Opwindend.Net
Datum: 15-04-2018
Stemmen: 96x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 14500x
Lengte: Gemiddeld
Taboe - 24
Door Stanzie - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Taboe - 23

“En?” vroeg Ellen, razend nieuwsgierig. “Hoe voelt het?”

Met zachte druk vanuit haar bekken had ze zojuist voorzichtig de voorbindpenis helemaal in de vagina van haar vriendin geschoven. Het verwonderde haar hoe een tengere meid als Hilke in staat was, om de toch flink uit de kluiten gewassen kunstpik, zo gemakkelijk in haar schoot te ontvangen.

Alhoewel, de gezamenlijke douche, gevolgd door het aanpassen van hun nieuwe speeltje en het aansjorren van de lederen riempjes, hadden hun nut als opwarmertje bewezen. Zelf was ze daarbij ook meer dan gewoon opgewonden geraakt en nu ze het elastische minipiemeltje aan de achterzijde van het draagplaatje, tegen haar klitje voelde aandrukken, tintelde haar genotknopje als gek.

“Zalig,” antwoordde Hilke, zodra ze min of meer aan de nieuwe indringer gewend was. “Het… het voelt net echt.”

Het scheelde weinig of ze had eraan toegevoegd dat het bijna net zo heerlijk aanvoelde als wanneer Wim haar penetreerde, maar net op tijd slikte ze die woorden in. Misschien zou Ellen het niet weten te waarderen als ze haar nu zou vergelijken met haar broer. Toen ze de lach op Ellens gezicht zag verschijnen, was ze er zeker van dat ze er goed aan gedaan had om niet uit te spreken wat op het puntje van haar tong lag.

Het volgende moment boog Ellen voorover en drukte Hilke een zedig kusje op haar lippen, waarna ze zich terug rechtop zette.

“Wat is dit mooi, Hil,” zei ze. “Jij en ik zijn als het ware aan elkaar vastgeklonken. Dat ik dit nog mag meemaken, liefje. Mijn ultieme fantasie wordt werkelijkheid.”

Hilke volgde de blik van haar vriendin en zag hoe Ellens lach veranderde in een geile grijns, toen ze haast onmerkbaar heen en weer begon te bewegen. Maar hoewel Ellen minimaal bewoog, en Hilke nauwelijks enige extra stimulans ondervond, was die voorlopig tevreden met het heerlijk opgevulde gevoel in haar schoot. Ze begreep dat Ellen bezig was haar eigen klitje langs het minipiemeltje te schurken en zo te zien genoot ze daar duidelijk van. Hilke gunde het haar. Haar tijd kwam nog wel en ze besloot om haar vriendin eerst maar eens wat te helpen.

“Ooh,” kreunde Ellen met een opengesperd bekje, toen ze Hilke’s handen op haar tieten voelde. Instinctief boog ze wat voorover, zodat haar vriendin er beter bij kon.

Meer aansporing had Hilke niet nodig om Ellens boezem flink onder handen te nemen en ruw kneedden haar vingers het malse vlees. De hete scheuten, die als gevolg daarvan, vanuit Ellens borsten doorheen haar onderbuik in de richting van haar hunkerende schede werden gestuurd, bleven niet zonder gevolg. Ellens klitje klopte en jeukte als gek en gelijk besefte de jonge vrouw dat ze nooit eerder zo weinig tijd nodig had om tot een klitoraal orgasme te komen. Want dat er nu al een hoogtepunt zat aan te komen was haar wel heel erg duidelijk. Hoewel ze zich ergens een beetje schuldig voelde ten opzichte van Hilke was ophouden voor Ellen nu geen optie meer.

“Oh Hil,” piepte ze hijgerig. “Sorry meid, ik kan het niet helpen. Ik ga komen, nu al!”

“Kom maar, lieve schat,” moedigde Hilke de ander aan, “kom maar lekker!”

Om haar woorden kracht bij te zetten, rolde ze vanaf dat moment Ellens fel gezwollen tepels tussen duimen en vingers. Tijdens de vorige, o zo zwoele liefdesnacht, had ze ontdekt hoe graag haar vriendin dat had, tijdens de momenten van opperste genot.

“Liefje,” kirde die, “oh liefje, ik maak het straks helemaal goed met je. God, wat doe je dit zalig!”

Gebruik makend van de speling die de lederen riempjes van de voorbindlul haar lieten, ging Ellen nu als een bezetene aan het kronkelen en tollen, waardoor de kunstpik nu plots wel wat bewoog in Hilke’s schachtje. Net toen ze het lekker begon te vinden, hield het echter al op. Plots leek Ellen te verkrampen. Een schel kreetje ontsnapte aan haar lippen, waarna ze zich op Hilke’s buik liet vallen. Secondenlang lag ze bovenop haar vriendin te sidderen en al gauw voelde Hilke hoe haar schaamstreek vochtig werd van Ellens warme sappen.

“Wat lief van je om mij dit pleziertje te gunnen,” zei Ellen zodra ze weer op adem kwam. “Dankjewel, lieverd.”

Het volgende moment perste ze haar lippen op die van Hilke en wat volgde was een hartstochtelijke kus. Een kus zoals alleen twee vrouwen dat kunnen, zonder haast, niet gedreven door paringsdrift en juist daardoor zo heel intens, zo heerlijk teder en lief.

Terwijl hun dansende tongen om elkaar heen dartelden en hun handen elkaar overal streelden, nam Hilke’s opwinding alleen maar toe. Alsof Ellen dat aanvoelde maakte ze plots een einde aan de kus en ze duwde zich op haar armen leunend rechtop. Toen ze de verlangende blik in Hilke’s ogen zag, glimlachte ze haar vertederd toe.

“Jouw beurt, lieve schat. Ben je er klaar voor?”

“Hmm,” knikte Hilke en gelijk spreidde ze haar benen alvast een beetje verder.

“Oké schatje, zet je schap!”

Het volgende moment bewoog Ellen haar bekken achterwaarts. De door de riempjes op zijn plaats gehouden kunstpik volgde probleemloos. Ze trok zich zover terug, tot de aanzet van de dikkere top tussen Hilke’s schaamlippen zichtbaar werd en hield hem daar even.

“Ik ga je neuken, Hil!” kirde ze enthousiast. Meteen stootte ze de harde lans in één keer helemaal naar binnen. “Ik ga je neuken, zoals ik je in mijn fantasie al ontelbare keren heb geneukt!”

Over Hilke heen gebogen verplaatste Ellen haar knieën en haar handen een klein beetje. Op zoek naar de juiste positie, ging ze telkens langzaam achteruit om daaropvolgend weer krachtig toe te stoten. Ze had hier immers geen ervaring mee en dus was het even zoeken naar de houding die haar zou toelaten om de pik, net als een echte man dat zou doen, krachtig en met regelmaat in Hilke’s kut te pompen. Want van één ding was ze overtuigd, voor geen enkele man wilde ze onderdoen.

Zolang ze bleef zoeken naar de meest comfortabele positie, zei Ellen de meest gekke dingen, een soort taal dat Hilke nooit uit de mond van haar vriendin verwacht had.

“Ik ga je een beurt geven die je nooit meet vergeet!”… “Ik ga je aan het bed spijkeren, liefje!”… “Ik ga je rammen tot je me smeekt om op te houden!”… “Ik ga je doen janken van genot, lieverd!”

Toen ze na een tijdje de juiste houding vond en de geschikte techniek onder de knie had, stootte ze ongenadig toe. Woest beukte ze in op haar vriendin, en die vond het nog best ook. Aangespoord door de stimulans van de op en neergaande kunstpik, stootte Hilke haar vriendin al gauw tegemoet en weldra vonden ze elkaar in een gelijkopgaande cadans.

Waar Hilke aanvankelijk twijfelde, kon ze nu gerust zijn. Deze kunstlul voelde even lekker aan als de penis van haar vrijer of die van haar broer. Puur vanuit fysiek oogpunt bekeken schonk Ellen haar hier en nu evenveel genot als Ben of Wim dat eerder deden. Die vasttelling maakte dat ze zonder terughoudendheid alle remmingen moeiteloos overboord kieperde.

Het enige wezenlijke verschil dat Hilke kon ontdekken, dat was dat het neuken met een vrouw het oog ook wat te bieden had. Voor haar ogen zwiepten Ellens zware borsten ritmisch mee bij elke nieuwe stoot. De sierlijkheid van die dansende tieten fascineerde Hilke en hielden haar blik gevangen.

Terwijl het brandend vuurtje in haar schoot alsmaar aanwakkerde, trok ze haar benen op en ze haakte haar hielen achter Ellens ronde dijen. Diep in haar voelde Hilke vanaf dan de synthetische lul telkens weer tegen haar baarmoeder aantikken, iets wat voor nog meer prikkeling zorgde.

Beide meisjes gingen zo in elkaar op dat ze wel van de wereld af leken. Ze gaven zich helemaal en de volgende minuten was de lucht in Hilke’s kamer gevuld met het opgewonden gehijg en gekreun van de beide meiden. Het tweedehands gekochte bed onder hen piepte en kraakte mee in het ritme van Ellens volgehouden gebeuk. Weldra voelde Hilke hoe een naderend orgasme zich aankondigde. Alle kracht leek uit haar lichaam weg te vloeien, toen een hete kramp bezit nam van haar onderbuik. Als lamslagen lag ze onder haar beukende vriendin te kreunen en vreemde geluidjes uit te stoten tot ze, begeleid door een luide oerkreet, spetterend klaarkwam.

Ellen drukte haar kruis strak tegen Hilke aan en hield de voorbindpenis diep in het pulserende poesje van haar vriendin. Ze keek toe hoe die zich met gesloten ogen overgaf aan de golf van genot die door haar lichaam gierde. De geile grijns op Hilke’s gelaat toonde aan hoezeer ze genoot en Ellen kon zich niet herinneren dat Hilke er ooit zo mooi had uitgezien als in dit eigenste moment van heerlijk genot.

Ellen was best wel een beetje fier op zichzelf, omdat ze erin geslaagd was om haar vriendin zo te doen genieten, maar tegelijk was ze ook vastbesloten dat dit niet het eindpunt zou zijn. Ze zou niet rusten vooraleer Hilke nog een keer was klaargekomen.

Nauwelijks was Hilke bekomen van haar intens hoogtepunt, toen ze voelde hoe Ellens handen onder haar billen schoven. Alsof het niets was, werd haar bekken van het bed getild. Voor ze goed en wel besefte wat er gebeurde, ragde Ellen op haar knieën zittend, de harde lans alweer op en neer in haar glibberige vulva.

“Oh liefje,” kreunde Hilke. Leunend op haar schouders en met haar handen steun zoekend in de matras, haakte ze haar voeten achter de rug van haar vriendin.

Ellen, niet geremd door een afnemende erectie, zoals dat bij mannen wel eens gebeurde, gaf zich helemaal. Hijgend, puffend en zwetend, pompte ze de staaf steeds opnieuw Hilke’s glimmende poesje in, wel beseffend dat ze stilaan vermoeid raakte. Meer nog dan de ademnood waarin ze dreigde te komen, waren het haar bilspieren die opspeelden en verkrampt dreigden te geraken.

Ellen ondervond beetje bij beetje dat de vrouwelijke fysionomie zijn beperkingen had. Ze besefte dat zij als vrouw niet over die natuurlijk ontwikkelde spieren beschikte, die een man van bij de geboorte meekreeg met het oog op de ‘daad der vermenigvuldiging.’ Nee, lang zou ze het niet meer volhouden, besefte ze.

Dat bleek gelukkig ook niet nodig, want weldra sloeg Hilke alweer dat soort verrukte kreetjes uit die ze intussen zo goed kende.

“Oh…oh…” stamelde Hilke verhit, “ik ga komen, alweer!”

Voor Ellen was dat een aansporing om de laatste restjes kracht die ze nog in zich had te bundelen. Glimmend van het zweet en met een hoofd zo rood als een tomaat, neukte ze haar vriendin alsof haar leven ervan afhing. Ze redde het nog net.

Toen een minuutje later Hilke onder het uitstoten van een jubelend kreetje schokkend klaarkwam, liet Ellen zich totaal uitgeput op haar vriendin neervallen, waarbij de voorbindpik vanzelf uit Hilke’s poesje gleed en kleddernat van het warme vocht tussen hun buiken in kwam te zitten.

Zodra haar tweede orgasme, nauwelijks enkele minuten na het eerste, voorbij was, dankte Hilke haar vriendin met een kus. Ellen was niet in staat om die kus echt te beantwoorden, daarvoor moest ze nog te veel naar adem happen. Hilke had daar echter alle begrip voor, ten slotte had het meisje zich zo uitgesloofd voor haar genot en daar wilde ze heel erg graag iets voor terug doen.

“Rust maar eventjes uit, lieverd,” zei ze, “zodra jij weer op adem gekomen bent is het jouw beurt.”

Nadat ze eerst Ellen een tijdje zachtjes had gestreeld, begon ze alvast met het losmaken van de lederen riempjes. Haar vriendin, nog loom achterover liggend op het bed, zag het graag gebeuren.

Eindelijk!… ging het door Ellens hoofd. Eindelijk zou Hilke haar nu ook echt gaan neuken. Ze twijfelde er geen moment aan dat de werkelijkheid duizend maal beter zou zijn dan haar fantasie.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Taboe - 25

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Broer En Zus - 1Door: Max Van Der Linde
Gelezen: 7352x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Incest, Familie, Masturbatie, Lang, Serie, Sex
18-07
8.8
:: Ongelofelijk Lekker - 20Door: Lara
Gelezen: 6094x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-07
8.8
:: Lustburg 2.10 De Geile PartyDoor: Knuffelbuffel
Gelezen: 3791x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
17-07
9.3
:: Ik Liep GeilDoor: Sabine
Gelezen: 27395x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Likken, Naakt Zonnen, Heet
17-07
8.6
:: Perverse Prikkels - 1Door: Dickydickert
Gelezen: 24974x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Mama, Zoon, Sex, Neuken, Pervers
13-07
8.5
:: Club Gala - 4Door: Xxx_pen63
Gelezen: 7783x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gangbang, Anaal
13-07
9.1
:: Club Gala - 3Door: Xxx_pen63
Gelezen: 18559x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Incest, Gang Bang, Interracial
12-07
8.7
:: Mijn Knappe Schoonzusje LaraDoor: Marc
Gelezen: 24396x
Reacties: 8
Lengte: Kort
Tags: Schoonzusje, Familie, Liefde
12-07
7.2
:: Lustburg 2.9 ...Door: Knuffelbuffel
Gelezen: 6383x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Familie, Hetero, Bi
10-07
9.2
:: Paul WintDoor: Janine. V. N
Gelezen: 27545x
Reacties: 13
Lengte: Lang
Tags: Broer, Zus, Weddenschap
10-07
8.1
:: Ongelofelijk Lekker - 19Door: Lara
Gelezen: 8458x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-07
8.6
:: 18e Verjaardag - 3Door: Hij Wordt Een Zij
Gelezen: 9071x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Lingerie Incest Familie Travestiet Laarzen Hakken Meesteres
06-07
8.1
:: Glurende Moeder - 13Door: Anna2014
Gelezen: 25551x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
05-07
8.6
:: De Zesde Keer Met Mijn Tante!Door: DaSilva
Gelezen: 27881x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Tante
05-07
8.5
:: De Genen Van Oma - 4Door: Momson4018
Gelezen: 14724x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Lingerie, Nylons, Oma. Kleinzoon En -dochter, Oom, Tante, Neef, Nicht, Zoon, Dochter
04-07
8.9
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 581