Opwindend.Net
Datum: 18-03-2013
Stemmen: 161x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 25746x
Lengte: Lang
Het Kringspel
Door Horatio - Mijn Profiel Pagina

Ik (Josien) ben 10 jaar getrouwd met Arjan. Ons seksleven is door de loop der jaren danig aan het afglijden en doordat ook de spanningen in ons huwelijk toe zijn genomen, hebben we besloten een therapeute te raadplegen.
De therapiegroep bestond uit 4 stellen, die allemaal een dergelijk vertelden over hun liefdesleven.
De therapeute (Ilsa) gaf ons de opdracht een fantasie te vertellen in groepsverband.
Het moet gebeuren in groepsverband en vindt plaats in een ronde leefkuil en je mag allen slechts minimaal gekleed zijn.
De verteller moet in het midden van de kring gaan zitten, de overigen geblinddoekt er omheen. De blinddoek krijg je al op voordat je de leefkuil in gaat, zodat je niet weet wie er naast je zit. De verteller is de enige die de groep kan zien en vooral welke invloed het fantasie verhaal op de diverse personen heeft. Volgens Ilsa is dit goed voor het vertrouwen dat je hiermee opbouwt en de onderliggende saamhorigheid en bovenal jouw overtuigingskracht op een groep. Haar motivatie kwam mij in eerste aanleg wat vreemd over, want even jouw fantasie vertellen tegen 8 vreemde personen valt niet mee.

En, of het allemaal nog niet erg genoeg was, ze wees mij als eerste aan.
Makkelijker gezegd dan gedaan.
Even een fantasie verzinnen die ik aan een de hele groep moet gaan vertellen.
Ik neem plaats in het midden van de leefkuil. Ik zie dat Ilsa, de therapeute de deelnemers één voor één geblinddoekt, naar binnen geleid en ze willekeurig ergens laat plaatsnemen, natuurlijk niet wetende wie er naast hun zit.
De leefkuilruimte is schemerig.
Als laatste blinddoekt zij zichzelf kruipt een paar maal rond mij en neemt dan ook tussen twee personen plaats. Ik kan de hele groep rondom mij overzien. Arjan zit tussen Tirza en Roos in. Tirza is een begin veertiger. Een mooie vrouw met flinke borsten die stoer in haar beha omhoog gepusht zijn. Roos is een stuk jonger, grote vrouw, ik denk dat ze zeker 1.90 meter is, borsten groot, lange stevige benen en een flinke kont. Naast Tirza zit Raymond, een grote breedgeschouderde kerel. Daarnaast heeft de therapeute Ilsa plaatsgenomen.

Ik begin:

Mijn fantasie is “gevangen in de jungle”.

Arjan en ik zijn gevangen genomen door een stam in de jungle. Wij zijn de eerste blanken die zij ooit hebben gezien. We staan recht tegenover elkaar vastgebonden aan een houten paal. Arjan is slechts gekleed in een wijd overhemd, korte broek met daaronder stoere schoenen. Ik heb een dichtgeknoopte blouse aan, beha, kort rokje en platte schoenen.
We staan in het midden van kamp. De mannen uit het dorp hebben plaatsgenomen op een soort tribune, de vrouwen staan in het midden van ons. In het midden van de tribune zit het stamhoofd, duidelijk te herkennen aan de voorwerpen die zijn lichaam sieren.

Na deze intro kijk ik voor de eerste maal de kring eens rond. Arjan is rechtop gaan zitten en luistert geïnspireerd wat er met hem gaat gebeuren in mijn fantasie.

Ik vervolg mijn verhaal:
De vrouwen staan in het midden, slechts gekleed in een soort rieten rokje en één of andere lap om hun buste. Ze beginnen heel sensueel op het tromgeroffel te dansen, joelen hoge tonen alsof er een ritueel gehouden wordt. De vrouwen doen mij een beetje Zuid-Amerikaans overkomen, opstaande flinke kont en grote wiebelende borsten.
Het dansen wordt furieuzer en de heupen bewegen mee op het ritme van de trom, hun borsten deinzen heen en weer.
Het lijkt wel of de vrouwen in een bepaalde extase zijn beland. De mannen zitten al drinkende uit grote bekers geamuseer naar het schouwspel te kijken.
Eerst wordt de kant van Arjan gekozen door de vrouwen. Heupwiegend en borsten schuddend, naderen ze langzaam de paal waar Arjan aan vastgeketend staat. Ze naderen Arjan steeds meer en staan nu nagenoeg tegen Arjan aan. Ik kan nauwelijks zien wat er daar precies plaatsvindt, maar plotseling hoor ik een hoop gejoel en gejuich, alsof er bij een jacht op voedsel een buit wordt gepresenteerd aan de dorpsbewoners. Het blijkt de blouse van Arjan te zijn, die kennelijk van zijn lichaam is gescheurd en door alle vrouwen nu in stukken wordt getoond als teken van verovering. Ik zie het verontruste gezicht van Arjan die nu met ontbloot bovenlijf slechts nog gekleed staat in zijn korte broek. Ik zxie de vrouwen geil en verlekkerd naar zijn witte blanke bovenlijf kijken. De vrouwen werpen hun trofeeën richting tribune naar de mannen, die hier instemmend op reageren en vervolgens verzamelen zij zich weer in het midden.

Ik krijg er lol in mijn fantasieverhaal zo opwindend mogelijk te vertellen. Ik kijk de groep weer rond en zie sommigen zich wat rusteloos bewegen. Ik let goed op de broekjes van de mannen, omdat je daar de eerste tekenen van opwinding kunt constateren. Bij sommigen kan ik zien dat de inhoud in hun slip al aan het toenemen is. Hierdoor geïnspireerd vervolg ik mijn fantasie te vertellen en ineens schieten er enkele snode plannetjes door mijn hoofd.

Ik vervolg weer :
Weer gaan de vrouwen op het ritme van de trom heupwiegend en borsten schuddend richting Arjan en aan het joelen te horen staat er een volgende daad te wachten en ik kan bijna raden wat.
Ze staan om hem heen en, alsof je voer gooit bij een vijver vol met vissen, storten ze zich wederom op Arjan. Hij slaat zijn hoofd naar achteren heeft zijn ogen dicht en een gezichtsuitdrukking van paniek. Weer het triomfantelijke gejoel en ik zie de riem van Arjan en allerlei flarden van zijn korte broek door de groep heen gaan. En daar staat Arjan compleet naakt met een half stijve penis terwijl de vrouwen geil verlekkerd naar zijn blanke pik staan te kijken, want een blanke witte pik hebben ze nog nooit gezien. Het triomfantelijke gejoel neemt weer toe. Weer worden de trofeeën voor de mannentribune gegooid en verzamelen de vrouwen zich in het midden.

De opwinding in de kring is duidelijk aan het toenemen. In diverse herenslips zie ik nu dat hun pikken in beweging zijn gaan komen. Tirza, Roos, Betty, Regien, ja en zelfs Ilsa hebben hun benen wat meer gespreid.
Ik meen zelfs in het slipje van Tirza een nat plekje te zien. Ik besluit iets uit te lokken en strek mijn armen. Ik geef een korte streling over de binnenzijde van het bovenbeen van Tirza, voordoende dat dit de hand van Raymond is. Tirza reageert hier gelijk op en draait haar hoofd instinctief naar Raymond die ze echter toch niet kan zien. Raymond ondertussen, die van de prins geen kwaad weet, zit ademloos te luisteren en zijn volle slip verraad dat hij verhit begint te raken. Ook bij Arjan, Kees en Stefan zijn de slips nu flink gevuld en zie ik hun pikken erin bewegen.

Ik ga weer verder met mijn verhaal:
De trom gaat weer langzaam beginnen en één van de vrouwen gaat nu geil heupwiegend richting Arjan met in haar handen een kom.
Als ze recht voor hem staat begint ze hem met een olie uit de kom te besprenkelen net zo lang tot de kom leeg is.
Gejuicht wordt er als zij de kom achteloos weggooit. De olie loopt overal langs zijn lichaam. De vrouw staat wijdbeens voor hem en begint met haar heupen nu parende bewegingen te maken, haar handen legt ze op zijn gezicht en begint de olie langzaam van boven naar beneden uit te smeren. Bij zijn tepels aangekomen zie ik haar knijpende bewegingen maken. Naarmate ze lager met haar handen de olie aan het uitwrijven is, krijsen de ander vrouwen, wachtend op het moment dat zij bij zijn blanke pik is. Zij draait zich om en loopt terug naar de vrouwen in het midden, allen nieuwsgierig en ademloos om te zien wat dit met hem heeft gedaan. Arjan zijn pik staat recht omhoog en is keihard geworden, zijn eikel is pimpelpaars en de vrouwen gillen het uit van opwinding als zij de stijve witte paal van Arjan zien. Ze likken geil met hun tong langs de lippen.

Ik kijk de cirkel weer rond en merk dat ik diverse gevoelige snaren geraakt heb. Allen hebben de handen richting hun middel verplaatst en maken voorzichtig strelingen in de buurt van hun eigen geslachtsdeel.
Ik besluit weer het nodige uit te lokken, streel weer over Tirza haar bovenbeen en doe het zelfde over het bovenbeen van Arjan vanaf de kant van Roos.
Aan de andere zijde van Roos zit Stefan, een klein mager mannetje maar met een broek vol, niet in overeenstemming met de maten van zijn lichaam. Ik streel hem zachtjes over de zijkant van zijn buik langzaam naar beneden. Bij de hele groep doe ik een dergelijke handeling. Dit geeft de nodige beroering en zie sommige zichtbaar zich afvragen wie deze strelingen nu precies doet. Eens kijken, wie er als eerste uit de rol valt, gniffel ik inwendig.
Stefan is de eerste die uit zijn rol valt. Hij legt zijn hand op de forse dij van Roos en begint met strelingen. Roos reageert hier direct, doet haar forse benen wijder en nodigt zijn hand uit naar boven te komen. Ik zie een flinke natte plek in haar broek.

Tirza laat zich nu betasten door Raymond. Haar beha is al verwijderd en ik zie de gretige handen van Raymond haar flinke tieten vastgrijpen en kneden, terwijl ik Tirza haar hand nu richting zijn kolossale bobbel zie gaan. Roos heeft ook de smaak te pakken, zij voelt nu aan zowel het bovenbeen van Stefan als van Arjan. De geilneef denk ik. Hij weet dat ik niet naast hem zit, Hij draait zijn bovenlichaam iets en zijn hand gaat vanaf haar buik naar boven richting richting de grote ballen van Roos. De geluidjes in de leefkuil nemen toe, sommigen beginnen zuchtende geluiden te maken.

Ik vervolg weer:
Weer begint het tromgeroffel en nu naderen twee vrouwen Arjan, ook ieder met een kom, eentje van links en rechts. Als ze bijna bij Arjan zijn rukken zij plots hun vodje weg, die als top fungeert van het bovenlichaam. Hun getinte flinke borsten schudden heen en weer. Zij besprenkelen elkaar met olie waarna ze deze geil over hun grote memmen uitsmeren. Hun handen glibberen over de grote memmen heen, die prachtig glimmen. Ze spelen met hun tepels tot ze keihard naar voren priemen. Ze schudden nu met hun glimmende tieten en naderen Arjan, ze drukken deze tegen zijn bovenlichaam en wrijven deze langs zijn lichaam terwijl hun vingers zijn tepels beginnen te betasten. Ze knijpen, likken, bijten in zijn tepels, hun geoliede glimmende tieten tegen zijn lichaam aanwrijvend. De handen gaan lager en lager over zijn lichaam richting Arjan zijn inmiddels hevig op en neer schokkende lul. De vingers gaan door tot in zijn liezen maar raken zijn pik niet aan. Arjan is inmiddels zo geil geworden dat hij op allerlei manieren probeert zijn heupen zo te sturen dat zijn lul ergens contact mee maakt. Maar dat wordt vermeden.

Het hek is van de dam. Arjan heeft de onderzijde van de beha bereikt van Roos en pakt haar grote tieten in volle omvang. Roos reageert hier direct en grijpt beide mannen bij de slip, ze masseert beide harde staven door hun broek heen, slaat zelf haar heupen naar voren als de hand van Stefan de rand van haar slip bereikt. Hij streelt over haar schaamstreek heen en Roos slaakt een kreun uit. Haar onderlichaam duwt zij tegen zijn hand aan. Tirza heeft inmiddels haar hand in slip van Raymond gedaan en haar hand gaat over zijn harde paal heen. Regien is Betty aan het tongzoenen en zijn elkanders borsten aan het betasten, terwijl Kees tussen de benen van Regien is gedoken. Hij likt met zijn tong langs haar bovenbeen richting haar kutje. Regien drukt haar bekken naar voren en beweegt haar heupen. Zijn tong bereikt de rand van haar stringetje. Zijn vingers doen het stringetje opzij en haar kale spleetje wordt zichtbaar. Ze slaakt een kreetje van genot. Zijn tong gaat langzaam door haar spleetje, hij likt diep in haar kutje en sabbelt over haar klitje. Het zuchten gaat over in kreunen en weldra bereikt zij haar toppunt. Zelf ben ik ook in de tussentijd botergeil geworden, ik vinger mijn kletsnatte poesje.

Ik ga weer verder met mijn verhaal :
De twee vrouwen treden terug naar het midden.
Vervolgens richten zij allen zich op, staan ongeduldig kijkend en te wachten op kennelijk een bepaald teken.
De mannelijke leider gaat staan, steekt zijn hand op en roept iets totaal onverstaanbaar als teken van aanvang.
Gillend, joelend, krijsend storten alle vrouwen zich op het blanke witte lichaam van Arjan. Zijn pik wordt gepijpt. Terwijl er eentje aan zijn ballen zuigt en likt, wordt zijn pik diep in een mond genomen, zijn kontgaatje wordt gelikt en gevingerd, zijn tepels worden gelikt, gezogen en gebeten en diverse grote glimmende tieten worden tegen zijn lichaam aangewreven. Arjan staat hevig met zijn hoofd te schudden en het duurt niet lang of hij maakt een oerachtig geluid, zijn zaad wordt letterlijk uit zijn grote stijve pik gezogen en er klinkt hoon gejuich vanuit de vrouwengroep.
En de gelukkige steekt haar tong uit, zijn overvloedige zaad uit is duidelijk zichtbaar, waarna ze het onder luid gejuich doorslikt.

Roos heeft haar slip uitgedaan en ligt wijdbeens in de kring. Stefan heeft met zijn hand haar grote kletsnatte spleet gevonden. Zijn vingers glijden naar binnen en Roos slaat haar hoofd naar achteren. Terwijl hij twee vingers in haar beweegt begint hij haar klitje te likken.
Zij slaakt enkele luide kreunen en haar orgasme klinkt door de kring.
Onze therapeute Ilsa valt ook uit haar rol. Haar hoofd zit tussen de benen van Raymond en zij heeft zijn oerstijve pik in haar handen genomen. Wild gaat haar hand over zijn staaf heen. Op haar knieën zittend heeft zij haar benen zo veel mogelijk gespreid, kont omhoog, in de hoop zij door wie dan ook genomen kan worden.
Roos laat zich nu gewillig pakken door Arjan en Stefan. Ze heeft de kolossale pik van Stefan ontdekt, die ze van onderen vast heeft gepakt maar waar nog een slordige 15 centimeter bovenuit steekt. Jeetje bedenk ik, wat heeft dat schriele mannetje een ontzettend grote dikke pik. Mijn ogen blijven er op gefocust. Ik zie de hand van Roos over die grote paal heen schuiven en het lijkt wel of zijn pik nog steeds groeit. Betty heeft met gespreide benen boven het hoofd van Regien plaatsgenomen en ik zie Regien gulzig aan haar kutje likken. Kees is op zijn knieën Regien aan het likken en heeft twee vingers glijden in haar spleetje. Hierdoor is hij meer naar het midden komen te zitten. Ik kijk tegen zijn opstaande billen aan en zie zijn volle balzak en stijve pik tussen zijn ietwat gespreide benen. Ik schuif iets naar voren, pak met één hand zijn ballen vast en begin deze zachtjes te masseren en kneden. Zijn pik schiet hierdoor schokkend recht omhoog en maakt pompende bewegingen. Ik laat mijn hand langzaam langs zijn staaf glijden, terwijl mijn andere hand zijn ballen masseert. Ik hoor hem zware kreunende geluiden maken terwijl hij Regien ligt te likken. Ik voel zijn eikel kloppen waarna er een lading zaad uit zijn pik spuit die ik met mijn hand al trekkende uitsmeert over zijn schokkende paal.

Mijn verhaal gaat verder:
Ik kijk vanuit mijn linker ooghoek naar de tribune en zie de mannen nu geil en wellustig naar mij kijken. Ik ben bang dat ik nu aan de beurt ben. Twee vrouwen komen met een kom olie op mij aflopen. Mijn dichtgeknoopte blouse wordt opengemaakt en mijn grote witte ballen steken fier in mijn beha naar voren. Van een sluiting van een beha hebben ze kennelijk nog geen weet, echter na enkele wilde rukken hieraan vliegt ook dat stukje stof van mijn lichaam en mijn blanke ballen spatten eruit. Op de tribune staan de mannen kwijlend naar dit tafereel te kijken. Hun pikken steken door hun lendendoeken heen. Ook mijn rokje en slipje worden ruw van mijn lichaam verwijderd. En daar sta ik dan poedeltje naakt. Ik word besprenkeld met olie en deze wordt over mijn lichaam uitgewreven. De olie begint direct warm te worden. Mijn borsten worden stevig onder handen genomen. Mijn grote glimmende tieten worden gestreeld, geknepen en mijn tepels krijgen een grote beurt. Ik voel mijn tepels door de warmte van de olie en de aanrakingen opzwellen en niet vlak daarna keihard naar voren spiesen. De handen naderen mijn schaamstreek en ik voel vingers door mijn liezen gaan, daarna over mijn schaamlippen waarna ik de eerste vingers naar binnen voel glijden. De olie warmt me gelijk op en ik krijg een heerlijk warm gevoel binnen in me. De vingers glibberen in mijn spleetje heen en weer en ik begin zonder dat ik het wil te kreunen. Ik kom klaar als weer andere vingers mijn clitoris begint te bewerken. Ik sla wild mijn hoofd en weer en maakt zwaar kreunende geluiden.

Arjan is in een staat van absolute geiligheid terechtgekomen, gaat achter de opstaande billen van Tirza zitten en begint te likken in haar bilnaad, langs haar kleine kontgaatje langzaam richting haar kletsnatte spleetje. Tirza drukt haar kont nog extra meer naar boven als zijn mond contact maakt. Ilsa is de grote stijve paal van Raymond aan het bewerken. Haar lippen zuigen op de kloppende eikel terwijl zij met een hand zijn grote ballen aan het kneden is. Roos heeft Stefan op zich getrokken en het is een komisch gezicht hoe het schriele magere mannetje tussen de flinke dijen van Roos is getrokken. Roos heeft zijn grote pik vastgepakt en geleid deze naar haar grote spleet. Eenmaal voor haar schaamlippen belandt, drukt Roos met een sterke hand op zijn kont hem pardoes naar beneden waardoor zijn grote paal in volle omvang diep in haar glijdt. Roos vertrekt haar gezicht als zij in haar onderlichaam de gigantische pik naar binnen voelt gaan, maar eenmaal daar aan gewend gaat zij met haar hand op zijn kont het tempo bepalen. Ze duwt hem hard steeds tegen haar onderlichaam aan en zijn pik gaat diep in haar heen en weer. Zijn hoofd ligt tussen haar grote memmen waaraan hij gulzig ligt zuigen. Roos slaat haar benen om hem heen en er is voor hem nu helemaal geen ontkomen meer aan. Haar onderlichaam gaat wild tekeer en de pik van Stefan wordt volledig tussen haar benen gemanoeuvreerd. Regien en Betty zijn tussen de benen van Kees gekropen. Zijn ballen en pik worden gelikt en ondanks dat hij net klaar is gekomen, staat zijn pik alweer in vol ornaat omhoog.

Ik vervolg weer:
Ik word los gemaakt. Twee breed geschouderde mannen komen op me toegelopen en tillen mij op ieder bij mijn bovenbeen.
Ik zit nu letterlijk op hun sterke handen. Mijn benen worden gespreid en zo word ik rondgedragen en geshowd recht voor de tribune. Mijn spleetje staat wijd open en de hele tribune zie ik geil tussen mijn benen kijken naar mijn open glimmende roze kutje. Ik zie bij diverse mannen het geilvocht uit hun stijve pikken lopen. Het stamhoofd gebiedt hen mij op een plat stuk rotssteen neer te leggen. Vier vrouwen beginnen mij weer met olie in te smeren, twee vrouwen nemen mijn borsten voor hun rekening, terwijl de andere twee de binnenzijde van mijn bovenbenen en liezen in masseren. Acht handen betasten nu mijn hele lichaam. Ik voel dat mijn schaamlippen bereikt worden en het vocht in me neemt toe. Met hun duimen worden mijn schaamlippen naar buiten gedrukt en mijn spleetje staat wijd open. Plots zie ik het stamhoofd voor mij opdoemen. In zijn lendendoek staat een geweldig grote paal. Hij rukt zijn lendendoek weg en een bizar grote stijve zwarte paal staat mijn richting op. Ik weet wat er met gaat gebeuren maar angstig kijk ik naar die grote dikke zwarte paal waar het geilvocht al uitloopt.

Roos kermt het uit van genot. Het kleine lichaampje van Stefan wordt bekant geplet tegen het grote geile lichaam van Roos, die het uit kermt van genot. Haar onderlichaam beheerst volledig de situatie en zij slaat wild met haar bekken heen en weer. Betty is op de inmiddels weer stijve pik van Kees gekropen, terwijl hij het kutje van Regien aan het likken is. Arjan heeft nu positie genomen achter de kont van Tirza en geleidt zijn pik nu tussen haar bilnaad. Wild slaat zij haar onderlichaam naar achteren. Zijn pik vindt haar opening. Ik zie zijn pik naar binnen glijden en langzaam begint hij haar te berijden. Ik ben zelf ook botergeil geworden en laat mij achterover vallen tussen de benen van Raymond. Hij pakt mij direct vast onder mijn oksels en trekt mij over zich heen. Ik lig op mijn rug bovenop hem. Zijn handen gaan gretig over mijn hele lichaam. Vindt mijn grote tieten en begint deze wellustig te kneden. Mijn tepels glijden tussen zijn vingers. Zijn handen gaan lager en lager en bereiken mijn middel. Hij spreidt mijn benen. Ik voel zijn grote kloppende pik tegen mijn rug aandrukken. Ik geef me over aan de sterke armen van Raymond die mij volledig in zijn macht heeft. Ohh, pak ik me denk ik, maar ondanks mijn geilheid probeer ik toch mijn verhaal voort te zetten.

Met een hese geile stem vervolg ik het verhaal.
Zijn enorme zwarte staaf heeft hij tegen mijn open spleetje aangedrukt.
Hij kijkt mij aan en in zijn ogen zie ik een wellustige geile blik.
Van opwinding staat hij zwaar te ademen met zijn tong uit zijn mond. Hij pakt ruw mijn heupen vast, drukt zijn middel naar voren en zijn zwarte paal probeert een weg naar binnen te vinden. Tranen staan in mijn ogen als hij bij mij naar binnendringt. Mijn met pijn vertrokken gezicht geilt hem geloof ik nog meer op. Hij pakt mijn heupen nog harder vast en duwt de grote zwarte paal tot aan de wortel bij me naar binnen. Ik kreun en sla wild met mijn hoofd heen en weer als zijn pik het tempo op voert.
Mijn borsten bengelen heen en weer op zijn stoten.
Zijn bijna dierlijke kreten dreunen door in mijn hoofd. Ik kan nog net zien hoe die gitzwarte dikke pik tussen mijn blanke dijen zich binnendringt en hevig in me stoot. Ik hoor dat hij zijn orgasme nadert en zie dat er zich inmiddels een rijtje mannen achter het stamhoofd heeft gevoegd met enorme erecties waar het geil al uit loopt. Ik vrees dat dit nog een lange zware dag voor me gaat worden. Hij spuit me vol en het zaad gutst uit me. En jawel hoor, de volgende dient zich aan. Bij de vierde man verlies ik mijn bewustzijn.

Ik hoor Roos gillen van weer een orgasme, haar benen nog steeds om Stefan geklemd. Wild beukt ze haar onderlichaam nog eens heen en weer.
Arjan is er met gespreide benen half bij gaan staan en staat op het punt om te komen, terwijl Tirza luid kreunend haar hoofd in de kussens heeft gedrukt.
Raymond trekt me nog iets hoger. Ik voel zijn dikke paal langzaam mijn bilspleet inschuiven, op zoek naar één van mijn genotsgaatjes.
Zijn grote sterke armen omvatten mij en zijn handen betasten heel mijn lichaam. Heerlijk om zo in de macht te zijn van een sterke man en ik verlang dat hij nog maar één ding met me gaat doen, mij nemen en wel zo hard mogelijk. Ik voel zijn pik nu langs mij kletsnatte schaamlippen, zodat zijn dikke stam glad genoeg wordt om bij mij naar binnen te glijden. Ik trek mijn gespreide beentjes op zodat mijn onderlichaam zich gereed maakt voor de beurt die ik ga krijgen. Met een hand stuurt hij zijn eikel naar mijn kontje. De dikke kloppende eikel zit nu tegen mijn kontgaatje aan. Ik voel zijn eikel langzaam tegen mijn kringspieren drukken. Dan glijdt zijn dikke pik bij mij naar binnen. Een pijnscheut gaat er eerst door mijn onderlichaam. Stil en machteloos blijf ik even liggen en kennelijk houdt hij hier rekening mee, wetende dat ik dit grote ding eerst even moet verwerken. Ik ontspan me wat en blijf gewillig op hem liggen. Zijn grote sterke handen omvatten mijn billen en hij tilt mij zachtjes op. Ik voel zijn pik nu heen en weer glijden en zijn handen bepalen het tempo. Stefan heeft zich weten te bevrijden aan de lustige handelingen van Roos. Zijn enorme grote paal staat nog steeds recht overeind en hij neemt plaats tussen mijn benen. Ojee, denk ik, ik ga in de sandwich. Als ik dit maar allemaal kan verwerken. Zijn pimpelpaarse knop heeft de ingang van mijn gespreide schaamlippen gevonden. Langzaam drukt hij zijn enorme lid mijn spleetje in. Vanwege deze overheersing heb ik nu even geen controle over mijn onderlichaam. Om beurten voel ik hun dikke staven nu in mij schuiven. Weerloos en vol overgave laat ik me heerlijk nemen door deze twee reuzen. Het tempo wordt opgevoerd en het is bijna dierlijk zoals ik nu genomen word. In mijn ooghoek zie ik nog net hoe Arjan zijn gladde staaf uit Tirza haalt, er enkele flinke rukken aangeeft en zijn zaad over de opstaande kont van Tirza spuit. Het zaad loopt over haar billen heen. Ik voel het vocht toenemen en als in een roes hoor ik mezelf luide kreten uiten, kronkelend tussen deze twee machtige pikken die wild in me stoten. Raymond komt het eerst klaar. Zijn grommende kreunende geluiden nemen toe en ik voel zijn schokkende stotende onderlichaam zijn zaad in mij lozen. Niet veel daarna maakt Stefan zich op om klaar te komen. Ik voel zijn enorme paal in mij opzwellen, stoot nog enkele malen diep in, verkrampt dan even en met een grimas vertrokken gezicht gilt hij om zijn orgasme.
Na deze therapeutische sessie is er heel wat veranderd in mijn leven.
Ik ben de zonnige kant van het leven weer gaan zien.
Van Arjan ben ik inmiddels gescheiden, die kon het allemaal niet meer aan.
Ik heb een veel betere baan gevonden.
Ik ben werkzaam in de praktijk van Ilsa, waar ik wekelijks de groepssessies leid.
Meer salaris en de seks is nog nooit zo lekker geweest.

Dus als je ooit eens een sessie wil bijwonen...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net