Opwindend.Net
Datum: 02-07-2018
Stemmen: 30x
Cijfer: 9.0
Gelezen: 6323x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Lustburg 2.8, Esther Krijgt Wat Ze Wil
Door Knuffelbuffel - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Lustburg 2.7, De Uitleg

Lustburg 2.8 – Esther krijgt wat ze wil.

Een week of zes na de start van de verbouwing van het Lustburg-terrein kwam Peter aan het einde van de vrijdagochtend terug van zijn grote bouwklus in Breda en wilde eens kijken hoe het ging met de bouw van de zes huizen voor de familie en vrienden. Op een afstandje zette hij zijn auto stil en keek geïnteresseerd toe hoe Cliff bezig was met de balken voor de daken alsof het lucifers waren. Wim liep heen en weer met tekeningen in zijn hand en stuurde de mannen en jongens van het werkervaringsproject aan alsof hij nooit anders gedaan had. Gevoelens van trots en emotie gingen door Peter heen. “Prachtig, waanzinnig. Eenentwintig en tweeëntwintig jaar allebei, en moet je ze bezig zien.” Hij ging zo op in het gebeuren voor zich dat hij niet merkte dat de passagiersdeur van de auto geopend werd en Esther naast hem kwam zitten. Ze was even naar de manege geweest en weer onderweg naar huis. Ze zag Peter in zijn auto zitten en besloot naar hem toe te gaan. Vlakbij zag ze dat hij met de rug van zijn hand door zijn ogen wreef. “Het lijkt wel of hij het moeilijk heeft, even kijken of hij een steuntje nodig heeft.” bedacht ze.
Toen ze aan de passagierskant instapte en naast hem ging zitten keek hij even opzij, lag zijn arm om haar heen en zei “Die stoere dekhengst van je had er nog wel zo’n moeite mee toen ik hem vroeg dit project te leiden, maar nu …. Kijk nou, hij heeft er zo’n plezier in en doet het zo goed. En jij bent het prachtige lieve paardenmeisje waar hij het allemaal voor doet, waar hij zo gek op is.”
Met een lieve glimlach antwoordde ze “En jij bent die superlieve stoere vader waar hij dat allemaal van heeft geleerd. En niet alleen dat bouwen hoor, ook liefde geven, ook dat kan hij waanzinnig goed.” Samen zaten ze zo knus tegen elkaar aan naar de verrichtingen van Wim te kijken toen ze een hand op zijn bovenbeen legde en langzaam naar zijn kruis schoof. Even keek Peter naar haar hand en gaf haar een kus op haar lippen. “Volgens mij beantwoord jij die liefde maar al te graag.”fluisterde hij zacht. Esther keek geil uit haar ogen en begon zijn pik die langzaam harder en harder werd lekker te kneden. “Zeker weten en niet alleen bij hem.” Ze keek snel of er niemand in de buurt was, opende zijn gulp en haalde de harde pik tevoorschijn. “Blijf maar lekker naar je zoon kijken, dan zal ik de liefde beantwoorden die jij hem hebt geleerd te geven.” zei ze met geile stem en boog naar beneden met haar hoofd. Peter zakte wat onderuit en voelde haar lippen om zijn pik heen gaan en kreeg een overheerlijke pijpbeurt van haar. “Oh god schatje, dit is lekker, ga door alsjeblieft.” Esther was zeker niet van plan te stoppen voor ze zijn heerlijke romige zaad in haar mond had en zoog de hele staaf diep naar binnen. Met haar vingers kneedde ze zijn zak en voelde zijn hand onder haar shirt haar borsten betasten. Peter had zijn ogen gesloten en hijgend zat hij te genieten van de heerlijke lippen om zijn paal. Toen hij zijn orgasme voelde opkomen zuchtte hij diep en waarschuwde haar. Esther ging onverstoorbaar door en vlak voor hij zijn zaad haar keel in spoot deed hij zijn ogen open en zag dat de jongens weer aan het werk waren en Wim op hem af kwam lopen. “Oh goodd Esssss daar komt Wimmmm” kermde hij het uit en kwam sidderend klaar. Wim had zijn vader zien zitten en toen hij dichterbij kwam zag hij een hoofd op en neer gaan. Vlakbij de auto hoorde hij de kreten van zijn vader en schoot in de lach. Hij stak zijn duim op en liep naar de passagierskant waar hij de deur opende en Esther haar lippen aflikkend net omhoog kwam. “Hahaha daar komt Wim zeg je, maar je kwam zelf hoor lekkere vent” hoorde Wim haar net zeggen voor ze hem zag. “Klopt, maar ik ben ook gekomen schatje. Alleen niet zo lekker als Pa.” lachte hij de verbaasd kijkende Esther toe.
Peter borg zijn halfslappe pik weer op in zijn broek, zuchtte nog even na van genot en stapte uit. Hij liep om de auto heen en gaf Wim een klap op zijn schouder. “Ach je kan niet altijd geluk hebben hè, en ik had het wel. Ik zat heerlijk te kijken hoe jij supergoed bezig bent en werd ineens verrast door die lekkere meid van je.” Esther gaf Wim een kus op zijn lippen en drukte gelijk even haar tong naar binnen zodat hij het zaad van zijn vader kon proeven. “En die lekkere meid gaat er nu snel vandoor voor het uit de hand loopt en straks de hele bouwploeg om me heen staat te hijgen hihihi. Dag schatje, dag lekkere vent.” Ook Peter kreeg een kus en weg was ze, nagekeken door een lachende vader en zoon.
“Het is inderdaad maar goed dat ze gelijk wegloopt, ik had me anders niet in kunnen houden en haar over je motorkap gelegd hahaha. Maar tof dat je er bent Pa. Kom, dan laat ik je zien hoe het gaat.”
Samen liepen ze naar de huizen toe en zagen Cliff net met een grote balk op zijn schouders voorbij lopen. “Dat is nou de nieuwe hijskraan die we in gebruik hebben. Reuze flexibel, overal in te zetten en vervangt twee arbeidskrachten.” grapte Wim. “Precies, hij gebruikt alleen wel behoorlijk wat brandstof en gaat zo tanken. Maar daar moet je niet te zwaar aan tillen hoor.” grijnsde Cliff terug. “Hij zette de balk rechtop tegen het laatste huis en kwam ook op zijn vader afgelopen. “Heeh kerel, je komt net op tijd om ons bezig te zien, over een goed uur is het laatste dak dicht en zijn we klaar voor deze week.” Peter keek zijn zoons verbaasd aan “Wat zeg je nou? Alle daken dicht? Dat gaat als een speer jongens.” Terwijl Cliff weer aan de slag ging leidde Wim Peter rond. En toen ze weer bij het begin kwamen was Cliff ook net klaar. Hij had de jongens van het werkervaringsproject rondom hem heen staan en sprak ze toe. “Mannen, ik moet zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben in jullie. Toen we zes weken geleden begonnen heb ik jullie verteld dat snelheid niet belangrijk was, maar de kwaliteit wel. Met die kwaliteit zit het wel goed, maar die snelheid ….” Hij keek ze serieus aan en zag gespannen gezichten, ze waren even bang dat er klachten waren. “die snelheid moet echt een tandje omlaag hoor, ik werk me te pletter om jullie bij te houden. En nu echt serieus, jullie mogen trots zijn op je zelf wat je in die zes weken hebt gepresteerd. Leergierig, prima inzet, een uitstekende sfeer in de groep en het werk gaat een stuk sneller dan we hadden verwacht. Het is half één nu, maar laten we doen alsof het vier uur is, dus ….. allemaal prettig weekend en drink niet te weinig anders heb je maandag niets te kreunen.” De spanning was nu veranderd in verbazing bij de jongens. “Je bedoeld … we mogen … “ Cliff lachte hen toe “Ja je hoort het goed, lekker naar huis allemaal, en we schrijven gewoon tot vier uur.”

“Ik heb nog niet zoveel meegemaakt in de bouw, maar dit is toch wel een supergroep die deze dekhengst heeft samengesteld” lachte Cliff naar Peter en Wim toen de jongens joelend waren vertrokken. “Ik vreet m`n schoenen op als één van hen niet slaagt in de bouw, ze verdienen het absoluut.” Zonder dat hij het wilde laten merken liep Wim er zo trots als een pauw bij. Twee maanden geleden zat hij vol zenuwen toen hij gevraagd werd de hele bouw te leiden en nu kwam het één na het ander compliment op hem af van zijn vader en broer. Toch werd het hem even een beetje teveel. “Kappen met dat gelul allebei, Pa zonder jou advies steeds en die buffel aan m`n zijde elke dag was het de grootste flop aller tijden geworden. Dus steek die veren maar lekker in jullie eigen reet. In de mijne gaat af en toe alleen een lekkere snikkel.” grijnsde hij een beetje verlegen toen ze thuis aan kwamen en naar binnen liepen. Peter zou die middag samen met Carla naar een receptie van een zakenrelatie gaan en nadat hij de jongens gegroet had zocht hij haar op. “En toch ben ik trots op je gozer, beretrots. En niet alleen op jou, op jullie beiden.” Was het laatste wat ze hem lachend hoorde zeggen.

“Lindsey zit toch in Zonneburg vanmiddag?” vroeg Wim aan Cliff. “Ja klopt, ze zou de administratie een beetje bijwerken en heeft de tweeling bij zich.” antwoordde Cliff. Wim begon ondeugend te grijnzen “Mooi, als je zin hebt loop dan mee. Kan je zien hoe ik Esther de achtste hemel in ga neuken, ik ben zo geil als een kudde beren.” Cliff schoot in de lach “Lijkt me een prima plan broer, maar het is de Zevende hemel hoor, niet de achtste.”Nu greep Wim zijn kruis met beide handen beet en antwoordde “Kan je nagaan hoe ze geneukt gaat worden hahahaha.”
Toen ze het woondeel van Wim en Esther inliepen wees Wim gelijk naar de douche. “Honey i’m home en ben douchen.” riep hij toen hij ze niet direct zag. “Lekkerrrr, ik kom.” riep Esther terug waarop Wim lachend weer riep “Graag dan kan je mij ook laten komen.” Cliff had zich in de badkamer als een speer uitgekleed en afgespoeld. Hij stond nog maar net verstopt achter de deur toen Wim onder de waterstralen stapte en Esther binnenkwam. Wim trok haar met kleding en al nog aan naar hem toe. “Zo geil paardenmeisje, een beetje mijn vader in de auto gaan zitten afzuigen en mij daarna gek maken met de smaak van zijn zaad hè. Heb jij soms zo’n zin om weer eens het geile sletje uit te hangen?” Esther voelde zijn pik langs haar been harder worden en trok haar shirt uit. “Gek ben je al en geil volgens mij ook, dus neuk me schatje. Hier en nu, en hard. Laat me je slet zijn.” kreunde ze geil toen ze zijn hand onder haar rokje omhoog richting haar kutje voelde gaan. Het douchewater stroomde over hen heen toen Wim ontdekte dat ze geen slipje aan had en kletsnat was. “Woow, je kutje is al net zo nat als ik van de douche. Begin jij me eerst maar eens de zelfde behandeling als Pa te geven en pijp me. Dan houd ik me daarna wel met dat natte gleufje bezig.” Zijn vingers gleden tussen haar schaamlippen door en daarna haalde hij zijn hand weg om haar te laten bukken. “Goed zo lekker ding, netjes bukken met je geile kont naar achter. Neem me pik in je mond en pijpen.” Stuurde hij haar op een manier die ze zo graag had, dominant maar niet grof. Ze was heerlijk bezig zijn staaf diep in haar mond te nemen toen Wim even hard kreunde. Niet alleen van geilheid maar ook om Cliff de gelegenheid te geven achter haar te gaan staan zonder dat Esther het merkte. Hij pakte haar hoofd beet en begon neukbewegingen te maken zodat zijn staaf nu geheel haar keel in en uit schoof. “Dattt is ppijpennn schatje, je wilde toch weer als sletje gebruikt worden, dan gebruik ik je geile zuigbekkie.” kreunde hij waarop Esther probeerde te antwoordden, wat door de volle mond onverstaanbaar was. “MjjmmmjaandmmoemjlmtrjplamjpkOHHHHgeilllllNeuk meeehhhh”gilde ze nu ineens met haar mond vol als reactie op wat er achter haar gebeurde. Cliff had zijn dikke lange stijve paal tussen haar benen gestoken en een paar halen heen en weer gehaald voor hij zijn eikel tegen haar grotje duwde en naar binnenschoof.
“Gast, ik weet niet wat ze zegt maar volgens mij wil ze geneukt worden haha.” grijnsde Cliff en begon zijn schoonzusje met lange halen in een lekker tempo te neuken. Bij elke stoot van Cliff schoof Esther met haar mond automatisch over de pik van Wim heen. Minutenlang ging het zo door, de badkamer gevuld met gehijg en gekreun van de twee broers en mompelend gekerm van Esther die het allemaal geweldig vond en snel richting haar orgasme reed.
“Mjmmmikkkmmjmmllmmkoommmmkklmmaajjjrrr” krijste Esther nu met nog steeds een volle mond. Direct hield Cliff zijn lange paal tot aan de wortel in haar kutje gedrukt en liet haar het orgasme beleven. Wim trok langzaam zijn pik tussen haar lippen vandaan en zuchtte diep. “Sowdan sletje, dat was mondje nu kontje. Omdraaien jij.” waarop Cliff zijn pik terugtrok, haar omhoog hielp en optilde. Zonder enige hulp vond zijn eikel haar kutje weer en hij liet haar langzaam weer over de staaf heen glijden. Zijn handen ondersteunden haar kont die daarmee gelijk opengetrokken werd. Met zijn rug tegen de muur knikte hij naar Wim die zijn pik tegen het mooi bereikbare sterretje aan zette. “Ohhh shiitt geeill, wa doen jullie jongenssss dit is geilll.” piepte Esther toen ze Wim zijn pik naar binnenvoelde glijden. Ze hield zich met alle kracht die ze had vast aan de nek van Cliff, haar borsten geplet tegen zijn stevige borst. “Dat krijg je ervan meisje, als je op een bouwterrein een vader afzuigt dan krijg je de pikken van de zonen er bij, dat weet je toch wel hè?” hijgde Cliff in haar oor. Door de stoten van Wim in en tegen haar kont bewoog ze als vanzelf ook over de dikke staaf in haar kutje. Normaal praten kon ze niet meer van de opwinding die door haar geile lichaam gierde en gewillig liet ze alles toe wat de broers deden. En weer was daar haar orgasme. En weer piepte en kermde ze het uit “OHjjaahhh ookkk tweeepikkeegeilllikkoommmweerrrrr” Nu hielden zowel Cliff als Wim zijn pik zo diep als maar kon in haar lichaam gedrukt en lieten haar weer haar orgasme beleven. Cliff zag aan het gezicht van Wim dat hij het moeilijk kreeg zijn eigen orgasme uit te stellen en toen Esther weer een beetje gekalmeerd was tilde hij haar omhoog. Met een plopgeluid schoven de pikken uit haar kont je en kutje wat haar direct en leeg gevoel gaf. Wim deed een stapje naar achter en Cliff zette haar op de grond. “Op je knietjes geil ding, dat krijg je alles wat je net uit onze palen probeerde te persen met die strakke neukgaatjes van je.” hijgde Wim en ging naast Cliff staan. Direct zakte Esther door haar benen en met haar mond hapte ze naar de eerste beste pik terwijl ze de ander met haar hand vastgreep. Cliff duwde haar hoofd een stukje naar achter “Neeh meisje, pijpen heb je al gedaan, nu ga je slikken. Pak ook mijn pik beet en hou je mondje wijd open.” Wim zette de douche snel uit zodat het water niet meer dat in haar gezicht stroomde. Beide broers pakten de hand van Esther beet die hun pikken beet hadden en zorgden er zo voor dat ze op haar gezicht gericht bleven. “Trekken schatje, trek het zaad er maar uit en hou je bekkie open.” Was de opdracht die ze met een grijns van oor tot oor opvolgde. De jongens hadden hun vrije hand op de kont van de ander gelegd en gleden met een vinger langs hun kontgat. Alsof ze hier al jaren op getraind hadden prikten ze beiden tegelijk hun vinger naar binnen wat een oerkreet opleverde en het zaad met hoge druk uit beide pikken tegelijk in het gezicht en het mondje van Esther schoot.

Terwijl Wim nog na stond te trillen van het intense klaarkomen en Esther haar uiterste best deed de palen schoon te likken veegde Cliff het zaad van haar voorhoofd en bij haar ogen weg. Hij zag dat Wim zijn pik nog steeds keihard was, zijn eigen pik ook wel maar dat was nu niet belangrijk. Hij tilde Esther omhoog en drukte haar teder tegen Wim aan. Even wreef hij zijn paal nog door haar kontgleuf en fluisterde zacht ”Met Pa was het liefde, met ons sex, nu is het tijd voor liefdesex.” Glazig kijkend en nog steeds geil als een beer voelde Wim hoe Esther zijn pik weer terugstopte in haar kutje. Ondanks ze nu samen onder het zaad kwamen te zitten schoven ze tongzoenend en in elkaar gestrengeld de badkamer uit richting het bed.
Cliff spoelde zich nog even af en nadat hij zich had afgedroogd en aangekleed keek hij nog heel even naar het stelletje dat vol liefde een passie met elkaar bezig was. Net toen hij zich wilde omdraaien en weglopen zag hij dat Wim zijn duim omhoogstak en Esther zonder geluid zei “Bedankt geile buffel.”

Cliff liep van het woonhuis een klein rondje over het terrein om daarna naar Zonneburg te gaan waar Lindsey met de tweeling was. Onderweg stopte hij even, ging tegen een boom staan op een punt waar hij bijna het hele terrein kon overzien. “Ongelooflijk eigenlijk wat een prachtleven ik heb. Wonen op een mooi terrein wat onze eigendom is, een mooie manege waar mijn broer en schoonzusje dolgelukkig mee zijn, een kantoorpand en werkplaats van een groot bouwbedrijf dat m`n vader eigenhandig heeft opgebouwd, een saunacomplex waar mijn allerliefste zonnebuitje dolgelukkig mee is en waar we vier hartsvrienden mee aan het werk hebben geholpen. En dan die sex, die heerlijke vrije sex. Geen kutje of bijna geen kont die op dit terrein woont die niet over m`n paal is geschoven. Hoeveel mannen worden er vrolijk verwelkomt als hij bij thuiskomst zegt ‘Hoi schat, ik ben wat later, ik heb even samen met mijn broer mijn schoonzus geneukt hoor.’ Dat zijn er heel weinig, maar ik ben er absoluut één van.” stond hij te bedenken. “En dat allemaal doordat ik die ene keer het lef had om te stoppen bij het meisje waar ik van droomde maar nooit aan durfde te spreken toen ze met een lekke band in de regen stond. Mijn eigen allerliefste, geile prachtige Zonnebuitje met haar goudblonde haren. Zij heeft mijn leven compleet gemaakt, gelukkig gemaakt … goddomme wat hou ik van haar, ik ga ze snel maar eens opzoeken.” Even voelde hij de rillingen over zijn rug lopen en zuchtte diep.

Even later stapte Cliff Zonneburg in en begroette Irene en enkele bekende gasten voor hij naar het kantoor liep. Door het ruitje naast de deur zag hij Lindsey diep in gedachten verzonken maar de tweeling zagen hem wel en begonnen te kirren. Hij opende de deur en knuffelde de twee kleine goudklompjes waarna hij naar Lindsey keek die nog niet had gereageerd op zijn binnenkomst. Pas toen hij haar een zoen gaf schrok ze op en verscheen er een lieve glimlach op haar gezicht. “Hoi lieverd, ik was even afwezig geloof ik. Sorry hoor. Hoe is het?” Cliff keek haar met dezelfde lieve glimlach aan en antwoordde “Prima, maar met jou iets minder heb ik het idee. Klopt dat?” Hij ging op de stoel naast haar zitten en direct kwam Lindsey op zijn schoot zitten “Ja met mij ook prima hoor, maar er zit me eigenlijk iets een beetje dwars. We zijn nu flink bezig met de verbouwingen dus hebben we het allemaal best wel druk. We draaien allemaal zo’n zeventig uur per week hè. En eigenlijk vind ik dat voor onze goudklompjes of jij of ik vrij moet zijn. En dat geld ook voor Tim van Wim en Esther. Dat de opa’s en oma’s een keer oppassen is echt fijn en leuk, maar geen 6 dagen per week. Dus zat ik te denken of het niet mogelijk is om na de verbouwing van de sauna’s één of twee extra mensen aan te nemen en voor de manege ook zodat we allemaal, wij, Wim en Esther, Frank en Irene, Joery en Lars dus wat meer vrije tijd hebben.”
Cliff keek haar nadenkend aan. “Ik begrijp precies wat je bedoelt schatje, daar moeten we inderdaad serieus naar gaan kijken. Over een week of twee sluiten de sauna’s voor een maand dus we hebben nog laten we zeggen zes weken. En die hebben we best wel nodig om de juiste mensen te vinden, want het zou mooi zijn als ze op niet al te lange termijn dan wel zelfstandig kunnen draaien. Wat dacht je ervan als we vanavond lekker thuis op de bank met een wijntje erbij of zo daar eens mee gaan puzzelen?” Lindsey vond het prima. Het gaf haar een fijn gevoel dat ze altijd op één lijn zaten en discussies om de ander te overtuigen nooit nodig waren. Ze gaf hem een intieme zoen op de lippen “Zullen we dan nu die twee kleintjes eens kennis laten maken met het bubbelbad? Dan hoeven ze thuis alleen nog te eten en kunnen ze fris en fruitig hun bedje in.” Cliff grinnikte met een ondeugend gezicht “Ja lekker, en als zij aan het bubbelen zijn kunnen wij de sauna in en even van elkaar genieten.” Gelijk begon Lindsey hem in zijn zij te kietelen “Gekkie, stel je voor dat ze uit het water komen en gaan staan te gluren als je me heerlijk aan het nemen bent. Neeh laten we dat maar uitstellen voor vanavond op de bank hihihi.”

Even later liepen ze gekleed in een badjas met elk een kleintje op de arm door Zonneburg naar het privédeel. Het duurde wel een tijdje voor ze aankwamen want veel gasten wilden even naar de kleintjes kijken. Steeds weer kregen de trotse ouders te horen hoe mooi, vrolijk en lief hun goudklompjes wel niet waren. Toen ze dan eindelijk in het privédeel aankwamen en ze hun badjas uit hadden gedaan stapten ze in het bubbelbad en lieten Mitchel en Rachel even lekker spartelen in het water wat hen nog harder deed lachen.
“Schatje, als ik die al nodig zou hebben is dit de bevestiging, dat we haast moeten maken met die plannen voor extra mensen. Ik wil absoluut veel meer tijd hebben om van deze twee prachtige goudklompjes en mijn allerliefste Zonnebuitje te genieten.” zei Cliff met ontroering in zijn stem toen ze elkaar omhelzend naar de tweeling stonden te kijken die na het badderen en eten thuis heerlijk in slaap gevallen waren in hun bedjes.
Zonder een woord te zeggen liepen ze elkaar liefkozend naar hun eigen bed. Onderweg vielen de badjassen van hun lichaam. Cliff ging languit op zijn rug liggen en trok Lindsey bovenop hem. Ze liet zich over zijn razendsnel hard geworden pik zakken. Beiden hielden elkaars hoofd vast en al zoenend en vrijend wist Lindsey met haar knijpende kutspieren beiden tot een intens orgasme te brengen. Het was geen neuken wat ze deden, het was geen sex dat ze hadden. Dit was meer… veel meer. Dit was liefde bedrijven in de hoogste graad.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Lustburg 2.9, Voorbereiding Op ....


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 8095x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 2540x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 7926x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4956x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.2
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8818x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8828x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7643x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 22696x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12463x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7348x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8033x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8306x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7614x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20350x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 10085x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net