Opwindend.Net
Datum: 10-03-2018
Stemmen: 128x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 19234x
Lengte: Lang
Moeder En Vader Helpen Zoon
Door Janine02 - Zoek naar meer...

‘Ik maak me wat zorgen over Johan, hij is zo stil de laatste tijd.’

John keek op van zijn krant. Johan was het enigst kind van John en Maria en ze deden er al 16 aar alles aan om het hem naar de zin te maken. Ze waren al wat op leeftijd toen ze hem kregen en beschouwden hem als een geschenk uit de hemel.

‘Wat bedoel je schat?’

‘Nou, hij gaat nauwelijks nog uit, of komt ’s avonds zo vroeg thuis. En dat heb ik natuurlijk liever dan dat hij tot midden in de nacht ergens uithangt, maar een jongen van zijn leeftijd…’ Maria zweeg. Ze wist het ook niet zo precies.

‘Hij had toch laatst een beetje scharrel?’

‘Ja dat was een leuk meisje’ maar daar hoor ik niets meer van

‘Ze zag er ook leuk uit, met alles erop en eraan.’

John ging naast zijn vrouw zitten en sloeg zijn arm over haar heen en beroerde zachtjes de aanzet van haar borst onder de katoenen blouse.

‘Jullie denken ook maar aan 1 ding’, ze lachte een beetje en beantwoordde zijn streling met een kus op zijn wang en legde haar hand op zijn kruis. Met haar 47 jaar was het nog steeds een knappe verschijning en hongerig naar seks. John was 5 jaar ouder, en hoewel hij goed zijn best deed verlangde ze soms naar wat meer. O ja, ze hadden regelmatig ‘speelavondjes’ als Johan uit was. Een pornofilm als opwarmer, wat speeltjes. John hield van films waarin meerdere mannen een vrouw bezaten. Wife sharing, of cuckold. En toch had ze de indruk dat John ook meer wilde dan zij hem kon geven.

‘Ik zal wel eens met hem praten’ besloot John het gesprek en knoopte voorzichtig de blouse open waardoor de volle blanke borsten van Maria verder zichtbaar werden, gereed om te worden bepoteld door haar geile man. Maria knoopte Johns’broek los en bevrijdde zijn harde penis. Ze boog zich erover en met een vinger zocht ze zijn aars. Dat was Johns’ geilste plekje. Terwijl ze hem rustig pijpte vingerde ze hem. Ze genoot van het kreunen terwijl John haar vrijhangende borsten kneedde. Toen ze in haar mond zijn lul verder voelde verharden wist ze dat ze te ver was gegaan. De strelingen en penetratie van zijn anus, zachte zuigbewegingen en het aftrekken waren teveel voor zijn zelfbeheersing. Ze voelde het warme zaad in haar mond, geil, maar toch enigszins teleurgesteld was ze. Haar hoogtepunt zou vanavond uitblijven. Maria liet haar teleurstelling niet blijken, ze opende haar mond een beetje zodat John het geil op haar tong kon zien. Ook dat vond hij geil wist ze. Hij tongde haar met haar mond vol sperma.

‘Sorry schat’, het was zo geweldig geil. Straks op bed krijg jij je portie. Maria glimlachte. Ze wist dat hij vanavond, nog voor zij uit de badkamer kwam al in slaap zou vallen.

‘Vertel eens Johan, wat ben je stil de laatste tijd. Is het uit met je vriendin of zo? Is er wat gebeurd?’

John had een rustig moment uitgekozen om met zijn zoon in gesprek te gaan. Maria was bij een vriendin en de tv stond niet aan. Johan was net terug van trainen.

Johan kleurde.

‘Nee niets’

‘Je kunt vrij uit praten man, ik ben ik ook jong geweest en ik heb ook twijfels gehad. Twijfels of ik wel aan de verwachtingen kon voldoen. Van mijn ouders, van mijn vriendinnetje. Was niet altijd gemakkelijk, bij mijn ouders hoefde ik niet aan te komen dat ik me onzeker voelde. Dat ik me zo onzeker voelde dat ik, dat ik…’.

John hield bewust even stil om te kijken hoe de reactie was.

‘Welke verwachtingen bedoel je pa?’

‘Nou met alles, op school, in de relatie’. Weet je, mijn vrienden schepten allemaal erg op over wat ze allemaal niet klaar speelden bij hun vriendinnen, en ik had het gevoel dat ik faalde. Deed ik eigenlijk ook. Pas na verscheidene jaren en dankzij je moeder die een stuk geduldiger was…. lukte het beter.’

‘Wat bedoel je pa? Wat lukte beter?

‘Nee, Johan, we praten over jou. Herken je dit, ben je onzeker? Je hebt afspraakjes, je ‘rommelt’ wat. Vertel niet dat het niet zo is, want ik weet hoe dat gaat. En dan? Wat is er dan?’

Johan kleurde donkerrood en zei zachtjes: ‘ik kan me niet goed beheersen’

‘Hoe bedoel je, wat bedoel je precies?’

‘Wat ik zeg, ik kan het niet tegenhouden en toen lachte ze me uit’.

John hield even stil, en liet zijn gedachten teruggaan naar zijn eerst ervaringen. Precies hetzelfde. Al raakte hij maar de blouse aan waarachter de borstjes verscholen waren, werd zijn onderbroek al nat, en voelde hij dat hij zijn orgasme niet kon tegenhouden. Later, in zijn huwelijk bleef hij last houden van die premature ejaculaties. Toen kende hij het woord. Hij was een expert in beffen geworden, en vingeren, maar zodra het op penetreren aankwam was het binnen een minuutje gedaan. Vaak zelfs al veel sneller. Langzamerhand was het verbeterd, maar als het voorspel te geil was lukte het hem nog niet goed. Oefeningen hielpen wel, vaker op een dag neuken hielp ook, maar een tweede keer, dan was het vuur van geilheid al gedoofd.

Zijn vrouw was lief voor hem, vol begrip. Maar toch. Het bleef knagen. En nu zijn zoon…, wat erg. Wat kon hij doen? Ervaring op doen, maar ja, hoe doe je dat.

‘Het wordt vanzelf beter jongen, laat me erover denken. Tegenwoordig zijn er middelen. Maar hij wist dat dat niet zo was. Oefenen, maar hoe? Aftrekken hielp niet als oefening, het waren de zenuwen, de onervarenheid de onzekerheid en misschien ook nog een stil ander verlangen die zorgden voor dit probleem. John wist er alles van.

Johan zuchtte, en zei zacht: ‘Ik hoop het’.

‘Ik kom er nog wel op terug jongen, maak je geen zorgen’

toen John ’s later op die avond over Johans’ situatie nadacht kwam een gedachte bij hem op waarvan hij zelf schrok, maar die hem tegelijk enorm opwond. Hij begon een scenario in zijn hoofd te vormen hoe hij het zou kunnen aanpakken. Tegelijk wist hij dat het onzin was, Maria zou denken dat hij gek was geworden. Maar hij wist ook dat ze heel veel voor Johan overhad. Ze had hem altijd verwend, in alles gesteund. Het kind waar ze zo lang naar hadden uitgekeken. Haar prins. Daar moest hij gebruik van maken.

Toen ze in bed lagen gaf John een diepe zucht.

‘Ik heb met Johan gepraat. Het is erg met die jongen. Het is echt erg.’

Hij wist dat hij hiermee direct de volle aandacht van Maria had.

‘Hoe bedoel je? Erg?

‘Hij gaat gewoon door een verschrikkelijke tijd. Wordt gepest, voelt zich alleen, onzeker. Alles wat het leven van zo’n jongen op die leeftijd maar een hel kan maken.’

‘En dat alleen maar vanwege een stom onzekerheidsprobleem.’

‘Waar gaat het dan over? Kunnen we hem dan niet helpen?’

‘Het is een probleem dat ik ook had, en soms nog wel eens heb. Onvoldoende beheersing als je opgewonden bent. Maar Johan heeft het in veel ergere mate. Als hij een meisje aanraakt zegt hij kan hij het al niet tegenhouden. En die meiden van tegenwoordig, die merken dat en die lachen hem uit. Achter zijn rug om, en zelfs in zijn gezicht. Hij voelt zich het pispaaltje.’

Maria zat nu rechtop en knipte het licht aan.

‘Wat verschrikkelijk, wat erg.’ ‘Zullen we het niet tegen de school...’ ‘Nee’ze onderbrak haarzelf. ‘Misschien een dokter?’

‘Ach Maria, jij weet ook dat daar geen medicijnen voor zijn. Zo’n dokter neemt zo’n jongen niet serieus. Als hij Johan al zou durven om hiermee naar een vreemde te gaan. Nee, ik denk dat wij hem moeten helpen.’

‘Maar hoe dan?

John haalde even adem en dacht nu of nooit.

‘Als het alleen maar een kwestie van wennen is, dan kunnen wij hem toch helpen? Als hij even jouw borsten aanraakt, dan kan hij langzaam aan het gevoel wennen,’

‘Ben je gek? Ik kan toch niet met mijn eigen zoon?’

‘Natuurlijk niet, maar aanraken is toch niet zo erg? Gewoon over je blouse of zo’.

‘Je bedoelt, met kleren aan?’

‘Bijvoorbeeld. Op het strand lig je topless, dan kunnen anderen ook kijken, Dus waarom niet Johan.’

‘Ik weet niet.’ Zei Maria aarzelend.

‘Zou dat echt helpen denk je?’

Natuurlijk helpt dat, in ieder geval een beetje. Of anders even over je billen wrijven, gewoon over je kleren aan. Dat kan toch geen kwaad, maar voor hem zal het een hele overwinning zijn als hij dat kan doen zonder dat er een prestatie verwacht wordt. Dat geeft zoveel rust, en daarmee kan hij zich veel beter beheersen. Zeker weten. Ik ben ten slotte ervaringsdeskundige.’

John kreeg een harde bij het idee dat Maria betast zou worden door Johan. Maar hij bracht het zo klinisch mogelijk, om alle schijn van seks bij voorbaat weg te nemen.

“Goed’ zei Maria, opnieuw aarzelend. ‘Als jij dat denkt.’

‘Ik weet het zeker. Ik heb ook die tijd gehad, maar helaas waren dit soort dingen onbespreekbaar bij ons thuis. Nu zijn we gelukkig veel gemakkelijker daar in. Laten we er geen drama van maken. Ik vraag Johan of wat hij ervan vindt, en als hij denkt dat het hem zal helpen, nou dan doen we het toch?’

Op de zaterdagavond volgend op dit gesprek zaten ze met zijn drieën bij elkaar te kijken naar t.v. John kuchte en keek Maria aan die zenuwachtig lachte. Ze had een witte, satijnachtige blouse aan en daaronder een kuise rok met schotse ruit tot op de knieën. John wist dat ze een heel fijn, doorzichtig setje daaronder droeg. Hij had daarom gevraagd.

‘Anders voelt die arme jongen alleen maar zo’n harde stijve b.h. Denkt hij dat borsten van een soort zacht beton zijn gemaakt.’ had hij wat lachend gezegd.

‘Zeg Johan’ begon John ‘ik heb het met je moeder gehad over waarover we van de week spraken, en we hebben een idee hoe we je kunnen helpen.’

Johan bloosde diep.

‘Dat had niet gehoeven pa. Dat is toch mijn probleem.’

‘Nee, maar echt, we kunnen misschien wel, Maria? Nietwaar?’

Nu nam Maria het woord: ‘Ik begrijp best dat een jongen wat zenuwachtig is als hij voor het eerst een meisje aanraakt. Maar na een paar keer gaat dat over’.

‘Ja, dat zei Pa ook al. Schiet ik lekker mee op zeg.’

“we dachten, ik dacht…. Als je wilt… dan mag je mij wel aanraken. Gewoon om te wennen bedoel ik hoor…niks anders…’liet ze er haastig op volgen.

Johan keek nu op. Hij had wel eens gefantaseerd over zijn moeder. Zij zag er best goed uit, al was ze natuurlijk oud (in zijn ogen), en ze had grote borsten.

‘En wat denk je ervan jongen?’ vroeg John. ‘Ik zou zeggen grijp je kans. Je ma heeft flinke memmen, kijk maar eens goed. En ze zijn super zacht. En gevoelig voor aanrakingen, daar kikt ze op, niet waar Maria?’

Nu kleurde Maria op haar beurt. Maar ze kon er nu niets tegenin brengen, maar het was niet wat ze verwacht had.

‘Ga maar even lekker naar achteren zitten Maria, maak het jezelf comfortabel. Zo ja, leg je armen maar in je nek dan kan Johan er goed bij.’ John betastte haar borsten zachtjes en wreef op de plaats van haar tepels die onmiddellijk reageerden op de aanrakingen.

Johan zat te verbaasd te kijken naar deze seksuele handelingen. Hij voelde zijn penis al hard worden.

‘Kom maar jongen. Maria doe jij je ogen maar dicht.’

‘Aarzelend ging Johan’s hand richting zijn moeders borst. Hij dorst het zijden bloesje nauwelijks aan te raken, maar zijn vader moedigde hem aan:

‘Toe, maar, pak die lekkere borsten maar lekker vast. Knijp maar, zie je dat ondeugende tepeltje zwellen. Dat is net als jouw lul aan het groeien. Een teken dat je mamsie een beetje geil wordt. Is het niet Maria?’

Zijn vrouw zei geen woord, en zat nog steeds met haar handen achter haar hoofd en ogen gesloten. Ze geneerde zich, maar tegelijk voelde ze een opwinding. John wist dat geile praat haar gevoelens aanwakkerden. De aarzelende hand van Johan, de kneepjes in haar tepel…ze begon onwillekeurig wat dieper adem te halen.

‘Is het niet Maria?’ herhaald John, wat dwingender nu.

‘Jaa’, kreunde ze ‘lekker. Ga maar door, ik vind dit erg lekker…’

‘Lekker? Vind je het alleen maar lekker?’

‘Geil’ sprak ze aarzelend.

Maria voelde het haar kruis, haar gleufje nat worden. Dat had ze niet verwacht.

‘…ooh ja, knijp maar even in mijn tepel lieve jongen van me. Je doet het goed ’

'mmm, mmm, ja...goed zo...aah'

Ze probeerde zich te vermannen, maar het effect op haar gleuf was niet tegen te houden. Nu moest ze doen wat ze moest doen, waar ze tegenop had gezien. Maar ze voelde nu een gretigheid. Gevoelens die ze probeerde te onderdrukken, tevergeefs.

Maria wrong haar hand tussen haar en haar zoon en zocht de rand van zijn broek. Het was een zachte jogging broek met een elastieke band. Haar hand ging naar binnen en ze voelde de hardheid in Johan’s onderbroek. Even nog aarzelde, maar de streling van haar borsten liet een rilling van opwinding door haar lichaam gaan. En hier ging het toch om? Johan moest wennen aan het gevoel van een vrouwenhand om zijn pik. Ze voelde het stugge schaamhaar en daaronder de hete staaf, Ze had nooit eerder een andere man dan John gevoeld, Dit was niet goed, haar zoon, maar toch, ze deed het toch voor zijn bestwil? Ze had verwach dat de penis van haar zoon kleiner zou zijn dan die van zijn vader, maar het tegendeel was waar: dikker, harder en langer.

Gefascineerd keek John toe. Hij vond het supergeil, kon zich niet bedwingen. Het zou in deze omstandigheden toch niet opvallen maakte hij zich wijs. Zogenaamd om meer ruimte te maken trok hij de broek van Johan over zijn konttje. Het onderbroekje kwam mee. Hij legde zijn handen op de witte billen. Hier had hij van gedroomd. De zachtheid van jongensbillen.

Maria trok zachtjes aan de hete pik. Voorzichtig. Johan mocht niet gelijk klaar komen, maar ze voelde de hardheid toenemen, Ze keek naar John, zijn opgewonden gezicht. Ze voelde wat hij deed. Maria wist diep in haar hart dat John wel heel veel belangstelling had voor naakte mannen. De keren dat hij zogenaamd per ongeluk bi-films had meegenomen. De gespannenheid waarmee hij die scenes bekeek. Ze herkende die blik. En ze vond het geil. Het was fout wat ze deden, dat wist ze. Maar Johan kreunde zachtjes.

‘Lekker ma, ooh, voorzichtig, ik vind dit lekker..aahh, jaah’ kreunde hij terwijl hij de borsten van zijn moeder steeds steviger vastpakte. Hij voelde de hand van zijn pa op zijn billen. Strelend, nu naar onderen, naar zijn zak. Strelend over de gerimpelde huid. Johan voelde zijn ballen omhoog gaan. Hij ging komen.

‘Aaah, aah, aaaah’

‘Rustig jongen, ontspan je’ Laat je maar gaan…geniet maar lekkere jongen van me, lekker geil knulletje van me. Je mag klaarkomen in mijn hand hoor, dat is niet erg, kom maar..’

Deze woorden hadden een omgekeerd effect. Johan was gewoon om een ejaculatie uit te stellen zodra hij het voelde opkomen. Nu spoorde zijn moeder hem aan om te komen. Gek genoeg zorgde n die woorden ervoor dat hij het nog even wist uit te stellen. Dat hij zijn orgasme kon controleren.

Maria trok wat steviger en bewoog zachtjes met haar duim over het meest gevoelige plekje. Het toompje onder de eikel. Het idee dat ze deze jongen, haar zoon in haar macht had, dat zij kon bepalen dat hij klaar kon komen. De geile blik in de ogen van haar man die nu met zijn mond half open de zak van van zijn zoon streelde. Zijn hand zocht van achteren langs de basis van de pik van zijn zoon en ontmoette daar de hand van zijn vrouw.

‘AAaaaahhh, Oohhh,’

John en Maria voelden beiden de pik verstijven, de ballen van Johan trokken op en schokkend spoot het geil uit zijn harde lul. Maria voelde het lauwe vocht in haar hand vloeien. Ze ging zachtjes door met het verwennen van de pik, Drie maal spoot er sperma in haar hand. Tegen haar jurk. Daarna bleef het wat navloeien. Ze vond het zo opwindend, een siddering ging door haar heen. Een soortgelijk gevoel als een orgasme. Maar anders. Geil.

‘Goed zo jongen, lekker he, dat deed je goed hoor’. Ze probeerde weer de rol aan te nemen van de moeder die zuiver en alleen ter wille van de opvoeding haar zoon geholpen had. Hij mocht niet denken, mocht niet weten dat haar kruis vochtig was geworden. Dat ze geil was. Dat ze het liefst die pik in haar mond had genomen. In haar kut had willen voelen.

Nee, een moeder wil dat niet voelen, wil dat niet denken over haar zoon.

‘Dank je ma’ fluisterde Johan.

‘Sorry dat ik zo…’

‘Nee, dat geeft niet, dat is juist goed, je moet het gevoel van klaarkomen leren aanvoelen. Je deed het goed.’ John nam het gesprek over. Hij vermande zich. Zijn eigen pik was keihard. Door de aanblik van zijn geile vrouw, door het kontje van zijn zoon. Het gevoel van die harige zak onder zijn vingers. Het liefst had hij…, maar daar wilde hij verder niet over nadenken.

‘Ga, maar lekker douchen jongen’ zei Maria liefdevol tegen haar kind. ‘Ik was hier wel mijn handen, en dan mag jij lekker naar bed.’

Terwijl Johan naar boven liep keek Maria naar John. En John zag in de ogen van Maria dat zij begreep. En Maria voelde zich beschaamd over haar gevoelens. Ze fatsoeneerde hij kleding en sprak

‘Laten wij ook maar naar bed gaan. Ik denk dat jij ook nog wat kwijt wil. Ondeugend mannetje’ zei ze wat zenuwachtig lachend. John kleurde.

Er moet natuurlijk nog een vervolg komen, als de reakties ten minste goed zijn.

Zoek naar meer verhalen van Janine02...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 8355x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 6249x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.6
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 15450x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 4279x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 6362x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 6392x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 15048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 –...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2092x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 21482x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 12168x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 30953x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10541x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34318x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10794x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 17004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net