Opwindend.Net
Datum: 06-12-2017
Stemmen: 112x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 33050x
Lengte: Gemiddeld
Broertje!
Door Zusje - Mijn Profiel Pagina

Ik kon niet meer. Ik lag op bed, op mijn buik, naakt, heet, geil maar voldaan. De warme wind die de kamer inkwam gaf het een ontspannen sfeer. De druppels sperma die op mijn billen en rug lagen gaven door de wind die er langs gleed, enige verkoeling. Maar toch was de sfeer eigenlijk heel gespannen. We wisten niet hoe laat het was, we wisten niet wanneer onze ouders thuiskwamen, of ze al thuis waren en of ze dan boos zouden zijn. Als ze ons zouden betrappen.

We hadden ons compleet laten gaan. In het vorige verhaal beschreef ik hoe mijn broertje en ik tot elkaar kwamen, maar nu waren we gewoon 1. Ik wist niet dat seks zo goed kon zijn. Dat het zo lekker kon zijn en dat het zo goed kon voelen. Nooit had ik iets gevoeld of meegemaakt wat in de buurt kwam van dit. Met hem! Met mijn eigen broertje!

Ik wachtte nog heel even maar als een oudwijf stond ik eindelijk op. Hij had zijn lading van mijn lichaam zo lief afgeveegd met zijn shirt en lachend stond ik nu mijn bikini aan te trekken en hij zijn zwembroek. Het was spannend om elkaar weer zo te zien. Het deed wat met ons, maar we hadden net al vurige, hete seks gehad. Het kon gewoon niet dat we gelijk weer van elkaar zouden genieten. Niet nu het echt niet lang meer zou gaan duren voor onze ouders thuis waren. Toch gleed mijn bikinitopje weer van mijn borsten en terwijl ik genoot van zijn lippen om tepel, hoorden we beneden de voordeur dichtvallen. Dat moesten ze zijn. Snel enige vorm van fatsoen en we gingen naar beneden. Hij eerst.

Onze ouders hadden ook gelijk boodschappen gedaan. Dat had ons iets meer tijd gegeven. Mama vroeg of wij haar konden helpen met uitpakken. Snel de diepvriesspullen in de vriezer en de verse groentes en fruit en vlees in de koeling. Het viel mijn broertje opeens op dat wij, hij en ik, nog de enige waren die de boodschappen opborgen. “Mam?!”; riep hij. Geen antwoord. “Pap?!”; ging hij verder. Weer geen antwoord. “We zijn zo beneden! Even omkleden!”; riep mama van boven. Het was ook warm en ook zij moesten wat luchtigs aantrekken.

Terwijl ik voor de bovenste plank reikte voelde ik opeens zijn handen op mijn kont. Hij stond dicht achter mij en ik voelde hoe zijn geslacht hard was. Een siddering schoot door mijn lichaam. Verstijfd stond ik toen ik zijn handen in mijn broekje voelde. “Hier? Nu?”; kreunde ik zachtjes. “Ja.”; fluisterde hij in mijn oor. Zijn hand gleed tot tussen mijn benen en raakte mijn lipjes aan. Ook al kon ik, nog geen 10 minuten geleden, geen stap meer verzetten, was ik voldaan en even klaar met seks, dit was gewoon de ultieme situatie om te beleven met je broertje. Hij kuste me zachtjes in mijn nek en vingerde zachtjes mijn steeds natter wordende kutje. “Ik ben gek van je.”; fluisterde ik naar hem. “Ik ook van jou.”; antwoordde hij terug. Ik draaide me om en ok trok mijn broekje goed. Boven hoorden we voetstappen.

Met zijn vieren lagen we in de zon. Ik naast de vijver, mijn broertje op het gras en onze ouders bij of in het zwembad. Waar ze zin in hadden. De zon brandde zich door verschillende kleur schema’s in onze huid en zodoende vroeg papa of wij ons wel goed hadden ingesmeerd. “Kan je mij helpen?”; vroeg ik aan mijn broertje. Hij zat naast me terwijl ik languit op mijn buik in het gras lag. “Misschien kan je mijn rug een beetje insmeren?”; vroeg ik. Wat ik eigenlijk wilde weten. Hoever zou hij nu gaan? En konden wij ons inhouden met onze ouders op 10 meter afstand? Zijn handen hielden zich in maar ik kon aan zijn zwembroek zien dat hij het moeilijk had. Ik lag nat naast hem, dus ook ik had het moeilijk. Mama stond opeens op en liep naar binnen en papa was nog naar het toilet. Meteen duwde hij zijn hand in mijn broekje en duwde een vinger in me. Een kleine kreun van genot passeerde mijn lippen. Dit was lastig aan het worden. Zo snel als hij was gekomen, zo snel vertrok hij weer en ging hij liggen op zijn handdoek. Onze ouders kwamen samen de tuin in lopen en namen een plekje naast het zwembad in.

“Mam? Ik ga naar binnen hoor. Begint nu echt te warm te worden.”; zei ik en liep de woonkamer in. Papa en mama lagen nog hetzelfde en mijn broer? Die was al binnen. “Hè.”; zei ik toen ik hem op de bank aantrof. “Hè.”; antwoordde hij. Ik ging bij hem zitten en we keken de tuin in. Onze ouders zaten met elkaar te praten. We zagen papa het zwembad inspringen en mama volgde. “Je zoekt aardig de grens op hè?”; vroeg ik aan hem. Hij knikte. “Laten we wel oppassen. Ik wil niet betrapt worden door ze.”; fluisterde ik en stond op. Hij kwam omhoog en zei; “Worden we ook niet.”

Ik wilde me omdraaien maar hij pakte me vast. “De grens opzoeken is leuk.”; zei hij en trok me over zich heen. Ik zat op zijn schoot. “Zie je? Zij zien ons niet, maar wij kunnen ze prima in de gaten houden.”; zei hij en trok mijn borsten uit de bh. “Maar..”; stamelde ik. “Is goed zusje.”; antwoordde hij en zoog gewillig op mijn borsten. Als ik dit verder liet gaan dan lag ik hier zo te neuken met mijn broertje. Dit moest ik stoppen. Ook al wilde ik het niet. Ik zat aan manieren te denken hoe ik dit kon stoppen, maar het enige waar ik aan kon denken was of er een plek was in huis waar we het konden doen zonder dat we betrapt konden worden. “Stop.”; zei ik en duwde hem weg. Ik stond op en deed mijn bikini goed. “Kom mee, kom mee naar de werkkamer.”; zei ik en trok hem mee de trap op. Geil, heet, nat en gewillig liep ik voor hem de trap op. Ik trok het broekje tussen mijn billen, zodat het net een string was. Hij liep achter mij en genoot.

Ik ging zitten op het bureau en door het raam konden we onze ouders zien zitten. Maar zij konden ons niet zien, of, als ze moeite deden dan wel. Hij stond voor me en ik schoof zijn broek een stukje naar beneden. Hij was hard. “Snel, een vluggertje.”; hijgde ik en schoof mijn broekje opzij. Ik was zeiknat en kon net leunen tegen de muur. Hij neukte me snel, en in de tussentijd was de spanning ondragelijk. Maar bij elke blik door het raam zagen we onze ouders zitten. “Kom je zo weer in mij?”; vroeg ik enthousiast. Hij knikte. We kusten, nee tongden en keken door het raam. Hij kwam geluidloos naar intens klaar. Deze gehele sekspartij was geluidloos en intens geweest. Hij schokte en hij vulde mij. Of vulde, hij was al klaargekomen op mij natuurlijk. Toch was het veel, puur genot en spanning!

We liepen de trap af en hij ging weer liggen op de bank, ik pakte wat te drinken. “Hè, daar zijn jullie.”; zei mam toen ik de kamer in kwam met twee glazen fris. Ik ging zitten en gaf een glas aan mijn broertje. “Warm hè?”; vroeg ze aan ons. We knikten en nu besefte ik pas dat het zweet op onze lichamen van de seks daarnet was. “Ja zeker is het warm.”; zei mijn broertje en zetten het glas neer. “Wat willen jullie eten?”; vroeg mama. “Geen idee.”; zei ik. “Papa wil ergens wat gaan eten.”; zei ze. “Nee, heb ik echt geen zin in.”; zei mijn broertje. “Jij?”; vroeg ze aan mij. “Nee, ook niet. Waarom gaan jullie niet lekker met zijn tweeën eten?”; vroeg ik. “Ja, romantisch met mijn vrouw.”; zei papa terwijl hij de kamer in kwam en zijn vrouw in zijn armen sloot.

Twee uur later gingen ze samen uiteten. “Hier. Kunnen jullie iets bestellen.”; zei papa terwijl hij mij 20 euro gaf. Dat werd pizza! Al die moeite om niet betrapt te worden en nu samen te zijn was best grappig eigenlijk. Snel bestelden we online een paar pizza’s en de slagroom uit de koeling was ons toetje. “Niet eens een toetje?!”; had mijn broertje kwaad geroepen vanuit de keuken. “Maar wel slagroom!”; zei ik en griste de bus uit zijn handen. Ik spoot een beetje in mijn mond en zoog het op. “Wil je ook?”; vroeg ik. Hij knikte en in plaats van dat ik de bus aan hem gaf spoot ik een beetje op mijn borsten. Hij keek me verbaasd maar gelukkig aan. Hij stortte zich op mijn borsten en likte ze helemaal, meer dan dat alleen de plek met slagroom, schoon. Hij griste nu de bus uit mijn handen en spoot iets op zijn borst. Wat ik aflikte. Terwijl ik weer mijn ogen opende en nog een kus op zijn borst gaf, opende hij zijn broek. Hij was hard en hij spoot een klodder slagroom op zijn pik. Ik zakte en likte het af, wat over ging op pijpen. Geil van alles hadden we niet beseft dat de keuken redelijk open is. En dat iedereen die langs zou lopen en de moeite zou nemen om naar binnen te kijken, mij had zien zitten met de lul van mijn broertje in mijn mond.

Snel gingen we, ook al geschrokken, naar boven. Neuken, dat zat er niet in maar de slagroom zorgde er wel voor dat ik hem pijpte en hij mij likte. We waren allebei klaargekomen en dat in standje-69. Ik had voor het eerst sperma doorgeslikt. Ik was voor het eerst zo gulzig geweest. En hij? Hij had voor het eerst een vrouw tot gillend toe klaar gelikt. Na even te gaan douchen kon het niet lang duren voordat onze ouders thuiskwamen. Terwijl ik een schone string aantrok waren ze al.

Ze hadden heerlijk gegeten en ik zag dat mijn broertje snel de slagroomspuit in de koeling terugzette. “Heb je hem wel schoongemaakt?”; fluisterde ik vragend naar hem. Hij knikte. Het zou immers toch raar zijn als ons lichaam vocht in hun monden zou belanden.

Maar aan alles komt een eind en zo ook aan deze dag. Een dag die geil was. Maar als het aan mij lag nog vaak over gedaan mocht worden.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: ReünieDoor: Mirelle
Gelezen: 15271x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 21340x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 14833x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 21081x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 5865x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 9627x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7066x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 16487x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2397x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 22448x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13104x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 32994x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10786x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34896x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 11044x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net