Opwindend.Net
Datum: 12-02-2018
Stemmen: 42x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 9721x
Lengte: Gemiddeld
Naween Van Het Kamp
Door Hottie - Zoek naar meer...

Mijn ouders waren al weer de deur uit toen ik wakker werd. Door naar het kamp te gaan waren bijna al mijn boxershorts te klein. Wanneer ik ze droeg zat mijn piemel letterlijk verkrampt erin. Gisteren had ik uit pure wanhoop een boxershort genomen van mijn vader. Die droeg een maat groter dan mij. Maar mijn piemel zat er veel beter in! Om nu iedere dag boxershorts van mijn vader te dragen, daar had ik geen zin in. Dus zat er niets anders op om dan naar de winkel te rijden en er nieuwe te gaan kopen.

In de winkelstraat was het nog best kalm en op mijn gemakje liep ik rond. Wel werd ik door sommige meisjes precies herkend. Want allen staarden ze me aan of ze me precies van ergens kende. In de verte meende ik Jolien te herkennen. Toen ze dichter bij kwam zag ik dat zij het inderdaad was. Nog voor ik kon wuiven, kwam ze al mijn richting uit.

Hey Tim ook aan het shoppen? Ja ik heb wat nieuwe spullen nodig en jij? Nou ik ook. haar wangen werden wat roder. Ze kwam dichterbij en fluisterde in mijn oren dat ze nieuwe BH's nodig had daar ze nu allemaal veel te klein waren geworden. Op mijn beurt fluisterde ik dat ik nieuwe boxershorts nodig had daar mijn vorige ook veel te klein waren. Wat denk je anders gaan we samen shoppen? Ja, is goed, waarom niet

Al gauw vonden we beiden de spullen die we nodig hadden en reden we richting huiswaarts. Tim mag ik je iets vragen in verband met gisteren? Ja vraag maar? Is het normaal dat ik zo een zin heb in seks? Ja dat komt door die pil Dus jij hebt dat ook? Je bedoelt zin in seks? Ja Ja ik ook Jolien. Oef ik dacht al dat het aan mij lag. Jolien keek echt opgelucht naar mij. Ondertussen was de zon goed beginnen schijnen en het beloofde een mooie dag te worden

Toen we in de dreef reden zag ik dat Jolien even om keek. Is er iets? Nee hoor, mag ik je wat vragen? Ja, vraag maar Mag ik je pijpen? In de blik van Jolien zag ik iets angstig maar ondertussen was ik deze vraag al zo gewoon geworden. Dat ik zelf er niet meer verbaasd op reageerde. Ja tuurlijk Meteen stopte Jolien na mijn antwoord. Kom volg mij maar even.

We reden een bos paadje in waar ik al veel voorbij was gereden maar nog nooit in was afgeslagen. Jolien kende blijkbaar hier goed haar weg want ze reed flink door. Op een bepaald moment stopte ze. Hier moeten we te voet verder. Vertrouwend op Jolien stapte ik nu van mijn fiets en volgde haar.

Op een afgelegen plekje legde we onze fietsen neer. Jolien trok me mee naar de grootte boom en maakte mijn broek er los. Mijn piemel vond al gauw de vrijheid zodra ze mijn boxershort uitdeed. Hij stond fier voorruit. Jolien ging op haar knien zitten en al snel voelde ik haar tong mijn eikel strelen. Mijn handen liet ik door haar haren gaan. Met diepe halen verwende Jolien nu ondertussen mijn piemel! Haar handen speelden met mijn ballen. Wanneer ik kreunde dat ik ging komen ging Jolien gewoon verder. Niet veel later spoot ik 5 stralen in haar keeltje.

Wanneer ze recht kwam hoorde ik een tak precies breken. Verschrikt keken we om ons heen en zagen we een blond kopje en een roodharig kopje wegkruipen. Daar Jolien haar kleren nog aan had ging ze er meteen achteraan. Ik trok mijn boxershort en broek ondertussen zo snel mogelijk op om er zo mee achteraan te kunnen.

Maar Jolien had ze al te stekken. De meisjes waren heel de tijd aan het smeken om niets tegen hun ouders te zeggen. Jolien kende blijkbaar de beide meisjes. Alle 2 schatte ik de meisjes 16 jaar. Please Jolien zeg echt niets tegen mijn ouders anders heb ik heel de vakantie huisarrest Waarom waren jullie aan het gluren? Vroeg Jolien met een kordate stem. Beide meisjes wisten niet wat te antwoorden en stamelde maar wat. Wel komt er nog wat van? Nou ... ik heb... gehoord ... dat Tim ... eum ... een .. grote . pie...mel heeft! En we waren .. beide nieuwsgierig... En daarom gluurden jullie? Ja sorry Jolien echt waar sorry, zeg echt niets tegen onze ouders! zei nu het roodharige meisje. In haar ogen zag ik echt dat ze spijt had.

Jullie wilden gewoon de piemel zien is het niet? Beide meisjes kregen nu een kleur op hun wangen. Tim volgens mij wilde ze juist je paal zien. Ik zuchtte nu even. En genoeg gezien meiden? Op deze vraag wisten ze blijkbaar niet goed wat te antwoorden. Nou? Zei Jolien We hebben eerlijk gezegd vooral jou hoofd gezien voor zijn penis. Maar zeg echt niets tegen onze ouders? nee, nee, we zwijgen wel! Maar willen jullie hem zien? Een verbaasde blik van de meisjes ging nu Jolien. Alle 2 wisten ze niet wat te antwoorden precies. Nou willen jullie het zien of niet? Nou eerlijk gezegd ik wel zei het blonde meisje. Haar woorden waren er uit voor ze het wist. Want weer werd haar gezicht rood.

Jolien stelde het blonde meisje nu aan mij voor als Noa. Noa had blond haar was niet echt mager en had een fijne B-cup. Daphne het roodharige meisje was slanker dan Noa en had ook een B-cup. Beiden bleken inderdaad 16 jaar te zijn.

De 3 meisjes gingen nu voor mij staan en ik liet mijn broek en boxershort weer zakken. 2 paar ogen waren nu volop gefocust op mijn piemel en balzak. Wanner ik hen vroeg of ze hem wilden aanraken kwam Noa als eerste naar voren. Een trillende hand voelde ik nu rond mijn piemel komen.

Zachtjes liet ik mijn handen nu naar haar borsten gaan. Even gaf een een schrik reactie met haar ogen maar ze liet mijn piemel niet los. Mijn hand liet ik ondertussen naar beneden gaan en langs onder ging ik nu in haar topje. Haar topje ging mee naar omhoog wanneer mijn hand richting haar borsten ging. Haar tepel reageerde meteen toen ik hem begon te strelen. Met gemak kon ik hem tussen mijn vingers nemen. Haar geile ogen keken me gefocust aan terwijl ze me voorzichtig begon af te trekken.

Komaan Daphne raak zijn balzak maar aan moedige Jolien nu aan. De hand van Daphne voelde ik voorzichtig rond mijn balzak komen. In tussen tijd bleef ik gewoon spelen met de tepel van Noa. Maar ook bij Daphne ging ik onder haar shirtje en begon nu ook met haar tepel te spelen. Deze waren al hard.

Jolien ging achter Noa staan en ik zag dat ze haar topje omhoog deed. Gewillig deed Noa haar armen in de lucht zodat Jolien zonder enige moeite het topje kon uit doen. Noa stond nu in een zwarte BH voor mij. Hetzelfde deed Jolien bij Daphne en al gauw stonden beide meisjes in hun bh voor me.

Na de BH van Noa te hebben uitgedaan. Volgde de groene bh van Daphne. Hun tepeltjes waren bij beide meisjes helemaal stijf. Na de bh's volgde de broeken zowel Daphne als Noa hadden een kaal poesje. Zo gauw hun broeken en slipjes ui waren. Liet ik mijn handen glijden naar hun poesjes. Bij beide voelde ik dat ik dat de schaamlipjes opgezwollen waren. Beide poesjes voelde kletsnat aan. En nu ze dichter kwamen kon ik ze beide een innige kus afwisselend geven.

Noa en Daphne waren beiden zo geil dat ik mijn vingers hoorde soppen in hun poesjes. Na een zoveelste innige kus vroeg ik of ik de ene mocht beffen terwijl de andere me in amazone houding nam.

Zo gauw ik lag ging Daphne boven mijn hoofd staan en had ik een vol zicht op haar poesje. Ze ging op haar knien zitten en al snel proefde ik haar poesjes sappen. Mijn piemel werd ondertussen al verwelkomd in het poesje van Noa. Heerlijk begon ze me te bereiden terwijl mijn tong in het poesje zat van Daphne.

Beide meisjes begonnen al heel snel te kreunen. Het was Noa die als eerste klaar kwam maar Jolien gaf aan gewoon te blijven doorgaan tot ik was klaargekomen. Door de pil was veelvuldig klaarkomen geen enkel probleem. Ondertussen kreeg ik het eerste orgasme van Daphne in mijn mond.

Bij het 3de orgasme van Noa kwam ik ook klaar. Wissel maar van plaats zei Jolien. En vlot ging nu Daphne op mijn piemel zitten. Haar poesje voelde heel warm aan door het eerdere orgasme. Bij Noa likte ik ondertussen haar sappen en mijn zaad op! Het was een bittere zoetere smaak dat ik naar binnen werkte. Daphne kwam ook al snel weer klaar maar ze bleef gewoon doorgaan tot ze mijn zaad voelde komen in haar poesje.

Beiden kwamen nu recht en ik zag hun prachtige naakte lichamen. Wanneer ik recht stond was mijn piemel nog steeds stijf. Beiden gingen ze nu naakt voor mij zitten en deelde zo al likkend mijn piemel.

Jolie was even nergens te bespeuren geweest en ineens zag ik haar terug uit de struiken komen met met een meisje wiens gezicht helemaal rood was van opwinding. Ik heb haar betrapt tijdens het vingeren hier in de bosjes Zo gauw Daphne en Noa het meisje zagen gingen ze op zij. Zo kon het meisje mijn stijve piemel in volle glorie zien. Nog voor ze bij mij was ging ze al op haar knien en kroop ze het laatste stuk naar mij.

Zonder maar n woord te zeggen nam zij mijn piemel vast en begon me te pijpen. Weer liet ik mijn handen door een meisje haar haar gaan terwijl ze mij pijpte. De pijpbeurt van het meisje duurde niet lang. Want ik wou haar neuken. Ik trok haar recht en zei vlak af wat ik wilde. Ze ging tegen de boom staan en ze deed haar rokje omhoog om zo haar slipje uit te doen.

Haar slipje was nog niet uit of ik ging nu tegen haar staan en we begonnen heerlijk te kussen. Mijn hand had zijn vrije weg onder het rokje van het meisje gevonden en ik vond er een kletsnat poesje. Ik zette mij zo voor haar en liet mijn piemel in haar komen. Mijn handen gingen achter haar rug richting haar kontje. We bewogen wat heen en weer en ik voelde dat ze haar rechterbeen omhoog deed. Daar ik groter was als haar kon ik haar gemakkelijk opnemen. Al snel volgde haar linker been en met hevige stoten waren al snel heerlijk aan het neuken. 3 keer kwam ze klaar voor ik mijn zak in haar leeg spoot.

Zo gauw ik ze neerzette zocht ze haar slipje en deed ze het aan. Ik draaide me even om naar Jolien, Noa en Daphne Nou dat zag er heerlijk uit. Ik kreeg meteen weer zin zei Daphne Ja ik ook zei Noa! Vinden jullie het goed dat ik eerst anders het doe met Jolien want buiten dat zij mij gepijpt heeft. Hebben we nog niets anders gedaan. Noa en Daphne knikte instemmend. Ey waar is dat meisje naar toe? Allen keken we rond. Het meisje was zonder dat we er erg in hadden met de noorderzon verdwenen.

Op de grond lag een briefje. Wanneer ik het openvouwde een klein katten belletje. Bedankt voor de heerlijke seks! Morgen weer? Dan neem ik wat vriendinnen mee? Zelfde tijd? Na het gelezen te hebben gaf ik het door aan Jolien, Daphne en Noa. Wat we vandaag nog gingen doen allemaal dat was een raadsel. Maar voor morgen wist ik al sowieso waar ik op dezelfde tijd zou zijn als vandaag.

Zoek naar meer verhalen van Hottie...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net