Opwindend.Net
Datum: 04-07-2018
Stemmen: 358x
Cijfer: 8.4
Gelezen: 52847x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Samen In 1 Bed? Vakantiepret!
Door Alfie Special - Mijn Profiel Pagina

Zwetend en steunend zwoegde pa Jeroen zich door de laatste dagen voor de vakantie. Natuurlijk moest er van alles nog af op het werk en thuis was het ook een heel geregel. Koffers en tassen inpakken, koelkast legen, vuilniszakken leeg, het hield niet op. Eindelijk waren ze dan nu onderweg naar de Vogezen. Ze, dat waren Saskia, zijn spontane vrouw en John en Esmee, hun puber kinderen. Na wat zoekwerk werd hun vrijstaande vakantiehuis gevonden: halverwege de berghelling met veel ruimte er omheen. Nieuwsgierig verkenden ze samen het huis. Mooie moderne keuken, badkamer met ligbad, woonkamer met alle gemakken en dan de twee slaapkamers. Hee… in beide slaapkamers stond een ondeelbaar 2 persoons bed. Dat had Saskia niet gezien op de foto’s op de site, zei ze. Ze had verwacht dat het 2 aan elkaar geschoven bedden zouden zijn, zodat John en Esmee elk hun eigen bed zouden krijgen. Tja… wat nu? Is dat te doen voor jullie? Vroeg Saskia aan John en Esmee. Voor 2 weekjes? Moet toch kunnen, denk ik? Ze keken erg sip en bedenkelijk. Maar om nou de hele vakantie erdoor te laten bederven.. dat was ook niet logisch. Als je maar niet snurkt, bromde Esmee naar John. En als jij geen winden laat, reageerde John prompt. Mooi, zei Saskia, ook weer opgelost, jullie zijn schatten. Hups, auto leeg halen en inruimen. Zo begon dan toch de vakantiepret. Na het inruimen en het boodschappen doen volgde het luieren in de tuin. Na het eten een filmpje er in en toen naderde toch het eerste bed moment. Esmee ging vlug als eerste, dan kon ze op bed liggen voor John haar zou zien. Thuis sliep ze meestal bloot, maar nu.. nou ja toch maar een groot T-shirt en een slipje aan. Even later kwam John de kamer binnen in een slip. Jij ligt snel ,merkte hij op. Meisjes zijn altijd sneller dan jongens, wist je dat niet? Zal wel, mompelde John en schoof aan zijn kant in het grote bed. Al gauw vielen ze van vermoeidheid in slaap.

Door het vele drinken moest Esmee ’s nachts plassen. Heel voorzichtig schoof ze uit bed om John niet te wekken. Bij terugkomst vond ze het wel heel erg warm in de kamer. Kon ze misschien toch maar haar shirt uit laten? ten slotte lag ze toch onder het dekbed en het was toch haar eigen broertje die daar lag.. Hup, uit dat ding. Bevrijd schoof ze weer in bed en viel weer in slaap. Een paar uur later moest ook John een pitstop maken. Toen hij daarna de kamer weer in sloop zag hij Esmees shirt op de stoel liggen. Plots besefte hij zich dat haar borstjes dus straks zo te zien waren. Tot nog toe had hij daar nooit zo op gelet. Zouden die al groot zijn? Hoe zou zoiets nu aanvoelen? Hij was nog totaal onervaren hier in. Verder dan wat zoenen en wat onhandig voelwerk over de kleren was het nog niet gegaan. Zachtjes tilde hij het dekbed op en schoof er in, glurend naar Esmee, maar er was nog te weinig licht. De volgende morgen werden ze ongeveer tegelijk wakker door elkaars bewegen. Esmee rekte zich nog slaperig lekker uit, zodat haar behoorlijk grote borstjes enthousiast vooruit priemden. Wauw zus, zei John, meteen wakker, dat ziet er goed uit. Nou doe normaal, zei ze, heb je toch wel eens gezien of niet soms? Ik had het veel te warm in dat shirt. In het echt ben jij nu de eerste, zei John, dus wees er trots op. Intussen groeide er in zijn slip een flinke ochtend erectie. Ach, niks aan te doen, dacht hij. Hij gooide het dekbed van zich af en stapte uit bed. Liep met die grote bult vlak langs de nog op bed zittende zus. Dat was even een verrassing voor haar. Wel eens over gehoord natuurlijk, maar nu hier, zo vlakbij… mmmm toch wel interessant, bedacht ze.

Aan het ontbijt vroeg mams hoe ze hadden geslapen. Goed hoor, zei Esmee, het was alleen wel erg warm. Geen wonder, zei John, had je eerder dat shirt uit moeten gooien. Lijkt mij een logische, zei Saskia: je schaamt je toch niet? Als je wilt kijk ik dan wel een andere kant op hoor, bood John grijnzend aan. Thuis slaap ik altijd bloot, zei Esmee, denk dat ik dat hier dan ook maar doe. Groot gelijk, zei mams: vrijheid blijheid schat, als jullie maar lief zijn voor elkaar.

Nacht 2.

Toch een beetje aarzelend kleedde ze zich helemaal uit en schoof in bed. John kwam binnen en zei lachend: weet je wat, ik ben solidair met jou en gooi ook alles uit. Prompt deed hij dit voordat Esmee kon protesteren. Stiekem keek ze wel gauw even omlaag en zag dat het gevaarte nog in rust was. Ook zij had nog nooit een blote jongen zo dichtbij gezien. Best een beetje spannend, bedacht ze. Hij zag er goed gespierd uit, mmmm..waar gingen haar gedachten nu ineens heen? Het is toch haar broer, notabene! Maar ja, het voelde toch ook wel heel vertrouwd bij hem en aan mams reactie te zien had zij ook geen bezwaar tegen wat onderling verkennen.

Het was nog steeds warm in de kamer. Weet je wat, we gaan alleen onder de dekbedhoes slapen, opperde John. Goed idee. De schaamte voorbij trokken ze samen het dekbed er uit en de hoes er op. Zo, dat was al veel beter. Maar ook na een half uur draaien wilde de slaap nog steeds niet komen. John? Fluisterde ze, ben jij ook wakker? Ja, Es. Wat nu? Tja, thuis zou ik het wel weten. O?? Hoezo? Nou, als ik zelfbevrediging doe ben ik daarna zo ontspannen dat ik zo slaap. O ja, mmmm, zei Esmee, bij mij werkt dat ook vaak zo. Vind je het erg als ik…. Nee hoor, zei John, dan ga ik ook even.. Okee, vooruit dan. Beiden sloten hun ogen en begonnen aan het vertrouwde ritueel. Door hun bewegen gleed de hoes van hun lichamen. Toen ze even opzij keken, hadden ze ineens vol zicht op elkaars steeds meer opgewonden lijf. O, dit ziet er lekker uit, bromden ze tegen elkaar. Je borstjes deinen ook zo mooi, kreunde John, al trekkend. Nou die stijve piemel van jou inspireert mij ook wel, gaf Esmee toe. Beetje zoenen erbij? Fluisterde John. O ja, lekker even, zei ze en kuste hem meteen op zijn lippen. Haar borstjes gleden even langs zijn borst. Zijn tongetje gleed even snel er uit en meteen ging haar mond uitnodigend open. Steeds wilder speelden hun tongen met elkaar, terwijl ze ondertussen zichzelf verder gingen bevredigen. Al super snel overspoelden de klaar kom golven hen en kwamen de verrukte kreten er luid uit. Na het opruimwerk lagen ze na te genieten naast elkaar. Slaap lekker lief broertje, jij ook schat… en het inslapen was geen probleem meer.

Mams Saskia sliep licht en hoorde de haar bekende kreten uit de andere slaapkamer. Ze porde Jeroen en fluisterde: volgens mij hebben ze een nieuwe wereld ontdekt. Mmm? Fluisterde Jeroen slaperig. Volgens mij kwamen ze allebei net klaar! Mmm. Vinden wij dat erg? Ik niet, zei Saskia, ik deed met mijn broertje vroeger ook vaak ontdekspelletjes. O? Wat dan? Nou kijk, zei Sas en haar hand ging strelend over zijn buik omlaag. En toen..? Ja hoor, en steeds verder. Ook dit.. Tja, was allemaal zo spannend en lekker zo’n eerste keer… Binnen enkele minuten was Jeroen zo opgehitst dat ze als beesten er op los neukten.

Aan het ontbijt: Goed geslapen? O ja heerlijk, zeiden ze in 1 koor, we moesten toch lief zijn voor elkaar? Nou dat is enorm gelukt. Okee schatten, zei Sas met een knipoog, geniet ervan.

Nacht 3.

Ze gingen vroeg naar bed, nieuwsgierig hoe het verder zou gaan. Ze renden achter elkaar en trokken elkaar de kleertjes van het lijf. Bloot werd er staande naast het bed weer gezoend en getongd en tot Esmees trotse verwondering reageerde Johns piemel meteen. Die prikte schuin omhoog, de eikel glibberde over haar buikje. Nou nou, hij wordt ook nieuwsgierig geloof ik, fluisterde ze en gaf vlug een speels tikje ertegen. Tja wat wil je met zo’n lekker naakt ding in je armen, zei hij in haar oor. Kom, we gaan liggen, zei ze. Zullen we lepeltje lepeltje gaan liggen? O ja, lijkt mij ook lekker. Eerst lag Esmee achter Johns billen, haar borstjes tegen zijn rug. Haar hand streelde voor langs langzaam, aarzelend omlaag vlak langs zijn erectie. Zou ze durven? Opeens pakte ze hem met een vastbesloten gebaar beet en begon hem langzaam af te trekken. Doe ik het goed zo, vroeg ze. O ja, langzaam beginnen, kreunde John. Langzaam aan versnelde ze het tempo. Ineens stopte ze. Kom, even omkeren, zei ze. En bood nu haar ronde billetjes aan. Johns piemel gleed nu lekker over haar gladde velletje. Zijn hand streelde voorlangs haar stevige borstjes ,zochten de tepeltjes. Mmm lekker, zei ze, terwijl ze zichzelf vingerde, kan je zo klaar komen? Ik weet het niet, twijfelde John. Kom dan maar even op me liggen, besloot ze en ging op haar buik liggen. Yes! Met een verrukte kreet ging John voorzichtig op haar liggen en zijn piemel zwol maximaal op. Kom maar, zei ze, terwijl ze intussen opgewonden heftig door vingerde, kom maar klaar, spuit me nat, kommm. En daar kwam John luid brullend en spuitend klaar op een manier als hij nooit eerder had. Wauw, dit was net echt neuken, zei hij. Met huishoud papier werd het sperma opgedweild en Esmee beloonde hem met een kus. Ze was er zelf ook enorm door opgewonden en klaar gekomen. Dat was gaaf, joh! Daar waren ze het over eens en ze sliepen weer als marmotten.

Mams vroeg grijnzend bij het ontbijt: ik schrok vannacht van een kreet bij jullie: alles ging toch wel goed hoop ik? Met een rode kop bromde John dat het prima ging met hen. Mooi, zei mams, geniet ervan jongens. Ik genoot vroeger ook zo van mijn lieve broer. Ooo? Ja hoor, jullie zijn lang de enigen niet, op het internet vind je honderden verhaaltjes over broer en zus, pa en dochter, enzovoort. Je kan elkaar helemaal vertrouwen en dat kan met een vriendje/vriendinnetje soms niet. Als jullie maar allebei je goed voelt erbij.

Nacht 4.

Krijg ik een nachtkusje? Tuurlijk zusje.. uiteraard werd dit weer tongen, elkaar bloot strelen en John ontdekte dat zachtjes krabbelen op Esmees rug haar ook verrukte. Esmees hand gleed naar zijn erectie en voelde dat ze nu heel nat werd in haar kutje. Kom, liggen en lepeltje lepeltje extra. Mm? Extra? Kom maar achter me en nu die piemel lager… lager… Ze deed haar benen wat uit elkaar. En nu wat er tussen naar voren. Verder… verder… bijna.. Het gladde eikeltje piepte nu tussen haar schaamlipjes. O ja, lekkerrr nu wat heen en weer. Yes het glibberde nu gladjes over haar klitje. John voelde haar orgasme nu aan komen en ging steeds enthousiaster verder in dit beginstukje, dit was weer echter dan gisteren: het scheelde bijna niks. O ja, ga door, door, nog even…jaaaaaaaaa en daar kreette Esmee het nu uit. Als beloning mocht John weer op haar billetjes klaar komen met een prachtig gezicht op het blonde gordijn van haar lange krulhaar. Daarna babbelden ze wat na. Wat vind jij van wat mams zei? Over die pa met dochter en zo? Ja en broer met zus.. Nou, zei John, ik verlang onderhand enorm naar het echt er in gaan bij jou. Mmm, fluisterde Esmee, zullen we dat morgen proberen? Moet je wel voorzichtig zijn hoor. Tuurlijk meid, je zegt maar stop eventueel. Trust schat.

Overdag ging Esmee af en toe pa toch wat beter bekijken. Ze had hem nog nooit als man bekeken en nu vielen toch vooral zijn gespierde lijf en ondeugende blik op als hij haar in bikini kon bewonderen. John op zijn beurt keek zijn ogen uit bij het zien van Saskia’s grote borsten, die ze trots in piep kleine b.h.tjes wist te vangen. De sfeer werd steeds erotischer.

Nacht 5

Durf je het echt? Ja en jij? Ik kon de hele dag al aan niets anders denken. Ze kleedden elkaar uit en kusten elkaar weer en lieten zich op het bed zakken. Langzaam kussend ging John omlaag en zoog aan haar tepeltjes. Ze huiverde van genot. Langzaam kussend naar haar gladde heuveltje speels likkend in haar gleufje…. Bij haar klitje… Esmee hield het niet meer. Kom schat ik wil je in mij voelen nu. Langzaam schoof het eikeltje omhoog naar het eerder verkende plekje en gleed plagend even op en neer. Langzaam verder in het gladde natte kutje. Geen pijn? Bijna niet, verder. Ga door nou. John schoof hem er helemaal in en even genoten ze allebei van deze eerste ervaring. Ze kusten, tongden wild. Neuk me, kom! Langzaam begonnen ze. O wat is dat lekker, kom, sneller. John kon het niet meer traag. Hij gleed steeds sneller in haar, Esmee beukte omhoog er tegen in, sloeg haar benen om hem heen. Het orgasme overviel ze in een roes en voor het eerst werd Esmee gevuld met sperma. Ze kusten elkaar daarna teder en omhelsden elkaar. Wauw, de 1e keer en dat was al heerlijk! Naast elkaar hand in hand kwamen ze bij en vielen ze in slaap.

Enkele dagen later.

Na hun eerste serie vrijen dachten ze terug aan Saskia’s opmerkingen. De sfeer werd steeds vrijmoediger. “Per ongeluk” streken over en weer handjes plagend langs borstjes en borsten, langs piemels, langs billen. Er bouwde zich een broeierige spanning op nu iedereen in deze warmte in bikini en zwembroek liep. Er groeide verlangen naar een nieuw hoofdstuk. Sas fluisterde met Esmee: Krijg jij ook zo’n zin ? Je bedoelt..? Jeroen zou het dolgraag willen, weet je. Ja? En jij? Beetje eng, maar ben wel nieuwsgierig hoe het zou zijn. En John? Die is heel benieuwd naar jouw borsten, praat er vaak over. O ? Mmm. Ik kan toch niet ineens zeggen dat ik hem wil ? Maar Sas had een idee: als je nou eens…

Jeroen wil je een koud biertje? Vroeg Esmee grijnzend. Nou lekker, doe maar. Esmee sloop dichterbij met het ijskoude flesje en drukte het genadeloos op Jeroens warme buik. Ze rende gierend van de lach weg, nagezeten door de gepeste Jeroen. Ze rende door naar de slaapkamer en draaide zich vlak voor het bed om. Jeroen kegelde haar in zijn vaart omver en belandde op haar. O sorry, mompelde hij. Geeft niet, fluisterde ze, ik vroeg er ook om. Ja, een ondeugend meisje. Mm en hoe stout wordt paps nui?? Vriendjes? Kusje? Teder kuste Jeroen haar op de mond, prompt opende ze die en ging haar tong over zijn verraste lippen. Mm, het werd een wilde tongzoen en hongerig streelden ze elkaar overal. Esmee trok ineens de vetertjes van haar bikini los en Jeroen streelde de stukjes verrast opzij. De uitnodiging was duidelijk. Intussen waren Sas en John hen nagelopen om te kijken hoe het af liep. John stond vlak achter Sas en samen zagen ze hoe teder het liefdesspel begon. John keek omlaag zo in Sas’ decolletee en ineens voelde hij Sas hand over zijn broekje zijn piemel strelen en vast pakken! Daarna deed ze haar slipje wat omlaag en trok ze ook zijn broekje omlaag: zijn piemel juichte en porde langs haar billen. Kom, zei ze, laten wij ook samen genieten. Ze trok hem aan zijn stijve naar haar slaapkamer en daar leerde ze hem alles over beffen en pijpen en beklom daarna zijn schuin omhoog priemende speer. John greep haar ronddansende grote borsten en al veel te snel kwamen ze beiden met een brul klaar. Uit de andere kamer hoorden ze ook klaar kom geluiden: het feest was compleet.

In het gastenboek complimenteerden ze vooral de kwaliteit der bedden….

Ik geniet van je reactie, dus..


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 8094x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 2540x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 7926x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4956x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.2
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8818x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8827x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7642x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 22696x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12462x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7348x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8032x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8306x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7613x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20350x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 10085x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net