Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 203x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 38959x
Lengte: Lang
Taboe - 1
Door Stanzie - Mijn Profiel Pagina

Mokkend en in zichzelf gekeerd keek Wim door het zijraampje naar buiten. Het gespreksonderwerp was nu al kilometerslang hetzelfde. Steeds weer taterden de anderen maar door over het mooie landschap in het zuiden van Frankrijk, maar die mooie natuur was dat moment echt wel het laatste wat Wim kon boeien. Die anderen, dat waren pa, ma en zijn twintigjarige zus Hilke. Ze waren onderweg aar de zon voor een familievakantie aan de Spaanse Costa Brava.

‘Wat doe ik verdomme hier,’ vroeg Wim zich af. Eigenlijk had hij hier helemaal niet mogen zijn. Eigenlijk had hij nu samen met zijn liefje aan de Turkse kust moeten liggen bruinbakken, of liever nog, ergens in een supermoderne Turkse hotelkamer heerlijk met zijn vriendin liggen wippen. Oorspronkelijk was het ook allemaal zo gepland, maar het was even anders uitgedraaid. Pasgeleden had hij van zijn vriendin de bons gekregen en dat niet eens op een fraaie manier.

Toen hij twee weken geleden op een woensdagmiddag onaangekondigd bij zijn vriendin langsging stond geen van hun beide auto’s voor het huis. De ouders van Evy waren dus niet thuis. De achterdeur was zoals gewoonlijk los en hij kon gewoon naar binnen lopen. Eerst dacht hij dat er niemand thuis was en eigenlijk wilde hij alweer weggaan, toen hij toch een geluid hoorde. Het kwam van achter de openstaande deur naar de hal. Nieuwsgierig ging hij dichterbij en luisterde aandachtig. Meteen herkende hij het vertrouwde gekreun van zijn liefje. ‘Zij is zichzelf aan het verwennen’, flitste het door zijn hoofd. Hij wist dat Evy een vibrator had, want toen hij eens een keer alleen op haar kamer was terwijl zij een snelle douche nam, had hij de kans gehad om eens in haar schuiven te snuffelen. Het was toen dat hij op die gemotoriseerde meiden verwenner was gestoten.

Weer hoorde hij Evy duidelijk kreunen en spontaan kreeg hij een erectie. Dat bracht hem op een idee, hij zou zijn schatje eens verrassen. Hij ging tot aan de trap en daar schopte hij eerst zijn schoenen uit. Halfweg de trap hing hij zijn T-shirt over de leuning, dan maakte hij zijn Jeansbroek los en zodra hij boven was schopte hij die van zijn voeten. Vliegensvlug ontdeed hij zich ook nog van zijn slip. Met enkel nog zijn sokken aan sloop hij op zijn tenen verder naar Evy’s kamer. Zijn piemel stond intussen flink rechtop, als wees hij de weg. Hij gooide haar kamerdeur open, maar daar was helemaal niemand. Heel even dacht hij dat hij dit alles gedroomd had, maar dan hoorde hij Evy opnieuw wellustig kreunen. Het geluid kwam uit een kamer, helemaal aan het einde van de gang, de kamer van haar ouders nota bene. Verwonderd vroeg hij zich een ogenblik af wat Evy daar deed, maar het vooruitzicht om met zijn liefje eens lekker te rollebollen op het grote tweepersoonsbed van haar ouders deed zijn lid trillen van de voorpret.

Voorzichtig sloop Wim naderbij en gluurde door de kier van de deur. Het beeld dat hij voor zich zag klopte helemaal met wat hij zich ingebeeld had. Hij kon het hele bed niet zien, maar wat hij zag was al de moeite. Met de benen gespreid lag zijn lieve schat languit op het bed en met haar linkerhand bewoog ze die paarse vibrator op en neer in haar kutje. Om de haverklap drukte ze haar kontje omhoog en telkens schuurde ze dan met haar duim langsheen haar klitje. Voor Wim was het van het mooie teveel en hij hield zich niet langer in. Snel trok hij de sokken van zijn voeten en gooide de deur open. Begeleid door een soort Indianenkreet sprong hij de kamer binnen.

Wat een schok was er door hem heengegaan… Evy was niet alleen. Een jongeman zat schrijlings over haar heen ter hoogte van haar borsten. Evy ’s grote malse tieten die hij zo vaak met tederheid had verwend zaten nu als geplette meloenen onder de bonkige billen van de man. Daarbij kwam dat Wim nog juist had gezien hoe Evy die kerel pijpte alsof haar leven ervan afhing. Door zijn Indianenkreet waren de twee minnaars danig geschrokken en toen de jongeman zich in een reflex naar hem toedraaide, floepte zijn lid met een slurpend geluid uit haar mond.

Wim herkende de jongeman meteen. Het was die pestkop van een Joeri die in dezelfde straat woonde als Evy en voor wie ze altijd al een boontje leek te hebben. Hoe vaak had hij haar niet openlijk zien flirten met Joeri als ze hem tegenkwamen tijdens het uitgaan? Wim wist nu waarom.

“Wat heeft dit te betekenen,” stamelde Wim, compleet uit zijn lood geslagen. De twee op het bed keken eerst elkaar aan en daarna allebei in zijn richting. Tegelijk schoten ze in een lach toen hun blikken zich op zijn kruis richtten. Meteen begreep hij de reden van hun lachen. Zijn trotse jongeheer van daarnet hing nu als een uitgedroogd worstje naar omlaag. Het was een gênant zicht en instinctief bracht hij zijn handen voor zijn geslacht.

“Evy?” vroeg hij met overslaande stem.

“Ach scheer je weg, stommeling,” giechelde ze. “Ik heb hier alles bij de hand wat ik nodig heb.” Veelbetekenend nam zij de dikke stamper van Joeri in haar hand. “Deze jongen weet pas hoe je een vrouw laat genieten.” De gemene grijns op het gezicht van Joeri werd alsmaar breder. “Hoor jij niet goed, sukkel? Opkrassen!”

“Maar Evy, hoe moet het met onze vakantie in Turkije dan?” Wim was plotseling nergens nog zeker van.

“Wees gerust sukkel, ik stort jouw deel van het reisgeld wel terug op je rekening. Ik ga met Joeri!”

Enkele tellen later stond Wim beneden in de hal zijn kleren in allerijl aan te trekken. Hij had genoeg gezien en was ruim voldoende vernederd.

‘Ik ga met Joeri!’ Dagenlang had dat ene zinnetje door zijn hoofd gespookt. Evenveel dagen had hij troost gezocht in de drank. Precies dat laatste was er de oorzaak van dat hij nu met de rest van het gezin onderweg was naar Spanje. Zijn moeder had hun vakantie zelfs willen afgelasten, want ze durfde Wim niet alleen thuis achter te laten, nu die zo op de dool was.

“Ik ben bang dat hij zich dood zuipt,” hield ze halsstarrig vol en daarom had haar vader besloten dat hun zoon dan maar mee moest op vakantie. Voor vader was dat de ultieme oplossing maar voor Wim allerminst. Zelfs de opmerking dat ze een appartement voor slechts drie personen hadden gehuurd, veegde pa resoluut van tafel.

Al deze gedachten flitsten op dat ogenblik in sneltreinvaart door Wim zijn hoofd. Hoe moest hij in hemelsnaam die drie weken zien door te komen, vroeg hij zich af. Aan zijn zus had hij ook niets. Eigenlijk mochten zij elkaar niet eens. Broer en zus tolereerden elkaar en legden mekaar niet al te veel in de weg, maar daar hield het meestal op. Dat beloofde voor het volgende schooljaar, bedacht Wim voor de zoveelste keer. Wim zou aan de universiteit zijn studies geneeskunde beginnen. Ja, hij ging wat studiekeuze betrof zijn zuster achterna, want Hilke had zopas haar tweede jaar geneeskunde succesvol afgerond. In een vlaag van vooruitziendheid hadden hun ouders voor het nieuwe academiejaar alvast voor hun zoon een studentenkot gehuurd, recht tegenover dat van Hilke. Het was een kwestie van de kosten te drukken, want de hospita deed voor een tweede kamer een flink stuk van de prijs af. Ja, het komende jaar zou hij goed vastzitten aan zijn zuster, iets waar hij behoorlijk tegenop zag trouwens. In die zin was deze vakantie alvast een behoorlijk test.

Wim keek opzij en nam die zus van hem nog eens op van kop tot teen. Met haar 1m59 was Hilke eerder een klein en tenger meisje, een beetje een onopvallend type eigenlijk. Ze was gekleed zoals ze meestal placht te doen, zedig en allesbehalve sexy. Haar lange donkerbruine haren waren zoals altijd achteraan in een staart samengebonden. Dat gaf haar iets afstandelijks en streng vond Wim. Eigenlijk begreep hij niet wat die Ben Verhees in zijn zuster zag. Maar goed, die Ben was er gelukkig nu niet bij, dat was alvast een geluk bij een ongeluk. De vrijer van Hilke was pas als dokter afgestudeerd en zat nu voor anderhalf jaar ergens in een of ander probleemgebied voor Artsen zonder Grenzen. Van die betweter zou hij deze vakantie alvast geen last hebben.

Wim liet zijn blik verder naar omlaag dwalen langsheen het lichaam van zijn zus. In vergelijking met Evy was Hilke amper een vrouw te noemen. Zij had nauwelijks borsten, hoogstens een middelmatige cup A, schatte hij. Verder had zij niet die bolle wangen van billen waarmee Evy soms zo trots kon lopen pronken. Misschien kwam dat door de gedrevenheid waarmee zijn zus sportte, dat alles aan haar zo strak afgelijnd was. Voor het droombeeld dat hij van de ideale vrouw had, was alles aan die zus van hem te strak en te rechtlijnig. Alsof Hilke de gedachten van haar broer kon lezen, leunde zij op dat ogenblik behaaglijk achterover en keek hem aan. Om een onduidelijke reden voelde Wim zich ongemakkelijk onder haar blik, zeker toen zij flauwtjes naar hem glimlachte. Het voelde aan alsof hij zich betrapt wist en snel wende hij zijn hoofd van haar af. Wim voelde hoe hij rood aanliep en wist zichzelf nauwelijks een houding te geven. Plotseling mistte hij zijn thuis vergeten MP3 speler wel heel erg.

---

Het was al bijna donker toen ze hun bestemming bereikten. Bij aankomst in de Spaanse Costa bleek het, wat hun vakantieverblijf betrof, nog erger gesteld te zijn dan Wim had verwacht. Het appartementje dat zij ter beschikking hadden, was voor drie personen al erg krap en nu zouden ze daar zelfs drie weken lang met zijn vieren in moeten wonen. Van op de gang kwam men meteen de kleine woonkamer binnen. Aan de linkerkant was een slaapkamer met een tweepersoonsbed voor hun ouders en een piepklein berghok. Aan de rechterkant was er een kleine slaapkamer met een eenpersoonsbed voor Hilke. Daarnaast was er een badkamertje met dicht op elkaar een douche, een lavabo en een toilet. Dat was het dan, daar zouden ze het mee moeten doen.

Voor hun vertrek had vader gesteld dat Wim op de bank in de woonkamer kon slapen, maar er was geen bankstel te bekennen. Er stonden enkel twee losse zitjes die met een beetje goede wil als zetel konden worden bestempeld, maar daar een hele nacht op slapen was uitgesloten. Toen Wim daar morrend een opmerking over maakte, kwam vader met een luchtmatras aandragen. Voor alle zekerheid bleek hij die toch maar in de kofferbak gegooid te hebben. Daarmee was het probleem nog niet helemaal van de baan, want in de woonkamer kon dat ding nergens liggen, zo dicht stonden de meubelen bij elkaar. Ze zouden dan iedere avond met het meubilair moeten gaan schuiven en dat was drie weken lang toch niet vol te houden. In de badkamer was ook geen ruimte, dus bleef alleen Hilke’s kamer over. Als de deuren van de kleerkast en de kamerdeur dicht waren, bleef er net voldoende ruimte op de vloer vrij om de luchtmatras neer te leggen. Wim’s humeur daalde diep onder het nulpunt bij het besef dat hij ook nog eens de hele vakantie bij zijn zus op de kamer moest slapen. Op wat privacy hoefde hij dus ook al niet te rekenen.

Terwijl Hilke de inhoud van haar valies netjes in de kleerkast opborg, was Wim aan het worstelen met de luchtmatras. Zijn zus bleek op dat vlak een pietje precies te zijn, want zelfs toen het luchtbed opgeblazen en rechtop in de hoek stond, was zij nog altijd bezig met het schikken van haar kleren en haar ondergoed. Mokkend maande hij haar aan om op te schieten, waarop Hilke dan weer antwoordde dat ze hoopte dat zijn humeur snel zou veranderen. Ze merkte op dat het ook voor haar geen luxe was dat hij op haar kamer zou slapen en stelde voor dat ze er ondanks alles toch maar beter het beste van konden maken. Wim zag in dat zijn zus gelijk had, het was inderdaad haar keuze ook niet. Toch bleef hij kregelig en hij trok alvast naar de badkamer om zijn tanden te poetsen.

“Als jij maar niet denkt dat ik de hele vakantie op die luchtmatras ga slapen, Hilke,” zei hij toen hij op de kamer terug kwam.

“Oh jawel hoor, broertje. Jij bent hier de persoon teveel en dus is dat de komende weken jouw slaapplaats.”

“Niks van, Hil! Ieder om beurt.”

“Dat zien we nog wel,” lachte Hilke plagerig. Eindelijk was ze klaar met uitpakken en ze nam een nachtjapon uit de kast. “Laat mij eens door,” zei ze, “ik ga me in de badkamer klaarmaken voor de nacht.”

Zodra ze uit de kamer was haalde Wim zijn sporttas leeg en propte zijn kleren op hoopjes in de twee schabben die zijn zus vrij had gelaten. Hij trok snel zijn kleren uit en tegen de tijd dat Hilke terug kwam zat hij al minuten lang in zijn boxershort op de rand van het bed te wachten. Eigenlijk had hij haar willen zeggen dat zij wel wat sneller had mogen zijn, maar toen hij haar zag binnenkomen vergat hij dat meteen. Was dat zijn zus? Zo kende hij haar helemaal niet!

Het lichtblauwe zijdeachtige nachtjaponnetje dat ze droeg, bedekte haar billen nauwelijks. Het deed ondanks haar kleine gestalte, haar slanke dijen eindeloos lijken. Bovendien zat het niemendalletje zo strak gegoten om haar lijf dat het direct opviel dat ze geen bh droeg want vooraan, links en rechts van de vrij diepe halsuitsnijding, tekenden zich duidelijk twee puntjes af in de strak zittende stof. Bovendien had Hilke de haren los en vielen haar lange bruine lokken sierlijk op en rond haar schouders. Het maakte haar gelaatsuitdrukking veel minder streng, veel sympathieker ook. Hilke zag er nu plots heel erg sexy uit en dat was helemaal nieuw voor Wim.

Hij bemerkte net op tijd dat hij zijn zus gewoon zat aan te staren en snel wendde hij het hoofd af. Wim maakte plaats voor haar en toen ze in het bed stapte zag hij in een flits dat ze zelfs geen slipje droeg. Ja, zijn zusje ging hem steeds meer verbazen. Hij legde de luchtmatras op de vloer en nadat ze allebei een laken over zich hadden getrokken, wensten ze elkaar welterusten.

Hilke sliep meteen in maar Wim kon de slaap niet vatten. Een beeld van vrouwelijke rondingen bleef door zijn hoofd spoken. Voor het eerst sinds lange tijd waren die beelden niet op Evy’s forse borsten en bips gebaseerd, maar wel op het zoveel strakkere model van zijn eigen zus. Hoe hij ook probeerde om het niet te doen, zijn fantasie overheerste zijn wil. Natuurlijk was dat fout, Wim besefte het wel, maar desondanks duurde het toch een tijdje voor hij insliep. Midden in de nacht werd Wim wakker met een stekende pijn in zijn nek. Even tasten met zijn hand bevestigde zijn vermoeden. Het hoofdsteunkussen van de opblaasbare matras was plat. Zowat alle lucht was er uit. Hij ging rechtop zitten vroeg zich af wat nu gedaan. In het vale maanlicht dat het gordijn doorliet zag hij hoe Hilke op haar zij rustig lag te slapen, met haar gezicht naar de muur gekeerd. Bijna de helft van het bed was op die manier ongebruikt en mits wat goede wil van haar kon hij daar gemakkelijk bij.

Op zijn knieën zittend legde zijn hand op de schouder van zijn zus en schudde haar wakker. Abrupt draaide zij zich naar hem om.

“Wat is er?” bromde zij nors.

“Schuif eens op,” zei Wim direct, “die luchtmatras is kapot.”

Even keek Hilke hem onderzoekend aan en daarna keek ze in de richting van de luchtmatras. Natuurlijk hoorde het niet, broer en zus in hetzelfde bed, maar op dit nachtelijke uur had zij geen zin in een discussie.

“Oké,” zei ze daarom zuchtend. “Maar als jij durft te snurken of mij wakker gaat houden door te liggen woelen, dan trap ik je er meteen weer uit.” Daarop draaide Hilke zich weer naar de muur en haastig schoof Wim naast haar onder het laken, voor zij zich kon bedenken.

Dat Wim zou snurken was iets waar Hilke niet voor hoefde te vrezen. Hij kwam zelfs niet aan slapen toe. Aanvankelijk probeerde hij om alle lichaamscontact met zijn zuster te vermijden door stilletjes op zijn rug bij de bedrand te blijven liggen. Zodra Hilke sliep, trok die al slapend haar benen op en plaatste haar warme voetjes tegen zijn been aan. Klaarwakker lag Wim naar het plafond te staren. Zo op zijn rug liggend zou hij nooit in slaap komen. Hij besloot om toch maar te draaien en op zijn zij te gaan liggen. Voorzichtig tilde hij het laken een beetje op en draaide zich. Zijn benen plooide hij in de holte van die van zijn zus en met zijn borst lag hij tegen haar rug aan. Hij voelde hoe de stof van haar nachtjapon bij elke ademstoot die ze maakte zachtjes langs zijn borsthaar streelde. Dat voelde heerlijk en hij drukte zich nog een beetje strakker tegen haar aan. Toen Hilke rustig door bleef slapen schoof hij zijn bekken ook maar tegen haar bips, zodat hij wat comfortabeler kwam te liggen. Dat had hij beter niet gedaan want die aanraking bleef niet zonder gevolgen. Wim voelde zijn lid groeien in zijn boxer.

‘Dit is toch al te gek,’ dacht Wim. Hij besloot om toch maar weer op zijn rug te draaien, maar net dan bewoog zijn zus. In haar slaap schoof ze onbewust dichter naar hem toe, zodat haar billen strak tegen zijn kruis aan kwamen te liggen. Wim kreeg prompt een keiharde erectie toen hij voelde hoe zijn lid voor de volle lengte precies in Hilke’s bilspleet kwam te liggen. Dit was pas echt fout, zo wist Wim. Hij wachtte gespannen af, doch zijn zus sliep gewoon door. Voorzichtig bewoog hij zijn hand onder het laken in de richting van haar billen. Een schok ging door hem heen want haar nachtjapon was naar boven opgeschoven. Strelend liet hij zijn vingers zachtjes langs haar ronde billen glijden. Wat voelden die zacht en warm aan, maar tegelijk toch ook lekker strak. Heel anders dan bij Evy, bij wie hij zo vaak haar vetkussentjes had gekneed.

Wim schrok van zijn eigen gedachten. Hoe haalde hij het in zijn hoofd om dit soort vergelijking te maken. Dit was zijn zuster en het kon dus absoluut niet. Zijn jongeheer dacht daar blijkbaar echter heel anders over. Het was alsof die schreeuwde om bevrijd te worden. Zou hij dat wel doen? Gespannen luisterde hij naar Hilke’s ademhaling. Zijn zus sliep echter gewoon door en dat gaf hem vertrouwen. Vastberaden bracht hij zijn bekken even naar achter en schoof zijn boxer tot halfweg zijn billen naar omlaag. Daarna nam hij zijn eerdere positie weer in. De aanraking met haar naakte billen deed zijn blote pik kloppen van geilheid. Langzaam bewoog hij zijn bekken een beetje voor en achterwaarts, waarbij zijn lid heerlijk lekker door haar bilspleet schoof. Het gevoel van begeerte deed zijn lichaam sidderen en hij drukte zich nu helemaal tegen zijn zus aan.

Pas nu hij zijn hoofd dicht hij dat van haar had, viel hem de bedwelmende geur op van haar parfum. Hij ademde diep in en inhaleerde de geur van lentebloesems. Hoe anders was dat bij zijn ex lief geweest. Hoe vaak had hij zich niet geërgerd aan Evy’s naar javel ruikende haren. Opnieuw betrapte hij zich erop dat hij zijn zuster vergeleek met zijn ex lief. Natuurlijk kon het niet, maar het was sterker dan hemzelf. Trouwens, Evy moest het ook hier weer afleggen tegen zijn zus. Wim dacht dat hij gek werd bij de erotische gedachten die door zijn hoofd spookten en koortsachtig zocht hij naar iets dat in het nadeel van zijn zuster zou zijn.

‘Haar tieten,’ schoot hem te binnen. Evy’s borsten waren veel groter dan die kleine puntjes van Hilke.

Wim verfoeide die gedachte meteen, maar dan nog was de plotse drang om de borsten van zijn zus te betasten heel erg groot. Zou hij het durven? Opnieuw luisterde hij eerst gespannen naar haar ademhaling maar Hilke leek door alles heen te slapen. Aarzelend liet hij zijn hand langs haar dunne japonnetje naar boven glijden en voorzichtig schoof hij zijn vingers langs de halsopening onder de zijdeachtige stof. Eerst liet hij zijn vingers langzaam langsheen de ronde aanzet van haar linkerborst gaan. Hij lette intussen op of er van haar kant enige reactie kwam, maar toen Hilke zich niet verroerde werd hij stouter. Weldra lag zijn hand op haar hele borst en heel zachtjes kneep hij er even in. Wat was die tiet van haar vast, maar tegelijk ook weer zacht en terugverend als hij er een vinger in drukte, niks slap hangend of papperigs zoals bij die grote prammen van Evy.

Alweer moest zijn ex het afleggen tegenover zijn zus. Terwijl zijn hand Hilke’s fijne borstje bleef strelen, schoof hij zijn erectie nog eens op en neer tussen haar billen. Onder zijn strelende vingers leek het tepeltje plots te gaan groeien. Wim rolde zacht Hilke’s nippeltje tussen duim en wijsvinger en ja hoor, die tepel groeide inderdaad. Wat werd die groot en hard en heel even was Wim jaloers op die Ben Verhees, die wellicht al zo vaak deze pareltjes van zijn zus tussen zijn lippen moest hebben gehad. Bij die gedachte had Wim blijkbaar toch iets te onstuimig in haar puntje geknepen want Hilke kreunde even. Geschrokken hield hij zijn hand stil en vroeg zich koortsachtig af wat voor excuus hij kon bedenken indien zijn zus zou vragen waar hij mee bezig was. Maar het was paniek om niets, want Hilke rekte zich even uit. Alsof zij het met opzet deed drukte zij haar kontje daarna opnieuw tegen zijn kruis aan, in Wims aanvoelen nog strakker dan voordien. Even later leek ze weer vast te slapen.

Wim kon zich niet herinneren dat hij zich ooit zo opgeladen geil had gevoeld als nu. Zodra hij er zeker van was dat Hilke weer echt sliep, haalde hij opnieuw zijn lid heen en weer tussen haar billen. Niet lang echter, want hij voelde hoe hij op het punt stond te ejaculeren en dat kon niet. Hoe zou hij anders die rotzooi moeten uitleggen als Hilke dat ‘s morgens ongetwijfeld zou zien. Snel draaide Wim zich weer op zijn rug en trok zijn boxer maar weer over zijn kloppende lid. Hij probeerde zijn gedachten te verzetten en toen dat eindelijk lukte viel hij alsnog in slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Taboe - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 14727x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 7952x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 28396x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 8957x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 13408x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 4816x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 24217x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 4880x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 17856x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 26107x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
:: Mijn Zusje En... - 3Door: TheoMaxwell
Gelezen: 26648x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.9
:: Mijn Zusje En... - 2Door: TheoMaxwell
Gelezen: 31838x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
09-06
8.8
:: Mijn Zusje En... - 1Door: TheoMaxwell
Gelezen: 37397x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.9
:: Ongelofelijk Lekker - 13Door: Lara
Gelezen: 14405x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
9.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 6Door: Baco
Gelezen: 15851x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder Dochter Moeder Milf Pijpen
06-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net