Opwindend.Net
Datum: 11-09-2017
Stemmen: 16x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 4430x
Lengte: Lang
Verwisseld De Drielingen - 6.3
Door Zazie Yazhie - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verwisseld De Drielingen - 6.2

Hallo, ik ben Joost. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in een ander persoon terecht. Na een week werd ik weer gewisseld en sindsdien ‘woon’ ik steeds een week in een ander lijf en neem het leven van die persoon dan over.
Eerst was ik verdrietig maar later werd het spannend om iedere week in een ander mens wakker te worden, soms een meisje, soms een jongen. Ze hebben altijd mijn leeftijd, 18 jaar en zij gaan dan blijkbaar een weekje met vakantie of zo. Wil je al mijn avonturen lezen? Kijk dan in het profiel van Zazie


Deze week ben ik in Max en in hem heb ik de eerste dag al de nodige avonturen beleefd, lees maar even de delen die vooraf gingen.

Sara en Sam

Mijn identieke drielingbroertjes Daan en Sam hebben zonder dat ik het wist toe staan kijken hoe ik ons zusje Sara ontmaagdde en daarna lekker neukte, als ik klaar ben applaudisseren ze. Ik kijk om en achter ons in de deuropening staan ze allebei naakt en met een stijve pik. Blijkbaar hebben ze het lesje dat we Sara hebben geleerd mee staan bekijken en hebben ze er veel waardering voor. Maar het lijkt me dat ze allebei ook ergens zin in hebben. Want ze pakken ieder nog een sjaal uit Eva's kast, trekken Sara’s benen die nog steeds om mijn heupen zitten omlaag, stretchen ze zover mogelijk uit elkaar en binden ze dan vast aan het voeteneinde. En vervolgens, voordat ik besef wat er gebeurt, doen ze dat ook met mijn armen benen. Ze binden ze gestretcht aan hoofd- en voeteneinde vast en zo lig ik, helemaal uitgestrekt, met mijn pik nog steeds behoorlijk stijf en diep in haar, op Sara. ‘He jongens, wat gaat er gebeuren?’ vraag ik. En 'mmpf' zegt ook Sara achter het broekje in haar mond...

‘Tja Maxiegast’, zegt Daan, ‘dat is voor jou een vraag en voor ons een weet. Ik dacht dat wij daarstraks klaar waren maar ondertussen ben jij lekker sneaky aan de slag gegaan met ons frigide zusje Sara. We zouden toch alles delen? ‘Nou sorry hoor, maar ze maakte het er zelf naar’, reageer ik. ‘Kan niet schelen, broertje, we zouden alles delen en nou moet je toch even de gevolgen ondergaan’, reageert Daan weer. ‘Maar Sam en ik weten het goed gemaakt, je kunt een goed doel dienen. Sam is net zo straight als jij en ik maar hij hoorde dat jij zo’n lekker neukkontje hebt en dat wil hij ook eens proberen.’

‘Ja maar…’, wil ik zeggen, maar het heeft al geen zin meer. Sam is meteen bovenop me gaan liggen en drukt met zijn gewicht mijn alweer helemaal stijve pik diep in Sara. ‘Mmpf’, is haar inmiddels welbekende reactie. Ik kijk haar aan en zie dat ze het eng vindt, haar ogen zijn wijd open van schrik. Nou, ik voel me ook niet helemaal happy maar geef haar toch geruststellend een kusje op haar hoofd. Daan zegt tegen Sam dat hij mijn kontgaatje goed smooth moet maken en geeft hem een flesje olie. Sam giet er wat van op mijn gaatje en ik voel meteen dat er ook heel kriebelig olie vanuit mijn gaatje omlaag drupt, langs mijn ballen naar mijn pik toe. Wel geil hoor.

Dan zet Sam zijn pik tegen mijn kontgaatje en duwt. ‘Nou’, zegt hij tegen Daan, ‘strak hoor, kan ik echt doorduwen?’. ‘Kom op Sam’, reageert Daan een beetje vinnig’, ‘Max is niet van suiker hoor, gaan met die banaan’. Naja, en dat doet Sam dus. Ineens duwt hij door en daar is dat opgevulde gevoel in mijn buik weer. Niet echt lekker maar toch wel geil. Sam begint in en uit me te glijden en net als daarstraks met Daan geeft hij zijn beweging via mijn pik weer door in het kutje van Sara. Ik zie dat ze helemaal verbaasd onder me ligt, niet goed begrijpend wat haar toch allemaal overkomt. Hoe dan ook, Sam komt ondertussen lekker op gang en neukt zich in mijn kont de sterren van de hemel, hij kreunt steeds harder. Hij duwt zich steeds dieper naar binnen en dat maakt dat ik op dat moment ook weer steeds dieper met mijn pik in Sara terecht kom. En dat maakt weer dat ik dan ook maar lekker mee wil doen maar omdat ik vastgebonden lig gaat dat maar moeizaam. Zodra Sam zich uit me terugtrekt doe ik dat voor zover het me lukt ook uit Sara. Als hij zich dat in me duwt geef ik die beweging lekker door in Sara’s kutje, die ook mee begint mee te doen en steeds haar kutje hard tegen me aan duwt door haar heupjes voor zover mogelijk op te tillen.

Ik moet toegeven dat het toch wel heel geil is om als een soort beleg in een sandwich van de gladde lijven van je eigen zusje en broertje te dienen, het is heerlijk zoals ik glibberig van het vocht en het zweet op Sara op en neer schuif en boven mij een ook al zwetende Sam zich uitleeft op mijn rug en in mijn kont. Best geil om zijn buik en borst zo over mijn rug te voelen glijden, het schuurt een beetje door zijn getrimde borstharen. Sam is de eerste die het niet meer houdt, op een gegeven moment begint hij steeds harder te kreunen en ik voel hoe zijn zaad met warme golfjes in mij terecht komt. Omdat Sara en ik hiervoor ook al geneukt hebben houden wij het nog iets langer vol. Ik vraag Daan mij los te maken, hij doet dat gelukkig en nu kan ik er lekker op los gaan. Met Sam nog steeds uitpuffend terwijl hij languit op mij ligt en zijn pik nog in mij heeft zitten kan ik ondertussen lekker doorrammen in Sara’s kutje. Zij kreunt ook weer steeds harder en komt dan met een gilletje klaar, dat weg smoort in het broekje in haar mond.

En zo blijf ik uiteindelijk van ons drietjes alleen over en pook maar door, wat is dat kutje van Sara toch heerlijk strak, ik kan er maar niet mee ophouden. Sara begint opnieuw mee te bewegen en dan, niet te geloven, voel ik hoe ze heel diep van binnen spiertjes aan het werk heeft gezet die mijn pik een beetje knijpen. Ohw, het wordt steeds geiler, ik stop met bewegen en geniet van Sara’s nieuwe kunstje. Ik druk me iets omhoog en kijk haar aan. Haar oogjes zijn half dicht, ze ziet me wel maar toch ook weer niet, in een soort trance lijkt het wel. Ze zweet inmiddels enorm, de druppeltjes glijden vanaf haar gezicht in haar haren die steeds cohtiger tegen haar hoofdje beginnen te plakken, wat een geil en erotisch gezichtje heeft ze zo. Ik zie ook tranen, ik kus haar ogen en lik daarna de tranen weg, lekker zout smaken ze. En ondertussen kneedt ze mijn pik maar door, daar diep in haar. ‘Saar, wat ben je toch een toppertje aan het worden’, fluister ik in haar oor. Ze kijkt me aan en knijpt als antwoord haar kutje nog wat steviger om mijn pik, een soort ritmische pulsjes lijken het wel. Mmmmm.

Sam is op mijn rug ondertussen van nabij getuige van dit alles, hij rijdt als het ware mee en gniffelt er een beetje om. Hij strekt zich steeds helemaal op mijn lijf uit, ik merk dat hij het contact van onze lijven ook lekker vindt. Tussen ons ontstaat er ook steeds meer zweet waardoor hij lekker glibberig op me aanvoelt. Maar dan rekt Sam zich nog eens helemaal op mij uit, en trekt dan zijn pik, ik voelde al dat die weer stijf is, uit mijn gaatje. Hij gaat van me af, stapt van het bed en voor Eva er op bedacht is pakt hij haar stevig beet. ‘Zo zusje’, zegt San, ‘jij hebt ook nog iets van me tegoed’. Eva is ook nog steeds geil en klemt zich meteen tegen Sam aan. Sam legt haar op het kleedje op de grond, vouwt haar benen wijd open en schuift met een stevige haal zijn pik in haar kutje. Eva zucht vergenoegd, slaat meteen haar benen om zijn heupen, en Sam begint haar rustig te neuken. De druk is bij hem duidelijk van de ketel, hij doet het kalmpjes aan.

Ik lig dat allemaal zo eens aan te kijken terwijl ik ondertussen weer lekker stil ligt te genieten hoe Sara’s kutje mijn pik kneedt. Sara is inmiddels bijna van de kaart, haar ogen zijn bijna dicht en het enige wat ze doet is allemaal kleine kreetjes vanachter het onderbroekje in haar mond slaken. Voorlopig laat ik dat er toch maar inzitten want voor je het weet gaat ze weer gillen, terwijl ze zich nu mooi helemaal heeft overgegeven. En dan wordt het tijd weer in actie te komen, ik beuk me weer lekker in en uit haar. En terwijl ik zo al neukend het gevoel heb dat dit zo nog wel even door kan gaan, denkt Daan er duidelijk anders over. Ineens pakt hij me bij mijn benen en trekt me zo hard omlaag dat mijn pik uit Sara schiet. Vervolgens sjort hij net zo lang aan mijn benen dat ik aan de achterkant van het bed op de grond rol. Direct neemt Daan mijn plaats over, ‘zo’, zegt hij, ‘jij hebt nu genoeg gehad, in dit trutje van een zusje heb ik ook al heel lang zin. En voordat jij er weer een kwakje zaad in stopt vind ik dat er nu eerst wat van mij in moet’.

Daan brengt zijn pik tussen de kutlipjes van Sara en met een krachtige beweging vanuit zijn heupen schuift hij zo tot aan de wortel van zijn pik naar binnen. Sara komt bij uit haar trance en begin meteen weer vanachter het boxertje in haar mond opgewonden geluidjes te maken, maar daar trekt Daan zich niks van aan. Hij is duidelijk van plan haar eens even flink te gaan uitwonen. Hij ragt er ontzettend op los in haar, hij ramt zijn pik in een weird hoog tempo steeds weer in Sara’s kutje, ze schokt gewoon op en neer. Tegelijkertijd pakt hij met een hand een tietje van haar vast en kneedt dat alsof het van haar lijf moet loslaten, het was al roze door de behandeling van Eva maar nu kleurt het in een hoog tempo rood. En doet dat Daan daarna ook zo met haar andere tietje, ocherm. Sara gilt het echt uit achter het broekje in haar mond.

Daan

Ik vind dat Daan inmiddels eigenlijk wel dezelfde behandeling verdient die hij mij heeft gegeven toen ik vanochtend Eva lag te neuken. Ik verzamel stil en sneaky de sjaaltjes op de grond, moet er zelfs een paar onder de chilled neukende Eva en Sam vandaan trekken. Wat zijn ze toch lekker bezig, Eva heeft haar benen inmiddels in haar nek liggen en Sam duwt zijn pik iedere keer weer zo diep in haar dat hij echt niet verder kan. En iedere keer ook slaakt Eva een klein gilletje. Ze zijn allebei al een keer klaar gekomen dus zullen ze het nu nog wel even vol houden.

Ik loop terug naar het Bed waar Daan volop Sara aan het uitwonen is, pak zijn linkerhand en bind die snel aan het hoofdeinde. Voor hij beseft dat ik dat doe ben ik al aan de andere kant en bindt ook zijn rechter hand vast. ‘Tjesse Max, kutgast, hou s effe op’, mompelt Daan maar eigenlijk is hij al te ver heen in zijn geile actie om nog goed mee te krijgen waar ik mee bezig ben. En vervolgens is het vrij makkelijk om eerst zijn linker- en daarna zijn rechterbeen aan het voeteneinde te binden, goed ver uit elkaar getrokken. Dan pas wordt Daan goed nijdig, want zijn neukpartij is nu toch wel een beetje onderbroken. Hij brult tegen me dat ik hem onmiddellijk moet losmaken en dat brengt mij tot het besluit op zoek te gaan naar een slipje van Eva. Ik vind het op haar stoel, verfrommel het ook tot een propje, trek Daan aan zijn haren achterover en stop het in zijn mond. Sjaaltje er omheen en klaar, hij ligt nu samen met Sara ieder vanachter hun eigen onderbroekje te murmelen.

Ik pak de fles olie, giet wat in mijn hand en ga daarmee vervolgens zijn kontgaatje masseren. Ik maak het lekker smooth, wrijf er dook zijn rug en billen mee in en ga dan op Daan liggen om voor het eerst in mijn leven een jongen te neuken. Ik duw mijn eikel tegen zijn gaatje en druk een beetje. Geen beweging in te krijgen, pfoew, dat gaat moeilijk zeg. Even doorduwen maar, en Daan reageert erop met een hoop gekerm. 'Jaja gast, ik heb het moeten ondergaan dus jij ook', zeg ik tegen hem. Met een plopje schiet mijn eikel in zijn kont, eerst schrijnt het een beetje. Ik wrijf er nog wat olie omheen en duw me dan dieper naar binnen. Ohw, dat is ook superstrak zeg, nooit geweten dat een kont zo lekker kon voelen. Als mijn pik volledig in Daan zit ga ik eens lekker languit op hem liggen om een beetje te wennen aan het gevoel.

Het voelt wel goed merk ik, en langzaam begin ik in Daan op en neer te bewegen. Hij reageert door tegen te duwen en geeft op die manier mijn neukbeweging weer door aan Sara. Omdat ik het rustig aan doe moet hij zich ook in houden, en zo ontstaat er op een gegeven moment een lekkere rustige cadans van drie neukende lijven, een klein prachtig meisje en twee flinke jongens met strakke lijven, ik geniet er echt van. Na een tijdje vind ik het mooi geweest, ik neuk Daan nog een paar keer flink hard en schiet mijn zaad bij hem naar binnen. Het was lekker maar een meisje neuken vind ik toch spannender en geiler, en vooral hou ik van alles wat er aan en in hun lijf zit. Ik voel dat het qua sex nu wel even op is en klauter van Daan af.

Ik maak de sjaals los waarmee Daan en Sara zijn vastgebonden, haal ook de broekjes uit hun monden en ja hoor, meteen begint Sara luidkeels te kermen. ‘Ophouden’ zeg ik en knijp haar als straf hard in haar tietjes, ze wordt op slag stil. Voor Daan is dat het signaal weer fors op haar in te rammen, vouwt haar benen omhoog tot haar schouders en beukt zich in een hoog tempo steeds dieper in haar kutje. En ondanks haar aanstellerij komt Sara toch opnieuw weer klaar en zakt dan onder Daan helemaal uitgeteld terug in bed. Daan gaat nog even door maar dan hoor ik hem ook kreunen, hij vult mijn zaad in Sara’s kutje aan met een nieuw voorraadje van hem. Hij laat zich languit over Sara heen vallen en kan geloof ik geen ‘pap’ meer zeggen. Ik hoor de arme Sara onder hem kermen dat ze geen lucht krijgt en Daan rolt zich van haar af.

Wauw, hoe Sara er uit ziet, haar lijf kletsnat, haar haren verwilderd en vochtig, oogmake-up volledig doorgelopen, haar tietjes vuurrood en overal rode plekken op haar buik en benen. Ik voel me schuldig als de aanstichter van al dit sexgeweld op haar. Ik duw Daan van het bed en ga languit naast Sara liggen, buig me over haar heen en geef haar over haar hele gezicht en op haar borstjes kusjes. Dan kus ik langzaam haar hele lijf, tot aan haar tenen toe en dan weer terug naar boven. Haar kutje geef ik onderweg even een zacht likje, proeft lekker zilt naar haar en ons zaad en weet ik wat allemaal nog meer. Als ik weer boven bij haar lieve koppie ben fluister ik ‘Sorry lieve Sara’ in haar oor, ‘maar dit was wel echt hard nodig voor je. Je kan nou voortaan lekker meedoen!’. Dan ineens draait ze haar lijfje helemaal tegen me aan en geeft me een dikke knuffel. Plak plak doen onze lijven. Mmmm, zo is het goed. Dan haal ik een groot glas water en geef haar dat. Sara komt overeind, gaat in kleermakerszit zitten en drinkt het glas volledig leeg. En daarna overziet ze eens het slagveld.

Daan ligt op de grond uit te puffen en op het kleedje is de party ook voorbij, Sam ligt uitgeteld op Eva, die als een lappenpopje haar armen en benen wijduit gestretcht heeft. Wauw, wat n family, genieten hoor deze week. Dan zegt Daan ‘Nou Max, je hebt de boel vandaag wel op gang gebracht hoor, genieten! En dan te weten dat we morgen nog een tof schoolfeest hebben waar we meestal ook wel lekker kunnen scoren.’ Mjam, ik verheug me erop. En trouwens, waar is het afwezig zusje nummer drie Mila? Nou ja, dat zal ik later wel een keer merken. Benieuwd wel of dat ook zo’n stuk is!

Wil je meer over deze drielingen lezen? Lees deel 4 en het laatste deel 5.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verwisseld De Drielingen - 6.4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Fantasy" VERHALEN
:: High Class 24 Karaats - 3Door: Sarah
Gelezen: 2916x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-06
9.4
:: Gender SwapDoor: EATEL
Gelezen: 2297x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.9
:: Central Perk JobDoor: Bartzone
Gelezen: 3004x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
18-06
5.9
:: Een Fotoshoot Wordt... - 2Door: Peter1948
Gelezen: 2926x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fantasy, Incest, Watersport
11-06
8.6
:: Mind Fucker - 5Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4038x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.7
:: Een Fotoshoot Wordt... - 1Door: Peter1948
Gelezen: 7941x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Hard, Zonder Gęne
05-06
8.7
:: High Class 24 Karaats - 2Door: Sarah
Gelezen: 4860x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Lesbisch
04-06
9.1
:: Mind Fucker - 4Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5555x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-05
9.0
:: High Class 24 Karaats - 1Door: Sarah
Gelezen: 8308x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Harem, Lesbisch, Shemale
25-05
9.2
:: Mind Fucker - 3Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7331x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.7
:: Mind Fucker - 2Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8562x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mind Fucker - 1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9079x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Pokémon PrijzengeldDoor: Emiel
Gelezen: 6552x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-05
8.0
:: Het Is Een Wonder!Door: Emiel
Gelezen: 8580x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch, 69, Fantasy
01-05
8.1
:: Honderd Jaar In De ToekomstDoor: Jenny
Gelezen: 8337x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Liefdesmachine, Masturbatierobot, Robot, Hetero, Homo, Bi-sexueel, Aftrekken, Fictie, Haar
31-03
7.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net