Opwindend.Net
Datum: 10-01-2018
Stemmen: 128x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 20470x
Lengte: Zeer Lang
Klassiek Geschoold - 9
Door Borrie70 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Klassiek Geschoold - 8

Hoofdstuk 9: De concerten

Drie weken na het nogal onfortuinlijke en vooral ongemakkelijke voorval met de videoband van mijn ouders, zaten mijn zus en ik in de bus op weg naar een hardrockconcert, waarvoor ik twee kaarten had weten te scoren. Hoewel mijn zus liever naar vioolconcerten van Vivaldi en Mozart luisterde, was ze toch met mee gegaan. Niet alleen om mijn niet in mijn eentje te laten gaan, maar ook omdat ze toch wel nieuwsgierig was naar hoe het er bij ‘zo’n soort’ concert aan toe zou gaan.

De schat had zich heel erg veel moeite genomen om haar kleding aan te passen en ze zag er uit als een geile rockchick. Ze was speciaal voor vanavond met haar vriendin Marianne gaan winkelen en het resultaat was werkelijk spectaculair. Een wijde zwart leren rok tot net boven haar knie bedekte deels haar in netkousen gestoken benen, waarvan de voeten in strakke zwart leren laarzen staken. De hakken ervan waren lang, spits en van glimmend metaal. Boven de rok droeg ze een kort jasje van zwart leer dat, als het wat open stond, zoals nu, zicht gaf op haar body van dezelfde netstof als haar kousen, maar dan een heel stuk fijnmazig. Net doorzichtig genoeg om te zien dat ze er gene BH onder droeg, maar bedekt genoeg om niks van haar borsten te laten zien. Haar lange rode haar droeg ze wild opgestoken, wat er voor zorgde dat haar slanke hals goed zichtbaar was, net als de brede zwarte halsband die ze om haar nek droeg. Echt een stoere chick om te zien dus en met deze stoere meid was ik dus op pad. Trost als een pauw zat ik naast haar in de bus en genoot van alle blikken die ze kreeg.

Hilde vermaakte zich prima met alle aandacht en vooraf in de trein had ze mij toevertrouwd zelfs een beetje opgewonden te raken van zichzelf. Ze voelde zich helemaal anders dan normaal in deze kleding. Toen ik dit hoorde wilde ik natuurlijk even controleren of ze inderdaad al opgewonden was, maar nog voordat mijn hand onder haar rokje verdween, hield ze me al tegen en zei lachend tegen mij dat ik geduld moest hebben. Wel gaf ze mij, nadat ze goed om zich heen had gekeken of er geen bekenden in de buurt waren en geile tongzoen en kneep even in mijnkruis om mij verder op te geilen, zonder dat ik iets terug mocht doen.

Dit zou pas mijn derde concert worden, waar ik heen ging. Het eerste concert was ik met mijn beste vriend en zijn vader en broer en het tweede ging ik alleen. Beide keren bleven we een beetje achteraf en keken en luisterden niet alleen naar de optredende band, maar keken ook naar het publiek. Deze keer was ik dus in het gezelschap van een verschrikkelijk mooie meid en zij was zo nieuwsgierig dat ze niet achteraan, maar meer in het midden tussen het publiek in wilde. Ik volgde haar en naarmate we meer tussen de diehard fans kwamen werden de opmerkingen, die mijn zus toegeworpen kreeg schunniger en harder. Ik voelde mij minder op mijn gemak, maar mijn zus leek het niet te deren.
Het concert begon en de harde muziek klonk luid door de speakers en de lichtflitsen van de honderden lampen boven het podium maakte vocaal communiceren met elkaar onmogelijk. Alleen handgebaren zorgden er nog voor dat wij elkaar dingen konden toeseinen.

Toen ik opeens een stevige greep om mijn arm voelde keek ik direct om en zag dat mijn zus belaagd werd door twee mannen, die overduidelijk al teveel bier hadden gedronken. Ze probeerden telkens aan mijn zus te zitten en ik zag dat Hilde echt bang begon te worden. Heel even wist ik niet wat ik moest doen, want die twee mannen waren niet alleen dronken, maar veel groter duidelijk ook een stuk sterker dan ik.
Het werd zelfs nog erger, toen een van de mannen mij een duw gaf, vermoedelijk in een poging om mij van mijn zus te scheiden, maar Hilde en ik hielden elkaar gelukkig goed vast.
Niemand leek het te merken wat er voor, achter of naast hen gebeurde en angst werd nu bijna paniek. Ik stootte een man aan de andere kant naast mij aan en toen hij omkeek brulde ik zo hard mogelijk “HELP!”. Hij keek wat er aan de hand was en knikte. De man stootte zijn vrienden aan en ik zag dat hij wat tegen hen zei. Direct kwamen drie man op de twee belagers af en met een goedgerichte slag, sloeg een van de helpers de eerste belager van mijn vriendin weg. De tweede belager wilde reageren, maar werd door de twee andere helpers vakkundig gevloerd.
Hilde en ik waren nu vrij en vluchtten via de mensenmassa, die ik opeens als heel bedreigend ervaarde, naar de zijkant en keek toe hoe er op de plek, waar wij net nog stonden een kleine vechtpartij bezig was. Dit duurde niet lang en al snel kwamen de drie helpers tevoorschijn. Handenwrijvend en breed grijnzend liepen ze met ons mee naar een rustiger plek.

“Zo, dat is geregeld.” Zei de man die ik om hulp had gesmeekt. “die zoent voorlopig niet meer met die gescheurde lippen.”

“Hahaha” lachte de tweede man. “En die andere moet eerst langs de dokter voordat hij met zijn gebroken vingers aan onschuldige meisjes kan zitten.”

Hilde en ik bedankten onze helden uitbundig en ik wilde hen graag belonen met een drankje, maar dat sloegen ze vriendelijk af.

“Nee vriend. Nergens voor nodig.” Zei de eerste man gemoedelijk. “We zijn allang blij dat we jullie hebben kunnen helpen tegen die monsters. En daarnaast. Ik hoor de eerste klanken van mijn favoriete nummer. Ik wil wel weer terug. Gaan jullie mee? Blijf dan maar bij ons, dan ben je veilig.”

Ik keek Hilde aan, maar die schudde verdrietig van nee. Ik snapte dat maar al te goed en ook voor mij was de lol er wel van af. We sloegen het vriendelijke aanbod af en zeiden dat we naar huis toe gingen.

“Snap ik best.” Zei de eerste man. “Teringjongens ook. Ze verpesten alles gewoon. Wel thuis dan en misschien tot een volgende keer.”

Wij bedankten hen nogmaals hartelijk en Hilde gaf alle drie de mannen spontaan een kus op hun mond uit dank. We zwaaiden naar ze toen ze de massa weer in gingen en Hilde en ik gingen weg.
Buiten aangekomen besloten we met een taxi naar het station te gaan. Eenmaal in de trein begon Hilde waanzinnig te trillen van de vrijgekomen spanning en huilend liet ze zich tegen mij aanvallen. Ik sloeg troostend mijn arm om haar heen en strelend liet ik Hilde haar emoties even verwerken.
Net op dat moment kwam het karretje met koffie, thee en limonade langs en ik bestelde twee blikjes bronwater. Ik gaf Hilde een blikje en dankbaar dronk ze het verfrissende water en kreeg zowaar weer een lachje op haar mond.

“Goddorie.” Mopperde ze. “Waarom moet dit nu weer gebeuren? Ik had me er net op verheugd om deel uit te maken van jouw muziek en dan gebeurt er dit. Gaat het er altijd zo aan toe?”

“Niet dat ik weet.” Zei ik teleurgesteld. “Maar ik hoef dit niet nog een keer mee te maken. Wat een rotzooi. Volgende keer bedenk ik de beelden er wel bij als ik de LP opzet.”

“Moet je me wel even waarschuwen.” Zei Hilde weer vrolijk. “Dan kan ik me in deze outfit hijsen om mee te luisteren.”

Met die opmerking liet ze duidelijk blijken helemaal over de schrik heen te zijn en toen we thuis kwamen waren we weer in een opperbeste stemming. Moeder was verbaasd ons zo vroeg weer thuis te hebben en bezorgd, toen wij het verhaal deden wat er was voorgevallen. Opluchting over de goede afloop kreeg gelukkig al snel de overhand en we besloten samen TV te gaan kijken. Tegen middernacht zijn we naar bed gegaan en heel even leek het erop dat mijn moeder ons jaloers nakeek, toen wij samen in de slaapkamer van mijn zus stapten. Maar dat kon ook verbeelding geweest zijn…

+++++

De woensdag erna lag ik op mijn bed huiswerk te maken en was net verdiept in de politieke verdragen voorafgaande aan de eerste wereldoorlog en probeerde alle verdragen in mijn geheugen te stampen, toen mijn deur open vloog en Hilde als een wilde op mijn bed sprong, waardoor mijn schoolspullen van het bed af vielen. Ze trok mijn geschiedenisboek uit mijn handen en zei opgetogen:

“Rob! Je raadt het nooit. Volgende week heeft ons jeugdorkest een opvoering in de schouwburg en de eerste viool is ziek. Nu mag ik eerste viool zijn. Gaaf hè? Ga je met me mee? Ja toch?”

Ze zat werkelijk te wippen van opwinding en ik kon er niks aan doen, maar had alleen maar oog voor haar borsten, die vrolijk mee wipten in haar T-shirt. Hilde zag mij natuurlijk kijken en ze sprong bovenop me en drukte mij plat op mijn bed.

“Oh oh oh wat ben jij toch een geilbak.” Grinnikte ze terwijl ze bovenop mij zat. “Vertel ik iets leuks en zit jij alleen maar naar mijn tieten te kijken. Heb je wel gehoord wat ik zei?”

Met mijn handen al op haar borsten zei ik lachend: “Ja hoor. Jij kwam vertellen dat je lekkere tieten hebt en dat je graag wilt dat ik er aan ga zitten met mijn handen. Je was duidelijk genoeg hoor.”

Ik begon haar vervolgens te kietelen, wat natuurlijk in een flinke stoeipartij eindigde met mij, hijgend boven op haar.

“Maar zonder gekheid zus.” Zei ik nadat ik haar een kus had gegeven. “Ik ben apetrots op jou en ik kom natuurlijk kijken hoe jij als eerste viool de sterren van de hemel speelt. Hoop ik alleen wel dat ik eerste rang mag zitten om goed naar jou te kijken.”

“Dat zal geen enkel probleem zijn.” Zei mijn zus en ze sloeg haar armen om mij heen. “De eerste rijen zijn bij deze concerten altijd gereserveerd voor familie en partners. En aangezien jij beiden ben, zorg ik er wel voor dat jij dicht bij mij terecht kom.”

Ik keek haar verbaasd aan en vroeg: “Kan jij dat regelen dan? Heb jij zoveel invloed dan?”

“Ik niet.” Zei ze. “Maar mama wel. Je weet toch dat zij mentor is van het orkest? Zij organiseert alles en dus ook de toewijzing van de VIP-plaatsen. En aangezien jij mijn Very Intieme Partner bent, gaat het helemaal goed komen.”

We zoenden elkaar innig en begonnen wat met elkaar te vrijen. Met mij knuffelend wilde ze bij mij blijven liggen terwijl ik de rest van mijn huiswerk ging doen, maar daar kwam niet zoveel meer van. Ze leidde mij teveel af en gooide mijn boek aan de kant om mijn zus eens goed te pakken te gaan nemen. Helaas hoorde we op dat moment van beneden moeder roepen dat ze weer thuis was en Hilde sprong gelijk op en riep dat we er aan kwamen. Ze stak plagerig haar tong naar me uit en rende haar achterna de trap af en de keuken in, waar onze moeder net de boodschappen aan het uitpakken was.
Hilde bood aan thee te maken en ik hielp met het opruimen van de boodschappen. Met zijn drieën hebben we vervolgens thee gedronken en daarna hebben we met zijn allen het avondeten gekookt en opgegeten.
Na het eten hadden we het uitgebreid over het komende concert en moeder vertelde dat ze inderdaad rekening met ons tweeën had gehouden met het toewijzen van de zitplaatsen, waarbij ik wel moest beloven geen gekkigheid uit te halen. Nadat ik het had beloofd kregen we een lekker toetje en dronken koffie na, waarna ik mij na de afwas weer aan mijn huiswerk ging zetten.

Zaterdagavond was het dan zover. ’s Middags kwam Hilde al haar jurk aan mij showen, die ze die avond ging dragen en het stond haar verschrikkelijk mooi. Een lange jurk met een sexy, doch decente split aan de zijkant en een open rug, waardoor je kon zien dat ze geen BH droeg, maar door de snit van de jurk was dit ook niet nodig, legde ze uit. Vervolgens trok ze de jurk omhoog tot aan haar navel en toonde mij haar lekkere kutje.

“Kijk,” zei ze ondeugend. “een slipje is optioneel. Wat vindt jij? Met of zonder?”

“Dit is schitterend.” Zei ik met stijgende opwinding toen ik keek naar haar lekkere kutje met dat kleine toefje kort getrimd rood schaamhaar op haar heuveltje. “Niks meer aan doen zus. Je bent perfect zo.”

“Dank je wel lieve Rob.” Zei ze en kwam mij een kus brengen. “Ik voel me ook erg lekker in deze kleding. Nu maar hopen dat ik vanavond geen fouten maak.”

“Wees maar niet bang.” Zei ik bemoedigend. “Ik weet dat jij heel goed bent en de dirigent weet het ook. Daarom mag jij ook invallen voor eerste viool. Jij gaat vanavond de tent afbreken met jouw talent. Dat weet ik zeker.”

Aan het eind van de middag reden we naar de schouwburg waar het orkest een laatste repetitie ging houden en daarna werden er pizza’s bezorgd en moesten ze zich gaan omkleden en opmaken voor de grote show. Ik wilde graag bij het omkleden blijven, want naast mijn eigen zus waren er nog enkele heel mooie meiden in het orkest, maar mijn moeder trok mij lachend mee om de rest te vrijwaren van mijn nieuwsgierige blikken.
Met mijn moeder dronk ik nog een koffie en toen werd het voor haar ook tijd om nog wat organisatorische dingen te doen en werd ik alleen gelaten. Niet dat ik lang alleen bleef, want ik ontmoette al enkele bekenden, ouders van klasgenoten en een paar vriendjes van me die ook kwamen kijken.

Nadat de lampen in de foyer enkele keren knipperden was het sein gegeven dat de zaal open ging en ik ging op zoek naar mijn zitplaats, die ik al snel vond en ik zag dat ik inderdaad recht voor de stoel van de eerste viool, mijn zus dus, zat en naast mij zou mijn moeder komen te zitten. Aan de andere kant van mij kwam de moeder van een klasgenoot zitten, die ook in het orkest speelde, als cellist. Ik kende de vrouw amper, maar ze bleek een vriendelijke en niet onknappe vrouw te zijn van ongeveer begin 40, maar leek jonger.
Zij sprak af en toe met mijn moeder waarbij zij lichtjes over mij heen boog en mij een redelijke inkijk gaf in haar decolleté, wat mij wel enigszins opwond, want ze had redelijk grote borsten en de decolleté was redelijk diep te noemen. Ze had ook een heel fijne parfum opgedaan die mijn neus streelde en ik voelde mij de koning te rijk met twee van die mooie en vooral lekkere vrouwen aan weerszijde van mij.

Het orkest zat al op hun stoelen en mijn zus zat vrolijk en ondeugend te kijken hoe ik mij verlustigde aan het uitzicht op de borsten van mijn buurvrouw. Toen ik naar Hilde keek, zag ik gelijk aan haar dat zij mij had zien gluren in de decolleté van mijn buurvrouw en ze hief veelbetekenend haar mooie wenkbrauwen op. Heel even deed ze haar benen iets uit elkaar. Je kon door de lengte van haar jurk niks zien, maar de wetenschap dat mijn zus daar slip loos op het podium zat maakte mijn pik niet minder stijf. De split in haar jurk maakte het beeld compleet en zeker de sexy pumps met hoge hakken aan haar voeten maakte haar met afstand de mooiste op het podium. Alhoewel de pianiste er ook mocht zijn.
Ik kende haar wel. Ze heette Nicole en zat in een parallelklas van Hilde. Een mooie blonde meid met een schitterend slank postuur. Bijna mager, maar net genoeg vlees en spieren op de botten om nog echt mooi te zijn. Dat heb ik althans een keer mogen bewonderen in het zwembad, waar ik tegen haar op botste toen ik de kleedkamer uit kwam. In haar bikini prijkten twee redelijk grote borsten, een C-cup schatte ik zo. Later hoorde ik van Hilde dat zij, naast muziek maken, ook aan turnen deed en dat verklaarde wel haar figuur. Net als alle vrouwelijke orkestleden droeg ook Nicole een schitterende jurk, die haar figuur erg goed deed uitkomen.

De lampen in de zaal werden gedimd en het rumoer in de zaal verstomde gelijk. Na enkele seconden van stilte tikte de dirigent met zijn baton op de lessenaar, waar de partituur op lag en de muziek begon aan te zwellen. Het orkest speelde de zevende symfonie van Beethoven en ze deden het werkelijk schitterend.
Ik was natuurlijk opgegroeid met klassieke muziek en Beethoven was altijd wel te horen bij ons thuis. Zowel van mijn moeder als van mijn vader was dit hun grootste favoriet en ik kende alle negen symfonieën dan ook bijna uit mijn hoofd. Maar de manier waarop dit jonge orkest het speelde was bijna betoverend.
Bewonderend keek en luisterde ik naar het spel van mijn zus en toen de Allegretto werd ingezet (nu bekend uit de film “The King’s Speech” met Colin Firth) kreeg ik tranen in mijn ogen en onbewust greep ik niet alleen de hand van mijn moeder, maar ook die van mijn andere buurvrouw. Beiden namen mijn hand in hun hand en op deze manier genoten we verder van de hemelse muziek.

Een daverend applaus aan het einde was volledig terecht en trots keek ik naar mijn zus terwijl ik mijn handen beurs klapte en zij keek mij net zo trots terug aan met een glimlach, die niet breder kon zijn. Gedurende het applaus hadden wij alleen maar oog voor elkaar en ik wist dat onze liefde voor elkaar nooit meer over zou gaan.

Na de pauze werden nog enkel andere mooie stukken van diverse componisten gebracht en als laatste hadden ze als toegift nog een compilatie van voor orkest bewerkte filmmuziek en de tent werd bijna afgebroken toen ze klaar waren. Vanaf deze avond was ik ook gelijk verkocht en ik wist dat deze muziek zoveel meer inhoud, klasse en emoties had dan hardrock ooit zou kunnen krijgen.

Toen de lichten in de zaal aangingen en eindelijk de staande ovatie tot stilstand kwam druppelde het publiek langzaam naar buiten en ik mocht met mijn moeder mee achter de coulissen om mijn zus te feliciteren met haar geweldige optreden.

Toen ik in de ruimte achter het podium arriveerde, kwam Hilde naar mij toe gerend en ze vloog mij jubelend om mijn hals. Ik kneep haar bijna fijn in mijn omhelzing en het boeide mij op dat moment geen moer dat sommige mensen ons een beetje raar aankeken. Ik drukte een dikke kus op de mond van mijn zus en keek haar vol trots in haar schitterende ogen.

“Jezus Hilde,” zei ik, “wat was dit verdomd mooi zeg. Het is je helemaal gelukt. Zie je wel dat je het kan? Ik ben zo trost op je.”

Ik voelde kleine stootjes van mijn moeder in mijn rug ten teken dat ik mijn enthousiasme iets moest temperen en liet mijn zus snel los. Hilde was echter door het dolle heen en trok mij aan mijn hand mee naar de groep. Ik groette iedereen en feliciteerde hen met het ongelofelijke optreden. Bij Nicole aangekomen complimenteerde ik haar met haar pianospel en vooral de solo’s van na de pauze. Ze werd er verlegen van en blozend nam ze mijn complimenten in ontvangst en ze zei met een zachte stem:

“Ik heb dan ook een erg goede lerares gehad.” Ze wees daarop naar mijn moeder die met enkele anderen vrolijk stond te kletsen. “Maar talent zit blijkbaar heel erg in jullie familie.” Daarbij keek ze naar Hilde, die nog steeds half tegen mij aan stond en verscholen onder de jas van mijn smoking mijn vingers aan het strelen was. “Net als een knap uiterlijk trouwens.” En daarbij keek ze, weer blozend, recht in mijn ogen.

Bij haar laatste woorden voelde ik mij blozen. Ik hoorde ook naast mij Hilde gniffelen en ze kneep even in mijn bil. Ik zocht even naar een juiste repliek en zei tegen Nicole dat zij er anders ook wel mocht zijn.
Als een stel verlegen pubers stonden wij elkaar aan te kijken en we werden gered door mijn moeder, die aankondigde dat we over ene half uur naar huis zouden gaan en Hilde moest zich nog omkleden. Mijn zus liet mijn hand los en volgde onze moeder naar de kleedkamer, waarop Nicole zich verontschuldigde met de woorden dat zij zich ook maar beter kon gaan omkleden.

Ik ging weer terug naar de bar in de foyer en bestelde een cola, die ik in alle rust opdronk, wachtende op mijn moeder en zus. Ik keek een beetje om mij heen naar de nog aanwezige mensen en luisterde vol trots naar alle lovende verhalen, die ik hoorde van iedereen. Net toen ik mijn flesje leeg had kwamen mijn moeder en zus naar mij toe gelopen. Maar ook Nicole kwam achter hen aan.

“Ga je mee Rob?” zei mijn moeder. “Oh ja, Nicole rijdt met ons mee. Ze had geen zin om met de bus te gaan en ze woont toch maar een straat van ons vandaan. Kan best toch?”

Ik vond het prima, want ook omgekleed in haar normale kleding zag Nicole er mooi uit. Een strakke jeans die haar vormen, en vooral haar kont, mooi deed uitkomen en een wijd hangend shirtje met een brede hals, die haar schouder bloot liet en het bandje van een mooie BH toonde.

Nicole zat naast mijn moeder voorin en ik nam naast mijn zus plaats op de ruime achterbank van de auto. Gezellig babbelend over het concert reden we naar huis. De rit duurde een half uur en al die tijd zat Hilde mij op de achterbank op te geilen. Terwijl mijn moeder met Nicole aan het kletsen was, fluisterde mijn zus steeds in mijn oor dat ze beregeil was en kletsnat was tussen haar benen. Ze wreef uitgebreid over mijn kruis en wist mij al snel een knoeperd van een erectie te bezorgen. Naarmate we dichter bij huis kwamen gingen haar opwindende woordjes opeens ook over Nicole. Ze fluisterde dat ze mij wel naar haar had staan kijken en maakte allemaal opmerkingen over haar vaardige vingers, haar borsten, haar figuur, haar kont en ik begon te kreunen van opgekropte geilheid. De blote schouder van Nicole vlak voor mijn hoofd maakte het nog erger en toen Hilde mij toefluisterde dat ze zelf ook wel eens gefantaseerd heeft over Nicole, dacht ik dat ik bijna klaar zou komen en er ontsnapte een geile kreun uit mijn mond, waardoor Nicole zich even omdraaide om te zien, waar dat geluid vandaan kwam.

Hilde moest erg lachen om Nicole’s vragende blik en mijn geschrokken gezicht. Ze vergat daarbij dat ze wel heel close tegen mij aan zat en Nicole dit dus zag. Ook vergat ze dat ze haar benen wat uit elkaar had staan in deze houding en ik zag Nicole haar blik onder het korte rokje van Hilde komen. Weer kwam er een blosje op haar wangen en ze draaide zich snel om.
Ik fluisterde tegen Hilde dat Nicole tussen haar benen heeft gekeken en zij fluisterde terug dat ze dan ongetwijfeld haar kale kutje heeft kunnen zien, want haar slipje had ze namelijk thuis gelaten.

We kwamen aan in ons dorp en we zetten Nicole netjes af bij haar huis. Thuis aangekomen dronken we nog gezellig een glaasje na en bespraken enthousiast het concert. Toen ik opmerkte dat dit concert zoveel beter was als waar we onlangs geweest waren werd mij langzaam duidelijk dat ik mij meer ging interesseren in de klassieke muziek. Mijn moeder en zus waren het in ieder geval van harte met mij eens. Mijn zus omdat zij nu ten minste niet lastig was gevallen en mijn moeder omdat zij weer hoop kreeg mij in haar muzikale armen te krijgen. Toen zij dan ook de opmerking maakte dat ik gerust bij haar mijn pianolessen mocht gaan voortzetten, zei ik deze keer niet gelijk nee, maar beloofde om er over na te denken.
Tegen middernacht zijn we naar bed gegaan en nadat we moeder goedenacht hadden gewenst en dat deze keer met een kus hadden bezegeld gingen Hilde en ik naar boven.

Amper in de slaapkamer van Hilde nam ik mijn zus in mijn armen en we zoenden alsof we een jaar lang elkaar niet hadden gezien of gevoeld. De opwinding van de rit op de achterbank was nog in alle hevigheid aanwezig en al snel waren alle kleren uit en lagen mijn zus en ik naakt op haar bed.
Aan een voorspel hoefden we bijna niet te doen, want mijn zus was al kleddernat tussen haar benen en ik stond de hele avond al stijf. Toch besloot ik haar eerst nog eens lekker te gaan likken, al was het alleen maar omdat ik verslaafd was aan haar vaginale sappen. Ik neukte haar daarna naar een volgend orgasme en nadat ook ik mijn hoogtepunt had bereikt zijn we als een blok in slaap gevallen.

+++++

In de weken, die volgden op het concert ging alles zijn normale gangetje. Ik had intussen in goed overleg besloten om weer pianoles bij mijn moeder te gaan volgen en twee keer in de week was ik bij haar aan de beurt. De eerste lessen gingen nog wat stroef, maar door de goede begeleiding van mijn moeder kreeg ik de slag al weer snel te pakken en na drie weken speelde ik al een paar eenvoudige liedjes zonder al teveel fouten en mijn moeder was erg trots op me.
Dit liet ze telkens weten door veel fysiek contact, zoals een had op mijn schouder, op mijn been of even die lieve aai over mijn bol, waarbij ze dan speels mijn kapsel door de war haalde.
Bij de laatste keer dat ze dit deed, plaagde ik haar terug door haar stevig te kietelen. Dit belandde in een stevige stoeipartij, waarbij op een gegeven moment mijn hand per ongeluk onder haar truitje belandde en ik heel even kort de zachte huid van haar buik voelde. Schielijk trok ik mijn hand terug en mompelde een verontschuldiging, die lachend door mijn moeder werd weg gewimpeld onder het mom dat zoiets nu eenmaal kon gebeuren tijdens het stoeien. De blik in haar ogen vertelde mij ook dat ze er eigenlijk wel van had genoten, maar dat wist ik toen nog niet.
Wat ik wel wist was dat ze erg blij was dat ze mij weer les mocht geven, want steeds vaker knuffelde ze mij na afloop van een les, waarbij ik dan haar lekkere lichaam strak tegen mij aan kon voelen. Dit begon mij ook steeds meer op te winden en ik merkte dat ik naar haar lessen begon uit te zien.

Op een vrijdagavond zat ik weer bij mijn zus op de kamer te luisteren naar haar vioolspel en te genieten van haar naakte lichaam, toen ik Hilde over mijn stijgende interesse in de pianolessen vertelde en met een grote grijns zei ze: “Je bent ook helemaal blind hè.”

“Hoe bedoel je?” reageerde ik nogal verbaasd.

Mijn zus legde de viool weg en kwam naast mij zitten. Met haar hand op mijn bolle kruis zei ze: “Heb je dan niet gezien hoe mam de laatste tijd steeds meer naar jou kijkt met een heel andere blik, dan dat je normaal mag verwachten van een moeder naar haar zoon? Volgens mij heeft zij een oogje op jou laten vallen.”

“Houd op zeg.” Zei ik vol verbazing. “Dat kan toch niet? Ze is mijn moeder!”

“Ja.” Zei Hilde en ze haalde mijn pik uit mijn broek. “En ik ben jouw zus en ik neuk ook met jou. Dus wat is er anders? En vind je het idee zo erg dan? Ze is toch een heel mooie aantrekkelijke vrouw.”

“Ja natuurlijk.” Mompelde ik, gevolgd door een kreun toen mijn zus mij langzaam begon af te trekken. “Maar wat zou jij er dan van vinden?”

“Ikke?” reageerde Hilde verbaasd. “Ik vind dat alleen maar een geil idee als jij met mam zou gaan neuken. Ik zou het zelfs nog geiler vinden als ik mag toekijken. En het allergeilst zou ik het vinden als ik mee zou mogen doen.”

“Wil jij dan ook met mam vrijen?” vroeg ik verbaasd, want die had ik niet zien aankomen.

“Natuurlijk wel.” Zei Hilde en versnelde het tempo van aftrekken. “Ik vind haar mooi en lekker. Net zo lekker als ik zelf en omdat wij zo op elkaar lijken kan ik ook een soort van ervaren hoe het is om met mij te vrijen.”

Ik moest hierom lachen en zei grinnikend: “Nou schat, ik kan je vertellen dat vrijen met jou erg lekker is. Die ervaring gun ik je van harte.”

“Kan je nagaan wat jij dan een geluksvogel bent Rob.” Deed Hilde er nog een schepje bovenop. “Dan heb jij straks misschien wel twee van die lekkere geile rooie donders om jouw lekkere lul in te steken.”

Op dat moment klonk er een klein klopje op haar slaapkamerdeur. Het was onze moeder die ons goedenacht wilde wensen en riep dit door de gesloten deur heen om ons niet te veel te storen. Mijn zus was echter een andere mening toegedaan en zij riep tot mijn schrik ma zowaar binnen.
De deur ging open en mijn moeder stond verstijfd van schrik te kijken naar haar naakte dochter, die met mijn pik aan het spelen was.

“Hilde!” riep ze in haar schrik uit. “Waarom roep je mij nu? Acht toe lieverd, bedek dat even voor me alsjeblieft.”

“Ach ja.” Reageerde mijn zus quasi verstrooid. “Natuurlijk. Stom van me. Sorry mam.”

Ze liet mijn pik los, die in zijn volle glorie overeind bleef staan en bedekte met haar beide handen haar eigen borsten. Daarbij liet ze natuurlijk haar eigen kruis en vooral mijn kruis onbedekt. Dat laatste kon ik verhelpen en ik legde snel mijn handen over mijn harde pik heen, maar zag nog wel dat mijn moeder inderdaad met enige interesse naar mijn erectie stond te kijken.

“Wat eh…” hakkelde moeder. “wat eh… had je nog nodig Hilde?”

“Ik zat net met Rob te praten over de muzieklessen.” Zei Hilde. “en ik wilde voorstellen of wij niet af en toe met zijn tweeën les mogen hebben. Tegelijk bedoel ik dan. Dan kunnen we elkaar wat ondersteunen en misschien kunnen we dan ook iets instuderen voor een gezamenlijk optreden. Lijkt je dat wat?”

“Eh ja…” stotterde mijn moeder nog even en ze bleef maar gefocussed op mijn handen, waarachter zij mijn harde pik wist te zitten. “Dat moet wel kunnen. Wanneer wil je dat doen?”

“Morgenmiddag beginnen?” vroeg Hilde zo neutraal mogelijk, maar innerlijk schaterde ze van het lachen om deze komische situatie. “Hoe eerder hoe beter.”

“Eh ja… dat is eh… wel goed.” Hakkelde moeder. “Gaan we doen. Maar nu ga ik echt slapen. Welterusten lieverds en maak het niet te laat hè.”

“Nee mam.” Zeiden Hilde in ik in koor. “Jij ook welterusten en tot morgen mam.”

Moeder verdween weer en Hilde proestte het uit van het lachen. Ik greep mijn zus en legde haar op haar rug op het bed. “Wat ben jij een ondeugd zeg,” zei ik en begon haar te kietelen. “om mama zomaar binnen te vragen terwijl jij me af aan het trekken was. Hoe durf je?”

“Met ons drieën durf ik alles.” Zei Hilde die zich aan mij trachtte te ontworstelen. “Zag je haar kijken naar jouw lekkere lul? Ze wil echt wel hoor en wij gaan er voor zorgen dat het gaat gebeuren.”

Dat laatste zei ze licht hijgend, want ik had het kietelen plaats laten maken door strelingen tussen haar benen, waar het verdacht nat aanvoelde. We begonnen te zoenen, maar mijn zus hield mij even tegen en zei:

“Ik moet eerst even een plasje doen. Kleed jij je vast uit, dan ga ik je verschrikkelijk hard neuken als ik terug ben.”

Ik liet haar los en nog voor de deur dicht was, had ik mij al half uitgekleed en naakt lag ik op haar bed te wachten totdat ze terug zou zijn. Mijn pik was alweer op volle oorlogssterkte en ik verlangde ontzettend naar een stevige vrijpartij met mijn lieve zus. Een paar minuten later kwam ze met een grote brede grijns terug in de kamer, maar in plaats van op het bed te komen, bleef ze in de deuropening staan en wenkte mij.

“Kom eens mee Rob.” Zei ze zachtjes. “Wel stil zijn hoor.”

Ik volgde haar naakt de gang op en zag haar naar de kamerdeur van onze moeder sluipen. De deur stond op een kier en mijn zus wenkte mij dichterbij en nodigde mij uit om met haar de slaapkamer van moeder in te kijken.
Toen ik door de kier van de deur keek, zag ik onze moeder naakt op haar bed liggen en met haar benen wijd, lag ze zichzelf te vingeren. Hoewel het licht in de kamer erg schaars was door een enkel bedlampje kon ik toch alles heel goed zien. Ik zag haar kale gleufje glimmen van haar vocht en hoe ze met twee vingers in haar kutje aan het soppen was. Haar andere hand lag op haar borst en met haar vingers was ze met de tepel aan te spelen, die stijf bovenop haar borst stond. Weer zag ik de vele overeenkomsten tussen haar en mijn zus en door het zien van het geile beeld van mijn moeder met haar eigen vingers in haar kut, voelde ik mijn pik schokjes geven van geile opwinding.

Doordat Hilde voor me stond en ik tegen haar aan drukte, voelde ze de schokjes van mijn pik tegen haar naakte kont en ze begon uitnodigend te draaien met dat lekkere achterwerk. Heel even ontsnapte er een zacht kreuntje uit mijn keel, maar dat werd gelukkig niet gehoord door mijn moeder. Wat wij wel hoorde was mijn moeder die blijkbaar hardop haar fantasie aan het beleven was. We hoorden haar zachtjes zeggen:

“Oh ja Rob. Neuk me met die mooi lul van je. Stop je pik in je moeder en neuk me. Oh wat zou ik graag met jou seks willen hebben. Neuk me zoals je vader mij al die jaren geneukt heeft. Oh Rob, waren mijn vingers maar jouw pik.”

Mocht ik nog twijfels gehad hebben over de woorden van mijn zus, dat mijn moeder een oogje op mij had laten vallen, dan waren die twijfels nu als sneeuw voor de zon verdwenen. Mijn moeder lag daar midden op dat grote bed te masturberen en fantaseerde over haar eigen zoon. Over mij dus. Ik werd nog geiler dan dat ik al was en begon tegen de kont van mijn zus aan te rijden. Hilde voelde mij bewegen en stak uitnodigend haar kont naar achter alsof ze wilde aangeven dat ik haar daar ter plekke mocht, nee moest penetreren.
Volledig overmand door mijn lustgevoelens drukte ik mijn zus iets naar voren, waarbij de deur iets verder open schoof. Gelukkig was mijn moeder ergens anders mee bezig en had dit niet in de gaten. Mijn zus stak nu haar geile kontje tegen mijn pik aan ik schoof hem zo in haar kleddernatte vagina.
Met een soppend geluid neukte ik mijn zus, terwijl we beiden ultrageil naar onze moeder stonden te kijken. Steeds sneller en sneller ging ik en mijn zus stootte in mijn ritme haar kont naar achteren. Het leek er op dat we beiden klaar wilden komen, nog voordat onze moeder haar orgasme zou gaan krijgen.
Hilde hielp zichzelf door met haar vingers in een snel tempo over haar klit te gaan en knijpend met haar kutje om mijn pik leken wij de race met een ruime voorsprong te gaan winnen.

Hilde was als eerste zover en bijtend op haar lippen deed ze haar uiterste best om geen geluid te maken tijdens haar orgasme. Het schokken van haar onderlijf was het enige dat haar hoogtepunt verraadde en het was voor mij de druppel die mijn ballen deed overlopen. Met mijn mond in haar nek gedrukt om ook mijn geluid te smoren spoot ik mijn zaad in het pulserende kutje van mijn zus en met mijn spuitende pik diep in haar begraven hoorden en zagen we mijn moeder ook haar hoogtepunt bereiken.

Wij maakten ons snel uit de voeten en slopen zo stil mogelijk de kamer van Hilde binnen. Eenmaal de deur dicht gooide mijn zus mij op haar bed en besprong me als een wilde kat. Met haar nog druipende kut kroop ze over mijn nog steeds stijve pik en neukte me voor een tweede ronde.
Tijdens deze tweede ronde vertelden we elkaar hoe ontzettend geil we het gluren naar onze moeder hadden gevonden en Hilde maakte de ene na de andere geile opmerking hoe graag ze mij op onze moeder wilde zien terwijl ik haar neukte.
Ik op mijn beurt vertelde haar hoe graag ik hen beide seks met elkaar wilde zien hebben en vertelde dat ik niet kon wachten om hun mooie roodharige kopjes tussen elkaars benen te zien, waarbij ik hen dan om de beurt zou gaan neuken.

Volledig opgaand in ons geile spel met elkaar hadden we niet door dat onze deur zachtjes werd geopend en dat onze moeder naar ons stond te kijken en te luisteren. Maar daar zouden we snel genoeg achter gaan komen….


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Klassiek Geschoold - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 681x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.8
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 1558x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.9
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 210x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.9
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 16075x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 8612x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.3
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 26522x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 9733x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 32717x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10239x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 15691x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5567x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26060x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5226x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 19936x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 26988x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net