Opwindend.Net
Datum: 08-11-2017
Stemmen: 54x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 12573x
Lengte: Lang
Feestje - 3, Zondag
Door Muffer - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Feestje - 2 , Zaterdag

De volgende morgen bij Bert en Sanne

Na het wakker worden hadden beide tieners even naar plafond liggen staren, maar toen ze elkaar lichaam naast zich voelden omarmden ze elkaar in een lange kus.
“Hmmm wat heerlijk om zo wakker te worden”

Ze keken elkaar verliefd aan en Sanne had haar hand alweer om Berts half stijve pik en masseerde hem zachtjes. Haar lust steeg meteen met sprongen, ze hadden beide best wel wat ervaring op seksgebied, maar een hele nacht alles kunnen doen waar je zin in hebt dat was nieuw voor hun allebei en ze vonden het geweldig!

“Ga eens op handen en knieën zitten”
Bert gehoorzaamde. Sanne had een dunne gebogen vibrator met een bolletje aan het einde gevonden, maar had die nog niet aan Bert laten zien. Hij had nog wat te goed….
Ze ging op haar knieën naast hem zitten en maakte een O met duim en wijsvinger en streelde zo zijn bungelende pik. Ze streelde hem zacht, maar kennelijk vond Bert het heerlijk want hij genoot zacht kreunend met zijn ogen dicht.
Met haar vrije hand spoot ze een kledder glijmiddel op de voorkant van de vibrator en duwde het bolletje voorzichtig tegen zijn sterretje. Bert sperde zijn ogen wijd open. “Wat ga je doen?” riep hij, maar het was al te laat. Met een stevige duw passeerde het glibberige ding zijn kringspier en meteen zette ze hem aan. Tegelijkertijd ging ze door hem af te trekken. Toen Bert een beetje gewend was aan de indringer perste ze hem nog wat dieper net zolang tot hij bijna helemaal in zijn kont zat. Daarna begon ze hem voorzichtig te neuken met het ding.
“DZJIEZZZZZZZ….” kermde Bert, zijn prostaat werd gestimuleerd zoals dat nog niet eerder was gebeurd en zijn pik leek wel twee keer zo dik te worden..
“Ga rechtop zitten!” Bert kwam overeind.
Snel ging ze voor hem zitten en spreidde haar benen. De anaalstmulator zat nog steeds zoemend in zijn kont en ze voelde zijn pik opzwellen in haar hand.
“TREK JE AF OVER M’N KUT!!! “ en ze trok haar knieën hoog op zodat haar kutje een beetje open ging staan en ze legde haar vuistjes ter hoogte van haar schouders.
Bert greep zijn pik richtte die op haar openstaande spleetje. “ Oooooohhhh Sannnnnnn” kermde hij en kreunend en grommend spetterde hij dikke stralen zaad over het als een obsceen babymondje happende kutje van Sanne “OOoooohh…wat… geil..” stootte die uit en greep de andere vibrator en perste die zoemend bij zichzelf in haar besmeurde ondergespoten pruimpje en kwam kreunend en schokkend klaar.
Bert viel met een klap naast haar en was zich even van niets bewust.
Sanne wist nog net het speelgoed af te zetten, maar daarna vielen ze in elkaars armen in een diepe slaap.

In het huis van Martin, eerder die ochtend.

Ook Martin en Liesbeth hadden uitgebreid van elkaar genoten en werden ’s morgens innig verstrengeld wakker. Liesbeth keek verliefd in Martins ogen en fluisterde “Hmmm, ik ben een beetje verliefd op je aan het worden geloof ik…”
Martin knikte. “Ik vind je lief en mooi en heerlijk…, ik wil heel graag dat je bij me blijft”

Hoe zouden onze schatjes het maken, ik zou het wel eens willen zien, twee van die geile tieners die het rijk alleen hebben…”
Martin knikte. “Reken maar dat die alles doen wat ze kunnen bedenken”
”Ja, wij meisjes kunnen heel creatief zijn als het om seks gaat” lachte Liesbeth
Martin knikte, “Ja daar weet ik nu alles van, als meiden het in hun hoofd hebben gezet dat ze seks willen, dan gebeurt dat ook…”
“Meiden…? Meervoud? Heb je het met ze allebei gedaan?”
Martin had geen zin om er nog omheen te draaien en vertelde precies wat er was gebeurd die vrijdagavond.
Liesbeth keek hem met een vage blik aan, ze kneedde met één hand een van haar borsten en haar andere hand speelde tussen haar dijen. “Dus je hebt op één avond die lekkere dikke pik van je in twee van die krappe tienerkutjes gehad… ooooww…ik wordt daar zo geil van… Ik moet je iets bekennen: Ik heb het gisteren ook met Bert heb gedaan nadat hij was klaargekomen in z’n pyjamabroek. Ik was zo toe aan een lekkere pik, dat ik hem bijna gedwongen hem het met me te doen.”
“Dat vond hij vast niet erg” lachte Martin. Hij was opgelucht dat er nu geen geheimen meer tussen hen waren.
“Martin, doe hem er nog even in, ik ben zo geil dat ik alweer bijna klaarkom…”
Martin was zo goed niet of hij voldeed aan haar verzoek. En toen hij zijn paal in Liesbeths kutje schoof kreunde die “ooohh ik wil een keer zien hoe je deze dikke volwassen pik in … oooohhww.. zo’n jong kutje perst… ooohwww” en sidderend van genot over haar geile fantasie kwam ze klaar.

Een uurtje later doucheten ze samen en kleedden ze zich aan. Liesbeth had alleen de rode jurk die ze de vorige avond had gedragen en daarom besloten ze om snel naar Liesbeths huis te gaan zodat ze zich in wat gemakkelijkers kon steken.

Bij Liesbeth thuis; Beneden in de woonkamer.

“Ze hebben geen tijd verspild” lachte Martin. Overal lagen alle kledingstukken van de kinderen; shirt, bloesje, slips, een behaatje en op de tafel stonden nog twee halfvolle glazen.

Ze gingen heel stil naar boven.

Boven in de slaapkamer was het al een even groot slagveld: Sanne en Bert lagen in diepe slaap Sanne met een dildo uit haar kutje stekend en Bert met een anaalstimulator in zijn achterste. Het bed was omgewoeld en Sanne zat onder de slierten half opgedroogd sperma.

“Nou die hebben zich wel vermaakt zo te zien” fluisterde Martin.
Terwijl hij dat zei draaide Sanne zich in haar slaap op haar zij en pakt Berts pik vast. Ze zagen hem groeien in haar hand. Haar billen trokken eventjes samen en de vibrator flopte uit haar poesje. Hij glom van haar sappen.
“Jemig, ik word hier wel rete-geil van..” fluisterde Liesbeth, en wreef even over de bult in Martins broek.
Martin positioneerde zich achter Liesbeth en sloeg haar rode wikkeljurk omhoog. Hij wist dat ze geen broekje aanhad. Liesbeth maakte de jurk los zodat hij goed bij haar tieten kon.
Twee seconden later lag Martins broek op de grond en zat zijn paal in Liesbeths drijfnatte poes.
Heel langzaam gleed hij in en uit haar terwijl ze keken naar Bert en Sanne die zich totaal onbewust waren van de aanwezigheid van hun ouders. De kinderen werden langzaam wakker en als verliefde pubers verzonken ze meteen weer in strelen en kussen. Geen moment realiseerden ze zich dat ze niet meer met z’n tweeën waren. Bert trok voorzichtig de indringer uit zijn kont en ging op Sanne liggen. Even een klein hopje en zijn pik verdween moeiteloos in het kutje van het meisje.

Liesbeth propte haar jurk in haar mond om zo weinig mogelijk geluid te maken. Haar poes begon echter al heftig samen te trekken.

Op het bed had Sanne haar benen om Bert heen geslagen en ze zagen Berts pik tot aan zijn ballen in het soppende kutje verdwijnen. Harder en harder werden de stoten van de jongen en Sannes opgewonden gekreun was heerlijk om te horen.

Liesbeth verkeerde op de rand van een ongelofelijke climax; de dikke pik van Martin kwam maximaal diep in haar buik en stootte telkens tegen haar baarmoeder en ze keek naar de harde jongensbillen van haar zoon die zich telkens spanden om zo diep mogelijk in het poesje van het meisje dat onder hem lag te kunnen stoten.

Plotseling kreunde Sanne in extase “Jaaaaahhh…. Bèèèrrrrt…oooooohhhh” en ze zagen Berts billen maximaal samenknijpen terwijl hij zijn pik zo diep mogelijk in haar perste.
Liesbeths lijf schokte in vervoering. Met dichtgeknepen mond om het niet uit te krijsen onderging ze een krankzinnig hoogtepunt. De in haar sprietsende stralen zaad voelden als hete golven vloeibare lust die in en uit haar baarmoeder kolkten.

Op dat moment richtte Bert zich en beetje op en toen zag hij in de spiegelwand aan het hoofdeinde zijn moeder die met haar jurk openhangend op het eind van het bed leunde en Martin die halfnaakt achter haar stond.

“Hai mam, staan jullie daar al lang?”
Liesbeth grijnsde. “Lang genoeg om te genieten van jullie”
Sanne richtte zich nu ook een beetje op en keek langs Bert heen
“En? Vonden jullie het zo leuk dat jullie het toen ook maar gedaan hebben?”
“Ja lieverd, het was zo geil om te zien, dat we ons niet konden beheersen”

Liesbeth gooide de jurk op een stoel en ging naakt naast de kinderen zitten.
“Oohh lieverd wat ben je mooi” zei ze tegen Sanne. Ze streelde voorzichtig over Sannes buik en toen ze zag dat die dat fijn vond ging ze naar haar borsten en zag haar genotvol haar ogen sluiten, daarna ging ze weer over haar vlakke buik naar haar venus heuveltje. Sannes poesje had zich weer gesloten tot een bol perzikje met een lief spleetje dus toen Liesbeth er over aaide raakte ze alleen maar haar fluwelen velletje.
“Hmmmm” kreunde Sanne en opende haar benen een beetje, alsof ze Liesbeth wilde uitnodigen om verder te gaan.
Maar Liesbeth had andere plannen. “Kom we gaan eerst even lekker in de wellness, want iedereen plakt hier van al het leuks dat er gebeurd is”

Ze ging hen voor naar een grote ruimte waar een inloopdouche was en een jacuzzi, een soort open haard met lavablokken en een riante zithoek.

“Wow” mompelde Sanne, “Papa waarom hebben wij niet zoiets?”
Liesbeth trok haar mee onder de douche en demonstreerde de mogelijkheden. De regendouche kende ze wel, maar de handdouche bleek een aantal standen te kennen die niet helemaal standaard waren… Liesbeth kledderde een dikke scheut heerlijk geurende gel op haar handen en begon Sanne daarmee te masseren. Ze begon bij haar schouders zodat het glibberige spul over haar lichaam naar beneden droop. Toen omvatte ze haar van achter zodat haar dikke borsten tegen Sannes rug glibberden en haar handen Sannes borsten streelden. Die genoot al meteen weer volop van het wellustige spel. Haar tepels werden hard en haar poesje begon alweer kleine krampjes te geven.

Bert en Martin keken vanuit de jacuzzi toe hoe Sanne werd gestreeld en ze zagen haar heerlijk genietend tegen Liesbeth aan leunen met haar benen een beetje gespreid en haar armen slap langs haar lijf en toen Liesbeth de handdouche op drie ronddraaiende stralen instelde en dat op Sannes klitje richtte zakte die langzaam door haar knieën van genot.
“Hmmmm, je vindt dezelfde dingen lekker als ik, hihihi” giechelde Liesbeth. Een wilde golf van lust was door haar lijf getrokken toen ze het meisje in haar armen voelde klaarkomen.

Ze droogden zich af en gingen gekleed in badjassen op de zithoek zitten. Liesbeth schonk voor haar en Sanne een glaasje port in. Maar ze voelde haar hele lichaam nog steeds zinderen sinds ze de zacht stevige borsten van Sanne had gestreeld. Haar poes sopte en ze duizelde van geilheid.
Martin en Bert zaten nog steeds in de jacuzzi. Beide hadden een erectie van jewelste gekregen door het geile showtje van de dames.
Toen ze dus opstonden om ook bij de haard te gaan zitten klonken er kreten van goedkeuring vanaf de bank. “Hmmm, kijk Liesbeth, wat een lekker piemels, daar gaan we straks weer lol mee maken” Sanne was helemaal door het dolle heen, maar Liesbeth zag in een waas haar zoontje met een enorme erectie op de bank af komen.
Ze stapelde een paar kussens op elkaar en knielde daar op zodat haar dikke prammen ter hoogte van Berts pik kwamen en opende haar badjas. “Bert neuk mama’s tieten” kreunde ze en Bert legde zijn trillende paal tussen de fluwelen heerlijkheden. Liesbeth cupte haar handen onder zijn ballen en hij begon als vanzelf tussen haar dikke tieten te bewegen.
Martin nam plaats naast Sanne. Die tastte meteen naar zijn pik en begon die af te trekken.
“Ohw papa doe hem er nog eens in” fluisterde ze tegen hem
Liesbeth kreunde toen ze dat hoorde. “Ja Mart wij willen zien hoe die grote dikke pik van jou in dat kleine tienerkutje gaat”

Bert bleef Liesbeth tussen haar tieten neuken terwijl ze samen keken hoe Martin zijn dochter nam. Die likte haar kutje open en stak toen zijn eikel tussen de gezwollen lipjes. Daarna duwde hij het gevaarte in één rustige stoot helemaal tot aan zijn ballen in het krappe kutje van zijn dochter.
“Oooh jaaahhh papa heeerlijk” kermde Sanne. Ze onderging zijn penetratie nu heerlijk rustig en genietend. Bert en Liesbeth keken er van opzij naar terwijl Berts pik op barsten stond door de hemelse massage van zijn moeders tieten. Liesbeth op haar beurt sopte van genot door het gevoel van de fluweelzachte hardheid van haar zoontjes hete pik tussen haar borsten. Bert zocht met zijn hand de drijfnatte flamoes van zijn moeder op en vond met dierlijk instinct haar g-spot..
Er klonk even alleen maar gehijg en zacht gekreun. Maar het geluid van soppende poesjes en geil gesteun werd steeds harder. Opeens maakte genot en pure wellust zich tegelijkertijd meester van alle vier en ieder voelde het hoogtepunt onontkoombaar naderbij komen. Bert kwam als eerste en met een heftige kreun spoot hij zijn zaad tegen zijn moeders kin, in haar mond en rukte de rest af over haar tieten. Tegelijk joeg Martin een enorme hoeveelheid sperma in Annes kutje. Liesbeth krampte op Berts vingers en kwijlde zijn sperma over zijn gezicht terwijl ze hem kuste en Sanne kwam schokkend jankend en kermend klaar met Martins paal spuitend in haar buik en in een heerlijk orgasme tongzoende ze haar vader als een puber.

Na een korte pauze doucheten ze en gingen naar tuin en brachten de rest van de dag door bij het zwembad.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 17348x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 5644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 15586x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
:: Mijn Knappe Schoonzusje LaraDoor: Marc
Gelezen: 20401x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Schoonzusje, Familie, Liefde
12-07
7.2
:: Lustburg 2.9 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5740x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
10-07
9.2
:: Paul WintDoor: Janine. V. N
Gelezen: 25421x
Reacties: 12
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Weddenschap
10-07
8.1
:: Ongelofelijk Lekker - 19Door: Lara
Gelezen: 7559x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-07
8.6
:: 18e Verjaardag - 3Door: Hij Wordt Een Zij
Gelezen: 8163x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie Incest Familie Travestiet Laarzen Hakken Meesteres
06-07
8.1
:: Glurende Moeder - 13Door: Anna2014
Gelezen: 24574x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.6
:: De Zesde Keer Met Mijn Tante!Door: DaSilva
Gelezen: 26526x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tante
05-07
8.5
:: De Genen Van Oma - 4Door: Momson4018
Gelezen: 14298x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Nylons, Oma. Kleinzoon En -dochter, Oom, Tante, Neef, Nicht, Zoon, Dochter
04-07
8.9
:: Samen In 1 Bed? Vakantiepret!Door: Alfie Special
Gelezen: 42974x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Ontdekken
04-07
8.4
:: Lustburg 2.8 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 4458x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi.
02-07
9.0
:: Ongelofelijk Lekker - 18Door: Lara
Gelezen: 5949x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
02-07
8.9
:: Ongelofelijk Lekker - 17Door: Lara
Gelezen: 14615x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-06
8.3
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 598