Opwindend.Net
Datum: 11-02-2018
Stemmen: 114x
Cijfer: 7.7
Gelezen: 24163x
Lengte: Gemiddeld
Vakantie Met Nichtje - 1
Door Chris - Zoek naar meer...

het was afgelopen zomer dat ik gebeld werd door mijn nichtje van 19. Ze wilde graag met haar vriendengroep een rondreis maken door italie. Ze waren met 7 personen en zochten een chauffeur die hun rond wilde rijden.Ik ben een man van 40 en sinds een aantal maanden weer vrijgezel dus vond het wel een gezellig idee.

De dag voor vertrek het busje alvast opgehaald waarna ik zaterdag ochtend om 6 uur de groep op het afgesproken punt ontmoette. Met een knuffel en 3 zoenen begroette mijn nichtje me enthousiast waarna ik aan haar vrienden werd voorgesteld. 3 jongens en 4 meiden allemaal tussen de 19 en 21. 1 jongen en een meid vormden een stelletje. Ondanks de vroegte keek ik natuurlijk wel even om me heen en zag dat het eigenlijk allemaal mooie meiden waren. Hip gekleed en zin in de vakantie.

Het plan was om eerst een week steden te bezoeken en daarna een week in een vakantiehuis aan het garda meer. Deze was al geboekt en voor de rest sliepen we in hostels.

De eerste week verliep super gezellig en sliepen we vaak op een gemengde slaapzaal in een hostel. Het viel me al op dat de dames zeker niet preuts waren en zodoende kon ik af en toe genieten van een lekker stel borsten of een bil partij in een stringetje.

Toen we na een week aankwamen bij het vakantie huis was iedereen dan ook heerlijk ontspannen en aan elkaar gewend geraakt. Ik voelde me echt onderdeel van de groep.

Zoals wel eens vaker bij het garda meer regende het keihard toen we aankwamen maar ondanks dat bleef iedereen vrolijk. De flessen italiaanse wijn werden open getrokken en de sfeer was direct ontspannen. Het stelletje wat een week lang geen privacy had gehad zonderde zich even af op hun kamer en al snel hoorden we door het gehorige huis wat sex geluiden. stiekem dacht ik eraan hoe dat slanke meisje uitgewoond werd door haar vriendje. Ook de anderen hoorden dit en al snel was de sfeer wat lacherig. Toen vroeg 1 van de jongens aan mijn nichtje die Kim heet met door wie zij wel eens flink geneukt zou willen worden. Na eerst mij blozend aan te hebben gekeken antwoorde ze zacht door Jan zoals 1 van de jongens heette. Met een lach zij ik tegen Jan dat zou ik me geen 2 keer laten zeggen. Een beetje beschaamd waarschijnlijk omdat ik erbij zat gingen hun naar een andere slaap kamer. hierdoor bleef ik over met de jongen die de vraag net stelde aan mijn nichtje en 2 meiden. Hierop vroeg Nina (de brutaalste van het stel) aan mij en Chris wie zou jij willen neuken? Verbaasd maar adrem antwoordde ik jou natuurlijk. Hierop stond ze op gaf me een hand en trok me mee naar een andere vrije kamer. In de kamer drukte ze mij op de rand van het bed en ging vlak voor me staan. Ik ben niet blind hoor zij ze plagerig. Ik zie je wel genieten van onze lichamen. Natuurlijk zeg ik tegen haar en kijk vooruit naar haar borsten op 10 cm van mijn gezicht. Wat wil je dan vraagt ze vervolgens. waarop ik zeg dat ze haar shirt uit moet doen en 10 cm naar voren mag stappen. Dit doet ze direct en drukt haar c cup nog verpakt in een klein bhtje in mijn gezicht. Overal in het huis hoor ik in middels sex geluiden waardoor ik flink opgewonden raak. Handig maak ik haar bh los en druk het stukje stof uit mijn gezicht. Ik begin aan haar tepels te likken en mijn handen gaan om haar lekkere billetjes heen.

Al snel liggen we in het bed achter ons en trekken we elkaars kleren zo snel mogelijk uit.

Als ik haar kale kutje aan het likken ben vinger ik haar tegelijk met 1 vinger hierdoor hoor ik haar heerlijk kreunen. Ik weet hoe gehorig het is en weet zeker dat er anderen mee luisteren. Wat ik niet weet is dat Niels en Anja die nog over gebleven waren in de kamer inmiddels de deuren hebben open gezet en overal aan het gluren zijn. Opeens hoor ik ze roepen stop allemaal. tijd om kamers te ruilen. alle meiden een kamer opschuiven. verbaasd stop ik met likken en Nina schiet naakt onder me vandaan naar een andere kamer.

Hierdoor komt Anja die nog gekleed is bij mij de kamer in. Anja is iets dikker met enorme borsten.

Op mijn rug in bed geniet ik er van dat ze zich voor me uitkleed en met haar enorme borsten mijn lichaam masseerd. In standje 69 komt ze vervolgens op me te liggen waarbij ze begint om mijn ballen lekker te likken.

Als ik haar lik voel ik haar borsten heerlijk op mijn lijf.

Na een paar minuten hoor ik iemand roepen kwartet tijd en dames wissel.

Anja gaat helaas van me af maar al snel zie ik mijn nichtje Kim en Agnes die een vriend heeft samen met Niels de kamer in komen. Bij Niels zie ik dat hij een lange dunne lul heeft en flink stijf is. Mijn lul is iets korter en dikker maar toch nog 15 cm stijf. Verlegen blozend komt Kim bovenop me zitten en stopt mijn stijve lul in haar natte kutje. In haar ogen zie ik een enorm geile blik en al snel zit ze heerlijk op mijn geile pik te rijden. hierbij zie ik haar geile b cup stevig heen en weer dansen. Naast mij zie ik Agnes dat Agnes ook flink aan het genieten is. Kim verhoogd steeds het tempo een beetje waardoor ik steeds geiler wordt. Na een paar minuten voel ik haar kutje samen trekken en zie ik haar een heerlijk orgasme krijgen. Bijna op hetzelfde moment spuit ik ook haar kutje vol met mijn zaad.

Voldaan komt ze daarna op me liggen.

Wil je weten hoe de rest van de week verliep?

mail me dan chrisdevries2828gmail.com

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vakantie Met Nichtje - 2

Zoek naar meer verhalen van Chris...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net