Opwindend.Net
Datum: 11-02-2018
Stemmen: 132x
Cijfer: 7.9
Gelezen: 24020x
Lengte: Gemiddeld
Uit De Brand Geholpen
Door Nickey - Zoek naar meer...

Cor lag op een zondagochtend in een logeerbed op de zolderkamer van zijn broer Wim. Zijn kledingwinkel met bovenliggende woning was twee dagen daarvoor geheel door brand verwoest. Het was ‘s avonds laat gebeurd. Hij had zich zojuist gedoucht en was gekleed in een joggingbroek en sportshirt voor de televisie in slaap gevallen. Toen hij wakker werd stond de kamer vol rook en is hij hals over kop naar buiten gevlucht.

Buitengekomen zag hij zijn winkel in lichterlaaie staan. De brand sloeg al snel door naar de bovenliggende woning. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat het pand geheel verloren ging.

Natuurlijk was hij verzekerd, maar het zou waarschijnlijk wel vrij lang gaan duren voor de verzekeringsmaatschappij zou uitkeren. Die ging natuurlijk eerst uitgebreid onderzoeken of het geen brandstichting was.

Ook had hij geld op de bank staan. Maar daar kon hij niet bij, want zijn bankpassen waren, evenals zijn rijbewijs en paspoort in de vlammen opgegaan.

Terwijl hij lag te piekeren over alles wat er gebeuren moest, kwam zijn nichtje Suze naar boven, de zeventienjarige dochter van zijn broer.

“Hoi, oompje, lekker geslapen ?” vroeg ze met haar lieve stemmetje.

Cor knikte met een milde glimlach, en keek naar het meisje dat voor hem stond in haar rode, korte nachthemdje.

Ze was wat klein van stuk, nog geen één meter zestig, en tenger. Met haar lange, lichtblonde haar en grote blauwe ogen had ze iets van een engeltje.

Haar kleine borstjes staken parmantig naar voren in haar nachthemdje. Haar slanke benen waren gespierd door de balletoefeningen die ze vaak deed.

Toen ze bij Cor in bed stapte, zag hij dat ze geen broekje onder haar nachthemdje droeg. Hij zag het plukje donkerblond schaamhaar op haar gleufje duidelijk zitten.

Suze ging op haar rechterzij tegen haar oom aan liggen en streelde met haar kleine hand door zijn borsthaar.

“Je maakt je toch geen zorgen, oom ?’ vroeg ze zacht.

“Een beetje wel.” zei Cor, “Er moet van alles geregeld gaan worden, en ik kan niet eeuwig hier blijven logeren.”

“Maar voorlopig wel, tot alles geregeld is en je weer iets voor je zelf kan kopen of huren. Ik vind het wel gezellig mijn oom in huis te hebben.” zei Suze.

Ze trok haar knie op, tot haar dijbeen op de boxershort van haar oom kwam te rusten. Ze voelde dat hij een erectie had.

“Oh, oom, je hebt een stijve.” zei ze, en streelde met haar hand over de dikke bult in de boxershort.

“Ja, sorry, dat gaat vanzelf als zo een lekker ding tegen me aan komt liggen.” zei Cor.

Suze trok de boxershort tot onder zijn ballen en streelde de nu blote pik van haar oom.

“Wat een grote, nog zelfs iets groter dan die van pappa.” zei Suze bewonderend en pakte de dikke pik vast en kneep er zacht in. Ze bewoog zacht de voorhuid op en neer over de dikke paarse eikel, zodat haar oom zacht kreunde van genot.

“Ik wil hem in me voelen.” zei Sanne opeens resoluut.

Nog voor Cor besefte wat ze tegen hem zei, was ze schrijlings op hem komen zitten. Ze drukte haar blote kutje tegen zijn paal en schoof op en neer. De kliertjes rond haar schede begonnen nu flink geil te produceren, en zo smeerde ze de neukstaaf van haar oom er mee in.

Suze bewoog omhoog, tilde de paal van haar oom op en liet haar natte muts over de dikke eikel zakken. Ze bewoog zacht op en neer. Iedere keer als ze naar beneden kwam schoof de pik van haar oom iets dieper bij haar naar binnen.

Toen de forse paal geheel in haar strakke gleufje zat, hield ze even stil. Ze trok haar nachthemdje uit. Steunend met haar handen op de brede borst van haar oom, begon ze op en neer te bewegen. Haar ogen gesloten en zacht kreunend van genot.

Cor staarde naar de kleine borstjes die zacht op en neer deinde, zo vlak voor zijn ogen en genoot van het heerlijke gevoel dat zijn nichtje hem bezorgde.

Suze begon iets sneller te bewegen, hield even stil en ging toen weer door de lul van haar oom te berijden, terwijl ze kreunend klaar kwam.

Door dat de strakke vagina nu ook nog eens knijpende bewegingen begon te maken, kwam ook Cor tot een orgasme. Hij had al ruim een week geen seks gehad, en spoot een flinke hoeveelheid sperma bij zijn nichtje naar binnen.

Suze bleef zacht op en neer bewegen tot ze de dikke pik in haar doos voelde verslappen, en ruste toen met haar hoofd op de borst van haar oom uit.

Cor streelde door het haar van het meisje, dat hij tot kort hiervoor nog als kind had gezien, maar nu toch bewezen had een bijna volwassene te zijn.

Toen hij weer op adem was gekomen en besefte wat hij gedaan had, zei hij bezorgd:”Schatje, ik heb zonder condoom in je kutje gespoten. Straks heb ik je nog zwanger gemaakt.”

“Maak je maar geen zorgen. Ik ben aan de pil, al sinds mijn veertiende.” zei Sanne.

Cor haalde opgelucht adem. Maar vroeg toen verbaasd:”Al sinds je veertiende, was je er zo vroeg bij ?”

“Het was niet voor de seks.” zei Sanne, “Daar was ik toen nog niet echt in geďnteresseerd. Maar ik had nogal last van mijn menstruatie. De huisarts zei toen dat ik maar aan de pil moest gaan. En dat hielp inderdaad. Toen ik een paar jaar later wel interesse in seks kreeg, kon ik zonder zorgen mijn gang gaan.”

Cor lag nog stil na te denken over wat Suze hem zojuist verteld had, toen hij opeens de stem van Alice, zijn schoonzuster, naast zijn bed hoorde.

“Oh, ben je hier. Ik zag je al niet op je kamer.” zei Alice tegen Suze.

“Oh, mam, ome Cor heeft een nog grotere piemel dan pappa. Je moet hem zien als hij stijf is.” zei Suze enthousiast tegen haar moeder.

“Dat geloof ik best.” zei Alice laconiek, “Maar komen jullie ontbijten ? Ik heb croissants afgebakken.”

“Ja, lekker.” riep Suze.

Ze stond op, trok haar nachthemdje aan, en liep de trap af.

Cor trok zijn boxershort omhoog, stond ook op, en trok een badjas aan.

“Sorry, ze is uit eigen beweging bij me in bed gekropen. Voor ik het wist zat ze op me en begon ze met te berijden. Ik had misschien nee moeten zeggen. Maar ze had me zo geil gemaakt dat ik dat gewoon niet meer kon.”

“Je hoeft je niet te verontschuldigen. Ik weer hoe mijn dochter is.” zei Alice, met een vriendelijke glimlach. “We hebben haar een vrije opvoeding gegeven. Maar nu denk ik soms wel eens misschien iets te vrij. Vorig jaar heeft ze zichzelf ontmaagd op de lul van haar vader toen ze bij hem in bad zat. Ze had hem een erectie bezorgd door met hem te knuffelen, en liet zich over zijn paal zakken. Toen ze uit de badkamer kwam heeft ze me alles in geuren en kleuren verteld. Wim schaamde zich rot, en putte zich uit in verontschuldigingen. Ik weet hoe ze is en was er dus niet kwaad om.”

Cor haalde opnieuw opgelucht adem, ditmaal omdat zijn schoonzuster het zo sportief en begripvol opnam.

Aan de ontbijttafel smulden ze van de croissants en de verse koffie. Aan het eind van het ontbijt vroeg Alice wat de plannen voor vandaag waren.

“Ik wil eerst lekker uitgebreid in bad.” zei Alice, en tegen haar oom:”Laten we samen gaan, dan kunnen we het in bad nog eens dunnetjes overdoen.”

Wim keek zijn dochter en broer verbaasd aan.

“Suze is vanochtend bij Cor in bed gekropen.” zei Alice tegen haar man, “Drie keer raden wat voor spelletje ze hebben gedaan. Maar bekijk het van de positieve kant. Zolang ze haar energie op haar oom richt laat ze jou ten minste met rust.”

Wim knikte berustend.

Cor stond op en liep met zijn nichtje naar de badkamer. Suze draaide de kranen open en gooide een flinke scheut badschuim in het bad. Wim trok zijn badjas en boxershort uit en nam plaats in het bad. Suze trok haar nachthemdje uit en ging schrijlings op zijn schoot zitten. Ze gaf haar oom een paar lange tongzoenen, terwijl het warme water langzaam steeg.

“Ik zal me eerst even scheren.” zei Cor. Hij pakte een scheermes en schoor de stoppels van zijn wangen en kin. Suze keek naar haar oom, en toen hij klaar was, stond ze op en vroeg:”Wil je mij nu ook lekker glad scheren ?”

Cor haalde zijn scheermes voorzichtig over de schaamlippen van zijn nichtje en schoor haar heerlijke kutje zorgvuldig kaal. Toen hij klaar was drukte hij zijn mond op de kale spleet en begon Suze heerlijk te beffen.

“Oh, wat geweldig, wat lekker.” riep Suze uit en begon te kreunen van genot, en kwam al snel tot een orgasme. Ze ging weer schrijlings op haar oom zitten, en liet zich weer over zijn paal zakken. Ze bereed haar oom wild en bracht zich zo opnieuw tot een orgasme.

“even uitrusten, hoor.” zei ze hijgend, en hield stil.

“Draai je maar om en ga op je knieën zitten.” zei Cor.

Suze deed wat haar oom zei, en Cor knielde achter haar neer en pakte haar bij haar heupen. Achterlangs schoof hij zijn stijve lul opnieuw bij Suze naar binnen en begon te pompen.

“Ja, zo is het ook lekker.” riep Suze uit, en ze begon weer te kreunen van genot.

Cor pompte wild en bracht zijn nichtje opnieuw tot een orgasme en begon even later zelf ook te spuiten. Hij pompte de doos van Suze weer vol zaad en liet zich daarna uitgeput achterover zakken. Suze kwam onderuitgezakt bij hem op schoot zitten, en zo zaten ze samen lange tijd weer op adem te komen.

“Dat was fantastisch, dat wil ik elke dag wel doen.” zei Suze.

“Maar morgen moet je weer naar school.” zei Cor.

“Dan doen we het als ik uit school thuis kom.” zei Suze, “Oh, ome Cor, ik hoop dat je echt nog lange tijd bij ons blijft.”

Cor lachte, het kon hem geen donder meer schelen hoe lang het ging duren voor de verzekeringsmaatschappij tot uitkering kwam, en hij weer iets voor zichzelf kon kopen. Het vooruitzicht dat lekkere jong ding dagelijks te mogen pakken gaf hem een ongekende nieuwe energie.

Zoek naar meer verhalen van Nickey...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net