Opwindend.Net
Datum: 12-02-2018
Stemmen: 112x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 25169x
Lengte: Gemiddeld
Die Ene Avond...
Door Zusje - Mijn Profiel Pagina

Het was een zwoele zomeravond. Ik had heel de dag in de zon gelegen, in de tuin. Het was warm geweest en ik had, toen ik alleen was, helemaal naakt gelegen. Het was lekker geweest. En eerlijk gezegd, ook best spannend. Het idee dat iemand je zou kunnen zien liggen wond mij op. Dat de tuin geen inkijk heeft vanuit andere huizen was de reden dat ik het aandurfde. Maar op een bepaald moment vond ik het ergens wel jammer. Ik had het wel spannend gevonden als iemand mij zo had zien liggen.

Ik had mij net gedoucht en zat net op de bank toen mijn familie thuis kwam. Mijn ouders, broer. Ze waren er nu allemaal. We begroetten elkaar en we praatten een beetje over de dag. Ik had gezegd dat ik in de zon had gelegen, maar natuurlijk niet dat ik naakt had gezond. Dat hoefden ze niet te weten. We gingen met zijn allen nog even op het terras in de tuin zitten. Allemaal hadden we een wijntje. En dit hakte erin bij mij. Wellicht kwam het door de staat waarin ik was. Ik was al helemaal rozig van de zon, en het wijntje hielp mij net over het randje. En och, ik had het zwaar. Mijn kutje was opstandig, ik zat hier nat te worden en wilde het liefst naar boven gaan. Op mijn bed gaan liggen en mezelf gaan vingeren. Ik zou haar af willen straffen. Ik zou haar volledig klaar vingeren. Zodat ze dan even weken rustig bleef. Maar toen mijn ouders als eerste naar boven gingen wist ik dat dat een slecht idee was. Samen met mijn broer nam ik nog een glas wijn. Ik had het zwaar. Ik wilde hem weg hebben. Dan zou ik me hier, of op de bank, naar een welverdiend hoogtepunt brengen.

Niet veel later ging mijn broer naar boven. Hij was moe. Had heel de de gesport en was toe aan zijn bed. Toen hij weg was hoorde je de krekels pas. Het was voor de rest stil. Ik zag het licht op de kamer van mijn ouders en van mijn broer uitgaan. Ik durfde mezelf nu pas te verwennen. Ik schoof mijn hand in mijn broekje en voelde hoe nat ik eigenlijk was. Na een korte twijfeling stond ik op en schoof mijn broekje helemaal uit. Vervolgens mijn topje. Zo zat ik, op het terras helemaal naakt. Door het weinige licht kon niemand mij zien zitten. Ik strafte mijn kutje voor de dag. Ik liet haar merken dat ik de baas was. Dat ik degene was die de controle over haar had. Hard, diep en snel bewogen mijn vingers over haar, in haar en langs haar. Ik ging bijna komen. Tot ik opeens mijn broer hoorde. “Hey, zusje, ben je daar nog?”; hoorde ik. Ik zag hem in het licht deze kant opkomen en pakte snel mijn kleding en hield die voor mij. “Oh sorry.”; zei hij toen hij zag dat ik hier naakt zat met mijn kleding voor mijn borsten en met mijn benen gesloten.

“Wat was je aan het doen?”; vroeg hij met een glimlach. Zijn stralende, mooie glimlach. “Ga zitten.”; zei ik. Ik trok mijn broekje aan en schoof mijn topje over mijn lichaam heen. “Ach. Je kent het wel.”; zei ik lachend en pakte een sigaretje. Hij knikte en keek naar het huis. “Dit is wel een goede plek. Niemand die je ziet zitten.”; zei hij en zakte onderuit. “Ik dacht dat jij ging slapen?”; vroeg ik en stak mijn peuk aan. “Ja, maar ik kan niet liggen. Ben onderuit gehaald en op mijn schouder gevallen.”; zei hij. Ik zag dat hij pijn had. “Heb je pijnstillers ingenomen?”; vroeg ik. Hij knikte. “Laat mij het eens zien?”; vroeg ik en hij draaide zo dat ik zijn schouders kon zien. “Doet dit pijn?”; vroeg ik terwijl ik op zijn schouder duwde. Hij knikte. Alles was gevoelig en ik liet hem los. “Weet je wat helpt? Ontspanning.”; zei ik. Hij keek mij vragend aan. “Ja, je hebt tentamens, je bent al dagen gespannen. Een normaal gesprek is niet met je te voeren. Al dagen niet.”; zei ik. Hij keek mij aan en zakte weer onderuit. “Je hebt gelijk. Ik moet dit halen. Daarbij, met Marit (zijn vriendin) gaat het ook niet lekker.”; zei hij. “Hoe bedoel je?”; vroeg ik en nam een diepe hijs van mijn sigaret. “Gewoon, ze twijfelt. Ze weet niet of ze verder wilt.”; zei hij en keek strak voor zich uit. “Echt? Maar beter dan jou kan ze niet krijgen hoor.”; zei ik. Want echt, mijn broer is een superleuke vent! Hij lachte en bedankte mij.

“Eindelijk weer een lach!”; zei ik enthousiast. Hij lachte weer en bedankte mij. Hij pakte mijn bovenbeen vast. En dat had hij niet moeten doen. Nog heet, nog geil en nog rozig gaf dit weer een impuls aan mijn kutje. We keken elkaar aan. Eerst zag ik schrik. Maar het ging over in iets moois. “Heb je seks met haar?”; vroeg ik. “Al weken niet.”; zei hij. “Dan is ze druk, dan ben ik druk. Dan heeft ze hoofdpijn.”; ging hij verder. “Zou je het wel lastig hebben.”; zei ik lachend en pakte nu zijn been. Weer keken we elkaar aan. Weer werden er gedachtes uitgewisseld. “Weet je nog. Vroeger.”; zei hij zonder te praten. Ik knikte alleen maar, ik herinnerde het mij weer. Wat hij niet wist was dat hij de eerste was die met mij experimenteerde. We waren jong. Heel jong. Misschien te jong. Hij had mij twee keer gepenetreerd. Maar we wisten nog niet goed wat we moesten doen. En we liepen toen over van de spanning. Ik was bang dat ik zwanger zou raken. Hij ook. Maar hij had mij wel met die actie ontmaagd.

Nu keken we elkaar aan en hij zuchtte; “Als jij niet hier had gezeten dan was ik hier gaan zitten.” “Om hetzelfde te gaan doen?”; vroeg ik. Hij lachte en knikte. “Waarom doe je het niet? Doen we het samen.”; fluisterde ik en schoof mijn topje uit. “Meen je dit?”; vroeg hij lachend. Ik knikte. “Kom, doe je boxer uit. Even later zaten we naakt naast elkaar. En ik kon mijn ogen niet van zijn geslacht afhouden. Wat een monster! Ik vingerde mezelf, hij trok zich af. “Nee, je doet het verkeerd.”; zei ik en draaide naar hem toe. “Hier, kom.”; zei ik en pakte zijn pik vast. Ik realiseerde mij heel goed dat ik de pik van mijn broer vast had maar trok nu de voorhuid helemaal terug. “Hier, zo moet je dat doen.”; en ik maakte een koker van mijn hand en liet hem door mijn hand glijden. Het glijmiddel was nu mijn vocht geweest.

Nu raakte hij mij aan en zijn lange mannenvingers kwamen veel dieper. Ik genoot ervan en uit alle macht probeerde ik mij in te houden. Ik wilde niet komen. Nog niet. Het vocht op zijn pik werd minder en nu spuugde ik op zijn pik. Mijn mond was nog maar centimeters verwijdert van zijn pik. Aangemoedigd door zijn vingers likte ik eerst even aan zijn eikel. Om vervolgens mijn lipjes om hem heen te sluiten. Hij hield mijn haren vast en was gestopt mij te vingeren. Niet dat ik het erg vond, anders was ik nu al klaargekomen! Ik kwam omhoog en keek hem aan. “Lekker?”; vroeg ik. Hij knikte. “Beter dan Marit?”; vroeg ik en stond op. Hij knikte weer en pakte mijn billen vast. Ik stond voor hem en hij genoot nu van mijn borsten. Mijn tepels waren gevoelig, hard en het maakte mij nog geiler. Ik duwde hem achterover op de bank en ging over hem heen zitten. “Klaar voor de ultieme ontspanning?”; vroeg ik en pakte zijn pik vast. Ik zette hem tegen mijn kutje en liet mezelf zakken.

“Is dit wel een goed idee?”; vroeg hij. “Nee, maar wel lekker.”; fluisterde ik in zijn oor terwijl ik hem bereed. Er was geen weg meer terug, zeker niet toen ik echt nog maar een keer zakken van mijn orgasme af was. Ik drukte mezelf tegen hem aan en schokte op zijn pik. “Ga jij niet komen?”; vroeg ik toen ik enigszins was bijgekomen. “Jawel.”; zei hij en legde mij op mijn rug. Hij zat nu op de grond voor mij en stootte een paar keer diep en hard in mij, voor hij zich terug wilde trekken. Ik hield hem tegen en trok hen tegen mij aan. “Nee, in mij. Het kan. Is goed.”; fluisterde ik in zijn oor en ik voelde hoe hij al schokkend zich leegde in mij. Hij ademde snel, diep en lag nu half over mij heen. Ik voelde hoe hij uit mij gleed en zag, toen hij van mij af kwam dat er een dikke sliert sperma uit mij droop. We lachten erom. Snel kleedden we ons aan en gingen we naar binnen. We gingen slapen.

Hij haalde zijn tentamens, ging weg bij Marit en had in no-time een nieuwe liefde. Over zijn schouder heb ik hem nooit meer gehoord. En wij? Wij beleefden dit avontuurtje maar en keer. En mijn kutje? Die was weken rustig…

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net