Opwindend.Net
Datum: 11-03-2018
Stemmen: 66x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 14024x
Lengte: Zeer Lang
Logeren Bij Tante Maria 12 #
Door Maria En Klaas - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Logeren Bij Tante Maria 11 #

In mijn jonge jaren was ik smoorverliefd op tante Maria. Natuurlijk liet ik niks merken maar toch… Hier het verhaal zoals het destijds begon en zich ontwikkelde…

Ik zou drie weken bij Maria logeren en al snel was het tot handtastelijkheden gekomen! We hadden uiteindelijk geneukt dat de stukken er af vlogen maar helaas kwam aan deze heerlijke tijd een einde, mijn ouders, die naar Griekenland waren geweest, kwamen weer thuis. Mama had wel af en toe gebeld met haar zus Maria en wat ze bespraken? Het ging volgens mij vaak over mij…

Nu was pa op zakenreis en mama was meteen uitdagend gaan doen. Ze schoor zelfs haar schaamhaar weg toen ik zei dat Maria van onderen helemaal kaal was. Ik had bij mama de laatste haartjes weggeschoren en haar daarbij nog klaar gevingerd ook nog! De dag erna had ik haar in onze tuin uitgebreid gebeft en ma had me meerdere keren klaar gezogen maar echt neuken… nee, dat was nog niet gebeurd.


Terwijl we dat deden zat ik alleen nog met één vraag: Zou ik mijn eigen moeder ook nog eens in één van haar onderste gaatjes kunnen volspuiten? Tot nu toe was dat nog niet gelukt…

Na de thee zaten we samen op de schommelbank. Mama vroeg wat het lekkerste was dat ik met tante Maria had gedaan. Ik dacht terug aan die heerlijke geile tijd bij Maria. Wat was het lekkerst geweest? Haar keer op keer neuken? In bed? Op het gras of in het bad? Samen met Sjors? Ja! Ik vertelde mama dat samen met Sjors om de beurt in de twee onderste gaatjes Maria neuken toch het lekkerst was, heerlijk met twee lullen die langs elkaar wreven in de strakke kut en kont beuken… ik kreeg meteen weer een stijve toen ik daar aan terugdacht. Mama zag dat natuurlijk en vertrouwde me toe dat ze erg opgewonden was geworden door mijn bekentenis. “Neuk pa je wel eens anaal?” vroeg ik aan mams. Ze kreeg een rood hoofd en fluisterde toen: “Ik wil wel graag maar je vader wil dat niet. Dus doe ik af en toe een kaars of een komkommer in mijn reetje en vinger mezelf dan heerlijk klaar!” Ik raapte alle moed bij elkaar en vroeg: “Ik wil je best in je kontje neuken hoor, lijktg me erg lekker!” Mama zou eerst ontkennen, ik zag het aan haar gezichtsuitdrukking maar toen viel haar blik op mijn stijf tegen mijn buik aan staande piemel die zachtjes bewoog in het titme van mijn hartslag….

“Jij, mijn eigen zoon, die mij in mijn kontje neukt? Dat.. dat.. kan toch eigenlijk niet?” fluisterde ze aarzelend met verlangende ogen intussen naar mijn piemel kijkend. Ik streelde mama over haar rug en antwoordde dat ik het met haar zus ook al had gedaan dus waarom niet met haar nu, op dit moment? Ineens zag ik dat ze een besluit had genomen. Ze richtte zich op, keek me aan en zei: “Ik verlang al zo lang naar een hete paal in mijn kont en die van jou lijkt me zo heerlijk… laten we het maar proberen, maar niet in mijn kutje hoor, dat mag echt niet!” Spontaan zoende ze me op mijn mond waarbij haar tong een dartel spel speelde met die van mij. Gulzig zogen we onze monden aan elkaar om zo diep mogelijk elkaars mond te kunnen aflikken waarbij we elkaars mondvocht zoveel mogelijk opzogen en doorslikten. ten slotte lieten we hijgend los en greep ik ma bij haar lekkere grote tieten die, doordat ze wat hijgde, lekker op en neer wiebelden. Ik trok hard aan de twee vooruitstekende grote tepels en drasaide er wat aan terwijl ik fluisterde: “Zal ik dan maar die grote, dikke lul diep in je reetje begraven en je daarna heerlijk diep neuken om ten slotte je reet vol te spuiten met mijn zaad? Zou je dat graag willen, mams?” Mama kreunde al van opwinding en spreidde afwachtend haar benen terwijl ze in mijn oor fluisterde: “Ja, ja! Spuit je moedertje maar lekker haar reet vol en laat me klaarkomen zoals nog nooit eerder is gebeurd! Neuk mijn tot nu toe ongebruikte kontgaatje met je stevige lul en spuit me vol zo veel en zo vaak als je kunt!”

Ik legde Lies ruggelings op een paar kussens op het gras en begon haar op te warmen door haar overal te masseren en te strelen met natuurlijk extra aandacht voor borsten en het lekkere warme plekje tussen haar benen. (alsof opwarmen nog nodig was! Ze was al zo heet en hitsig dat ze volgens mijn eigenlijk het liefst mijn lul meteen diep in haar kontgaatje wilde hebben!) Al meteen lag ma al weer te kronkelen en te draaien terwijl ze met een hand mijn lul omklemde alsof ze dacht dat ik wilde ontsnappen! Nou, er was niets wat me hier weg zou kunnen laten gaan, ik wilde en zou haar in haar kont neuken, dat stond als een paal (!) boven water. Ik kroop over haar heen waarbij ik mijn lul boven haar gezicht liet hangen. Nou ja, hangen deed hij niet, ma moest hem naar beneden trekken om hem tot in haar mond te krijgen! Terwijl ze mijn lul aan alle kanten aflikte en op mijn eikel zoog (wat heerlijk aanvoelde: een tong langs je lul en over je eikel is toch een van de heerlijkste dingen die je kunt voelen!) dook ik tussen haar benen. Ma trok haar knieën op en spreidde haar benen zodat haar schaamlippen, glinsterend van het vocht, uit elkaar bewogen en haar kutje zich voor mijn likkende tong opende. Haar schaamlippen waren donker en dik van opwinding en ik zag dat ze af en toe haar kont spande want het gaatje dat ik binnen niet al te lange tijd zou doorboren ontspande zich ritmisch. Het leek naar me te knipogen als een hongerige uitnodiging om binnen te komen en vol te pompen met romig, warm zaad.

Ik begon met het aflikken van haar lekkere geil. Dat smaakte, net als bij Maria heerlijk. Echt een vrouwelijke smaak, het rook ook nog eens lekker en was heerlijk dik en draderig. Genietend zoog ik zoveel mogelijk geil van haar gezwollen lippen waarna ik deze met mijn tong opzij drukte om er tussen te komen. Ik zoog nu de dikke draden warm geil weg die tussen haar schaamlippen hadden gezeten. Om dat mama geiler en geiler werd kwam er een trage stroom uit haar vagina glijden die ik oplikte en waarbij ik zorgvuldig haar warme tunnel zo veel mogelijk leeg zoog. Nu begroef ik mijn neus in de natte, warme gleuf zodat mijn beide neusgaten langzaam verstopt raakten met haar geil. Met mijn tong begon ik nu over haar gezwollen clit te likken waardoor mama nog heviger begon te schokken. Ze begon steeds onregelmatige mijn lul te likken, ze was te druk met zich te concentreren op mijn tong die haar clit nu stevig zoog! Ineens begon ze steeds luider te kreunen terwijl ze haar lichaam spande. Mijn neus stroomde nu vol met geil en het spoot ook in mijn ogen, mama kwam weer klaar! Ik likte en zoog als een razende om al het heerlijke, warme vocht maar zo veel mogelijk in te kunnen slikken. Eindelijk ontspande mama weer en begon ze met hernieuwde kracht weer mijn lul te verwennen.

Ze greep mijn billen en trok die stevig naar beneden. Ik begreep de hint en spreidde mijn knieën wat waardoor mijn kruis nu bijna op haar gezicht zat. Mijn lul gleed hierdoor steeds dieper haar mond en keel in, mama lag met haar hoofd achterover gekanteld zodat mijn lul vrij gemakkelijk naar binnen kon glijden. Ze snoof hevig omdat ademhalen via de mond nu echt niet meer kon! Ze zoog en slikte waardoor mijn lul nu diep haar keel in gleed! Door de houding van haar hoofd kon dat gelukkig vrij goed en gleden ook de laatste centimeters van mijn kloppende paal naar binnen. Ik genoot van de omklemming van mijn lul door haar mond en keel en pompte zachtjes wat heen en weer waardoor elke keer mijn ballen net van haar kin af werden getild om daarna weer plat tegen haar gezicht te worden geduwd. Mama stak haar tong zo ver mogelijk uit om mijn ballen een likbeurt te geven terwijl ik haar diep achterin haar keel neukte. Zo liet ze mij ook een poosje genieten maar toen besloot ik dat dit lang genoeg had geduurd. Ik trok voorzichtig mijn lul terug. Eerst voelde ik mijn eikel uit haar keel glijden haar mond in. Mama zoog meteen het speeksel op dat zich om mijn lul verzameld had. Toen ging ik verder omhoog waardoor mijn pik uit haar warme mond werd getrokken. Een laatste likje en ze kon er niet meer bij!

Verwachtingsvol keek ze me aan. Ik kon haar net in het gezicht zien als ik mijn gezicht voorover boog. Tussen haar borsten zag ik haar mond en stralende ogen. Mijn voorhoofd wreef daarbij over haar natte kruis. “Nou ma, klaar voor het echte werk?” informeerde ik, totaal overbodig natuurlijk. Een wellustig gegrom was het enige antwoord. Snel kwam ik overeind. Ik draaide mama om en pakte een stapel kussens. Na hiermee flink wat te duwen en proppen lag ma er comfortabel bij. Haar hoofd en armen lagen laag, op twee zachte kussens. Haar kont stak omhoog terwijl haar buik goed werd ondersteund door een hele serie dubbelgevouwen andere kussens. Ik knielde achter haar en bekeek haar uitnodigende bilpartij. Zacht wreef is over de twee mooie, lichtgebruinde bollen. Met een vinger gleed ik door haar bilnaad die nog nat was van het vocht dat bij haar vorige orgasme uit haar vagina was gespoten en dat ik helaas net allemaal had kunnen weglikken. Nu wreef ik het in de richting van haar sterretje waar zich al snel een glimmende klodder geil bevond. Nu duwde ik een eerste vinger naar binnen, wat gemakkelijk ging omdat ma al helemaal ontspannen was. Ik besloot meteen maar een tweede vinger erbij te duwen. Even draaien en wrikken en toen gleed ook mijn tweede vinger langs haar kringspier naar binnen. Mama zuchtte diep en wiebelde wat met haar kont om aan te geven dat ze tot nu toe genoot. Ik drukte de twee vingers zo ver mogelijk haar holletje in, ten slotte kon ik niet verder, mijn handpalm duwde nu tegen haar gaatje. Ik trok mijn vingers weer terug en begon nu genietend in en uit te bewegen terwijl ik mijn hand zo veel mogelijk draaide. Het was een geil gezicht om de vingers in en uit te zien bewegen en het wond me erg op. Ik werd nu zelf ook zo opgewonden dat ik nu mijn vingers helemaal terug trok. Weer duwde ik wat geil naar het nu een beetje openstaande gaatje en ik fluisterde: ”Ma, zet je schrap, ik kan echt niet langer wachten, ik ben nu zo geil dat ik mijn pik in je kont wil duwen!” Ma draaide haar hoofd zo ver om dat ze me net aan kon kijken en fluisterde terug: “Lieverd, als wat je deed heeft me zo opgewonden dat ik ook graag je dikke pik in mijn holletje wil voelen dus ga lekker je gang en laat je ouwe moeder maar genieten van je gezwollen zaadspuiter!” Ik duwde mijn lul, die stijf tegen mijn buik stond, naar beneden tot hij recht naar voren wees in de richting van mama’s met geil overdekte, glinsterende kontgaatje. Ik bewoog langzaam mijn buik naar voren terwijl ik keek hoe mijn kloppende eikel in de richting van haar kont bewoog. ten slotte duwde ik tegen de nauwe opening. Ik pakte mijn lul stevig vast en draaide kleine rondjes om en over het afwachtende sterretje.

Nu besloot ik niet langer te wachten: Ik duwde mijn eikel nu zo dat deze precies recht tegen haar anale opening zat en bewoog uiterst langzaam weer naar voren. Ik was vast van plan ons beiden het maximale aan genot te laten beleven en wilde, vooral in het begin, alles zo langzaam mogelijk te doen zodat we elke fase mee konden beleven. Ik duwde weer wat en zag hoe mijn eikel haar kontgaatje naar binnen duwde, tussen haar billen. Maar natuurlijk ging dat maar even, daarna stonden haar billen strak en kon haar kontgaatje niet verder zich terugtrekken. Nu moest haar sterretje zich wel openen! Ik zag hoe mijn, van opwinding keiharde eikel, tegen haar opening duwde. Hij wrong haar kringspier open om zich toegang te verschaffen! Langzaam opende mama’s geheime poortje zich beetje bij beetje waardoor mijn rood-aangelopen paddenstoel steeds een stukje verder verdween. Mama kreunde zacht van genot maar bewoog zo min mogelijk, ook ik hield mijn adem in en was volledig geconcentreerd bezig met het penetreren van het strakke gaatje. Beiden genoten we van het gevoel dat dit opleverde, mama die haar kontgaatje langzaam voelde oprekken door mijn lul en ik die mijn eikel steeds verder voelde naar binnen gaan.

Ik zag nu dat driekwart van mijn eikel haar strakke sluitspier was gepasseerd en dat ik bijna helemaal mijn eikel naar binnen had geduwd. Ik keek ingespannen en zag de eikelrand millimeter voor millimeter dichterbij komen tot ineens de hele eikel naar binnen floepte en haar sluitspier zich weer samentrok om de stam van mijn lul die wat minder dik was dan mijn eikel. Zachtjes bewoog ik wat heen en weer waardoor ik mijn paal zag bewegen en mijn eikel net binnen in haar kont van links naar rechts duwde. Mama kreunde met zachte, lange halen en had moeite om niet in één keer hard achteruit te stoten om mijn pik in één keer naar binnen te voelen glijden. Ze begreep dat deze eerste (en hopelijk niet de laatste) keer bijzonder was en dat we deze keer van elk nieuw gevoel zo lang mogelijk moesten genieten! Nu pakte ik haar beide billen wat steviger vast, duwde ze zo mogelijk nog verder uit elkaar zodat ik goed de gleuf ertussen kon bekijken. Ik wilde eigenlijk door gaan duwen maar toen zag ik iets liggen… Ik pakte snel mijn smartphone die naast me lag, en maakte een paar opnames van mijn lul die als een brug mijn buik met mama’s kont verbond. “Ma, kijk eens!” fluisterde ik. Toen ze haar hoofd draaide liet ik haar de opname zien en mama’s ogen werden groot toe ze nu zelf ook kon zien hoe haar kont gevuld was met het eerste stuk van mijn lul. “Je zit er nog maar zo’n klein beetje in en het voelt nu al zo heerlijk! Vertrouwde ze me toe. Hoe moet dat niet voelen als de rest er ook nog in zit! Ga gauw door Jonnie!” Ik legde het toestel weer aan de kant en trok opnieuw haar billen uit elkaar.

Ik haalde diep adem en begon weer te duwen. Weer gleed ik verder mama’s kont in. Dat ging nu veel gemakkelijker, het breedste deel was immers al de nauwe kringspier gepasseerd. Ik voelde hoe mijn eikel haar darmen langzaam binnengleed. Heerlijk, die strakke, warme opening waar mijn eikel nu voor het eerst de diepte van mocht peilen! Toen mijn paal halverwege was maakte ik weer een foto die mama met geile ogen bekeek. “Nu helemaal Jonnie, ik kan echt niet langer wachten!” gebood ze me. “Nou ma, zet je dan maar schrap, want nu komt de rest in één keer!” antwoordde ik meteen. Ook ik was nu zo ver heen dat ik nu snel mijn hele paal in die warme kont wilde duwen en dus pakte ik mama stevig bij de heupen vast zodat ik flink kracht kon zetten waarna ik en één geweldige stoot tot mijn ballen in haar kontgaatje ramde. Beiden kreunden we luid toen ik doorstootte en beiden genoten we met volle teugen die dit nieuwe gevoel ons opleverde. Een heerlijke warmte voer door mijn pik die door haar zijdezachte darmwand werd gemasseerd. Ik boog me naar voren en fluisterde: “Hoe voelt het nu ma, ik zit er nu helemaal in!” Mama draaide haar hoofd weer, keek me verhit aan en zei: “Ik vond een komkommer in mijn reet altijd heerlijk maar nu weet ik wel beter! Dit voelt wel honderd keer beter, zo’n warme, bewegende, geribbelde paal en je eikel! Ik voel precies waar die zit en als je beweegt voel ik je eikelrand op en neer gaan in mijn kont, een echt ongekend zaaaalig gevoel, lieverd!” Zonder te bewegen genoten we beiden van dit voor ons beiden nieuwe gevoel. Nu gleed ik met een hand tussen haar buik en de kussens om haar kut en clitje te voelen. Mijn vingers waren onmiddellijk kletsnat van het geil en toen ik begon te vingeren en haar clitje wat wreef kwam ma al meteen diep kreunend klaar waarbij een nieuwe straal geil uit haar kutje spoot! “Oh, Jonnie, ik kom al klaar, en je heb me nog niet eens geneukt! Dit voelt ook zo lekker!” Ik likte gauw het geil van mijn hand en vingers, greep mama weer bij de heupen en begon nu langzaam in en uit te bewegen. Daarbij trok ik me zo ver mogelijk terug en zorgde ik ervoor dat zelfs mijn eikelrand uit haar gaatje werd getrokken. Elke keer moest ik zo opnieuw haar sterretje maximaal oprekken om elke keer opnieuw mijn eikel naar binnen te duwen. Zo pompte ik steeds helemaal in en uit. Na een paar keer begon ik weer har clit te vingeren waarbij mama prompte weer een orgasme kreeg! Tot dat was weggezakt veranderde ik van tactiek. Nu bleef mijn eikel steeds wel in haar kont en trok ik alleen mijn paal uit haar reet waarna ik hem meteen weer zo diep mogelijk naar binnen duwde. “Ma, nu ga je er van lusten!” waarschuwde ik haar. Ma knikte alleen maar en zette zich schrap. Ik greep andermaal haar heupen en begon nu met het echte neukwerk. Niks meer voorzichtig bewegen of zachtjes voelen! In en uit rammen met mijn paal zodat er elke keer kletsend tegen elkaar aan botsten! Ik liet af en toe wat spuug op mijn pik lekken zodat die bleef glimmen en op die manier goed geolied in en uit kon blijven glijden. Ik ramde nu uit volle macht en mama begon steeds harder te kreunen tot ze ineens jammerde: “Jonnie, ik kooooommmm nu klaar op die heerlijke lul van je! Ga door! Ga door! Neuk me helemaal kapoooot!” Ze bleef nu onophoudelijk krampen en ik begreep dat net zoals bij Marie, nu mama een langdurig orgasme beleefde waarbij ze van het ene hoogtepunt in het andere overging. Er spoot bij elke klap die ik naar voren maakte een straal geil uit haar kut en ineens voelde ik mijn onderbenen en knieën warm worden. Ik voelde snel en mijn vermoeden werd bewaarheid. Ze spoot niet alleen geil maar ook haar blaas had ze niet meer onder controle. Mama kon haar pis niet meer inhouden en liet ook dat nu ongegeneerd gewoon lopen!

Ik ramde, opgezweept door haar voortdurende orgasmes, haar spuitende geil en haar gouden vocht dat langs onze benen liep, keihard door en voelde dat mijn orgasme nu ook niet lang meer zou duren! “Ma, ik kon zo klaar hoor, ik ga je kont volspuiten!” Ma had geen kracht om iets terug te zeggen, ze verkrampte steeds weer als een nieuwe golf van genot haar weer overweldigde. Nog een (voorlopig) laatste beuk om zo diep mogelijk in haar buik te komen en toen voelde ik mijn ballen zich samentrekken. Mijn zaad baande zich bruisend een weg naar buiten, door mijn paal, door mijn eikel om dan in dikke, warme stralen haar kont binnen te spuiten! Straal na straal voelde ik naar buiten spuiten, mijn eikel glibberde ineens in mijn eigen zaad waardoor ik ineens veel gemakkelijker in en uit haar kont kon bewegen. Ik pompte genietend wat rustiger door. Nu mijn eerste zaadlozing in haar kontje een feit was wilde ik nog lekker rustig nagenieten. Nu er zo veel zaad in haar darmen was gespoten voelde het neuken anders aan. Ik sopte genietend in mijn eigen geil en genoot van het glibberige gevoel wat nu mijn pompende eikel en paal in mama’s kontje opleverde.

Ook mama kwam wat tot haar positieven. Ze draaide haar hoofd en fluisterde nahijgend: “Waauw, Jonnie, dat was fan-tas-tisch! Wat heb ik genoten zeg! En hoe vaak ik ben klaar gekomen kan ik niet zeggen, het was gewoon eindeloos! En nu, met jouw zaad in mijn buik… voelt het weer helemaal anders aan! Je sopt zo heerlijk in mijn kontje… zo warm, nat, stevig, je rekt mijn reetje zo lekker op.. ik wilde dat dit zo nog uuuuren kon duren…” Ik grinnikte inwendig want wat mama niet wist, maar ik wel: Mijn lul werd nu heus nog niet slap. Nee hoor, nu ik eenmaal in mama’s heerlijke warme darmtube begraven zat wilde ik ten volle profiteren en dan was één keer spuiten echt nog niet genoeg!

Omdat ik aardig last van mijn knieën kreeg ondanks het feit dat ik ook zelf voor wat zachte kussens had gezorgd, besloot ik voorzichtig van positie te veranderen. “Ma, we gaan anders liggen!” zei ik dan ook. “Ik ga op mijn rug en jij gaat meteen met je kont op mijn lul zitten!” “Kun je dan meteen weer?” vroeg mama. “Zo’n heet kontje? Wat denk je zelf? Denk je nou echt dat ik geen tweede keer daar lekker in wil stampen?” zei ik. Ik trok mijn lul uit haar kontgaatje wat een slurpend geluid opleverde. Meteen begon en grijze smurrie uit te lopen: mijn zaad, dat zich een weg naar buiten baande! Ik ging gauw liggen en mama kroop met een verhit hoofd meteen over me heen, zo snel als ze kon. Ze hief haar kont even op, pakte met één hand mijn stijve jongeheer en duwde die weer in haar kontgaatje. Ze liet hem los en richtte zich op waarna ze zich meteen liet zakken. Omdat ik mijn hoofd had opgetild kon ik goed zien hoe mijn met zaad en geil besmeurde piemel weer weggleed in haar warme darmkanaal. Wat een geil gezicht om je eigen lul zo te zien verdwijnen in dat warme strakke en nu ook kletsnatte holletje van mijn eigen moeder! Beiden genoten we van het gevoel van die naar binnen dringende pik die de zachte darmwanden opzij schoof om steeds dieper naar binnen te glijden. ten slotte kon ik niks meer zien: Mama zat nu plat op mijn kruis en duwde stevig naar beneden om maar zo veel mogelijk pik naar binnen te krijgen.

Ze boog voorover en drukte een natte, dankbare kus op mijn mond. Ik zag dat haar ogen vochtig waren van de doorstane emoties! “Jonnie, dit was zooo lekker! Wat heb je me laten genieten zeg! En je lieve piemel is nog steeds stijf! Wat kun je me toch enorm verwennen zeg!” Ik pakte liefdevol haar naar beneden gerichte borsten beet en wreef er genieten over. Het stijve tepels prikken in mijn handpalmen. “Nou mama, ik vond neuken met Maria lekker maar met jou… dat slaat alles! Wat heb jij een heerlijk strak kontgaatje zeg! En toen ik in je spoot… dat was een geweldig gevoel!” Beiden dachten we nog even aan het moment waarop ik mijn lading in haar buik had gespoten maar toen verhief mama zich weer. Ze bewoog op en neer met gesloten ogen en genoot zichtbaar van het gevoel dat mijn pik die op en neer gleed in haar buik. Ik had eigenlijk iets anders in gedachten maar dit voelde ook lekker dus voorlopig liet ik het initiatief aan mama. Och, ik had beide handen vrij dus ik liet één hand naar een borst gaan terwijl ik met de andere naar haar bewegende kruis gleed waar ik, op het moment dat ze naar beneden gleed, twee vingers in haar natte kutje liet glibberen terwijl mijn duim haar clitje beroerde. Meteen schokte ze en schoten haar ogen open. Ze keek me met een blik aan die ik ronduit als “verliefd” zou betitelen en wierp me een kushandje toe. Ze bewoog nu nadrukkelijker op mijn stijve paal en ik liet mijn duim nu steeds van links naar rechts over haar kittelaar glijden. Als snel had dat resultaat, ik zag haar weer sissend diep inademen en meteen daarna schokte ze opnieuw toen ze klaarkwam. Ik had het al verwacht: mijn hand werd meteen weer ondergespoten door een staal geil! Ik vroeg me verwonderd af hoer ze dat zo gauw kon produceren!

Nu wilde ik het anders aanpakken. Met zachte drang liet ik ma voorover buigen tot ze op haar handen steunde. Ma kon nu wat minder goed bewegen maar ik daarentegen, zoveel te meer! Ik trok mijn knieën op om meer kracht te kunnen zetten. “Hou je vast, ma!” fluisterde ik in haar oor. Ik kon nu met mijn heupen omhoog stoten en dus mijn lul in en uit haar kont laten glijden. Na een paar proefstoten zodat mama aan deze positie kon wennen zette ze haar handen gauw wat verder naar voren, boven mijn hoofd, zodat ze zich goed schrap kon zetten want ze kreeg al een vermoeden wat er ging gebeuren! Ik pakte haar weer bij de heupen om zelf ook goed houvast te krijgen en begon toen in een razend tempo op haar kont in te beuken! Wat een heerlijk gevoel om je lul, die zojuist zich leeg had gespoten, en nu nog steeds lekker stijf was, zo in ma’s strakke kont te rammen zonder bang te hoeven zijn dat ik binnen de kortste keren zou gaan klaarkomen. Ik concentreerde me op het gevoel van mijn lul die in en uit haar kontje stootte, onophoudelijk, en genoot met volle teugen. Door de harde stoten zwiepten ma’s borsten op en neer over mijn eigen borst waarbij haar gezwollen tepels regelmatig langs mijn eigen tepels schuurden. Beiden geilden we enorm, genietend van dit standje. Ma kon me, hoewel wat schokkend, zelfs zoenen, wat ze dan ook deed. Ze transpireerde hevig en ik likte liefhebbend wat zweetdruppeltjes van haar voorhoofd. Haar haren slierden over mijn gezicht. “Hup ma, laat je lakker gaan en kom maar weer klaar. En las je weer moert plassen… ik vind het niet erg hoor, Marie piste ook altijd en Sjors en ik genoten daar enorm van!” Mama keek me met een wilde blik aan en stamelde: “Jonnie, ik geloof dat het weer gaar gebeuren! Hou me stevig vast of ik val nog om!” En meteen daarna klemde ze haar mond op de mijne en begon ze keihard in mijn keel te kreunen! Tegelijk begon ze weer klaar te komen en voelde ik geil in mijn kruis spatten, gevolgd door een warme vloed: Ze had weer alle sluizen opengezet en pieste me compleet onder! Ik genoot! Opgezweept door ma’s gekreun en al de nattigheid verhoogde ik het tempo zo mogelijk nog iets. Kletsend bewogen onze onderlijven steeds weer tegen elkaar waarbij de spetters (geil, pis, beide?) me af en toe zelfs in het gezicht raakten. Dit kon zelfs ik niet eeuwig volhouden en voor de tweede keer voelde ik dat mijn zaad zich een uitweg zocht. Weer spoot ik mama’s kontje vol en weer voelde we beiden hoe haar darmen vol met glibberig zaad werden gespoten waar mijn lul in op en neer gleed. Mama liet zich gewoon op me zakken terwijl een laatste huivering van een afsluitend orgasme door haar lichaam trok. Nu ik niet meer op haar lichaam inbeukte kon ze me rustiger zoenen wat ze dan ook meteen deed. Onze monden vonden elkaar en onze tongen draaiden lui, vermoeid om elkaar heen waarbij speeksel van mama langzaam in mijn mond gleed. Ik klemde mama stevig in mijn armen waardoor haar borsten platgedrukt tegen mijn borst werden en ik haar tepels heel goed kon voelen. Ik voelde nu mijn lul toch verslappen en beiden voelden we mijn zaad, dat langs mijn slanker wordende lul naar buiten kwam glijden en langs mijn ballen via mijn bilnaad naar beneden liep. “Oef, dat was lekker zeg!” steunde mama in mijn armen. “Hoe vond jij het, lieverd?”

“Ma, dit was overheerlijk! Als Sjors hier was geweest had hij nu zijn lul meteen na mij in je kontje kunnen duwen om je nog een keer vol te spuiten!” Ik dacht dat ik dat nu wel kon zeggen, wie weet zou ik ma zo ver kunnen krijgen dat ze Sjors mee wilde laten doen. Met mijn halfharde lul nog in haar kont bewoog ma loom wat met haar onderlichaam. Beiden voelde we mijn lul in haar volgepompte tube wat heen en weer bewegen… “Nu meteen weer een stijve lul in mijn reet? Hoe ziet die van Sjors er eigenlijk uit?” vroeg ma. Aha, ze had belangstelling! “Nou… natuurlijk donker, want Sjors is een Surinamer. Zijn piemel is iets minder dik maar wel iets langer, dus hij komt net iets verder!” zei ik. Dat laatste was niet waar, Sjors’ piemel was wel wat korter maar dat hoefde ik mama niet aan haar neus te hangen! Ma lag ontspannen op me met een peinzende blik in de ogen. “En denk je dat hij mij wel zou willen kontjeneuken?” vroeg ze. “Oh, zeker, en ook wel in je andere gaatjes!” zei ik meteen.

Bij de gedachte aan Sjors’ piemel die hij in ma’s kont (en wie weet- ook in haar kut) zou duwen werd ik weer geil en mijn lul begon langzaam weer harder te worden. Mama volde dat ook een keek me opnieuw verliefd aan. “Jij wordt geil van het idee dat je moeder door je vriend wordt geneukt, is het niet?” Ik knikte alleen maar. Ik rolde mama van me af, legde haar op haar buik en duwde in één vloeiende beweging mijn opnieuw stijve lat tussen haar bolle billen waar ze onmiddellijk haar bruine gaatje vonden. Meteen begon ik te pompen terwijl ik kreunde: “Dit zou natuurlijk ook de bruine lul van Sjors kunnen zijn die nu in je reet ligt te rammen! Kun jij intussen mijn piemel in je mond nemen om het laatste zaad er uit te zuigen!” Mama hijgde en kreunde kwam prompt weer klaar. Hoorde ik het goed? Hoorde ik haar fluisteren: “Toe maar Sjors, spuit me maar lekker vol met je bruine Surinaamse pik!”

Reacties worden, zoals altijd, erg op prijs gesteld. Ik hoor graag hoe je het verhaal vond! Maria

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 14708x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 7948x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 28393x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 8957x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 13404x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
:: Ongelofelijk Lekker - 14Door: Lara
Gelezen: 4816x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-06
9.1
:: Mijn Tweelingzus Nicole,...Door: JanDeManDieAllesKan
Gelezen: 24217x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Tweeling, Aftrekken, Familie, Chanteren, Chantage
12-06
7.6
:: Lustburg 2.5 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 4880x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
12-06
9.1
:: Met Papa In BedDoor: DaddyLover
Gelezen: 17856x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Papa, Dochter, Vagina, Lul, Kont, Vader
11-06
7.4
:: Nichtje Uit Het NoordenDoor: Jonl
Gelezen: 26107x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
10-06
7.8
:: Mijn Zusje En... - 3Door: TheoMaxwell
Gelezen: 26647x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
10-06
8.9
:: Mijn Zusje En... - 2Door: TheoMaxwell
Gelezen: 31837x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
09-06
8.8
:: Mijn Zusje En... - 1Door: TheoMaxwell
Gelezen: 37397x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.9
:: Ongelofelijk Lekker - 13Door: Lara
Gelezen: 14405x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
9.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 6Door: Baco
Gelezen: 15851x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Schoonmoeder Dochter Moeder Milf Pijpen
06-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net