Opwindend.Net
Datum: 04-07-2018
Stemmen: 67x
Cijfer: 8.9
Gelezen: 20952x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
De Genen Van Oma - 4
Door Momson4018 - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Genen Van Oma - 3

Marjolein lag op de tafel bij te komen. Die Sinterklaas, wie hij ook was, had haar lekker geneukt. Ze was heerlijk klaargekomen en hij had haar goed volgespoten. Zachtjes grinnikte ze, nog nooit in haar leven was ze door Sinterklaas geneukt. Ze zag de humor er wel van in en lachte zachtjes omdat ze vond dat haar dochter dit leuk bedacht had. Ze luisterde naar de geluiden in de kamer, onmiskenbaar werd er geneukt en het kon niet anders zijn dan dat Esther door haar zoon geneukt werd. Ze hoorde nu duidelijk haar dochter kreunen en even later hoorde ze haar kleinzoon hardop brullen toen hij klaar kwam.

Ook al lag ze niet erg gemakkelijk op de harde tafel, ze maakte er het beste van, ze kon toch geen kant op. Ze voelde het zaad dat die Sinterklaas in haar gespoten had langzaam uit haar schede lekken en een plasje maken op de tafelrand waar ze met haar billen oplag.

Esther kwam voldaan overeind, ook zij was goed gevuld met sperma. Het er uit druipende zaad ving ze in eerste instantie op met haar vingers en likte die geil af, toen het volgende golfje kwam nam ze weer een lik uit haar poesje en hield haar besmeurde vingers voor aan de Sinterklaas. Hij hapte haar vingers gulzig op en luid smakkend liet hij het zaad over zijn tong rollen om het vervolgens door te slikken.

De Sint stond het gaatje van haar zoon nog te vingeren en Dennis bleef genietend voorover staan toen zijn moeder zich onder hem uit wurmde. Hij zag dat Esther haar blouse los knoopte en haar rokje liet zakken. Zijn pik wipte op en neer. Wat zag zijn moeder er lekker geil gekleed uit. Een witte jarretelbody waar de tepels doorheen schemerden en lekkere roodbruine kousen die aan de jarretels waren vastgemaakt en witte open schoentjes met 10 cm hoge naaldhakjes. Ze liep heupwiegend naar oma op de tafel.

“lekker mam…?” hoorde hij haar vragen.

“Ja lieverd…. heerlijk…” antwoordde oma.

Esther maakte de boeien van haar armen los maar liet die om haar enkels zitten. Ze hielp Marjolein overeind zodat ze op de rand van de tafel zat. Het was daar glibberig van het uit haar poesje gelekte zaad en vroeg haar dochter daar iets aan te doen voordat ze van de tafel zou glijden.

Lachend maakte Esther de schaamlippen van haar moeder schoon en vervolgens haar billen en de tafelrand.

“zo mam….. blijf zo zitten, dan kan je even wat rusten en drinken we wat….”

Marjolein wilde haar gezichtsmasker afdoen, maar Esther hield haar tegen. “Nog ophouden mam en niet gluren anders moet ik je armen weer vastbinden. Wacht maar rustig af”.

Sinterklaas had ondertussen met hulp van Dennis zijn mantel weer omgeslagen en de mijter weer opgezet. Terwijl Dennis zijn oma wat te drinken gaf en van de gelegenheid gebruik maakte aan haar benen te voelen gingen de Sint en Esther de kamer uit. Hij had instructies gekregen zodra Oma wat was uitgerust, haar weer aan haar armen vast te binden. Voor het zover was tastte oma naar hem. Hij was nu naakt en zij streelde zijn borst en ging toen via zijn buik naar zijn pik. Ze pakte zijn harde lul vast.

“hmmmm jongen toch….” zei ze zacht om verleidelijk te vervolgen: “wil je hem niet even in Oma steken..?”

De verleiding was erg groot zeker nu oma ook nog eens stevig in zijn pik kneep en hem begon af te rukken. Oh ja, dat wilde hij graag, maar hij moest zich aan de opdracht houden. Bijna gefrustreerd trok hij zich los en duwde oma voorzichtig weer achterover.

“Ja graag oma….” zei hij met verstikte stem, “dat weet u best… Maar eerst nog wat anders.”

Snel bond hij haar armen weer vast en pakte toen van een stoel onder de tafel een knevel, bestaande uit een rubber balletje dat vast zat aan leren riempjes. Marjolein spartelde erg tegen toen hij de bal in haar mond duwde en de gespen aan de zijkant van haar hoofd vastmaakte.

Om haar gerust te stellen fluisterde hij in haar oor dat er niets zou gebeuren, dat ze kalm moest blijven en rustig moest blijven ademen. Dat kon ook goed omdat in de bal in haar mond gaatjes zaten die het ademen door de mond niet verhinderde. Het was echter niet mogelijk om een ander geluid te maken dan een onherkenbaar gekreun en dat was precies de bedoeling.

Esther en Kevin stonden in de hal te wachten. Esther had net telefonisch aan Henk en Maartje gezegd dat ze konden binnen komen. Vader en dochter hadden ongeduldig in de auto voor de deur zitten wachten. Ze wisten dat er een verrassing of, in Sinterklaastermen gesproken, “suprise” op hen wachtte. Ze hadden geen enkel idee wat Esther en Dennis voor hen bedacht hadden.

Ze werden binnen gelaten door Esther die even een wit negligé om zich heen had geslagen.

De begroeting was zoals je kon verwachten als je meerdere keren seks met elkaar hebt gehad allerhartelijkst en geil. Ze zoende haar broer met haar tong diep in zijn mond en vervolgens deed ze hetzelfde bij haar nichtje.

Esther liet hen zich uitkleden en even later stond Henk spiernaakt voor haar en Maartje met alleen kousen, gordeltje en hakken aan. Alvorens beiden een blinddoek om kregen en de opdracht vooral niets te zeggen pakte de Sint de lul van Henk vast. Die was al lekker stijf en Sint zakte op zijn knieën en manoeuvreerde de pik tussen zijn baard en zijn snor en zoog er stevig aan om hem zo stijf mogelijk te krijgen. Sint streelde over de benen van Maartje en dan over haar blote, kale kutje. Het meisje sidderde van geil genot en spanning tot haar tante een eind maakte aan het spelletje van Sint.

Met een blinddoek om liepen Maartje en Henk vol spanning aan de hand van Esther mee de kamer in.

Esther gaf Maartje mee aan Dennis die met glinsterende ogen naar zijn nichtje keek. Hmmmm wat zag ze er lekker geil uit. Hij duwde haar direct op de bank en ging bovenop haar liggen. De twee zoenden elkaar heftig. Natuurlijk had Maartje direct door dat Dennis op haar lag. Ze voelde het aan zijn hele lijf en wist het zeker toen ze zijn nog steeds stijve pik in haar hand nam.

Esther begeleidde haar broer naar de tafel. Ze vond het ongelofelijk spannend. Haar moeder zou door haar zoon geneukt worden en Henk zou het vanzelfsprekend voor het eerst met zijn moeder doen. Ze leidde hem tussen de benen van Marjolein, nam zijn pik in haar hand en bracht de eikel tussen de gezwollen schaamlippen van haar moeder.

Toen ze voelde dat er ‘iets’ tegen haar poesje drukte liet Marjolein een langgerekte kreun horen die gesmoord werd door de knevel in haar mond. Ze vroeg zich af wie daar tussen haar benen stond maar wilde feitelijk niets anders dan geneukt te worden. Die Sinterklaas had haar wel wat bevrediging gegeven maar het broeide nog enorm in haar onderlijf.

Esther gaf haar broer een zetje en zijn eikel plopte in de kut van Marjolein wat opnieuw een gesmoorde kreun tot gevolg had. Henk voelde de natte flamoes om zijn eikel en hij duwde direct stevig door. Wat een lekkere kut was dit…. Zo heet… nat…. en strak. Dit moest wel een jong meisje zijn. Hij maakte een paar slagen en legde dan zijn handen op de dijen. Hij voelde koel nylon en dat deed zijn pik gretig kwispelen. Hij voerde het tempo langzaam op en begon zich nu toch af te vragen wie hij daar aan het neuken was. Hij gromde van genot en direct legde Esther een vinger op zijn lippen om hem tot zwijgen te brengen.

De Sint (Kevin) stond bij het hoofd van Marjolein. Hij keek naar Esther en toen ze hem een knikje gaf trok hij het oogmasker van haar hoofd en gelijktijdig deed Esther dat bij Henk.

Marjolein besefte als eerste wie haar daar aan het neuken was maar kon geen woord uitbrengen en Henk keek met grote verbazing naar de vrouw die daar voor hem lag en hem met grote ogen lag aan te kijken.

“ohhhhhh mam….. jij…. Jij bent het….” zei hij zacht in opperste verbazing.

Marjolein knikte en schudde met haar hoofd. Kevin had daardoor moeite om de knevel los te maken en de bal uit haar mond te trekken.

“Henk….. “ fluisterde ze met droge mond.

Henk hield op met neuken maar hield zijn pik in de kut van zijn moeder. Esther gebaarde dat ze stil moesten zijn omdat het ook voor Maartje een verrassing moest worden. Marjolein draaide met haar heupen, ze had genoten van het neuken door de toen nog onbekende en wilde nu, ook al was het haar zoon of misschien wel juist omdat het haar zoon was, dat hij door zou gaan.

Henk begon weer langzaam te bewegen. Hij realiseerde zich dat het niets meer uitmaakte of hij nu zijn zuster, zijn dochter of zijn moeder neukte. Met een brede grijns om zijn lippen pompte hij weer in en uit.

Marjolein keek met glinsterende ogen, bijna trots naar haar zoon die nu het tempo in haar gloeiende kut opvoerde. Op het moment dat ze luid wilde gaan kreunen en hem aan te moedigen kreeg ze de pik van de Sinterklaas in haar mond. Hij hield haar hoofd vast en pompte zijn harde pik over haar tong. In haar extase begon Marjolein meteen flink te zuigen en moest Kevin alle zeilen bijzetten op niet onmiddellijk klaar te komen.

Maartje hoorde dat er flink geneukt werd ergens in de kamer. Onmiskenbaar kon ze aan het zachte gekreun horen dat haar vader bezig was. Ze had geen enkel idee met wie hij dat deed. Het zou natuurlijk met tante Esther kunnen zijn maar waarom dan die blinddoek.

Dennis lag nog steeds boven op haar en zoende haar diep in haar mond om haar tot zwijgen te houden.

“Stil blijven….” maande hij en gleed van haar af. Hij trok haar overeind en leidde haar naar de tafel waar de anderen bezig waren.

Esther had de blinddoek bij haar moeder weer omgedaan en Maartje hield halt naast haar vader. Hij keek genietend naar zijn dochter, die nog geen enkel idee had wie daar aan het neuken waren. Dennis pakte haar hand en legde die op de billen van Henk. Het meisje streelde aarzelend, wel vermoedend dat het haar vader was. Ze merkte dat hij zijn lijf bewoog en tastte naar voren over zijn buik naar de wortel van zijn pik. Ze voelde die in en uit een natte spleet gaan. Ze vond het reuze spannend, omdat ze geen idee had wiens kut dat was. Ze bespeurde dat de onderbuik gladgeschoren was en als de pik er uit kwam om direct weer toe te stoten voelde ze de natte stam.

Esther nam haar nichtje bij de arm en hielp haar een stukje verder. De Sint Kevin kon het niet nalaten even aan het poesje van het grietje te voelen. Ze was nat en dus zo geil als ze maar kon zijn. Terwijl Maartje geholpen door Esther op de tafel klom trok de Sint zijn warme pak uit. Hij hield echter zijn baard en pruik nog op om niet direct herkend te worden.

Maar Henk herkende hem direct. Hij had zich al afgevraagd wie die Sint toch zou zijn die hem na binnenkomst even had gepijpt. Hij grijnsde van oor tot oor toen hij de man herkende die lange tijd samen had gewoond met zijn zuster en met wie hij regelmatig geile spelletjes had gespeeld. Hij stak zijn duim omhoog om hem te complimenteren met de sexy outfit welke onder het Sinterklaaspak vandaan kwam.

Hij stootte nu nog gretiger in de warme, strakke kut van zijn moeder en zag zijn dochter met haar poesje op de mond van haar oma zakken. Hij had het niet meer en toen hij zag dat zijn moeder het meisje begerig begon te likken en tegelijkertijd zijn neefje een vinger in zijn aars stak kwam hij grommend klaar. Hij schokte en stootte en vulde voor het eerst in zijn leven de kut van zijn moeder met zijn hete sperma.

Esther zat met een voet op een stoel en met een knie op de tafel met haar gezicht bij Maartje. Ze trok de blinddoek van haar ogen. Maartje zag, zoals ze verwachtte haar vader staan. Hij schokte en kermde en kneep hard in de dijen van de vrouw die hij zojuist geneukt en volgespoten had en die haar kutje geweldig lekker lag te beffen. Ze zag een stevig vrouwenlijf om haar middel een gordeltje en om haar benen prachtig glanzende huidkleurige nylons. Ze keek naar de borsten van de vrouw die mee wiebelden met de schokkende beweging die ze maakte als genot van haar bijna onophoudelijk orgasme.

Marjolein genoot met volle teugen, ze voelde zich helemaal het middelpunt van een ongelooflijk geile orgie. Haar kreunen werd gesmoord door de harde pik van Sinterklaas in haar mond en toen die uit haar mond trok kreeg ze direct een verrukkelijk kaal kutje op haar mond geduwd. Ze had geen flauw idee tot wie het kutje toebehoorde, maar al likkend ontstond bij haar de gedachte dat dit het poesje van haar kleindochter wel eens kon zijn. Die gedachte deed de opwinding bij haar stijgen en ze begon nog feller te likken.

Op dat moment maakte Henk plaats en kwam de lul van haar kleinzoon bij haar naar binnen. Ohhhh jaaaaaahhhh…. Ze wilde ook zijn zaad….. de Sint had haar al volgespoten en daarna haar zoon en nu wilde ze het sperma van haar kleinzoon.

Dennis knalde ruw zijn harde jonge lul in de volgespoten flamoes van zijn oma. Hij ging direct met volle vaart in haar tekeer. Wat was hij geil…. Zeker nu oma ook zijn nichtje lag te beffen terwijl hij haar naaide nam zijn opwinding alleen maar toe. Hij pompte hard in en uit, lekker soepel door het sperma van zijn oom. Hij pakte met een hand een ferme tiet van oma beet en met zijn andere een tietje van zijn nichtje. Wat een verschil…. die soepele dikke tiet van oma en dat lekkere stevige borstje van Maartje.

Maartje zat klaar te komen…. Ze kreunde luid en met een gil kwam haar hoogtepunt los. Ze danste op de mond van de onbekende vrouw onder haar. Nu Dennis haar neukte kreeg ze het vermoeden dat dit geen onbekende voor hem was. Al schokkend vanwege het orgasme flitsen divers opties aan haar voorbij, ze dacht zelfs even haar moeder maar dat zou onmogelijk zijn. Haar moeder was niet van seks en feestjes, laat staan dat ze zich zou laten verleiden tot een orgie als deze.

Ze zag aan de beweging van Dennis dat hij aan op het punt stond zijn climax te bereiken. Uit haar ooghoek zag ze dat tante Esther voorovergebogen stond met de pik van die Sinterklaas van achteren in haar kut. Van die man had ze helemaal geen idee wie dat was. Ze vond het wel spannend dat hij dameslingerie droeg, net zoals haar vader en Dennis wel een aan hadden gehad. Ze vond dat best wel opwindend, niet altijd maar zo af en toe was dat best geil.

Esther werd stevig door Kevin geneukt en ze wenkte haar broer om voor haar te komen zitten zodat ze hem weer stijf kon pijpen. Ze genoot nu de orgie in volle gang was. Ze hoorde dat op de tafel goed klaar gekomen werd en ze wilde nu toch even de regie weer in handen nemen. Ze liet de mannen waarmee ze zo lekker bezig was na een tijdje alleen met de belofte dat ze zo terug zou komen.

Ze liet Maartje nog even op het gezicht van haar oma zitten maar maakte de boeien van Marjolein los. Dennis stond nog tussen de benen van zijn oma na te schokken terwijl hij begerig over haar glanzende kousen streelde. Ze wist dat zijn pik nog stijf in de kut van haar moeder zat en eigenlijk had ze nu zin om zijn jonge paal even in haar te nemen. Terwijl ze de boeien losmaakte kuste ze hem liefdevol op zijn buik en kriebelde even aan zijn ballen.

Maartje zag tante Esther wenken; “kom maar schatje….” zei ze lief. Maartje tilde haar ene been op en bleef met haar andere knie op de tafel zitten. Ze keek nieuwsgierig naar het gezicht onder haar, het gezicht van de vrouw die haar zo heerlijk had laten klaarkomen.

“ohh oma…. Ohhhh ja… stiekem dacht ik het wel…” zei het blonde grietje bijna verlegen.

Marjolein, wiens gezicht nat was van het kutsap van haar kleindochter, grijnslachte naar haar kleinkind. “Hihihi…. en ik dacht stiekem wel dat jij het was lieve schat…” antwoordde de oudere vrouw en ze stak haar armen naar haar kleindochter uit. “Kom geef me een kus…”

Dat werd niet zomaar een kus…. Direct zaten de twee diep met elkaar te tongen en Dennis werd er zo geil van dat hij weer begon te pompen.

Voordat ze zich omdraaide voelde Esther even aan het kutje van haar nichtje…. Ze wat drijfnat, natuurlijk door het likken van Marjolein maar zeker ook vanwege haar eigen sapjes. Esther wist als geen ander dat haar nichtje lekker nat kon klaarkomen en ook heel vaak achter elkaar. Ja een echte geile meid was Maartje. Ze keek nog even hoe het grietje met haar oma lag te tongen terwijl om door haar andere kleinkind weer diep werd genaaid.

Ze stond voor Kevin; “zo, doe nu die pruik en die malle baard maar eens af…” zei ze luid.

De drie op de tafel hielden direct op met hun activiteiten en keken nieuwsgierig op. Dennis was de eerste die hem herkende. Kevin, de man waarmee zijn moeder een aantal jaren had samen gewoond. Hij was toen nog klein geweest en had zeker niet geweten dat Kevin zo’n geile vent was.

Marjolein keek verheugd naar Kevin, de man waar ze wel eens stiekempjes naar had verlangd toen hij nog met haar dochter samenwoonde. Owwww wat een verrassing en hij had haar ook nog zo lekker geneukt.

De enige die Kevin niet (her)kende was Maartje. Ze had in die tijd niet zoveel contact gehad dat ze Kevin zou kunnen kennen. Ze keek begerig naar de stijve lul van de oudere man die tussen de jarretelles naar voren stak. Ze liet haar grootmoeder achter, die werd toch nog geneukt door Dennis, en liep op Kevin af. Op de een of andere manier had ze een zwak voor oudere mannen, ze wist zelf ook niet waarom, maar ze voelde zich meteen tot Kevin aangetrokken. Bij de ontvangst had ze zich al opgewonden gevoeld toen hij haar als Sint streelde, maar nu…..nu wilde ze met hem… Ze zakte bedeesd op haar knieën voor hem neer en staarde begerig naar zijn dikke mannenlul.

“pijp maar meisje….” zei Kevin zacht. Hij pakte haar hoofd teder in beide handen en duwde zijn pik naar voren.

Esther zakte naast Maartje op haar knieën en wenkte haar broer. Henk duwde bijna wreed zijn eikel in haar mond en pompte gretig heen en weer. Hij was helemaal in extase, hij had zojuist zijn moeder geneukt en dat zou zeker niet de laatste keer zijn nam hij zich voor en zijn beste vriend werd nu door zijn dochter gepijpt…. Het kon wat Henk betreft niet geiler. Hij stootte zijn eikel zo diep in de keel van zijn zuster dat ze begon te hoesten proesten.

Kevin liet zich even lekker afzuigen door het grietje en gaf zich toen over aan zijn begeerte. Hij moest en zou dit lekkere ding naaien. Hij trok haar omhoog en liep met haar naar een van de zitbanken. Hij duwde haar achterover en zonder zich in te houden perste hij zijn eikel in nauwe kutje.

“Ohhh meid…… wat ben je lekker….” gromde hij, “wat een lekker strak kutje….”

“Ja ja ja….” hijgde Maartje en keek met grote ogen naar de stevige man die haar overweldigde. Wat een genot die dikke pik in zich te krijgen. Ze nam begerig zijn tempo over en sloeg haar benen om zijn benen zodat het nylon om hun beider benen opwindend langs elkaar schuurde.

Beiden wisten dat hun orgasme niet lang op zich zou laten wachten en toen Kevin haar in zijn sterke armen nam en haar op de mond zoende kwam ze van de weeromstuit klaar.

Esther trok haar broer mee naar de tafel. “kom Dennis…. Neuk mama even….. dan kan je oom ook met zijn mama neuken…… “

“ja geil…… “ kermde Marjolein, “maar help me eerst van de harde tafel af jongen….” zei ze tegen haar zoon.

Even later lag ze met gespreide benen in een fauteuil en neukte Henk haar diep en hard. Op de bank naast Maartje en Kevin neukte Dennis zijn moeder van de wereld en het geluid was oorverdovend toen ze alle zes tegelijk hun hoogtepunt bereikten.

Om even bij te komen zaten ze wat beduusd bij elkaar van een drankje te genieten. Kevin merkte op dat Marjolein haar genen goed had doorgegeven aan haar zoon en dochter en die vervolgens aan Dennis en Maartje. Zo’n geile familie had hij nog nooit bij elkaar gezien en hij voorspelde dat het echt niet de laatste keer zou zijn dat ze zo lekker geil bij elkaar waren.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Familie Ontmoet Familie - 1


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 8093x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 2539x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 7926x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4956x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.2
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8818x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8827x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7642x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 22695x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12462x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7348x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8032x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8306x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7613x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20349x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 10085x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net