Opwindend.Net
Datum: 13-03-2018
Stemmen: 166x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 42304x
Lengte: Lang
Oh Mama - 1
Door Indigo - Mijn Profiel Pagina

Een puber leert klaarkomen

Mijn moeder heet Paulina Josefiena Vreedenveld, maar wordt Paula genoemd en die naam past haar goed. Mama is altijd mijn grote heldin geweest, vanwege haar hart vol liefde en vanwege haar sexy uiterlijk.
Wat werd ik al vroeg betoverd door haar indringende, groenbruine ogen omlijst door donkere oogschaduw en donkere wenkbrauwen. Onder die geheimzinnige ogen een neus die slank is maar niet klein. Als ze haar brede en volle lippen in een lach krult zie je een lange rij mooie tanden in de houding staan. Ik smelt altijd weg als moeder naar me lacht, misschien ook vanwege de mooie kuiltjes in haar wang. Haar kaaklijn is een beetje mannelijk, wat ik wel gaaf vind; ik hou niet van al te poezelige snoetjes. Haar lange en golvende blonde haar (in de tijd dat dit verhaal zich afspeelt) is de zonnige bekroning van een prettig en sympathiek gezicht. Inmiddels verschijnen er de nodige zilveren haren, maar dat maakt haar alleen maar rijper en knapper.
Paula is ongeveer 1.75m en heeft een slank lichaam. Ze had weinig aanleg om dik te worden, ik hoorde haar er nooit over. Verder heeft ze niet te brede heupen, best lange benen, mooie beweeglijke vingers die het vuile werk niet uit de weg gaan en een slanke hals waar zich ondertussen de nodige rimpeltjes aftekenen. Mam was gezegend met een paar hele stevige borsten die inmiddels wat zijn gaan hangen. Haar kont is het laatste wat ik noem: een geweldige ronde billenpartij. Niet breed, wel gespierd bewegen ze soepel onder de stof van haar jeans of rokje.

Je zou kunnen zeggen dat ikzelf een beetje 'n jongensversie ben van Paula. Volle lippen, brede mond, bruingroene ogen, donkerblond haar. Ik heb altijd een slank postuur gehad net als zij, ronde negerbillen, en een stijve die er wezen mag.
Mijn moeder werd zwanger van mij in de Swinging Seventies op een moment dat ze eigenlijk op wereldreis wilde. Dat zette een streep door veel wilde plannen, ze moest nu eerst voor haar kind zorgen. De vent die haar een dikke buik bezorgde kon de verantwoordelijkheid niet aan en verdween van het toneel. Het leek haar niet te deren. 'Dan doe ik het wel alleen', was haar devies. Gelukkig had ze veel hulp van haar lieve ouders, mijn opa Koos en oma Luchine. Daardoor kon ze haar zojuist veroverde baantje als secretaresse houden.

Opa en oma loodsten de tiener discreet door de moeilijke eerste tijd heen. Het was een schande in ons dorp om zo jong een alleenstaande moeder te zijn. In een opstandige bui noemde ze mij Dylan, want ze was een groot fan van de protestzanger.
Omringd door liefde groeide ik op, ondanks mama's gefnuikte dromen. Ik leerde lopen, praten en fietsen en ging naar de basisschool. Vrienden had ik genoeg maar mama bleef altijd nummer een voor mij. Ik bewonderde haar op een manier die ik toen niet onder woorden kon brengen. Nu begrijp ik dat beter: het had te maken met haar wilskracht, haar gevoel voor humor en natuurlijk haar uiterlijk. Ik vond mama de mooiste van alle moeders.

Toen ik de basisschool achter me liet voltrok zich in mijn lichaam en geest de bekende hormonale omwenteling. De eerste erecties zorgden voor verwarring: wat gebeurt er ineens met mijn piemel, dat lichaamsdeel waar ik altijd zo graag met mijn vingers aan zit? Hij wordt zomaar hard, staat schokkend overeind, er druipt vocht uit het plasspleetje..
Ik werd me bewust van de natte plekken die ik in mijn slaap in de lakens achterliet.

Het was op een mooie lenteochtend dat ik op bed lag te kijken naar mijn harde ochtenderectie, mijn vingers er onhandig langs strijkend, toen ineens de deur open zwaaide. Daar stond mama, ze vroeg me of ik wilde opstaan om mee te gaan, op bezoek bij oom Henk en tante Herma. Ik schrok, probeerde mijn stijve te verbergen, maar mama lachte lief naar me en zei: 'Sorry als ik je net stoor met masturberen maar anders wordt het zo laat.. Kom je?'
Ze trok de deur weer achter zich dicht en liet me achter met mijn stijve lul en mijn verwarde gedachten. Masturberen? Dat woord moest ik eerst opzoeken, ik was nog zo jong en wist nog van niks.

Die middag bij m'n oom en tante keek ik met een andere blik naar mijn familieleden. Zou iedereen masturberen? Mam deed alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Langzaam drong de volwassen werkelijkheid tot me door, dat we allemaal met onze spleetjes en piemels spelen en natte lakens maken. Ik keek naar Jenny, mijn nichtje van 15, en het viel me ineens op dat ze borstjes kreeg. Zij dus ook? Daarna bekeek ik mijn tante Herma eens goed, hoe ze haar forse achterwerk aan het bezoek toonde terwijl ze kopjes in het dressoir zocht. Zou zij ook masturberen? Ze had toch oom Henk? Die trouwens steeds met een hand bij zijn gulp zat om te voelen hoe zijn lul er bij lag. Of was dat ook masturberen?
Na die middag was niets meer hetzelfde: in mijn hoofd begonnen fantasieŽn over lichamen en geslachtsdelen een optocht te vormen met steeds meer deelnemers. Het duizelde me van de mogelijkheden. Gelukkig was mijn moeder op het goeie moment aanwezig om me de weg te wijzen.
Op dag zat ik in een fotoalbum te bladeren en bekeek foto's zag van mama's jeugd. Wat was ze mooi! Ik zag in haar verschijning zowel de volwassen moeder als een elegant en knap meisje en voelde spontaan een erectie opkomen. Met een kopje thee in de hand kwam Paula even later naast me zitten.
'Mama, wat was je knap!', zei ik opgetogen.
Ze lachte haar witte tanden bloot.
'En je bent nog steeds heel mooi', voegde ik er gauw aan toe.
'O dank je, dat is leuk om te horen', zei ze, 'vooral van zo'n leuke jongen als jij.'

We keken elkaar aan en ze gaf me een kus op mijn voorhoofd. Terwijl ze meekeek belande haar hand op mijn bovenbeen, vlakbij mijn erectie die nu nog heviger werd. Ik voelde nattigheid in mijn kruis. Toen ik het album uit had gaf ik het haar en rende met een tent in de broek naar mijn kamer waar ik mijn stijve pik tegen de matras wreef, denkend aan mijn moeder als tiener.
'Oh Paula.. ik ben zo verliefd op je', zuchtte ik.
Bedwelmd door mijn fantasie wreef ik met het laken in de handen over mijn kloppende jongenspik. De opwinding was intens, het begon me te duizelen. Mijn ademhaling werd gejaagd, wat gebeurde er met me? Ik voelde me raar en licht in het hoofd. Nattigheid welde op uit mijn penis, eerst in een doorzichtige, dunne stroom, het maakte een grote vlek in het witte laken. Ik kon niet ophouden met wrijven en keek voorzichtig naar mijn bonkende piemel, de eikel had een dieppaarse kleur gekregen. Was dit wel normaal? De duizelingen in mijn hoofd gingen maar door, toch bleef ik wrijven. Ineens sprong een golf nattigheid omhoog uit het spleetje op de eikel. Ik schrok er van.
'Mama!', gilde ik.
Weer een golf, nu wat trager, schoot eruit en belande op mijn hand. Het was wat stroperiger dan de eerste golf. Ik trilde over mijn hele lijf, schokte als een spasticus, en viel uitgeput achterover. Nog steeds schoten kleine fonteintjes wit spul uit mijn penis.

Paula kwam mijn kamer binnen gestoven. Ze vroeg of alles in orde was. Ik schaamde me dood en probeerde mezelf te bedekken.
'Ach liefje, je bent klaargekomen.. toch?', vroeg moeder.
Ik schudde van ja al wist ik het niet zeker. Daarna vertelde ik hoe het voelde.
'Is mijn piemel nou stuk?', vroeg ik.
'Gekkie, natuurlijk niet', stelde mam me gerust, 'je hebt een orgasme gehad.'
Dat woord zou ik ook nog wel opzoeken.
Samen bekeken we mijn langzaam verslappende pik en de kleverige vloeistof.
'Het is sperma', zei mam, 'ruik 'es hoe fris!'
Ze hield het onder haar neus en lachte goedkeurend terwijl ze de geur in zich opnam.
'Je allereerste zaad.. hoewel, in de lakens heb ik al heel wat vlekken gezien', zei ze.
Ik verontschuldigde me, maar dat wimpelde ze weg.
Affijn, ik raakte snel vertrouwd met masturberen en klaarkomen. Elke dag beleefde ik gelukzalige momenten met mijn stijve en steeds dacht ik daarbij aan moeder. Ik wist niet aan wie ik anders moest denken. Mijn ongemakkelijke eerste kennismaking sloeg om in overmoedig geruk, waarbij ik nog wel eens vergat dat mam misschien in de buurt was.

Het onderwerp werd niet meer aangeroerd tot die avond dat we op de bank zaten en tv keken. Ik had mijn pyjama al aan en samen keken we naar een film. Mam had de hele dag gewerkt en was languit naast me gaan liggen, haar hoofd op mijn schoot. Zo lag ze wel vaker, niks geks. De film was saai en mama viel in slaap, ik had het pas door toen ze licht begon te snurken. Ik zette het televisiegeluid wat zachter en luisterde aandachtig naar haar kreunende ademhaling. Het wond me op.
Voorzichtig streek ik wat blonde haren uit haar gezicht. Wat was ze toch een mooie vrouw, zelfs in haar joggingbroek en T-shirt. Haar ene heup golfde sierlijk omhoog en daalde weer af richting haar ronde billen. Haar arm lag over haar borsten heen, die kon ik net niet zien. Ik pakte de arm en duwde 'm wat naar achteren, nu stak haar borst naar voren en een tepel drukte door de stof. Mijn piemel schoot vol toen ik dat zag. Ik drie tellen stond hij keihard in mijn pyjamabroek, zoekend naar de uitgang. Het lukte me na een hoop gefrunnik om de knoop van de gulp te openen en mijn natte snikkel door het gat te duwen. Mam sliep als een roos terwijl mijn stijve tegen haar wang duwde.

Wat moest ik nu? Ik voelde een verschrikkelijke kriebel in mijn ballen maar durfde mijn kloppende pik niet aan te raken. Mam's gezicht zakte wat scheef, het topje van mijn eikel drukte gloeiend van opwinding tegen haar mondhoek. Mijn god, ik zou nog gaan klaarkomen! Heel traag wiebelde ik met mijn heupen, mijn harde snikkel tikkend tegen haar wang en lippen. Ineens hield ik het niet meer. Met een diepe zucht en snelle pufjes begon alles in me te trillen en te schokken en kwam mijn zaadlozing spontaan op gang.
'Aaaahh.. aaaghhh.. aiai', piepte ik.
De ene na de andere zaadfontein schoot omhoog, ik had nog nooit zoiets heftigs meegemaakt. Zes, zeven keer ging er een woeste schok door mijn ballen en loosde mijn pik een kwak sperma. Mijn bekken trilde. Paula bewoog, werd wakker en bemerkte de warme sappen die ik over haar heen spoot. Met de ogen dicht geknepen deed ik of ik er niet was, ik zat nog in trance mijn ejaculatie te beleven.

'Wat.. wat is dat?', mompelde ze en tilde haar hoofd van mijn schoot.
Haar tong likte als vanzelf haar lippen af en proefden de hartige spermasmaak.
'Huh? Dylan? Kom jij klaar over je slapende moeder?', vroeg ze met een slaperige stem.
Met tegenzin opende ik de ogen en keek haar aan. Ik kon geen fatsoenlijke woorden van excuus vinden.
'Sorry mama!', bracht ik uit.
Ze vroeg wat er gebeurd was en ik legde zo goed en eerlijk mogelijk uit wat ik had gedaan.
'Maar waar werd je dan zo opgewonden van?', vroeg ze, 'van de film?'
'Nee, van jou.'
'Van mij?'
'Van je mooie gezicht en je haar.. En toen zag ik die tepel door de stof heen', stamelde ik.
'En dat deed het 'm?'
'En ook de foto's van jou van vroeger.'
'Werd je daar ook geil van?'
Ik knikte van ja. Dat woord, geil, ik hoorde 't haar voor het eerst zeggen.

Mam likte nog eens met haar tong haar lippen af waar zaad langs liep. Met een vinger veegde ze over haar wang.
'Nou nou, je bent aardig tekeer gegaan', zei ze met verwonderde blik.
Toen stond ze op en liep naar de keuken om met een tissue haar gezicht af te vegen. Ik zag hoe ze het resultaat bekeek en eraan snuffelde. Daarmee was het voorval afgesloten, dacht ik.
Nou niet dus. Het was het begin van een andere sfeer in huis, een andere manier waarop Paula en ik met elkaar omgingen. Ging mama mij nu mijden, walgde ze van mij obscene gedrag? Nee, juist het tegendeel, ze gedroeg zich aanhankelijker en knuffelde me vaker. Ze kleedde zich uitdagender en liet 's avonds haar BH af zodat haar tepels door haar shirt heen prikten en ik mijn ogen er niet vanaf kon houden, pff.. Natuurlijk genoot ik volop van de inkijk die ze me soms gunde langs de hals van haar wijde huispak of de cameltoe die haar legging maakte in haar kruis. Ik gluurde bij haar slaapkamer, in de douche, ik wilde mama dolgraag naakt zien. Niet dat we vroeger preuts waren, ik had haar al wel eens zonder kleren gezien. Maar toen hadden mijn ogen niet genoten, niet gedronken van de aanblik van haar vlees. Mijn honger naar mama's lichaam begon bezit van me te nemen, het werd een obsessie.

Nooit vergeet ik die keer dat ze in de badkamer was, de deur op een kier. Staand in de deuropening staarde ik naar mama's schitterende lijf, half verscholen in de mist van de douchecabine. Ik was zo nieuwsgierig, het kon me niet eens schelen dat ze me zag.
Dus zo zag een naakte vrouw eruit!
Mam zag mij in de deuropening staan en zei dat ik gerust binnen mocht komen. We hoefden ons toch niet te schamen voor elkaar? En of ik ook wilde douchen?
Ik loog en zei ja, trok mijn kleren uit en stapte bij haar onder de warme straal, mijn stijve zwaaiend voor mijn buik. Ze pakte zeep en begon mijn rug te wassen. Daarna moest ik me omdraaien en begon ze aan mijn voorkant. Mijn jonge pik stond al die tijd hard als beton. Wat zou ze erover te zeggen hebben? Ik kon mijn ogen niet van haar borsten afhouden. De waterdamp en de spetterende stralen maakten er spectaculaire ballonnen van. Haar tepels stonden groot en hard naar voren, ik wilde ze zoenen maar durfde ze niet eens aan te raken. Mam zakte door de knieŽn, zeepte mijn benen en onderbuik in en ten slotte was mijn pik aan de beurt. Haar handen gingen trefzeker in het rond, speels streelde ze mijn lul, kriebelde rond mijn zak en trok de voorhuid op en neer. Gesproken werd er niet. Ik was zo geil dat ik stond te trillen op mijn benen en ik kon een kreun niet onderdrukken. Met stevige bewegingen trok mam me af en in een mum van tijd vloog het zaad over haar tieten heen.
'Uuuuhhhh jaaahh..', jammerde ik.

Toen ik was uitgespoten keek ik haar in de ogen.
'Zo!', zei ze, '..kan je er weer tegen.'
'Ahh.. dat was lekker..'
'Mooi zo.'

Ze liet me los, kwam omhoog en spoelde haar borsten schoon. Daarna stapte ze uit de douchecabine en droogde zich af. Ik keek naar mijn knappe moeder vanachter het natte glas. De stevige borsten hingen zwaar als uiers toen ze voorover boog om haar voeten af te drogen. Haar billen bewogen zo sierlijk, daar had ik dagenlang naar kunnen kijken. Toen haar hoofd in de handdoek verdween om haar haren te drogen leken alle spieren in dat blanke lichaam zich te spannen. Ze was een atleet en een godin in mijn ogen. Die avond in bed trok ik me opnieuw af met haar lichaam op mijn netvlies.
'Oh mama', kreunde ik zacht en spoot mijn zaad over mijn buik..

Ik trok me in die tijd dagelijks meerdere keren af waarbij er steeds meer zaad uit mijn lul spoot. Dat ving ik op in mijn onderbroek, anders kon mam wel elke dag lakens verschonen. Op een dag betrapte ik haar terwijl ze mijn onderbroeken in de wasmand zocht om eraan te snuffelen. Dat deed ik ook met mama's slipjes dus gek vond ik het niet. Ik kreeg er subiet een stijve van, vluchtte naar mijn kamer en spoot me klaar. Dat mam misschien net zo geil was als ikzelf had ik nooit voor mogelijk gehouden want zo hoorden moeders niet te zijn. Maar nu kantelde dat beeld, mam had ook verlangens!

Op een avond vroeg ze me of ik samen met haar naar een film op TV wilde kijken. Ze had haar gemakkelijke kleren al aan en dat bracht mij op het idee alvast mijn pyjama aan te doen, net als die ene keer. Het scenario herhaalde zich: mam ging met een geeuw languit liggen, haar hoofd op mijn kruis. Ze vroeg netjes of ik dat goed vond. Het vooruitzicht weer een stijve te krijgen wond me op.
'Tuurlijk mam, kom maar liggen', zei ik.
Op het moment dat ze haar haren knisperend in mijn kruis drukte, schoot het bloed onstuimig richting mijn wangen en mijn pik. Als een slagboom wilde mijn paal zich oprichten, Paula voelde het.
'Misschien toch wat ongemakkelijk voor jou Dylan?', vroeg ze heel lief.
'Nee nee, blijf maar liggen, dat gaat wel over zo meteen', zei ik nog.
Nou, niet dus.

Een kwartier lang tikt mijn erectie pijnlijk hard in mijn pyjamabroek, dan hoor ik mama zachte slaapgeluiden maken. In mijn hoofd woedt een tweestrijd of ik zal doen wat ik eerder al deed, en toen werd betrapt.. o nee.. hm, okť ik doe het..
Heel voorzichtig herhaalt zich de scene van een paar weken geleden: met moeite bevrijd ik mijn pik via de gulp, waarna ik zacht begin te wiegen en duwen vanuit de heupen. Heerlijk hoe mijn eikel nat door mama's blonde haar glijdt. Dit gaat goed tot ze ineens haar hoofd kantelt. Verstijfd hou ik stil. Een onbekende warmte omspoelt ineens mijn penis. Ik kan het niet zien maar ik weet wel zeker dat mams lippen langs mijn pik glijden en ze 'm in haar mond neemt.. uhhnn. Zacht sabbelt ze erop. Wat een glorieus gevoel!! Haar tong maakt lome bewegingen langs de schacht. Ze doet alsof ze slaapt maar ik weet dat dat niet zo is. Steeds steviger worden mijn korte, stotende bewegingen vanuit de heupen, ik knijp mijn billen bij elkaar, wil mijn harde paal dieper in die natte, warme holte duwen. Haar hand beweegt naar mijn kruis, ze streelt mijn zak. Als ze met haar vingers mijn ballen heen en weer rolt ben ik verkocht: met harde stralen spuit ik mijn zaad in haar mond.
'Grmpfff..', kreun ik.
Mam's lippen blijven strak rond mijn zaadlozing geklemd, haar vingers kriebelen mijn testikels. Ik hoor haar duidelijke slikgeluiden maken. Met een laatste grom en een onbeheerste schok sluit ik mijn heerlijkste orgasme ooit af.

Dat mijn pik stijf blijft in haar mond dringt pas na een poosje tot me door, als het sterrenstof in mijn hoofd gedaald is. Mam's tong likt weer aan mijn pik, haar vingers kneden mijn kloten en trekken aan de schacht. Met zachte sabbelgeluiden sluiten haar lippen zich rond mijn paarse eikel. Ik voel alweer een orgasme aankomen.
'Oh mama..', kreun ik.
Net op tijd laat ze los.
'Moeten we verder gaan?' vraagt ze.
'Graag', is mijn antwoord.
Paula komt omhoog en trekt haar shirt over haar hoofd. Een BH draagt ze niet, haar borsten bungelen vlak voor mijn neus, ze lijken gigantisch. Ze moedigt me aan om ze aan te raken. Ik ga mijn gang, weeg en streel het zachte, stevige vlees in mijn handpalm, kneed de tepels tot ze hard staan en mama zich zuchtend achterover laat vallen.

Hoe het precies ging ben ik vergeten, maar ineens hadden we onze kleren uit en lag ik bovenop dat fantastische warme lichaam, zuigend aan haar tepels. Mijn stijve gleed onhandig tussen haar dijen en mam hielp me om hem voor haar spleet te krijgen. Toen trok ze me aan mijn billen naar zich toe en zat ik zomaar in haar. Haar kut was minstens zo warm en vochtig als haar mond, haar schaamlippen leken te knijpen zoals haar lippen dat zonet deden. Alles voelde fijn, veilig en vertrouwd. Ik durfde haar niet aan te kijken, bang dat ze zich zou bedenken. Ik geloof dat mam mij ook niet aan durfde te kijken.

Na een hele tijd zo te hebben gelegen begon ik vanzelf te stoten, alsof die kennis al ergens aanwezig was. Voor het eerst zag ik mijn moeder genieten van seks. Haar gezicht vertrok van genot en inspanning, ik zag haar dierlijke, geile kant en voelde me een hele vent dat ik haar dat kon geven. Het ongemak van mijn ontmaagding ging over in harde, zwoegende stoten diep in haar soppende vagina. Het witte schuim liep in klodders over de rand en verzamelde zich rond mijn glanzende spuiter. Met z'n tweeŽn neukten we tot we in de hemel aankwamen. Als door een wonder kwamen we tegelijk klaar.
'Aah ja ik kooooommm..', gilde ze, mij aankijkend.
'Ik ook mama, ik ook!!!', jammerde ik.
Als een wilde spoot ik haar kut vol. Ze voelde mijn paal dikker worden en het warme zaad stromen. Ik werd zowat fijn geknepen in haar omhelzing. Tranen stroomden in een intieme ontlading, het werd tussen onze wangen net zo nat als tussen onze geslachtsdelen.

Toen we weer wat bijkwamen liet ze liefdevol haar vingers door mijn haar gaan. GeŽmotioneerd probeerde ze iets te zeggen: 'Dylan liefje.. ik.. ik weet niet waar we mee bezig zijn maar.. ik.. ik kan er geen weerstand aan bieden.. sorry.'
Onze ogen leken in elkaar verzonken, onze geslachtsdelen onafscheidelijk. Mama drukte haar mond op de mijne, het was een daad van pure liefde. Onze tongen gleden op elkaar, speeksel vloeide over en weer, hongerig vraten onze lippen elkaar op. Ondertussen werd mijn paal weer hard in mama's poes. Ik begon weer te pompen, kon er geen genoeg van krijgen.
Ik hijgde: 'Mama ik wil dit al zo lang!!'
'Ik ook lieverd, ik ook!!', piepte ze en weer vloeiden er tranen uit haar mooie ogen.
Haar mascara was een ramp, maar ik begeerde moeder meer bij elke stoot. Ze trok me diep in zich, hijgend, kreunend en jankend.
Pas toen we een ander standje probeerden, verdween dat beladen gevoel. Mam dirigeerde me achter zich terwijl zij op de knieŽn voor me zat. Ik stak mijn pik in haar kut en begon te neuken. Nu kon ik haar billen en anus bewonderen, terwijl ik ook nog eens mijn glanzende lul in haar natte mossel zag glijden. Sperma droop in slierten uit haar doos. Ik nam bezit van haar achterwerk, klemde me vast rond haar middel en ragde zo hard en snel mogelijk in haar poesje. Mam gilde het uit.
'Dylan ..kalm aan!!', riep ze.

Later vertelde ze dat ze te lang had droog gestaan en daarom een overgevoelig kutje had. Ik nam wat gas terug en genoot nu ook meer. Toen ik uiteindelijk voor de tweede keer haar buik vol zaad spoot vingerde mama zich klaar. Zwoegend viel ze voorover op bed, ik er achteraan.

Hijgend lagen we naast elkaar en zeiden geen woord behalve 'aah' en 'sjesus'. Even vielen we in slaap maar al gauw rolden we weer in elkaars armen. Onze monden gleden op elkaar, ik voelde me van zoon steeds meer mama's minnaar worden. Mijn handen verkenden haar heerlijke lijf, kneedden haar borsten, grepen haar billen, streelden haar haar. Ik dook met mijn gezicht tussen haar gloeiende dijen waar het rook naar zeep, geil, sperma en mama. Ik aarzelde niet en stak mijn tong uit. Voor het eerst likte ik haar kut. Het was er nat en glibberig, mijn gezicht droop ervan. Mijn lippen vonden haar clitoris en maakten dat ze gillend klaar kwam.
'Uuhh Dylaaaannn..!!!', kreunde ze.

Zwetend lagen we bij te komen onder het warme dekbed. Bijna viel ik weer in slaap maar Paula begon me vervolgens zo uitbundig te pijpen dat ik bang was dat ze mijn ballen zou opeten. Een vinger drong zich mijn kontje binnen.. uhnn..zo geil.. jammerend spoot ik mijn laatste zaad in haar keel. Ze at het met smaak op. Daarna ging bij ons allebei het licht uit..
Dit was nog maar de eerste nacht, er zouden nog vele volgen. Vanaf nu sliep ik in het weekend bij mama in bed. Doordeweeks moest ik op mijn eigen kamer slapen, anders zouden mijn schoolprestaties er onder gaan lijden. Dat was wel verstandig. Ik was na deze eerste neukbeurt door het dolle heen, ik dacht de hele dag aan niks anders dan seks en kon niet van Paula afblijven. Mama bloeide helemaal op tot een sexy vrouw met een uitstraling die ik nog nooit had gezien. Ze kleedde zich uitdagender en kreeg ook weer zin om te flirten.
'Dat komt door jou en de aandacht die je me geeft', zei ze, 'ik leef weer helemaal op!'
Ik merkte dat mijn zelfvertrouwen ook toenam, op school praatte ik ineens makkelijker met meisjes en merkte hoe ze ook mij opzochten. Het duurde niet lang of Ria, een erg leuk roodharig meisje met sproeten, vroeg verkering. Ik overlegde met Paula hoe nu verder.

'Nou geweldig toch?', zei ze, 'of wou je de rest van je leven met je oude moeder opgescheept zitten?'
'Mam! Je bent niet oud!.. ik wil met jou blijven vrijen!'
'Prima toch lieverd, we hebben elkaar maar ook onze avontuurtjes, afgesproken?'
Zo zouden we verder gaan.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oh Mama - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: ReŁnieDoor: Mirelle
Gelezen: 15418x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-06
8.9
:: Zusje HelpenDoor: Serviesgoed22
Gelezen: 21452x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zus, Broer, Pijpen, Beffen, Sex, Dronken
21-06
8.9
:: Mama Neemt Haar... - 2.Door: Marc
Gelezen: 14896x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen, Genot
21-06
8.4
:: Bij Gebrek Aan BeterDoor: Woestijnrat
Gelezen: 21134x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.2
:: Cadeau Voor Mijn... - 7Door: Baco
Gelezen: 5881x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Schoonmoeder Milf Vreemdgaan
20-06
9.1
:: MariekeDoor: Ygg
Gelezen: 9672x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Stiefdochter, Pijpen, Eerste Keer
19-06
8.7
:: Ongelofelijk Lekker - 16Door: Lara
Gelezen: 7074x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.9
:: Onverwacht Bezoek Door: Boefje
Gelezen: 16502x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
7.6
:: Lustburg 2.6 Ė...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 2402x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi, Homo
19-06
9.2
:: De VerjaardagskalenderDoor: Peter1948
Gelezen: 22459x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Fantasie, Incest, Jong/oud, Eerste Keer
18-06
8.2
:: Opa Ontdekt, Lisa... - 3Door: Angela
Gelezen: 13111x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pa..opa
18-06
8.2
:: Mama Neem Jonge...Door: Marc
Gelezen: 33010x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Klaar Komen, Likken, Vingeren, Mama Strelen,
16-06
8.5
:: Ongelofelijk Lekker - 15Door: Lara
Gelezen: 10789x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-06
8.7
:: Nauwe Familiebanden Met...Door: Hottie
Gelezen: 34906x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-06
8.3
:: Britney - 3bDoor: Karel Jr.
Gelezen: 11045x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Vader, Dochter, Trio, Onbekende Vrouw
13-06
9.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net