Opwindend.Net
Datum: 13-03-2018
Stemmen: 47x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 6604x
Lengte: Gemiddeld
Lepeldief - 6 (Slot)
Door Geiltje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lepeldief - 5

Sjoerd werd langzaam wakker en keek wat slaperig om zich heen. Het schemerde al, en hij lag in het bed van zijn dochter Annegreet. De hele kamer rook naar sex, een mengeling van zweetgeur, kutgeil en zaad. De lakens plakten aan zijn naakte lijf vast, en toen hij wat helderder werd zag hij de vlekken in de lakens. Annegreet, Majella en hij hadden zich flink uitgeleefd. Hij had nooit gedacht dat zijn 18 jarige dochter en haar vriendin zulke sexbeesten waren, en ook extremen opzochten.

Hij stond op en hoorde wat gegiechel beneden, vermengd met hier en daar wat kreunen. Hij trok zijn ochtendjas aan en liep naar beneden. Toen hij de kamer in wilde lopen zag hij de beide meiden naakt op de bank zitten, met Anne, zijn vrouw, ertussen in. Zij zou toch het weekend weg zijn?

Anne had haar blouse open, en haar borsten hingen over haar BH heen, en Majella zoog aan een van de tepels, Anne zat met haar benen wijd open en met haar hand heftig in haar slip haar kut overduidelijk te bewerken, terwijl ze samen met Annegreet klaarblijkelijk naar een filmpje op de telefoon zaten te kijken hetgeen hen opwond, want ook Annegreet zat met 3 vingers in haar kut.

Ze gingen zo op in waarmee ze bezig waren, dat ze Sjoerd niet opmerkten. Op zijn tenen liep hij naar ze toe, en tot zijn verbazing zag hij dat ze zaten te kijken naar de opname die Annegreet had gemaakt van de lepel in zijn lul. Hij voelde dat zijn leuter flink reageerde.

Anne merkte hem op, en keek hem aan, terwijl ze bleef vingeren. Ik dacht dat jij het weekend weg zou zijn, zei Sjoerd. Nee hoor, zei Annegreet, met een plopje haar vingers uit haar kut halend, we hadden met mam afgesproken dat we ons eens goed met jou zouden vermaken, en dat zij dan zogenaamd onverwacht weer thuis zou komen. Maar ja, jij was in slaap gevallen, dus zijn we onszelf maar gaan vermaken.

Hoezo, hakkelde Sjoerd, was dit doorgestoken kaart? Anne zei: de meiden en ik hebben al meer dan een half jaar bijna wekelijks heel veel plezier met elkaar, en zij hebben mij ingewijd in dingen waarover ik nog niet eens had gedroomd.

Lachend keken Majella en Anne Sjoerd aan. Annegreet haakte haar vingers achter de slip van haar moeder en trok hem in n beweging uit. Sjoerd zag dat zijn vrouw inmiddels fors opgewonden was, getuige de glinsteringen op haar kutlippen en zag ook dat zij kaalgeschoren was! Anne zag Sjoerd kijken: ja, zei ze, dat heb ik vanochtend op aanraden van Annegreet gedaan.

Annegreet liet zich op haar knien zakken en ging tussen haar moeders benen zitten. Zij spreidde haar kutlippen en begon op de klit van haar moeder te zuigen. Tegelijkertijd trok Majella de blouse van Anne uit, deed haar BH af en begon met haar borsten te spelen, terwijl ze haar tongde.

Gefascineerd keek Sjoerd toe hoe zijn dochter haar vingers in de kut van zijn vrouw stak en langzaam maar zeker haar hand naar binnen duwde. Anne kreunde en begon zwaar te hijgen. Majella duwde Anne op haar zij, en ging achter haar zitten. Ze maakte haar vingers nat, en bracht ze n voor n in het kontgat van Anne, totdat haar hele vuist in haar darm zat. Beide meiden begonnen Anne te fistfucken, die steeds zwaarder begon te hijgen.

Annegreet zat wat ongemakkelijk en ging wat beter op haar knien zitten. Sjoerd zag al dat lekkers voor zich, en bedacht zich geen tweemaal. Zijn lul was inmiddels op oorlogssterkte en in n vloeiende beweging bracht hij hem in de kut van Annegreet en begon met lange halen te pompen. Met haar vrije hand begon Annegreet Majella haar kut te bewerken, die wat dichterbij kwam. Ik wil je hele hand, kreunde ze. Een voor een verdwenen haar vingers in de kut van haar vrienden, en fiste ze zowel haar moeder als haar vriendin.

Sjoerd trok zijn lul uit haar kut, en zette hem voor haar kontgaatje en duwde hem langzaam naar binnen tot hij er tot aan de wortel in stak. Hij begon te neuken en stak tegelijkertijd 3 vingers in zijn dochter's kut.

Iedereen raakte nu opgewonden, en het gehijg en gekreun nam toe. De meiden riepen in koor: ik kom en allerdrie kwamen ze bijna tegelijkertijd spuitend klaar. Sjoerd hield het niet meer en spoort een grote lading zaad bij zijn dochter in haar darm.

Toen hij zijn lul terugtrok, zag hij langzaam witte slierten zaad naar buiten druppen. Majella trok haar hand terug, en het kontgaatje van Anne bleef en beetje open staan, net als de kutten van Anne en Majella, toen Annegreet haar hand terugtrok.

Anne zag de witte slierten uit het kontgaatje van haar dochter lopen, en likte het met smaak schoon.

Ze ploften voldaan naast elkaar op de bank. Nooit gedacht dat jij dit lekker zou vinden, zei Sjoerd tegen Anne. Ze lachte en zei: dat is nog maar het begin, wacht maar tot ik dingen in jouw lul en jij in mijn pisgaatje gaat duwen...

Kom, zeiden Majella en Anne, het weekend is nog lang, we gaan naar boven...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 8373x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 6260x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.6
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 15455x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 4280x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 6365x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 6392x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 15048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2092x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 21482x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 12168x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 30959x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10543x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34318x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 10794x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
:: Mijn Zusje En... - 4Door: TheoMaxwell
Gelezen: 17004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net