Opwindend.Net
Datum: 29-10-2017
Stemmen: 91x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 17132x
Lengte: Lang
Feestje - 2 , Zaterdag
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Feestje - 1, Vrijdag

Martin had met Liesbeth, de moeder van Bert een dinerafspraak gemaakt. De volgende dag, zaterdag tegen vijf uur ging de bel.

Martin deed de deur open. Liesbeth stond in een schitterende rode wikkeljurk voor de deur. Ze had een prachtige mink jas losjes over haar schouders hangen en ze zag er uit als een prinses.
“Hai Martin, wat gezellig” Hij verwelkomde haar met een paar kussen; een links een rechts, een eentje recht op haar mond. Ze beantwoordde zijn zoen zonder terughoudendheid en liet hem daarna elegant haar bontjas aanpakken en ophangen.
Martin genoot; hij hield van vrouwen met klasse.

Binnen werd Liesbeth begroet door Sanne.
“Hoi Liesbeth” zei Sanne. Ze had Liesbeth nog maar een paar keer ontmoet, maar ze vond haar aardig en dus begroette ze haar alsof ze haar al jaren kende. Bovendien had ze haar de vorige avond ook nog gezien.

Martin en Liesbeth gingen in de zitkamer zitten. Ze keken elkaar aan en meteen sloegen er een paar knetterende vonken over.

Wat ze van elkaar niet wisten was dat de gebeurtenissen na het feestje waar ze hun kinderen hadden opgehaald voor beide de aanleiding geweest voor een heel foute seksuele ervaring maar ze konden daar onmogelijk over praten met iemand die ze maar oppervlakkig kenden. Dus besloten beiden dat ze de gebeurtenissen van de afgelopen nacht voor zich zouden houden.

Dus praatten ze over de kinderen en hoe het met ze ging op school en slechts heel terloops werd ook even aangeroerd dat Sanne en Bert gisteren met elkaar aan het vrijen waren geweest en dat Annabel hun daarbij had gestoord.
Daarna ging het erover wat voor hobby’s ze hadden, hoe ze het met hun bedrijfjes gedaan hadden en wat hun ideeën voor de toekomst waren. Kortom het was heel gezellig en knus. Plotseling zei Martin “Ik ga even wat aan het eten doen, want dat komt niet vanzelf op tafel”. Hij ging naar de keuken en trof daar Sanne aan.
“Zeg pap, als jij hier met Liesbeth gaat eten mag ik dan met Bert naar de chinees gaan?”
Martin keek naar Liesbeth. Die had Sannes vraag gehoord en was nu druk iets aan het sms’en “Bert komt je zo ophalen, ik heb nog een restaurant bon liggen, die kunnen jullie gebruiken” zei ze.

In de tijd totdat Bert Sanne kwam halen dronken Liesbeth en Martin nog een paar borrels. “Als ik zo door ga moet ik hier blijven slapen, hihihihi “ giechelde Liesbeth
De stemming werd duidelijk losser.
Nadat Sanne door Bert was opgehaald grijnsde ze naar Martin. ”Ik heb tegen Bert gezegd dat hij vanavond moet afmaken waar hij gisteren was gebleven, want die Annabel had ze op een heel vervelend moment gestoord. Nadat ze bij dat restaurant zijn geweest gaan ze naar ons huis…Vind jij het erg als Sanne daar blijft slapen?”
“Nee hoor, Sanne zei dat het er veelbelovend uitzag dus Bert zit wel goed vanavond” lachte Martin.
“Ja die arme jongen had gisteravond thuis nog steeds een erectie…”
“En wat heb je daar aan gedaan?” vroeg Martin een beetje uitdagend.
Liesbeth bloosde
“Waarom kleur je?”
“Nou….eehh…”
“Vertel het maar, ik zal het niet verder vertellen”
“Nou ehhh toen eehh ik hem in bed stopte raakte ik hem toevallig daar aan en hij kwam spontaan klaar, en toen heb ik hem verder afgetrokken….”
Martin glimlachte. “Ach je bent niet de enige alleenstaande ouder die wel eens wat intiemere relatie met z’n kind heeft dan gebruikelijk is.
“Dat mollige meisje van gisteravond die Annabel, is die bij jullie blijven slapen?”
“Ja, hoezo?”
“Nou als je niet beter wist dan zou je haast denken dat ze je wilde verleiden”
Martin lachte. “Nou dat klopt wel…”
“En heb je daar aan toegegeven?”
Martin voelde dat hij nu aan de beurt was om een bekentenis te doen.
“Ze kroop bij me in bed dus dan moet ze het ook maar zelf weten, ze is oud genoeg dus dan geef ik haar ook wat ze hebben wil….”
Liesbeth rilde van stiekem genot “Ik was bijna jaloers op haar” bekende ze blozend.

Martin en Liesbeth keken elkaar aan en beiden dachten hetzelfde “zullen we het nu meteen doen of….”

Martin liep naar haar toe en legde zijn hand op haar schouder. “De avond is nog lang en ik vind het heerlijk dat je hier bent. Zullen we gaan eten?” Het heftige erotische moment ging voor heel even voorbij…

Hij had bij een goede catering een heerlijk wild diner besteld en dat stond in de oven om warm te blijven. Dus na een heel korte tijd om alles op tafel te zetten zaten ze genoeglijk en knus te dineren. Bij de wildschotel had Martin een stevige rode wijn en de hele fles ging op. Het nagerecht met peer, blauwe kaas en port maakte de rozige stemming compleet.

Met een glas in de hand gingen ze op de bank tegenover de open haard zitten. Liesbeth leunde heel even een beetje tegen Martin aan maar ging toen weer netjes recht zitten.
De warmte en de sfeer en niet te vergeten de alcohol maakten dat ze zich heerlijk behaaglijk voelden. Eigenlijk waren ze beide zo geil als konijnen. Het liefst zou Liesbeth zich nu meteen voor de open haard laten nemen door Martin maar ze was ook bang om de dingen te overhaasten.
Ook Martin voelde de romantische warmte door zich heen vloeien en het korte momentje dat Liesbeth tegen hem aan leunde had van hem we veel langer mogen duren.

“Martin met wie ben jij getrouwd geweest, ken ik haar?”
“Ja die ken je wel. Dat was Mieke Dettmers, ze zat een klas hoger dan jij en ze is later scheikunde gaan studeren. Ze heeft alleen helaas haar kennis gebruikt om allerlei ‘designer drugs’ te maken en daar moest ik niets van hebben, dus dat ging mis. En omdat ze in de bak zat toen onze scheiding werd uitgesproken, is Sanne bij ij blijven wonen. Maar ze heeft een nieuw leven opgebouwd zonder drugs en ze heeft een hele leuke vent en Sanne en zij gaan nu weer goed met elkaar om.”
“En met wie ben jij getrouwd geweest?”
“Met een Belgische diplomaat, maar die deed het vaker met z’n secretaresse dan met mij, dus dat was snel over.”
Martin schoof naar haar toe en streelde haar blonde haar dat ze voor deze keer niet in een staart had gedaan, maar met een diadeem vastgezet. “Laten we genieten van deze avond, we zien wel hoe het afloopt”
Ze draaide haar gezicht naar hem toe en een ogenblik later waren ze in een lange kus verzonken. Liesbeth sloeg haar armen om zijn hals en trok hem tegen zich aan zodat haar zachte borsten heerlijk tegen hem aan drukten.
Martin streelde haar zij en voelde hoe glad en fijn de zijden jurk aanvoelde. Zij trok zijn overhemd uit zijn broek en streelde zijn blote buik.

“Kom mee” fluisterde hij en nam haar mee naar de slaapkamer. Daar aan het voeteneinde van het bed omarmden ze elkaar en tijdens een lange kus maakte Liesbeth de knoopjes van zijn overhemd open en knoopte zijn broek los.
Martin gespte haar ceintuur los en wikkelde haar jurk open. De prachtige ronde borsten vielen als heerlijke rijpe vruchten uit hun verpakking. Hij boog zich er naar toe en kuste de gezwollen tepelhoven.
Toen tilde hij haar op en legde haar op het grote bed.
Ze streelde zijn borst en omvatte zijn pik. “Hmmmm wat een lekkere heb je” fluisterde ze en maakt een zachte trek beweging. Martin sabbelde aan haar tepels en hun adem ging met schokjes.
“Mart?” Hij keek haar aan. Ze opende haar mond en kuste hem. Hun handen bleven tegelijkertijd onafgebroken over hun lichamen strelen.
Toen boog hij zich naar beneden en kuste haar buik, en haar navel. En telkens kusjes en likjes gevend daalde hij af naar haar dijen.
“Hmmmm…. Ooohhh “ kreunde ze. Hij positioneerde zich tussen haar weelderige dijen en duwde zijn gezicht in haar schoot. Hij rook haar heerlijke geur en likte over haar bolle perzik die nog geheel gesloten was. “Oooohhh….jaaaaahhhh Mart…. heerlijk” Hij opende haar kutje met twee duimen en stak zijn tong diep in haar roze spleetje. Hij voelde het kloppen van haar geslacht, haar overvloedige vocht liep over zijn kin. Toen likte hij aan haar naar buiten komende klitje. “Oooooh wat heeeerlijk” kermde ze en schokte met haar onderlijf. Zacht sabbelend aan haar lustknopje stak hij zijn middelvinger in haar spleetje en voelde zich verwelkomd door een heet kloppend tunneltje. Dieper in haar kutje voelde hij de ribbeltjes van haar g-spot. Eén aanraking daarvan was voldoende en heftig sidderend bereikte Liesbeth haar eerste hoogtepunt.
Ze bleven even genieten van het moment maar toen trok Liesbeth hem bovenop zich.
“Mart doe het met me, ik wil je….”
Hij ging op zijn knieën tussen haar benen zitten en richtte zijn pik op haar poes. Ze keek hem strak aan en knikte. Daarop opende hij haar poesje en streelde met de dikke paarse eikel haar binnenste schaamlippen en duwde langzaam maar onverbiddelijk zijn pik bij haar naar binnen. Daarna begon hij haar rustig met lange diepe stoten te neuken. Liesbeth beantwoorde zijn bewegingen met soepele melkende bewegingen van haar onderlijf.
Ze maakte bijna geen geluid alleen een zacht “huhh..” telkens als hij in haar drong. Martin voelde haar lust weer toenemen doordat ze steeds natter werd en het kloppen van haar poes heftiger werd. Plotseling werd haar kutje helemaal slap en ze keek hem met een smekende blik diep in zijn ogen…“Oohh…Mart ik kom…” een heftige rilling trok door haar lichaam en een hete golf kutgeil spoelde over zijn pik “ooooohhhh……wat heeeeeeeeerlijk….” kreunde ze en haar poes sloot zich plotseling krampachtig om Martins pik en ze verhevigde de melkende beweging van haar onderlijf. Martin stootte nu harder in haar en zag hoe ze lag te genieten van haar orgasme. Rustig bleef hij haar neuken en haar borsten strelen totdat het samentrekken van haar kutje wat af nam. Liesbeth hief haar gezicht naar hem op “Mart …. kus…me…” en hij kuste haar met open mond en hun tongen slingerden om elkaar heen. Opnieuw voelde hij haar kutje slap worden en terwijl ze elkaar innig kusten kwam Liesbeth opnieuw klaar. Ze trok Martin tegen zich aan en kreunde in zin oor “kom in me klaar, spuit je zaad in me.. ik wil je voelen” en Martin kon zich niet meer inhouden. Door zijn hele lichaam rolde een zalige golf van genot die zich concentreerde in de wortel van zijn pik en toen als een vuurpijl door de schacht van zijn geslacht naar buiten joeg en als een fontein in Liesbeths buik explodeerde.
“Oohhwwmmmmmm” kreunden ze tegelijk en hun lichamen versmolten tot iets dat kloppend en pulserend op een gemeenschappelijk ritme door een erotische hemel zweefde en pas na een hele tijd zacht landde in de kussens van het bed.

“Wow” fluisterde Liesbeth na een tijdje, terwijl ze Martins gezicht streelde. “Ik heb nog nooit zo lekker gevreeën, je kwam precies gelijk met mij klaar”.
“Het was heerlijk” fluisterde hij.
“Doen we het nog eens?”
“Straks, nu eerst een glaasje cognac” En ze trokken beiden een zachte zijden kamerjas aan en gingen naar de woonkamer.
Bij Bert en Sanne
Sanne en Bert hadden na hun bezoek een het restaurant niet veel tijd nodig om in de juiste stemming te komen. Ze hadden geen nagerecht genomen, maar waren snel naar het huis van Bert gegaan. In het restaurantje had Sanne tegen Bert gefluisterd “Ik wil het straks heel lang en hard met je doen” Daarop had ze haar hand onder tafel gestoken alsof ze zichzelf streelde en hem daarbij heel geil aangekeken alsof ze bijna klaar kwam.
“Ik ga je helemaal uitwonen” antwoordde Bert zachtjes met een grijns er bij. Sanne voelde heerlijke scheuten van genot door zich heen trekken bij het idee van Berts pik in haar poesje. Oooohh wat was ze geil.
Bert keek naar het mooie meisje tegenover hem en zag haar tepeltjes door de stof van haar bloesje priemen. Oh, wat verlangde hij ernaar om die heerlijke stevige tieten in zijn handen te voelen.

Nauwelijks thuis doken ze op de bank en begonnen te zoenen en te frunniken aan de knoopjes van elkaars kleding. Vijf minuten later had Bert alleen nog maar een boxer en een t-shirt aan en Sanne alleen een behaatje en een stringetje.
Sanne zag de dikke bobbel in de boxer van Bert en een scheut van lust trok door haar buik en haar poesje werd vochtig. “Wow wat een lekkere dikke pik…
“Ooohhh Bert hmmmmm?” kirde ze in z’n oor. Terwijl ze zijn pik probeerde te pakken.
Bert kreunde van genot en streelde over de binnenkant van haar fluweelzachte zachte dijen. En terwijl hun tongen in een wild gevecht waren hadden ze tegelijk kutje en pik te pakken. “Whuhhhh… “stootte Sanne uit toen Berts vinger door haar spleetje ging. Hevige golven van heerlijkheid trokken door haar lijf en Bert sidderde toen hij haar handje om zijn pik voelde.
Allebei hadden ze niet veel nodig; Sanne kwam als eerste en kneep Berts hand fijn tussen haar dijen terwijl haar poesje spastisch om zijn vingers pulseerden. Tegelijk voelde ze Berts paal opzwellen in haar hand en terwijl ze zijn hese kreunen hoorde voelde ze hete stralen zaad tegen haar buik spetteren. Liefkozend bleef ze zijn pik uitmelken tot hun eerste lust iets begon te zakken.

“Zullen we naar boven gaan, lekker in mijn moeders bed?”

In de slaapkamer van Liesbeth was het bed niet opgemaakt en diverse lades van kasten hingen open. In het voorbijlopen viel de blik van Sanne op een flinke vibrator.
“Kijk eens Bert wat ik heb gevonden…” ze hield het geval omhoog.
“Hé, daar kunnen we lol mee hebben” grijnsde Bert en hij onderzocht de la of er nog meer leuk speelgoed te vinden was. Sanne vond er nog wel iets, maar dat verstopte ze nog even.
Hij hield een tube glijmiddel omhoog “Dat heb jij niet nodig” lachte hij en legde de tube op het nachtkastje.
Ze trokken de resterende kledingstukken uit en gingen op het king-size bed liggen. Opnieuw vonden hun tongen elkaar in een lange intense kus. Bert streelde over Sannes haar en ging via haar hals naar haar borsten. Sanne stak haar hand tussen Berts gespreide benen en aaide over zijn zak en zijn alweer keihard overeind staande pik.
Nog steeds had ze hem niet in haar kutje gehad en daar moest snel een einde aan komen besloot ze.
Ze hurkte wijdbeens over hem heen en richtte zijn trillende paal op de ingang van haar spleetje en spietste zich vast op de dikke eikel.
Bert drukte zijn onderlijf omhoog, maar dat was niet nodig. Moeiteloos schoof het drijfnatte poesje van Sanne over zijn pik naar beneden totdat hij er helemaal in zat. Superstrak en gloeiend heet sabbelde het heerlijke kutje aan zijn pik. Toen begon ze op en neer te wippen op zijn paal. Bij elke stoot voelde ze de dikke eikel door haar zachte gevoelige tunneltje persen en elke keer als haar baarmoeder geraakt werd gilden heerlijke lustscheuten door haar lijfje.
“Hhhuhh…hhhuhh…ooohhh…jajajajajahhh” kermde ze
Bert genoot van de duizend engelentongetjes die zijn pompende paal streelden. Hij voelde het zaad alweer in zijn ballen kolken.
“Oooohhhwww…Sannnnn…”
Sannes lijf begon heftig te schokken toen haar orgasme bezit van haar nam. Ongearticuleerde geluidjes uitstotend ramde ze als een bezetene haar onderljif tegen zijn schaambeen.
“Jaaaaahhhh…Bèèèèrt….nuuuuuuuuu!!!”
Bert keek haar diep in haar ogen toen hij zijn pik voelde opzwellen. Onstuitbaar kwam de fontein van zaad door zijn pik omhoog jagen en verdween de ene na de andere hete straal kolkend in haar buikje.
Kreunend en kwijlend van genot liet Sanne zich op zijn borst vallen en lag minutenlang uit te hijgen met haar gezicht in zijn nek.
Toen rolde ze van hem af. “Wow wat was dat lekker” fluisterde ze.

Ze lagen zo een tijdje verstrengeld te genieten van elkaars lichaam. Het gevoel om totaal naakt tegen iemand aan te liggen en zomaar een hele nacht lang seks te kunnen hebben was voor hen beide nieuw, maar het voelde zalig.
Bert zag plotseling de vibrator op het nachtkastje liggen en hij kreeg een idee. Hij grijnsde in zichzelf. Hij pakte het ding van het nachtkastje en zette hem aan. Een zacht gezoem klonk. Hij probeerde de punt op zijn eikel en giechelde even toen hij het trillen voelde. Toen ging hij op zijn knieën naast Sanne zitten.
“Is dit lekker?” voeg hij en duwde de punt tussen haar spleetje “Huhmm” stootte Sanne uit, ze had het niet zien aankomen. Ze spreidde haar benen zodat hij er goed bij kon en genoot van de trillende punt die door Bert helemaal bij haar naar binnen geperst werd.
“Whoeaahhh…” gilde ze toen hij haar baarmoeder raakte.
Bert pakt de tube glijmiddel en deed een kledder op zijn vingers. Toen trok hij de vibrator uit Sannes pruimpje en smeerde hem in met het glijmiddel.
“Wat ga je doen”
“Wacht maar af” grijnsde hij en zette het ding tegen haar sterretje.
“Neeee…niet daar…”
Maar het was al te laat. Buzzend boorde de glibberige plastic trilstaaf zich in haar kontje.
“Hmmmm…ooohh…vzichtigggg..”
Sanne ontspande en voelde een heel raar maar tegelijk ook heel lekker gevoel in haar kontje.
Bert ging tussen haar benen liggen en drukte zijn pik in haar kutje. Sanne werd nu in twee gaatjes gevuld. “Whoooowww….jaaaaaahhhh…ooooohhhhhheeeeeerlijk….”
Bert voelde de harde staaf trillen tegen zijn pik terwijl hij zijn vriendinnetje penetreerde. Die kreunde heftig bij elke stoot en het gevoel om dubbel gebruikt te worden vond ze heerlijk. Ze was de controle een beetje kwijt en stootte half verstaanbare obsceniteiten uit.
Toen Bert zijn pik in haar kutje perste had ze heel even het gevoel gehad dat dat nooit zou passen, maar toen hij eenmaal in haar begon te stoten voelde ze heel snel dat ze een super orgasme ging krijgen.
Bert zag haar vervoering en lust doorbreken en voelde zijn pik opzwellen voor een enorme uitstorting. En toen die kwam werd het even helemaal zwart voor zijn ogen. Hij pompte door totdat Sanne “STOP” gilde. Daarop trok hij zijn pik terug en rukte de vibrator uit haar kontje. Langzaam sloten haar happende spleetje en haar openstaande kontgaatje zich. Ze lag uitgeput met haar armen en benen wijd uit te hijgen
“Pfffffff….. ik moet even bijkomen hoor” kreunde Sanne. “Maar reken maar dat ik je hiervoor terug pak!”
“Ik haal wel even wat te drinken” bood Bert grijnzend aan en hij liep spiernaakt naar beneden en haalde een fles koude witte wijn uit de koelkast.

Teruggekomen bij Sanne gingen ze beide in kleermakerszit op het bed zitten en dronken van de wijn.
“Wow dit is wel smerig decadent, vind je niet?”
“Hmwoa, Ik hou hier wel van hoor” grinnikte Sanne.
“” Kick je op foute seks?”
“Hmm, ja een beetje wel denk ik”
“Wat is het foutste dat je ooit hebt gedaan op seksgebied?”
“Moet ik dat echt zeggen?”
“Oké, ik zal beginnen…. Ik heb gisteravond met mijn moeder geneukt”
Sanne kreunde. In gedachte zag ze Liesbeth met haar benen wijd onder Bert liggen terwijl die zijn moeder met diepe stoten aan het neuken was.
Maar toen fluisterde ze “Jemig Bert je moet me wel enorm vertrouwen dat je dit aan me durft te vertellen, maar wees gerust de incest hing kennelijk in de lucht, want ik heb het gisteravond met mijn vader gedaan. Belle had me opgestookt en die was als eerste bij hem in bed gekropen, maar daarna heb ik het ook met hem gedaan.”
“En nu liggen mijn moeder en jouw vader het met elkaar te doen bij jou thuis.”
“Bert we kunnen er dus niets aan doen, we hebben het van onze ouders meegekregen, laten we het nog eens doen….” Lachte Sanne

Ze kroop over het bed naar Bert toe en pakte zijn pik. Er waren maar een paar trekbewegingen nodig om hem weer in staat van paraatheid te brengen. Met een resoluut gebaar trok ze de voorhuid naar achter en nam de blootgekomen eikel in haar mond.
“Whoooww” stootte Bert uit.
Sanne zoog en sabbelde heerlijk op Berts pik en liet haar tong geraffineerd over de rand van zijn eikel spelen. Bert onderging het genietend met zijn ogen dicht.
Na een poosje voelde ze hem opzwellen in haar mond en even later sprietste er een forse lading vers jongenszaad uit de kloppende pik in haar mond. Ze slikte alles dapper door en ging toen tevreden naarst hem liggen.

Even later sliepen ze als babies.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Feestje - 3, Zondag

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 533x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.7
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 1176x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.9
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 146x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
n.v.t.
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 15944x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 8529x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.3
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 26455x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 9718x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 32698x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10237x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 15673x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5556x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26045x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5222x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 19923x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 26982x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net