Opwindend.Net
Datum: 10-01-2018
Stemmen: 64x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 21125x
Lengte: Lang
Nikki
Door Vincert01 - Zoek naar meer...

Karel en Marleen vormen een echtpaar dat als jonge vijftigers hun schaapjes al op het droge heeft. Ze zijn welgesteld. Dat komt door hun goedlopende handelsonderneming, maar zeker ook omdat ze een vermogen erfden van de ouders van Karel. Dat waren nazaten van een ‘herenboer’. Hun voorouders bezaten een landgoed van honderden hectares. Een boerderij met landbouwgrond behoorde daartoe. Maar het grootste deel bestond uit bossen, heide en veenland. De boerderij en de landbouwgronden werden verhuurd. Omdat het veenland tussen bossen lag en voor veeteelt toch niet geschikt was had de vader van Karel er twee vijvers laten aanleggen. Met de aarde die daarbij vrij kwam werd het perceel opgehoogd. Er werden bomen en heesters aangeplant. Eén van de twee vijvers was voorzien van een strandje en vlonder zodat hij als zwemvijver gebruikt kon worden. Toen Karel en Marleen alles erfden werd overeengekomen om de hoeve en de landbouwgronden te verkopen aan de landbouwer die ze op dat ogenblik pachtte. De vele hectares bossen, heide en de vijvers behielden ze zelf.

Niettegenstaande de zwemvijver diep in het bos ligt is het er aangenaam vertoeven.

Er veranderde wel wat toen het MAP, Europese Habitatrichtlijnen en het bosdecreet hun intrede deden.

Een naastgelegen camping moest sluiten omdat een grote zone beschermd natuurgebied werd. Maar de zwemvijver viel eveneens in die zone en dus mocht er ook daar niet meer aan recreatie gedaan worden. De natuur moest zijn gang kunnen gaan en bij overtreding zouden er sancties volgen.

Dat het zo gelopen is vindt Karel wel jammer. De zwemvijver is een oase van rust die omgeven door bossen op enkele kilometers van de bewoonde wereld ligt. Bedoeling was om er een chalet bij te bouwen en er zo een buitenverblijf van te maken waar ze met hun gezin van de stilte, het water en de natuur konden genieten. Door die plannen is een streep getrokken. Het bosdecreet heeft er wel toe geleid dat Karel grote delen heide heeft aangeplant met bomen. Hiervoor worden premies betaald mits aan een reeks voorwaarden voldaan wordt gedurende een aantal jaren.

Het mag dan officieel wel verboden zijn, toch gaan Karel en zijn kinderen af en toe nog genieten van een plonspartijtje in de zwemvijver. Want ja, kinderen zijn er ook. Een zoon Rob en een dochter Nikki. Ze zijn nu allebei 22 jaar. Een tweeling? Toch niet.

Karel en Marleen zijn een jong en vlot koppel met een behoorlijk libido. Marleen droomt van een groot gezin. Ze runnen samen hun zaak en zien elkaar dus vaak. Als de kans zich voordoet vrijen en neuken ze op elk denkbaar ogenblik van de dag. Karel maakt zijn rol als dekhengst dan ook waar en al snel is Marleen in verwachting. De zwangerschap verloopt vlot en negen maanden later komt Rob ter wereld. De vreugde wordt dadelijk getemperd omdat de gynaecoloog ook minder goed nieuws heeft.

Bij de laatste echografie en bloedanalyse zijn afwijkingen vastgesteld die wijzen op een vroeg stadium van eierstok kanker. Marleen is nog jong en heeft geen zin in een slopende, onzekere toekomst met chemo behandelingen en bestralingen. De ovaria worden operatief weggenomen. Daardoor kan hun droom over een groot gezin ook geen werkelijkheid meer worden. Toch blijven ze niet bij de pakken zitten en geven zich aanstonds op als mogelijke adoptieouders voor een baby.

Rob is vijf maanden oud als Karel en Marleen bericht ontvangen van de organisatie dat er zich in Midden America een humanitaire ramp voltrekt en dat de kans op een adoptie baby heel reëel wordt. Een stapel documenten en maanden later telt het gezin vier leden. Ze krijgen weinig informatie over haar. Enkel dat ze uit één van de landen rond de Caribische zee komt en dat ze geen familie meer heeft. Omdat ze al zo’n struggle for life heeft geleverd wordt ze Nikki -overwinnende- genoemd. Nikki is vermoedelijk even oud als Rob en je merkt duidelijk dat haar huid een donkere teint heeft.

Rob en Nikki groeien samen op. Ze zijn meer dan broer en zus. Ze delen alles met elkaar. Wel merk je een verschil in aard. Rob is rustiger dan Nikki. Die heeft een willetje en heeft pit. Ze is een bloem van een kind met een mooie teint en bruin, bijna zwart krullend haar. Grote donkere ogen. En een altijd vrolijke speelse meid.

***** Nikki is 10 jaar en even met haar vader aan het dollen op de bank. Ze draagt een rokje en een bloesje en zit schrijlings over de knie van Karel. Ze tracht hem te kietelen. Om dat te verhinderen weert hij haar af en beweegt zijn voet op en neer zodat Nikki een soort van paardje rijdt op zijn knie. Het is een heftige rit en af en toe raken zijn handen haar pas ontluikende tietjes.

En dan plots is er geen weg meer terug. Nikki krijgt kriebels in haar buik. En ook haar gleufje begint te tintelen. Wauw, wat is dat? Zoiets heeft ze nog nooit meegemaakt. Het is een heel intense, maar wel een heel fijne beleving. Ze moet stoppen met spelen om te kunnen bekomen van dat gevoel. Enkele maanden later ligt Nikki op bed en kan de slaap niet vatten. Haar handen dwalen naar haar buikje en voelen daar de eerste haartjes die op haar heuveltje verschijnen. Automatisch voelt ze ook haar gleufje en kutlipjes. Als ze haar vingers enkele keren zachtjes heen en weer beweegt voelt ze dat het fijn is en dat het weer wat begint te kriebelen in haar kutje. Ze gaat nu wat sneller bewegen en drukt wat harder op haar gleufje met haar vinger. Voor ze het goed beseft openen de lipjes zich en glijdt de vinger in haar kutje. Dat is lekker en in hoog tempo blijft ze heen en weer bewegen. En dan plots, bijna als een tsunami, golft er een orgasme door haar jonge lichaam. Nikki kreunt en met een heerlijk gevoel in haar buikje valt ze in slaap. Het ontdekken hoe zichzelf te kunnen klaarvingeren is het hemelse manna voor Nikki. Ze geniet van elk orgasme dat ze beleeft.

***** Als 16 jarige adolescent is ze een mooi jong meisje. Ze is slank en de gave donkere huid geeft haar iets exotisch. Nikki heeft al flinke borsten en dat hebben de jongens ook gezien. Ze geniet wel van hun aandacht, toch heeft ze nog geen vriendje. Maar haar vingers verwennen haar kutje wel vaak. Zoals elk kind gaat ze ook wel eens op snuffeltocht door het huis en zo weet ze dat er enkele sexspeeltjes in het nachtkastje van haar mama liggen.

Die middag is ze alleen thuis. Ze zit op haar kamer aan haar bureau en heeft de schooltaken voor morgen al gemaakt. Het duurt nog wel een uur voordat Rob en haar ouders ook thuis komen. Terwijl ze denkt wat ze in de tussentijd nog kan doen liggen haar handen op haar schoot. Ze draagt een rokje en een slipje. De rug van een hand wrijft onbewust door de stof over haar venusheuvel. De minste prikkeling is vaak al voldoende om haar op te geilen en haar kutje nat te laten worden. Dus gaat de hand harder drukken en duurt het ook niet lang voordat het rokje omhoog schuift en er al een vochtig plekje in haar blauwe slipje te zien is.

Nikki trekt het slipje uit en wil zichzelf op bed naar een orgasme vingeren als ze plots op haar stappen terugkeert. Ze gaat naar de slaapkamer van haar ouders. Neemt een vibrator uit het kastje en haast zich dan naar de badkamer waar ze de deur op slot draait. Hier staat ze dan. Met een bloot kutje, bloedgeil en met een vibrator van 25 cm lang en 4 cm dik. Ze weet dat ze snel moet zijn, kijkt even rond en gaat dan op het toilet zitten. Ze schakelt de trilstand in maar dat maakt teveel geluid en durft ze nog niet. Lichtjes onderuit gezakt spreidt ze haar benen. Tussen haar donkere dijen lonken twee glimmend roze vochtige lipjes. Het clitje priemt er al bovenuit. Ze maakt de vibrator vochtig met haar mond en zuigt hem even af alsof het een echte lul is. Dat maakt haar nog geiler dan ze al is. Dan plaats ze de top tegen haar grotje en met lichte druk duwt ze verder. Nikki voelt hoe de kunstlul haar lipjes openen en ze ziet hoe hij langzaam in haar buik schuift. Steeds verder. Bijna 10 cm. Zo ver is haar vinger nog nooit in haar gleufje geweest. En zo dik! Het voelt echt vol. Dan begint ze te bewegen. In en uit. Ook op en neer. Heerlijk. Ze voelt de kriebels in haar kutje opbouwen en begint steeds heftiger met de vibrator te bewegen. Haar ademhaling gaat nu onregelmatig en ze heeft haar ogen gesloten. Haar hand beweegt steeds sneller. Oei, even een pijnlijke prik, maar ze voelt een gigantisch orgasme aan komen rollen. Het overspoelt haar en ze geniet enorm. Ze houdt haar hand stil terwijl ze het heerlijke gevoel langzaam voelt wegebben. Als Nikki weer is bijgekomen en haar ogen opent ziet ze dat de kunstlul nog in haar spleetje zit. Het is nog erg gevoelig en als ze de vibrator uit haar kutje laat glijden merkt ze dat die zeker wel 15 cm diep zat toen ze klaar kwam. Hij zit onder de kutsapjes en er zit ook een beetje bloed aan. Ze maakt hem terug netjes en droog en legt hem daarna terug in het kastje. Nikki heeft weer een slipje en een rokje aan en is net op tijd klaar.

Ze is een vliesje armer, maar een ervaring rijker als de anderen thuis komen.

Steeds vaker wordt Nikki geconfronteerd met jongens die –het- met haar willen doen. Nikki voelt af en toe ook wel vlinders fladderen, maar ze wil nog niet zo ver gaan. Toch blijft die ervaring met de vibrator haar achtervolgen. Jezelf klaar vingeren is leuk. En bij een vriendin hebben ze tijdens het –werken voor school- elkaar ook wel eens gebeft. Maar toch is dat niet te vergelijken met het gevoel dat je hebt als je geneukt wordt door een lul.

***** Het is lente. Rob en Nikki zitten beide in het laatste jaar secundair onderwijs. In september gaan ze naar de hogeschool en dus op kamers. Rob in een economische richting. Nikki wil geologie volgen. Daarom gaat de familie deze zomer nog eens samen op vakantie naar Zuid Frankrijk, aan de Pyreneeën. Op woensdagmiddag zijn Rob en Nikki in de brochures aan het kijken wat er allemaal te beleven valt in die omgeving. Ze liggen naast elkaar op Nikki’s bed. Als Nikki bemerkt dat er dicht bij hun verblijf ook een naturistenstrand is vraagt ze aan Rob of hij het zou durven om daar samen met haar poedelnaakt te gaan zonnen. Rob is altijd wat timide en een beetje onthutst antwoord hij dat zij wel zijn zus is. Nikki corrigeert zijn antwoord met –adoptiezus en dat ze toch niet dadelijk voor tweeling aanzien worden-. Het gespreksonderwerp is nu veranderd en terwijl ze een arm over zijn buik op zijn heup legt vraagt ze zachtjes of hij ooit al een vriendinnetje gehad heeft. Hij kijkt naar het plafond en bekent dat hij al wel gezoend en gevoeld heeft, maar nog nooit echt een meisje gehad heeft. –Waarom wil het niet lukken Rob?- Vraagt Nikki. Na een korte stilte zegt hij heel zachtjes. –Er zijn wel leuke meisjes Nikki, maar er is er geen enkel zo mooi als jij.- Dit raakt Nikki. Ze draait op haar zij en zonder waarschuwing zoent ze Rob vol op zijn mond. Die laat het toe en een innige zoen wordt een heftige tongzoen die Rob even gretig beantwoordt. De hand van Nikki ligt nog steeds op zijn heup, maar ze voelt iets bewegen onder haar arm. Terwijl ze blijven zoenen maakt ze de knoop van zijn broek los en schuift haar hand in zijn boxer. Een steigerende harde pik die dankbaar gebruik maakt van de vrijgekomen ruimte begroet haar hand. Nikki neemt de dikke lul vast. Ze onderbreken hun zoen en kijken elkaar recht in de ogen terwijl Nikki fluistert. –Rob, vrij met mij. Neuk me!- Ze trekt daarbij zelf haar kleedje uit. Rob blijft niet achter en heeft zijn shirt en broek ook al aan de kant.

Enkele tellen later zijn beiden naakt en ligt Nikki op haar rug met gespreide benen op bed. Rob zit op zijn knieën naast haar en voor het eerst ziet hij het meisje waar hij stilletjes al lang op geilde, en zich stiekem al zo vaak op heeft afgetrokken, naakt op bed liggen. Met zijn ene hand omvat hij een prachtige, stevige borst met een bijna 2 cm harde tepel. De vingers van de andere schuiven over het kale heuveltje naar haar kutje toe. Nikki is botergeil en zodra Rob haar clitje raakt kreunt ze en door het overvloedige kutsap glijden twee vingers meteen tussen de openstaande lipjes diep in haar gleufje. Zonder dat hij het beseft raken ze daarbij ook haar g-plekje. Nikki heeft Rob zijn 18 cm lange pik vast en weet dat het zo niet lang zal duren voor ze klaar zal komen. De pil gebruikt ze nog niet en beseft dat ze dus dringend langs de huisarts moet. Toch is ze nu niet in haar vruchtbare periode en dus zegt ze tegen Rob. –Ik ben heet. Neuk me. Stop je pik in mijn kutje en spuit me vol.- De timide Rob lijkt eerst wat van slag door de woorden van Nikki, maar als hij ziet dat ze haar benen nog verder spreidt twijfelt hij niet meer en zet zich ertussen. Steunend op zijn voorarmen neemt hij eerst een tepel in zijn mond. Dit maakt Nikki nog geiler. Maar ze kan niet langer wachten en trekt hem verder omhoog. Rob vlijt zijn hoofd in haar hals en ondertussen voelt Nikki hoe de steigerende neukstaaf als door een magneet naar de ingang van haar druipend gleufje getrokken wordt. Ze voelt de dikke eikel tegen haar lipjes en wel wat ongerust over die 18 cm vraagt ze Rob om voorzichtig te zijn. Door het kutgeil schuift zijn lul moeiteloos 10 cm in haar neukgrotje. Rob trekt iets terug en stoot dan weer wat dieper. Na drie stoten zit zijn pik tot aan de wortel in haar kut. Samen liggen ze roerloos, want elke beweging is nu voldoende om klaar te komen. Nikki’s hoofd tolt van emoties. Een echte pik is toch fijner dan een koude vibrator. Ze kan vlot een dikke lul van 18 cm in haar kutje hebben. Ze is nu bloedgeil en zit op het randje van een orgasme. Ze voelt de pik van Rob steigeren diep in haar kutje. Zachtjes fluistert ze. –Doe nu maar Rob. Maak me klaar. Spuit me lekker vol.- Langzaam begint Rob weer te bewegen. Eerst nauwelijks. Maar daardoor stimuleert hij wel haar clitje. Dan worden zijn bewegingen groter en daardoor begint Nikki klaar te komen. Terwijl Rob zich ook naar een hoogtepunt toewerkt gaat Nikki van het ene orgasme naar het andere. Het geil stroomt uit haar zaadgrotje en ondertussen spuit Rob zijn sperma diep in haar kutje. Het orgasme zakt langzaam weg terwijl ze voelt hoe de ene straal zaad na de andere in haar buikje gespoten wordt. Zeker wel vier of vijf. Enkele minuten liggen ze stil op elkaar bij te komen van deze belevenis tot Rob zijn lul uit haar kutje schuift. Hij krijgt een innige zoen van Nikki voor ze gaat douchen.

***** Karel en Marleen moeten een weekend voor de zaak naar een handelsbeurs in Duitsland. Ze gaan met het vliegtuig. Vertrekken zaterdagmorgen en zijn wel pas zondagavond terug. Voor Rob en Nikki is dat geen probleem.

Na die eerste keer dat Rob en Nikki samen geneukt hadden is Nikki aan de pil gegaan en hebben ze nadien nog wel enkele malen van elkaar genoten. Nikki weet dat Rob, net als zij, een groot libido heeft en dat hij zonder problemen vier of vijf keer kan klaarkomen. Daardoor vormt zich een plannetje voor dit ‘vrije’ weekend. Het is zaterdagavond. Nikki gaat al vroeg douchen en daarna naar haar kamer. Rob komt ook naar boven. Zodra ze hem naar zijn kamer hoort gaan wacht Nikki nog enkele minuten en stapt dan poedelnaakt zijn kamer binnen. Rob ligt in zijn blootje op bed. –Hey lief broertje. Ik wil wat knuffelen en zoenen.- Zegt ze zwoel. Nikki kruipt meteen op bed. Ze zoent de binnenkant van zijn dijen. De verschijning van zijn mooie donkerkleurige geile zus laat Rob niet onberoerd en zijn pretspier die eerst nog slap op zijn buik lag komt met schokjes rechtop. Ze likt zijn ballen en terwijl haar tong over de schacht naar de eikel toe likt lijkt het Nikki wel of zijn lul nog gegroeid is. Heel sensueel laat ze haar lippen over de eikel glijden en langzaam schuift zijn pik zo diep in haar mond als ze hem hebben kan. Haar hand grijpt onder haar lippen de dikke neukstaaf vast en dan begint ze Rob in een flink tempo te pijpen. Ze hoort hem kreunen en kort daarna voelt ze zijn zaad in haar keel spuiten. Ze slikt alles door en blijft zuigen tot hij leeg is. Nikki schuift naar boven en geeft Rob een tongzoen. Haar kutje wrijft over de nog half stijve lul. Ze is beregeil en haar flamoes verlangt naar genot. Ze draait en gaat in standje 69 over Rob zitten. Nikki begint zijn neukstaaf te kneden en weer op oorlogssterkte te likken. Rob krijgt een kletsnatte druipende gleuf op zijn mond gedrukt. Zijn tong bespeelt het clitje en een vinger glijdt van onder naar boven door het kutje en raakt dan haar sterretje. De volgende keer drukt hij twee vingers in haar sterretje, dat geen weerstand biedt. Nikki ontploft bijna. Ze klimt van Rob af, keert om en gaat met opgetrokken knieën, op haar zij met haar rug naar Rob toe liggen. –Neuk me.- Rob wrijft zijn eikel over haar kletsnatte gezwollen lipjes en sterretje en drukt dan zijn staaf tot aan zijn ballen in haar kut. Bij de volgende stoot gaat Nikki al over het randje. Een heerlijk orgasme giert door haar kutje terwijl kutsap langs Rob zijn pik naar buiten geperst wordt. Met een hand op zijn heup houdt Nikki Rob plots tegen. –Neuk mijn kontje, lieverd.- Rob die door het vele kutgeil nog nauwelijks weerstand voelt en al lang droomt van dit standje twijfelt niet en zet zijn zaadkanon tegen haar patrijspoortje. Omdat ze lekker ontspannen is ziet hij zijn blanke staaf haar donkere kontje binnenschuiven. Nikki kreunt als ze voelt dat zijn ballen haar bipsen raken en er dus 18 cm lul in haar kontje zit. Rob begint te neuken. Een sterretje is best krap, maar opwindend en fijn. Een kwartier later voelt Nikki hoe Rob haar kontje volspuit met zijn sperma. Uitgeput vallen ze zo samen in slaap.

De studies natuurkunde en geologie volgt Nikki op de Univ. De afstand is te groot en dus gaat ze op kamers. Ze haalt goede resultaten en geniet van haar vrijheid en van enkele friends with benefits. Langere stages in verre landen maken ook deel uit van de opleiding.

Reizen is haar passie; dus dat vindt ze ook fijn. Marleen had al in de gaten dat haar kinderen wel een heel innige band hadden. Ze is dan ook niet verrast als Nikki en Rob samen drie weken gaan backpacken in West Australië. Geniet er van de natuur, en van elkaar. Zegt ze knipogend.

***** Nikki is met glans geslaagd en afgestudeerd. In september gaat ze aan de slag bij haar eerste werkgever, maar nu heeft ze nog vrij. Ze stapt door het bos waar ze foto’s is gaan nemen. De foto’s zijn nodig voor de overheid en tonen een terrein waar jonge bomen zijn geplant. Pas na het voorleggen van de nodige bewijzen wordt een premie uitbetaald.

Het is snikheet en ze heeft al 4 km gewandeld. Nikki draagt enkel een jeansshort en een zwart topje, maar zelfs dat is nog veel te warm. Nog even en dan komt ze langs de zwemvijver. Ook al heeft ze geen handdoek bij, toch is ze beslist van plan om een verfrissende duik te nemen. Zodra ze de vijver nadert wordt haar aandacht getrokken door gespetter, geplons en het geluid van stemmen. Hier midden in het bos op hun terrein. Dat verbaast en ontstemt haar wel een beetje. Als ze tussen de heesters door de vijver bereikt ziet ze twee trekkersrugzakken staan. Op de houten vlonder liggen kleren en door al hun herrie hebben de twee jongelui in het water Nikki nog niet opgemerkt. Ze staat ondertussen al op de vlonder. De jongens staan tot aan hun middel in het water en met hun rug naar haar toe. Met een boze stem richt ze zich tot hen. –Zo zo heren. Wie mogen jullie wel niet zijn, dat jullie zonder toestemming privéterrein betreden. Wat dan bovendien ook nog eens beschermd natuurgebied is. Ik zou jullie eigenlijk een flink pak billenkoek moeten geven.-

Nikki is haar zin op boze toon begonnen, maar zodra de twee zich omkeren ziet ze dat het best wel mooie sportieve knapen van haar leeftijd zijn. De boosheid verdwijnt dan ook als sneeuw voor de zon. Dat is ook de jongens niet ontgaan want de grootste van de twee antwoordt vriendelijk. –Nou mooie Venus. Dit is Tom en ik ben Jasper. Sorry dat we ongenode gasten zijn, maar als we een pak voor de broek verdiend hebben ga je dat toch hier moeten komen geven, hoor. Dan kunnen we gelijk nader kennis maken.- De jongens denken dat ze zo het pleit wel gewonnen hebben, maar dan kennen ze Nikki nog niet. Die trekt zonder dralen dadelijk haar topje en haar shortje uit en met enkel nog een zwart slipje aan springt ze in het water en zwemt naar Jasper en Tom toe. Het is heerlijk in het water. Ze stelt zichzelf voor en legt de situatie van het natuurgebied uit. De jongens zijn backpackers en zijn op weg naar Frankrijk om daar tijdens de druivenoogst te gaan helpen. Het klikt goed tussen de drie en er wordt gebabbeld en geravot. Nikki heeft ondertussen ook gemerkt dat de jongens naakt zwemmen. Hun gereedschap is nog slap, maar het is snel duidelijk dat Tom een dikke pik heeft en dat die van Jasper wel erg lang moet zijn als hij hard en stijf is. Slap is hij al 20cm. Tijdens het zwemmen worden haar borsten en buik regelmatig door een hand bepoteld. Het laat Nikki niet onberoerd. Haar tepels staan als vingerhoedjes recht overeind en ze voelt dat haar kutje behoorlijk nat is. Ze zegt dan ook tegen de jongens dat ze zich in de zon gaat laten drogen en dat Jasper en Tom straks ook uit het water moeten komen. Nikki zwemt tot waar het water te ondiep wordt en kruipt daar op de vlonder. Ze trekt haar slipje uit en legt dat te drogen. Zelf gaat ze naakt op haar rug op de vlonder in de zon liggen. Haar benen lichtjes gespreid en de ogen gesloten. Zalig in de warmte van de zon. Even later komen Tom en Jasper links en rechts vlak naast haar liggen. Het plotse contact met de frisse lichamen van de jongens doet Nikki rillen en voor zover mogelijk worden haar tepels nog groter. De –brrrr…- en het rillen van Nikki zijn voor Tom en Jasper dadelijk aanleiding om Nikki warm te wrijven. Eerst onschuldig over haar dijbeen, schouder, buik,… Het is behaaglijk en Nikki sluit haar ogen weer. Haar armen liggen naast haar lichaam. Ze voelt de hand van Jasper verschuiven van haar dijbeen naar boven toe en al snel wrijft die over haar heuveltje en daarna enkel nog over haar kutje en sterretje. Op datzelfde ogenblik voelt ze een hand van Tom die haar borst begint te kneden en de keiharde tepel vastneemt. Jasper heeft ondertussen twee vingers diep in haar kletsnatte neukgrotje gedrukt. Nikki die tot nu toe roerloos is blijven liggen gaat met haar handen op onderzoek. Haar linkerhand ontdekt bij Jasper een harde neukstaaf die niet dik maar mogelijk wel 25cm lang is. Haar rechterhand ontdekt bij Tom een pik van normale lengte, maar wel erg dik. Ze kan er met haar hand niet rond. Dat maakt haar botergeil. Er is nog steeds geen woord gesproken. Tom ligt ook op zijn rug met zijn onderbenen over de rand van de vlonder. Plots komt Nikki rechtop. Draait zich op de knieën over Tom heen. Grijpt zijn lul vast en laat zich langzaam over zijn dikke neukstaaf zakken tot hij helemaal in haar gleuf zit. Dit is het dikste wat ik ooit in mijn kut gevoeld heb. Denkt Nikki. Steunend op haar handen begint ze Tom af te rijden. Plots klinkt de klik van een fototoestel. Jasper heeft haar camera vast en neemt foto’s hoe een dikke lul haar kutje penetreert. Jaspers handen bewerken nu haar clitje en sterretje en plots voelt Nikki dat haar sterretje ook gepenetreerd wordt. Niet door vingers, maar wel door Jaspers gigantische pik. Nikki en Tom wachten tot Jasper langzaam maar zeker zijn 25cm lange paal helemaal in haar kontje stoot. Dan beginnen Tom en Jasper samen te neuken. Nikki voelt hoe de twee pikken langs elkaar glijden in haar buik. Ze kan het niet meer houden en komt kreunend ontzettend hard klaar. Ze blijft klaarkomen. Doordat haar kutspieren en haar kontje verkrampen komen Tom en Jasper ook klaar. Ze voelt hoe Jasper zijn sperma golf na golf diep in haar kont spuit.

Later wandelt ze voldaan door het bos naar huis. Ze bekijkt de foto’s op het display van haar fototoestel en maakt de bedenking dat ze een selectie zal moeten maken. Voor een paal die in mijn kontje geplant wordt gaan ze toch echt geen premie betalen.

Zoek naar meer verhalen van Vincert01...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 679x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.8
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 1552x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.9
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 207x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.9
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 16074x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 8610x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.3
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 26522x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 9732x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 32717x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10239x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 15691x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 5566x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 26060x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 5226x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 19936x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 26988x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net