Opwindend.Net
Datum: 12-02-2018
Stemmen: 89x
Cijfer: 7.5
Gelezen: 16783x
Lengte: Gemiddeld
Kiki Wordt Verwend
Door Mirelle - Zoek naar meer...

Wim,een goed uitziende vrijgezel van 35, liep op een dinsdagmiddag begin mei door het winkelcentrum van zijn woonplaats. Hij zag zijn nichtje Kiki, de zeventienjarige dochter van zijn zuster, op een bankje wat mistroostig voor zich uit zitten staren.

‘Wat is het toch een lekkere meid.’ dacht hij, en liep naar haar toe.

Kiki was 1 meter 70 lang, was slank en had lang, bruin haar. Ze mooie bruine ogen en een leuke snoet.

Toen Kiki hem zag sprong ze op en liep blij verrast naar hem toe. Ze begroette haar oom met drie zoenen op zijn wangen.

“Moet je niet naar school ?” vroeg Wim

“Nee, het is voorjaarsvakantie.” zei Kiki.

“Oh, ga je iets leuks doen ?” vroeg Wim.

Kiki haalde haar schouders op, “Ik zou niet weten wat. Al mijn vriendinnen zitten met hun ouders op de camping of boot. En ik heb nergens geld voor.”

“Zit je vader nog steeds zonder werk ?” vroeg Wim.

Kiki knikte, “Al vijf jaar. Eerst kreeg hij nog WW, maar dat is afgebouwd en nu zitten we op bijstandsniveau. En dat is echt geen vetpot.”

“Ik heb je moeder al verschillende keren aangeboden bij te springen.” zei Wim.

“Ja, weet ik.” zei Kiki, “Maar mama wil geen liefdadigheid. En met eten van de voedselbank en tweede hands kleding redden we het wel. Al is het natuurlijk vervelend dat er nooit geld is om iets leuks te gaan doen.”

Wim bekeek zijn nichtje. Ze was erg knap, maar best wel armoedig gekleed. Ze droeg een oude spijkerbroek waar de pijpen van afgeknipt waren, en had een paar rode, plastic sandaaltjes aan haar voeten. Haar rode shirt en jeans jasje waren verschoten.

“Heb je al gegeten ?” vroeg Wim.

“Vanochtend een paar crackers als ontbijt.” zei Kiki.

“Laat me je dan trakteren op een lunch. Ik heb zelf eigenlijk ook best wel trek.” zei Wim.

Hij pakte Kiki bij een hand en liep met haar naar een verderop gelegen lunchroom. Onderweg kwamen ze langs een kledingwinkel waar ze een paar kleurige overknees in de etalage zagen staan.

“Mooi.” zei Kiki.

“Ja, ze zijn erg leuk.” zei Wim, “En ze zouden je vast goed staan. Het is wat fris voor de tijd van het jaar, en jij zo met je blote benen zult het wel koud hebben.”

“Ja, een beetje wel.” beaamde Kiki.

“Kom, we kopen ze.” zei Wim, “Welke maat heb je ?”

“37.” zei Kiki.

Wim liep met haar de winkel en vroeg aan de verkoopster twee paar voor hem in te pakken.

In de lunchroom bestelde Wim een uitsmijter en een kop koffie en voor zijn nichtje hetzelfde.

Kiki haalde een paar overknees uit het papieren tasje en maakte ze los van elkaar en trok het prijskaartje eraf. Ze maakte haar sandalen los en trapte ze van haar voeten. Ze trok de overknees aan. en stak haar voeten weer in haar sandalen. Ze ging staan en trok de overknees helemaal omhoog. Ze ging voor haar oom staan en draaide rond. “Hoe vind je ze ?”

“Ze staan je erg leuk.” zei Wim.

Hij bekeek zijn nichtje met genoegen. Ze had mooie benen, en het stukje blote dij tussen de overknees en de afgeknipte spijkerbroek zag er nu extra opwindend uit.

Kiki ging bij haar oom op schoot zitten, sloeg een arm om zijn nek en kuste hem op zijn mond. “Hoe kan ik je danken ?” vroeg ze.

“Kom straks met me mee naar huis. Dan naai ik je in alle standen.” fluisterde Wim in haar oor.

“Ooh, oompje.” zei Kiki, en keek hem lachend aan.

De serveerster kwam de koffie en uitsmijters brengen. Kiki ging weer op haar stoel zitten en ze begonnen te eten.

Toen ze klaar waren, vroeg Kiki:”Meende je wat je zei ? Dat je me wilt pakken ?”

“Sorry, dat had ik niet mogen zeggen.” zei Wim.

“Maar je meende het wel, toch ?” vroeg Kiki.

“Ik vind je een erg lekker ding.” zei Wim.

“Ik ben nog maagd en wil het eigenlijk best wel eens proberen.” zei Kiki.

“Een mooie meid als jij kan toch iedere jongen krijgen die ze wil ?” zei Wim.

“Er zijn inderdaad genoeg jongens die met me naar bed willen. Maar ik heb gelezen dat je beter ontmaagd kan worden door een ervaren man dan door een jongen die er zelf ook nog haast niets van af weet.”

“Dus je wilt je wel door mij laten ontmaagden ?” vroeg Wim, en hij keek zijn nichtje met een geile blik aan.

“Ja, maar het moet wel met condoom, want ik ben niet aan de pil.” zei Kiki.

“Nou, dan gaan toch even langs bij een drogist en kopen we een pakje.” zei Wim.

Wim rekende af en liep met zijn nichtje aan zijn hand door het winkelcentrum op weg naar de drogist. Bij de winkel aangekomen kocht hij een pakje condooms.

Kiki voelde een vreemde opwinding. Ze vroeg zich af of de man achter de toonbank en de vrouw die achter hun op haar beurt stond te wachten door zouden hebben dat ze zich zo dadelijk door haar oom zou laten pakken.

Met dezelfde opwinding liep ze met Wim mee naar zijn appartement. Daar aangekomen vroeg Wim of ze eerst iets wilde drinken of dat ze meteen maar naar de slaapkamer moesten gaan.

“Meteen naar de slaapkamer.” zei Kiki. De geile kriebels in haar onderbuik waren toegenomen, en ze voelde haar hart bonzen van opwinding.

In de slaapkamer pakte Wim het shirt van Kiki vast en trok het omhoog. Kiki tilde haar armen op en liet het zich gewillig uittrekken. Wim zag dat ze geen BH droeg, die had ze ook niet nodig. Haar kleine, stevige borsten staken recht naar voren.

Wim drukte Kiki tegen zich aan, gaf haar een lange tongzoen en streelde met zijn linkerhand haar rechterborst. Toen zijn hand omlaag gleed om de knoop van haar broek los te maken, deed Kiki een stap naar achteren en ging op het bed zitten.

“Ik heb geleerd dat je je broekje pas moet uitdoen als de man het condoom om heeft.” zei ze.

“Zoals je wilt.” zei Wim, en hij trok zo snel hij kon zijn kleren uit, haalde een condoom uit de verpakking en trok het over zijn recht omhoog staande pik.

Toen het condoom er om zat, knielde hij voor Kiki neer, maakte haar broek los en trok hem uit over haar overknees en sandalen. Kiki droeg geen onderbroek, zodat hij direct tegen de pluk donkerbruin schaamhaar aan keek, die haar gleuf bedekte.

“Geen BH en ook geen onderbroek. Sexy hoor.” zei Wim.

“Ik ben vorige week ongesteld geweest, al mijn onderbroeken zitten nog in de was.” zei Kiki verontschuldigend.”

Wim veegde met zijn duimen haar schaamhaar opzij en trok haar schaamlippen iets uit elkaar. Hij bekeek haar roze klitje, stak zijn tong uit en begon er aan te likken.

Kiki gaf een gilletje toen het ongekende genot plotseling door haar lichaam trok, ze liet zich achterover vallen en liet zich heerlijk verwennen.

Toen ze met een diepe kreun was klaargekomen, kroop Wim over haar heen en duwde zijn neukstaaf tegen haar gleuf. Langzaam gleed hij naar binnen, en begon zacht op en neer te bewegen.

“Doet het pijn ?” vroeg Wim.

“Nee, helemaal niet, ga lekker zo door.” zei Kiki kreunend van genot.

Wim neukte zijn nichtje voorzichtig, het was immers haar eerste keer. Hij bewoog even iets sneller toen hij zijn orgasme voelde naderen, en toen weer langzamer toen hij begon te spuiten.

Hij trok zijn nog na schokkende geslacht voorzichtig terug en ging op zijn zij naast Kiki liggen.

“Zo, dat was je eerste keer, beviel het ?”

“Ja, het was heel lekker, vooral dat likken.” zei Kiki.

Wim trok het condoom van zijn pik en legde er een knoop in. Hij bekeek even de fikse inhoud en gooide het toen naast het bed. Toen hij was uitgerust, en zijn pik weer stijf werd. Stond hij even op om een nieuw condoom te pakken. Toen dat weer om zijn stijve leuter zat, begon hij Kiki te zoenen en te vingeren.

Kiki kwam lekker klaar op de vingers van haar oom, die opnieuw over haar heen kroop en aan een tweede wip begon.

Kiki stak haar benen omhoog en bekeek de goedkope plastic sandalen aan haar voeten en de mooie overknees die ze van haar oom gekregen had. Nu ze zich zo lekker door haar oom liet naaien, zou die haar vast wel vaker leuke cadeautjes willen geven. Haar oom verdiende immers goed. Ze zou hem als eerste om een paar mooie sandalen vragen. Haar moeder mocht dan wel geen liefdadigheid willen, maar Kiki was het beu om alsmaar in goedkope kleding en afdankertjes van anderen rond te lopen. Ze wilde ook wel eens iets nieuws en moois.

Toen Wim opnieuw was klaargekomen en hijgend naast haar lag, zei Kiki:”Oh, oom, dat was heerlijk. Ik wil de hele avond bij je blijven, en vannacht bij je blijven slapen.”

“Sorry, schat. Ik moet vanavond werken en ben vannacht pas laat thuis.” zei Wim, “Dus laten we nog even lekker samen douchen, en daarna moet je naar huis. Maar morgenmiddag ben je natuurlijk weer van harte welkom. Dan gaan we weer lekker neuken en daarna samen naar het winkelcentrum om iets leuks voor je te kopen.”

Kiki bedankte haar oom met een lange tongzoen.

Wim stond op en liep naar de badkamer. Kiki trok haar sandalen en overknees uit en ging ook naar de badkamer. Ze stonden langdurig onder de warme stralen te kussen en te knuffelen. Kiki mocht thuis altijd maar kort douchen, omdat anders de energierekening te hoog zou oplopen, dus genoot ze nu extra van het heerlijke gezamenlijk douchen.

Na elkaar te hebben afgedroogd en zich weer te hebben aangekleed namen ze afscheid na een lange tijd knuffelen en tongzoenen.

Kiki liep opgewekt naar huis, en bedacht wat voor smoesje ze haar moeder zou gaan vertellen waarom haar oom die mooie overknees voor haar gekocht had. Ze zou wel zeggen dat ze een klusje voor hem gedaan had, afstoffen en stofzuigen en dergelijke. Ze zou nog vaak bij haar oom langs gaan om zich door hem te laten verwennen, zowel met cadeautjes als met zijn heerlijke pik.

Zoek naar meer verhalen van Mirelle...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net