Opwindend.Net
Datum: 05-07-2018
Stemmen: 165x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 35444x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
De Zesde Keer Met Mijn Tante!
Door DaSilva - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Vijfde Keer Met Mijn Tante!

Het was weer september geworden en het nieuwe schooljaar ging weer beginnen. Ik had een superleuke zomervakantie gehad, zeker met al die dingen die ik met mijn tante had meegemaakt. Ook het nieuwe voetbalseizoen ging weer van start en ik kwam in het team terecht waar mijn neef ook in zat. We hadden alleen nog geen trainer dus besloten mijn vader en oom om ons te gaan trainen op dinsdag en donderdag. Ze trainen ook nog een ander team dat na ons trainde, dus dat kwam nog mooi uit.

Mijn vader en ik besloten dat we dan voor het trainen altijd naar mijn oom en neef gingen, die 5 minuten van het voetbalveld af wonen, zodat ik daar mijn spullen kon laten staan. En als ik en mijn neef dan klaar waren konden we samen bij hem thuis ons douchen en omkleden. Als mijn vader en oom dan klaar waren met het andere team trainen kwam mijn vader mij weer bij hun ophalen. Samen moesten we dan nog 15 tot 20 minuten fietsen naar huis. Super simpel dus;).

Ik had er veel zin in, niet alleen omdat ik de jongste van het team was en dus veel kon leren van mijn neef (die 2 jaar ouder is), maar ook om dan na het trainen nog wat tijd met mijn neef en vooral met mijn tante door te brengen.

De eerste weken was het ‘s avonds nog erg warm en gingen we na het trainen snel onder de koele douche staan. Vaak gingen we er met zijn tweeën onder staan omdat we dan sneller klaar waren en daarna nog wat langer op de playstation konden spelen voordat mijn vader mij kwam ophalen. Iedere keer als we bij mijn neef thuis kwamen na het trainen was tante ook aan het sporten, ze ging meestal hardlopen. Ze was vaak net voor ons thuis en als wij dan binnenkwamen pakte ze voor ons direct wat drinken, ze zorgde erg goed voor ons.

Na een paar weken werd het wat eerder donker en wat koeler en tante ging niet meer hardlopen maar sporten op een kamertje boven, waar een crosstrainer stond en nog wat sportattributen lagen. Het kamertje lag bij hen naast de badkamer. De eerste dinsdag dat dat gebeurde kwamen mijn neef en ik boven en begroetten we tante, waarop we meteen doorliepen en snel gingen douche. Tante stopte meteen met sporten en liep ook naar de badkamer. “Willen jullie snel onder de douche douchen?” vroeg ze. “Ja maar we zijn zo klaar” zei mijn neef. “Oh dat maakt niet uit” zei ze “Dan ga ik wel even in bad zitten als jullie dat goed vinden”, en ze zette direct de kraan van het bad aan. “Oh ja dat is goed” zei mijn neef, en ik dacht hetzelfde. Ik voelde al een lichte opwinding opkomen, maar die wou ik natuurlijk niet aan mijn neef laten zien.

Tante liep naar haar slaapkamer om wat andere kleren te pakken. Mijn neef en ik kleedden ons ondertussen snel uit en gingen onder de douche staan. Maar die wou niet warm worden. “MAM” riep mijn neef hard. Tante kwam nu topless binnenwandelen met alleen haar sportbroekje nog aan. “De douche is ijskoud” zei mijn neef. “Oh ja, de kraan van het bad staat ook aan, maar ik zet die wel even uit” zei tante. Ze deed de kraan uit en liep weer terug naar haar kamer. Vlak voor ze de hoek omwas zag ik haar nog even snel naar binnen kijken, dat voelde spannend aan.

Gelukkig was er door het koude water niets aan de hand bij me, anders zou mijn neef nog verkeerde gedachten krijgen. Mijn neef was iets groter geschapen dan ik in deze toestand leek het, ook groeide er meer haar op zijn pik zag ik. De douche werd snel warm en we spoelden ons snel af. Toen we klaar waren draaiden we de kraan dicht. Tante hoorde dit en kwam nu in een kleine nachtjapon binnenlopen en deed de kraan van het bad weer aan.

We kwamen onder de douche uit en ik pakte vlug mij handdoek erbij, voordat ik een stijve kreeg die tante zou zien. Tante vroeg hoe het trainen gegaan was en deed haar japon uit en hing hem op de plek waar net nog mijn handdoek hing. Ik rook haar lichaamsgeur toen ze langs liep. Ik voelde me direct erg opgewonden worden en ik probeerde snel te zeggen dat het goed ging met trainen en probeerde ook onopvallend naar tante haar mooie lijf te kijken. Wat was ze toch mooi met die blonde haren en haar grote borsten en haar lekkere kale kutje.

Ik droogde me af en deed snel mijn boxershort aan. Tante stapte ondertussen in bad en mijn neef doet ook zijn ding, zonder ergens door afgeleid te worden leek het. Toen ging de telefoon en tante vroeg of mijn neef hem even wilde pakken. Mijn neef liep de badkamer uit en rende de trap af naar beneden. “Kom eens even bij me” zei tante tegen me. Ik deed wat ze vroeg en ging op de badrand zitten. Tante kwam omhoog en ik zag hoe het schuim van haar borsten afgleed. “Ik wil dat je van nu af aan alleen gaat douchen. Laat je neef maar eerst, dan kan die daarna gaan spelen op zijn playstation en dan kunnen wij misschien wat leuks doen samen” en ze wreef over mijn hard geworden pik heen. “Oké dat is goed” zei ik.

Tante pakte mijn hand en legde hem op haar borst. Ze heeft zeker een c cup, ze hangen misschien een beetje maar het voelde super lekker. Haar stijve tepel prikte aan de binnenkant van mijn hand. “Knijp er maar lekker in schatje”. Ze stak haar natte hand in mijn boxershort en pakte zachtjes mijn stijve vast. “Trek deze nog maar even uit voor mij schatje” zei ze tegen mij. “Als je neef zo weer komt zeg je tegen hem dat je er zo aan komt en dat hij vast de computer moet aanzetten”. “Oké dat is goed” zei ik en ik hoorde mijn neef de trap alweer oplopen. “Wie was ‘t?” schreeuwde tante naar hem. “Dat was t werk voor pap’, maar ze bellen over een uur terug als hij thuis is” schreeuwde hij terug. “Oké dank je” riep tante “Ga maar even lekker een spelletje op je computer spelen schat” riep ze erachter aan. “Kom je ook?” riep mijn neef naar me. “Ja ik kom eraan, ik moet nog even naar de wc” riep ik terug.

“Goed zo” fluisterde tante naar me “Ga maar eens voor me staan en laat maar eens zien of je lekker met jezelf kan spelen”. Tante kwam nu wat uit het bad en ging op de rand zitten met haar benen wijd uit elkaar. Ik keek recht tegen haar natte gladde kutje aan. Mijn pik was keihard geworden en ik begon er aan te trekken. Tante begon nu ook met haar kutje te spelen en ze beet geil op haar lip. Ik hoefde niet veel moeite te doen en ik merkte dat ik harder en harder werd. Tante zag het en stak twee vingers in haar kutje. Ze kreunde er zachtjes bij. Ik deed een klein stapje naar voren en stond nu met mijn voeten tegen het bad aan. “Goed zo schatje” moedigde tante me aan “Spuit maar lekker in bad als je wil”.

Dat was het laatste zetje wat ik nodig had. Ik voelde mijn zaad omhoog komen en ik trok zo hard als ik maar kon. Zachtjes probeerde ik te kreunen en ik spoot zo een dikke straal sperma uit mijn pik dat hij over tante haar been kwam. Hierna volgden er nog een paar maar, die kwamen in bad terecht. Tante ging terug in bad zitten en gaf mijn pik een klein kusje. “Goed zo schatje, kleed je maar snel aan en onthoud wat ik gezegd heb voor de volgende keer hč?” “Ja doe ik tante”. Ik greep snel mijn handdoek en maakte mijn pik schoon die nog steeds keihard was.

Ik trok vlug mijn kleren aan en liep naar mijn neef zijn kamer toe. Ik deed zijn deur open en ik zag dat hij de tv had aangezet. “Joh moet je eens kijken wat ik gevonden heb” fluisterde hij naar mij. “Wat dan?” vroeg ik. “Ja kijk zelf maar” zei hij en zette een zender op waarop een vrouw genomen werd door 2 mannen. Snel zette hij het geluid zachter zodat tante het niet hoorde. “Deze kwam ik toevallig tegen, een paar dagen geleden”. “Vet man, die wil ik thuis ook wel” zei ik tegen hem, terwijl ik nog steeds een stijve had. “Zullen we ons gaan aftrekken?” vroeg mijn neef uit het niets aan mij. “Ja dat is goed” antwoordde ik.

Snel trok mijn neef zijn broek uit en ging op bed zitten. Ik deed met hem mee en zag nu dat mijn stijve groter is dan die van hem. Ik plofte naast hem op bed en we begonnen ons lekker af te trekken. Ik was nog niet echt bekomen van net. Mijn neef kreunde en ik zag aan hem dat hij al goed op weg was. Ik voelde nog niets opkomen maar bleef wel door trekken. Ik was bang dat mijn neef anders iets door zou krijgen. De vrouw op tv werd ondertussen in beide gaten geneukt door de 2 mannen en mijn neef hield het niet meer. Hij spoot zo zijn sperma op de grond met flinke stralen. “Ohh dat was lekker” zei hij. Hij pakte de handdoek waar hij zich mee had afgedroogd en maakte de boel weer schoon.

“Lukt het bij jou? Zeker je eerste keer?” vroeg hij aan mij. “Ja” zei ik, maar hij moest eens het echte verhaal weten dacht ik. “De eerste keer duurt altijd wat langer” zei hij “Ik ga even naar de wc, doe maar verder ik ben zo terug” zei hij. Ik sloot mijn ogen en dacht nu aan mijn lekkere tante waar ik net heerlijk bij was klaargekomen. Ik fantaseerde over hoe ze me de volgende keer ging pijpen en hoe hard ik haar daarna van achteren zou nemen. Ik voelde dat mijn zak zich weer samentrok en ik trok zo hard als ik kon door. “Oh ja” kreunde ik zachtjes en ik voelde dat ik weer klaar ging komen. Snel greep ik met mijn andere hand de handdoek die naast me lag en legde deze op mijn pik terwijl ik klaar kwam. Mijn neef kwam op dat moment ook binnen. “Slim van je” zei hij. “De eerste keer komt er altijd veel sperma uit je lul, dat is echt een rommeltje dan. Gooi die handdoek maar in de wasmand” zei hij tegen me. “Ja dat is goed man, eerst even bijkomen” antwoordde ik.

Mijn neef zette ondertussen de playstation aan en zette de zender af. We speelden nog wat potjes Fifa tot ik mijn vader beneden hoorde roepen naar me. “Jaaa ik kom” riep ik terug en stond op. Ik nam de vieze handdoek mee en gooide hem in de was. “Tot donderdag” riep ik naar mijn neef en ik liep naar beneden. Daar zat tante in de bank tv te kijken. “Tot donderdag tante” zei ik. “Tot donderdag lieverd” zei ze en ze gaf me een dikke knipoog. Ik lachte terug naar haar en kon niet wachten tot het donderdag was. Wat ging dit een leuk seizoen worden dacht ik bij mezelf.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 8880x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 2771x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 8395x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5071x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.2
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8884x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8903x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7709x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 22920x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12548x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7378x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8071x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8349x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7639x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20407x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 10117x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net