Opwindend.Net
Datum: 16-09-2018
Stemmen: 166x
Cijfer: 7.6
Gelezen: 30598x
Lengte: Gemiddeld
Tante Helpt Een Handje
Door RC.Amsterdam - Mijn Profiel Pagina

Jan (19) komt thuis en ziet dat de zus van zijn Moe, Tante Majorie er reeds is. Tante komt voor enkele maanden het huishouden doen aangezien zijn Moeder voor haar werk naar het buitenland moet en op deze manier Jan kan blijven studeren. Het valt Jan op dat de Tante, die hij heel lang niet gezien heeft, er goed uit ziet voor een vrouw van 45+. Ze heeft een leuk kort kapsel. Blond, hetgeen haar goed staat. Na het eten gaat hij op zijn kamer studeren en daarna lekker slapen. De volgende dag vertrekt zijn Moe, afscheidt en tot ziens op het vliegveld en daarna terug met Tante. Ze vraagt hem te helpen met boodschappen doen want ze kent de stad en de buurt niet. Natuurlijk helpt hij en ze slepen een flinke mond voorraad en kruideniersartikelen aan. Ook wordt Wodka en Cognac ingeslagen, alsmede Cola en Spa Rood. Ze ruimen de spullen in de ijs/koelkast en de provisiekast.

De maaltijd van de afhaal Chinees smaakt als gewoonlijk en wordt met bier weggespoeld.
Het ijshoorntje als toetje wordt door Tante met haar tong en lippen uitvoerig en demonstratief
gelikt en opgezogen. Jan gaat die Tante nu met wat andere ogen bekijken.
Cognac en koffie toe, Tante zet wat muziek op en zegt "nu ga ik een heel speciaal toetje voor je maken" en loopt even de kamer uit..
Ze is maar kort weg en bij haar terugkomst trekt ze ritmies op de muziek bewegend haar jurk langzaam uit, heel rustig. Jan haar lichaam aanbiedend. Dat is een aktie waar ze zelf zo van kan genieten, zich aanbieden en de reactie van de ander - in dit geval dus Jan - te zien.
Als haar jurk uit is speelt ze demonstratief met de in een BH verpakte tieten zodat de BH omlaag zakt en de ferme tieten met de ondertussen harde tepels duidelijk zichtbaar worden.
Haar kort geknipte blonde kapsel omlijst haar vriendellijke gebrilde gezicht. De lachende mond lijkt een uitnodiging te zijn, zo van "kom maar schat". Dat ze een leeftijd heeft is duidelijk, maar niet storend. Het duidt op ervaring.
Om haar hals draagt ze een parelketting de BH trekt in haar schouders en drukt haar verder blote borsten, grote, stevige met heerlijke tepels, op. Enige vetrandjes ontsieren niet maar tonen aan dat deze heerlijke vrouw niet meer de jongste is. De sjarrretel geeft de onderbuik steun en houdt de kousen - klassiek donkerbruin - op. Met de benen wijd toont ze haar geschoren schaamgebied en staat de kut uitnodigend open.
Haar ontspannen gezicht maakt duidelijk dat "ze er klaar voor is" en de middag van sex kan beginnen.
Jan, die nog nooit verder is gekomen dan wat zoenen en friemelen met wat meisjes van zijn leeftijd loopt rood aan en weet zich even geen houding te geven.
Nog een cognac graag, Jan, zegt ze. Hij maakt de drank gereed - in een warm glas - en neemt er zelf ook een. Gezondheid.
Ze nippen terwijl Jan haar bekijkt en geniet van haar volwassen lijf. De bobbel in zijn broek maakt zijn interesse duidelijk zichtbaar.
Majorie zet haar glas neer en loopt op hem af. Als ze pal op hem staat legt ze een hand op zijn wang en wrijft zijn andere hand over haar mond, kussend en via de kin naar haar borsten.
Allemaal voor jou lieve jongen. Heb je er zin in? Jan bedenkt zich niet langer en drukt dat machtige lijf tegen zich aan Majorie op de mond kussend en van haar warme mond mag genieten want ze kust met open mond tongend terug. Hij legt zijn handen nu op haar billen en voelt het heerlijke koele vlees. Als hij een hand naar haar lies brengt voelt hij Majorie wat rillen - oh ja lief murmelt ze.

Nu trekt ze de kleren van de jongen uit en grijpt zijn grote harde geslacht. Ze pijpt hem en al snel komt de jongen tot een orgasme. Ze slikt zijn overvloedige sperma smakkend weg en drinkt haar cognag uit. Majorie doet nu de rest van haar kleren uit en trekt hem tegen zich aan. Fijn zo dat vlees op vlees he lief? Oh ja Tante - zeg dat nooit weer jong, nu ben ik je minnares en noem je me onder ons je neukertje of zo en in het publiek gewoon Majorie. OK?OK.

Ze gaan naar het twee persoonsbed van zijn Moe waar Majorie hem tegen zich aantrekt en zegt hem haar lijf uitvoerig te gaan ontdekken. De ervaren vrouw had al vaker gemerkt die ontdekkingstoch van jonge onervaren knullen op haar lijf bijzonder te waarderen. Nu Jan dus.
Kon Jan de borsten van de schoolvriendinnetjes in een hand houden voor de borsten van Majorie zijn kolenschoppen nodig. Het wat knijpen en kussen van de tepels heeft wel een opwindend effect merkt hij en zakt af over de machtige buik naar haar schaamgebied. Eerst voelt hij uitvoerig met de handen en merkt dat ze een beetje nat is geworden. Hij wil haar daar kussen en dan neemt ze zijn hoofd en wijst hem op de klit en de al wat openstaande schacht. Likken en daar zuigen jong. Hij doet dat en schrikt aanvankelijk van de reactie van het schokkende lijf van Majorie. Even stopt hij - doorgaan lief het gaat prima.

Als hij een vinger in haar steekt neemt de vochtigheid toe en ook het rillen van Majories lijf.
Ze weet dat ze controle over haar spieren aan het verliezen is als ook de dijen gaan trillen.
Majorie grijpt nu het hoofd van Jan, trekt dat omhoog en plaatst zijn lijf bovenop het hare en brengt zijn pik in haar warme, het lid omsluitende kut. Een verrassende kreet van Jan beantwoord ze met - heerlijk zo he schat? Zijn kussen bevestigen het.
Instinktief gaat Jan nu neuken en Majorie zorgt ervoor dat ze daar geraakt wordt waar ze geraakt wil worden. Jan komt en ze grijpt met haar kutspier zijn pik om hem hard en "binnen" te houden. Ze voelt zijn hartslag in haar via de pik van de jongen.
Opnieuw gaat Jan neuken en Majorie wordt nu door de energieke knul meegesleept op de goven van de neuk-orkaan die nu hun beider lichamen beheerst.
Aan de samentrekkingen van de spieren in de onderbuik merkt Majorie dat ze klaar gaat komen - en hoe. Het resulteert in een knallende squirt en heftig schokkend lijf en benen.
Ze heeft Jan goed vast en samengeklemd doorstaan ze de storm. Nu jij lief, nu jij fluisterd ze in zijn oor. En hij gaat, hard neukend en vult haar kut met zijn sperma, nog lang nagenietend met zijn pik in haar. Fijn he, geiltje?

Zo Jan, ja waar heb je nou een geile Tante voor? En weer kust ze die lieve jongen. Je weet het niet, maar ik heb veel meegemaakt. Nu ben ik weer helemaal OK en heb weer zin in allerlei leuke zaken, waaronder sex. Bij mij kan je altijd terecht, je zult altijd een neukertje voor me zijn. Het was heel lekker en aangezien het buiten zo vreselijk waterkoud is moesten we de dag maar zo samen in bed doorbrengen. Lijkt je dat wat?
Als antwoord laat Jan zijn hand in haar glijden, tegelijkertijd de klit stimulerend zodat Majorie weer helemaal "gaat". Bedoel je zo schat?

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Tantes Helpen Verder

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Familie" VERHALEN
:: Maria En Klaas...Door: Maria
Gelezen: 665x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Oom Tante Onwetend Leren Beffen Spuiten Vingeren Neuken Anaal Plassen
15-11
9.5
:: Mezelf Opa MakenDoor: Rusure
Gelezen: 9667x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stiefdochter, Neuken, Pijpen, Geil
15-11
8.8
:: Vroeger En Nu - 7Door: Zorro
Gelezen: 4031x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
15-11
9.0
:: De Verleiding - 1Door: Guapa
Gelezen: 6214x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
14-11
9.1
:: Samen Gluren In Het ZwembadDoor: Mark451
Gelezen: 25343x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-11
8.3
:: De Game 02...Door: FreeWriter
Gelezen: 12767x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Dochters, Pap, Therapie, Rollen Spel, Incest
12-11
9.2
:: Grote GevolgenDoor: De Baron
Gelezen: 28423x
Reacties: 12
Lengte: Zeer Lang
Tags:
12-11
9.3
:: Stiefbroer Troost MeDoor: Ilse21
Gelezen: 13265x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Liefdesverdriet
12-11
8.1
:: Maria En Klaas...Door: Maria
Gelezen: 11722x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Onwetend, Jong, Teder, Borsten, Voorzichtig, Ontmaagden
11-11
8.9
:: Vreemd Gezin - 19Door: FreeWriter
Gelezen: 16036x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tiener, Dochters, Pijpen, Anaal, Familie, Gezin, Neuken
10-11
8.8
:: De Game 01 (de Eerste Stap)Door: Freewriter
Gelezen: 23610x
Reacties: 10
Lengte: Lang
Tags: Dochters, Pap, Therapie, Rollen Spel, Incest
10-11
9.0
:: Vroeger En Nu - 6Door: Zorro
Gelezen: 10341x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
10-11
8.9
:: Willem En Mieke...Door: Maria
Gelezen: 11016x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Zus, Tante, Oom, Groepsseks, Anaal, Plassex
08-11
8.7
:: Willem En Mieke...Door: Maria
Gelezen: 23884x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Broer, Zus, Tante, Oom, Ontdekken, Groeps, Plasseks, Anaal
08-11
8.6
:: Zusje Te HuurDoor: Verknipte Geest
Gelezen: 29239x
Reacties: 18
Lengte: Zeer Lang
Tags: Incest, Zussen, Zusje, Tieners, Verkrachting, Prostitutie, Hoer
07-11
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net / Bezoekers Online: 650