Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 7168x
Lengte: Lang
Jennifer En De Fietstocht - 10
Door Karel Jr. - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Jennifer En De Fietstocht - 9

Al een paar dagen heeft Robert last van zijn elleboog en het begint dusdanig vervelend te worden dat hij die ochtend een arts opzoekt. Jennifer geniet buiten van het zonnetje als Robert met een vrij nors gezicht weer na buiten komt.

" Vijf dagen rustig aan doen en vooral niet fietsen " mompelt hij teleurgesteld tegen zijn zus.

" Niet fietsen " constateert Jennifer al even teleurgesteld

" Gelukkig zou rust genoeg moeten zijn " probeert Robert de stemming er in te houden.

Leuk is echter toch anders. Het betekend dat m'n later die dagen ergens moet inhalen. Of via langere etappes, of via een gedeelte via het spoor af te leggen.

" Laten we eerst eens kijken of we ergens een plek kunnen vinden om die dagen door te brengen " stelt Jennifer voor.

Ze zitten boven in Duitsland, op weg naar Denemarken, dat nu opeens ver weg lijkt te zijn. In een plaatselijk cafť zoeken ze verbinding met het internet en kijken wat er in de omgeving zo allemaal te vinden is. Niet bijster veel is al snel duidelijk. Het hotel dat er is, is behoorlijk prijzig en verder zijn er twee vervallen campings in de buurt.

" Hier heb je nog een camping " wijst Robert naar het scherm.

" Een naturistencamping " lacht Jennifer, de informatie op het scherm lezend.

Ze moet meteen terug denken aan hun overnachting in het hotel, nu een week geleden. Het zwembad daar was ook voor naakt zwemmen bedoeld en het avontuurtje dat ze daar met Sophie en Dieter beleefd heeft zal ze niet snel vergeten. Robert schijnt hetzelfde te denken en dus zijn ze het er snel over eens, de naturistencamping wordt het. Drie kilometer buiten het dorp, dat stuk kan Robert nog wel fietsen. Een meanderende weg voert het terrein op en al snel komen ze op de beschutte camping terecht. Druk is het er nog niet, het is vroeg in het seizoen, ondanks dat de zon zich voor de tijd van het jaar behoorlijk laat gelden. Ze komen een paar mensen tegen, allemaal poedelnaakt, maar totaal niet op een opwindende manier. De weg eindigt bij een gebouw dat als receptie dienst doet en Jennifer en Robert stappen daar naar binnen. Een mooie brunette zit achter de balie, duidelijk naakt. Haar grote, volle tieten zijn duidelijk te zien en als ze opstaat zien Jennifer en Robert ook nog een prachtig gebruinde buik. Haar kutje is net niet te zien, maar het scheelt weinig. Jennifer heeft wel door dat Robert zijn ogen nauwelijks van deze vrouw kan afhouden en ze begrijpt hem wel. Ze zal een jaar of 30 zijn, met lang, stijl haar, dat tot ver over de schouders valt. Een knap gezicht heeft ze, met sprankelende ogen, hoewel Jennifer twijfelt of Robert daar oog voor heeft. Het zijn vooral haar tieten die in het oog springen, echt groot, met een paar mooie tepels bekroond.

" Hallo, ik ben Mylana " stelt ze zich voor.

Ook Robert en Jennifer stellen zichzelf voor en de reden waarvoor ze hier komen.

" Het is nog vrij rustig, dus er is plaats genoeg. Ik kan jullie zelfs een huisje aanbieden met een fikse korting. De nachten kunnen nog koud zijn " geeft de brunette aan.

" Lijkt me een leuk plan " stemt Jennifer in.

" Okť, regel ik dat. Er zijn wel een aantal regels die hier gelden. Ik kan me voorstellen dat je het vervelend vindt dat ik je er nu direct mee lastig val, maar dan weet je in ieder geval waar je aan toe bent " vervolgt Mylana.

" Geen enkel probleem " antwoordt Robert.

Niets zou voor Robert een probleem hebben gevormd, want hij kan zijn ogen nauwelijks van de mooie Mylana afhouden.

" Dit is een naturistencamping en er wordt verwacht dat iedereen ook naakt rondloopt hier. Buiten het terrein moet je je kleren weer aantrekken, wat dat betreft wil ik geen gezeur hebben met de autoriteiten. Seks op het terrein is ten strengste verboden, wat je in je huis doet moet je zelf weten natuurlijk " somt Mylana op.

" Lijkt me logisch " zegt Jennifer.

" Okť, dan wordt het tijd dat jullie je kleren ook uittrekken. Daar liggen een paar tassen waar je je kleren in kunt doen " zegt Mylana dan vrolijk.

Even kijkt Jennifer haar verbouwereerd aan. Hier waar Mylana bij is? Maar dan dringt het tot haar door dat ze elkaar toch wel naakt zullen zien en dus begint ze haar kleren uit te doen, gevolgd door Robert. Het voelt apart aan, hier zo naakt voor de ogen van Mylana, maar het went snel.

" Nou mooi dan, laten we jullie plek opzoeken " zegt Mylana.

Ze komt achter de balie vandaan en nu pas wordt duidelijk wat een prachtvrouw Mylana wel niet is. Zo'n 1.80 m schat ze, een en al vrouw. Lange benen, een kutje begroeid met donkere schaamharen. Niet de slankste vrouw, maar een met vet op de botten, zonder dat ze er dik uitziet. Robert houdt naast haar zijn adem in. Mylana houdt de deur voor ze open en Robert moet zijn ogen wegrukken van de prachtige, volle billen van de vrouw. Met z'n drieŽn lopen ze het terrein over, langs het zwembad, tot ze een klein chalet bereiken.

" Klein, eenvoudig, maar zeer comfortabel " zegt Mylana.

" Absoluut, echt een leuk plekje " stemt Jennifer met haar in.

" Veel plezier dan " zegt Mylana lachend en neemt afscheid.

Jennifer en Robert kijken haar na, het deinende kontje langzaam uit het zicht verdwijnend.

" Wat een vrouw " zegt Robert bewonderend.

" Ik merk het " zegt Jennifer spottend, wijzend naar zijn lul, die niet helemaal slap hangt.

" Ik heb het niet eens gemerkt " zegt een beteuterde Robert.

" Maar ik des te meer " lacht Jennifer, die het vervolgens niet kan laten en de lul van haar broer beetpakt.

Rustig begint ze hem af te trekken. Ja, ze is geil, eigenlijk al sinds ze de tocht een aantal weken geleden weer hebben opgepakt. Nog steeds weet ze er geen dagelijkse gewoonte van maken met haar broertje het bed in te duiken, maar het wordt steeds moeilijker. Hoe ouder ze wordt, hoe geiler ze zich schijnt te voelen. De laatste keer dat ze flink van bil is gegaan is met Sophie en Dieter geweest, nu toch alweer een week geleden. Haar lichaam smeekt bijna om een goede beurt en met de naakte Robert hier zo naast haar kan ze zich eenvoudig niet inhouden. Als Robert zijn lul tot volle wasdom is gekomen kan ze zich niet beheersen en gaat door haar knieŽn. Haar tong glijdt langs de harde basis, vindt de rode eikel en begint Robert in vuur en vlam te zetten.

" Je maakt me gek, Jennifer " kreunt Robert verrukt.

Een reden te meer om op dezelfde weg verder te gaan. Haar tong blijft dartelen, haar vingers zoeken zijn ballen op. Dan neemt ze zijn lul in haar mond en begint hem op de haar bekende, vurige wijze te pijpen. Ja, ze heeft er echt zin in, kan er niet op wachten om straks zijn lul in haar kutje te voelen.

Een klop op de deur laat haar verschrikt zijn lul aan haar mond ontsnappen. Mylana stapt naar binnen, onbewust van wat ze zal aantreffen.

" Ik was nog vergeten ... " zegt ze en verstomt dan.

Wat ze ziet laat weinig te raden over. Jennifer op haar knieŽn, de harde lul van Richard voor haar mond bungelend. Even zegt niemand iets, te perplex om iets te zeggen.

" Sorry, ik had niet verwacht ... " mompelt Mylana verontschuldigend.

" Geeft niet, we hadden de deur misschien ook op slot moeten doen " zegt Jennifer met een rood hoofd.

" Ja, dan ga ik maar weer ... " zegt Mylana aarzelend.

Jennifer ziet de ogen van Mylana voortdurend naar de lul van Robert dwalen, onweerstaanbaar aangetrokken lijkt het wel. Ze ziet dat de tepels van Mylana keihard zijn en beseft dan dat de brunette behoorlijk opgewonden is geraakt. Even aarzelt ze, maar dan trekt ze de stoute schoenen aan.

" Waarom blijf je niet even? " zegt Jennifer.

Haar hand heeft ze weer om de lul van Robert gelegd en ze trekt hem zachtjes af, haar ogen op Mylana gericht. Ze ziet de aarzeling bij de brunette, de tong die langs haar lippen gaat, de versnelde ademhaling. Als ze de glinstering in de ogen van Mylana ziet weet ze dat ze beet heeft. Mylana trekt de deur achter zich dicht en blijft met haar rug tegen de nu gesloten opening staan. Even ademt ze diep door en dan stapt ze op Jennifer en Robert toe. Ze knielt naast Jennifer, neemt de lul van de brunette over. Een kreun ontsnapt er aan Robert, want hij vindt het maar wat fijn de lange vingers van Mylana over zijn lul te voelen glijden. Twee prachtige vrouwen die hem verwennen, wat kan hij zich nog meer wensen?

Jennifer kijkt toe hoe Mylana het verwennen van Robert van haar overneemt. De geile blik op het gezicht van Mylena vertelt haar genoeg. De mooie vrouw heeft echt zin in een avontuurtje met haar twee gasten en Jennifer vraagt zich af hoe vaak dat in een seizoen zo al zal gebeuren? Met hoeveel gasten duikt de brunette het bed in? Tijd om deze gedachte verder te overdenken heeft Jennifer niet, Mylana biedt haar de lul van Robert aan. Vanaf dat moment nemen ze met z'n tweeŽn Robert onder handen. Om de beurt nemen ze hem in hun mond, pijpen Robert fel en vurig, tot hij staat te trillen op zijn benen. Af en toe kussen de twee brunettes elkaar op de lippen, geil als ze zijn. Jennifer heeft al vlug gezien dat Mylana niet vies is van haar eigen geslacht, iets waar Jennifer ook geen enkel probleem mee heeft. Door alle geile dingen die hem overkomen duurt het niet lang of Robert heeft er grote problemen mee zijn orgasme nog langer op te houden.

" Kan hij hem nog een keer overeind krijgen? " vraagt Mylana aan Jennifer.

" Zo geil als hij is moet twee keer ook nog wel tot de mogelijkheden behoren " antwoordt Jennifer lachend.

" Dan wil ik zijn zaad proeven " lacht Mylana met een geile blik op haar gezicht.

Vol vaart gaan de twee brunettes nu verder, al pijpend, likkend en knedend Robert naar zijn hoogtepunt toe te werken. Al snel geeft Robert zijn verzet op, laat de natuur zijn loop gaan en laat het orgasme zijn verlossende werking doen.

" Meiden, ik ga komen " kreun hij hijgend.

Nog een paar rukken aan zijn lul en daar spuit Robert rijkelijk met zaad. Eerst in de opengesperde mond van Mylana, dan in de mond van Jennifer. De laatste straal treft vol het gezicht van Mylana, die kreunend haar blijdschap over deze traktatie laat blijken.

" Zaad is ongeveer het lekkerste dat er is " hijgt Mylana en ze kust Jennifer opnieuw op de mond. Als deze het opgevangen zaad van Robert in haar mond laat lopen kirt Mylana van genoegen.

Bij het zien van die twee geile vrouwen voelt Robert zich bijna direct weer in staat om verder te gaan, maar het lijkt erop of Jennifer en Mylana meer aandacht voor elkaar hebben dan voor de net klaar gekomen Robert. Teder kussen de twee brunettes elkaar, glijden met hun handen over elkaars lijf, geilen elkaar behoorlijk op. Jennifer kan nauwelijks geloven hoe groot en stevig de tieten van Mylana aanvoelen en ze twijfelt geen moment dat ze puur natuur zijn.

" Je tieten zijn prachtig " fluistert Mylana zachtjes, terwijl ze haar handen vrolijk toe laat tasten.

Jennifer schiet bijna in de lach. Dat een vrouw met zulke prachtige tieten haar waardering uitspreekt over de hare. Okť, haar peervormige tietjes zijn mooi van vorm, maar kunnen zich niet meten met de exemplaren van Mylena.

" Geloof me, af en toe wens ik me kleinere tieten, Jennifer " schijnt Mylana de gedachten van Jennifer te raden.

Mylana laat Jennifer dan sidderen als ze de tepels van de brunette tussen haar tanden neemt. De gevoelige, harde tepels bezorgen Jennifer veel genot, evenals de zwervende hand van Mylana, die haar lichtbegroeide kutje inmiddels bereikt heeft. Mylana trekt haar vervolgens mee naar het grote bed, waar ze lachend op neer vallen. Ze gaan rustig door elkaar te verwennen, geilen elkaar verder op, tot Mylana uiteindelijk tussen de benen van Jennifer duikt. De benen worden gespreidt en al de heerlijkheid die Jennifer te bieden heeft ligt voor de andere vrouw ten toon. Ze tast toe, haar vingers beroeren de lipjes van Jennifer, dringen het zeiknatte kutje binnen.

" Yes, yes " hijgt Jennifer, haar ogen gesloten, ten volle genietend van de verkennende vingers in haar kutje.

En dan voelt ze de spitse tong haar binnenste binnendringen. al snel kronkelt ze op het bed, zich helemaal overgevend aan de andere vrouw. Die weet haar te bespelen als weinig andere vrouwen voor haar. Haar meest geile plekjes worden beroerd en gestimuleerd. Mylana weet wat Jennifer lekker vindt en krijgt er zelf een kik van om het genot bij haar bedgenote te bezorgen.

En Robert? Die kijkt met grote ogen toe, zijn pik al snel weer helemaal overeind staand. Hij kijkt genietend toe, kan zich echter al snel niet meer beheersen. Maar wat wil je ook, als je recht op de billen van Mylana kijkt! Hij nestelt zich op het bed bij de meiden, laat zijn vingers over de billen van Mylana dwalen, laat ze tussen haar bilspleet op zoek gaan. Langs haar natte spleet gaan ze, beroeren haar bruine sterretje, dringen haar kutje uiteindelijk binnen. Ja, ze is nat, net zo nat als Jennifer en genietend steekt Robert een van zijn vingers in zijn mond, proeft haar heerlijke sappen. Dan is hij niet meer te houden, duwt de billen van Mylana verder uit elkaar en valt haar kutje van achteren aan. Beide vrouwen worden nu verwend en Jennifer kijkt het met genoegen aan. Dit is de slagroom op de taart voor de brunette tijdens hun rondreis door Europa. De seks met haar broer en verschillende mannen en vrouwen die ze op hun tocht ontmoeten. Een jaar geleden had ze dit niet voor mogelijk gehouden, maar nu leidt ze dit vrije leven, geniet met volle teugen. Zo ook nu, want Mylana weet haar moeiteloos steeds geiler te laten worden. Die tong en vingers zijn onweerstaanbaar, laten de warme gloed in haar binnenste ontvlammen. Weer sluit ze genietend haar ogen, laat al dit heerlijke genot over zich heen komen.

Mylana deelt het genot met liefde uit, maar ontvangt net zo graag natuurlijk. En Robert bezorgt haar dit ten volle. Ze raakt zo opgewonden dat ze gewoon zijn lul in haar kutje wil voelen, die 18 cm die al vanaf het begin zo'n indruk op haar hebben gemaakt.

" Steek je lul in me, Robert " moedigt ze hem dan ook aan.

Je kunt Robert geen groter plezier doen en voor Mylana er erg in heeft voelt ze zijn harde lul tegen haar lippen duwen en vervolgens haar kutje met een stoot binnendringen. Jennifer ziet het gebeuren hoe hij het kutje van Mylana binnendringt. Ze ziet aan zijn gezicht hoe hij aan het genieten is, zijn pik steeds bijna maximaal in het kutje doorstotend. Ze hoort Mylana luid kreunen en hijgen, duidelijk met vol plezier de neukende stoten van Robert ontvangend. Jennifer weet natuurlijk als de beste hoe dat aanvoelt, die machtige pik van Robert die je kutje helemaal vult.

" Hij is goed, of niet? " lacht Jennifer tegen Mylana.

" Het is hemels zoals hij je helemaal vult " geeft ze kreunend antword.

Beide dames krijgen het steeds moeilijker. Jennifer doordat Mylana haar maar blijft bespelen, Mylana omdat de pik van Robert haar bijna uitrekt. Vol stoom razen ze op het orgasme af en ze bereiken deze zowaar gelijktijdig. Drie vingers van Mylana duwen Jennifer over het randje heen en gelijktijdig breekt de dam bij de brunette.

Gillend komen ze klaar, waarbij sappen vrijkomen en schokgolven hun lichaam teisteren. Onvergetelijk is de blik voor Robert, die twee prachtvrouwen die daar voor zijn neus klaarkomen. Jennifer werpt haar hoofd ten slotte achterover in de kussens, helemaal van de wereld af en als Mylana zich bijna niet meer overeind kan houden trekt Robert zich uit haar terug. Jennifer en Mylana moeten even op adem komen, maar dan is daar natuurlijk die 18 cm van Robert, die zo verleidelijk voor hun neus bungelt.

" Jij eerst " geeft Mylana Jennifer de vrije hand.

De brunette kan haast niet wachten, ondanks haar orgasme een minuutje geleden. Ze komt overeind, neemt eerst de pik van Robert in de mond en zuigt als een bezetene. Dan duwt ze hem achterover, klimt op hem en laat zich op zijn paal zakken.

" Wat voelt dat geil " hijgt ze verrukt.

Robert pakt haar goed beet en begeleidt de deinende Jennifer. Eerst gaat ze rustig heen en weer, dan wordt het tempo iets opgevoerd.

" Ja, sneller " kermt ze.

En dat gebeurt ook! Steeds weer voelt ze de lul van Robert diep in haar kutje verdwijnen, steeds weer wordt ze helemaal gevuld. Wat is dat genieten geblazen voor de brunette! Haar lijf staat in vuur en vlam en als ze dan de handen van Robert ook nog eens over haar tietjes voelt glijden is het hek helemaal van de ban.

" Verdomme, je maakt me gek, Robert " hijgt ze genietend.

Een heerlijk gevoel neemt bezit van haar lijf. Wat een genot is het om zo seks te kunnen beleven met haar favoriete lover. En het eerdere orgasme lijkt er bij Robert ook nog eens voor gezorgd te hebben dat hij geen enkele drang tot een hoogtepunt lijkt te hebben. Als een machine blijft hij haar bewerken, tot Jennifer haar lijf voelt ontploffen. Sterretjes verschijnen er voor haar ogen als ze vol getroffen wordt door een weergaloos orgasme. Een rauwe kreet uitstotend sluit ze haar ogen, zich helemaal overgevend aan het genot dat haar nu overspoeld. Dan zakt het geluksmoment af en glijdt ze hijgend van de pik af, compleet voldaan.

" Maak jij hem maar af " hijgt ze en knikt Mylana toe, die gefascineerd heeft gekeken naar het schouwspel voor haar ogen.

Ze neemt de plek van Jennifer over, klimt op de glinsterende lul en laat zich soepeltjes zakken.

" O, ja, lekker " hijgt Mylana, als ze lul in haar voelt stoten.

Dan herhaalt zich het schouwspel van daarnet, nu met Mylana als ontvangende partij. Nog steeds geeft Robert geen krimp, blijft ook deze brunette geven waar ze naar verlangt. Hijgend wipt Mylana op en neer, met deinende tieten, die alle kanten op veren. Af en toe grijpt Robert naar deze droom bollen, trekt aan de harde tepels, om vervolgens de heupen van de brunette stevig beet te pakken. Beiden genieten met volle teugen, veranderen regelmatig van standje en geven het beste van wat ze in huis hebben. Uiteindelijk neemt hij Mylana weer op haar hondjes, zijn handen om haar tieten geslagen. Nu voelt hij toch dat het onvermijdelijke orgasme zich gaat aandienen, maar zolang mogelijk probeert hij het uit te stellen. Zijn ballen slaan tegen haar achterste aan, zo hard neemt hij Mylana. Ook zij voelt haar lijf inmiddels op het randje balancerend, steeds verder richting het punt toe dat ze gaat komen. Ze razen op hun orgasme af, geen idee wie als eerste zal komen. Of wordt het een gelijktijdig orgasme? Nee, dat toch niet, want Robert kan het niet langer tegenhouden. Snel trekt hij zich uit Mylana terug en spuit vervolgens luid steunend zijn zaad over haar billen uit. Jennifer snelt dan toe en helpt met haar vingers Mylana naar haar verlossende orgasme toe, dat nog geen dertig seconden later zich aandient. Haar lijf schokt, een traan bungelt over haar gezicht naar beneden als ze voor de tweede keer een immens orgasme beleeft. Mylana en Robert storten op het bed neer en happen de eerste minuten naar adem. Jennifer likt het kutje en de billen van Mylana schoon, vervolgens ook nog de glinsterende pik van haar broertje.

Uiteindelijk komt Mylana overeind en eigenlijk een beetje gegeneerd neemt ze afscheid van haar gasten.

" Wat wou je ons eigenlijk meedelen toen je terug kwam? " vraagt Jennifer vanaf het bed.

Even moet de brunette nadenken, alvorens haar weer te binnen schiet wat het ook al weer was.

" Dat je je wensen voor het ontbijt tot 1900 uur bij de receptie kunt doorgeven " lacht Mylana.

" We zullen er rekening mee houden " zegt Jennifer terug.

Met een zwaaiend gebaar van de hand neemt Mylana dan afschied en Robert en Jennifer kijken de brunette nog lang na.

" Opeens zijn die vijf dagen oponthoud niet zo belangrijk meer " lacht Jennifer.

" Nee, ze zijn eerder nog te kort " lacht Robert eveneens.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Jennifer En De Fietstocht - 11

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net