Opwindend.Net
Datum: 12-02-2018
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 11175x
Lengte: Lang
Voor Haar Plezier - 2
Door Jeffrey - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Voor Haar Plezier - 1

Hier deel 2 van mijn avontuur met Ester..mijn lieve dochter van 16

De volgende dag, vroeg Ester mij of ze een nieuwe bikini mocht. We zouden even in het grote winkelcentrum kunnen kijken. We hadden die andere gewoon kunnen wassen hoor, maar ik gaf haar haar zin. Ik had ook nog het e.e.a. nodig dus dat kon gelijk mee. Vanwege een onverwachte omstandigheid, kwamen we pas laat in het winkelcentrum aan. Sommige zaken waren zelfs al aan het sluiten... en Ester riep; oh nee. Het winkeltje met de mooiste bikini's draaide zijn rolluik al dicht. Ester smeekte de winkelier om nog iets uit te mogen zoeken. De man toonde zijn medelijden en liet ons binnen. Gebukt onder het stalen rolgordijn betraden we de zaak. Wat had de jongedame in gedachte, zo vroeg de man. Nou, zei ik, terwijl Ester al half in het kledingrek was verdwenen, ze zoekt een leuke bikini. Ester kwam met 3 varianten en vroeg of ze die mocht passen. Hij aarzelde even, maar gaf uiteindelijk toe. Hij had verder toch geen plannen.

Toen ze de kleedkamer in verdween keek de man mij even aan. Ach, die jeugd he, zo sprak hij. We hoorden het ritselen van haar kleedpartij en met een ruk trok ze het gordijn open. Tanaaah riep ze... hoe vinden jullie hem?

Het was een zwarte bikini, maar wel een kleinere uitvoering als die ze al had. Ik hoorde de man naast mij slikken... ja eh draai je is om. Haar billen kwamen hier goed in uit, maar er was iets wat mij niet beviel; de kleur, ik vond dat zwarte gewoon te zwart. Ik zei het haar en ze zei... oh ok, dan trek ik die andere even aan. De winkelier bekeek mijn opmerking met open mond. Mee eens, vroeg ik hem. Ja, maar het model stond haar wel goed. Daar was ik het roerend mee eens. Goeie pasvorm en een hoge snit, lachte ik hem toe. Hij lachte schamper mee. Toen ze het gordijn weer opengooide en op ons af kwam lopen, werd het stil. En deze dan? hoe is het met deze? De man wist niks uit te brengen, daar deze heel lichtroze bikini nauwelijks leek op een bikini. Het leek wel op haar huid, alsof ze niets droeg. Haar spleetje was duidelijk zichtbaar in het nauwe lapje en de contouren van haar tepels ook. Stotterend vroeg de man weer of ze zich om wilde draaien. Wauw, wat een lekker klein kontje zag je daar inzitten. Kijk zei ik... niks meer aan doen, die nemen we. Verbaasd keek de winkelier mij weer aan. Ester keek ons aan en zei; dus dit is wel een lekker exemplaar? Nou en of, zei ik overtuigend. En jij beste man, lik je je vingers er niet bij af? Wat kost deze, vroeg Ester aan de man en ze draaide zich weer om. Ze had bewust het prijskaartje aan de binnenkant zitten en de man aarzelde. Misschien kan je vader dat even bekijken, sprak hij. Nu deed ik alsof ik verbaasd was en zei, ga gerust je gang hoor.

Nou, hij bakte er niet veel van en trok voorzichtig aan het touwtje, waardoor het kartonnen prijskaartje meekwam. Maar ok, ik had het toch galant gevonden. Ik rekende met hem af en Ester gaf me een dikke kus. Ze schoot in haar jurkje en trok haar nieuwe broekje uit. Ze legde het op de toonbank en haalde toen onderdoor, achterlangs haar bovenstukje los. Heeft u een tasje, vroeg ze met een ondeugende blik. De man wist niet hoe die het had. Hij bedankte ons en we gingen de zaak weer uit.

Zo sprak ik... die heeft iets om over na te denken. Tja zei Ester... hij had wel verder mogen gaan, maar hij was te gespannen. Ik ga nog wel is bij hem langs pap, met een grote grijns op haar mond. Voor mijn boodschappen waren we te laat. Helaas, pindakaas! Komt wel, dacht ik. In de auto heb ik Ester even klaar gevingerd, nog in de parkeergarage. Eenmaal weer op het complex, liepen we door de hoofdingang langs de kantine die al dicht was. De beheerder aldaar was Henry en hij groette ons. Aan de reactie van Ester te merken, kon zij hem beter dan ik zou verwachten. Ze bemerkte mijn argwaan en keek me met een schuine blijk aan. Hij was wel iemand die zij zou lusten, bedacht ik me. Middelbare leeftijd en een beetje gezet. Die geilen nou eenmaal op die hele slanke poppetjes. Hee, Henry... zo nog tijd voor een illegale? Dat was dan weer de codetaal voor een heimelijk biertje, terwijl de zaak al dicht was. Over een half uurtje sprak hij, toen hij op zijn horloge keek. Ok, zei ik... we kleden ons even om en dan komen we zo. Ok Harold reageerde hij weer. In ons huisje, zei ik dat we eerst een biertje zouden doen en dan pas zouden gaan eten, waar ze mee akkoord ging. Mooi, zei ik.. trek dan maar even je nieuwe broekje aan en doe dat lichtroze shirtje er maar bij aan. Dan kunnen we meteen kijken wat Henry er van vind. Met een stoute blik probeerde ze mijn gedachten te lezen. Mijn ogen spraken boekdelen, dus tekst was overbodig.

Gekleed in haar bikinibroekje, het shirt en witte gympen togen we richting kantine. Aan de binnenkant hoorde we het slot opengaan en hij verwelkomde ons. Kom erin, sprak hij. Hij tapte 2 glazen vol met bier en keek naar Ester. En de jongedame, vroeg hij. Nou, doe mij maar een wit wijntje sprak ze zelfverzekerd. Dit was ook het moment, dat hij besefte dat het meisje behoorlijk schaars gekleed was. Hij zag, dat kleine broekje en als zijn ogen er doorheen konden, dan zou hij het doen. Zoals ze daar stond, stond het broekje ook haast perfect gespannen op de kleine lipjes. Een nieuwe bikini, zei ik om de gespannen stilte te doorbreken. Man dat kost dan gewoon 48 euro, zo sprak ik en hief mijn glas om te proosten. We klonken de glazen en ik nam plaats op een barkruk. Ester liep door de zaak te paraderen en las de briefjes van en voor de leden. Alsof het haar zoveel uitmaakte bedacht ik me. We keken naar haar weelderige kontje, maar praatten vooral over de tuinen en het bestuur. Ineens zei ik tegen hem... is het geen plaatje? onderwijl kijkend naar mijn dochter. Och zei hij, als je hier zo binnenloopt als het vol is, dan zal ze wel aandacht trekken ja. De meesten hier, zijn mannen op leeftijd dus dat zal wel wat losmaken. Dus, zei ik... ze zouden op haar geilen? Ja, als je het zo wilt noemen gaf hij toe.

Henry wou ook zitten en we gingen naar en tafeltje. Eerst tapte hij er nog 2 en bleek tussendoor steeds afgeleid door het jonge meisje. Ik nam haar even bij me op schoot en kneep even plagend in haar kontje. Nou pap, zei ze giebelend. Henry aanschouwde zwijgend het tafereel en nam gefascineerd haar bewegingen in zich op.

Henry ging even piemelen, zoals hij dat noemde en stond op. Toen hij even weg was, gleed ik met mijn hand in Ester haar broekje en begon haar te vingeren. Toen Henry terugkwam, was mijn hand daar weg, maar ik dolde nog wel wat met 'r. Weer kneep ik in haar billetje en ze gaf me dan een tik op mijn arm. Als het goed was, dan kon Henry nu zien, dat haar kruis nat was als ze even vluchtig haar benen opende. Nu kneep ik even in een van haar borstjes, door haar shirt heen en zei plagend... hmm kleine tietjes. Weer kreeg ik een tik op mijn arm. Nu deed ik mijn hand onder haar shirt en pakte een tepel. Lekker sprak ik... kleine tepeltjes. Mijn stijve pik, was goed voelbaar voor haar en ze begon op mijn kruis te bewegen. Ze gaf me een wat hardere tik op mijn arm en daarna gelijk een kus op mijn mond. Henry was aan het meelachen en genoot van het spartelende, stoeiende meisje bij mij op schoot. Ja, Henry zei ik... het is een speels meisje en soms nog wulps ook. We stopten met het drukke gedrag en terwijl ze wijdbeens bij me op schoot zat, keek ik ineens naar Henry. Erg wulps en stak mijn hand in haar kleine broekje. Ze is al lekker nat, vulde ik aan. Ik gleed een paar keer door haar kut, waar het soppende geluid duidelijk uit hoorbaar was. Ik trok voorzichtig de strikjes van het broekje los met mijn ander hand en het frontje schoot naar voren. Zo zei ik... laat jij ome Henry is even zien hoe geil jij bent. Maar, dat weet ome Henry vast al? Henry nam zelf het woord en bevestigde mijn vraag. Ze heeft me is lekker gepijpt zo zei hij, maar ja, ze heeft de halve vereniging al gehad. Ik heb alleen maar vraag en aanbod bedreven.

Gelijk had je, stelde ik hem gerust. Dit sletje is een nymfomane van de hoogste categorie. Ze geilt op oudere mannen en werkt ze allemaal af. Dus, dacht ik jouw wel een plezier te doen, sprak ik. Waarom neuk je haar niet even lekker? Nou, zei hij... daar heb ik best trek in gekregen. Kom zei ik tegen Ester, sta is op en ga mijn vriend is even lekker pijpen. Met een grote lach op haar mond stond ze op. Het broekje viel op de grond. Kom, zei ze dan pijp ik u even op de barkruk, net zoals vorige keer. Gedwee liep hij met haar mee. Nog voordat hij ging zitten, voelde hij even aan haar natte spleetje. Stevig duwde hij 2 vingers bij haar naar binnen en begon haar wild te vingeren. Oooh ja, lekker kermde ze... laat je broek zakken. Hij trok hem helemaal uit en zijn riem maakte een kletterend geluid op de plavuizen. Zijn pik stond al fier overeind toen hij plaats nam op de barkruk. Ester deed haar shirt omhoog en drukte haar tietjes tegen zijn harde pik aan en maakte er een trekkende beweging mee. Hij begon te kreunen en duwde met zijn onderlijf mee op de maat. Terwijl ze daar zo voorover gebogen stond, kon ik het niet laten. Ik ging achter haar staan en liet mijn broek half zakken. Ik haalde mijn pik eruit en duwde hem langs haar billen naar haar kut. Ze wist wel wat komen ging en spreidde haar benen iets verder. Zonder moeite stak ik mijn harde knots bij haar naar binnen en begon te pompen. Oh ja pap.. lekker pap, neuk me lekker. Het was een prachtig schouwspel en ik vroeg Henry of ie me even wou aflossen. Ik haalde mijn pik uit haar gleuf en we wisselden van plek. Ook Henry had geen moeite om haar te penetreren. Hij gleed er gewoon vanzelf in. We wisselden nog 2x van plek en Ester was al een keer klaargekomen. Voor het laatste gedeelte, hebben we haar om de beurt geneukt en zijn we allebei in haar kut klaargekomen. lekker met de handen om haar tieten, haar tepels knedend. Man, wat een geweldige neukpartij was dat. Na afloop dronken we nog wat en ik vroeg hem of ie het goed vond dat we bij de volgende illegale nog een paar mannen uit nodigde.

Het leek hem een super geil idee. Ja, had Ester gezegd... een man of 5... lijkt me ook lekker! Henry wist ongeveer wel wie of wat; ik regel het voor vandaag over een week, zo zei hij.

Twee dagen later; Ester lag op haar stretcher. Toen ik vanuit het huisje naar buiten keek, merkte ik weer buurman links op. Die zat weer is te gluren, vanachter zijn huisje. Ik liep naar buiten, maar liet niet merken dat ik hem in de gaten had. Bij Ester hurkte ik neer en fluisterde... niet kijken. Ze keek me even verbaasd aan, maar keek niet in een andere richting. Ik begon haar in haar broekje te voelen en al gauw werd ze weer geil. Ik schoof de lapjes voor haar borstjes weg en voelde aan haar tieten. Nu trok ik weer de strikjes los en voelde flink in haar kut. Ik likte haar tussen haar lipjes en ze kwam schokkend klaar. Oh pap, wat kan jij goed beffen zeg. Zo, sprak ik... ga nu maar even naar de buurman. Met alleen haar bovenstukje aan ging ze op missie. Vanuit mijn positie, zag ik ze naar binnen verplaatsen. Het gordijntje ging dicht en ik kon alleen maar raden wat er zich afspeelde.

Ze was lekker geneukt, meldde ze me bij terugkomst. Hij is al over de 65, maar doet het nog erg goed, sprak ze.

En mijn schatje, die deed het gewoon voor haar plezier.

(wordt vervolgd)

Zoek naar meer verhalen van Jeffrey...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net