Opwindend.Net
Datum: 19-09-2012
Stemmen: 65x
Cijfer: 7.8
Gelezen: 13977x
Lengte: Lang
Doornroosje - 2
Door Henk - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Doornroosje - 1

De hele week moest ik denken aan die avond dat mijn vriend Youssef op bezoek was geweest. Wij spraken er niet over, maar af en toe wisselden wij een blik van verstandhouding, en ik kreeg een dankbare glimlach van hem. Ik moet toegeven dat ik last had van gevoelens van onzekerheid. Dat ik mijn slapende vriendin Agnes aan Youssef had laten zien, dat vond ik niet zo erg, maar ik zou er ook tegen kunnen als het nog verder ging?

Naarmate het weekend dichterbij kwam, zag ik steeds vaker een hoopvolle blik van verwachting op het gezicht van Youssef en ik wist dat hij hoopte dat ik hem weer zou uitnodigen, en dat hij misschien nog meer van mijn prachtige vriendin te zien zou krijgen.

Eindelijk was het vrijdag, en aan het eind van de werktijd nodigde ik Youssef uit om s'avond een pilsje bij ons te komen drinken. Hij was buiten zichzelf vaan vreugde!

"Oohhhh, ja... graag, man! Ik breng wel bier mee, en een nieuwe DVD!", zei hij enthousiast.

"Ok. Kom dan maar om een uurtje of negen," antwoordde ik.

Ik wist dat Agnes tegen tienen wel slaap zou krijgen, en dat ze wel snel naar bed zou gaan als Youssef op bezoek was, omdat ze niet erg genoot van zijn gezelschap. Ik lachte om mezelf bij die gedachte. Als ze eens wist waarvoor Youssef op bezoek kwam, dan zou ze waarschijnlijk de hele nacht opblijven, in ieder geval wel tot hij vertrokken was.

Toen deed ik iets dat mezelf totaal verbaasde.

"Hť, Stanley! Wat ga jij vanavond doen?", hoorde ik mezelf vragen.

Mijn collega Stanley is een grote Surinamer. Hij is zeker niet te dik, maar hij heeft een stevig gespierd lichaam.

"Ohhh... niet veel. Waarom vraag jij dat, Henk?" vroeg hij.

"Nou, Youssef en ik gaan samen een biertje drinken bij mij thuis. En Youssef heeft iets gezegd over een leuke DVD die hij mee zal nemen. Hij komt om een uur of negen. Lijkt dat jou ook leuk?"

"Oh, misschien wel, maar weet je, ik kom dan wat later, want ik moet eerst nog boodschappen doen," antwoordde hij.

"Dat is prima, we zien je dan om tien uur," zei ik, en bedacht dat het misschien juist wel goed was, als hij pas kwam als Agnes al naar bed was.

Ik draaide me en zag verbazing op het gezicht van Youssef. Maar hij liet niet merken of hij het al dan niet leuk vond. Ik glimlachte en knipoogde en ik zei, "Tot straks dan, Youssef!"

Bij het avond eten, was ik al in gedachten al bezig met wat deze avond in petto zou kunnen hebben. Ik maakte een fles wijn open, in de hoop dat Agnes slaperig zou worden en dan heel diep zou slapen. Het duurde niet lang of Agnes begon te giechelen door de effecten van de wijn. En, zonder dat ik dat bedoeld had, had de wijn nog een ander effect op haar.

Ze begon onder tafel met haar voet langs mijn been te strelen. Later, toen ze tegenover me op de bank zat en we nog een glaasje gedronken, opende ze haar benen net iets te ver, zodat ik goed zicht kreeg op haar kruis, net toen de deurbel ging.

"He, jakkes!" protesteerde ze toen ik opstond om open te doen.

"Ik vraag me af wie dat zou kunnen zijn," zei ik, en ik deed alsof ik niet wist dat het Youssef was.

Toen ik de deur opendeed, kwam Youssef binnen met een plastic tasje onder zijn arm, en terwijl ik de deur sloot, begroette hij Agnes en praatte over de gebruikelijke koetjes en kalfjes. Toen ik weer op de bank kwam zitten, zag ik Agnes met haar benen wijd zitten en spelen met een streng van haar haar. Ze was zich er duidelijk niet van bewust, dat zij inkijk gaf aan Youssef, terwijl ze daar zo zat. Youssef stond vol ongeloof naar haar te kijken. Plotseling werd zij zich bewust van haar sexy houding en deed snel haar benen bij elkaar, en trok haar rok naar beneden.

"Kom maar zitten, Youssef. Dan zet ik dit wel in de koelkast," zei ik, nam de zak en aan en liep naar de keuken.

Toen ik het bier wegzette, hoorde ik Youssef tegen Agnes zeggen dat hij hoopte dat hij ons niet stoorde.

"Nee.. niet erg, hoor," hoorde ik haar zeggen, maar ik wist heel goed dat het maar een leugentje was beleefd te zijn. "We zaten gewoon wat TV te kijken en ik zat er toch al over te denken om naar bed te gaan."

Ik denk dat ze probeerde om Youssef een hint te geven dat het niet het juiste moment voor hem was geweest, om op bezoek te komen. Wist zij veel dat er meer voor haar in het vat zat, dan ze ooit kon dromen?

"Wat ben jij van plan vanavond, Youssef", vroeg ik, terwijl ik de kamer in kwam, en ik gaf hem een biertje.

"Oh... niet zo veel, man. Ik wilde gewoon langskomen om te zien of jullie tweeŽn zin hadden om iets te drinken."

"Klinkt goed, maar wat vind jij ervan, schatje?" vroeg ik aan Agnes.

De blik op haar gezicht vertelde me dat ze zich al verzoend had met het feit dat Youssef hier nog wel een tijdje zou blijven.

"Nou, als jullie het niet erg vinden... dan denk ik dat ik maar mijn bed ga opzoeken," zei ze, voegde de daad bij het woord en stond op.

"Perfect!", dacht ik, want alles viel op zijn plaats.

"OK, schatje. Ik kom zo ook naar bed," zei ik met een knipoog naar Youssef, terwijl Agnes hem passeerde, op weg naar de slaapkamer.

Nadat Agnes naar bed was gegaan, zaten Youssef en ik wat wezenloos naar de TV te kijken, geen van ons wist iets te zeggen. Er hing spanning in de lucht. Om ongeveer 10 uur hoorde ik een auto stoppen. Dat moest Stanley zijn! Ik stond snel op om hem binnen te laten, voordat hij zou aanbellen. Ik moest er niet aan denken dat hij Agnes zou wekken. Die kans was klein, maar ik nam geen enkel risico.

In eerste instantie dronken we een biertje, praatten over koetjes en kalfjes en Youssef stopte zijn nieuwe DVD in onze speler. Stanley was zich nog totaal onbewust van ons geheimpje. Ik wist nog niet hoe ik het zou aanpakken. Na ongeveer een half uur, merkte ik dat Youssef een beetje ongeduldig begon te worden. Hij bleef maar schuiven op zijn stoel en keek me aan alsof hij op elk moment het signaal verwachtte om in actie te mogen komen.

"Ik ben zo terug", zei ik, en beduidde Youssef om nog even te blijven zitten.

Ik wilde er zeker van zijn, dat alles gereed was voor wat er stond te gebeuren. Rustig liep ik door de hal en sloop de slaapkamer in. Heel voorzichtig deed ik de schemerlamp in de hoek een beetje aan, zodat het zachte licht op Agnes scheen. Ze lag op haar rug op bed in een van haar mooiste roze babydolls, half opgeschoven tot aan haar middel. Ik denk dat het van de wijn kwam, want ze lag helemaal languit op het bed, haar armen boven haar hoofd op het kussen en een been hing over de rand van het bed en stak onder de deken uit.

Ze zag er prachtig uit met haar wipneus en de kuiltjes in haar wangen, haar lange haren uitgespreid op het kussen onder haar hoofd. Haar volle borsten waren zichtbaar door het transparante materiaal heen. Het zag ernaar uit alsof ik niets hoefde te doen om alles gereed te maken. Dus ging ik weer naar de woonkamer waar Youssef en Stanley nog steeds naar de film aan het kijken waren.

"Stanley, wil je nog een biertje?" vroeg ik, in de hoop dat hij snel zou moeten pissen.

"Tuurlijk..., dankje man!" antwoordde hij.

Youssef volgde mij naar de keuken, en een beetje in het nauw gedreven fluisterde hij: "Henk, hoe ga je dit doen, denk je?"

"Nou, ik dacht zo, eerst wachten we tot Stanley moet pissen. Als hij dan op de plee zit, gaan jij en ik naar Agnes kijken in de slaapkamer. Dan zien we wel wat hij gaat doen."

Youssef grijnsde, en haastte zich terug naar de woonkamer. We keken naar nog een tijdje naar de film, en maakten wat schunnige grappen over sommige scŤnes die daar plaatsvonden.

Het duurde niet lang of Stanley moest gaan pissen, "He, man, waar is jouw WC?"

"Op de hal, tweede deur rechts," zei ik, en deed een poging om de spanning in mijn stem te verbergen.

Stanley liep de gang op, en zodra we de WCdeur dicht hoorden gaan, slopen Youssef en ik naar de slaapkamer. Staande in de slaapkamer, was Youssef's blik meteen gericht op Agnes. Nadat ik Stanley hoorde doortrekken, kon ik hem horen lopen door de hal. Plotseling hoorde ik hem stilstaan. Hij had kennelijk gezien dat de slaapkamerdeur open was.

Het leek wel of hij daar een uur bleef stilstaan, terwijl hij toekeek hoe Agnes daar lag, haar mooie borsten duidelijk zichtbaar door de dunne stof.

"Holy Shit!" Ik hoorde hem fluiten tussen zijn tanden.

Ik kon nauwelijks mijn lachen inhouden en gaf een kuchje. Stanley hoorde dat, stak zijn hoofd om de deur, en keek ons beiden recht in het gezicht. Ik legde snel mijn vinger op mijn lippen, hem beduidend om stil te zijn, en ik wenkte hem om binnen te komen.

"Is dat jouw vriendin?" fluisterde hij zachtjes.

Ik knikte, nam hem bij de arm en leidde hem naar de zijkant van het bed. Youssef volgde ons en stond aan mijn andere kant, terwijl we naar Agnes keken, maar nu van heel dichtbij.

"En, wat denk je ervan?" fluisterde ik, en glimlachte naar Stanley.

Hij staarde een paar seconden naar Agnes, draaide zich naar me toe en staarde me aan, terwijl hij probeerde mijn motieven te taxeren.

"Zij ziet er zo prachtig uit, man," fluisterde hij bewonderend terug.

Voorzichtig bukte ik mij en greep het laken vast. Ik begon het langzaam naar beneden te trekken, en ontblootte de stevige buik van Agnes. Ik trok het laken tot net boven haar venusheuvel, tilde de kanten zoom van haar nachtjapon over haar romige witte romp, en over haar roomblanke borsten. Haar roze, glanzende tepels begon zich te verharden vanwege de koude luchtstroom die door mijn handen werd veroorzaakt. Ik stapte een beetje opzij om Stanley meer zicht te geven op Agnes haar borsten, waardoor Youssef helemaal bij het hoofd van Agnes kwam te staan. Youssef verspilde geen tijd, liet zijn broek zakken en wreef over zijn lul, terwijl ik naar Stanley gebaarde om heel voorzichtig aan Agnes's tieten te voelen.

Het contrast van die zwarte handen op de roomwitte huid van Agnes's tieten was heel spannend! Zijn grote handen bedekten bijna volledig haar borsten. Zachtjes nam hij een tepel tussen duim en wijsvinger en kneep er zachtjes in, waarop Agnes een beetje kreunde.

Ondertussen had Youssef zijn broek laten zakken. Hij keek me aan terwijl hij in zijn lul kneep en een beetje voorvocht droop uit zijn eikel en druppelde langzaam naar beneden en kwam terecht op haar lippen. In eerste instantie bewoog ze zich niet en het voorvocht lag te glinsteren op haar onderlip, maar het natte gevoel op haar lip prikkelde haar om het af te likken met haar tong.

Toen hij dit zag, stond Stanley op en ritste zijn broek open. Zijn broek gleed naar beneden, en een van de grootste lullen die ik ooit heb gezien sprong tevoorschijn uit zijn schuilplaats. Hij was lang en dik en half slap, en het puntje van zijn paarse eikel gluurde vanuit zijn voorhuid naar buiten.

De gedachte om dit enorm grote zwarte gereedschap in de soppende natte kut van Agnes te zien gaan, wond mij enorm op, maar tegelijkertijd had ik er ook angst voor. Ik betwijfelde of hij hem in haar zou kunnen krijgen, zij zou helemaal uitrekken en misschien wel inscheuren. En er bestond geen twijfel over, dat het haar wakker zou maken, ongeacht hoe diep haar slaap ook was.

Stanley keek me aan terwijl hij zich bukte, hij ondersteunde zichzelf met zijn hand op de andere kant van het bed van Agnes en begon aan haar rechter tepel te zuigen. Hij bewoog zijn heupen naar voren en zijn enorme zwarte lul gleed over haar linker borst. Terwijl hij zichzelf streelde, lekte er voorvocht op Agnes's roze tepel, terwijl hij porde, prikte, en wreef over haar roomwitte borst.

Ik gebaarde naar Youssef om aan mijn andere kant te komen en voorzichtig trok ik de deken verder omlaag en haar rossige schaamhaar werd nu zichtbaar door het dunne, glimmende materiaal heen. Youssef stak zijn hand uit en begon haar gladde witte benen te strelen, op weg naar boven in de richting van haar kruis, terwijl hij de hele tijd ook zichzelf streelde. Dat trok Stanley's aandacht, zodat hij opkeek om er naar te kijken, maar hij bleef zijn zwarte lul stevig over haar witte tieten wrijven.

Youssef's strelingen bereikten de top van Agnes's dijbeen, en voorzichtig wreef hij met zijn vingers over met haar kant bedekte kutje. Toen begon hij zijn vingers op en neer bewegen te langs haar spleetje, en haar begonnen bijna onmerkbaar heen en weer te bewegen, de eerste beweging die ze maakte, sinds ze haar lippen aflikte.

Ik werd zo geil, ik wilde meer! Voorzichtig rolde ik Agnes eerst een beetje naar de linkerkant, en dan naar de rechterkant, zodat ik haar slipje naar beneden kon trekken. Ik stroopte het voorzichtig over haar knieŽn en trok het helemaal uit.

Agnes lag nu naakt voor van deze twee geile mannen. De aanblik van deze schone slaapster, die open en ontbloot voor Youssef en Stanley lag, terwijl die haar lichaam streelden, bracht mij al dicht bij mijn orgasme.

Youssef trok het linkerbeen van Agnes van het bed af, en knielde gretig tussen haar dijen en begon haar strakke, rossige kut met zijn vingers te verkennen. Voorzichtig gleed hij met zijn duim langs haar spleetje, zijn gezicht op maar een paar centimeter afstand. Toen nam hij haar klitje tussen duim en wijsvinger en rolde het zachtjes ertussen in. Dit zorgde ervoor dat Agnes sterker begon te kreunen, en haar benen omhoog trok tot aan Youssef's schouders.

Stanley was intussen met zijn lange dikke lul over Agnes haar beide volle tieten aan het wrijven, hij streelde ze met zijn hand, en keek toe wat Youssef deed tussen haar benen.

Toen ik omkeek naar Youssef, zag ik dat hij zijn vingers vervangen had door zijn tong! Voorzichtig legde hij zijn tong tegen de ingang van haar gaatje, pauzeerde even om haar te laten wennen, alvorens langzaam zijn tong in haar kut te steken. Agnes hijgde, haar benen sloten zich stevig rondom het hoofd van Youssef. Onverschrokken zette Youssef met zijn tong de aanval in op het sappige kutje van mijn vriendin. Nooit eerder had een andere man dan ik dit bij haar!

Snel haalde ik mijn eigen pik uit mijn broek en begon mezelf te strelen, staande tussen Stanley en Youssef, terwijl zij aan Agnes werkten.

Plotseling liep Stanley achter mij om en schudde Youssef voorzichtig aan zijn rechter schouder. Youssef keek om en zag een enorme zwarte lul, die recht op zijn gezicht wees. Youssef droop met tegenzin af en Stanley stapte tussen haar benen en begon de punt van zijn monsterlijk opgezwollen lul op en neer te wrijven door het vochtige spleetje van Agnes. Ik kon het voorvocht zien glimmen op het licht rossige schaamhaar.

Ik versteende, niet wetende wat ik moest doen. Ik begreep wel dat Stanley Agnes ging neuken met zijn druipende lul, maar dat stoorde me niet echt. In feite, diep van binnen, was dat wat ik graag wilde en wat ik onbewust zo had gepland. Maar ik wist ook, dat Agnes zeker wakker zou worden, als dat enorme ding in haar ging. De gedachte dat deze zwarte lul zijn sperma diep in het onbeschermde kutje van mijn vriendin zou spuiten, maakte iets in mij los. Ineens wilde ik Stanley zijn lading diep in haar kut zien dumpen! Ik kon mijn verlangen haast niet bedwingen om dit te zien gebeuren. En ik had de controle over de situatie toch al verloren.

Toen de eikel van zijn lange zwarte lul lekker glad was van haar sappen, legde Stanley hem tegen de ingang van de vochtige kut van Agnes aan en hij duwde... en duwde. Langzaam begon de paarse eikel te verdwijnen tussen haar schaamlippen, haar nauwheid probeerde de indringer te weerstaan. Agnes haar mond viel open en ze hijgde van de pijn. Als het nu al pijn doet, nu hij alleen nog maar zijn eikel in haar heeft, dacht ik, wat zal er dan gebeuren als hij hem helemaal in haar gaat steken?

Maar Stanley was voorzichtig bij het binnendringen van haar nauwe, hete kutje, zo voorzichtig als hij kon, in zijn opgewonden toestand. Hij bewoog met korte zachte bewegingen heen en weer. Haar kutje werd beetje bij beetje uitgerekt en hij kwam ietsje dieper bij elke stoot.

Youssef was naar het hoofdeinde van Agnes gegaan, en speelde met zijn ene hand met haar tieten en trok zichzelf af met zijn andere hand, boven haar gezicht. Opeens hij boog hij zich voorover en kuste haar zachtjes op haar open mond, zijn tong gleed naar binnen, terwijl hij op de manipulatie van haar tieten en zijn pik gewoon voortzette. Agnes tuitte instinctief haar lippen toen zijn lippen de hare raakten en omsloten zijn tong. Snel stond Youssef op en legde zijn lul tegen haar mond, net tussen Agnes's getuite lippen. Schijnbaar had ze een erotische droom, want Agnes begon smakkend te zuigen aan Youssef's lul. Ik hoorde hem kreunen, terwijl er slurpende geluiden ontstonden.

Ik verlegde mijn aandacht weer naar Stanley. Die had al ongeveer vijf centimeter van zijn lul in haar kutje, het dikste deel stak al in haar.

Plotseling, alsof er een barriŤre werd doorbroken, gleed de dikke bobbel van zijn lul door de nauwe ingang van haar hete gaatje. Hij had nu ongeveer tweederde in haar, toen... toen ze plotselinge wakker werd!

In eerste instantie sperde ze haar ogen wijd open, en toen hijgde ze, voor zover Youssef's lul haar dat toestond. Iedereen verstijfde totdat haar eerste verbazing verdween en vervangen werd door een besef van wat er gaande was. Haar blik bewoog zich van Youssef's lul, die vlak boven haar lippen zweefde, naar Stanley's lul, die al voor tweederde in haar strakke kutje stak.

Stanley kon niet meer stoppen, het maakte hem echt niet meer uit, wat mijn vriendin en ik ervan zouden denken en hij begon haar te neuken alsof zijn leven ervan afhing. Hij duwde stevig door en neukte er lustig op los. Plotseling, en tot mijn grote verbazing, sloeg Agnes haar benen om Stanley heen, begroef haar hielen in zijn kont en trok hem diep naar binnen in haar kut, terwijl ze zich tegen hem aan klemde, en elke keer kreunde ze als hij zijn lul diep in haar duwde. Hij verdween al bijna helemaal haar onervaren kutje, en bij elke stoot ging hij nog dieper.

Ik begon mezelf hard te strelen terwijl ik zag hoe Stanley zijn enorme lul helemaal in Agnes duwde, haar schaamlippen werden volledig uitgerekt waren zijn enorme lul erin zat. Elke keer als hij zijn lul terugtrok, zag ik haar sappen glinsteren en haar kutje leek wel binnenste buiten te worden getrokken, zoals een nauwe sok zich binnenste buiten keert, wanneer hij wordt uitgetrokken.

Plotseling begon Agnes klaar te komen, heel hevig klaar te komen! Haar lichaam spande zich bij elke volgende golf van orgasme die haar overspoelde, en elke keer schreeuwde ze harder dan de vorige, terwijl haar orgasme sterker en sterker werd.

Dit bracht Stanley ook tot orgasme, terwijl haar nauwe kutje strak vastgeklemd zat om zijn enorme lul. Een dierlijk gegrom was te horen terwijl hij wild naar voren stootte en ook begon klaar te komen, diep in Agnes's onbeschermd kutje. Hun gekreun en gegrom mengde zich met elkaar terwijl hun samen opgebouwde climax langzaam wegebde.

Een olf van sperma droop uit het kutje van Agnes, toen Stanley zijn enorme pik uit haar versgeneukte kutje begon te trekken. Terwijl Agnes nog op haar rug lag, kroop Youssef vlug tussen haar benen, wreef zijn lul tegen haar kletsnatte kut lippen, en gleed heel gemakkelijk naar binnen.

Agnes bood eerst weerstand toen Youssef's pik verdween tussen de vlezige plooien van haar kut. Ze kromp ineen toen zijn lul tot bijna halverwege in haar dook, maar toen ontspande ze zich, en ze begon tegen Youssef aan te schokken, ze tilde haar benen hoog op zodat hij er beter voor kwam, ze ontving hem begerig in haar druipende kutje.

Youssef's gegrom werd snell luider, en ik stond net op het punt om mijn eigen zaad op het gezicht van Agnes te spuiten, toen ik Youssef's gegrom hoorde veranderen in een luid geschreeuw, terwijl hij zijn sperma diep in de kut van mijn vriendin dumpte. Dit was meer dan wat ik kon verdragen, en ik begon hete dikke stralen zaad over haar goddelijke tieten te spuiten. Ik zakte snel naar beneden, stopte mijn lul in de begerig wachtende mond van Agnes, en zij begon de rest van mijn opgespaarde zaad door te slikken.

Agnes bleef maar zuigen tot mijn lul zacht werd, en ik tegen het hoofdeinde zakte. Ik hief mijn hoofd op en zag Youssef zijn lul uit haar kut glijden met een zuigend klinkende "slurp!"

Youssef sprak de eerste woorden! "Ohhhhh... man! Dat was geweldig, man!"

Het enige wat ik kon doen was zuchten, en met een ondeugende grijns glimlachte Agnes naar me terwijl ze daar lag, en het zaad uit haar kut en haar mond droop.

"Jouw leven zit vol verrassingen, is het niet?" lachte ze zachtjes.

"Ik ben niet de enige," antwoordde ik, "Het lijkt erop dat jouw leven ook vol verrassingen zit!"

Einde

Zoek naar meer verhalen van Henk...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: De Motorvakantie - 6Door: Erolover
Gelezen: 4844x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.4
:: Tessa - 5 (oogpunt Van Tessa) Door: MissT
Gelezen: 3468x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-06
8.5
:: Date Met Een NymphomaneDoor: Ben
Gelezen: 7137x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.0
:: Wij Samen, Maar Niet AlleenDoor: Mirum
Gelezen: 11502x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
19-06
9.0
:: Sexverslaafde TeasyDoor: Harry
Gelezen: 5659x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-06
6.4
:: De Motorvakantie - 4Door: Erolover
Gelezen: 12809x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Tessa - 4Door: MissT
Gelezen: 6071x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kinky, Anaal
13-06
8.9
:: Mijn Eerste Zwarte PikDoor: Mirjan En Jan
Gelezen: 15988x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags:
12-06
8.3
:: Vier Man!Door: Michelle
Gelezen: 14940x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sperma
11-06
7.5
:: De Motorvakantie - 3Door: Erolover
Gelezen: 14863x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
10-06
9.1
:: De Motorvakantie - 2Door: Erolover
Gelezen: 15143x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-06
9.2
:: De Motorvakantie - 1Door: Erolover
Gelezen: 22314x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
08-06
8.5
:: Pickneuk TafelDoor: MissT
Gelezen: 15513x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-06
8.5
:: Wereld Naakte Tuinieren DagDoor: Willem Deudekom
Gelezen: 12809x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
06-06
8.6
:: DesireeDoor: MissT
Gelezen: 9872x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
04-06
8.8
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net