Opwindend.Net
Datum: 25-06-2018
Stemmen: 220x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 50006x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Emma's Rabbit
Door Jonl - Mijn Profiel Pagina

Wendy keek jaloers naar de nieuwe jeans van Emma. Ze vond het eigenlijk ook wel een beetje vreemd. "Hoe kom jij plotseling aan zoveel geld voor die mooie kleren, vroeg ze aan haar vriendin, want ze wist dat Emma haar moeder die alleenstaand was, moest proberen te overleven van een bijstandsuitkering. Emma glimlachte naar haar vriendin, en vertelde dat ze het met een kleine hulpverlening, waar ze zelf ook veel plezier aan had gehad, veel zakgeld had verdiend. Wendy die zelf ook niet zoveel geld kreeg van haar ouders, vond het wel een intressant verhaal, maar Emma gaf geen verdere uitleg, ten minste nu nog niet. Haar vriendin had geen idee dat Emma zich op een sletterige manier aan het geld was gekomen. Ze wilde in iedergeval het geheimpje van die oude man nog niet prijsgeven.

De meisjes hadden die middag afgesproken om te gaan winkelen. Emma had nog wat geld en deed niet hebberig, er zou nog veel meer komen en wat ze nu nog had wilde ze wel delen met haar beste vriendin. Ze liepen door het centrum van de stad, en kwamen in het oude historische gedeelte terecht. Hier was een winkeltje waar de meiden meestal voorbij liepen, maar deze keer trok de etalage de aandacht van Emma. "Kijk hier." Ze wees op een stuk karton waar met grote letters 'nieuwe collectie' op was geschreven. Wendy trok aan haar arm. "Niet kijken joh. Dat is toch niks voor ons!" Er stond een display met dildo's uitgestald omringt met sexboekjes. Deze shop was al, zo leek het eeuwen in de stad, maar ze hadden er nooit aandacht aan geschonken.

Toen Emma naar de uitgestalde waar keek, vroeg ze zich af hoe het zou zijn om met zo'n ding te spelen. Ze kreeg ter plekke jeuk in haar kutje. "Ik ga er n kopen" zei ze vastberaden, tegen Wendy. "Waat? Ben je gek geworden of zo? Als je maar niet denkt dat ik met je mee naar binnen ga." Emma keek Wendy aan en haalde haar schouders op. "Moet jij weten. Ik schaam me niet hoor! Iedere meid heeft tegenwoordig toch zo'n ding? Ik wil er ook eentje!" Ze stapte het winkeltje binnen. Dat er een sticker op de deur zat met de tekst 'toegang vanaf 18 jaar had ze niet gezien.

Het was binnen slecht verlicht. Er kwam een oudere man door een deurtje die gealarmeerd werd door de bel die klonk, toen Emma naar binnen stapte. "Hallo jongedame, wat kan ik voor je doen," vroeg de man aan Emma. Hij keek haar geringschattend aan. Die heeft vast dat bordje op de deur niet gezien dacht hij. Maar het zijn moeilijke tijden. Iedere klant is n, en wie er ook binnen komt is hier koning. Emma keek vluchtig in het rond. Nu haar ogen een beetje aan de duisternis gewend waren, zag ze dat er nog veel meer toys waren uitgestald. Wat dat betreft was ze aan het goede adres. Ze raapte alle moed bij elkaar en zei dat ze een vibrator wilde kopen.

De man maakte wat meer licht in de winkel, en vroeg wat ze in gedachten had. "Die in de etalage lijken me wel wat. Is het ook een aanbieding?" De man begon te lachen. Hij vond het knappe blonde meisje wel intressant. Zulke mooie jonge klanten kreeg hij maar zelden. "En kan ik het ook ruilen als hij niet past?" was haar tweede vraag. "Sorry ruilen doen we niet aan. Je snapt toch wel dat als je zo'n ding gebruikt hebt dat dat niet kan?" Emma dacht na. Daar had hij wel een punt. Ze keek naar de man. Hij was best wel knap ook al was hij dan een stuk ouder dan zij. Hij was nog niet zo oud als de Vries, maar het scheelde niet veel. "Je mag er wel eentje passen als je dat wilt. Het is nu toch niet zo druk. Dan weet je zeker of hij goed zit." De man keek geil naar het tienertje dat een beetje onzeker naar de schappen keek. Als Emma iets wilde hebben, dan stelde ze het dus meestal ook niet uit. Ze wees naar een rabbit. Zo'n vibrator die uit twee delen bestond n om in je kutje te duwen, en het andere gedeelte om je klitje mee te verwennen. Snel draaide Joop de eigenaar, voor het geval dat ze het ding echt wilde proberen, de winkeldeur voor de zekerheid op slot.

Emma pakte de vibrator uit het rek en gaf hem aan Joop. "Zooo meisje dat is een goede keuze. dit topmodel verkoop ik het meest! Weet je het zeker? Die uit de etalage zijn anders hr." Emma knikte. Deze zag er veel heftiger uit als die andere "Ik wil hem dan voor de zekerheid toch wel proberen als het goed is," zei Emma die nu ook een nat kutje had gekregen van al dat spul dat ze gezien had. "Nou kom dan maar even schatje ga maar even op de toonbank zitten dan zal ik je even helpen passen," zei Joop behulpzaam. Emma keek hem vreemd aan. Ze had niet verwacht dat de man haar zou helpen. Ze had gedacht dat er hier ergens wel een kamertje was waar ze dat ding alleen uit mocht proberen.

Joop knipte met trillende vingers van opwinding met een schaar de blisterverpakking open, en deed een paar batterijen in het apparaat. "Nou meid trek je broek maar even uit. Dan zullen we hem eens testen!" zei Joop enthousiast. "Wacht, ik zal je even helpen." Bijna kwijlend hielp hij Emma uit haar jeans. Ze ging zitten en spreidde haar benen. Joop zag nu het mooiste gleufje wat hij ooit gezien had. Emma herkende de blik op zijn gezicht. Dat had ze ook zo bij de Vries gezien als die naar haar keek. "Het moet wel goed nat zijn hr meisje," stotterde Joop zenuwachtig bevangen door al die schoonheid vlak voor zijn gezicht. Hij had natuurlijk een tube glijmiddel kunnen pakken, maar hij stelde een wat praktischere manier voor. "Weet je wat? Zal ik je kutje even met wat spuug bevochtigen?" Hij wachtte niet af op het antwoord van Emma, en duwde brutaal zijn mond tegen haar strakke spleetje. Hij proefde haar sapjes en duwde zijn tong diep in haar geile tienerkutje. Emma kreunde hard. De aktie van de man kwam wel onverwacht, maar ze vond het een heerlijk gevoel die lange tong zo diep tussen haar schaamlipjes. Joop begon steeds sneller aan het warme natte tiener gleufje te likken. Het meisje gaf spontaan, een luide schreeuw toen ze klaar kwam op wild bewegende tong van Joop.

Joop keek naar de hijgende blonde tiener. Ze was er nu helemaal klaar voor om zijn handelswaar uit te proberen. Hij zette de vibrator aan en duwde de draaiende vibrerende kop van het apparaat zo diep in haar zodat het kleinere gedeelte van de vibrator tegen haar klitje kwam te zitten. Emma wist niet wat haar overkwam toen ze al dat geweld in haar kut voelde. Het gedraai en getril bezorgde haar binnen de kortste keren en geweldig orgasme. Het leek wel of haar gleufje in brand stond toen hij het ding uit haar trok!!

In een waas zag ze hoe Joop op stond en zijn broek liet zakken. Hij nam zijn kloppende lul in zijn hand en duwde zijn eikel tussen haar schaamlipjes. Emma had niks in te brengen. Met een korte stoot, plante hij zijn pik in haar spleetje en begon haar hijgend van opwinding te neuken. "Oooh meisje wat heb je een heerlijk nauwe kutje." Joop had niet veel tijd nodig. Hij schoot na een paar stevige korte stoten, Emma haar spleetje vol. Moe en vooral bevredigd trok Emma haar broek weer aan. Joop pakte haar speelgoed in een plastic zakje en deed er nog een extra set batterijen bij. "Zo schatje, deze is gratis, en als je nog eens wat wil komen passen ben je altijd welkom.

Wendy was al vertrokken toen Emma bezweet uit het winkeltje kwam. Dat snapte ze wel. Ze was best wel een tijdje binnen geweest...

+ + + + + +

Later op de dag kwam Wendy langs bij Emma. Ze was toch eigenlijk wel benieuwd of Emma nog geslaagd was. Die liet trots haar nieuwe aankoop zien op haar slaapkamer. "Ja maar deze lijkt helemaal niet op die uit de etalage! zei Wendy. "Nee dat klopt. Maar toen ik eenmaal binnen was zag ik deze. Ik heb hem gratis mee gekregen. Wendy keek haar verbaasd aan. gratis? Emma legde glimlachend uit wat er in de winkel was gebeurt. Dus je hebt ook een echte lul in je gehad? "Ja maar dat was zo gebeurt hoor. Hij kwam klaar voor ik er erg in had...

Wendy keek nog eens naar de rabbit en drukte op de knopjes van de bediening. Hij begon te trillen en te draaien in haar hand. Ze liet hem bijna van schrik vallen. "Mag ik hem eens van je lenen?" Emma begon te lachen "Lenen? Ik heb jou wel eens meer wat uitgeleend en nooit meer terug gekregen. Mooi niet dus. Trouwens ik heb hem zelf nodig." Vanavond ging ze weer naar meneer de Vries. Dan wilde ze haar nieuwe aankoop aan hem laten zien.

Wendy keek een beetje teleurgesteld. zelf zou ze zo'n ding nooit kopen want daar had ze geen geld voor, maar ze wilde toch ook wel eens voelen hoe het was om er mee te spelen. Vooral nu ze in haar hand voelde hoe hevig dat ding begon te trillen. Emma zag de geile blik in Wendy haar ogen.

De meiden waren al heel lang vriendinnen. Al vanaf de kleuterschool. Ze waren gewend om zo'n beetje alles te delen met elkaar. Ze hadden ook bijna geen geheimen voor de ander. Ze zeiden wel eens tegen elkaar dat ze verliefd waren op een jongen, en dat ze daar de kriebels van kregen in hun kutjes. Gewoon als meiden onder elkaar. Meer niet. Maar ze waren nog nooit intiem met elkaar geweest.

"Je mag hem hier wel even proberen, zei Emma vrijgevig. "H wat? Hier?" "Ja jij wilt hem toch uitproberen? Ik kan je wel zeggen dat het een wereldgevoel is. Je weet niet wat je overkomt." Wendy had niet eens in de gaten dat Emma haar een beetje uit zat te dagen. Die zou best wel eens willen zien hoe Wendy haar rabbit, in haar kutje zou duwen. "Goed ik doe het." Wendy stond op en liet toch een klein beetje tot verbazing van Emma haar broek zakken. "Je moet me wel even helpen als je wilt Emma." Wendy ging met haar benen wijd liggen op Emma haar bed. Jeetje ze doet het echt, dacht Emma. Ze keek naar Wendy haar gleufje en zag dat het begroeid was met een flinke bos schaamhaar. "Scheer jij je niet? Ik wel hoor. Een kaal kutje is een veel mooier gezicht." Wendy keek haar vriendin aan, en zei dat ze er wel eens aan gedacht had om het te doen, maar dat ze bang was om zich te scheren. Trouwens, haar pa zou het waarschijnlijk ook niet erg op prijs stellen als ze zijn scheergerei zou gebruiken. "Mmmm weet je het is echt geen gezicht. Zal ik je scheren? Je voelt alles ook veel beter als er geen haar op zit hr!" Wendy dacht even na. Dan zou Emma aan haar kut zitten, dat vond ze toch wel een beetje een gek idee. Uiteindelijk ging ze overstag. "Goed doe maar, ga je gang."

Emma pakte haar spullen. Wendy moest met haar billen op een kussen gaan liggen, waar Emma eerst een handdoek overheen had gelegd. Nu lag ze mooi met haar benen uit elkaar. Emma knipte eerst voorzichtig met een schaartje het meeste haar weg, en zeepte toen het gleufje van Wendy in die toch een beetje zenuwachtig naar Emma lag te kijken. "Doe je wel voorzichtig Emma?" "Ja natuurlijk! Je moet het als het klaar is, zelf wel bij houden h. Anders krijg je van die stoppeltjes erge jeuk." Ze begon te scheren tot er geen haartje meer op zat. Tevreden keek de naar het resultaat, toen het klaar was. Wendy haar schaamlipjes waren zo te zien een beetje dikker dan die van haar, ook haar klitje was wat groter. "Nou het is mooi geworden hoor. Nog een beetje olie erop." Emma nam een beetje babyolie, en smeerde dat over Wendy haar pas geschoren haarloze gleufje. "Mmmm dat is lekker koel zeg," zei Wendy. Emma wreef nog wat over het kutje van haar vriendin, die begon dat gewrijf steeds lekkerder te vinden. Tot Wendy haar teleurstelling stopte Emma ermee, en nam de vibrator in haar hand. "Ben je er klaar voor?" Ze zag dat Wendy haar spleetje al een beetje nat was geworden van opwinding. Wendy knikte. "Doe het maar." Emma duwde de draaiende kop van de vibrator tegen Wendy haar kutje die een klein gilletje gaf toen ze het trillende ding voelde. Emma trok zich niets aan van de plotselinge euforie die Wendy liet horen, en duwde voorzichtig de staaf in het spleetje van het meisje. n hoe voelt het? Oooh het is geweldig joh. Zoiets heb ik nog nooit gevoeld. En hij is zo heerlijk dik en lang! Oooh nu voel ik het ook tegen mijn klitje aan!! Wendy schreeuwde het bijna uit. Zoiets heftigs had ze nog nooit in haar kut gehad.Emma begon hem rustig in en uit het spleeftje van Wendy te bewegen. Oooh je mag hem er wel wat sneller in en uit doen hoor, zei Emma haar hijgende vriendin. Ik kom al bijna. Het verbaasde Emma niks dat Wendy al zo snel tegen haar hoogtepunt zat. Zo had zij het ook beleeft de eerste keer toen ze hem gebruikte met behulp van de winkelier. Ze liet hem los en zei tegen Wendy dat zij de rest zelf kon doen. Dat deed ze dan ook. Wendy schoof de vibrator diep in haar kut en begon hem steeds sneller in haar gleufje te bewegen. Ze gaf een harde gil toen ze klaar kwam. Het was maar goed dat de moeder van Emma niet thuis was.

+ + + +

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Emma En Wendy Verplegen


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 8883x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 2771x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 8395x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5071x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.2
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8884x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8903x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7709x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 22920x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12548x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7378x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8071x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8349x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7639x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20407x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 10117x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net