Opwindend.Net
Datum: 21-10-2017
Stemmen: 108x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 22224x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Moeder Toch! - 2
Door Dickydickert - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Moeder Toch! - 1

Mijn moeder brengt zichzelf regelmatig in de problemen met haar gokverslaving. Het hele huishoudbudget wordt dan vergokt. Aan mijn vader durft ze haar verslaving niet op te biechten, maar, ondanks mijn leeftijd van zestien jaar, heeft ze mij wel in vertrouwen genomen. Ik help haar op alle geoorloofde en ongeoorloofde manieren aan geld om de gaten in haar budget te dichten. ….Maar ik wil er wel een wederdienst voor terug

De dagen na de eerste diefstal uit de kassa waren verwarrend voor mij. De spanning, de seksuele ontlading die erop volgde, mijn vingers voor het eerst in haar slipje. Het leek allemaal op een vreemde droom. Alsof het nooit echt had plaatsgevonden. Thuis bleef alles ogenschijnlijk bij het oude. Maar ik wist dat moeder vroeg of laat weer in de problemen zou komen met haar gokverslaving en mij dan weer zou smeken om hulp. En ik was mijn onschuld inmiddels wel kwijt. Ik voelde me als een spin in het web. Wachtend op de vlieg die zichzelf in de nesten werkt

Een unieke kans

En ja hoor, op een dag klopte ze s’avonds zacht op de deur van mijn kamer. “Kan ik even met je praten?” vroeg ze zacht nadat ik de deur geopend had. Ik knikte, ze glipte binnen en ging zenuwachtig op het bed zitten. “Ik moet even met je overleggen, ik heb een unieke kans om heel snel veel geld te verdienen” Ik wist gelijk waar dit gesprek naar toe zou gaan en kapte haar af. Zuchtend vroeg ik “Hoeveel heb je nu weer nodig?” Ze keek me gespannen aan “Het startgeld is 1000” zei ze zacht “En vader mag het niet te weten komen” vulde ze, totaal overbodig, aan.

“Je weet dat ik dat geld niet heb” zei ik mat. Ze knikte en keek me verwachtingsvol aan. Ik zuchtte diep “Je weet ook dat ik alleen aan zo’n bedrag kan komen als ik weer een greep in de kassa doe op mijn werk” Ze keek naar de grond en antwoordde niet. “Maar dat is wat je van mij wilt? Dat ik weer voor je ga stelen?” Ze pakte mijn hand en zoende die zacht. “Ik weet dat ik het onmogelijke van je vraag, maar ik heb geen alternatief”. Ik schudde meewarig met mijn hoofd “Je zou natuurlijk kunnen stoppen met gokken?” Ze hield mijn hand tegen haar wang. Er kwam een kleine twinkeling in haar ogen “Het is de spanning, de hebzucht...ik kan niet zonder die kick. Het geeft mijn leven zin” Ze schoof dicht tegen me aan en zoende me zacht op mijn mond. “En het jouwe toch ook een beetje?” Ik wist waar ze op doelde. “Wil je mamma nog één keertje helpen Dick? En deze keer kom ik als winnaar terug! Dat beloof ik en krijg je het geld terug met rente”

Zenuwachtig stond ik op de afgesproken zaterdag te wachten tot moeder de supermarkt zou betreden. We hadden afgesproken dat, nadat ik de kas gerold had, ik het geld aan haar zou overdragen in de kleine kleedkamer naast de personeelsruimte. Het zou te risicovol zijn om het geld zelf bij me te houden. Na de laatste diefstal werden we steekproefsgewijs gefouilleerd door Serge, de potige bedrijfsleider van de supermarkt. Stel je voor dat het uitgerekend deze zaterdag zou zijn dat ik gefouilleerd zou worden.

Ik rilde van de spanning. Daar kwam moeder de winkel inlopen. Het ging weer gebeuren. We zouden samen de fout weer ingaan. Verliefd keek ik hoe ze bevallig mijn kant op paradeerde. De spanning had een vreemd erotiserend effect op mij. Ik werd er bloedgeil van! Ik stelde me voor hoe ik moeder in dat kleine kleedkamertje zou penetreren met een opgerold stapeltje gestolen bankbiljetten. Hoe geil! Trillend stond ze nu voor me. Ook zij liep over van de zenuwen. Ik boog me naar haar toe, kuste haar vluchtig en legde snel mijn simpele plan uit “Ik wacht het beste moment af en sla mijn slag. Als ik klaar ben leg ik de buit in het kleedkamertje achter de personeelsruimte. Jij gaat daar dan naar binnen, pakt het geld en verdwijnt” Ze knikte en liep de supermarkt in, wachtend op mijn seintje.

De roof

Vlak na de pauzes had je de wisseling van de kassadiensten en lag het bedrijfskantoor vol met gevulde kassa lades. Ik wachtte op het juiste moment. Toen ik zeker wist dat er niemand in de buurt was glipte ik met bonkend hart het bedrijfskantoor in en griste ik in enkele seconden zoveel mogelijk biljetten uit de lades.

Binnen no time stond ik weer buiten de deur, mijn zakken volgepropt met biljetten. Ik snelde naar de kleedkamer achter de personeelsruimte en plaatste een plastic boodschappentasje gevuld met de bankbiljetten in een hoek. Snel maakte ik dat ik wegkwam. In de supermarkt liep ik langs moeder. Ik knikte ten teken dat de buit opgehaald kon worden en liep snel terug naar mijn flessenkassa. Moeder knikte ter bevestiging en liep snel richting personeelsruimte.

Gesnapt

Mijn hart stond stil toen ik bij de flessenkassa terugkwam. Daar stond Serge, de potige kale bedrijfsleider van de supermarkt me op te wachten. “Waarom sta je niet achter de emballage kassa Dick?” Serge keek me wantrouwig aan. Met zijn armen over elkaar scande hij mij van onder tot boven. “Waar ben je net geweest?” Ik liep rood aan en keek naar de grond. “Mee jij” Hij liep voor me uit naar het bedrijfskantoor en wenkte dat ik hem moest volgen. Terwijl we richting kantoortje liepen vervolgde Serge “Ik heb sinds kort een camera geplaatst in mijn kantoor, wist je dat?“ Hij keek me lachend aan. “Eens kijken wat daar op de beelden staat” Ik wist dat ik gesnapt was.

Al snel had Serge de beelden gevonden waarop ik, duidelijk herkenbaar, een greep deed in de kassa’s. “Oké Dick. Je bent er gloeiend bij. Hier met dat geld” zei Serge zakelijk. Ik keek beschaamd naar de grond. “...ik heb het niet” fluisterde ik zachtjes. “Hier jij” Serge trok me naar zich toe en begon me te fouilleren. Hij keek me kwaad aan “Waar heb je het geld verstopt?” Ik schudde mijn hoofd. Ik wilde tijd rekken zodat moeder er nog vandoor kon gaan met de buit. Serge sloeg hard met zijn vuist op zijn bureau. “Verdomme Dick!! Het heeft geen zin om verstoppertje te spelen! Waar is dat geld??” Ik wist dat ik moeder niet langer kon beschermen en hoopte dat ze het geld al gepakt had en weg was. Ik wees in de richting van de personeelsruimte “Daar ligt het, in de kleedkamer” Serge sprong overeind en pakte mij bij mijn schouder. “Mee jij” Hij trok me de supermarkt door naar de personeelsruimte. Ik hoopte dat moeder in veiligheid was, maar toen Serge de deur wilde openen bleek die van binnenuit gesloten. Ik wist dat moeder er dus nog in zat en we zwaar in de problemen waren.

Serge bonkte op de deur “Opendoen! Direct!” schreeuwde hij. De deur werd met een klik van het slot gehaald. Serge duwde mij naar binnen en sloeg de deur achter zich dicht. Serge was een ogenblik met stomheid geslagen toen hij moeder aantrof in de kleedkamer. “Verrek...dat is toch je moeder Dick?” Ik knikte. “je eigen moeder is je handlanger?” Moeder keek met angst in haar ogen naar Serge. “Waar is dat geld?” vroeg Serge kortaf aan moeder. Moeder deed net alsof ze van niks wist. Ik keek snel rond en zag dat de plastic tas die ik net had achtergelaten leeg was. Waar had moeder dat geld gelaten? “Ik weet niet wie je bent en ik weet niet waar je het over hebt” blufte moeder. “Ik ben de baas van jouw zoontje en die heeft net een greep in de kassa gedaan, en dat geld moet hier ergens liggen. Jij bent hier ook, dus de grote vraag is: Waar heb je het geld gelaten?”

Moeder wordt grondig gefouilleerd

Moeder keek Serge uitdagend aan “Ik weet niets van dat geld en ik ga er nu vandoor”

Serge sloot snel de deur. “Dat doe je niet!” Hij liep dreigend op moeder af. “Als je het geld niet snel overhandigd, dan ga ik het zelf zoeken” Ik stond aan de grond genageld en wist dat we er gloeiend bij waren. Ruw rukte Serge moeders regenjas uit en doorzocht alle zakken van haar jas. Ook tot mijn verbazing zat er geen geld in! Maar Serge gaf niet zo snel op. “Dan zal ik je moeten fouilleren” zei hij kortaf. “Armen omhoog” Moeder protesteerde, maar Serge ging resoluut te werk. Zijn handen gleden over moeders lichaam, langs haar heupen, over haar benen, tot haar voeten aan toe. Nog had hij niets gevonden. Ik zag de angst in moeders ogen. Serge zag het ook.

“Dan is er eigenlijk nog maar één plek over waar het geld zou kunnen zitten” Met beide handen trok hij in één ruk moeders rok omhoog, rukte haar panty naar beneden en stopte zonder pardon zijn grote hand in moeders onderbroek. Moeder wilde gillen, maar het ging te snel. “Beet!!” riep Serge triomfantelijk toen hij een hand vol bankbiljetten uit haar onderbroek viste.

Nu trok hij ook haar onderbroek naar beneden. De overige bankbiljetten fladderden op de grond. “Ik denk dat ik nog niet alles heb” Klonk het triomfantelijk. Zijn handen verdwenen nu tussen moeders borsten. Uit haar BH fladderden de laatste biljetten. Moeder stortte huilend, halfnaakt, op de grond. Ze wist dat we er gloeiend bij waren.

De deal

“Je hebt je geld terug, laat ons nu alsjeblieft gaan” smeekte moeder. Serge was niet onder de indruk. “Dit is niet zomaar een winkeldiefstalletje. Dit is roof. Ik moet de politie wel inlichten”

“Neee!! smeekte moeder snikkend. Niet de politie! Dit mag nooit bekend worden! Heb medelijden met ons”. “Te laat voor excuses” zei Serge koel. “Dat had je je eerder moeten realiseren” Moeder vouwde haar handen smekend ineen. “Laat ons alsjeblieft gaan.” Ze keek Serge veelbetekenend aan en fluisterde “Ik doe alles voor je”

Serge keek moeder indringend aan. Hij wreef met zijn hand onder zijn kin. “Alles zeg je?” vroeg hij nieuwsgierig. Moeder knikte. Zijn blik gleed verlekkerd langs moeders lichaam. Er mochten misschien een paar kilootjes af, maar voor een vrouw van boven de 40 zag ze er toch wel heel erg lekker uit vond hij. Ik wist dat moeder goedgekeurd zou worden.

Serge keek mij aan. “Jij houdt de deur in de gaten en houd verder je kop begrepen?”

Ik knikte verward. “Op je knieen” beval Serge aan moeder. Hij ritste zijn gulp open. “Zuigen” klonk het afgemeten. Moeder keek naar de slappe piemel die bungelend voor haar neus hing. Ze nam het ding in haar hand en bracht het vol afschuw naar haar mond.


Langzaam gleden haar lippen over zijn pik. Serge kreunde en aaide moeder over haar hoofd. “Jaah zo” De pik van Serge nam al snel in omvang toe. Steeds dieper duwde hij zijn pik in moeders keel. Serge voelde haar warme volle lippen langs zijn schacht en eikel glijden. Met een vreemde mengeling van afschuw en afgunst keek ik gefascineerd toe hoe moeder, met de tranen in haar ogen, bezig was ons ‘vrij te pijpen’. Ik had veel liever zelf mijn pik in moeders mond gestopt. Op de een of andere manier wond haar vernedering door Serge mij enorm op. Ik merkte dat ik nauwelijks medelijden voelde, alleen sexuele opwinding. Na enkele minuten kwam Serge schokkend en kreunend klaar. Moeder voelde zijn sperma haar keel in glijden. Ze probeerde niet te slikken. Klodders dikke sperma dropen langs haar mondhoeken over haar borsten naar beneden.

De helpende hand

Serge gromde goedkeurend. “Liggen” beval hij kortaf. Moeder wist dat de vernedering nog niet ten einde was. Zonder protest ging ze voor hem liggen op de koude harde tegels van het kleedkamertje. “Benen wijd” klonk het weer kortaf. Aarzelend spreidde ze haar benen. Serge dook onbehouwen bovenop moeder als een sumoworstelaar die een tegenstander vloert. Hij probeerde gelijk zijn grote dikke snikkel in moeders roompotje te proppen. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Daar kwam hij ook snel achter. Onhandig pompte hij op moeder in, maar haar poortje bleef gesloten. “Godverdomme teef! Wordt nou een beetje nat!” Klaagde Serge hardop. “Sorry, ik kan er niets aan doen.” verontschuldigde moeder zich “Ik wordt gewoon niet geil van je”. Serge krabde zich achter zijn oren. “Waar wordt je dan wel geil van?” Zijn blik richtte zich op mij. “Hmmm.. Dick, ik heb nog een leuk klusje voor je” Hij wees tussen moeders benen. “Misschien wordt je moessie wel een beetje geil van haar eigen kleine struikrovertje? Lik jij mammie maar eventjes tussen haar lipjes tot ze geil is” Moeder keek verontwaardigd. “Dat kun je niet menen toch? Laat hem er buiten viezerik!” Maar Serge vond het wel een geil idee, zoonlief die het voorbereidende werk voor hem doet. “Dat gaat niet werken” protesteerde moeder hopeloos. Maar Serge was vastbesloten. Hij duwde mij ruw tussen moeders benen. Ik had nog nooit haar kut gezien en ook nog nooit in mijn leven gebeft, maar de ziltige lucht van moeders kut rook zo aantrekkelijk dat er een soort dierlijk instinct in mij ontwaakte en ik gulzig en zonder aarzelen mijn tong tussen haar heerlijke schaamlippen duwde.

De eerste keer tussen haar benen

Gulzig likte ik voor het eerst moeders kut. Ook al was het onder dwang, het was een fantastische ervaring! Schaamhaar streek langs mijn lippen, zat op mijn tong en in mijn mond. Het interesseerde me niets. Dit was nu al het lekkerste wat ik ooit geproefd had! En het werd nog lekkerder toen moeder hijgend haar heupen begon te draaien en haar gladde, roze binnenste schaamlippen opeens tevoorschijn kropen uit haar natte kut. Gefascineerd zag ik ze langzaam aan de oppervlakte komen en groter en groter worden. Als een klaproos die in bloei komt. Ik zoende ze zacht en proefde ze met het puntje van mijn tong. langzaam verdween mijn tong diep tussen haar schaamlippen.

Moeder begon steeds harder te kreunen. Ik voelde opeens een natte straal uit moeders kut tegen mijn lippen spuiten. Alsof er een fonteintje was opengedraaid. En toen ontdekte mijn tong haar kittelaar! Een rilling van genot trok door heel haar lichaam toen ik haar kittelaar tussen mijn lippen zoog. Ik had het heiligste der heiligen bij moeder ontdekt!

Guilty pleasures

Ruw trok Serge mij nu van moeder af. “Oké, dit is wel voldoende zo. Hou jij de deur maar weer in de gaten. Serge trok zijn broek naar beneden en dook met zijn afzichtelijke, harige lichaam tussen moeders blanke romige dijen.

Moeder begon klagelijk te kreunen toen ze de dikke vlezige knots van Serge tegen haar schaamlippen voelde drukken. Ik besloot moeder te helpen. Ik ging naast haar zitten en pakte haar hand. “Je doet het prima mamma! Probeerde ik haar moed in te spreken. Langzaam zag ik de vette snikkel van Serge in moeders poesje verdwijnen. Moeder kreunde en pufte luid. Het was net een bevalling, maar dan precies het tegenovergestelde.

Met zijn vettige worstenvingertjes kneedde hij ondertussen verlekkerd in moeders lelieblanke, romige borsten. Zwaar hijgend stampte Serge zijn knuppel nu in moeder. “Aahh hijgde ze” Ik kneep moeder bemoedigend in haar hand en zoende haar op haar voorhoofd “Je doet het prima mamma” glimlachend keek ik haar aan. “Nog even volhouden mamma”. Serge trok zich niets aan van mijn ‘support’ en was volledig geobsedeerd in het vakkundig platneuken van mijn moeder. Hij verhoogde het tempo en ik zag zijn snikkel soppend langs moeders rood aangelopen, opgezette schaamlippen glijden. Toen kreeg ik wel medelijden met haar. Wat een lijdensweg moest dit zijn.

Maar tot mijn verbazing merkte ik hoe moeder langzaam maar zeker steeds meer opgewonden raakte en genoot van de beestachtige neukpartij die de harige neanderthaler haar gaf! “Jaah Jaah, doe het met me!” hijgde ze luid “Ohhh god...ik kooooom!!” Ik zag de harige billen van Serge trillend op en neer bewegen. Zwoegend beukte Serge zijn snikkel nog eenmaal diep in moeders poes. Grommend, snuivend en kreunend kwam Serge in moeder klaar. Ze klemde haar benen om Serge heen alsof ze al het zaad uit zijn lichaam wilde persen. Het was bijna ontroerend om mee te maken. En het was ook aandoenlijk hoe de uitgeputte Serge binnen enkele seconden in een diepe slaap viel. Luid snurkend lag hij op de koude vloer van de kleedkamer. Verbaasd keken moeder en ik op hem neer.

Eind goed al goed

“Kom! We gaan er nu vandoor!” siste ik tegen moeder “voor die gorilla weer wakker wordt.” We slopen de kleedkamer uit maar moeder bedacht zich. “Wacht even! Ik heb me toch niet voor niets zo laten naaien?” Ze sloop de kleedkamer weer in en kwam even later terug met de stapel bankbiljetten. Giechelend en proestend verlieten we de supermarkt. “Ik denk dat ik mijn baantje nu wel kwijt ben” lachte ik. “Maar Serge zal zeker geen aangifte meer doen!” Gearmd liepen we vrolijk naar huis. Halverwege keken we elkaar verliefd aan. We stopten en keken elkaar diep in de ogen. Onze lippen zochten elkaar. Een lange, natte, tongzoen volgde. We voelden ons verbonden in schaamte en we genoten van elkaars zwakheden. We gingen op weg naar nieuwe avonturen.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 8112x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 2544x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 7932x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4960x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.2
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8820x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8829x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 22700x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12465x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7349x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8034x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8308x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7615x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20352x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 10089x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net