Opwindend.Net
Datum: 14-04-2018
Stemmen: 173x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 46509x
Lengte: Zeer Lang
Britney - 1
Door Karel Jr. - Mijn Profiel Pagina

Lachend legt Britney de telefoon neer. Net wat ze nodig heeft, even een middag op bezoek bij haar moeder. Met enige moeite komt de zwangere blondine overeind en loopt naar de badkamer. Ze neemt een verfrissende douche en legt haar hand op haar dikke buik. 22 weken zwanger is ze nu en ze begint echt een grote toeter te krijgen. Haar nog ongeboren kind laat zich meteen gelden en ze voelt hem schoppen. Goh, dit blijft toch iets aparts, dat ze sinds een week of twee af en toe ervaart. Maar er is nog iets wat haar nu al een tijdje plaagt. Echt negatief is het niet, maar ze is de laatste tijd zo geil als wat. Bij het minste of geringste raakt ze zo opgewonden als nooit tevoren. Het is zelfs zo gek dat ze soms spontaan geil wordt als iemand haar arm beroert, ze een onbekende, maar knappe man tegenkomt of ze een opwindende scene op tv ziet. Porno kan ze maar beter helemaal niet kijken, want dan is het einde zoek. Echt een probleem is het dus niet, het enige wat Britney jammer vindt is dat ze zich zelf aan een hoogtepunt moet helpen. Ze wordt een bewust alleenstaande moeder, heeft geen relatie, is eigenlijk per ongeluk zwanger geworden naar een one night stand. Bewust heeft ze besloten om het kind niet te laten weghalen en aangezien ze is bezwangerd tijdens een vakantie in Spanje is de vader uit beeld en zal uit beeld blijven. Maar de behoefte aan seks is er dus, alleen voelt ze er weinig voor een relatie te beginnen in de staat waarin ze nu verkeert, laat staan een one night stand te hebben met een volslagen vreemde.

Ook nu merkt ze weer hoe geil ze is als ze haar lipjes beroert, maar ze houdt zich in. Voor je het weet ligt ze zich weer met een dildo op het bed te bevredigen en komt ze veel te laat bij haar moeder aan. Ze weet zich van haar geile gedachten los te rukken en spoelt zich snel af en kleedt zich vervolgens aan. Ze neemt de auto en tien minuten later doet ze de deur van haar ouders open met haar eigen sleutel.

" Hallo, schat " lacht haar moeder en drukt een kus op haar wangen.

" Dag, mams " zegt Britney en neemt plaats op de bank in de achterkamer.

Natuurlijk dat Lauren, zoals haar moeder heet over de zwangerschap begint. Het is natuurlijk niet niks als je dochter op haar 19e haar eerste kind op de wereld zal zetten. Zelf was Lauren 24, met iets meer levenservaring, toen ze Britney begin 1999 op de wereld zette. Ze kan zich nog herinneren dat ze Britney Spears met Baby One More Time op de tv zag en besloot haar nog ongeboren dochter te vernoemen naar de blonde zangeres. En hoe raar het ook klinkt, af en toe vindt ze Britney wel wat lijken op de beroemde Amerikaanse.

Al snel stelt Britney haar moeder gerust. De zwangerschap verloopt in principe op rolletjes, echte problemen heeft ze niet. Zijn er problemen zal ze niet aarzelen haar moeder te vragen om advies.

" Waarom kom je voorlopig niet thuis wonen? " dringt Lauren aan, hoewel ze het antwoord al weet.

" Dat is echt niet nodig, mama. Als mijn kind geboren is zal ik je hulp waarschijnlijk nog vaak genoeg inroepen " reageert Britney.

Lauren legt zich erbij neer. Ze moet toegeven dat de onafhankelijke hoding van haar dochter wel waarderen.

" Maar je aarzelt niet om me te bellen " drukt Lauren Britney nogmaals op het hart.

Lauren begint dan over haar eigen zwangerschapservaringen te vertellen en Britney luistert geboeid. Ze vertelt over een aantal kwaaltjes tijdens de zwangerschap van Britney, maar echt spectaculair is het niet.

" Maar vergis je niet, je broertje Kai heeft dat meer dan goed gemaakt " lacht Lauren.

" Maar ik heb dus voor weinig problemen gezorgd? " vraagt Britney.

" Niet echt, nee. Eerder voor het nodige plezier " lacht Lauren.

" Hoe bedoel je? " vraagt Britney.

" Tijdens jouw zwangerschap, en ook die van Kai trouwens, was ik zo geil als wat. De hele dag dacht ik aan seks, kon het op elk moment wel doen " vertelt Lauren zonder gene.

" Dat meen je niet. Ik dacht dat het aan mij lag " zegt Britney verrast.

" Jij ook? " zegt Lauren lachend.

" Het is bijna niet te beschrijven. Ik heb het bijna de hele dag door " bekent Britney.

" Ik weet wat je bedoelt. Gelukkig had je vader er geen enkel probleem mee. De beste seks die we gehad hebben stamt uit die jaren. Je vader raakte helemaal opgewonden van mijn bolle buik " zegt Lauren.

" Helaas heb ik geen partner die mijn ergste jeuk weet te verdrijven " zegt Britney.

" Hoe los je dat op dan? " vraagt Lauren haar dochter.

" Wat denk je? Mijn vingers, een lekker dikke dildo. Maar toch is het anders dan een heerlijke pik in je kutje te voelen " antwoordt Britney.

Buitenstaanders zullen misschien raar opkijken bij het horen van wat Britney en Lauren allemaal bespreken, maar moeder en dochter hebben altijd al openlijk over seks gesproken. De opvoeding van Britney is altijd open geweest en dus is een gesprek zoals deze niets bijzonders.

Voor het gesprek verder gaat slaat Britney een kreetje.

" Kijk, hij schopt weer " zegt ze.

Snel loopt Lauren naar haar dochter toe, die inmiddels haar buik heeft ontbloot. Lauren legt haar hand op de buik van haar zwangere dochter en slaat eveneens een kreet van plezier. Lachend kijken de twee blondines elkaar aan.

" Je buik is behoorlijk gegroeid " merkt Lauren op.

" Niet alleen mijn buik " lacht Britney.

Lauren kan niet anders dan toegeven dat de borsten van haar dochter een behoorlijk maatje groter zijn geworden.

" Mag ik ze eens zien? " vraagt Lauren en zonder aarzelen laat Britney haar borsten zien.

Het is niet voor het eerst dat haar moeder haar borsten ziet natuurlijk. Toen het vrij lang duurde voor de borsten van Britney aan hun groeispurt begonnen stond Lauren haar dochter bij en toen ze zich eenmaal ontwikkelden deelde Britney dit glunderend met haar moeder.

" Ze zijn inderdaad prachtig " beaamt Lauren.

Niet alleen zijn de borsten van haar dochter behoorlijk gegroeid, tevens zijn haar tepels behoorlijk gezwollen. Lauren denkt terug aan haar eigen zwangerschap en kan het niet laten om de tepels van Britney te strelen. Een siddering gaat door haar blonde dochter heen, die dit duidelijk erg geil vindt. Net als Lauren zelf, nu zo'n negentien jaar geleden. Ze laat haar vingers verder dwarrelen, langs de tepels, over haar buik heen. Ze merkt dat de ademhaling van Britney versnelt, die dit duidelijk opwindend vindt. Ze denkt aan wat Britney haar heeft verteld, over het missen van een echte minnaar. Er komen gedachten bij haar naar boven, maar ze aarzelt. Zal ze het doen? Zal ze de minnaar voor haar dochter zijn? Veel spreekt er op tegen, maar als ze haar dochter zo ziet, met gesloten ogen, gooit ze haar bezwaren overboord. Ze buigt zich naar Britney toe en begint aan haar tepels te zuigen. Britney doet haar ogen open, kijkt verrast naar wat haar moeder aan het doen is, maar het voelt zo lekker aan, dat als Lauren haar vragend aankijkt, ze instemmend knikt. Lauren gaat vrolijk verder met aan de spenen van haar dochter te zuigen, masseert de tieten zachtjes. Het gehijg dat Britney produceert is een indicatie van hoe de blondine aan het genieten is. Lauren laat de borsten dan met rust en buigt zich naar Britney toe.

" Laat je lekker gaan " fluistert ze in het oor van de blondine.

Dan kust ze Britney zacht op de lippen. Britney beantwoordt de kus van Lauren en voor de twee er erg in hebben gaan ze helemaal in elkaar op. Britney rommelt met de kleding van Lauren en als deze een handje helpt staat ook zij topless in de kamer.

" Jeetje, wat zijn ze mooi " zegt Britney bewonderend en nu worden ook de tieten van Lauren betast.

Al snel is Britney zo geil van het gebeuren dat ze haar jeans uittrekt en haar slipje volgt net zo rap. Lauren blijft niet achter en naakt staan moeder en dochter nu voor elkaar. Lauren laat haar hand naar de lipjes van Britney dwalen. Ja, haar dochter is zo geil als wat. Ze likt haar vingers af, proeft de essentie van Britney. Britney kreunt luid als Lauren haar vervolgens begint te vingeren.

" Laten we naar boven gaan, mama " hijgt Britney, die moeite heeft op de benen te blijven staan.

Ze loopt achter Lauren naar boven, neemt het lichaam van haar blonde moeder in zich op. 43 jaar is ze nu, maar nog steeds een mooie vrouw bedenkt Britney zich. Lauren duwt Britney op het grote bed en als de jonge blondine haar benen spreidt duikt Lauren er tussen. Mijn God, wat voelt dat heerlijk aan! Britney kreunt het uit als ze de tong van haar moeder haar kutje voelt binnendringen. Met tong en vingers wordt Britney nu verwend en al snel kronkelt de blondine op het bed. Lauren weet hoe ze een vrouw moet verwennen en Britney twijfelt er geen moment aan dat dit niet de eerste keer is dat Lauren het doet met een vrouw.

" Ga door, mama, laat je geile dochter komen " hijgt Britney vol lust.

Ja, dit is andere koek dan jezelf verwennen, hoe lekker dat ook is. Wat Lauren met haar doet gaat nog een stapje verder. Steeds luider kreunend ondergaat Britney de verwennerijen van haar moeder. Twee vingers heeft ze inmiddels in haar kutje zitten, haar klitje wordt verwend en dan die spitse tong van haar moeder, die dingen doet die Britney nog niet eerder heeft meegemaakt. Britney raakt in een geile roes, waarin alleen haar genot nog telt. Heel haar lijf staat in vuur en vlam, terwijl Lauren haar vocht opslurpt.

" Mijn God, mijn God " hijgt Britney van opwinding.

Haar hele gezicht is van opwinding vertrokken, ze beleeft op dit moment de spreekwoordelijke hemel. En Lauren kent geen genade voor haar, steeds verder brengt ze haar dochter op de weg naar het bevrijdende hoogtepunt.

" Kom maar voor mama " fluistert Lauren, vol het klitje van Britney bewerkend.

Britney, die inmiddels haar gezwollen tieten masseert komt en hoe. Voor even lijkt de tijd stil te staan en dan breekt de dam in haar. Vocht spuit recht in het gezicht van Lauren als Britney komt, die ligt te schudden op het bed. Ze schreeuwt de boel zo'n beetje bij elkaar en het is maar goed dat de buren die middag aan het werk zijn. Langzaam komt de blondine dan tot rust, nog luid naar adem happend. Als ze helemaal op adem is gekomen kust ze haar moeder dankbaar op de lippen.

" Dat had ik net even nodig " zegt ze, om vervolgens haar moeder nogmaals te kussen en te strelen.

Haar handen dwalen over het lichaam van haar moeder, over haar tietjes, in de richting van het met blond schaamhaar begroeide kutje. Ze schuurt over de lipjes van Lauren, voelt hoe nat ze is en dringt dan bij Lauren naar binnen met twee vingers. Even vingert ze haar en als ze merkt hoe nat Lauren wel niet is wil ze een stapje verdergaan. Ze wil haar moeder eens lekker beffen en laten klaarkomen.

" Kom op me zitten " zegt Britney en Lauren snapt precies wat de blondine in gedachten heeft.

Ze laat haar kutje boven het gezicht van Britney zakken, die haar goed beetpakt. Bewonderend neemt ze het kutje van Lauren op, met glinsterende lipjes en al. Dit wordt genieten geblazen beseft Britney en gulzig begint ze haar moeder te likken. Lauren kreunt van genot, als ze de tong van Britney in haar voelt porren en ze voelt een felle siddering door haar heen trekken. Met haar tong verkent Britney het hete kutje, voegt even later speels een vinger aan het exploreren toe. Ja, wat ze doet doet ze goed, want al snel kronkelt Lauren op haar, luid hijgend en kreunend, af en toe luidkeels haar instemming laten blijken en aanwijzingen gevend. Nu pas dringt het echt tot Britney door wat ze aan het doen is, haar eigen moeder al beffend aan een hoogtepunt helpen! Voor vandaag heeft ze er nooit aan gedacht, nu lijkt het wel doodnormaal, in ieder geval niets iets waar ze zich voor hoeft te schamen. Gulzig likt ze wat van het vocht van Lauren op, speels langs de clitoris van haar moeder wrijvend. De spanning loopt bij Lauren steeds verder op en ze laat het luidkeels blijken.

" Je maakt me gek, Brit. Blijf met je tong langs mijn clitoris gaan " hijgt ze luid, haar gezicht vertrokken van genot.

Britney voert de druk nog maar wat meer op, vooral de klit van haar moeder bewerkend. Ze kan niet wachten om de sappen van haar moeder straks op te slurpen en onwillekeurig doet ze er nog een schepje bij. Een vinger schuurt langs het kontgaatje van Lauren, wordt dan voorzichtig bij haar naar binnengebracht. Lauren gooit er een verheugd gilletje uit en een grote glimlach verschijnt er op het gezicht van Britney. Ze kan zich de eerste keer nog herinneren dat een vriendje een vinger in haar holletje stopte, een onvergetelijk moment, dat ze nog vaak heeft overgedaan.

Maar de dubbele stimulatie wordt Lauren nu echt te veel. Ze voelt hoe haar lijf verkrampt en haar orgasme zich aandient.

" Ik kom, ik kom " kreunt de blonde veertiger en ze voelt hoe haar kutje ontploft. Britney reageert verschrikt als ze een straal vocht in haar mond voelt spuiten, maar geniet vervolgens volop van deze traktatie. Ze blijft Lauren stimuleren tot het orgasme helemaal is uitgewoed en glijdt dan onder haar vandaan. Lauren en Britney kijken elkaar aan en barsten in lachen uit.

" Dit heeft me echt goed gedaan " zegt Britney lachend.

" Ik kan ook niet klagen. Het is lang geleden dat ik zo heerlijk gebeft ben " zegt Lauren met een grote grijns op haar gezicht.

" Nu nog een heerlijke lul en ik kan er weer even tegen " mijmert Britney, in de verte starend.

Haar vingers strelen de rug van Lauren, dwalen van boven naar beneden en net zo snel weer terug.

" Denk je dat papa me zou willen neuken? " vraagt Britney dan.

Lauren kijkt haar dochter verbaasd aan, wil reageren, maar houdt zich vervolgens in.Het zou hypocriet zijn nu boos te worden en Britney de les te lezen. Ze begrijpt Britney ook nog wel, na alle lovende woorden die zij over haar vader als minnaar heeft verteld. En als ze er over nadenkt zou het haar niet verbazen als hij nog ja zou zeggen ook. Paul heeft zwangere vrouwen altijd al opwindend gevonden. En als ze eerlijk is gunt ze het Britney ook nog wel.

" Ik kan het hem altijd vragen " zegt Lauren uiteindelijk.

" Wil je dat echt doen? " zegt Britney en ze omhelst Lauren dankbaar.

" Maar reken er niet te veel op. Ik moet eerst een manier vinden om het onderwerp aan te snijden " dempt Lauren de vreugde.

Met een hup in haar stap doet Britney later die middag de boodschappen. Het idee binnenkort eindelijk weer eens echt te neuken en dan ook nog met een ervaren minnaar als haar vader, laat haar zo'n beetje zweven. Helaas voor Britney hoort ze de daarop volgende dagen niets van Lauren of haar vader. En dat terwijl ze zo opgewonden is bij het vooruitzicht wat er eventueel te gebeuren staat. Haar vingers en haar vertrouwde dildo bieden soelaas, maar toch. Ze komt zelfs even in de verleiding om het aan te leggen met een jongen, die een aantal deuren naast haar een appartement huurt. Ze merkt dat hij haar belangstellend opneemt als ze elkaar tegenkomen, niet in het minst tegengehouden door de zwangere buik die ze met zich mee torst. Uiteindelijk weet ze zich echter in te houden en doet geen poging de jongen mee haar appartement in te lokken. En dat is misschien maar goed ook, want die avond krijgt Britney een belletje van haar moeder.

" En heb je het papa gevraagd? " vraagt Britney ongeduldig.

" Ik heb hem eerst eens herinnerd aan de heerlijke seks tijdens mijn zwangerschap, hoe geil ik wel niet was en dergelijke. Voor we er erg in hadden lagen we in bed en herleefden die goede tijden nogmaals. Daarna heb ik hem verteld dat jij precies hetzelfde doormaakt, dat wij tweeŽn de liefde met elkaar bedreven hebben en de wens die jij geuit hebt " vertelt Lauren.

" En wat zei hij? " vraagt Britney verder.

" Hij hoefde niet veel te vertellen. Zijn keiharde lul sprak boekdelen" lacht Lauren.

" Mijn God, wanneer gaat het gebeuren? " vraagt Britney enthousiast verder.

" Je vader had aanstaande vrijdag in gedachten. Hij wil er echt een vader/dochter dag van maken. Een luxe hotel, een gezellige dag en dan 's avonds, nou ja, je weet wel " vervolgt Lauren.

" Ik denk dat weinig dochters en vaders zo'n dag hebben " proest Britney.

En dus verheugd Britney zich de daarop komende dagen op die vrijdag. Vol ongeduld eerlijk gezegd. Op dinsdag is ze zo geil dat ze meerdere keren zichzelf aan een hoogtepunt moet helpen, woensdag en donderdag weet ze zich in te houden. Britney kan er zelf nauwelijks bij hoe haar zwangerschap haar libido op hol heeft gebracht, maar op het internet komt ze er al snel achter dat ze niet de enige is die dit meemaakt.

Die vrijdag is het dan eindelijk zover. Een stralende zon begroet de dag en Britney komt verheugd uit haar bed. Ze neemt uitgebreid de tijd om zich te verzorgen en spoedt zich daardoor naar het hotel waar ze met haar vader heeft afgesproken. Hij begroet haar met een kus op de wang, ietwat onzeker en schuchter. Er staat wel wat te gebeuren natuurlijk! Haar vader heeft wel uitgepakt blijkt. Een luxe hotel, 2 aaneengesloten kamers, helemaal voor hun twee. Nauwelijks heeft ze de spullen opgeborgen of haar vader stapt haar kamer al in.

" Neem je zwemkleding mee, beneden hebben ze een prachtig bad " zegt Rick.

Ze kent haar vader langer dan vandaag, weet hoe gek hij op zwemmen is en dus heeft ze die morgen haar badkleding in haar koffer gepropt. Beneden kleden ze zich om in een badhokje en lopen daarna richting het zwembad, dat er grotendeels verlaten bij ligt. Ze voelt de ogen van haar vader op zich gericht, als ze iets voor hem lopend de paar badgasten in zich opneemt. Het doet haar wel wat, haar vader die haar lichaam zo bekijkt. Ze weet dat haar billen behoorlijk groter zijn geworden, maar aangezien ze weet dat Rick wel op zwangere vrouwen valt maakt dit haar totaal niet uit. Ze gaan het water in en zwemmen rustig hun baantjes. Af en toe blijven ze aan de rand van het bad even hangen, praten over koetjes en kalfjes en gaan dan verder met baantjes trekken. Vervolgens klimmen ze uit het bad, liggen een kwartier langs de rand van het bad op een ligstoel, tot haar vader aangeeft wel in te zijn voor een lekkere massage.

" Ga jij maar, ik ga even een uur op mijn bed liggen " antwoordt Britney.

" Alles is toch wel goed? " vraagt haar vader bezorgd.

" Er is niets mis met me, in tegendeel. Maar ik neem altijd even een uurtje voor mezelf, daarna een lekkere douche en dan ben ik er helemaal klaar voor " antwoordt Britney, met een veelbelovende blik in haar ogen.

Terwijl Rick naar de massageruimte gaat neemt Britney de lift naar boven. Ze sluit haar ogen en een klein uur later wordt ze verkwikt weer wakker. Ze neemt er uitgebreid de tijd voor om eens lekker te douchen en als ze, met alleen een badjas aan, haar kamer inloopt hoort ze een klop op de tussendeur en stapt haar vader naar binnen. Hij wil iets zeggen, slikt een keer, ziet hem staren. Britney kijkt naar beneden en ziet dat ze de badjas wel heel nonchalant heeft dichtgeknoopt en er enorm veel te zien is voor Rick. Even blijft hij nog staan, loopt dan naar Britney toe en drukt zijn lippen op haar voorhoofd. Britney beseft dat er nu niet langer om de hete brij wordt heen gedraaid, maar dat er staat te gebeuren waar ze hier voor zijn gekomen. Zijn handen maken de badjas helemaal los en deze dwarrelt vervolgens op de grond. Naakt staat Britney nu voor haar vader, die er de tijd voor neemt haar in zich op te nemen. Ja, dit is toch anders dan zijn dochter in badpak te zien. Dit is Britney in al haar glorie. Haar stralende gezicht, haar volle borsten, bolle buik en kale kutje.

" Je bent prachtig " zegt Rick zacht.

" Echt? Ik heb er wel eens beter uit gezien. Vooral mijn kont en benen zijn niet meer wat ze geweest zijn " antwoordt Britney met enige spot in haar stem.

" Ik heb zwangere vrouwen altijd al sexy gevonden en je moeder helemaal. En jij lijkt verdomd veel op haar, weet je " zegt Rick en zijn handen beginnen haar lichaam te strelen.

Er gaat een rilling door haar heen als Rick haar lichaam verkent, haar tieten beroert en weegt, haar bolle buik liefdevol masseert en uiteindelijk bij haar kutje belandt. Als ze de vingers over haar lipjes voelt gaan en vervolgens haar kutje voelt binnendringen heeft ze het helemaal niet meer. Rick, die haar natte kutje verkent en haar vervolgens zijn vochtige vingers aanbiedt, het is allemaal zo opwindend. Ze proeft haar eigen sappen en sluit genietend haar ogen. Als ze haar ogen weer opent verschijnt er meteen een glinstering bij het zien wat er daar tegen de badjas van haar vader aan het drukken is. Ze kan zich niet inhouden en met trillende vingers opent ze zijn enige kledingstuk. Zijn lul springt meteen zijn vrijheid tegemoet en ze kan een bewonderende gil niet onderdrukken. Dit is iets dat Lauren geheim heeft gehouden, dat haar vader zo'n prachtige pik heeft. Makkelijk tikt hij de 18 cm aan en een druppeltje voorvocht vormt zich net op dat moment. Ze kan het niet laten, veegt het druppeltje op met haar vingers en geniet van de smaak. Ze trekt haar vader mee naar het bed, waar zij op de rand gaat zitten. De grote lul van Rick bungelt voor haar en met lange halen begint ze hem af te trekken. Het is lang geleden dat ze een lul in handen heeft gehad en zo'n joekel als deze zelfs nog nooit in haar leven. Genietend voelt ze de warme lul in haar hand vibreren, steeds meer voorvocht vormend. Haar vingers omklemmen de grote ballen, ze masseert ze zachtjes en merkt dat Rick zacht begint te kreunen. Zonder er al te veel bij na te denken begint ze de lul met haar tong te likken, van onder naar boven en weer terug. Dan beroert haar tong zijn eikel en voelt ze hem sidderen onder de plagerige aanraking. Ze neemt hem vervolgens in haar mond en begint hem weergaloos te pijpen.

" Baby, dat doe je fantastisch " hijgt Rick luid.

Vol pijpt zijn blonde dochter hem nu, hem diep in haar mond nemend. Af en toe werpt ze een blik op zijn gezicht en ze ziet wat ze bij hem teweeg brengt in zijn gelaatstrekken. Ja, Rick geniet van haar zuigende lippen en als hij geniet zal zij dit straks ook doen, beseft ze. Vol passie gaat ze verder, af en toe even op de rem trappend, maar toch recht op haar doel af. Rick drukt haar hoofd stevig op zijn pik, om maar zoveel mogelijk genot te ervaren.

" Dit doe je niet voor de eerste keer, Brit " hijgt Rick luid genietend.

" Misschien ben je het vergeten, maar ik ben zwanger, pap. Natuurlijk doe ik dit niet voor het eerst " zegt Britney schertsend, voor even zijn lul uit haar mond laten glippen.

Een paar maal trekt ze wild aan zijn lul en begint hem opnieuw te pijpen. Rick begint hem nu toch wel te knijpen, want hij voelt de drang om te komen nu toch gestaag toenemen. Hij probeert het zo goed mogelijk te onderdrukken, maar het wordt steeds moeilijker. Steeds luider komen de kreunen over zijn lippen, zijn ademhaling gaat met horten en stoten. Natuurlijk dat Britney dit door heeft, een trots gevoel maakt zich van de blondine meester. Ze gaat haar vader zo laten komen, zijn sperma zal in haar mond verdwijnen en het zaad waar ze uit is voorgekomen zal ze doorslikken. Haar vingers hebben allang haar kutje gevonden en ze is werkelijk verschrikkelijk geil. Ze sopt er over, helemaal klaar om zijn pik te ontvangen. Haar kutje moet echter maar even geduld hebben, eerst wil ze haar vader laten klaarkomen. Al zuigend kneed ze zijn ballen steeds heftiger, terwijl ze af en toe een vinger in zijn reet steekt.

" Ik ga komen, Brit " kondigt Rick niet veel later zijn orgasme aan.

Het wordt hem allemaal teveel, hij kan het gewoon niet langer tegenhouden. Daar komt het al en het volgende moment spuit hij de keel van zijn dochter vol met zijn potente zaad. Gulzig zuigt de blondine al het zaad door, geen druppeltje wil ze verloren laten gaan. Het sperma smaakt bijzonder lekker, totaal niet bitter, zoals ze van een aantal vriendjes gewend is. Het is best veel wat haar vader produceert, maar Britney geeft geen krimp. Maar dan is het echt over en komt er geen sperma meer vrij. Britney kijkt Rick aan, die eenmaal weer op adem gekomen Britney overeind trekt en vol op de lippen kust, zijn eigen sperma proevend. Na even te hebben getongd verkent hij opnieuw haar lichaam, met name de in omvang toegenomen tieten krijgen de nodige aandacht van Rick. Britney kreun van genoegen als hij haar tepels in de mond neemt en zacht begint te zuigen. Daarna zakt hij naar beneden af, een spoor achterlatend op haar buik, tot hij haar kale kutje bereikt. Hij duwt haar zacht achterover op het bed en begint haar te likken. Meteen proeft hij de nectar die rijkelijk vrijkomt en gulzig drinkt hij deze op. Britney kan een gil niet onderdrukken als ze zijn tong in haat kutje voelt dwalen. Geil is ze al, maar de porrende tong van papa duwt haar bijna over de grens heen. Stevig houdt ze het kussen vast, haar ogen gesloten, een geile uitdrukking op haar gezicht. Rick verwent haar met een tederheid die ze nog nooit ervaren heeft en die van de blondine wel eeuwig mag duren, zo lekker vindt ze het. Steeds warmer krijgt ze het, helemaal als Rick haar clitoris op een manier verwend die tranen in haar ogen doet ontstaan. Haar ademhaling versnelt steeds meer, haar gehijg neemt in volume evenredig toe.

" O, papa. Je maakt me helemaal gek " kermt Britney.

Rick voert het tempo langzaam op, wetende hoeveel Britney aan het genieten is. Steeds meer begint ze onder hem te kronkelen, haar gezicht rood aangelopen. Luid begint ze Rick aan te moedigen haar haar orgasme te bezorgen. Haar handen hebben inmiddels haar tieten gevonden en vol vuur masseert ze haar volle bollen. Ze voelen toch al gevoelig aan de laatste weken en nu helemaal. Het geheel zorgt ervoor dat ze in de richting wordt gedreven van het verlossende orgasme. De tong en vingers van Rick en haar eigen masserende handen duwen haar over de grens heen en ze voelt haar kut ontploffen. Sterretjes ontstaan er voor haar ogen, terwijl de schokgolven door haar kutje trekken. Haar sappen stromen recht de mond van Rick binnen, die alles zonder gene verwerkt.

Eenmaal bijgekomen van haar orgasme verspilt Rick geen tijd. Vol ongeloof ziet Britney dat zijn lul alweer helemaal overeind staat. Rick legt haar op haar zij, spreidt haar benen en dan breekt het moment aan waar de blondine zolang op gewacht heeft. Voor het eerst sinds ze door haar vakantievriendje zwanger is gemaakt krijgt ze weer een lul in haar kutje te verwerken. En wat voor een! Die van haar bloedeigen vader en een die makkelijk de 18 cm aantikt. Ze zal gevuld worden als nooit te voren. Daar zet Rick zijn lul al tegen haar opening aan en het volgende moment voelt ze hem bij haar naar binnen dringen. Mijn god, wat voelt dat lekker aan zeg! Steeds dieper stoot Rick bij haar naar binnen en begint haar in een rustig tempo te neuken. Rick stelt haar niet teleur, hij weet hoe hij een vrouw moet naaien. Langzaam voert hij het tempo op, zijn handen over haar lijf dwalend. Britney kreunt van wellust als zijn handen haar tieten betasten en masseren. Het is fantastisch om eindelijk weer eens lekker geneukt te worden. Vocaal laat ze dit steeds meer merken. Luid hijgend en kreunend ondergaat ze de penetrerende beweging van Rick zijn pik, hem af en toe aanmoedigend haar harder te nemen. Rick doet dit met alle plezier en verandert na een tijdje van standje. Neuken met de zwangere Britney kent zijn beperkingen, niet elk standje is geschikt met zo'n buik als de blondine heeft, maar er is nog keuze genoeg. Nu laat hij Britney op zijn pik zakken en in dit standje wipt de blondine vrolijk op en neer, haar handen op haar buik geplaatst. Diep verdwijnt de pik in haar kut en Britney heeft het niet meer van genot. Steeds weer die pik die diep in haar doorstoot, het is niet normaal meer. Haar kut staat al gauw bijna op het punt van ontploffen, haar ogen heeft ze gesloten om helemaal in haar wereld van genot op te gaan.

" Schiet m'n kutje vol, papa. Ik kan niet meer " hijgt ze niet veel later.

Nu heeft Rick niet veel meer nodig om te komen. Het hete kutje van Britney, de hele geile situatie dat hij zijn zwangere dochter neukt, maken hem zo opgewonden dat hij zijn zaad al voelt opborrelen. Het overheerlijke gevoel neemt bezit van zijn lijf en het volgende moment spuit hij zijn zaad in Britney. Gelijktijdig komt de blondine ook klaar en samen genieten ze van dit onwaarschijnlijke genot dat hun ten deel valt.

" Ja, ja, ja " kermt Britney van verrukking, terwijl Rick allerlei grommende geluiden produceert.

Uitgeput vallen ze op het bed en Britney nestelt zich in zijn armen.

" Heb jij ook zo genoten? " vraagt Britney.

" Het was heerlijk, schat " antwoordt Rick bevestigend.

" Seks met een geile, zwangere vrouw blijft iets buitengewoons " vervolgt Rick.

" Heb je behalve mama en ik ooit meer zwangere vrouwen geneukt? " vraagt Britney verder.

" Nee, ik ben je moeder altijd trouw gebleven. Maar toen ze dit ter sprake bracht kon ik gewoon geen nee zeggen " zegt hij.

De ogen van Britney vallen langzaam dacht en in elkaars armen vallen ze beiden even later in slaap. Later die avond wordt Britney wakker en maakt zich van haar vader los. Een verfrissende douche is waar ze zin in heeft. Ze gaat onder de verkwikkende stralen staan en sluit haar ogen. Als ze aan de neukpartij met haar vader denkt krijgt ze het opnieuw warm. Ja, het is iets onvergetelijks geworden en zeker voor herhaling vatbaar, net als de seks met haar moeder. Dan voelt ze de handen van haar vader haar tieten van achteren beet pakken en ze beseft dat dat moment sneller aanbreekt dan verwacht. Ze voelt de harde pik van Rick tegen haar billen kletsen en een brede grijns verschijnt er op haar gezicht.

" Papa, neuk me nog een keer " zegt ze zwoel.

En dat is iets wat Rick zich niet laat ontzeggen natuurlijk.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Britney - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 11293x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 6594x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.8
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 4027x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.3
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 28414x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 25292x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 7866x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 18718x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
:: Mijn Knappe Schoonzusje LaraDoor: Marc
Gelezen: 24656x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Schoonzusje, Familie, Liefde
12-07
7.2
:: Lustburg 2.9 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 6429x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
10-07
9.2
:: Paul WintDoor: Janine. V. N
Gelezen: 27730x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Weddenschap
10-07
8.1
:: Ongelofelijk Lekker - 19Door: Lara
Gelezen: 8529x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-07
8.6
:: 18e Verjaardag - 3Door: Hij Wordt Een Zij
Gelezen: 9136x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie Incest Familie Travestiet Laarzen Hakken Meesteres
06-07
8.1
:: Glurende Moeder - 13Door: Anna2014
Gelezen: 25651x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.6
:: De Zesde Keer Met Mijn Tante!Door: DaSilva
Gelezen: 28017x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tante
05-07
8.5
:: De Genen Van Oma - 4Door: Momson4018
Gelezen: 14753x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Nylons, Oma. Kleinzoon En -dochter, Oom, Tante, Neef, Nicht, Zoon, Dochter
04-07
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 486