Opwindend.Net
Datum: 27-06-2018
Stemmen: 157x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 36213x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Mijn Zusje En Haar Vriendin - 5
Door TheoMaxwell - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Mijn Zusje En Haar Vriendin - 4

Ik heb al mijn examens met succes achter de rug maar al dat gedoe en spanning speelt amper in mijn hoofd. Net of het een bijzaak is en sta al wel voor het HBO ingeschreven maar het houdt me helemaal niet bezig. Deze twee meiden is het enige waar ik aan denk, wat in mijn hoofd zit als ik naar bed ga en waar ik mee opsta. Alleen tijdens de voorbereiding voor de examens kon ik me gelukkig goed op de inhoudelijke leerstof concentreren. Maar zo gauw als ik een boek dicht deed zag ik ze weer voor me. En dat was ook zo’n beetje alles. Veel hebben we elkaar niet gezien en als het al zo was, was het zeer vluchtig. Karin is de hele tijd alleen of met Joke naar school gefietst waar Theo en Susan nogal gespannen over waren.

We zitten in de tuin, Theo, Susan, Karin en Joke is er toevallig ook bij. Een paar weken geleden heb ik al duidelijk gemaakt dat ik echt niet met ze op vakantie ga. En Karin was er ook duidelijk in. Daar hadden ze nogal wat moeite mee maar gingen er uiteindelijk toch mee akkoord, één keer moet de eerste keer zijn. Ze gaan nu zelfs eerder weg dan oorspronkelijk de bedoeling was, en dat is morgen al. En Susan kan het niet laten en begint er toch weer over. Plots komt Karin met een oplossing en dat heeft ze ongetwijfeld allang met Joke bekokstoofd, “Als Joke dan hier bij mij blijft slapen, vind je dat geen goede oplossing?” Daar klaarde Susan al iets van op wat Karin goed zag en gelijk ging uitbuiten. “Oh en als wij tweeën dan op jullie grote slaapkamer mogen slapen, dan kunnen we ook nog een lekkere film op die grote TV bekijken. Is dat goed?”

Het is zaterdagmorgen tien uur en Theo en Susan rijden weg, op vakantie. Ik heb mijn arm om Karin haar schouders en we wuiven ze uit. Plots voel ik tijdens het wuiven dat Karin’s hand mijn bil pakt en er in knijpt. En dan met een lach “Niet bewegen broertje anders krijgt Susan een hartaanval en trapt Theo direct op de rem.” En gelijk rent ze lachend en dansend het huis in “drie weken het hele huis voor ons zelf.”
Ik wandel ook het huis in om koffie te halen en gelijk als ik binnen ben stap ik op Karin’s rode topje die daar ligt. Raap het op en wil wat zeggen, maar zie dan twee meter voor de trap haar rode BH-tje liggen en een paar treden op de trap haar broekje.
Daar word ik enorm vrolijk van en voel gelijk mijn bloed stromen. Ergens is Karin een spelletje aan het spelen met alleen een onderbroekje aan. Ten minste dat kleine dingetje zie ik nog niet. Ik loop de trap op met haar kleren en vlak voor de grote slaapkamer zie ik haar rode stringetje liggen.

En daar, midden op het grote bed, op de knietjes kontje omhoog, billetjes uit elkaar en voorover met de borstjes op het bed. De beentjes heeft ze een ietsje uit elkaar zodat haar kutje en sterretje mij aankijken. Nou ja ik kijk tegen dit sterretje aan. En zo heb ik dit kontje nog niet gezien bij haar, gespannen helemaal rond, geen twee puntige botjes, nee echte lekkere ronde billetjes, een feest! “Tom, ons afspraakje hé, allemaal kusjes op mijn zere en gevoelige plekjes!” Dwingend komt het er uit.
Had Karin direct haar kleren uit, ik ben ook maar een paar seconden nodig en duik onder haar. Op mijn rug en mijn hoofd direct onder haar kutje, grijp haar billetjes en trek haar naar mij toe. Mijn ochtend dessert, mijn vakantie aperitief op dit grote bed en zie de hele vakantie al voor me.

Heerlijke zuchten en kreuntjes van Karin stimuleren me als ik haar leeg zuig.
Opeens gaat ze omhoog, “nu mijn zere plekje Tom” en heb nu mijn bite-mark die nog net zichtbaar is voor mijn mond. Ik kus en ga er met mijn tong langs. En langzaam draait dit kontje, zover dat mijn mond voor haar sterretje is. Ze ruikt lekker, veel anders dan ik verwacht had, dat is dan ook een vooroordeel, maar dit is zacht. Ik hap zelfs en mijn tong drukt er tegenaan, draai er om heen en hoor Karin gewoon spinnen. Ze is net een poesje. Ik hoef mijn tong alleen stil te houden en Karin draait erom heen. Zo vreemd van mijzelf, ik voel niet dat dit vies is, ik voel dat ik lekker stout ben, ongewoon, spannend, nieuw bezig ben. En in blinde vertrouwen doe ik dit. Ik kan me niet anders voorstellen dat ze zich heel heel goed heeft schoongemaakt. Ze weet donders goed wat er anders zou kunnen gebeuren.
Mijn tong drukt recht op haar sterretje, en Karin gaat naar beneden, ze gaat op mijn mond zitten. Mijn neus drukt tegen haar kutje en net boven mijn neus zijn haar vingertjes die haar clitoris masseren. Heel licht beweegt ze naar voren en naar achteren en de vingertjes voel en zie ik steeds harder aan het ronddraaien. Iedere keer als ze naar achteren gaat kan ik nog een beetje door mijn neus ademen. Haar vrije hand legt ze op mijn hoofd en houd zich aan mijn haar vast. Steeds harder trekt ze aan mijn haar en opeens knijpen haar dijbenen tegen mijn hoofd. En een zucht komt uit haar. “Oh Tom, hier mag je me altijd voor wakker maken hoor.”

Ik kruip onder haar vandaan en positioneer me achter haar, duw mijn lul tegen haar kutje en wil haar nemen. Zo op zijn hondjes, hoe lekker is dat wel, recht onder mij, de handen op de heupjes en dat sterretje die me aankijkt.
“Nee Tom, dat moet je voor Joke bewaren, die komt zo!” Oh wat een controle wat een beheersing van de situatie. Ze wilde alleen even het vrije gevoel hebben, even gelikt worden maar volledig in dienst van Joke die zo komt. En gelijk ben ik weer op de aarde. Mijn geilheid, de verleiding van die kleding stukken, niet dat ik Joke vergeten ben, maar ze stond even aan de zijkant. Klein beetje schuld gevoel heb ik wel maar één ding is wel zeker, als ik al opgewonden was, nu helemaal en zou bijna naar beneden rennen en met mijn stijve in gelid in de deuropening op haar wachten.

We zitten weer met de kleren aan in de tuin te wachten op Joke. ten slotte komt heel soms nog een postbode of zo langs, je weet maar nooit. Het is anders dan ik verwacht had. Karin is echt aan het voorbereiden dat Joke zo komt en hier ook blijft. Ze stijgt enorm in mijn aanzien en misschien gek maar je mag het sociaal noemen. Inwendig lach ik, sociaal dat ze mij deelt, maar aan de andere kant worstel ik een beetje hoe ik me moet opstellen. Monogaam ben ik, maar hoe moet ik nu die twee meiden zien, als één? Zoals ik dan met Karin ben, ben ik helemaal gefocust op haar bewegingen, geluiden op alles van haar. Zelfs als ze in een andere kamer is, dan voel ik gewoon dat ze daar is, en dan is er niemand anders in de buurt. Zodra dat wel zo is, ben ik bang dat ik ook op die andere persoon moet letten. En daar raak ik nu een beetje van in de war.
Monogaam ben ik en ook 100% hetero. Er is niets en dan ook niets ‘bi’ aan mij. Dus als ik het zou omdraaien, een vriend van mij samen rond mijn zusje? Ik pleeg dan een moord! Uitgesloten! Heb zo wie zo al een probleem met de gedachten alleen al, als een andere gozer hier zou zijn en met Karin naar boven zou gaan. Holy shit, ik lijk Theo of Susan wel. Kom op Tom, focus, die meiden zijn dan maar één met een elastiekje of zo iets er tussen dat erg rekbaar is.

Joke komt er aanfietsen met haar weekendtas achterop. Een heel klein topje met een lekker bloot buikje en op haar heupjes hangt een klein rokje. Enorm lief ziet ze eruit, vrolijk maar ook zeer alert kijkt ze van de één naar de ander. Ik zie opeens niet alleen een vriendinnetje van Karin maar opeens voel ik dat het ook mijn vriendinnetje is.
Karin vangt haar op en ze beginnen elkaar te knuffelen en ook te kussen. Ik kijk tegen de rug van Joke aan en zie net één oog van Karin die mij aankijkt en een knipoog geeft. Dan glijden Karin haar handjes naar Joke haar billetjes en zonder dralen trekt ze haar rokje omhoog. Vol knijpt ze erin en trekt ze iets uit elkaar. Haar linker hand glijdt onder het vetertje van het stringetje en haar vinger drukt direct tegen haar sterretje aan. Dat is echt een ding van die twee. Maar neem het ook op als een signaal dat Joke’s sterretje voor Karin geen verboden gebied is, gewoon schoon en toegankelijk moet ze ook voor mij zijn. Karin is echt weer bezig, bezig mij te stimuleren, ‘go Tom go’. Ik hoef niet op Karin te letten, Karin let wel op mij.

Ik neem initiatief, “kom Joke laten we je spulletjes naar boven brengen.” Ze draait zich om, en natuurlijk zie ik een opgewonden rood hoofdje, die heeft een maand lang, vannacht en vanmorgen nergens anders aan gedacht. Wend me nog even naar Karin “houden alle spulletjes maar op de grote kamer hé” en geef haar ook een knipoog. Ik wil alleen met Joke naar boven en Karin geeft me een zeer brede lach en legt één hand voor haar mond en de andere houd ze tegen haar kruisje. Een beetje is ze aan het wippen en draaien met de benen, dat zie je ook wel eens als een meisje moet plassen en de WC is bezet of zo iets. Opgewonden is ze dat ik met Joke naar boven ga en dat laat ze zonder terughoudenheid zien. Mijn monogaam probleem is in geen velden of wegen te bekennen.

Veel hoeven we niet te doen Joke wist al wel dat ze op die kamer gaat slapen. Snel gooien we de tas in de hoek “Kom Joke ik wil je nog wat laten zien.” Doe mijn kamerdeur wijd open en laat haar naar binnen lopen. Met één of ander automatisme loopt ze gelijk door naar mijn bureau. Het duurt ook maar twee seconden maar in die tijd heb ik mijn broek uit en trek nu mijn T shirt uit terwijl ik nog net zie dat Joke zich omdraait om mij weer aan te kijken. Mijn lul behoorlijk opgewonden, gezwollen maar nog niet helemaal recht omhoog. Ze moet mij nu zien met een T shirt over mijn hoofd en mijn blote lul die naar haar wijst. Dan is mijn T shirt weg en ik zie haar trillen en met half knikkende knieën houd ze zich aan het bureau vast. Het is oh zo duidelijk, er is geen twijfel, geen meisje-meisje ding met Karin, nee haar eerste jongetje staat in vol ornaat, naakt voor haar en zelf heeft ze haar kleren nog aan.
Ik loop langzaam naar haar toe hou alleen haar hoofdje vast en kus haar. Vuurrood is ze, ze kan amper mijn kus beantwoorden. Trek haar topje omhoog en over haar hoofd. Het is net een zombie zo staat ze. Net of ze het nog niet kan geloven. Dan wil ik haar jurkje losmaken maar kan even de sluiting niet vinden. Dat maakt haar opeens wakker en in enkele tienden van een seconden vliegt de jurkje en stringetje naar beneden, het BH-tje vliegt door de lucht en hangt ze om mijn nek. Ik grijp haar bij haar billetjes en trek haar omhoog tegen mij aan. Zacht huilt ze in mijn nek en het hele lijfje schud ervan. Het heeft ook een maandje geduurd, alles en dan ook alles heeft ze in geuren en kleuren van Karin gehoord. Haar vingertje moeten overuren hebben gedraaid in die tijd. Maar alle spanning komt er uit en ik zal moeten wachten tot ze gekalmeerd is. Ik moet ook rustig aan doen, zeker niet in een uurtje Karin proberen in te halen. Dat hoeft ook niet, we hebben heel veel tijd.

Ik loop een beetje heen en weer met haar. Ben sterk genoeg om dat een poosje vol te houden. Draai even naar de spiegel en zie mijn volle handen over haar billetjes. Daar vlak onder mijn bijna recht opstaande lul. En gelukkig voel ik een kusje in de nek en het gezichtje draait naar me toe en kust me stijf op de mond. Hard trekt ze aan mijn nek en de beentjes trekken haar heupjes naar me toe. Ik hoef haar bijna niet meer te tillen zo hard trekt ze zich tegen mij aan.
Leg Joke op mijn bed en kus haar vanaf de natte ogen, mond, nek naar de tietjes. Heel andere tietjes met iets dikkere tepeltjes dan Karin. Wat ongecontroleerd gaan haar handen over mijn hoofd als ik verder naar beneden ga. Ik proef haar en bijna net als Karin duwt ze haar kutje tegen mijn mond. Net of het tweeling zijn, in ieder geval één en al dezelfde leerschool hebben ze gevolgd, zelfde programma of ze wil dezelfde weg als Karin bewandelen. Van mij mag ze, alles mag ze, het programma is mij bekend. Voor het grootste deel dan. Het is nog vroeg en vandaag zal ik niet in slaap vallen. En ik wil ook niet dat Joke in slaap valt, pas later misschien, ik wil haar alles geven, alles maar net een heel klein beetje anders dan met Karin.

Trek haar benen omhoog en lik haar tussen haar sterretje en kutje. Heen en weer, stop zo ver mogelijk mijn tong in haar, en ‘martel’ haar clitje. Heen en weer draait haar hoofd en met veel meer lawaai dan Karin gaf, niets verstaanbaar, alleen het geluid van plezier en tevredenheid. En dan is het me gelukt, enorm opgewonden ben ik door dit heerlijke kutje, net zo nat is ze als Karin was en een net iets andere smaak. Met de ogen dicht kan ik nu proeven en ruiken wie tegen mijn mond aan drukt. En ook leer ik nu hoe Joke trilt, hoe haar kutje tegen me aandrukt, hoe ze nu klaar komt. En dan is het maar goed dat we in een vrijstaand huis wonen. Geen directe buren, alleen Karin in de tuin zal het wel kunnen horen.

Alweer moet Joke huilen, maar ze geeft zichzelf geen rust. Ze werkt het programma af waar ik ook al op hoopte. Ze duikt gewoon direct naar mijn lul en in één keer is die verdwenen. Hard pijpt ze me, woest gaat haar mond en handje op en neer. Voor mij is het sensuele dat ze zo graag wil, daar is geen twijfel over. Ik ga haar ook niet waarschuwen ze zal het wel voelen, de volle laag ga ik geven. Alles wat Karin heeft klaargezet en alles wat ik nu heb opgebouwd. En lang zal het niet meer duren.
Ik hou haar hoofdje vast en duw naar voren. Direct is het handje stil en ik voel haar zuigen. Haar hele mond krijg ik vol, alles leg ik er in en het lukt haar, ze krijgt alles weg.
Tien minuutjes liggen we hier al, ik op mijn rug en Joke half op mij terwijl ik haar af en toe over de rug en billetje aai.

Zachtjes leunt Joke tegen me aan terwijl we onder de douche staan. Haar armen om mijn lichaam en de handjes gaan van hoog naar laag. Ze zoekt, voelt waarschijnlijk zoals een blinde ook onderzoekt hoe iemand er uit ziet, hoe de vorm hoe de bouw is. Over mijn billen en de vingers door mijn bilnaad. Niets slaat ze over. Ga net als bij Karin op de rand van de kuip zitten en mijn handen op de billetjes trek ik haar naar me toe. Tussen mijn gespreide benen staat ze en mijn mond hapt in één keer een tepel en zoveel mogelijk van het tietje op. Ik bijt zachtjes en giechelend wil ze terug trekken. Maar dan druk ik mijn wijsvinger stijf tegen haar sterretje zodat het eerste vingerkootje er net inzit. Even in een reflex gaat ze naar voren maar dan buigt haar kontje tegen mijn vinger. Stijf houd ze mij vast en begint me bijna af te smoren als ik mijn duim langzaam in haar vagina druk. “Oh Tom ik kan haast niet wachten, gaan wij het ook echt doen?”
“Dat gaan we zeker, maar eerst wil ik je net als Karin brandmerkend!”
“Nee, dat doet zeer..” komt er op zo’n manier uit van ‘dat moet je vooral doen hoor’, ze wil dat ook en ze volgt direct mijn handen die haar omdraaien. En zeer volgzaam gaat ze met de handen tegen de muur staan, spreidt haar benen en duwt haar kontje naar achteren. Ik hoef niets te dirigeren, helemaal voor mij en ik streel haar mooie billetjes die ik al zo vaak op de fiets in een jurkje of broekje heb gezien. Zo mooi rond, het bil naadje staat open voor mij. Ik kus de billetjes, het naadje haar sterretje, ik verbaas mezelf.
Dan knijp ik er in en nu niet onverwachts maar heel langzaam gaat mijn mond over het trillende billetje naar de plaats waar ik knijp. “Ooooo...” komt er zachtjes uit haar mond, gespannen maar hoopvol op wat gaat komen.

Ik bijt haar hard! net als bij Karin en uit volle borst een “AU..“ gilt Joke wat Karin in de tuin zeker kan horen.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Mijn Zusje En Haar Vriendin - 6

Zoek naar meer verhalen van TheoMaxwell...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 8874x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 2771x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 8393x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5070x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.2
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8883x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8903x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7709x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 22918x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12548x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7377x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8071x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8349x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7639x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20407x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 10117x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net