Opwindend.Net
Datum: 10-01-2018
Stemmen: 91x
Cijfer: 8.2
Gelezen: 28888x
Lengte: Gemiddeld
De Heerlijke Borsten Van Mijn Moeder - 4
Door Markie - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Heerlijke Borsten Van Mijn Moeder - 3

Met mijn oog stijf tegen het gaatje in de muur gedrukt zag ik nu dat de hand van mijn moeder inmiddels de lul van Joep had aangeraakt. Wat zou Joep de schrik van zijn leven krijgen dacht ik. Mijn moeder streelde de stijve Joep zachtjes. Ik zag dat mijn moeder het ontzettend geil vond wat ze deed want terwijl ze met haar ene hand de lul van Joep aftrok haalde zij met haar andere hand haar borsten te voorschijn door haar jurk tot aan haar middel te trekken. Wat een heerlijk uitzicht had ik zeg, dit was vele malen geiler dan dat ik ooit had durven dromen.

Joep had het ook zichtbaar naar zijn zin. Ik had hem al meerdere keren horen kreunen tijdens het aftrekken van mijn moeder, de ene keer iets luider dan de andere keer. Maar toch sloop er even de angst om betrapt te worden in bij Joep, want ik hoorde hem tegen mijn moeder zeggen dat hij het heerlijk vond “Maar wat als Sem binnen komt lopen en ons zo ziet?” Mijn moeder keek hem lachend aan, pakte zijn handen en legde deze op haar borsten en zei “Maak jij je om Sem nou maar geen zorgen, die zit in zijn kamer jullie werkstuk te doen, die komt nergens achter”. Tijdens haar laatste paar geruststellende woorden tegen Joep keek ze precies mijn kant op en gaf een knipoog en een luchtzoen mijn kant op.

Tijdens al dit geils kon ik het vanzelfsprekend niet laten om mijn eigen lul ook even uit mijn broek te halen en er lekker mee te gaan spelen, terwijl mijn moeder bezig was met Joep. Ik wist maar al te goed hoe Joep zich op dit moment voelde, want ik had zelf meerdere malen in zijn positie gezeten de laatste paar weken. Ik zag aan Joep zijn gezicht dat hij het lekker vond maar dat hij zich ook enigszins ongemakkelijk voelde. Hij speelde bijvoorbeeld nauwelijks met haar borsten terwijl mijn moeder ze toch niet voor niks tevoorschijn had gehaald.

Precies op het moment dat ik dacht ‘Nou Joep, iets enthousiaster mag ook wel’ knapte er iets bij Joep, want ik hoorde mijn moeder tegen hem zeggen “Toe Joep speel maar lekker met me hoor, ik eet je heus niet op”, waarop Joep plots mijn moeder bij haar armen pakte en omdraaide. Ik zag dat mijn moeder enigszins schrok van deze actie van Joep. Maar hierbij hield het niet op want het volgende wat Joep deed was de jurk, die al tot op het middel van mijn moeder zat, wild van haar lichaam aftrekken. In dezelfde soepele beweging was het nu de beurt aan haar slipje. “Kijk eens” zei hij tegen mijn moeder, terwijl hij haar slipje tegen haar wang aandrukte “Jij wil dat ik wat wilder doe toch? Nou hier heb je het wilder” en zonder ook maar te waarschuwen ramde hij zijn lul van achteren bij mijn moeder in haar kutje.

Mijn moeder had dit overduidelijk niet zien aankomen en ik ook niet. Maar er was geen houden meer aan voor mijn moeder. Op dit moment werd ze gewoon knalhard geneukt in de badkamer door Joep. Mijn moeder probeerde in het begin nog wel los te komen maar gaf na een paar pogingen de hoop op, al vond ze dat op een gegeven moment volgens mij niet al te erg. “Bukken” riep Joep tegen mijn moeder, die meteen braaf gehoorzaamde en voorover bukte tegen het handdoekenrek. Joep had een knalrode kop gekregen en dat was ook niet zo raar want god wat was die bezig zeg. Met beide handen sloeg hij om de beurt op de kont van mijn moeder, terwijl zijn lul op hoge snelheid in het kutje van mijn moeder ging. Alsof alles nog niet opwindend genoeg was zorgde Joep nu dat mijn moeder op haar knieën op de grond voor het bad ging zitten. Van waar ik zat kon ik recht in het kutje van mijn moeder kijken.

Joep ging zelf achter mijn moeder gehurkt zitten en stak voor de zoveelste keer zijn lul weer in mijn moeder haar kutje. Ik kon het hele gebeuren zien, aangezien ik tegen de achterkant van Joep en mijn moeder aan keek. Plots begon Joep als een bezetene te stoten, nog vele malen feller dan dat hij al deed. Toen zag ik dat Joep zijn lul plots uit mijn moeder haar kutje haalde en dat er een paar straaltjes sperma uit zijn lul kwamen die boven op de kont van mijn moeder terecht kwamen. Ik zag dat hij even boven mijn moeder hing om bij te komen, totdat hij plots zijn broek weer begon aan te trekken. Shit dacht ik, ik moet zo snel als ik kan weer naar mijn kamer toe om te voorkomen dat Joep eerder in mijn kamer is dan ik.

Met mijn lul nog half uit mijn broek vluchtte ik snel de kast uit. Terwijl ik de gang op kwam en terwijl ik op weg was naar mijn kamer stopte ik mijn nog steeds stijve lul in mijn broek. Ik was zodoende precies op tijd weer in mijn kamer. Joep kwam een kortere tijd erna binnen lopen. Ik zag aan zijn gezicht dat er iets gebeurd was wat hij niet verwacht had. Het uur erna werd er eigenlijk nog maar bar weinig gedaan en ik vond het ook niet erg toen Joep zei rond half 10 dat hij moe was en naar huis wou gaan. “Prima” zei ik tegen hem en Joep ging weg en zei “Dan zie ik jou morgen bij mij Joep rond dezelfde tijd”.
Joep was denk ik een half uurtje weg toen plots de deur openging en mijn moeder in de deuropening stond en even later naast mij op het bed plaats nam. Er kwam weinig uit bij mijn moeder, ik had het gevoel dat ze zich een beetje schaamde voor mij door wat er gebeurd was met Joep. Want wat bedoeld was als een geile fantasie van mijn moeder waarbij zij de leiding had eindigde in een neukbeurt waar Joep haar kont onderspoot. Ik merkte dat mijn moeder het moeilijk vond om de woorden te vinden om het gesprek te beginnen, dus besloot ik maar om het ijs te breken. “Natuurlijk was ik stinkend jaloers op Joep maar ook vond ik het ontzettend geil om mee te maken” vertelde ik haar dan ook.

Toen ik dat tegen haar gezegd had zag ik overduidelijk de opluchting op haar gezicht verschijnen. En toen ik vroeg of ze het lekker vond was bij haar het ongemakkelijke gevoel helemaal weg en begon ze zelf ook weer te praten. “Nou ten eerste Sem was dit niet de bedoeling, maar van het een kwam het ander. En Joep was zo vastberaden om mij te neuken dat ik maar één ding kon doen en dat was toegeven aan hem”. “Het zag er heerlijk uit mam, ik denk dat ik er net zo van genoten heb als jij. Maar er is wel een ding wat ik heel graag wil weten mam”. “En wat is dat dan schat?” vroeg ze. “Nou wanneer is het mijn beurt? Ik heb het verlangen om sex met je te hebben al weken en na vanavond is het gevoel alleen maar sterker geworden”. Mijn moeder kwam naar mij toe en gaf mij een zacht zoentje op mijn lippen en voegde daaraan toe dat mijn tijd heel snel zou komen, maar dat ik nog even geduld moest hebben, hoe moeilijk dat ook zou zijn. “Je bent me er, wanneer het tijd is, alleen maar dankbaarder voor Sem”.

De dag erna zaten we samen aan het avondeten toen mijn moeder plots tegen mij zei “Sem ben jij wel eens lekker gemasseerd?” “Nee hoezo mam?” “Nou dan weet ik iets leuks voor vanavond als jij het goed vindt”. Nou een lekkere massage van mijn moeder zag ik wel zitten, dus daar zei ik geen nee tegen. “Er is alleen één ding wat je voor mij moet doen voordat je naar Joep gaat voor je werkstuk, en dat is even het airbed van zolder afhalen”. “Bedoel je dat grote ding dat we wel eens meenamen als we gingen kamperen?” ”Ja dat moet ik hebben, als jij dat even naar beneden wil halen dan zorg ik dat alles klaar is als jij thuiskomt na een lange avond gewerkt te hebben aan je werkstuk”.

Vlak voordat ik naar Joep vertrok had ik voor mijn moeder ons airbed van zolder gehaald en het haar gegeven. Even later stapte ik op de fiets op weg naar Joep zijn huis. Eenmaal aangekomen begonnen we beide snel aan ons werkstuk, al zag ik aan Joep dat hij zich enigszins ongemakkelijk voelde en nogal vreemd deed. Maar goed, dat kon ik wel begrijpen. Het liefst had ik gewoon gezegd “Luister Joep, ik weet wat er tussen jou en mijn moeder is gebeurd en ik vind het helemaal niet erg”, maar dat leek mij niet een heel goed idee. Het bleef dan ook tot aan het bittere eind een nogal ongemakkelijke situatie, niet voor mij maar vooral voor Joep. Ik kon me dan ook maar al te goed voorstellen dat Joep blij was toen we eindelijk klaar waren. Ik verliet hem met het afgemaakte werkstuk in mijn schooltas een stapte op de fiets op weg naar huis, maar nog belangrijker: op weg naar mijn massage.

Toen ik een minuut of 10 later de woonkamer in kwam lopen, was mijn moeder nergens te bekennen. Maar waarschijnlijk had zij mij horen binnenkomen want ik hoorde mijn moeder roepen “Sem ik ben in de badkamer”. Ik liet mijn tas van mijn schouders vallen en ging op weg naar de badkamer. Toen ik even later de deur open deed zag ik mijn moeder naast het airbed staan in haar ochtendjas, die maar heel weinig bedekte. “Kom maar schat” zei ze “Dan help ik je even met uitkleden”. Eerst begon ze met het uittrekken van mijn sweater. Nadat ze deze had uitgetrokken voelde ik haar handen nog even over mijn borst glijden, langzaam naar beneden totdat ze was aangekomen bij mijn broek. Ook hier liet ze er geen gras over groeien en met een soepele beweging was ik enkele seconden later ook van mijn broek ontdaan. Daarna ging ze op haar knieën zitten, trok een voor een ook mijn sokken uit en als allerlaatste was mijn boxer aan de beurt. Voordat ze mijn boxer uittrok kneep ze nog een paar keer plagerig in de bult die in mijn boxer zat en vervolgens ging ook mijn boxer uit. Ik stond nu spiernaakt voor mijn moeder. “Zo schat dan is het nu jouw beurt om mij te ontdoen van mijn kleding”.

Dat had ze natuurlijk niet tegen dovenmansoren gezegd. Meteen trok ik haar ochtendjas open en trok deze bij haar uit. Mijn moeder stond nu voor me in witte lingerie. Voordat ik haar beha uittrok kon ik het niet laten om even in haar borsten te knijpen. Maar daarna trok ik haar beha snel uit en even later ook haar slipje. Ik zat op mijn knieën recht voor haar kutje en zag dat ze haar kutje geschoren had, want waar mijn moeder normaal altijd een klein streepje had was het nu gladgeschoren. Ik deed mijn vinger in mijn mond en wou daarna met mijn vinger over mijn moeder haar kutje wrijven. Maar mijn moeder greep net op tijd in. “Rustig aan Joep het is mijn beurt om jou te verwennen” en ze trok mij bij mijn arm omhoog en begeleidde mij naar de douche waar het eerste gedeelte van de massage plaats zou gaan vinden.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Heerlijke Borsten Van Mijn Moeder - 5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 533x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.7
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 1176x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.9
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 146x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
n.v.t.
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 15944x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 8529x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.3
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 26455x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 9718x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 32699x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10237x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 15673x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5556x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26045x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5222x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 19924x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 26982x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net