Opwindend.Net
Datum: 11-02-2018
Stemmen: 51x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 21552x
Lengte: Gemiddeld
Mijn Onverzadigbare Slet Verwend Mijn Vader
Door Beer - Mijn Profiel Pagina

Dit onderstaand verhaal is een onderdeel en vervolg op:

Mijn vrouw tot een slet trainend en mijn vrouw een verrassing geven.

Het was een zomerse dag en we, Beth, Ray, Ilza en ik (Dave) reden samen naar onze ouders voor een gezellige bbq.

Na ons sexfeest was er veel verandert tussen ons. We waren veel closer geworden en deden steeds meer dingen samen. Zo gingen we samen regelmatig naar een parenclub of naar een sexbioscoop. Soms gingen de dames alleen naar zon bioscoop en lieten zich dan uitgebreid verwennen om zich daarna thuis nog een keer uitgebreid door ons en aanwezige vrienden te laten neuken.

Maar ook in gelegenheden waar ze er niet op voorbereid waren lieten we ons regelmatig gaan met het risico om betrapt te worden, maar dat maakte het alleen maar spannender en geiler.

Maar vandaag zouden we ons moeten gedragen.

We reden uitgelaten de oprit van mijn ouders op en liepen rechtstreeks de tuin in waar onze ouders en hun buren al begonnen waren met het ontsteken van de bbq.

De buren waren een aantal jaren jonger dan onze ouders en erg vriendelijk. Ze begroetten ons vriendelijk en schonken ons te drinken in zodat onze moeder kon blijven zitten.

Mijn vader benoemde zich tot koning bbq en zorgde voor het vlees. De salades stonden op tafel en er was meer dan genoeg. Na een aantal uren te hebben gegeten en behoorlijk wat drank achterover te hebben gegoten werd iedereen steeds ontspannender. Mijn moeder, die niet zo goed tegen drank kan, was in haar stoel in slaap gevallen en kreeg niets meer mee.

Ilza verontschuldigde zich en liep naar binnen om het toilet een bezoekje te brengen. Ze schoof heupwiegend voor me langs en duwde snel mijn gezicht tegen haar schaamstreek aan. Ik keek haar lachend aan en hoopte dat mijn vader en hun buren het niet hadden gezien.

Na een paar minuten liep ik naar de keuken met de smoes dat ik ijsklontjes nodig had.

In huis liep ik rechtstreeks naar de hal waar ik Ilza tegenkwam en duwde haar tegen de muur.

Ruw zochten mijn handen hun weg naar haar borsten en kuste ik haar hard.

Ik hoorde haar ingehouden lachen.

Dave, we zijn bij je ouders! Straks komt er iemand binnen!

Maar het interesseerde me niet. Ik was geil en wilde neuken, nu. Ongeduldig trok ik haar rok omhoog en haar string kapot. Gehaast opende ik mijn broek en haalde mijn stijve lul eruit die ik in n keer in haar ramde om haar vervolgens hard te neuken ik kneep hard in haar tieten en kwijlde van geilheid. Jeetje Dave, je bent echt geil! Dit is echt geil. Maar straks komt er iemand binnen terwijl jij me aan het neuken bent. O wat geil en spannend.

Ik hoorde haar niet, wilde haar niet horen en bleef gewoon doorrammen. Ik wilde alleen maar neuken en het interesseerde me niet wie ons zag. Ik beukte haar tegen de muur alsof ze een echte straathoer was. Houdt je mond Ilza. Ik wil je gewoon neuken als een hoer en als er iemand binnenkomt dan mag hij je toch ook wel neuken? Ze lachte en keek me geil aan. Het maak me niet uit Dave, zolang je nu maar door blijft neuken.

Ik stond Ilza keihard tegen de muur te neuken toen de deur openging en mijn vader binnenkwam. Hij bleef even geschokt staan, maar liep niet weg. Ik zag hem staan en wenkte hem om dichterbij te komen terwijl ik hard door bleef neuken. Voorzichtig liep mijn vader naar ons toe en keek me vragend aan. Wil je hierna ook even pa? Maak je niet bezorgd, Ray vindt het ok. En ma zal niets te weten komen.

Ik haalde mijn lul uit Ilzas heerlijke kut en ze ging lachend door haar knien, waarna ik haar, onder toeziend oog van mijn vader, in haar keel begon te neuken. Zijn ogen werden groter en hij schrok toen Ilza zijn lul uit zijn broek begon te halen en deze begon te masseren. Ik genoot van de situatie en greep Ilza bij haar haren en neukte mezelf naar een hoogtepunt en spoot mijn zaad in haar mond die ze spelend met haar mond open aan ons liet zien. Dankbaar begon ik haar te kussen en voelde mijn zaad door mijn mond stromen. We onderbraken het delen van het zaad toen we mijn vader hoorden kreunen. Ilza pakte zijn hand en trok hem naar zich toe. Hoe wil je me hebben pa. Waar en hoe.

Mijn vader aarzelde even en vroeg of hij Ilza op het bankje in de hal mocht nemen en dat was natuurlijk helemaal ok.

Mijn vader vroeg of ik de deur in de gaten wilde houden, want hij vond het toch erg spannend.

Ilza trok hem mee naar de bank en trok haar shirt en bh omhoog en duwde haar borsten in zijn gezicht. Meteen begon mijn vader gulzig aan n van haar borsten te zuigen en de andere borst te masseren. Toen hij Ilza hoorde kreunen begon hij nog harder te zuigen en te masseren. Opeens stopte hij en keek haar met geile kraaloogjes aan. En nu wil ik je neuken. Hier op de bank, in de hal. Ik heb me al lang niet meer zo geil gevoeld. Lachend ging Ilza achterover liggen, spreidde haar benen en trok hem naar zich toe. Kom neuk me pa. Neuk me en laat me zien waar je zonen hun talenten van hebben. Mijn vader dook bovenop Ilza en begon haar gehaast te neuken. Ilza kreunde zachtjes en moedigde hem zachtjes aan. Achter mij ging de deur open en ik zag mijn broer als versteend in de deuropening staan en sprak hem zachtjes toe. Wat een geil gezicht h. Hij geniet ervan als een klein kind in een snoepwinkel. Die oude geile snoeperd.

Ray keek naar zijn vrouw, die door zijn geile vader werd genomen. Zijn vrouw zag hem en zwaaide stiekem. Hij begon tevreden te lachen en sloot hoofdschuddend de deur. Wat een lieve vrouw had hij toch. Ze liet zijn vader genieten van haar heerlijke lichaam. Tevreden liep hij terug naar het gezelschap buiten.

Ik keek weer naar mijn vader die buiten adem klaarkwam en zich terugtrok. Even zat hij onderuit gezakt op het bankje bij te komen toen Ilza naar hem toeboog en zijn slap geworden lul schoonlikte. Mijn vader keek met ogen vol ongeloof hoe zijn lul na een heerlijke beurt schoon werd gemaakt. O wat ben jij een lieve schoondochter. Nog nooit heeft iemand dit voor me gedaan. Dank je lieverd. Dank je wel. Wankelend stond hij op en ik ondersteunde hem toen we samen terug naar het gezelschap liepen.

Het is die avond nog laat geworden en ik heb mijn vader de laatste jaren nog nooit zo gelukkig gezien. Dit moeten we zeker nog herhalen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net