Opwindend.Net
Datum: 10-02-2018
Stemmen: 66x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 14942x
Lengte: Gemiddeld
Hoe Wakker Te Worden...
Door Zusje - Mijn Profiel Pagina

Het viel me een tijdje op. Als ik thuiskwam nadat ik uit was geweest, en teveel had gedronken, dan werd ik altijd in mijn bed wakker. Ook al wist ik zeker dat in slaap was gevallen op de bank. Ik was dan ook altijd helemaal naakt en werd altijd met een heerlijk gevoel wakker. Ontspannen, geen kater. Ik vroeg me af hoe dat kon. Wat gebeurde er? Als proef op de som besloot ik een keer niet veel te drinken. Niet echt moe te zijn en ik kwam thuis en ging op de bank liggen.

Na een tijdje op de bank te hebben gelegen hoorde ik voetstappen en zag op de gang licht. Voorzichtig keek ik en zag mijn broertje. Natuurlijk! Mijn lieve broertje! Ik sloot mijn ogen en deed net of ik sliep. “Hey zusje?”; zei hij. Heel zachtjes. Hij schudde even mijn schouders. Ik bleef doen alsof ik sliep. “Heeft ze weer teveel gedronken.”; zuchtte hij. “Kom.”; kreunde hij en hij tilde mij op. Dat hij mij al kon dragen. Dat verklaarde dus zijn boven armen en schouders! Hij kon wekelijks met mij oefenen! Eigenlijk moest ik er om lachen. Hij tilde me twee trappen op en legde mij op mijn bed. Alsof hij mij op precies de juiste hoogte losliet. Ik werd zo zachtjes neer gelegd.

Ik schrok eerst toen ik me realiseerde dat hij mij uitkleedde. Maar ik vond het ook wel spannend. Ik wist dat hij gek van mij was. Ik immers ook van hem. Ik denk dat we het allebei niet eerlijk vonden dat wij broer en zus van elkaar waren. Ik had hem graag als mijn vriend willen hebben en ik wist dat hij geilde op mij. Ik plaagde hem soms ook wel een beetje. Daarbij, al die experimenten samen waren niet voor niets. Een keer waren we zover gegaan dat we seks hadden tot het einde. En eerlijk? Dat voelde onwijs goed.

Nu moest ik oppassen, want hij deed mijn bh en shirt uit. Daarna mijn strakke spijkerbroek. Het was grappig om hem te plagen door net te doen alsof ik wakker werd. Snel gingen zijn handen terug. Daarna pakte hij dan weer heel voorzichtig het kledingstuk vast. Het laatste wat uit moest was mijn bh en string. Bh was makkelijk. Dat had hij al vaker geoefend. Mijn string was wat lastiger. Ik lag er immers op. Ik voelde alles uitgaan en realiseerde mij dat ik naakt voor hem lag. Of naast hem. Ik wist niet goed waar hij was. Voorzichtig draaide hij mij op mijn zij en duwde een been omhoog. Ik was benieuwd wat hij ging doen.

De eerste aanraking van zijn vingers op mijn kutje voelde toch wat raar, maar ook lekker. Hij vingerde me rustig, maar het was zo lekker. Alsof ik het zelf deed. Ook hiermee voelde ik dat hij goed had kunnen oefenen. Ik voelde opeens zijn pik tegen mijn lipjes en in gedachte smeekte ik hem mij te neuken. Maar het bleef bij vingeren. Ik hoorde dat hij mijn vocht gebruikte om zich goed af te trekken. Ik kwam intens klaar. En vlak daarna, en dat hoefde niet van mij, voelde ik druppels van zijn warme sperma op mijn kontje landen. Hij veegde het af, en sloeg mijn dekbed over mijn heen.. Hij gaf een kus op mijn wang en ik hoorde hem weggaan.

Ik lag bijna een uur erover na te denken. Wat moest ik doen? Ik wist nu waardoor dit alles kwam, van wie het kwam. Maar het lastige was, hoe nu verder? Ik wilde op dat moment het liefst naar zijn kamer gaan en hem trakteren. Maar dat was riskant. Daarbij, hij was net gekomen. En had hij wel condooms? Ik niet in ieder geval. Ik deed er niets mee en nam me voor om een keer als onze ouders er niet waren, hem te verrassen.

Maar tegen de tijd dat dat gebeurde realiseerde ik me dat te laat en was ik die nacht van veel teveel alcohol op de bank in slaap gevallen. Pas toen ik wakker werd realiseerde ik me dat onze ouders er niet waren. En om deze tijd zouden ze al bijna terug zijn. Daarbij, ik had mijn maandelijkse dingetje toen ik wakker werd.

Twee weken later was de behoefte er dusdanig en had ik niet teveel gedronken. Ik had mijzelf voorbereid om een condoom in mijn broek te doen. Voor het geval ik wel in slaap zou vallen, ik was best moe, schreef ik een papiertje vol met: ‘Maak me maar wakker. Dan mag je deze om en in mij… broertje.’ En ik stopte die in dezelfde zak als de condoom. Ik wist zeker dat hij die zou vinden. Hij vouwde namelijk altijd ook mijn kleding netjes op. Zo lief!

Ik werd wakker. Ik was inderdaad in slaap gevallen en ik had alleen nog een string aan. Het was een avondje geweest zonder bh. Hij straalde en hij maakte mij zo gelukkig. Snel deed ik mijn string uit, nadat ik even een paar seconden tijd nodig had om wakker te worden. Hij klom op bed en ik liet hem tussen mij komen. “Eindelijk.”; zuchtte ik en hij drong in mij. Een van de dingen waarom ik gek op hem was, was het algehele formaat van zijn geslacht. Hij is gewoon groot. En dit 20-jarige kutje heeft er al genoeg gezien, maar hij moet wel de grootste zijn. Geluidloos, onze ouders waren thuis, hadden we seks. Door de spanning kwamen we allebei supersnel klaar. Na een lange tijd van bijkomen, het orgasme was zeer heftig geweest, keek ik hem aan; “Dan kom je een keer niet op mijn billen.” We lachten en kusten elkaar. “Hey zusje.”;’sprak hij. “Hey lief broertje.”; sprak ik en we hadden elkaar eindelijk weer gevonden.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net