keek naar haar begerige handen, grijpend naar de bankbiljetten op de grond. Ondertussen hardop tellend hoeveel de buit bedroeg. Een blik van ongeloof kwam op haar gezicht “Tjeses Dick. Dit is veel meer dan ik nodig heb!” ze boog zich naar me toe en zoende me vol op mijn mond. “Dank je we!” klonk het zacht. Ik sloeg mijn armen om moeder heen en drukte haar tegen me aan. De euforie, de adrenaline, de spanning, het leidde tot een knetterende, geile, ontlading die voor altijd in mijn geheugen gegrift zal blijven. Ik duwde mijn tong in moeders mond. Een natte, lange tongzoen volgde. Ondertussen knoopte ik haar blouse los en liet mijn handen over de gladde silk-achtige stof van haar BH glijden. Ik trok brutaal haar BH naar beneden en haar mooie appelvormige borsten kwamen zacht deinend tevoorschijn. Gulzig legde ik mijn lippen rond haar tepels en begon smakkend aan haar tepels te zuigen. Moeder zuchtte diep toen ze mijn lippen op haar tepels voelde. Geil geworden van alle prikkels en de spanning verdwenen alle barrières. Ook moeder deed net zo hard mee. Haar hand gleed langs mijn been en bleef hangen bij mijn kruis. Goedkeurend kneep ze in de harde bobbel die ze voelde opkomen in mijn broek. We zoenden elkaar hartstochtelijk. Moeder ritste mijn gulp open en haalde mijn stijve pik uit mijn broek.

“dit moeten we niet doen” hijgde ze in mijn oor. “Nee,..we moeten er direct mee stoppen mamma” geilde ik in haar oor terwijl mijn hand onder haar rok stopte en langs de binnenkant van haar zachte dijen gleed. En terwijl zij me afrukte duwde ik mijn vingers gretig tussen haar natte schaamlippen en vingerde ik haar. Zwaar hijgend kwamen we klaar. Ik spoot mijn zaad op de vloer van de kleine kleedkamer, over de bankbiljetten die nog op de grond lagen. Moeder verzamelde snel de kleffe verzameling bankbiljetten en stopte ze in haar tasje.

Bijna was ik vergeten dat mijn werkdag er nog lang niet op zat “Ik moet terug naar mijn flessen kassa” ik stond op “Tot vanavond mamma” Ik ritste mijn broek dicht, kuste haar vluchtig en verliet snel de kleedkamer.

Dat was de eerste keer dat we de fout ingingen. We hadden er geen spijt van. Er volgden nog veel meer foute momenten.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Moeder Toch! - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Hittegolf In Huis - 4Door: Indigo
Gelezen: 3316x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-02
9.7
:: Sporten Met Dochter - 5Door: N75
Gelezen: 3548x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Beffen, Vader, Dochter
19-02
8.8
:: Familie Festijn - 2Door: Kevin2001
Gelezen: 7731x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-02
8.7
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 6Door: Borrie70
Gelezen: 8243x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-02
9.0
:: Kroniek Van Een... - 3Door: Johan100
Gelezen: 4932x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
18-02
8.4
:: Sporten Met Dochter - 4Door: N75
Gelezen: 11592x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Douchen, Aftrekken, Beffen, Scheren
18-02
8.7
:: Opa Mag Ik Bij U Slapen - 4Door: Hottie
Gelezen: 6563x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
18-02
9.2
:: Familie ReunieDoor: Zaadkontje1986
Gelezen: 16652x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-02
7.9
:: HafsaDoor: Tender
Gelezen: 12556x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-02
8.2
:: Hittegolf In Huis - 3Door: Indigo
Gelezen: 15337x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broer Zus Incest Familie Zaad Opa Oma
17-02
9.0
:: Sporten Met Dochter - 3Door: N75
Gelezen: 20842x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Dochter, Vader, Aftrekken, Beffen
16-02
8.9
:: Levelen Met Stefanie - 3Door: Simandber
Gelezen: 9477x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
16-02
9.0
:: Kroniek Van Een... - 2Door: Johan100
Gelezen: 10267x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Naaien, Familie, Gore Taal, Plasseks
15-02
8.4
:: Mijn Dochter Lijkt Op MijDoor: Arnold
Gelezen: 18249x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dochter, Vader, Familie
15-02
8.0
:: Hittegolf In Huis - 2Door: Indigo
Gelezen: 30432x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags:
14-02
9.1
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net