Opwindend.Net
Datum: 13-09-2017
Stemmen: 25x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 4675x
Lengte: Zeer Lang
Verwisseld De Drielingen - 6.4
Door Zazie Yazhie - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verwisseld De Drielingen - 6.3

Hallo, ik ben Joost. Een tijdje terug ben ik door een ongeluk overleden en kwam toen, heel vreemd, in een ander persoon terecht. Na een week werd ik weer gewisseld en sindsdien ‘woon’ ik steeds een week in een ander lijf en neem het leven van die persoon dan over.
Eerst was ik verdrietig maar later werd het spannend om iedere week in een ander mens wakker te worden, soms een meisje, soms een jongen. Ze hebben altijd mijn leeftijd, 18 jaar en zij gaan dan blijkbaar een weekje met vakantie of zo. Wil je al mijn avonturen lezen? Kijk dan in het profiel van Zazie


Deze week ben ik in Max en in hem heb ik al de nodige avonturen beleefd, lees maar even de delen die vooraf gingen.

Met mijn drielingbroertjes broers Daan en Sam en mijn zusjes Sara en Eva, die ook van een identieke drieling zijn, heb ik net supergeile seks gehad. Daan, die meestal de gangmaker van de drie broertjes is zegt als hij, Sam en ik weer alleen zijn: ‘Nou Maxigast, je hebt de boel vandaag wel op gang gebracht hoor, zelfs ons frigide zusje Sara is nu ontdooid. Genieten! En dan te weten dat we morgen nog een tof schoolfeest hebben waar we meestal ook wel kunnen scoren.’
Mmm, ik verheug me erop. En trouwens, waar is afwezig zusje nummer drie Mila? Nou ja, dat zal ik later wel een keer merken. Benieuwd wel of dat ook zo’n stuk is!

Als ik die laat in de middag uit school kom wachten mijn broertjes Daan en Sam mij al op. ‘Kom op Max, mee naar boven, bodycheck’, zegt Sam. Wat zullen we nou krijgen, denk ik? Braaf draaf ik achter Sam en Daan aan naar boven. Op Daan zijn kamer, gelukkig hebben onze ouders blijkbaar een groot huis want alle kids hebben een eigen en best wel grote kamer, kleden Sam en Daan zich meteen uit. ‘He Maxigast, niet zo sloom joh, uit met die kleren’, zegt Daan, dus doe ik dat ook maar.

Als we alle drie spiernaakt zijn checkt Sam of er verschillen op onze lijven zijn. What a weirdness, ik ga eens in Max zijn mind kijken wat dit nou toch is, en zie dan dat de jongens dat altijd voor een feest doen. Ze proberen een of twee of liefst drie meiden te scoren, daar neuken ze dan alle drie mee. Ze wisselen stiekem en blijven zich zo toch als dezelfde jongen uitgeven die het meisje heeft gescoord. Daarom moeten hun lijven echt identiek zijn en moet ook hun haar, dat bij alle drie lang en krullend is, hetzelfde zijn. Whow, wat gemeen tegenover die meiden, maar eerlijk gezegd ook wel geil zeg. Ik kan niet wachten tot het zover is.

‘Max’, zegt Sam tegen mij, je moet het haar op je borst en rond je pik trimmen, dat wordt echt veel te lang gast. Ik zie dat Daan en Sam dat ook gedaan hebben en ik ga direct aan de slag. Er lig een tondeuse bij Daan zijn wastafel en met de trimmer die daarop zit scheer ik het haar op mijn borst en rond mijn pik. Dan buk ik me om mijn ballen te doen, maar Sam is me voor. ‘Geef maar even’, zegt hij, doe ik het even rond je kontgaatje en de onderkant van je ballen’. Ik moet van hem op handen en knieën gaan zitten, door mijn armen zakken en dan mijn billen goed omhoog steken, knieën uit elkaar. Sam begint me ijverig overal te scheren, wauw, geil gevoel zeg. Als dat klaar is checken we of we allemaal nog dezelfde tandpasta, aftershave en luchtjes gebruiken, en dan is het tijd om voor school aan de slag te gaan.
‘Oké jongens’, zegt Daan, ‘Pikkiegroet en dan aan het huiswerk, morgen is het bal.’ We gaan bij elkaar staan en slaan een paar keer onze pikken tegen elkaar, die alle drie meteen ietsje stijver worden. Wat een maffe gasten zeg maar ook wel aandoenlijk, zo close als die broertjes zijn. Ik spring daarna onder de douche en was alle losse haartjes van m’n lijf. Lekker fris in mijn shorts en een shirtje ga ik aan het huiswerk beginnen. Na een uurtje loopt Daan nog even binnen en vertelt me dat mama, papa en Mila over drie dagen thuiskomen, ze hebben net gebeld en hebben het fijn bij mama’s zus Anna in Denemarken. Fijn denk ik, dat is daags voordat ik weer van lijf moet wisselen, dus Mila leer ik ook kennen.

De volgens avond is het schoolfeest en een beetje geinend maken we ons drietjes klaar voor de party. We zorgen ervoor dat onze haren hetzelfde zitten. Onze kleding is verschillend maar dat maakt niet uit want als we meiden gaan neuken zijn we toch bloot en zien ze dus het verschil niet meer. We hebben daarvoor inmiddels een heel slim systeem uitgewerkt dat altijd werkt… Daags tevoren doen we de bodycheck en gaan dus na of bij ons alle drie alles nog hetzelfde is. Het liefst scoren we vervolgens drie maar minstens twee meiden die we dan mee naar ons huis nemen. We zorgen ervoor dat we niet tegelijk aankomen zodat de meiden ons niet bij elkaar zien. We verlichten onze kamer alleen maar met een paar kaarsjes, en gaan dan eerst ieder een uurtje met het meisje aan de gang dat we bij ons hebben. Dan gaan we alle drie weg met de smoes dat we moeten pissen. We schuiven dan door naar de volgende kamer dus ieder naar een ander meisje en na weer een half uur zeggen we dat we beneden iets horen en even gaan checken, wisseling twee dus. Na weer een half uur zeggen we alle drie dat we even een watertje gaan drinken, dat is dan de laatste wisseling en we gaan ieder weer terug naar het meisje waar we mee waren. Na een tijdje brengt ieder haar weg, want we kunnen het niet hebben dat ze ons ‘s-morgens samen zien want dan rinkelen alle alarmbellen.

We gaan vroeg naar het feest want willen ook weer op tijd naar huis, vanwege het uitgebreide ‘programma’ dat daar wacht. Het is een dance-event dat ieder kwartaal door drie scholen samen voor de hoogste klassen wordt georganiseerd. Het is al lekker druk en we gaan snel uit elkaar, op zoek naar mooie meiden. Ik zie al heel gauw een prachtig meisje, een beetje gothic om te zien. Sluik bijna gitzwart haar, flink opgemaakt en her en der een ringetje gepiercet. Zwart strak truitje, kort rood leren rokje en een groene maillot daaronder, mooi slank en pittige kleine tietjes. Mjam, als het aan mij ligt wordt zij het. Ik ben van de directe lijn en loop regelrecht op haar af en zeg dat ik haar het mooiste meisje van de avond vind. De meeste meisjes reageren dan meestal eerst verbaasd maar worden daar dan toch blij van. Dit meisje reageert ook zo, haar eerste reactie is dat ze me helemaal niet kent. ‘Hoeft toch ook niet’, zeg ik, ‘ik vind je gewoon op het eerste oog superleuk. Ik ben Max en ik ben 18 jaar. Hoe heet jij?’ Ze vertelt dat ze Nina heet en 17 jaar is, en even later ontdooit ze al. Ik bied haar een drankje aan en van mijn broertje Daan heb ik een beetje ghb gekregen, ik heb er een paar druppels van in gedaan, niet genoeg om het meisje echt willoos te maken maar het maakt haar wel lekker geil en los.

In ja hoor, na een kwartiertje kletsen en drinken wil ze met me naar de floor, en we gaan samen lekker los op de harde beats. Het maakt me helemaal high, die harde muziek en dat mooie meisje tegenover mij, het lijk wel een slangenmeisje zo soepel als ze beweegt. Als we na een half uur al flink bezweet stoppen met dansen trek ik haar terug op ons plekje tegen me aan en fluister in haar oor dat ik zin in haar heb. Ik geef haar een dikke tongzoen, en voor ik het besef drukt Nina zich helemaal stijf tegen me aan, lekker lijfje om te voelen zeg. ‘Ga je mee naar mijn huis?, vraag ik haar, ‘ik woon vlakbij en daar kunnen we samen lekker een beetje ongestoord chillen. Nina doet eerst een beetje verlegen nog maar ik heb al lang gezien dat ze vet veel zin heeft, en ja hoor, daar gaan we.
In de verte spot ik Daan die een mooi meisje met rode krullen tegen zich aan heeft. Ik gebaar sneaky dat ik ga en hij steekt zijn duim op. Meer bij de uitgang zie ik Sam ook, hij danst met een meisje met lange blonde haren, ook helemaal in orde. Ook hij gebaart stiekem dat hij me gezien heeft, mijn broertjes komen hierna hopelijk ook snel.

Nina

Eenmaal thuis op mijn kamer maak ik nog een lekker drankje met opnieuw een piepklein beetje ghb erin voor Nina, net als in mijn eigen drankje, en binnen een paar minuten beginnen we lekker aan elkaar te zitten. ‘Ik wil samen met jou bloot dansen’, fluister ik in haar oor en zonder haar antwoord af te wachten sta ik op en kleed ik me helemaal uit. Mijn pik is al onrustig en hangt half stijf voor me uit. Nina weet niet wat haar overkomt, maar ik zet door, trek haar omhoog uit haar stoel en haal in een vloeiende beweging haar truitje over haar hoofd. Dan dat mooie leren rokje omlaag en uit, maillot er achteraan, bh-tje weg en ook haar sexy boxerbroekje gaat dezelfde weg. Nina staat nu helemaal bloot voor me, een beetje verlegen nog. Wat een mooi meisje, iets kleiner dan ik, slank, lekker gevulde tietjes maar niet te groot, met door ieder lichtbruin tepeltje een staafje blank metaal, ohw wat lekker. Haar kutje is geschoren, klein zwart streepje haar erboven en ook daar zie ik in de diepte een stukje metaal glinsteren. Inderdaad een beetje gothic dus, deze donkere beauty.

Ik trek Nina strak tegen me aan en move lekker met haar op de ballad die ik heb opgezet, mijn pik tussen haar benen die haar daar steeds raakt en er al gauw lekker stijf van wordt. Nina doet het ook wel wat merk ik, ze wordt steeds aanhaliger. Dan buk ik me, pak ik haar vast achter haar knieën, til haar omhoog en spreid meteen haar benen. Nina heeft haar armen al rond mijn nek en drukt haar tietjes lekker strak tegen me aan. Ik vouw haar benen om mijn heupen en laat mijn pik, die nu lekker hard en stijf is, aan haar kutje snuffelen. Ik laat mijn eikel, die door het beetje ghb dat ik zelf gebruikte heel gevoelig is, een beetje tussen de kutlipjes glijden en dan omhoog naar het klitje, en voel daar het koude stukje metaal dat mijn eikel raakt. Geil zeg. Ik druk Nina lekker strak tegen me aan, haar tietjes geplet tegen mijn borst en ook onze buiken raken elkaar volledig. Ik geniet van het lichamelijke contact met dit lekker strakke meisje. Ondertussen heb ik mijn broertjes thuis horen komen en moet een beetje voortmaken want vanaf nu over drie kwartier is het al wisseling van de wacht en treffen we elkaar in de badkamer.

Ik loop met Nina naar mijn bed en leg haar er op haar rug op. Ik maak me haar van me los en schuif naar beneden tussen haar prachtige lange benen, om haar kutje te likken. Ik zet haar voeten op mijn schouders, duw haar knieën uit elkaar waardoor haar benen wijd open zijn en ik goed bij haar kutje kan. Nina’s kutje ziet er prachtig uit, kleine smalle lipjes met daarboven dat sneaky klitje met een staafje erdoor. Het kutje voelt al aardig vochtig, en ik begin met haar eerst nog eens lekker extra nat te maken, Ik lik Nina’s kutje verschillende keren tussen haar lipjes en steek mijn tong een paar keer naar binnen. Ondertussen heb ik mijn armen langs haar lijfje naar boven gebracht en kneed zachtjes haar lekkere volle tietjes, wat een heerlijke stevige heuveltjes zeg. De staafjes in haar tepels draai ik zachtjes een half slagje om en Nina wordt daar echt geil van merk ik wel, want ze druk haar kutje steeds harder tegen mijn mond aan. Mmm, no problem, ik doe graag mee, tijd voor wat geilere actie.

Ik werk me tussen haar benen naar boven, ondertussen haar platte en strakke en beweeglijke buikje lekker her en der kussend en likkend. Ook even mijn tong diep in haar navel, haar oer-kuiltje, mmm, lekker. Dan bewerk ik even haar tepeltjes, lekker een beetje aflebberen. Uiteindelijk schuif ik helemaal door naar boven, tot mijn pik haar kutje raakt. Ik steun op mijn armen aan weerszijden van Nina’s hoofd, kijk haar in de donkere ogen die me wijd open heel lief aankijken, kus haar en schuif dan zachtjes een stukje in haar. Nina vind het spannend merk ik wel, maar al gauw ontspant ze zich en doet haar benen nog wat verder open. Dat is voor mij het signaal om in een keer volledig in haar te schuiven, en ohw, wat is dat meisje in haar kutje paradijselijk strak en warm. Als ik zo diep mogelijk in haar ben ga ik relaxed op haar liggen en kus haar overal op haar gezichtje, wat uitloopt in een lange tongzoen. Nina kreunt zachtjes en na een tijdje word ik daar zo intens geil van dat ik haar begin te neuken. Nina beantwoordt dat door haar benen helemaal omhoog tegen haar schouders te trekken, zodat ik goed diep in haar kan komen. Nou, dat laat ik graag gebeuren en begin flink in haar kutje te pompen, hard in en uit en zo maar door. Iedere keer raak ik met de wortel van mijn pik hard haar klitje met daarin het staafje, en al na een paar minuten slaakt Nina kleine gilletjes en komt ze klaar. Dan houd ik het ook niet meer en spuit mijn eerste zaad van die avond diep in haar. Heerlijk, en vanaf nu zal ik het langer vol kunnen houden, ik verheug me erop.

Ik kijk op m’n klokje en zie dat ik nog 20 minuten heb. Mmm, moet kunnen.
Ik pak Nina goed vast en draai in een beweging met haar tegen me aan op mijn rug. Mijn pik is nog redelijk stijf en blijft goed in haar zitten. Dan pak ik Nina bij haar schouders en duw haar omhoog. Ze begrijpt meteen wat ik wil, plaats haar benen gevouwen aan weerszijden van mijn heupen en gaat rechtop zitten. Vervolgens laat ze zich diep over mijn pik zakken en buigt zich dan weer voorover. Ze legt haar bovenlichaam op het mijne en geeft me een lange kus. Ze smaakt heerlijk. Ik masseer liefdevol haar rug, en ondertussen bewerkt Nina mijn pik door een beetje op en neer te wiebelen. Ook merk ik dat ze haar kutspiertjes gebruikt om me een beetje te kneden. Ik voel dat ze dat nog niet zo goed kan, en fluister in haar oor dat het steviger werkt als ze voor haar gevoel probeert haar kutje met haar binnenste spieren helemaal naar binnen te trekken en dat blijft herhalen, dan krijg je een soort pulsjes. Ze doet het en meteen voel ik het verschil, wat sexy zeg.

Dan houdt Nina het niet meer, ze gaat overeind zitten en begint op mijn pik op en neer te glijden, steeds omhoog tot ik er bijna uit plop en dan weer snel en diep naar beneden. Wat een prachtig gezicht, dat mooie meisje dat bijna in trance op mijn wil neuken, heerlijk. Haar prachtige tietjes schokken in de maat van haar bewegingen op en neer en ik kan het niet laten, ik pak beide tepelstaafjes vast waardoor de tietjes een beetje onder spanning komen te staan. Nina wordt nu helemaal gek en kreunt het uit, me ondertussen als een woeste amazone berijdend en neukend. Ze wordt al aardig nat van het zweet en al met al wordt ze er steeds mooier door. En dan, met een diepe kreun, zakt ze voorover op mij en komt ontzettend klaar, het lijkt wel een paar minuten te duren. Ze kreunt en knijpt met haar kutje en krabt me met haar nagels op mijn rug. Wat een lekker meisje zeg, jammer om dadelijk te moeten wisselen. Ik heb zelf mijn zaad nog even vastgehouden, want er komt nog van alles aan.

Als Nina tot rust is gekomen streel ik haar nog een tijdje en zeg dan dat ik naar de wc moet. Nina wil ook even en ik wijs haar de wc die ik in het halletje van mijn kamer heb. Zelf ga ik naar de badkamer op de gang. Daar is Sam al, spiernaakt en flink bezweet. ‘Ohw’ zegt hij, ‘wat een lekker meisje. Een lekker blond chickie, Annabel heet ze. Hoe is die van jou?’ Ik vertel dat ze Nina heet en superlief en geil is.
Dan komt ook Daan binnen, ook naakt en flink bezweet, zijn roodharig meisje heet Rosa, heel toepasselijk, hij is er helemaal lyrisch over. Dan is het tijd voor ‘the big change’, Daan schuift door naar Annabel, Sam naar Nina en ik naar Rosa. Spannend of ze niks merken! We wachten nog een paar minuutjes tot we er zeker van kunnen zijn dat de meisjes weer in bed liggen en gaan dan ieder naar onze volgende neuksessie.

Rosa

In Daan zijn kamer is het net zo schemerig als in mijn kamer, zoals afgesproken branden er alleen een paar kaarsjes. Het meisje ligt op haar rug onder het dekbed en kijkt me lief aan. ‘Hoi Daantje, Dat was lekker’ zegt ze en kust me vol op de lippen en kruipt dan nog wat dieper onder het dekbed. Ik heb het idee dat ze het al genoeg heeft maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Ik beantwoord haar kus en steek mijn tong diep in haar en proef eens lekker van haar. Dan draai ik me op Rosa, duw haar een beetje onwillige benen uit elkaar, en ga dan lekker languit op haar liggen. Ook Rosa voelt lekker strak, ik weet dat mijn broertjes en ik kwa postuur voorkeur hebben voor dezelfde meisjes, ietsje kleiner dan wij en liefst lekker strak en slank. Als ik me opdruk kijk ik Rosa eens goed in de ogen, ze zijn prachtig groen, wauw, wat een meid zeg. Omlaag kijkend zie ik behoorlijk grote tieten maar toch heel stevig, met daar bovenop ultrarose tepeltjes. Haar huid is heel blank en daar beneden in de diepte zie ik zowaar een driehoekje haar, all natural red!

Ik heb nu maar een half uur en moet dus een beetje doorwerken. Ik ga er vanuit dat haar kutje nog lekker nat is van Daans voorwerk en zijn zaad, en ja hoor, als ik mijn eikel laat kennismaken met haar kutlipjes voelt het daar lekker smooth. ‘Jeetje Daan, doe effe rustig aan’ zegt Rosa, maar sorry hoor, daar heb ik geen tijd voor. Ik zal haar eerst lekker rustig neuken, dan wordt ze vanzelf wel weer geil.
Zo gedacht zo geneukt, ik duw Rosa’s nog steeds onwillige benen met kracht omhoog tot tegen haar schouder, en schuif dan mijn pik een stukje in haar. Haar kutje voelt lekker glad en warm en rustig glijd ik verder haar diepte in. Rosa moppert een beetje in mijn oor, als antwoord steek ik mijn tong in haar mond en geef haar een minutenlange tongzoen. Ondertussen beweeg ik relaxed in haar op en neer, er voor zorgend dat ik wat extra met mijn eikel omhoog druk zodat ik goed tegen haar g-spotje kom. Na vijf minuten begint Rosa te kreunen en is mijn missie geslaagd, ze doet weer mee. Ze duwt haar voeten steeds harder tegen mijn schouders en kan daardoor lekker haar bekken mee op en neer bewegen, in het ritme van mijn relaxte gepomp in haar kutje. Na nog weer een paar minuutjes komt Rosa gillend klaar, en omdat ik door blijf pompen komt ze keer op keer klaar. Ik heb besloten dat ik haar geen enkele rust gun, ik wil dat meisje wel eens lekker uitwonen.

Ik ga steeds harder en dieper pompen en zorg dat mijn ritme zo is dat Rosa niet de kans krijgt op adem te komen en steeds weer klaarkomt. Haar prachtige lijfje wordt kletsnat en zelf zweet ik ook flink, we begint steeds lekkerder op elkaar te glibberen. Ik dreun maar door in Rosa’s lijfje, in en uit en in en uit, steeds tot aan de wortel van pik die dan iedere keer haar klitje raakt. En zorg er tegelijk voor dat mijn eikel zoveel mogelijk haar g-spotje blijft raken. Rosa’s ogen draaien op een gegeven moment bijna weg, ze raakt helemaal in trance van deze neukpartij en het grote klaarkomen voor haar. Op een gegeven moment doet ze amper meer mee, ze blijft wel klaarkomen maar lijkt geen kracht meer te hebben in haar lijf.

Ja, en dan is het ook voor mij op een gegeven moment niet meer te houden en met een diepe zucht leeg ik mijn ballen diep in Rosa. Ik beweeg nog een paar keer na en laat me dan lekker op haar lijfje zakken, en voel haar volle tietjes stevig tegen mijn borst drukken. Rosa lijkt wel buiten adem, ik voel het aan haar buikje dat steeds weer tegen me aan beweegt als ze ademhaalt. Na verloop van tijd is Rosa wat tot rust gekomen. Ik glijd nog wat nageilend op haar op en neer, mijn pik nog steeds half stijf in haar, heerlijk om zo op dit kletsnatte meisjeslijf heen en weer te schuiven.
Dan, ineens, til ik mijn hoofd op en doe of ik luister. Ik geloof dat ik iemand beneden hoor, fluister ik tegen Rosa, even checken. Ik trek met spijt mijn pik uit haar kutje, glijdt van Rosa’s warme lijf af, ze krijgt het geloof ik amper mee, en ga dan naar de badkamer. Ik ben er het eerst en ga eens lekker op de plee zitten pissen. Daarna veeg ik mijn pik schoon en wacht op de andere jongens. Die zijn er ook al gauw, we wisselen even ervaringen uit terwijl Daan en Sam om beurten ook zittend pissen en dan gaan we weer door naar ons volgende neukertje, ik dus naar Annabel. We kijken elkaar grijnzend aan, genieten!

Annabel

In Sam zijn kamer ligt Annabel nat van het zweet bloot bovenop het dekbed, ik zie haar lijf prachtig en heel erotisch glimmen in het licht van de paar kaarsen. Whow, Sam heeft bij de selectie echt zijn best gedaan, een slanke blonde beauty, kleine tietjes, strak buikje, compleet kaal kutje en superlange benen. Als ze me binnen hoort komen komt Annabel half overeind, leunt op een elleboog en vraagt een beetje pissed waar ik zo lang bleef. ‘Huh?’, fluister ik, ‘Ik was hooguit 10 minuten weg, ik moest beneden toch effe alles goed checken joh.’ Ondertussen loop ik naar het bed, ga naast Annabel liggen en wil haar net wat tongen als ze me ineens in een soort houdgreep neemt, me plat op mijn rug duwt en bovenop me klimt, met haar kutje naar me toe. ‘Likken’ zegt ze, zo, een meisje met ballen, leuk!

Ik steek met plezier mijn tong tussen haar kutlipjes en het eerste wat ik binnen krijg is een partijtje zaad, zo broertjes, well done! Ik lig Annabel lekker schoon en steek ook regelmatig mijn tong in haar kutje. Ondertussen likt Annabel ook mijn pik helemaal schoon, tergend langzaam kruipt haar tong op en neer langs mijn pik. Op een gegeven moment plaatst ze haar mond over mijn pik en spant haar lippen om het randje van mijn eikel. Daar masseert ze me als het ware door haar lippen steeds aan te spannen en weer los te laten, ik voel hoe mijn pik hard en de eikel groter wordt. Ohw, wat is dat grietje goed bezig. Maar zij heeft ook zo haar rechten en dus lik ik ijver door over haar kutje, regelmatig ook met mijn tongpunt haar klitje bewerkend. Ik merk dat ze begint te hijgen, het heeft dus het gewenste effect.

Net op het moment dat ik begin te denken dat ik haar graag wil neuken want zoveel tijd heb ik nou ook weer niet, laat Annabel mijn pik los en draait ze zich om. Met haar grote blauwe ogen kijkt ze me lekker geil aan, terwijl ze schrijlings over me heen gaat zitten. Ze laat haar achterste zakken tot haar kutje mijn pik raakt. Ze zet hem voor haar ingang en laat me een beetje binnen komen. Dan gaat ze weer omhoog tot ik bijna uit haar ben en zo gaat ze door. Whow, wat een geile donder zeg, ze weet echt wel wat ze wil. Heel zachtjes neukt ze me zo door maar dan vind ik het genoeg, zo meteen kom ik al klaar en dat wil ik niet. Ik zet mijn handen tegen haar schouders en duw haar met kracht naar beneden, zodat ik meteen zo diep als mogelijk in haar kutje terecht kom. Zo wil ik het graag even houden en genieten, maar Annabel is hartstikke nijdig. Ze kijkt me boos aan en spuwt me dan ineens in mijn gezicht. Ik schrik ervan, wat is dit nou. ‘Ophouden bitch’, zeg ik tegen haar. Een meteen druk ik me omhoog en draai haar samen met mij om zodat Annabel nu op haar rug ligt en ik op haar, lekker tussen haar benen. Ondertussen lukte het me mijn pik diep in haar kutje te houden.

Dan breng ik mijn gezicht weer boven het hare en zeg tegen haar dat ze haar spuug moet aflikken. Annabel weigert, maar smeert het dan wel ineens uit over mijn hele gezicht en kijkt me een beetje gemeen lachend aan. Dan merk ik ineens dat het een spelletje is maar ik speel het graag mee. Ik beuk me een keertje of 5 snoeihard in haar kutje en zeg Annabel dan nog eens me schoon te likken. Dat doet ze en likt mijn hele gezicht af, maar zo slow dat ik besluit haar ondertussen flink te blijven bewerken. En langzaam maar zeker gaat Annabel richting klaarkomen, maar mijn straf is dat ik haar dat niet gun. Steeds als ze bijna klaarkomt stop ik, net zo lang tot Annabel onder me ligt te steigeren en haar bekken omhoogduwt, om zelf dan maar mijn pik zo te neuken. Maar ik trek me dan terug uit haar en ram hem er weer in zodra haar bekken weer rustig is. Na tien minuten is Annabel op een kookpunt en precies op dat moment neuk ik haar door als ze weer begint klaar te komen. En het resultaat is prachtig, haar prachtige lijf explodeert zowat onder me. Ze schokt tegen me aan met haar bekken, maakt haar rug hol en drukt haar tietjes omhoog, en ik neem in dank al haar mooie gaven aan. Ik druk me lekker strak tegen haar aan en begin dan aan mijn eindspurtje. Als een soort zuigerstang gaat mijn pik maar in haar op en neer en dan ineens komt mijn zaad omhoog. Ik spuit het heerlijk diep in haar en hijg dan eens goed uit op Annabels heerlijke lijf. Ze knuffelt me, en fluistert dan in mijn oor dat ze dit de lekkerste beurt tot nu vond. Ik gloei van trots en knuffel haar lekker. Ik kus haar gezichtje en vooral haar ogen en mond, en zeg dan dat ik weer even moet pissen. Ze knort tevreden en draait zich op haar zij, ‘tot zo’ zegt ze.

Mijn broertjes zitten al te wachten in de badkamer, een beetje pissed want ik ben behoorlijk overtijd. Sorry jongens, ik had wat oponthoud, de dame had een lesje nodig. Ze herkennen het geloof ik want grijnzen allebei en daar gaan we weer, terug naar onze eerste meisjes.

Nina

Nina, mijn meisje van deze avond, slaap als een blok als ik weer binnen kom, blijkbaar is ze inmiddels helemaal sufgeneukt. Ze was deze avond mijn eigen keuze en ik merk dat ik haar toch ook wel het leukste vind.
Ik kruip naast Nina in bed en heb wel een probleempje want met een klein uurtje moet ze toch echt weg. Ach, denk ik, ik ga haar gewoon in haar slaap neuken, dan wordt ze vanzelf wel wakker. Ik rol Nina op haar rug, ga zachtjes op haar liggen, druk haar benen ver uit elkaar en zoek met mijn pik haar kutje. Daar aangekomen voel ik dat ze kletsnat is, naja, dat zal ook wel na drie gasten met lekker veel zaad. No problem, het is allemaal van mijzelf en mijn broertjes. Heel rustig glijd ik in haar en nog steeds voelt ze heerlijk warm en strak. Als ik diep in haar ben strek ik me op Nina uit, en lig even ultiem te genieten van het totale contact met dit lekker bezwete lijfje. Nina mompelt wat en ik hoor tussen die woordjes mijn naam, lief! Ik druk mijn gezicht in haar nek, met mijn neus in haar haren, ze ruikt heel speciaal, een beetje kruidig. Ik geef kleine zoentjes in haar nek en wrijf nog wat op en neer op haar lijfje zodat ik haar tietjes tegen me aan voel prikken en schuren, de staafjes doen goed hun werk. Dan ga ik haar weer relaxed neuken en zorg ervoor dat ik steeds haar klitje raak als ik diep in haar ben en voel gaandeweg dat Nina begint mee te bewegen. Ze maakt wat geluidjes in haar slaap en kreunt ook wat. Wat een lief meisje!

Als ik haar wat steviger begin te neuken wordt Nina een beetje wakker en fluistert dan ‘mmmm Max, jij kan ook niet ophouden zeg, ik ben al bijna stuk daaronder’. Ze gniffelt ondertussen en doet stiekem toch al weer lekker mee, dus blijkbaar valt de schade nog mee. Die meiden vermoeden echt niks, wat zijn mijn broertjes en ik toch lekker gemeen bezig, maar ja, wat niet weet wat niet deert. Ik neuk haar rustig verder en kan dit zo echt heel lang volhouden.
Maar dan komt Nina toch al eerder dan ik verwachtte klaar en houd ik het ook niet meer. Ik stort me een laatste keer helemaal leeg in dit slaperige meisje en strek me dan heerlijk op haar uit. Nina begint zachtjes te snurken en slaap dus alweer. En even later ben ik ook vertrokken op dit warme lieve lijfje…
Na een kwartiertje word ik wakker, merk dat ik nog steeds met mijn nog een beetje stijve pik in Nina zit en beweeg weer een tijdje lekker smooth in haar, this must be paradise.

Maar dan maak ik Nina wakker. ‘Liefje’, zeg ik, ‘Sorry hoor maar je moet weg, het is al bijna 3 uur. Nina kreunt een beetje, duwt zich nog even strak tegen me aan, staat dan op en trekt bezweet en wel haar kleren aan. Ik kleed me ook aan om haar weg te brengen. Samen lopen we sneaky zachtjes naar beneden, ik pak mijn fiets uit de schuur en met Nina achterop fiets ik door een rustige stad naar haar huis. Ze pakt me lekker stevig vast om mijn heupen, haar koppie tegen mijn rug gedrukt, lekker gevoel zo met een lief meisje op de fiets door de stille stad.
Fijn om haar adres te weten, want wie weet zie ik haar nog eens! Bij haar thuis geef ik Nina nog een dikke knuffel, fluister in haar oor dat ik haar graag nog eens zie want ik vind haar echt heel lief en peddel dan terug, naar mijn eigen huis met daarin mijn beide boefjes van broertjes. Effe kijken of ze wakker zijn, nog wat kletsen en nagenieten!!

Wil je meer over deze drielingen lezen? Lees het laatste deel 5.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verwisseld De Drielingen - 6.5

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Fantasy" VERHALEN
:: High Class 24 Karaats - 3Door: Sarah
Gelezen: 4172x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-06
9.4
:: Gender SwapDoor: EATEL
Gelezen: 2792x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.9
:: Central Perk JobDoor: Bartzone
Gelezen: 3104x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
18-06
5.9
:: Een Fotoshoot Wordt... - 2Door: Peter1948
Gelezen: 2986x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Fantasy, Incest, Watersport
11-06
8.7
:: Mind Fucker - 5Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 4123x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
08-06
8.6
:: Een Fotoshoot Wordt... - 1Door: Peter1948
Gelezen: 8016x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Fotoshoot, Hard, Zonder Gêne
05-06
8.7
:: High Class 24 Karaats - 2Door: Sarah
Gelezen: 5410x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Shemale, Lesbisch
04-06
9.1
:: Mind Fucker - 4Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 5611x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-05
9.0
:: High Class 24 Karaats - 1Door: Sarah
Gelezen: 8689x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Harem, Lesbisch, Shemale
25-05
9.2
:: Mind Fucker - 3Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 7384x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
8.7
:: Mind Fucker - 2Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 8613x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
20-05
8.9
:: Mind Fucker - 1Door: Zazie Yazhie
Gelezen: 9152x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
18-05
9.0
:: Pokémon PrijzengeldDoor: Emiel
Gelezen: 6577x
Reacties: 9
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-05
8.0
:: Het Is Een Wonder!Door: Emiel
Gelezen: 8602x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Lesbisch, 69, Fantasy
01-05
8.1
:: Honderd Jaar In De ToekomstDoor: Jenny
Gelezen: 8361x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Liefdesmachine, Masturbatierobot, Robot, Hetero, Homo, Bi-sexueel, Aftrekken, Fictie, Haar
31-03
7.1
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net