Opwindend.Net
Datum: 14-04-2018
Stemmen: 225x
Cijfer: 8.3
Gelezen: 44083x
Lengte: Lang
Tante Emma
Door Nickey - Zoek naar meer...

Tim ging op een dinsdagmiddag in september bij zijn tante Emma, de tweelingzus van zijn moeder, op visite. Charlotte, de jongste dochter van Emma, was gaan studeren en woonde nu net als haar grote zus Emily op kamers. De meiden waren alleen in de weekenden en vakanties thuis. Emma was al vijf jaar gescheiden en vanaf nu dus doordeweeks alleen.

“Hé, leuk dat je langs komt.” zei Emma, toen ze de deur voor Tim opende, en ze begroette haar neef met drie zoenen op zijn wangen.

“Ga zitten, dan zal ik even thee zetten.” zei Emma.

Tim nam in de huiskamer plaats op de sofa en Emma ging thee zetten. Even later kwam ze de kamer binnen met een dienblad met daarop een theepot en twee kopjes, en een schaaltje waarop een aantal spritsen lagen. Emma zette het dienblad op tafel. Ze pakte het schaaltje met spritsen en hield het Tim voor. Toen Tim een sprits genomen had wilde ze het schaaltje weer terug zetten. Ze hield het echter een beetje schuin, zodat er een sprits afviel, die op de rand van de tafel terecht kwam, en vervolgens in brokken en kruimels op de grond viel.

“He, wat ben ik toch onhandig.” verzuchtte Emma, “Even de kruimeldief pakken.”

Emma liep terug naar de keuken. Tim keek zijn tante na, die in een groene trui en bruine rok, die tot op haar knieën kwam, gekleed was. Hij vroeg zich af hoe het kon dat tweelingzussen zo van elkaar verschillen. Zijn eigen moeder vond hij een beetje truttig, Emma wond hem juist erg op. Zijn moeder had haar haar al jaren kort. Dat van Emma kwam tot over haar schouders. Ook was Emma slanker, en hoewel nooit echt sexy, vond hij Emma doorgaans toch leuker gekleed.

Emma keerde terug met de kruimeldief en knielde neer waar de sprits gevallen was en begon de kruimels op te zuigen. Doordat ze zo geknield voor Tim zat, kon hij onder haar rok kijken. Hij zag dat ze geen broekje onder haar panty droeg. Maar hij zag ook geen schaamhaar, want ze had haar gleuf geheel kaal geschoren.

“Oh, Emma, je draagt geen broekje en je hebt een kale kut.” riep Tim uit.

“Viespeuk, zit je onder mijn rok te gluren.” zei Emma, en ze drukte haar dijen tegen elkaar aan.

De kruimels waren opgezogen, en Emma liep terug naar de keuken om de kruimeldief op te bergen. Terug in de kamer ging ze naast Tim op de bank zitten. Tim schoof naar haar toe en sloeg een arm om haar schouders. Hij legde een hand op haar knie en begon haar been te strelen, langzaam steeds een beetje verder onder haar rok.

“Waarom ben je eigenlijk nooit meer aan een nieuwe relatie begonnen sinds de scheiding van oom Hans ?” vroeg Tim, “Een knappe vrouw als jij kan toch mannen genoeg krijgen ?”

“Ach, ik had de meiden om voor te zorgen. Ik had dus geen tijd voor een nieuwe relatie, en ik was ook bang dat dat voor spanningen met mijn dochters zou zorgen. Bovendien heb ik ontdekt dat ik eigenlijk helemaal geen man nodig heb.” zei Emma.

“Maar je hebt toch vast wel behoefte aan wat intimiteit zo nu en dan ?” vroeg Tim.

“Als ik behoefte aan een orgasme heb, kan ik dat prima met mijn eigen vingers.” zei Emma.

“Ja, masturberen is heerlijk. Ik doe het zelf ook dagelijks, soms twee keer achter elkaar. Maar seks met een ander is toch nog veel fijner.” zei Tim.

Zijn hand had nu haar kruis bereikt en zijn vingers streelden haar vagina. Het voelde warm en vochtig. Hij drukte zijn mond op die van zijn tante en gaf haar een hete zoen. Emma beantwoorde zijn zoen, ze deed haar benen zo ver mogelijk van elkaar en genoot van de strelingen van haar neef. Maar plotseling maakte ze zich los uit zijn armen en duwde hem van zich af.

“Stop, dit mag niet, dit kan niet. Je bent mijn neef, ik ben je tante. Dit is niet goed.” riep Emma uit.

“We zijn heus niet de eerste tante en neef die met elkaar vrijen, hoor.” zei Tim, en hij probeerde zijn tante opnieuw in zijn armen te nemen. Maar ze weerde hem af en zei:”Nee, niet doen.”

Heel even dacht Tim om het dan maar tegen haar zin met haar te gaan doen, maar direct besefte hij dat dat verkrachting zou zijn. Hij schrok van zijn eigen gedachte. Dus stond hij snel op en zei:”Dan moet ik nu naar huis toe om me te gaan aftrekken. Ik ben bloedgeil. Mijn pik staat zo stijf dat het gewoon zeer doet als ik niet snel klaarkom.”

Emma keek naar haar neef, en besefte wat ze bij hem teweeg had gebracht. Ze stond op en knielde voor hem neer. Ze zei:”Nee, je hoeft niet naar huis. Ik zal je bevredigen. Door zo te gaan zitten dat je onder mijn rok kon kijken heb ik je geil gemaakt. Nu zal ik je van je geilheid af helpen.”

Ze maakte zijn broek los en trok zijn broek en onderbroek tot op zijn enkels.

“Zo, je bent flink geschapen.” zei ze, terwijl ze zijn stijve geslacht vast pakte en de voorhuid naar achteren trok.

Ze nam de dikke paarse eikel in haar mond en begon stevig te sabbelen en te likken.

“Oh, wat heerlijk.” riep Tim uit. Hij had als eens een vriendinnetje gehad dat zijn pik in haar mond had genomen. Maar dat meisje kon er niks van. Hij had er amper wat van gevoeld en was uiteindelijk klaargekomen doordat ze hem aftrok. Maar zijn tante wist van wanten. Ze zoog echt hemels.

Emma stopte even en zei:”Waarschuw me wel even als je voelt dat je klaar gaat komen. Want ik hou er niet van om sperma in mijn mond te krijgen.”

Tim beloofde dat en Emma ging weer verder met pijpen.

Al gauw voelde Tim zijn orgasme opkomen, en riep kreunend:”Oh, het komt bijna.”

Emma bewoog haar hoofd naar achteren, zodat de pik uit haar mond kwam. Ze pakte een paar tissues uit een doosje en drukte die tegen de dikke eikel aan, en begon met haar andere hand de voorhuid snel heen en weer te bewegen. Al snel spoot Tim zijn zaad in dikke klodders in de tissues. Emma bleef doorgaan met aftrekken tot de laatste druppel naar buiten was en ze de dikke lul voelde verslappen.

“Zo, dat moet opluchten.” zei ze, terwijl ze opstond.

Tim knikte hijgend van ja.

“Ga je dan nu maar even wassen.” zei Emma, en ze liep naar het toilet om de tissues door te spoelen en haar handen te wassen.

Tim trok snel al zijn kleren uit en liep naar de badkamer. Met de handdouche spoelde hij zijn pik schoon. Hij droogde zich af en liep terug naar de kamer waar Emma op de bank was gaan zitten en haar thee dronk. Tim ging, nog steeds geheel naakt, naast haar zitten, en dronk ook zijn thee.

Toen hij die op had, schoof hij opnieuw naar Emma toe, en sloeg weer een arm om haar schouders.

“Dat was echt geweldig zo als je me afzoog. Reuze bedankt. Zoiets lekkers had ik nog nooit eerder gevoeld.”

“Je had het duidelijk gewoon nodig. Als ik je had laten gaan waren er misschien ongelukken gebeurd.” zei Emma, en ze gaf hem een zoen op zijn mond.

“Laat mij je dan nu bevredigen zoals je mij hebt bevredigd.” zei Tim.

“Ach schat, dat hoeft echt niet.” zei Emma.

“Maar ik verlang naar je, al jaren.” zei Tim.

“Lieverd, jij bent achttien. Ik al achtenveertig. Je kunt toch beter een vriendinnetje van je eigen leeftijd zoeken ?” zei Emma verbaasd.

“Maar ik vind rijpe vrouwen veel aantrekkelijker dan tienermeisjes. Dus alsjeblieft. Laat me het met je doen.” zei Tim haast smekend.

Emma vond het nog steeds verkeerd als ze seks met haar neef zou gaan hebben. Maar het pijpen had bij haarzelf toch ook iets los gemaakt. Een lustgevoel dat ze al jaren had onderdrukt. Ze had al zo lang geen man meer gehad, en Tim was ten slotte al volwassen en hij wilde duidelijk echt heel graag, dus begon ze langzaam van gedachte te veranderen. T

“Nou ja, als je echt zo graag wil, vooruit dan maar. Maar beloof me dan wel dat je er met niemand over spreekt, en zeker met je moeder niet. Dit moet echt een geheim tussen ons tweeën blijven.” zei Emma.

“Natuurlijk.” zei Tim.

Emma stond op en liep naar de slaapkamer. Tim liep achter haar aan. Emma trok haar rok en trui uit en deed haar BH af, vervolgens ging ze op bed liggen.

“Doe je je panty niet uit ?” vroeg Tim.

“Eerst nog even een tijdje lekker knuffelen en zoenen om goed in de stemming te komen.” zei Emma.

“Goed.” zei Tim, de het eigenlijk best wel geil vond om haar zo in alleen een glanzende panty te zien, en hij ging naast haar liggen.

Zijn pik was al weer overeind gekomen, maar was nog niet op volle stijfheid. Hij begon zijn tante weer hete tongzoenen te geven, en zijn handen gingen over haar zachte borsten met dikke rode tepels. Hij boog zijn hoofd naar beneden om op de dikke spenen te sabbelen, zodat ze nog dikker en keihard werden.

Hij stak zijn hand tussen haar benen en wreef over haar vagina. Emma begon zacht te kreunen van genot.

Tim gaf zijn tante opnieuw hete tongzoenen, en bleef met zijn hand over het kruis van de panty wrijven. Emma haalde luid snuivend door haar neus adem, en kwam heerlijk klaar.

Tim keek naar de panty, waarin nu de druppeltjes geil van zijn tante glinsterden als pareltjes, en zei:”Het wordt nu toch echt tijd dat dat ding uit gaat.”

Hij stond op en trok haar de panty uit. Vervolgens knielde hij neer tussen haar voeten en boog zich naar haar kale vagina. Hij snoof de heerlijke geile geur die er uit opsteeg op en trok met zijn duimen de schaamlippen van elkaar. Hij drukte zijn tong tegen de clitoris van zijn tante en begon haar stevig te likken. Emma kreunde opnieuw van genot.

Tim keek omhoog en zag dat Emma haar tepels met haar duimen en wijsvingers kneedde, terwijl ze met gesloten ogen lag te genieten. Snel ging hij verder met beffen en bracht zijn tante opnieuw tot een orgasme. Terwijl ze lag te kreunen van genot, likte hij met smaak de heerlijke sappen uit haar gleuf op.

Tim kroop over Emma heen en duwde zijn eikel tegen haar schede. Soepel gleed deze naar binnen. Tim begon zijn tante stevig te naaien en bracht haar opnieuw tot een hoogtepunt en spoot even later zijn zaad diep bij haar naar binnen.

Uitgeput gleed hij van haar af en bleef hijgend tegen haar aan liggen.

“Dat was echt fantastisch.” zei Tim, toen hij weer op adem was gekomen, “Dat moeten we beslist vaker gaan doen.”

Emma streelde hem door zijn haar, en zei:”Malle jongen. Ik begrijp nog steeds niet waarom een knul van jou leeftijd zo geil is op een vrouw van middelbare leeftijd.”

“Je bent nou eenmaal heerlijk.” zei Tim, “En vrouwen zijn net als fruit. Dat is ook het lekkerst als het rijp is en niet als het nog groen is.”

Emma gaf hem een lange tongzoen.

“Ik snap echt niet dat oom Hans bij je is weggegaan. Een vrouw die zo lekker kan pijpen en waarmee je zo lekker kunt neuken. Het kan haast niet dat er vrouwen bestaan waarmee je nog lekkerder seks kan hebben.” zei Tim.

“Ach, misschien mag hij bij zijn nieuwe vriendin dingen doen, die ik nooit wilde.” zei Emma. “Misschien mag hij haar wel in haar mond spuiten en wil zij het nog doorslikken ook, en mag hij het bij haar wel tussen de billen doen. Dat heeft hij aan mij ook zo vaak gevraagd. Maar ik vind het al zeer doen als ik wel eens een harde drol moet uitpoepen. Dus bij mij blijft de achterdeur gesloten. Ik heb op internet wel eens filmpjes gezien van vrouwen die hun gat zover kunnen open persen dat je er met gemak een komkommer in kunt schuiven, maar ik kan dat echt niet.”

Tim lachte en zei:”Jou in je kut spuiten is voor mij al heerlijk genoeg. Iets anders zal ik nooit van je verlangen.”

Emma gaf haar neef opnieuw een lange zoen. Ze keek op de klok en zei:”Het is al half zes. Je moet je gaan aankleden en naar huis. Anders zit je moeder met het eten te wachten.

“Mag ik morgen weer komen ?” vroeg Tim.

“Nee, op woensdagmiddag pas ik altijd op het zoontje van de buurvrouw. Maar donderdagmiddag ben je weer van harte welkom. Dan kan je ook blijven eten als je dat wilt.”

“Afgesproken.” zei Tim.

Hij stond op, liep naar de kamer en kleedde zich aan. Emma was ook opgestaan en stond naakt te kijken hoe hij zijn kleren aantrok. Zelf wilde ze zo dadelijk eerst een douche nemen. Ze snapte nog steeds niet hoe een jonge knul zo geil op haar kon zijn, maar wat was het lekker geweest om na al die jaren van enkel masturberen weer eens echte seks met iemand te hebben.

Met een lange tongzoen namen Emma en Tim afscheid van elkaar

Zoek naar meer verhalen van Nickey...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 7516x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 6115x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.8
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 3802x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.3
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 27428x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 24987x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 7786x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 18568x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
:: Mijn Knappe Schoonzusje LaraDoor: Marc
Gelezen: 24406x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Schoonzusje, Familie, Liefde
12-07
7.2
:: Lustburg 2.9 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 6383x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
10-07
9.2
:: Paul WintDoor: Janine. V. N
Gelezen: 27552x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Weddenschap
10-07
8.1
:: Ongelofelijk Lekker - 19Door: Lara
Gelezen: 8462x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-07
8.6
:: 18e Verjaardag - 3Door: Hij Wordt Een Zij
Gelezen: 9076x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie Incest Familie Travestiet Laarzen Hakken Meesteres
06-07
8.1
:: Glurende Moeder - 13Door: Anna2014
Gelezen: 25559x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.6
:: De Zesde Keer Met Mijn Tante!Door: DaSilva
Gelezen: 27888x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tante
05-07
8.5
:: De Genen Van Oma - 4Door: Momson4018
Gelezen: 14725x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Nylons, Oma. Kleinzoon En -dochter, Oom, Tante, Neef, Nicht, Zoon, Dochter
04-07
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 561