Opwindend.Net
Datum: 06-07-2018
Stemmen: 42x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 16075x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
18e Verjaardag - 3
Door Hij Wordt Een Zij - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: 18e Verjaardag - 2

Ik werd dus wakker Met mijn moeder voor mij met een strapon om.

Ze duwde de strapon richting mijn gezicht en het puntje op mijn lippen.

Ik opende automatisch me mond en likte de strapon. Mijn moeder trok de dekens van mij af en zei tegen mij maak hem maar goed nat.

Na een paar minuten zuigen begon ik zelf ook aardig geil te worden van het zuigen. Mijn moeder duwde mijn hoofd weg en vroeg heb je de plug er nog inzitten?

Ik draaide me om en liet de plug zien die nog steeds in mijn kont zat.

Mooi zei ze. Ze riep mijn broer die enkele tellen later naar binnen kwam lopen.

Ze zei tegen hem haal jij de plug er uit en maak eens alles schoon. Mijn broer trok de plug zonder waarschuwen eruit. Omdat hij er aardig lang in had gezeten deed dit onwijs veel pijn.

Gelijk duwde hij zijn mond om mijn anus en begon me te likken. Hierdoor verachte de pijn. Mijn moeder vond dit blijkbaar zeer opwindend en trok zachtjes aan de strapon.

Ik werd steeds natter en mijn moeder merkte dit en zei dat het genoeg was. Jan stapte naar achteren en likte verder aan de plug.

Mijn moeder kroop achter mij en duwde zonder iets te zeggen de strapon in mijn kont. Ze begon hard te stoten. Door het likken van Jan deed het weinig pijn.

Ik begon lekker te kreunen en keek naar mijn broer. Die had de plug schoon gelikt en duwde de plug tegen zijn anus aan. Met plug erin verliet hij de kamer.

Mijn moeder was nog steeds bezig met stoten in mij en vroeg of ik zin had om ook mijn kutje weer gevuld te hebben? Hier riep ik volmondig ja op.

Ze trok de strapon uit mijn kont en liep naar mijn gezicht toe en zei maak hem wel even schoon.

Ik likte gulzig aan de strapon en maakte hem goed nat. Toen deze goed schoon was. Ging mijn moeder weer achter mij zitten.

Ze duwde de strapon tegen mijn schaamlippen en duwde steeds iets verder door. De eikel schoot erin. Ze trok zich iets terug en mijn moeder zei wil je dat ik je neuk?

Ik antwoorde ja neuk me ik wil klaarkomen. Mijn moeder wilde dit antwoordt niet horen en pakte mij bij mijn haren beet. Ze trok er aan en zei dat ik moest antwoorden met ja meesteres.

Begrijp je dat? Snel antwoorde ik ja meesteres. Ze stootte de strapon in een keer door en riep dat krijg je als straf. Een pijn scheut schoot door mijn lichaam.

Mijn moeder begon weer in mij te stoten. Dit was lekkerder dan net in mijn kont. Na 5 10 minuten begon ik en mijn moeder harder te kreunen. Met een flinke stoot kwamen wij samen klaar.

Ze trok zich terug en zei zo dit is genoeg voor nu, ga even douchen en maak alles goed schoon ook inwendig even reinigen als je niet weet hoe dit moet roep je Femke er maar bij.

Mijn moeder verliet de kamer. Ze liep de trap af geheel zoals ze mij net had genomen dus enkel met de strapon om. Ik stapte uit bed en liep de badkamer in.

Ik stapte onder de douche en begon mijzelf te wassen. Ik had alles goed schoongemaakt toen Femke naar binnen kwam lopen.

Zonder iets te zeggen stapte ze onder de douche. Mama zei dat je misschien hulp nodig hebt. Ik keek haar aan en zei ik heb alles gewassen.

Ook inwendig? zei Femke. Ik vroeg hoe bedoel je dit? Mijn zus pakte de douche kop en bracht die naar mijn kutje.

Ze spoelde het schoon. Ze deed de kraan uit en draaide de kop eraf. Ze stapte de douche uit trok een la open en pakte een soort vibrator eruit.

De dildo had een zelfde schroefdraad gedeelte als de douchekop. Femke draaide de dildo erop en zei hier laat mij alles maar doen.

De deed de kraan weer aan en er kwam waar normaal de plas en sperma uitkomt bij een lul nu water uit.

Ze bracht kop naar mijn kutje er haalde hem door mijn schaamlippen heen. Ze maakte alles goed nat deed de kraan uit en duwde de kop me kutje in.

Toen hij er voor de helft in zat deed ze de kraan weer zachtjes open. Ik voelde het water in mijn kutje gespoten worden. Mijn zus zei voelt een beetje hetzelfde als sperma in je kutje.

Mijn zus bewoog de vibrator heen en weer. Ik begon wat zwaarder te hijgen. Femke trok de vibrator uit mijn kutje en al het water wat erin was gegaan kwam er stromend uit zetten.

Toen mijn kutje leeg was deed mijn zus weer hetzelfde. Steeds toen ik op het punt stond om klaar te komen stopte ze.

Na 3 keer zei mijn zus zo en nu de andere kant. Ik had al door en draaide me kont naar haar toe. Ook dit werd 3 keer schoon gespoeld.

Toen alles schoon was deed mijn zus de kraan uit en hield de kop voor mijn lippen. Ik likte aan de ene kant en mijn zus aan de andere kant. Samen maakte wij hem schoon.

We stapte de douche uit en droogde ons af. Beide verlieten we de badkamer beide naar onze eigen kamer. Ik liep naar mijn kleren kast en trok de kast open. Hier hingen niet meer mijn oude kleren.

Ik trok de lades open waar mijn ondergoed zou moeten liggen. Ook hier lag niet meer mijn oude ondergoed. Ik riep mijn moeder. Ze kwam mijn kamer binnen lopen. Mijn ogen werden groot.

Ze had overknee laarzen, een super strak shirtje, en een jurkje aan die schoolmeisjes aan zouden doen. Mijn moeder zei dit is vanaf nu onze kleren kast.

Ik draaide me naar de kast en bekeek de kleding. Ik zag in de lade diverse latex en lederen ondergoed liggen. In de kast hingen meerder jurkjes. In de andere kast waar normaal mijn broeken en truien lagen waren nu vervangen door diverse laarzen en hakken.

In de lade daaronder waar normaal mijn sokjes waren lagen nu enkel kousen. Ik vroeg aan mijn moeder waar zijn mijn broeken?

Ze lachte en zei die heb je niet nodig vanaf nu draag je dit. Ik vroeg en naar school daar kan ik toch dit niet aan. Hierop zei ze loop maar even mee.

We liepen de kamer van Jan binnen. Jan die op zijn bed televisie aan het kijken was. Mijn moeder liep naar de kast en trok hem open.

Hier hingen diverse jurkjes en rokjes. In de andere kast lagen diverse topjes. Vanaf nu kan je hier je kleren voor school pakken zei mijn moeder.

Moet ik dan elke ochtend eerst hier naar toe? en me hier omkleden? vroeg ik gelijk. Mijn moeder zei ja, en Jan zal je 's ochtends schoon likken.

Dus we gaan er een standaard ochtend ritueel van maken. Voor nu weet je wel waar je de kleren kan vinden.

Ik draaide mij om en liep verbouwereerd naar mijn kamer. Ik keek in de lades en zocht een leuk slipje. Overal zat een open kruis in. Mijn moeder liep langs en zei als je meer wilt kan je in mijn kast nog wel iets uitzoeken.

Ze liep weer door naar beneden. Ik pakte 1 van de strings en trok hem aan. Ik pakte een bij passende BH erbij en deed dit aan. Hier zaten gaten in en ik zag als mijn tepels die nog hard waren van het douchen door de gaatjes steken.

Ik dacht ik ga gewoon wat uitkiezen uit de kast toen Femke mijn kamer binnen kwam lopen. Ze was geheel naakt en pakte ook een string en BH uit de lade.

Ook pakte ze een jarretel gordel en een setje kousen. Zonder een woord te wisselen liep ze de kamer uit. Ik zelf kon niet kiezen wat ik over deze kleding aan moest doen.

Toen bedacht ik me wat mijn moeder zei en liep naar hun slaapkamer. Daar stond Femke nu een rokje aan te doen. Ook pakte ze een overhemd. Ze had nu een ouder uiterlijk.

Femke zei kan je niet kiezen? Nee zei ik gelijk. Ze reageerde hierop anders doe je toch hetzelfde aan als mij?

Dit leek mij wel leuk en pakte een overhemd en rokje. Femke liep de kamer uit en na 1 minuut kwam ze terug met een jarretelgordel en kousen. Deze ben je vergeten.

Femke hielp mij met aankleden. We bekeken ons zelf in de spiegel. We leken sprekend op elkaar. Femke zei we moeten wel onze haren nog doen. Ze liep naar de badkamer waar ik haar naar toe volgde.

Ze deed haar haren in een staart en hielp mij om hetzelfde te doen. Zo nu alleen nog schoenen. We liepen weer naar mijn slaapkamer en pakte daar een paar hakjes eruit. We bekeken ons zelf weer in de spiegel.

We leken wel allebei op een lerares.

Zo we zijn klaar zei Femke, Kom we gaan naar beneden dan gaan we weer lekker genieten. Ik dacht alweer? Samen liepen wij de trap af.

Beneden deed Femke de deur open en daar zaten mijn moeder en Jan aan tafel. Mijn moeder had nog steeds hetzelfde aan als daarnet. Ik keek naar Jan die had ook een schoolmeisjes uniform aan als mijn moeder.

Inclusief de laarzen. Femke nam het woord en zei waar is papa? Die komt er zo aan die is even een "boodschap" halen. Mijn moeder gaf hierbij Femke een knipoog.

Ik snapte er niks van en liep achter Femke aan naar de bank hier nam ze plaats en zei we moeten nog even wachten.

Na 10 minuten op de bank gezeten te hebben hoorde ik de voordeur open gaan. Mijn vader kwam binnen met een lange jas en zo te zien had hij ook hakken of laarzen aan.

Zo ik heb de boodschap opgehaald. Mijn vader ontdeed zich van zijn jas en hier kwam ook een schoolmeisjes uniform onder vandaan. In plaats van laarzen had hij hakjes aan.

Hier Zaten een paar slotjes aan. Mijn zus tikte mij aan en zei ik heb de sleutels opgeborgen.

Femke riep moet ik de boodschap zelf halen of komt het nog? De deur ging open en daar kwam mijn oma binnen lopen.

Ik was blij om haar te zien, aangezien ik haar al een tijdje niet gezien had. Ze had een mooie jurk aan en droeg ook een paar laarzen. Ze zei Herman kom je nog? Mijn opa kwam naar binnen. Hij liep in tegenstelling tot iedereen naakt.

Nou naakt was hij niet hij had een kooitje om zijn lul zitten. Mijn oma begroette mij en mijn zus. Ze liep naar Jan en die stond netjes op om oma te begroetten.

In plaats van 3 kussen te geven bukte hij voorover. Mijn oma deed zijn jurkje iets omhoog en zag de plug zitten. Ze trok er zachtjes aan. Jan kreunde waarop mijn oma begon te glimlachen.

Herman ik wil koffie. Mijn opa liep naar de keuken en en ging koffie zetten.

Mijn vader ging aan tafel bij mijn moeder en broer zitten. Mijn oma begon te vertellen. Zo nu vraag je je af wat we hier doen.

Ik zal je het vertellen. Wij wilde een keer koffie komen drinken op zondag. Toen we aanbelden werd er niet open gedaan. Na 10 minuten voor de deur te wachten hebben we de huissleutel gebruikt.

Toen we binnenkwamen zagen we Jan op de tafel liggen die in zijn kont werd genomen door Femke. Op de bank zaten je ouders te kijken.

Wij schrokken hiervan. Maar in plaats van te stoppen ging Femke gewoon door. Ze begroette ons zelfs gewoon. Je ouders zijn toen zelfs opgestaan en hebben ons ook begroet.

En hebben toen alles uit gelegd. Uiteraard zijn wij ook mensen en werden wij hier onwijs geil van. Sindsdien komen wij af en toe langs om ook lekker te genieten.

Waarom heeft opa dan zo'n kooitje vroeg ik. Waarop mijn oma zei hij heeft pik straf omdat hij van de week aan je moeder heeft gezeten. Hoe bedoel je? Nou zei mijn oma van de week was je moeder bij ons.

Die heeft toen wat geholpen met schoonmaken. Toen ik een boodschap ging doen en even later terug kwam lachen ze samen op de bank te vrijen. Daarom is je moeder voor vandaag een schoolmeisje en heeft je opa een kooitje.

Mijn opa kwam de kamer in lopen met koffie. Hij deelde de koffie uit en ging op de koude vloer zitten naast mijn oma.

Iedereen genoot van de koffie. Toen iedereen alles op had begon mijn opa het op te ruimen.

Oma en Femke stonden op en liepen naar de keuken tafel. Gelijk gingen ze allemaal staan.

Kom je zei mijn oma.

Wat hierna gebeurde komt in deel 4

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: 18e Verjaardag - 4


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: HoutkachelDoor: Annabelle
Gelezen: 8091x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweeling, Eerste Keer, Sauna, Aftrekken
21-03
9.0
:: Sporten Met Dochter - 13Door: N75
Gelezen: 2539x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Vaginaal, Oraal, Anaal, Kleding Knippen
21-03
8.8
:: Zwangere Moeder En Dochter - 2Door: Jan329
Gelezen: 7924x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Pijpen, Beffen, Sex, Neuken,
21-03
8.1
:: 2. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4956x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
21-03
8.2
:: Kitty - 3Door: Peter1948
Gelezen: 8818x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Blowjob
20-03
8.9
:: Nooit Verwacht - 3Door: Sharif
Gelezen: 8827x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-03
8.7
:: Sporten Met Dochter - 12Door: N75
Gelezen: 7642x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vaginaal, Anaal, Oraal, Douchen
19-03
8.4
:: Zwangere Moeder En Dochter - 1Door: Jan329
Gelezen: 22695x
Reacties: 20
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sex, Lul, Kut, Penis, Vagina, Deep Throat, Beffen, Klaarkomen, Anaal,
19-03
8.0
:: 1. Drielingen: 3...Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 12462x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Broertjes, Zusjes
19-03
8.5
:: Hittegolf In Huis - 10Door: Indigo
Gelezen: 7348x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Vader Moeder Opa Oma Dochter Zoon
19-03
9.2
:: Sporten Met Dochter - 11Door: N75
Gelezen: 8032x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Sportschool, Blote Kleding, Beffen, Pijpen
18-03
8.6
:: Ik Hou Van Alle Vrouwen - 10Door: Borrie70
Gelezen: 8306x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.3
:: Maja En Maaike... - 13Door: Rtojp
Gelezen: 7613x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
18-03
9.1
:: Kitty - 2Door: Peter1948
Gelezen: 20348x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tieners, Anaal, Eerste Keer
17-03
8.6
:: Sporten Met Dochter - 10Door: N75
Gelezen: 10085x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags: Anale Ontmaagding, Ruig, Dochter
16-03
7.9
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net